Page 1

Butlletí de Novetats Biblioteques de Mataró

2018 Gener

NOVEL·LA

Al Pierre-Marie, un escriptor d’èxit en plena crisi creativa, un bon dia la sorpresa li arriba a la bústia en forma d'un paquet que li ha enviat una lectora. I quina lectora!

En un país devastat per la incompetència, quatre terroristes estrambòtics emprenen un viatge suïcida per assassinar el rei d'Espanya i proclamar unilateralment la independència de Catalunya.

La Clara té trenta-dos anys, viu amb el seu germà, la seva cunyada i el seu nebot al Guinardó i no fa gaire que ha començat a treballar de professora a la presó. La feina li semblaria un refugi contra el món si no fos perquè una interna se la mira com si es coneguessin.

Finalista del Booker Prize, La llibreria és una delicada aventura tragicòmica, una obra mestra de l’entomologia llibresca que ens narra la història de Florence Green, una dona emprenedora que decideix obrir una petita llibreria en un poblet de Suffolk.

Mai somiïs amb el teu príncep blau...no fos cas que la teva vida es convertís en un malson.

Quan l’Helena s’instal·la a Cambridge per fer classes de català, deixa a Barcelona en Jordi, la seva parella des de fa anys. Però la seva nostàlgia s’esvairà en conèixer el seductor Jamie, un jove pel qual sent una forta atracció.

Nàpols, avui, és una ciutat bella i terrible: és el regne de la camorra, i els nanos que hi creixen ho fan sota el seu influx. Un grup de deu xavals es llança a conquerir la ciutat, volen apropiar-se d'una part del negoci del tràfic de drogues i l'extorsió.

Una història inquietant sobre les responsabilitats i implicacions que comporta la nostra constant interacció dins la xarxa.


NOVEL·LA

JN. NOVEL·LA JUVENIL

La història d'en Giovanni, un nen amb un cromosoma de més.


3. CIÈNCIES SOCIALS

4. FILOLOGIA.LLENGUA


6. CIÈNCIES APLICADES

793-799 JOCS I ESPORTS


8. LITERATURA Primer llibre dins la nova col·lecció " Lletres Catalanes" que promou la Institució de les Lletres Catalanes i que pretén resseguir tant els passos de Bertrana com els del seu alter ego Innocenci Aspriu per tal d'aprofundir en el seu coneixement.

NARRATIVA, POESIA I TEATRE

9. HISTÒRIA I GEOGRAFIA


9. HISTÃ’RIA I GEOGRAFIA (Guies de viatges)

92. BIOGRAFIES


CL. (COL·LECCIÓ LOCAL)


CENTRES D’INTERÈS APRENENTATGE D’IDIOMES

CREIXEMENT PERSONAL

Qui és Eva Thorvald? Una de les millors xefs del món. Però, com una nena desmanegada que conreava pebrots picants dins del seu armari ha arribat tan lluny?


CUINA

ESPAI JOVE ESPAI (Música) JOVE

ESPAI JOVE


ESPAI JOVE


CINEMA, MÚSICA I IMATGE Pel·lícules cinematogràfiques


77-78. LLIBRES DE FOTOGRAFIA, CINEMA I MÚSICA


CDs 0. Músiques tradicionals i nacionals

2. Pop/Rock


SECCIÓ INFANTIL CONTES PER A PETITS LECTORS

CONTES PER A NENS I NENES DE 0-6 ANYS (I*)


CONTES PER A NENS I NENES DE 0-6 ANYS (I*)

CONTES PER A NENS I NENES DE 7-10 ANYS (I**)

CONTES PER A NENS I NENES DE 11-13 ANYS (I***)


LLIBRES DE CONEIXEMENTS

MÚSICA PER A INFANTS


RACÓ DE PARES

Aquest butlletí inclou les novetats de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, les novetats de la Diputació de Barcelona - Gerència de Serveis de Biblioteques i les novetats adquirides amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Biblioteca Pompeu Fabra b.mataro.pf@diba.cat Plaça d’Occitània, s/n. 08302 Mataró > t. 937 412 922 Biblioteca Antoni Comas b.mataro.ac@diba.cat C. D’Enric Prat de la Riba, 110. 08301 Mataró > t. 937 022 813 culturamataro.cat bibliotecavirtual.diba.cat Biblioteques de Mataró

Profile for Biblioteques de Mataró

Butlletí gener 2018  

Butlletí gener 2018

Butlletí gener 2018  

Butlletí gener 2018

Profile for lapompeu
Advertisement