Page 1

Butlletí de Novetats 2016 Febrer

Biblioteques de Mataró NOVEL·LA Durant la Guerra de Secessió nord-americana, l’any 1864 el general William Sherman va cremar Atlanta i va fer marxar les seves tropes -seixanta mil homes- cap a l’est fins al mar i cap a les Carolines. L’exèrcit lluitava contra les forces confederades, fins que tot el que quedava era la vida transitòria i perillosa dels desarrelats, els desposseïts i els triomfadors.

Un jove solitari i introvertit narra com coneix de forma accidental a una noia. La parella de desconeguts es citarà les tres nits següents, nits en les que ella, de nom Nástenka, relatarà la seva trista història i en la que faran acte de presencia les grans passions que mouen el ser humà.


NOVEL·LA

NOVEL·LA EN IDIOMES

JN. NOVEL·LA JUVENIL Com poden conviure, en una història urbana, alemanys, turcs, ocupes, monstres, punks, il·luminats, nazis, àngels, ressuscitats, obsessos, ballarins de Bollywood i l'antic alfabet otomà? Doncs aquí ho fan! En aquesta aventura entre Istanbul i Berlín; mitjançant un mosaic de cultures i un collage de maneres de veure i viure la vida.


0. OBRES GENERALS

1. FILOSOFIA I PSICOLOGIA

2. RELIGIÓ


3. CIÈNCIES SOCIALS En este brillante y ameno análisis se incluyen ejemplos de las apps más terroríficas, se explica de qué forma operan los ladrones de identidad y se ofrecen las claves más importantes para la protección de los datos personales más sensibles en internet. De lectura imprescindible para tecnófilos y tecnófobos, este libro mostrará a cualquier usuario de internet el reverso tenebroso de esta increíble tecnología y cómo evitar caer en él.

5. CIÈNCIES NATURALS


6. CIÈNCIES APLICADES


7. BELLES ARTS

8. LITERATURA Amb un estil planer i elegant, l'autor ens presenta una panoràmica fascinant de l'home, del crític, del dandi, de l'amant de la fotografia, i desfulla "Les flors del mal" amb una mirada plena de respecte per les contradiccions del poeta maleït de l'esplín. En trenta-tres capítols breus, concentrats com píndoles de literatura, Compagnon ens guia per l'obra del gran poeta francès, il·luminant-nos el camí amb detalls íntims de la seva biografia.


NARRATIVA, POESIA I TEATRE

9. HISTÒRIA I GEOGRAFIA

Guies de viatges


92. BIOGRAFIES La rebeldía del joven Edward Bunker, criado en hogares de acogida, escuelas militares y reformatorios de los que continuamente escapaba por su visceral rechazo a una autoridad a menudo arbitraria, lo convirtió con dieciséis años en el preso más joven de la tristemente célebre prisión de San Quintín. Ni un coeficiente intelectual muy por encima de la media, ni la ayuda de Louise Wallis, esposa del magnate de Hollywood Hal Wallis, lograron encauzar a un joven impulsivo fascinado por los bajos fondos y la noche de Los Ángeles. Solo su pasión por la lectura y su perseverancia en la escritura, acabaron apartándolo de una vida destinada al crimen.

CL. (COL·LECIIÓ LOCAL)


CENTRES D’INTERÈS ANIMALS I PLANTES

CUINA

DISSENYA, CREA I DECORA


ESPAI JOVE

INFORMÀTICA I TELECOMUNICACIONS

MÓN LABORAL


CINEMA, MÚSICA I IMATGE 77-78. LLIBRES DE FOTOGRAFIA, CINEMA I MÚSICA


SECCIÓ INFANTIL CONTES PER A PETITL LECTORS

CONTES PER A NENS I NENES DE 0-6 ANYS (I*)

El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és SUPERtímid. La Júlia és SUPERcuriosa. Junts viuen una pila d’aventures a la Casa dels Ratolins, i també es fiquen en alguns embolics!


CONTES PER A NENS I NENES DE 7-10 ANYS (I**)

CONTES PER A NENS I NENES DE 11-13 ANYS (I***)

CONTES EN LLENGUA ESTRANGERA (IE)


LLIBRES DE CONEIXEMENTS

CÒMICS


PEL·LÍCULES PER A INFANTS

RACÓ DE PARES

Aquest butlletí inclou les novetats de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i les novetats de la Diputació de Barcelona - Servei de Biblioteques.

Biblioteca Pompeu Fabra b.mataro.pf@diba.cat Plaça d’Occitània, s/n. 08302 Mataró > t. 937 412 922 Biblioteca Antoni Comas b.mataro.ac@diba.cat C. D’Enric Prat de la Riba, 110. 08301 Mataró > t. 937 022 813 culturamataro.cat

biblioteques

687 200 100

Biblioteques de Mataró

Profile for Biblioteques de Mataró

Butlletí febrer  

Butlletí febrer  

Profile for lapompeu
Advertisement