Page 1

Butlletí de Novetats 2016 març

Biblioteques de Mataró NOVEL·LA Aquest és el primer volum d’un quartet exquisidament escrit i que dibuixa un retrat sentimental de l’experiència femenina, la rivalitat i l’amistat com no s’havia vist mai abans en la literatura.

la Pip no té ni la més remota idea de qui és el seu pare, ni sap perquè la seva mare va decidir canviar-se el cognom i viure com una ermitana, ni si podrà tenir mai una vida normal.

La història d'una nissaga catalana que va voler construir un gran somni. A través de les vides de tres generacions dels Giner, dels seus amors clandestins, els odis fraternals i els assassinats sense resoldre, es va teixint una trama tan atractiva i enlluernadora.

Cansat de viure en un món on no troba el seu lloc, l'adinerat Andrew Blake fa un gir radical a la seva vida i desapareix. Deixa el seu Londres natal i marxa a la campanya francesa a treballar... com a majordom! Quan arriba a Beauvillier s'adona de seguida que la mansió on ha anat a parar ha perdut l'ànima que un dia va tenir...

La senyoreta Buncle, una soltera del poble que ja quaranteja, s'ha quedat sense estalvis i ha de trobar urgentment una solució. I se li acut que podria escriure una novel·la (com si amb una novel·la un pogués guanyar diners!).

El narrador és un pare que es pregunta d'on ve l'atracció del seu fill per l'heroïna, i un home feliçment avesat a la solitud i a les seves rutines. El cataclisme arriba per telèfon quan, al cap de deu anys de “l'últim mono” del fill, la mare anuncia una tercera recaiguda i li demana assistència.

L'Abby Whitshank sempre comença a explicar de la mateixa manera la història de com va enamorar-se del seu marit, Red Whitshank, un dia que bufava una brisa suau, el 1959.

Any 2004. Art Keller, l’agent de la DEA, porta tres dècades lluitant contra la droga en una sagnant batalla contra Adan Barrera, cap de la Federació, el cartel més poderós del món i autor del brutal assassinat de la seva parella. Keller paga un alt preu per posar Barrera entre reixes. Una història de poder, corrupció, venjança, honor i sacrifici.


NOVEL路LA


NOVEL·LA EN IDIOMES

JN. NOVEL·LA JUVENIL

LF. Lectura Fàcil

CÒMICS


1. FILOSOFIA I PSICOLOGIA

2. RELIGIÓ


3. CIÈNCIES SOCIALS


5. CIÈNCIES NATURALS

6. CIÈNCIES APLICADES

7. BELLES ARTS Batllori torna a l'atac, contra la banalització de la cultura i en favor dels protagonistes reals de l'art i no els personatges sorgits de l'entreteniment. L’eix vertebrador és el debat sobre el paper que l’art i la cultura han de tenir en la Catalunya actual, enmig d’un procés polític històric en què una part de catalans volen crear un Estat propi.


7. BELLES ARTS


793-799 JOCS I ESPORTS

8. LITERATURA

NARRATIVA, POESIA I TEATRE


9. HISTÒRIA I GEOGRAFIA Un invierno en Kandahar relata la particular experiència d’una jove aventurera a Afganistán entre 1969 i 1977, un país completament desconegut en aquell moment pel món occidental. S’hi desgranen llegendes de cavallers esteparis, de princeps asiàtics i reines viatgeres, la història del país i de la seva gent per convertir la trama en un cant a l’amistat.


Guies de viatges

92. BIOGRAFIES Què t’ha ensenyat la vida?: aquesta pregunta formulada a les dinou persones entrevistades en aquest llibre ens porta a compartir les experiències biogràfiques de dinou trajectòries vitals cap a l’excel·lència, i podem constatar la satisfacció d’haver menat una vida presidida per l’anhel de saber.


CL. COL·LECCIÓ LOCAL


CENTRES D’INTERÈS ANIMALS I PLANTES

APRENENTAGE D’IDIOMES

ARTS ESCÈNIQUES


CREIXEMENT PERSONAL

CUINA


CUINA

DISSENYA, CREA I DECORA


ESPAI JOVE

MÓN LABORAL


CINEMA, MÚSICA I IMATGE Pel·lícules cinematogràfiques


77-78. LLIBRES DE FOTOGRAFIA, CINEMA I MÚSICA

78. Música CDs 1. BLUES / JAZZ

2. POP / ROCK


CDs

3. MÚSICA CLÀSSICA

4. NOUS LLENGUATGES MUSICALS

5. BANDES SONORES


SECCIÓ INFANTIL CONTES PER A PETITL LECTORS


CONTES PER A PETITL LECTORS


CONTES PER A NENS I NENES DE 0-6 ANYS (I*)


CONTES PER A NENS I NENES DE 0-6 ANYS (I*)


CONTES PER A NENS I NENES DE 7-10 ANYS (I**)


CONTES PER A NENS I NENES DE 11-13 ANYS (I***)


CONTES EN LLENGUA ESTRANGERA

LLIBRES DE CONEIXEMENTS


LLIBRES DE CONEIXEMENTS


LLIBRES DE CONEIXEMENTS

CÒMICS


DVD’s i CD-Rom’s


RACÓ DE PARES

Aquest butlletí inclou les novetats de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i les novetats de la Diputació de Barcelona - Servei de Biblioteques.

Biblioteca Pompeu Fabra b.mataro.pf@diba.cat Plaça d’Occitània, s/n. 08302 Mataró > t. 937 412 922 Biblioteca Antoni Comas b.mataro.ac@diba.cat C. D’Enric Prat de la Riba, 110. 08301 Mataró > t. 937 022 813 culturamataro.cat

biblioteques

687 200 100

Biblioteques de Mataró

Profile for Biblioteques de Mataró

Butlletí març  

Butlletí març  

Profile for lapompeu
Advertisement