Page 1

Lidenskapelig opptatt av god bakst siden 1880

Produktkatalog mai 2019

Brød Fast food Ferdigmat Søtbakst


Innhold Reduser matsvinnet.2 Fordelen med Bake-off....................... 3 Våre konsepter............ 6

Fast food

Hamburgerbrød........... 8 Pølsebrød.................. 14 Pita og wraps............. 17

Ferdigmat

Pizza.......................... 20 Focacchini................. 21 Panini............................ 22............................ Toast.......................... 23 Quiche....................... 24

Pannekaker............... 25

Brød

Brød........................... 28 Baguetter................... 40 Porsjonsbrød............. 48

Deigemner............ 64 Søtbakst

Hvetebakst................ 70 Wienerbakst.............. 74 Porsjonskaker............ 80 Kaker ........................ 88 Desserter................... 91

Glutenfritt........... 92 Sukker.................. 96


Lidenskapelig opptatt av god og bærekraftig bakst Vi ønsker å dele vår lidenskap for god bakst og miljøet rundt oss med deg. Vi i Lantmännen Unibake lever av jorden. Den er opphavet til alt vi produserer og grunnlaget for alt vi gjør. Sammen skal vi bli flinkere til å ta bedre vare på miljøet. Vi skal jobbe med å redusere våre klimautslipp i forbindelse med produksjon, frakt og emballasje. Vi vil også gi deg tips og inspirasjon til mindre matsvinn. Ved å redusere matsvinnet får du bedre lønnsomhet, sparer miljøet og får mer fornøyde kunder. I denne katalogen gir vi deg en håndfull tips, men du finner enda flere på vår hjemmeside lantmannen-unibake.no eller ved å følge vårt nyhetsbrev, instagram eller Facebook-side.

Aina Hagen Markeds- og innovasjonsdirektør

Vi håper litt av vår lidenskap for god bakst smitter over på deg når du leser om de flotte produktene vi presenterer for 2019. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

I 2019 bytter vi til resirkulert papir på alle våre trykksaker. Dette gjør at vi sparer miljøet for 657 kg CO2 pr år.


Reduser matsvinnet

- slik sparer du penger og miljøet

su dd k s r e ov ing er av l u jevn m , s g d n ø Br neri il pa ler, t d ttbo l brø ø j k pe, i ller i sup ing e d d pu . brød ping etop r d l smu

ger uton r k og om chips d ød s ø r r b B v s a lage kan rs. l ove i t r e

liv få nytt n a k Brød til ristes ved å etta. brusch

Med ny teknologi har vi redusert svinnet i produksjonen med 25% på våre toppinger.

4

Lantmännen Unibake Norge skal bidra til å halvere matsvinnet innen 2030.

For å optimalisere transporten og redusere CO2utslippet lanserer vi nå kartonger med flere baguetter og høyere fyllingsgrad.

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


Fordelen med bake-off og deigemner Våre bake-off-produkter og deigemner er perfekt for deg som er opptatt av å redusere matsvinnet. Det er bra både for klima, miljø og økonomien.

Bake-off produkter

Våre produkter er fryste – det i seg selv er til god hjelp for å redusere matsvinn. Du har mulighet til å steke opp nye brød raskt om det kommer flere gjester. Lettstekte brød kan pakkes inn i plast til dagen etter og stekes på nytt i 3-4 minutter på 230OC. Husk at brødvarer alltid oppbevares i romtemperatur etter tining.

Deigemner

Deigemner tar mindre plass enn ferdig stekte og hevede brød. Dermed sparer vi miljøet med effektiv transport og du får plass til flere brød i fryseren. Med fryste bakervarer er det lettere å planlegge, kontrollere forbruk og varetrykk. Det gjør at du kan kaste færre bakervarer. For å redusere matsvinnet kan brød laget av deigemner som ikke blir brukt samme dagen pakkes i plast og oppbevares i romtemperatur i 2-3 dager eller fryses ned. Brødene (tines og) stekes da som lettstekte brød i 4-6 minutter på 230OC.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

5


Nøkkelhull

Brødskala’n 0%-25%

Nøkkelhullet er myndighetenes merkeordning for sunnere matvarer. Målet er at merket skal gjøre det enklere for forbruker å foreta sunne valg. Et Nøkkelhullsmerket produkt anses å være sunnere enn andre produkter i samme matvaregruppe. Innenfor brødkategorien vil det si at produktet må inneholde minimum 30% fullkorn, ikke mer enn 7g fett, 5g sukker, 1g salt og minimum 5g kostfiber pr. 100g ferdig vare. Rugbrød skal inneholde minimum 30% rug og 35% fullkorn. Produktet skal ikke overstige mer enn 7g fett, 5g sukker og 1,2g salt, og må ha minimum 6g kostfiber pr 100g ferdig vare.

26%-50%

51%-75%

76%-100%

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Lyse brød kan være bakt med mye sammalt mel, og mørke brød kun med siktet mel. Merkeordningen Brødskala’n er utviklet for å gjøre det lettere å fastslå grovheten på brød. Brødskala’n viser hvor mange prosent hele korn, sammalt mel og kli det er i brødet. Grovhetsmerkingen er å finne på et utvalg av brødposer og melblandinger. Brød regnes for grovt når minst 51 prosent eller mer av melmengden er sammalt mel, hele korn eller kli. Er det 76% eller mer er de ekstra grove.

Produkter merket med vegan symbolet er plantebaserte.

.

6

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


Våre konsepter

Sandwino er et konsept som forenkler dine rutiner på kjøkkenet. Med Sandwino kan du tilby kunden smakfulle måltider med stor grad av variasjon uten å bruke stekeovn. Dette gjør det enklere å takle perioder med større kundemasser. Vi tilbyr et bredt sortiment som vil dekke de fleste behov. Produktene er ferdig stekt og de fleste er også ferdig skåret. Enklere blir det ikke.

Alle våre amerikansk-inspirerte produkter går inn under konseptet Manhattan. Stadig flere reiser til USA og besøker blant annet Manhattan i New York. The Big Apple er kjent for å kunne tilby det meste av fristelser, og ikke minst gode matopplevelser. Vi i Lantmännen Unibake elsker nytelser og har stor tro på at våre kunder også vil inspireres av amerikanske produkter og menyer. Konseptet inneholder både brød og søte produkter.

Wellbreads er et et konsept der vi har samlet alle våre produkter som passer for de med tilpassede behov. Det er tre kategorier som går inn under fellesnavnet Wellbreads: Glutenfritt – for de med glutenintoleranse eller som vil unngå gluten av andre årsaker. Økologisk – for de som vil ha bakervarer som kun inneholder økologiske råvarer. Hvetefritt - er produkter som retter seg mot de som vil unngå hvete i maten.

HATTING er vår merkevare på pølse- og hamburgerbrød. Vi er innovative på fast food og følger nøye med på nye trender. Hatting er en velkjent merkevare innen frosne brødprodukter i hele Skandinavia og kjennetegnes av kvalitet, tilgjengelighet og god smak.


Fast food Brødet er det første kunden din ser når du serverer en saftig burger og det er prikken over i-en når du serverer en godt krydret pølse. I vårt bakeri på Langhus lager vi førsteklasses Hatting pølse- og hamburgerbrød. Velg mellom sesamtopping, meldekor, rutemønster, glanset brioche eller smak av havre, chili og focaccia. Vi kan også friste med myke wraps og pitabrød.

8

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


Pølsebrød Hamburgerbrød Wraps og pita

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2018

9


Hamburgerbrød

Har du prøvd denne spennende nyheten? Chilibrødet er et krydret og smakfult hamburgerbrød som virkelig kan toppe matopplevelsen. Passer også utmerket som påsmurt toast.

10

HAMBURGERBRØD

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


Bestse lger!

HAMBURGERBRØD CHICAGO 63G X 60 STK

HAMBURGERBRØD CHICAGO 81G X 60 STK

Tradisjonelt hamburgerbrød toppet med sesamfrø. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

Tradisjonelt hamburgerbrød toppet med sesamfrø. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

0%

0%

EPD 4594016 Art nr. 522

Diameter 11 cm

EPD 4594024

Art nr. 526

Diameter 12 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, rapsolje, gjær, salt, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Bestrødd med sesamfrø. Kan inneholde spor av melk, soya og mandler.

Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, rapsolje, gjær, salt, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Bestrødd med sesamfrø. Kan inneholde spor av melk, soya og mandler.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1304 kJ (309 kcal), fett 7,4g (hvorav mettet 0,8g) karbohydrater 50,8g (hvorav sukkerarter 6,7g), kostfiber 2,4g, proteiner 8,6g, salt 0,5g

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1294 kJ (307 kcal), fett 7,3g (hvorav mettet 0,8g) karbohydrater 50,6g (hvorav sukkerarter 6,7g), kostfiber 2,4g, proteiner 8,5g, salt 0,5g.

Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose: 4 timer.

Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose: 4 timer.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Etter opptining i rom­temperatur (20°C): 4 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Etter opptining i rom­temperatur (20°C): 4 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

HAMBURGERBRØD CHICAGO 90G X 48 STK

HAMBURGERBRØD CHICAGO 165G X 16 STK

Tradisjonelt hamburgerbrød toppet med sesamfrø. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

Ekstra stort tradisjonelt hamburgerbrød toppet med sesamfrø. Passer de aller største burgerne. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

0%

0%

EPD 4517488 Art nr. 542

Diameter 13 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, rapsolje, gjær, salt, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Bestrødd med sesamfrø. Kan inneholde spor av melk, soya og mandler. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1305 kJ(312 kcal), fett 7,4g (hvorav mettet 0,8g), karbohydrater 50,9g (hvorav sukkerarter 6,7g), kostfiber 2,4g, protein 8,6g, salt 0,5g Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose: 4 timer. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Etter opptining i rom­temperatur (20°C): 4 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

EPD 4697793 Art nr. 80302558H Diameter 16 cm Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, sesamfrø 3,6%, rapsolje, gjær, salt, hvetegluten. Kan inneholde spor av melk. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1263 kJ (299 kcal), fett 5g (hvorav mettet 0,54g), karbohydrater 54,4g (hvorav sukkerarter 8,3g), kostfiber 0,7g, protein 8,7g, salt 0,7g Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose: 4 timer. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Etter opptining i rom­temperatur (20°C): 4 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

HAMBURGERBRØD

11


HAMBURGERBRØD GROVT 91G X 48 STK Stort grovt hamburgerbrød med høyt fiberinnhold. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

HAMBURGERBRØD BUFFALO HAVRE 90G X 48 STK Et dekorativt hamburgerbrød med rutemønster av havrekli på toppen. Brødet er halvgrovt og fiberrikt. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

Nyhet!

72%

29%

EPD 1610153

Art nr. 471

Diameter 13 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, fullformalt hvete (21 %), rugklimel (6 %), rapsolje, sukker, gjær, inulin, salt, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Bestrødd med rugkli. Kan inneholde spor av sesamfrø, melk, soya og mandler. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1139 kJ (271 kcal), fett 6,0g (hvorav mettet 0,6g), karbohydrater 42,2g (hvorav sukkerarter 4,0g), kostfiber 6,4g, protein 8,7g, salt 0,4g Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose: 4 timer. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Etter opptining i rom­temperatur (20°C): 4 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

EPD 5226170 Art nr. 201756 Diameter 13 cm Ingredienser: Hvetemel, vann, fullkornshvetemel 12%, sukker, rapsolje, havrefiber 3%, havrekli 2%, gjær, eplefiber 2%, hvetegluten, tørket surdeig av hvete, salt, røstet malt (hvete), emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø, mandler, melk og soya. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1101 kJ (263 kcal), fett 5,1g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 40,9g (hvorav sukkerarter 5g), kostfiber 7,6g, protein 9,2g, salt 0,65g Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose: 4 timer. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Etter opptining i rom­temperatur (20°C): 4 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

HAMBURGERBRØD BUFFALO 90G X 48 STK

HAMBURGERBRØD BUFFALO 63G X 60 STK

Et innovativt burgerbrød med fermentert hvetemel som gir en deilig brødsmak. Dekorert med et delikat rutemønster av semulegryn. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

Et innovativt burgerbrød med fermentert hvetemel som gir en deilig brødsmak. Dekorert med et delikat rutemønster av semulegryn. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

Nyhet!

Nyhet!

0%

0%

EPD 5217468

Art nr. 201751 Diameter 13 cm.

Ingredienser: Hvetemel, vann, rapsolje, sukker, gjær, fermentert hvetemel, salt, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300), bestrødd med semule durumhvete. Kan innholde spor av sesamfrø, mandel, melk og soya.

EPD 5217476 Art nr. 201750 Diameter 11 cm Ingredienser: Hvetemel, vann, rapsolje, sukker, gjær, fermentert hvetemel, salt, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300), bestrødd med semule durumhvete. Kan innholde spor av sesamfrø, mandel, melk og soya.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1260 kJ (299 kcal), fett 6,2g (hvorav mettet 0,6g), karbohydrater 51,1g (hvorav sukkerarter 5,6g), kostfiber 2,2g, protein 8,5g, salt 0,6g

Næringsinnhold (pr 100 g): ): Energi 1260 kJ (299 kcal), fett 6,2g (hvorav mettet 0,6g), karbohydrater 51,1g (hvorav sukkerarter 5,6g), kostfiber 2,2g, protein 8,5g, salt 0,6g

Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose: 4 timer.

Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose: 4 timer.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Etter opptining i rom­temperatur (20°C): 4 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Etter opptining i rom­temperatur (20°C): 4 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

12

HAMBURGERBRØD

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


Anbefales! HAMBURGERBRØD GOURMET 80G X 60 STK

HAMBURGERBRØD CHILI 89G X 24 STK

Saftig gourmet hamburgerbrød med fint og grovt hvetemel, durumhvete og meldekor. 27% grovt og to kaker på Brødskala’n. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

Saftig og krydret hamburgerbrød med smak av chili, paprika og basilikum. Dekorativ splitt på toppen gir et premium utseende. Kan også brukes til toast! Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

27%

0%

EPD 5021381

Art nr. 201753 Diameter 12 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, fulkornshvetemel (18%), mel av durumhvete (7%), gjær, sukker, rapsolje, salt, tørket surdeig av hvete (1%), emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Bestrødd med hvetemel. Kan inneholde spor av sesamfrø, soya, mandler og melk. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1087 kJ (260 kcal), fett 3,39g (hvorav mettet 0,64g), karbohydrater 45,4g (hvorav sukkerarter 2,68g), kostfiber 3,7g, protein 9,46g, salt 0,93g Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose: 4 timer. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Etter opptining i rom­temperatur (20°C): 4 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

EPD 5120308

Art nr. 211891

Diameter 11,7-12,7 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, gjær, rapsolje, salt, maismel, paprika, hvetegluten, chilimix (paprika, basilikum, chili), bakehjelpemiddel (emulgator (E471, E472e), melbehandlingsmiddel (E300)), inaktiv gjær, konserveringsmiddel E282. Kan inneholde spor av sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1238 kJ(293 kcal), fett 3,6g (hvorav mettet 0,6g), karbohydrater 53,0g (hvorav sukkerarter 0,6g), kostfiber 3,9g, protein 11,0g, salt 1,3g Tinetid: I lukket eske 6 timer. Løse 4 timer Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

HAMBURGERBRØD BRIOCHE 109G X 30 STK

HAMBURGERBRØD BRIOCHE STYLE 63G X 60 STK

Stort brioche-hamburgerbrød. Glanset og bakt med ekte smør. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

Glanset og saftig brioche-inspirert hamburgerbrød. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

0%

EPD 4119210

Bestselger!

0% Art nr. 11400477

Diameter 11,5 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, smør, gjær, sukker, melkepulver, salt, glasering (vann, vegetabilsk protein, solsikkeolje, druesukker, maltodekstrin, stivelse), bakehjelpemiddel (hvetemel, emulgator (vegetabilsk E472e, E471), melbehandlingsmiddel (E300)), rapsolje, fermentert hvetemel, konserveringsmiddel (E282), emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1182 kJ(279 kcal), fett 3,8g (hvorav mettet 0,4g), karbohydrater 55,7g (hvorav sukkerarter 7,8g), kostfiber 2,2g, protein 10,6g, salt 2,5g Tinetid: I lukket eske 6 timer. Løse 4 timer Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

EPD 4517835 Art nr. 534

Diameter 11 cm.

Ingredienser: Hvetemel, vann, rapsolje, sukker, gjær, hvetegluten, salt, emulgator (vegetabilsk E471), gurkemeie, melbehandlingsmiddel (E300), glace (vann, vegetabilsk protein, glukosesirup, pregelatinisert rismel). Kan inneholde spor av sesamfrø, melk, soya og mandel. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1298 kJ(310 kcal), fett 7,6g (hvorav mettet 0,8g), karbohydrater 49,9g (hvorav sukkerarter 6,6g), kostfiber 2,1g, protein 9g, salt 0,5g. Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose: 4 timer. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Etter opptining i rom­temperatur (20°C): 4 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

HAMBURGERBRØD

13


HAMBURGERBRØD FOCACCIA STYLE 63G X 60 STK

ØKOLOGISK HAMBURGERBRØD 100G X 46 STK

Hamburgerbrød med fantastiske smaker av Middelhavet. Inneholder krydder som rosmarin, tomat, oliven, basilikum og hvitløk. Lys og glanset overflate. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

Økologisk hamburgerbrød bakt i steinovn med hvete, rug og havre og med et hjemmelaget utseende. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

Anbefales!

0%

Nyhet!

9%

EPD 5121868

Art nr. 201754 Diameter 11 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, gjær, mel av durumhvete, rapsolje, sukker, salt, krydderblanding 0,9%, tørket surdeig av hvete, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300), glace (vann, vegetabilsk protein, glukosesirup, pregelatinisert rismel). Kan inneholde spor av sesamfrø, soya, mandler og melk. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1115 kJ (263 kcal), fett 3,2g (hvorav mettet 0,4g), karbohydrater 48,6g (hvorav sukkerarter 2,4g), kostfiber 2,4g, protein 8,8g, salt 1,0g Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose: 4 timer. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Etter opptining i rom­temperatur (20°C): 4 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

EPD 5213244 Art nr. 50000092 Diameter: 12 cm Ingredienser: Ingredienser: *Hvetemel, vann, *siktet rugmel 14%, *havregryn 6%, *solsikkeolje, *hvetegluten, *sukker, salt tilsatt jod, gjær, *druesukker, fortykningsmiddel (E412), *maltet hvetemel, *maltet byggmel, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø og melk. * = Økologisk Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1092 kJ (258 kcal), fett 3,8g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 46g (hvorav sukkerarter 2,0g), kostfiber 3,8g, protein 8,2g, salt 1,1g Tinetid: Tines i pose i romtemperatur i 1-2 timer. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Etter opptining i romtemperatur (20°C): 2 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

HAMBURGERBRØD UTEN STRØ 40G X 96 STK

HAMBURGERBRØD SLIDERS SESAM 35G X 120 STK

Lite fint hamburgerbrød. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

Saftige sammenbakte slidersbrød toppet med sesam. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet. Ferdig stekt og skåret.

0%

0%

EPD 2422426 Art nr. 511

Diameter 9 cm

EPD 4018776 Art nr. 70359 Mål 6x6 cm.

Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, rapsolje, gjær, salt, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø, melk, soya og mandler.

Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, gjær, sesamfrø 3%, rapsolje, salt tilsatt jod, stabilisator (E170). Kan inneholde spor av egg, soya, lupin og melk.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1220 kJ (290 kcal), fett 5,4g (hvorav mettet 0,4g), karbohydrater 48,5g (hvorav sukkerarter 6,6g), kostfiber 2,4g, protein 8,3g, salt 0,46g

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1236kJ (293kcal), fett 5,2g (hvorav mettet 0,59g), karbohydrater 52 (hvorav sukkerarter 5,0g), kostfiber 2,5g, protein 8,2g, salt 1,3g

Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose: 4 timer.

Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose: 4 timer.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Etter opptining i rom­temperatur (20°C): 4 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Etter opptining i rom­temperatur (20°C): 1 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

14

HAMBURGERBRØD

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


Wellbreads

GLUTENFRITT HAMBURGERBRØD 80G X 27 STK Glutenfritt hamburgerbrød med sesamfrø i singelpakket i stekepose. Ferdig skåret.

gl ut

en

fr

itt

EPD 4199634

Art. nr. 331921

Diameter 9 cm

Ingredienser: Maisstivelse, vann, rismel, modifisert tapiokastivelse, sukker, rapsolje, sesamfrø (3,5%), gjær, tørket glukose, salt, fortykningsmidler (E464, E412), psyllium, bambusfiber, emulgator (471). Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1320 kJ(315 kcal), fett 8,8g (hvorav mettet 1,5g), karbohydrater 53,6g (hvorav sukkerarter 6,1g), kostfiber 3,6g, protein 3,0g, salt 1,2g Tinetid: I lukket eske 6 timer. Løse 1 time. Tilberedning: Unngå kryssforurensning, tin og varm opp brødet i stekeposen. Tint tilstand: I forvarmet ovn på 180°C i 4-5 minutter i stekeposen. Fryst tilstand: Varmes i fra kald ovn, varmes videre på 180°C i 10-12 minutter i stekeposen. Kan også varmes i eget Merrychef program i stekeposen. Stekeposen tåler maks 200°C. Viktig å bruke bakepapir dersom produktet varmes i pressgrill. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Mona, Ricardo, Tin og Unni er en del av produksjonsteamet på Langhus som sørger for at du får pølse- og hamburgerbrød av topp kvalitet til enhver tid.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

HAMBURGERBRØD

15


Pølsebrød

16

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


PØLSEBRØD GROVT 62G X 80 STK

PØLSEBRØD 45G X 120 STK

Stort grovt pølsebrød med høyt fiberinnhold. Ferdig stekt og skåret.

Saftig fint pølsebrød, nå 10% grovt. Ferdig stekt og skåret.

68%

10%

EPD 1610989

Art. nr 132

Lengde 16,5 cm

EPD 4958922

Art. nr. 201710 Lengde 14,5 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, fullformalt hvete (20%), rugklimel (5,9%), rapsolje, hvetegluten, sukker, gjær, inulin, salt, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Bestrødd med rugkli. Kan inneholde spor av sesamfrø, melk, soya og mandler.

Ingredienser: Hvetemel (61%), vann, fullkornshvetemel (7%), rapsolje, sukker, gjær, salt, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø, melk, soya og mandler.

Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1139 kJ (271 kcal), fett 6g (hvorav mettet 0,6g), karbohydrater 42,2g (hvorav sukkerarter 4,0g), kostfiber 6,4g, protein 8,7g, salt 0,4g

Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1234 kJ (292 kcal), fett 5,5g (hvorav mettet 0,6g), karbohydrater 50,7g (hvorav sukkerarter 5,2g), kostfiber 2,8g, protein 8,6g, salt 0,4g

Tinetid: Lukket eske 6 timer. I pose 4 timer Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Etter opptining i romtemperatur (20°C): 4 døgn Bør ikke fryses etter opptining.

PØLSEBRØD GOURMET 50G X 80 STK

Tinetid: Lukket eske 6 timer. I pose 4 timer. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Etter opptining i romtemperatur (20°C): 4 døgn Bør ikke fryses etter opptining.

er! Bestselg

PØLSEBRØD CHICAGO 57G X 80 STK

Saftig gourmet pølsebrød med fint og grovt hvetemel, durumhvete og meldekor. 26% grovt og to kaker på Brødskala’n. Ferdig stekt og skåret.

26%

Saftig fint pølsebrød med sesamfrø. Ferdig stekt og skåret.

0%

EPD 5021282 Art nr. 201712 Lengde 16 cm

EPD 4517496 Art nr. 129

Ingredienser: Hvetemel, vann, fullkornshvetemel (18%), mel av durumhvete (7%), gjær, sukker, hvetegluten, rapsolje, salt, tørket surdeig av hvete, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Bestrødd med mel av durumhvete. Kan inneholde spor av sesamfrø, soya, mandler og melk.

Ingredienser: Hvetemel, vann, rapsolje, sukker, gjær, salt, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300), fortykningsmiddel (E466). Bestrødd med sesamfrø. Kan inneholde spor av melk, soya og mandler.

Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1078 kJ (258 kcal), fett 3,1g (hvorav mettet 0,4g), karbohydrater 44,5g (hvorav sukkerarter 2,5g), kostfiber 3,6g, protein 10,4g, salt 0,8g Tinetid: Lukket eske 6 time. I pose 4 timer Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Etter opptining i romtemperatur (20°C): 4 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

Lengde 16 cm

Næringsinnhold (pr. 100g) Energi 1297 kJ(310 kcal), fett 7,6g (hvorav mettet 0,8g), karbohydrater 50g (hvorav sukkerarter 5,4g), kostfiber 2,4g, protein 8,7g, salt 0,5g Tinetid: Lukket eske: 6 timer Pose: 4 timer Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Etter opptining i romtemperatur (20°C): 4 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

PØLSEBRØD

17


PØLSEBRØD BUFFALO 57G X 80 STK

PØLSEBRØD MAXI HALVGROV 62G X 80 STK

Saftig fint pølsebrød med mild surdeigssmak og dekorativt mønster med semulegryn. Ferdig stekt og skåret.

Stort halvgrovt pølsebrød med dekor av havregryn. Ferdig stekt og skåret.

38%

0%

EPD 4593877 Art nr. 163

Lengde: 16 cm

EPD 963488

Art nr. 130

Lengde 16,5 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, rapsolje, gjær, salt, tørket surdeig av hvete, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Bestrødd med semule (hvete). Kan inneholde spor av sesamfrø, melk, soya og mandler.

Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, rapsolje, hvetekli, linfrø, maltede hveteflak, gjær, salt, hvetegluten, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Bestrødd med havregryn. Kan inneholde spor av sesamfrø, melk, soya og mandler.

Næringsinnhold (pr. 100g) Energi 1283 kJ (304 kcal), fett 6,9g (hvorav mettet 0,7g) karbohydrater 51,1g (hvorav sukkerarter 6,9g), kostfiber 2,2g, proteiner 8,4g, salt 0,5g.

Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1235 kJ (293 kcal), fett 6,9 (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 45,3g (hvorav sukkerarter 5g), kostfiber 5,5g, protein 9,8g, salt 0,68g

Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose 4 timer

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Etter opptining i romtemperatur (20°C): 4 døgn Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Etter opptining i romtemperatur (20°C): 4 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Tinetid: Lukket eske 6 timer. I pose 4 timer.

les! Anbefa

PØLSEBRØD BRIOCHE STYLE TOPPSKÅRET 50G X 80 STK

PØLSEBRØD BRIOCHE STYLE 50G X 80 STK

Glanset pølsebrød med en fin gulfarge gir et eksklusivt utseende. Skåret i toppen, slik at pølsen kan stå av seg selv på en tallerken. Ferdig stekt.

Glanset pølsebrød med en fin gulfarge gir et eksklusivt utseende. Ferdig stekt og skåret.

Nyhet!

0%

0%

EPD 5217450 Art nr. 201714 Lengde 16 cm

EPD 5122544 Art nr. 201713 Lengde 16 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, rapsolje, sukker, hvetegluten, gjær, salt, emulgator (vegetabilsk E471), gurkemeie, melbehandlingsmiddel (E300), glace (vann, vegetabilsk protein, glukosesirup, pregelatinisert rismel). Kan inneholde spor av sesamfrø, soya, mandler og melk.

Ingredienser: Hvetemel, vann, rapsolje, sukker, hvetegluten, gjær, salt, emulgator (vegetabilsk E471), gurkemeie, melbehandlingsmiddel (E300), glace (vann, vegetabilsk protein, glukosesirup, pregelatinisert rismel). Kan inneholde spor av sesamfrø, soya, mandler og melk.

Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1271 kJ (301 kcal), fett 7,2g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 48,8g (hvorav sukkerarter 5,7g), kostfiber 2,1g, protein 9,3g, salt 0,6g

Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1271 kJ (301 kcal), fett 7,2g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 48,8g (hvorav sukkerarter 5,7g), kostfiber 2,1g, protein 9,3g, salt 0,6g

Tinetid: Lukket eske 6 timer. I pose 4 timer.

Tinetid: Lukket eske 6 timer. I pose 4 timer.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Etter opptining i romtemperatur (20°C): 4 døgn Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Etter opptining i romtemperatur (20°C): 4 døgn Bør ikke fryses etter opptining.

18

PØLSEBRØD

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


Wellbreads

GLUTENFRITT PØLSEBRØD 65G X 25 STK

FRANSK HOTDOGBRØD MED STORT HULL 65G X 32 STK Tradisjonelt fransk hotdogbrød. Ferdig stekt. Diameter på hullet er 28-33 mm .

Singelpakket fint glutenfritt pølsebrød i stekepose.

glu

ten

fr

itt

0%

EPD 2486322

Art nr. 80302850

Ingredienser: Hvetemel, vann, gjær, salt tilsatt jod, siktet rugmel, emulgator (vegetabilsk E472e), maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), maltet byggmel. Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1060 kJ (250 kcal), fett 1,5g (hvorav mettet 0,3g), karbohydrater 49g (hvorav sukkerarter 2,0g), kostfiber 2,5g, protein 9,0g, salt 1,0g Tinetid: Lukket eske 6 timer. I pose 4 timer. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 9 mnd. Etter opptining i romtemperatur (20°C): 2 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

EPD 4199626 Art. nr.

334122

Lengde: 12 cm

Ingredienser: Maisstivelse, vann, rismel, modifisert tapiokastivelse, sukker, rapsolje, gjær, salt, fortykningsmiddel (E464, E412), psyllium, bambusfiber, emulgator (E471). Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1190 kJ (280 kcal), fett 6,5g (hvorav mettet 1,1g), karbohydrater 52,4g (hvorav sukkerarter 6,4g), kostfiber 2,4g, protein 2,3g, salt 1,3g Tinetid: Lukket eske 6 timer. I pose 4 timer Tilberedning: Unngå kryssforurensning, tin og varm opp brødet i stekeposen. Tint tilstand: I forvarmet ovn på 180°C i 4-5 minutter i stekeposen. Fryst tilstand: Varmes i fra kald ovn, varmes videre på 180°C i 10-12 minutter i stekeposen. Kan også varmes i eget Merrychef program i stekeposen. Stekeposen tåler maks 200°C. Viktig å bruke bakepapir dersom produktet varmes i pressgrill. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Etter opptining i romtemperatur (20°C): 2 døgn

Pita & Wraps PITABRØD 80G X 80 STK

WRAPS 90G X 108 STK

Saftig og mykt pitabrød. Klare til bruk i lettvinte retter, som fylt pita eller pitapizza.

Saftige og myke store wraps. Bare fantasien setter grenser for fyll og toppinger.

0%

0%

EPD 2314268 Art nr. 29004969 Diameter ca 15 cm

EPD 4099727 Art nr. 8098

Ingredienser: Hvetemel (72%), vann, gjær, salt tilsatt jod, sukker, rapsolje, mel­behandlingsmiddel (E300).

Ingredienser: Hvetemel, vann, rapsolje, stabilisator (E422, E412), druesukker, salt, emulgator (E471), hevemiddel (E500), semulegryn av ris, surhetsregulerende middel (E296), melbehandlingsmiddel (E920).

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1080 kJ(260 kcal), fett 1,5g (hvorav mettet 0,2g), karbohydrater 50g (hvorav sukkerarter 2,0g), kostfiber 2,7g, protein 8,1g, salt 1,0g Tinetid: I kartong 6 timer. Løse 15 minutter. Stekeanvisning: Varmes i ca. 2 min. ved 180 °C. Brødrister: 1-2 min. Klemjern: 2 min ved 200  °C. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 8 mnd. Etter opptining i romtemperatur: 2 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

Diameter ca 30 cm

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1404 kJ (334 kcal), fett 9,9g (hvorav mettet 3,4g), karbohydrater 53,0g (hvorav sukkerarter 3,4g), kostfiber 1,3g, protein 7,8g, salt 1,4g Tinetid: I lukket eske 6 timer. I pose 1 time. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 24 mnd. Etter opptining på kjøl: 7 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

PØLSEBRØD

19


Ferdigmat Vi har hentet inspirasjon fra hele verden for å utvikle velduftende retter med smaksrikt fyll. Spennende focacchini, panini, toast eller quiche gir god økonomi, er enkelt å tilberede og gir kundene dine en god opplevelse. Våre pizzabunner er bakt med ekte italiensk pizzamel og stekt på steinplate i tradisjonsrike vedfyrte ovner. Nå har vi også økologiske og glutenfrie pannekaker.

20

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


Pizza Toast Panini Quiche Pannekaker

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2018

21


PIZZA RITRATTO MED OST OG SKINKE 170G X 20 STK

GASTRO PIZZABUNN MED TOMATSAUS 760G X 12 STK

Ekte italienske håndlaget porsjonspizza, toppet med smakfull tomatsaus, mozzarella, ost og skinke.

Firkantet ekte Italiensk pizzabunn med italiensk tomatsaus. Bakt på vedfyrt stenovn. Kan også toppes og stekes rett fra frys. Topp med det du ønsker.

EPD 4054060

EPD 4464681

Art. nr 8020

Ingredienser: Hvetemel, vann, Mozzarella 14,5% (melk, salt, løype, melkesyrebakterier, surhetsregulerendemiddel (E330)), kokt skinke 10% (svinekjøtt, sukker, salt, modifisert potetstivelse, antioksidant (E301), konserveringsmiddel (E250)), tomatpuré 4,5%, semule av durumhvete, olivenolje, solsikkeolje, tomatmasse 2,3%, salt, ølgjær, maltet hvetemel, sukker, oregano. Kan inneholde spor av egg. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 989 kJ(236 kcal), fett 8,5g (hvorav mettet 2,8g), karbohydrater 31g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 1,5g, protein 9g, salt 1,5g Tinetid: I kjøleskap: over natten I romtemperatur: 1,5 time Stekeanvisning: Stekes i forvarmet oven på 220°C i 5 minutter fra tint tilstand. Kan også stekes 1,5-2 minutter fra tint tiltand i Merychef ovn (high speed ovn).

Art. nr. 8048

Mål: 47 x 27 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, tomatsaus 22% (tomatpuré, olivenolje, salt, sukker, oregano), salt, solsikkeolje, gjær, maltet hvetemel. Kan inneholde spor av egg og melk. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 890 kJ(210 kcal), fett 2,5g (hvorav mettet 0,4g), karbohydrater 40g (hvorav sukkerarter 1,7g), kostfiber 2g, protein 6g, salt 1,1g Tinetid: Kan toppes rett fra frys. Kan med fordel tines 1 time på brett under plast i romtemperatur. Stekeanvisning: Stekes i forvarmet ovn på 220°C i 10 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. I kjøleskap med plast (4°C): 1 døgn

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. I kjøleskap med plast (4°C): 7 døgn I kjøleskap uten plast (4°C): 3 døgn. I varmeskap ferdig stekt, uten emballasje (62°C): 2 timer

PIZZA MARGHERITA NAPOLITANA 400G X 9 STK

PIZZABUNN MED TOMATSAUS 285G X 24 STK

Ekte Italiensk pizzabunn med tomatsaus og Mozzarellaost. Bakt på vedfyrt stenovn. Topp med det du ønsker. Kan også toppes og stekes rett fra frys.

Ekte Italiensk pizzabunn med god tomatsaus. Bakt på vedfyrt stenovn. Topp med det du ønsker. Kan også toppes og stekes rett fra frys.

EPD 4363339 Art nr. 8047

Diameter 29 cm.

Ingredienser: Hvetemel, vann, Mozzarellaost 18% (melk, salt, løype, melkesyrebakterier, surhetsregulerende middel (E330)), tomatpuré, tomatpulp, semule av durumhvete, solsikkeolje, olivenolje, salt, ølgjær, sukker, maltet hvetemel, oregano. Kan inneholde spor av egg. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 932 kJ(223 kcal), fett 7g (hvorav mettet 2,5g), karbohydrater 32g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 1,5g, protein 8g, salt 1,1g Tinetid: Kan toppes rett fra fryst. Eller tines i kjøleskap over natten på brett, eller i romtemperatur 1,5 time tildekket med plast. Stekeanvisning: Stekes i forvarmet ovn på 220°C i 5 minutter fra tint tilstand. Kan også stekes 1,5-2 minutter fra tint tilstand i Merychef ovn (high speed ovn). Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. I kjøleskap uten plast (4°C): max 1 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

22

PIZZA

EPD 4276713

Art. nr. 8042

Diameter 29 cm.

Ingredienser: Hvetemel, vann, tomatpuré (19%), solsikkeolje, salt, ølgjær, maltet hvetemel, sukker, oregano, pepper. Kan inneholde spor av egg og melk. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 815 kJ(195 kcal), fett 2,5g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 35g (hvorav sukkerarter 1,5g), kostfiber 2g, protein 7g, salt 1,2g Tinetid: Kan toppes rett fra fryst. Eller tines i kjøleskap over natten på brett, eller i romtemperatur 1,5 time tildekket med plast. Stekeanvisning: Stekes i forvarmet ovn på 220°C i 5 minutter fra tint tilstand. Kan også stekes 1,5-2 minutter fra tint tilstand i Merychef ovn (high speed ovn). Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. I kjøleskap uten plast (4°C): max 1 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


FOCACCHINI OST OG SKINKE 200G X 14 STK

FOCACCHINI KYLLING OG MANGO 225G X 14 STK

Focaccia lignende brød rikelig fylt med ost, skinke og en krydret saus som gir en god karakter. Brødet er toppet med paprikakrydder. Produktet er singelpakket med strekkode.

Focaccia lignende brød rikelig fylt med kylling, paprika og en meget god mangosaus. Brødet er toppet med paprikakrydder. Produktet er singelpakket med strekkode.

Våre favoritter!

EPD 5022116

Art. nr 201734 Diameter: 14-15 cm

Ingredienser: Brød (Hvetemel, vann, rapsolje, gjær, surdeig av rug, salt tilsatt jod, rugmel, søt paprika 0,5%, sukker), saus 23% (rapsolje, vann, eddik, søt paprika, chili 5%, maisstivelse, eggeplomme, sukker, salt, sennepskorn, krydder, hvetestivelse, løkpulver, hvitløk, svart pepper, oregano, fortykningsmiddel (E412, E401), surhetregulerende middel (E330, E296), aroma, farge (E160a), søtningsmiddel (E954), konsistensmiddel (E509)), skinke 14% (svinekjøtt 83%, vann, salt, stabilisator (E451, E407a), svineprotein, sukker, gjærekstrakt, antioksidant (E316, E330), aroma, røykaroma, fortykningsmiddel (E415), krydderekstrakt, konserveringsmiddel (E250, E262), surhetsregulerende middel (E334)), ost 13% (melk, salt, konserveringsmiddel (E252), starterkultur, løype, farge (E160a)). Kan inneholde spor av fisk, soya, selleri og sesam. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1466 kJ (352 kcal), fett 20,5g (hvorav mettet 3,3g), karbohydrater 20,7g (hvorav sukkerarter 1,1g), kostfiber 0,17g, protein 11,1g, salt 1,4g Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose: 4 timer. Stekeanvisning: Produktet stekes i pressgrill 2-3 minutter eller Merrychef på eget program kan også stekes i vanlig stekeovn 190° i 7-9 minutter fra tint tilstand

EPD 5023296

Art. nr. 201735

Diameter: 14-15 cm

Ingredienser: Brød (hvetemel, vann, rapsolje, gjær, rugmel, salt tilsatt jod, tørket søt paprika, sukker), mangosaus 21% (rapsolje, vann, mango 15 %, sukker, salt tilsatt jod, eddik, maisstivelse, eggeplomme, sennepskorn, krydder, chili, svart pepper, fortykningsmiddel (E412, E401), surhetsregulerende middel (E330, E296, E260), aroma, søtningsmiddel (E954), farge (E160a)), kylling 17% (kyllingfilet 95%, krydder, krydderekstrakt, salt tilsatt jod, aroma), ost 8% (melk, salt, starterkultur, løype), rød paprika 8%. Kan inneholde spor av fisk, soya, selleri og sesam. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1322 kJ (316kcal), fett 17,7g (hvorav mettet 2,14g), karbohydrater 29,3g (hvorav sukkerarter 4g), kostfiber 1,4g, protein 9,9g, salt 1,3g Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose: 4 timer. Stekeanvisning: Produktet stekes i pressgrill 2-3 minutter eller Merrychef på eget program kan også stekes i vanlig stekeovn 190° i 7-9 minutter fra tint tilstand Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Etter opptining i romtemperatur (20°C): 6 døgn.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Etter opptining i romtemperatur (20°C): 6 døgn.

Focacchini er det perfekte produktet for folk i farten, smakfult og enkelt.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

23


PANINI MED OST OG SKINKE 180G X 17 STK

Raskt, go dt og enkelt!

Smakfull panini med ost og skinke. Tilberedes enkelt i ovn eller pressgrill. Produktet er singelpakket med strekkode.

EPD 4744181

Art. nr. 487249

Ingredienser: Brød (hvetemel, vann, gjær, salt, olivenolje, hvetegluten, maltet

PANINI SPICY CHORIZO 180G X 17 STK

Innovativ panini med krydret chorizo-pølse, sterk saus og ost. Produktet er singelpakket med strekkode.

EPD 4769451 Art nr. 487250 Ingredienser: Brød (hvetemel, vann, gjær, salt, olivenolje, hvetegluten, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300)), Chorizopølse 16% (svinekjøtt, fett fra svin, salt, konserveringsmiddel (E250), druesukker, krydder, glukosesirup, aroma, krydderekstrakter, antioksidanter (E392, E316), røykaroma), Gouda 12% (melk, salt, starterkultur, løype), tomat- og chilisaus 11% (tomater (55%), tomatpuré, løk, grønn chili, jalapeño (2%), salt, eddik, maisstivelse, limejuice, paprika, chilipepper, hvitløk, spisskummen, cayennepepper, koriander, oregano, cayennepepper). Kan inneholde spor av egg, fisk, soya, selleri, sesam og sennep.

hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300)), varmrøkt skinke 15% (skinke (83%), vann, salt, stabilisator (E451, E407a), svineprotein, sukker, gjærekstrakt, antioksidant (E316, E330), aroma, røykaroma, fortykningsmiddel (E415), krydder og krydderekstrakter, konserveringsmiddel (E250, E262), surhetsregulerende middel (E334)), Goudaost 15% (melk, salt, starterkulturer, løype), majones (rapsolje, vann, eddik, maisstivelse, eggeplomme, sukker, salt, sennep (vann, sennepsfrø, eddik, salt, krydder), hvetestivelse, fortykningsmiddel (E412, E401), surhetsregulerende middel (E330, E296), aroma, farge (E160a), søtningsmiddel (E954)), sennep (vann, rapsolje, sennepspulver, surhetsregulerende middel (E260, E330, E300, E296), salt, eggeplommepulver, fortykningsmiddel (E412, E415), melkepulver, farge (E161b), søtningsmiddel (E954), konserveringsmiddel (E211), aroma). Kan inneholde spor av soya, selleri, sesamfrø og fiskeprodukter. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1133 kJ(270 kcal), fett 10g (hvorav mettet 3g), karbohydrater 33g (hvorav sukkerarter 0,4g), kostfiber 0,01g, protein 11g, salt 1,9g Tinetid: I kjøleskap: over natten. I romtemperatur: 2 timer Stekeanvisning: Fjern posen og stek produktet i vamluftsovn ved 180°C i 8-10 minutter. Kan også stekes i pressgrill i 3 minutter eller Merrychef (highspeed ovn) på eget program. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 7 mnd. I kjøleskap med plast (4°C): 7 døgn.

Tinetid: Lukket eske: 6 timer. I pose: 4 timer. Stekeanvisning: Fjern posen og stek produktet i vamluftsovn ved 180°C i 8-10 minutter. Kan også stekes i pressgrill i 3 minutter eller Merrychef (highspeed ovn) på eget program. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 7 mnd. I kjøleskap med plast (4°C): 7 døgn

PANINI MED KYLLING OG PESTO 180G X 17 STK

OSTESNURR OLD AMSTERDAM 90G X 42 STK

Smakfull panini med renskåret kyllingfilet og ekte pesto. Tilberedes enkelt i ovn eller pressgrill. Produktet er singelpakket med strekkode.

Forhevet ostesnurr med smaksrik Old Amsterdam ost. Snacking produkt av høy kvaliet. Flere bruksområder - spises som den er, brukes til påsmurt evt. som burgerbrød.

EPD 4744199

Art. nr. 487251 Ant. pr kartong 17 stk Ingredienser: Brød (hvetemel, vann, gjær, salt, olivenolje, hvetegluten, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300)), stekt kyllingkjøtt 15% (kyllingfilet (93%), kyllingkraftkonsentrat (vann, konsentrert kyllingkraft, aroma, salt sukker, modifisert maisstivelse, løk, eddik, krydder, stabilisator (E415)), salt, krydder og deres ekstrakter (inneholder selleri), maltodekstrin, druesukker, aromaer, konserveringsmiddel (E262), antioksidant (E316, E330), surhetsregulerende middel (E334)), Mozzarella 15% (melk, havsalt, mikrobiell løype, surhetsregulerende middel (E330)), Pesto 9% (solsikkeolje, basilikum, olivenolje, parmesanost (melk, salt, løype), mysepulver (melk), pecorinoost (sauemelk, salt, løype), pinjekjerner, vegetabilsk fiber, salt, fruktose, hvitløk, surhetsregulerende middel (E300)). Kan inneholde spor av egg, soya, sesamfrø, sennep og fisk. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1148 kJ(273 kcal), fett 9,8g (hvorav mettet 2,8g), karbohydrater 34g (hvorav sukkerarter 0,7g), kostfiber 0,0g, protein 12g, salt 1,5g Tinetid: I kjøleskap: over natten. I romtemperatur: 2 timer. Stekeanvisning: Fjern posen og stek produktet i vamluftsovn ved 180°C i 8-10 minutter. Kan også stekes i pressgrill i 3 minutter eller Merrychef (highspeed ovn) på eget program. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 7 mnd. I kjøleskap med plast (4°C): 7 døgn

24

PANINI

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1150 kJ (274 kcal), fett 10g (hvorav mettet 4,6g), karbohydrater 34g (hvorav sukkerarter 0,8g), kostfiber 0,06g, protein 11g, salt 2g

EPD 5017108 Art nr. 25484000 Ingredienser: Deig: Hvetemel, SG-palmefett, vann, egg, gjær, smør (melk), sukker, rapsolje, hvetegluten, salt, skummetmelkpulver, vegetabilsk emulgator (E471), surhetsregulerende middel (E330, amylase, xylanase), naturlig aroma, tørrgjær, melbehandlingsmiddel (E300). Fyll: Vann, Old Amsterdam ost (melk)(8,7%), modifisert potetstivelse, mysepulver (melk), hvetestivelse, potetstivelse, SG-palmeolje, glukosesirup, hvetemel, pulverisert ost (melk, salt, løype, startkultur), rismel, naturlig aroma, egg, salt, hvetefiber, potetfiber, naturlig ostearoma (melk), eggehvite, maltodekstrin, løkpulver, sitronjuicekonsentrat, gjær, gurkemeie, hveteprotein. Dekor: Old Amsterdam ost (melk)(3,3%), egg, potetstivelse. Kan inneholde spor av mandler og hasselnøtter. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1353 kJ (323 kcal), fett 20g (hvorav mettet 10g), karbohydrater 26g (hvorav sukkerarter 3,0g), kostfiber 1,2g, protein 9,1g, salt 1,1g Tinetid: ca 15 minutter i romtemperatur. Stekeanvisning: Produktet stekes direkte fra frys i 15-17 minutter ved 190°C. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 9 mnd.

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


TOAST CROQUE MONSIEUR 158G X 18 STK

TOAST RUSTIC HAM & CHEESE 145G X 18 STK

Smakfull toast rikelig toppet med cheddar og goudaost. Produktet er singelpakket med strekkode.

Rustic toast med ost, skinke og en velbalansert sennepsaus. Perfekt “snack” eller mellommåltid. Varm i pressgrill og server med fine grillmerker. Produktet er singelpakket med strekkode.

EPD 4743480 Art. nr. 480252 Ant. pr kartong 18 stk Ingredienser: Brød (hvetemel, vann, gjær, salt, emulgator (E472e), soyamel, konserveringsmiddel (E282), rapsolje, melbehandlingsmiddel (E300)), Goudaost (melk, salt, starterkultur, løype), melk, varmrøkt skinke (skinke (83%), vann, salt, stabilisator (E451, E407a), svineprotein, sukker, gjærekstrakt, antioksidant (E316, E330), aroma, røykaroma, fortykningsmiddel (E415), krydder og krydderekstrakt, konserveringsmiddel (E250, E262), surhetsregulerende middel (E334)), Cheddarost (melk, salt, melkesyrebakteriekultur, mikrobiologisk løype, farge (E160b)), smør, hvetemel, salt tilsatt jod. Kan inneholde spor av egg, fisk, selleri, sennep og sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1029 kJ(245 kcal), fett 9,9g (hvorav mettet 5,4g), karbohydrater 25g (hvorav sukkerarter 2,1g), kostfiber 1,5g, protein 13g, salt 1,3g Tinetid: I kjøleskap: over natten. I romtemperatur: 2 timer. Stekeanvisning: Fjern posen og stek produktet i vamluftsovn ved 180°C i 8-10 minutter. Kan også stekes i pressgrill i 3 minutter eller Merrychef (highspeed ovn) på eget program. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 7 mnd. I kjøle­skap (4°C): 3 døgn.

EPD 4961827

Art. nr. 201704 Ingredienser: Brød (Hvetemel, vann, surdeig av rug (vann, rugmel), rapsolje, gjær, salt tilsatt jod, rugmel, maltet hvetemel, maltet byggmel, surhetsregulerende middel (E330, E270, E260), emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300)), Ost 23% (melk, salt, startkultur, løype), saus (rapsolje, vann, eddik, maisstivelse, eggeplommepulver, sukker, salt, sennepsfrø, hvetestivelse, krydder, melkepulver, fortykningsmiddel (E412, E401, E415), surhetsregulerende middel (E330, E296, E260, E300), aroma, farge (E160a, E161b), søtningsmiddel (E954), konserveringsmiddel (E211)), Varmarøkt skinke 19% (svinekjøtt (83%), vann, salt, stabilisator (E451, E407a), protein(svin), sukker, gjærekstrakt, antioksidant (E316, E330), aroma, røykaroma, fortykningsmiddel (E415), krydder og ekstrakter, konserveringsmidel (E250, E262), surhetsregulerende middel (E334)). Kan inneholde spor av fisk, soya, selleri, sesamfrø.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1210 kJ(290 kcal), fett 18,0g (hvorav mettet 5,0g), karbohydrater 20g (hvorav sukkerarter 0,6g), kostfiber 0,02g, protein 12g, salt 1,9g Tinetid: I kjøleskap: over natten på brett. I romtemperatur 1,5 time på brett. Stekeanvisning: Fjern posen og stek produktet i vamluftsovn ved 180°C i 8-10 minutter. Kan også stekes i pressgrill i 3 minutter eller Merrychef (highspeed ovn) på eget program. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. I kjøleskap med plast (4°C): max 6 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Toast er trendy og blir mer og mer populært. Så godt så enkelt!

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

TOAST

25


QUICHE LORRAINE 1000G X 8 STK

QUICHE GRØNNSAKER 1000G X 8 STK

Smakfull, avlang Quiche Lorraine, inneholder blant annet skinke, bacon, selleri og emmentalerost.

Smakfull Quiche med grønnsaker. Inneholder blant annet squash, aubergine, paprika og en velsmakende kremost.

EPD 2699791

Art. nr. 70025

EPD 2699833

Art. nr. 70021

Ingredienser: Vann, hvetemel, egg, skinke og bacon 10,8% (svinekjøtt, kraft (vann, bein (svin), svinekjøtt, gulrot, selleri, løk, stekt løk(løk, solsikkeolje), purreløk, salt, sjalottløk, hvitløk, krydder, krydderurter), vann, salt, druesukker, krydder, gjærekstrakt, juicekonsentrat (gulrot, løk), stekt løk (løk, solsikkeolje), sukker, surhetsregulerende middel (E262), antioksidant (E301, E316), konserveringsmiddel (E250)), melkepulver, emmentalerost 2,89%(melk), druesukker, maisstivelse, salt, vegetabilsk fiber, naturlig pepperaroma (inneholder melk), hevemiddel (E450,E500, hvetestivelse), melbehandlingsmiddel (E920). Kan inneholde spor av sennep, soya, skalldyr, fisk, bløtdyr, mandler, valnøtter og hasselnøtter.

Ingredienser: Grønnsaker 31,6% (squash, aubergin, paprika), hvetemel, melk, egg, kremost (melk), margarin (rapsolje, vann, salt, emulgator (E471), surhetsregulerende middel (E330)), vann, basilikum, maisstivelse, olivenolje, druesukker, salt, vegetabilsk fiber, hevemiddel (E450, E500, hvetestivelse ), tørket hvitløk, bakehjelpemiddel (E920). Kan inneholde spor av sennep, selleri, soya, skalldyr, fisk, bløtdyr, mandler, valnøtter og hasselnøtter.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 864 kJ(206 kcal), fett 9,2g (hvorav mettet 2,3g), karbohydrater 21,6g (hvorav sukkerarter 4,0g), kostfiber 1g, protein 9,1g, salt 1,0g

Stekeanvisning: Produktet stekes i formvarmet ovn ved 180°C i 30 minutter fra tint tilstand.

Stekeanvisning: Produktet stekes i formvarmet ovn ved 180°C i 30 minutter fra tint tilstand.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 714 kJ(177 kcal), fett 8,4g (hvorav mettet 1,4g), karbohydrater 21g (hvorav sukkerarter 3,6g), kostfiber 1,3g, protein 5,1g, salt 1,2g

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 540 dager. I kjøleskap med plast (4°C): 1 døgn.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 540 dager. I kjøleskap med plast (4°C): 1 døgn.

QUICHE BACON OG POTET 1000 G X 8 STK Smakfull, avlang Quiche med bacon og potet. Deles opp i porsjonsstykker, firkanter eller trekanter - du bestemmer.

EPD 2699882

Art. nr. 70024

QUICHE LORRAINE 150G X 24 STK Smakfull liten Quiche Lorraine, inneholder blant annet skinke, bacon og emmentalerost.

EPD 1019678

Art. nr. 1114929

Ingredienser: Melk, hvetemel, egg, potet 10%, smøreost (ost, smør, vann, melkeprotein, smeltesalt (E331, E452), maisstivelse, myse (melk), geleringsmiddel (E407), surhetsregulerende middel (E330), margarin (vegetabilsk olje (raps), vann, salt, emulgator (E471), surhetsregulerende middel (E330)), fløte, bacon 5,6% (svinekjøtt, vann, salt, druesukker, konserveringsmiddel (E262), antioksidant (E301, E316), konserveringsmiddel (E250), løk (løk, olivenolje, salt, surhetsregulerende middel (E330), vann, maisstivelse, druesukker, salt, vegetabilsk fiber, hevemiddel (E450,E500, hvetestivelse), naturlig pepperaroma (inneholder melk), melbehandlingsmiddel (E920). Kan inneholde spor av sennep, selleri, soya, skalldyr, fisk, bløtdyr, mandler, valnøtter og hasselnøtter.

Ingredienser: Melk, hvetemel, egg, skinke og bacon 13% (skinke og svinekjøtt, buljong (vann, svinekjøttbein, svinekjøtt, gulrot, selleri, løk, stekt løk (løk, solsikkeolje), purreløk, salt, sjalottløk, hvitløk, krydder, krydderurter), vann, salt, druesukker, krydder, gjærekstrakt , juicekonsentrat (gulrot og løk), stekt løk (løk, solsikkeolje), sukker, konserveringsmiddel (E262), antioksidant (E301, E316), konserveringsmiddel (E250), ost, margarin (vegetabilsk olje (raps), vann, salt, emulgator (E471), surhetsregulerende middel (E330), vann, Emmentalerost 2,6%, druesukker, maisstivelse, salt, vegetabilsk fiber, naturlig pepperaroma (inneholder melk), hevemiddel (E450, E500, hvetestivelse), melbehandlingsmiddel (E920). Kan inneholde spor av skalldyr, fisk, soya, nøtter, sennep, bløtdyr.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 946 kJ(227 kcal), fett 13g (hvorav mettet 4,9g), karbohydrater 21g (hvorav sukkerarter 2,9g), kostfiber 1,7g, protein 7,3g, salt 1,3g

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 956kJ(228kcal), fett 11,0g(hvorav mettet 3,7g), karbohydrater 24g (hvorav sukkerarter 2,8g, protein 8,9g, salt1,1g.

Stekeanvisning: Produktet stekes i formvarmet ovn ved 180°C i 30 minutter fra tint tilstand.

Stekeanvisning: Produktet stekes i formvarmet ovn ved 180°C i 20-25 minutter fra frossen tilstand.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 540 dager. I kjøleskap med plast (4°C): 1 døgn.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 540 dager. I kjøleskap med plast (4°C): 1 døgn.

26

QUICHE

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


PANNEKAKE UTEN SUKKER 60G X 100 STK

PANNEKAKE ØKOLOGISK 60G X 100 STK

En klassisk pannekake uten sukker, kommer ferdig brettet. Enkel håndtering.

Smakfull pannekake lagd på økologiske råvarer.

Nyhet!

EPD 5229133

Nyhet!

Art. nr. 142174

Diameter: 16 cm

EPD 5231717

Art. nr. 147920

Diameter: 16 cm

Ingredienser: Vann, hvetemel, egg, mysepulver, rapsolje, salt, hevemiddel (maisstivelse, E339, E500), egghvitepulver. Rapsolje til steking.

Ingredienser: Økologisk skummetmelk, økologisk hvetemel, økologisk egg, skummetmelkepulver, salt tilsatt jod. Økologisk rapsolje til steking.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 650 kJ (160 kcal), fett 4g (hvorav mettet 1g), karbohydrater 23g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 2g, protein 7g, salt 0,7g

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 650 kJ (160 kcal), fett 4g (hvorav mettet 1g), karbohydrater 23g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 2g, protein 7g, salt 0,7g

Stekeanvisning: Stekeovn: Legges utover en stekeplate og varmes i forvarmet ovn på ca 180°C i 4 minutter. Stekepanne: Varm pannekaken på begge sider på varme uten smør/olje. Mikrobølgeovn 800W: ca 40 sekunder

Stekeanvisning: Stekeovn: Legges utover en stekplate og varmes i forvarmet ovn på ca 180 °C i 4 minutter. Stekepanne: Varm pannekaken på begge sider på varme uten smør/ olje. Mikrobølgeovn 800W: ca 40 sekunder.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. I kjøleskap med plast (4°C): 2 døgn.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. I kjøleskap med plast (4°C): 2 døgn.

lag på s r o f s g n i r e v Kule ser side! vår hjemme

PANNEKAKE GLUTEN- OG LAKTOSEFRI 60G X 70 STK Flott og god pannekake som er fri for gluten og laktose. gl ut

en

Nyhet!

EPD 5229240

Art. nr. 142004

fr

itt

Diameter: 16 cm

Ingredienser: Laktosefri skummetmelk, egg, økologisk glutenfri hvetestivelse, maisstivelse, modifisert potetstivelse, rapsolje, eggehvitepulver, salt tilsatt jod, maltodextrin. Rapsolje til steking. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 700 kJ (170 kcal), fett 6,4g (hvorav mettet 0,9g), karbohydrater 22g (hvorav sukkerarter 0,6g), kostfiber 0,5g, protein 5,2g, salt 0,65g Stekeanvisning: Stekeovn: Legges utover en stekeplate og varmes i forvarmet ovn på ca 180°C i 4 minutter. Stekepanne: Varm pannekaken på begge sider på varme uten smør/olje. Mikrobølgeovn 800W: ca 40 sekunder Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. I kjøleskap med plast (4°C): 2 døgn.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

PANNEKAKER

27


Brød Ingenting slår nystekt brød – det er nesten et måltid i seg selv. Vi legger sjelen vår i å lage så god bakst at det vekker minnene om barndommens ferske rundstykker med smeltende smør på. I vårt sortiment finner du velsmakende brød som passer enhver anledning – porsjonsbrød, formbrød, fribakte brød, baguetter og rustikke brød til eksklusive brødbuffeer.

28

PRODUKTKATALOG 2018 Lantmännen Unibake


Brød Baguetter Porsjonsbrød

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2018

29


Brød

30

BRØD

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


Wellbreads

HVETEFRITT RUGBRØD 100% GROVT 750G x 12 STK

FORMSTEKT EKSTRA GROVT BRØD 750G x 9 STK

En bestselger som passer meget godt til påsmurt. Bakt med rug og høy andel solsikkekjerner som gir god smak. Produktet er helt fritt for hvete.

Et ekstra grovt formstekt brød toppet med havregryn.

100%

79%

EPD 2134146

Art. nr. 1115198

Ingredienser: Rugmelblanding (rugkjerner 14%, fullkornsrugmel 12% rugflak 8%), vann, surdeig av rug (fullkornsrugmel, vann), solsikkefrø, sukkerroemelasse, ristet byggmaltmel, gjær, salt. Dekorert med solsikkefrø. Kan inneholde spor av sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1036 kJ (247 kcal), fett 7,8g (hvorav mettet 0,9g) karbohydrater 33g (hvorav sukkerarter 1,9g), kostfiber 8,6g, proteiner 6,9g, salt 1,8g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 180° C i 16-20 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

EPD 2633717

Art nr. 60063

Ingredienser: Vann, fullkorns hvetemel 24%, hvetemel, havregryn 10%, naturlig surdeig (fullkornsrugmel 62%, vann), solsikkekjerner, gresskarkjerner, linfrø, gjær, rapsolje, salt, druesukker, emulgator (E471), karamellsirup. Kan inneholde spor av sesamfrø, hasselnøtter, valnøtter og mandler. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1157 kJ(275 kcal), fett 8,0g (hvorav mettet 1,4g), karbohydrater 38,9g (hvorav sukkerarter 1,8g), kostfiber 5,8g, protein 9,0g, salt 1,06g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Wellbreads

ØKOLOGISK RUGBRØD MULTIGRAIN 790G x 12 STK

FORMSTEKT ALPEBRØD GROV 750G x 9 STK

Økologisk rugbrød med surdeig av rug. Solsikke- og gresskarkjerner gir en god smak.

Formstekt grovbrød med naturlig surdeig av rug og smaksrik frødekor av sesam- og valmuefrø.

55%

59%

EPD 1761311

Art. nr. 71700520

Ingredienser: Vann, surdeig av økologisk rug 22% (organisk fullkornsmel av rug 13%, vann, organisk maltmel av bygg, organisk surdeigskultur), organisk siktet rugmel 15%, organiske rugkjerner 12%, organiske gresskarkjerner 8,5%, organiske solsikkekjerner 7,5%, brødsmuler (samme ingredienser som i brødet), organisk byggmaltekstrakt, salt tilsatt jod, organisk solsikkeolje, gjær, organisk maltmel av bygg. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1084 kJ(259 kcal), fett 11g (hvorav mettet 1,4g), karbohydrater 26g (hvorav sukkerarter 2,0g), kostfiber 9,4g, protein 9,4g, salt 1,4g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer Stekeanvisning: Stekes i 25 minutter ved 160  °C, fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

EPD 2868933

Art. nr. 6360

Ingredienser: Hvetemel, vann, fullkornshvetemel 20%, fullkornsrugmel 7%, naturlig surdeig (fullkornsrugmel 62%, vann), havregryn 3%, linfrø, gjær, rapsolje, sesam, salt, druesukker, emulgator (E 471), valmuefrø. Kan inneholde spor av mandel, hassel, valnøtter. Næringsinnhold: Energi 1108 kJ(264 kcal), fett 6,8g (hvorav mettet 1,1g), karbohydrater 38,8g (hvorav sukkerarter 1,8g), kostfiber 8,0g, protein 7,8g, salt 1,18g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse: 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 3 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

BRØD

31


Bestselger!

FORMSTEKT GROVBRØD 750G X 9 STK

FORMSTEKT SOLSIKKEBRØD GROV 750G X 9 STK

En norsk klassiker. Formstekt grovbrød med flott meldekor og snitt.

Formstekt grovbrød med deilig smak av solsikkefrø.

60%

60%

EPD 2787000 Art nr. 6489

EPD 2012078

Ingredienser: Hvetemel, fullkornshvetemel 22%, vann, fullkornsrugmel 7%, havregryn 4%, naturlig surdeig (fullkornsrugmel 62%, vann), gjær, rapsolje, hvetekli 1%, salt, druesukker, emulgator (E471), karamellsirup. Kan inneholde spor av hasselnøtter, valnøtter, mandler og sesamfrø.

Ingredienser: Fullkornshvetemel 34%, hvetemel, vann, naturlig surdeig (fullkornsrugmel 62%, vann), solsikkekjerner 7%, gjær, rapsolje, salt, druesukker, emulgator (E471). Kan inneholde spor av hasselnøtter, valnøtter, mandler og sesamfrø.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1002 kJ (238 kcal), fett 3,7g (hvorav mettet 0,8g) karbohydrater 41,2g (hvorav sukkerarter 2,1g), kostfiber 5,7g, proteiner 7,0g, salt 1,16 Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse: 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 3 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Art. nr. 60003

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1217 kJ(290 kcal), fett 10,4g (hvorav mettet 1,4g), karbohydrater 37,1g (hvorav sukkerarter 1,3g), kostfiber 6,1g, protein 9g, salt 1,08g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse: 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 3 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

FORMSTEKT FLERKORNBRØD 750G X 9 STK

FORMSTEKT KNEIPP HALVGROV 750G X 9 STK

Grovt formbrød med surdeig av rug og flott topping av solsikkekjerner og linfrø.

Et klassisk formstekt kneippbrød.

53%

50%

EPD 2012086

Art. nr. 60004

EPD 2868941

Art. nr. 6361

Ingredienser: Hvetemel, vann, fullkornshvetemel 20%, naturlig surdeig (fullkornsrugmel 62%, vann), solsikkekjerner, havregryn 3%, hirse, linfrø, gjær, rapsolje, salt, druesukker, emulgator (E471). Kan inneholde spor av hassel- og valnøtter, mandler og sesamfrø.

Ingredienser: Hvetemel, fullkornshvetemel 24%, vann, fullkornsrugmel 8%, naturlig surdeig (fullkornsrugmel 62%, vann), gjær, rapsolje, salt, druesukker, emulgator (E471). Kan inneholde spor av mandel, hassel- og valnøtt og sesam.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1190 kJ(283 kcal), fett 9,2g (hvorav mettet 1,4g), karbohydrater 38,1g (hvorav sukkerarter 1,9g), kostfiber 6,5g, protein 8,8g, salt 1,1g

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1006 kJ(238 kcal), fett 3,8g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 40,9g (hvorav sukkerarter 2,7g), kostfiber 5,7g, protein 7,3g, salt 1,18g

Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse: 4 timer

Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse: 4 timer

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 4-6 minutter fra tint tilstand.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 4-6 minutter fra tint tilstand.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 3 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 3 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

32

BRØD

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


FORMSTEKT LOFF 650G X 9 STK Deilig, formstekt loff med meldekor.

5%

LANDBRØD GROVT STORT 1000G X 10 STK Stort, delikat brød med fullkornshvete, surdeig og havreflak. Pryder enhver buffe. Jevn form som gir mange skiver og lite svinn.

51%

EPD 2786994

EPD 2865517

Art. nr. 6488

Ingredienser: Hvetemel, vann, naturlig surdeig (fullkornsrugmel 62%, vann), rapsolje, gjær, salt, druesukker, emulgator (E471). Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1134 kJ (268 kcal), fett 3,0g (hvorav mettet 0,5g) karbohydrater 50,9g (hvorav sukkerarter 2,2g), kostfiber 3,3g, proteiner 7,7g, salt 1,65g. Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse: 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 4-6 minutter fra tint tilstand.

Art. nr. 70250

Ingredienser: Fullkornshvetemel 32%, fermentert hvete (hvetemel, vann, gjær, salt), vann, hvetemel, havreflak 1,3%, salt, melbehandlingsmiddel (E300). Dekorert med havreflak. Kan inneholde spor av egg, soya, melk, hasselnøtter, valnøtter, mandler og sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1094 kJ(259 kcal), fett 1,7g (hvorav mettet 0,4g), karbohydrater 48,9g (hvorav sukkerarter 0,5g), kostfiber 5,3g, protein 9,2g, salt 1,7g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 3 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 4-6 minutter fra tint tilstand.

LANDBRØD GULROT GROVT 750G X 15 STK

LANDBRØD FRIBAKT 650G X 9 STK

Grovt stenovnsbakt grovbrød med surdeig og gulrotbiter. Solsikkekjerner gir brødet flott smak utseende.

Rustikt og saftig brød bakt med surdeig og smaksrike frø.

53%

EPD 2865202

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

45% Art. nr. 70251

Ant. pr. kartong 15 stk

EPD 5115167

Art nr. 201780

Ingredienser: Fullkornshvetemel 32%, surdeig av hvete (hvetemel, vann, gjær, salt), hvetemel, vann, tørket gulrot 3%, solsikkekjerner, gjær, salt, melbehandlingsmiddel (E300). Dekorert med solsikkekjerner. Kan inneholde spor av egg, soya, melk, mandler, hasselnøtter, valnøtter og sesamfrø.

Ingredienser: Hvetemel 35,1%, fullkornshvetemel 14,6%, vann, surdeig 7% (fullkornsrugmel, vann), rugflak 2,9%, solsikkefrø 1,8%, linfrø 1,8%, gjær, rapsolje, salt, druesukker, hvetegluten, emulgator (E471).

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1071 kJ(253 kcal), fett 2,4g (hvorav mettet 0,4g), karbohydrater 45,7g (hvorav sukkerarter 1,8g), kostfiber 6,1g, protein 9g, salt 1,7g

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1075 kJ (255 kcal), fett 4.9g (hvorav mettet 0.8g), karbohydrater 41.7g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 5.2g, protein 8.5g, salt 1.3g

Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer

Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 4-6 minutter fra tint tilstand.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 4 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

BRØD

33


SPELTBRØD 500G X 12 STK

BRYTEBRØD 400G X 20 STK

Pent, flott og godt brytebrød med ulike frø toppinger for variasjon i smak og utseende.

Dekorativt snittet, halvgrovt speltbrød med solsikkefrø.

Nyhet!

32%

4%

EPD 5226022

EPD 2968709

Art. nr. 201602

Ingredienser: Hvetemel 58%, rugmel 15%, vann, sesamfrø, gjær, havreflak, salt, valmuefrø, linfrø, byggmalt, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av egg, soya, melk, mandler, hasselnøtter og valnøtter. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1218 kJ (288kcal), fett 4,2g (hvorav mettet 0,6g), karbohydrater 51g (hvorav sukkerarter 2,6g), kostfiber 4g, protein 9,3g, salt 1,2g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

LANDBRØD GIGANT 1200G X 7 STK

Art. nr. 23507411

Ingredienser: Hvetemel, vann, fullkorns hvetemel (17%), speltmel (12%), siktet rugmel, hvetekorn (4%), solsikkefrø, mørk sirup, hvetefiber (2%), hvetegluten, salt tilsatt jod, rapsolje, gjær, sukker, emulgator (E472e), maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), maltet byggmel. Kan inneholde spor av melk, sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1108 kJ(263 kcal), fett 4,2g (hvorav mettet 0,6g), karbohydrater 43g (hvorav sukkerarter 2,8g), kostfiber 6,4g, protein 10g, salt 1,2g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

er Mange skiv LANDBRØD STORT lite svinn!

Et blikkfang på brødbuffeen, passer også utmerket til påsmurt. Stort brød med jevn form gir mange skiver og lite svinn.

1000G X 10 STK

Stort og rustikt stenovnsbakt brød med jevn form som gir mange skiver og lite svinn. Meget saftig og smakfullt, bakt med surdeig av hvete og rug.

0%

14%

EPD 4851093

Art. nr. 134448

EPD 2869311

Art. nr. 70246

Ingredienser: Hvetemel, vann, fullkornsmel av rug 6,5%, surdeig av rug (vann, rugmel), linfrø, salt tilsatt jod, gjær, hvetekli, hvetefiber, maltet hvetemel, acerolaekstrakt. Kan inneholde spor av sesamfrø.

Ingredienser: Hvetemel, surdeig av hvete (hvetemel, vann), vann, surdeig av rug (rugmel, vann), salt, gjær. Kan inneholde spor av melk, sesamfrø, soya, egg, hasselnøtt, valnøtt og mandler.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1038 kJ(245 kcal), fett 1,8g (hvorav mettet 0,2g), karbohydrater 48g (hvorav sukkerarter 5,7g), kostfiber 3,3g, protein 7,6g, salt 0,78

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1089 kJ(257 kcal), fett 1,5g (hvorav mettet 0,3g), karbohydrater 51g (hvorav sukkerarter 0,6g), kostfiber 2,9g, protein 8,6g, salt 1,7g

Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse: 4 timer

Tinetid: I lukket eske: 12 timer. Løse: 4 timer.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 3 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

34

BRØD

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


ALPEBRØD TWIST 600G X 16 STK

ALPEBRØD 500G X 10 STK

Bakt på surdeig av rug. Tiltalende utseende med frødekor og en jevn twist. Et veldig saftig og smakfullt brød.

Fribakt brød med surdeig av rug, hvetekorn, linfrø, sesamfrø og solsikkefrø.

8%

17%

EPD 4848883

Art. nr. 134447

EPD 4958450

Art. nr. 201706

Ingredienser: Hvetemel, vann, surdeig av rug (vann, rugmel), havremel 3,8%, sesamfrø 3,5%, linfrø 3,2%, rugmel, solsikkefrø 2,7%, knuste rugkorn 1,8%, hvetekorn 1,2%, gjær, salt tilsatt jod, hirse 1,1%,hvetekli 0,9%, hvetefiber, Acerolaekstrakt, fortykningsmiddel (E412).

Ingredienser: Hvetemel, vann, surdeig av rug (vann, rugmel), maltet hvetemel, hvetekorn 2%, linfrø 2%, maltede rugflak 2%, sesamfrø 1%, gjær, solsikkefrø 1 %, salt tilsatt jod, havreflak 1%, hvetekli 0,5%, røstet hvetemel, røstet byggmel, hvetefiber, acerola ekstrakt.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1133 kJ(269 kcal), fett 5,6g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 44g (hvorav sukkerarter 5,7g), kostfiber 4,4g, protein 8,4g, salt 0,6g

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1181 kJ (279 kcal), fett 3,5g (hvorav mettet 0,4g) karbohydrater 52g (hvorav sukkerarter 0,8g), kostfiber 4,1g, proteiner 7,9g, salt 0,98g.

Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse: 4 timer

Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse: 4 timer

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 3 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 3 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

OLIVENBRØD 450G X 10 STK

LOFF GOURMET RUSTIKK 600G X 9 STK

Twistet, saftig og smaksrikt brød med 6,5% oliven.

Saftig fribakt loff dekorert med valmuefrø og med flott snitt.

0%

EPD 107300

0% Art. nr. 141121

Ingredienser: Hvetemel, vann, oliven 6,5% (salt, surhetsregulerende middel (E270, E330), antioksidant (E327)), hvetegluten, tørket surdeig av hvete, rugmel, druesukker, maltet byggmel 0,4%, maltet rugmel, maltet hvetemel, salt tilsatt jod, gjær, rapsolje, stabilisator (E412). Kan inneholde spor av melk, egg, sesamfrø og soya Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 992 kJ(237 kcal), fett 2g (hvorav mettet 0,3g), karbohydrater 44g (hvorav sukkerarter 1,3g), kostfiber 2,5g, protein 9,2g, salt 1,7g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand.

EPD 5116322

Art. nr. 201781

Ingredienser: Hvetemel 64,1%, vann, valmuefrø 4,9%, rapsolje, gjær, salt, druesukker, emulgator (E471). Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1159 kJ (274 kcal), fett 4.2g (hvorav mettet 0.6g), karbohydrater 49.1g (hvorav sukkerarter 2.7g), kostfiber 3.1g, protein 8.5g, salt 1.4g Tineteid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 4 døgn etter tining. Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

BRØD

35


FOCACCIA 1200G X 6 STK

FOCACCIA MED CHERRYTOMAT 1200G X 6 STK

Saftig focaccia uten topping, passer perfekt til påsmurt eller som tilbehør til all slags mat.

0%

Herlig og saftig focaccia med cherrytomater og oregano. Perfekt til påsmurt eller som tilbehør til all slags mat.

0%

EPD 4519096

Art. nr. 11159998 Mål: 26,5 x 36,5 x 4 cm

EPD 4498531

Art. nr. 148357

Mål: 26,5 x 36,5 x 4 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, rapsolje, salt tilsatt jod, gjær, sukker, tørket surdeig av rug, rugmel, maltet hvetemel, maltet byggmel, emulgator (E472e). Kan inneholde spor av egg, melk, soya og sesamfrø.

Ingredienser: Hvetemel, vann, cherrytomater 8%, rapsolje, salt tilsatt jod, gjær, tørket surdeig av rug, rugmel, maltet hvetemel, maltet byggmel, sukker, oregano, emulgator (E472e). Kan inneholde spor av egg, melk, soya og sesamfrø.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1184 kJ (283 kcal), fett 6,9g (hvorav mettet 0,6g) karbohydrater 47g (hvorav sukkerarter 1,1g), kostfiber 2,5g, proteiner 6,9g, salt 1,8g

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1078 kJ (257 kcal), fett 7,2g (hvorav mettet 0,6g) karbohydrater 41g (hvorav sukkerarter 0,9g), kostfiber 2,3g, proteiner 6g, salt 1,5g

Tineteid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer.

Tineteid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 3-5 minutter fra tint tilstand.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 3-5 minutter fra tint tilstand.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter tining. Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter tining. Bør ikke fryses etter opptining.

SKÅRET RUGBRØD MED SOLSIKKEFRØ 740G X 12 STK Ferdig skåret rugbrød som stekes i stekeposen den ligger i. Saftig og godt.

42%

Velsmakende surdeigsbrød bakt med durumhvete og smaksatt med havsalt og honning. Passer ypperlig til å lage deilig toast.

0%

EPD 2865459

Art. nr. 26095

Ant. skiver pr brød 18 stk

Ingredienser: Siktet rugmel 26%, vann, surdeig av rug 18% (vann, fullkorns rugmel 8%, maltet byggmel, surdeigskultur), rugkjerner 12%, solsikkekjerner 7%, linfrø, brødsmuler (samme ingredienser som i brødet, byggkjerner), salt tilsatt jod, byggmaltekstrakt, rapsolje, sirup, tørket surdeig av rug (fullkorns rugmel, surdeigskultur), gjær, hvetemel, maltet byggmel, melbehandlingsmiddel (E300). Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1019 kJ(243 kcal), fett 8,4g (hvorav mettet 1,1g), karbohydrater 31g (hvorav sukkerarter 2,8g), kostfiber 8,2g, protein 6,8g, salt 1,3g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer. Stekeanvisning: Stekes i 30 minutter ved max 100 °C, fra tint tilstand i stekeposen. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining.

36

SURDEIGSBRØD SKÅRET LEVAIN 720G X 9 STK

BRØD

EPD 4707394

Art. nr. 551505

Ant. skiver pr brød 12 stk

Ingredienser: Hvetemel, vann, surdeig av hvete (hvetemel, vann, hvetegluten, maltmel av bygg, surdeig av rug (sammalt rug, vann, maltmel av bygg), durumhvetemel, havsalt, hvetegluten, honning, gjær, rapsolje, druesukker, maltmel av bygg. Kan inneholde spor av melk. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1042 kJ(244 kcal), fett 1,5g (hvorav mettet 0,2g), karbohydrater 48g (hvorav sukkerarter 0,5g), kostfiber 2,4g, protein 8,7g, salt 1,13g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer. Stekeanvisning: Varm skiven i pressgrill eller merrychef før smøring/ servering. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining.

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


FOCACCIA MED JALAPEÑO OG CHERRYTOMAT 1200G X 6 STK

Saftig og autentisk focaccia smaksatt med jalapeño, cherrytomater og koriander. Utmerket til påsmurt eller som tilbehør til all slags mat.

0%

EPD 5017116

Art. nr. 201730

Mål: 26,5 x 36,5 x 4 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, rapsolje, salt tilsatt jod, gjær, sukker, tørket surdeig av rug, rugmel, maltet hvetemel, maltet byggmel, surhetsregulerende middel (E330, E270, E260), emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300). Topping: rapsolje, cherrytomater 4,2%, løk, jalapeñjo 0,9%, vann, salt tilsatt jod, koriander, eddik, salt, konsistensmiddel (E509). Kan inneholde spor av egg, soya, melk og sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1177 kJ (280 kcal), fett 8g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 45g (hvorav sukkerarter 1,3g), kostfiber 2,2g, protein 5,8g, salt 1,8g Tineteid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 3-5 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter tining. Bør ikke fryses etter opptining.

SANDWICHBRØD HALVGROVT SKÅRET 1200G X 5 STK

SANDWICHBRØD LYST 1200G X 5 STK

Stort, halvgrovt sandwichbrød. Ferdig skåret brød passer både til toast og påsmurt.

Stort, fint og ferdig skåret sandwichbrød som er saftig og godt. En klassiker til toast og påsmurt.

0%

50%

EPD 4097580

Art. nr. 3380

Ant. skiver pr brød 27 stk

Ingredienser: Vann, hvetemel, fullkorns hvetemel 22,2%, knuste rugkjerner 5,7%, fullkorns rugmel 4,2%, hvetegluten, gjær, sukkersirup, salt, rapsolje, linfrø, byggmalt. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1000 kJ(240 kcal), fett 3g (hvorav mettet 0,3g), karbohydrater 41g (hvorav sukkerarter 1,6g), kostfiber 5,5g, protein 9,4g, salt 1,1g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer Stekeanvisning: Produktet er ferdig stekt skal kun tines. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 9 mnd. 5 døgn i romtemperatur i lukket pose. Bør ikke fryses etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

EPD 4019899

Art. nr. 343353

Ant. skiver pr brød 27 stk

Ingredienser: Hvetemel, vann, gjær, rapsolje, sirup, salt, sukker, hvetegluten, byggmalt, stabilisator (E440). Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 990 kJ(240 kcal), fett 2,9g (hvorav mettet 0,3g), karbohydrater 47g (hvorav sukkerarter 1,2g), kostfiber 2,4g, protein 7,8g, salt 1,2g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer. Stekeanvisning: Produktet er ferdig stekt skal kun tines. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 9 mnd. 5 døgn i romtemperatur i lukket pose. Bør ikke fryses etter opptining.

BRØD

37


EKSTRA GROVT SANDWINO SKÅRET 750G X 9 STK

GROVBRØD SANDWINO SKÅRET 750G X 9 STK

Ekstra grovt ferdig skåret formbrød med havregryn. Velsmakende og ferskt i en fei, bare tin og server.

Klassisk norsk formbrød som er ferdig skåret. Ferskt, velsmakende og enkelt å tilberede – bare tin og server!

60%

79%

EPD 4338323

Art. nr. 70606

Ant. skiver pr brød 19 stk

Ingredienser: Fullkorns hvetemel 24%, hvetemel, vann, havregryn 10%, naturlig surdeig (fullkornsrugmel 62%, vann), solsikkekjerner, gresskarkjerner, linfrø, gjær, rapsolje, salt, druesukker, emulgator (E471), karamellsirup. Kan inneholde spor av sesamfrø, hasselnøtter, valnøtter og mandler. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1157 kJ(275 kcal), fett 8,0g (hvorav mettet 1,4g), karbohydrater 38,9g (hvorav sukkerarter 1,8g), kostfiber 5,8g, protein 9,0g, salt 1,06g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer Stekeanvisning: Produktet er ferdig stekt skal kun tines. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

EPD 4338299

Art. nr. 70608

Ant. skiver pr brød 19 stk

Ingredienser: Hvetemel, fullkorns hvetemel 22%, vann, fullkorns rugmel 7%, havregryn 4%, naturlig surdeig (fullkorns rugmel 62%, vann), gjær, rapsolje, hvetekli 1%, salt, druesukker, emulgator (E471), karamellsirup. Kan inneholde spor av hasselnøtter, valnøtter, mandler og sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1002 kJ (238 kcal), fett 3,7g (hvorav mettet 0,8g) karbohydrater 41,2g (hvorav sukkerarter 2,1g), kostfiber 5,7g, proteiner 7,0g, salt 1,16 Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer Stekeanvisning: Produktet er ferdig stekt skal kun tines. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

KNEIPP SANDWINO SKÅRET 750G X 9 STK

LOFF SANDWINO SKÅRET 650G X 9 STK

Ferdig stekt og skåret kneippbrød. Ferskt, godt og samtidig raskt og enkelt å tilberede, bare tin og server!

En klassiker som bare skal tines og serveres

5%

50%

EPD 4338182

Art. nr. 70610

Ant. skiver pr brød 19 stk

Ingredienser: Hvetemel, fullkornshvetemel 24%, vann, fullkornsrugmel 8%, naturlig surdeig (fullkornsrugmel 62%, vann), gjær, rapsolje, salt, druesukker, emulgator (E471). Kan inneholde spor av mandel, hassel- og valnøtt og sesam. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1006 kJ(238 kcal), fett 3,8g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 40,9g (hvorav sukkerarter 2,7g), kostfiber 5,7g, protein 7,3g, salt 1,18g

EPD 4338331

Art. nr. 70612

Ant. skiver pr brød 19 stk

Ingredienser: Hvetemel, vann, naturlig surdeig (fullkorns rugmel 62%, vann), rapsolje, gjær, salt, druesukker, emulgator (E 471). Kan inneholde spor av mandel, hassel, valnøtt og sesam. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1134 kJ (268 kcal), Fett 3g (hvorav mettet fett 0,5g), karbohydrater 450,9g (hvorav sukkerarter 0,7g), kostfiber 3,3g, protein 7,7g, salt 1,65g. Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer

Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer

Stekeanvisning: Produktet er ferdig stekt skal kun tines.

Stekeanvisning: Produktet er ferdig stekt skal kun tines. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

38

BRØD

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


MIKSBOKS GROVBRØD SKÅRET 750G X 9 STK Praktisk kartong med tre forskjellige ferdig skårede og velsmakende grovbrød. Praktisk for deg med liten frysekapasitet.

79%

EPD 4593885

60% Art. nr 60115

Ant skiver pr brød: 19 skiver

Ingredienser Formstekt ekstra grovt brød: Fullkorns hvetemel 24%, hvetemel, vann, havregryn 10%, naturlig surdeig (fullkornsrugmel 62%, vann), solsikkekjerner, gresskarkjerner, linfrø, gjær, rapsolje, salt, druesukker, emulgator (E471), karamellsirup. Kan inneholde spor av soya, melk, sesamfrø, hasselnøtter, valnøtter og mandler. Formstekt grovbrød skåret: Hvetemel, vann, fullkornshvetemel 22%, fullkornsrugmel 7%, havregryn 4%, naturlig surdeig (fullkornsrugmel 62%, vann), gjær, rapsolje, hvetekli, salt, druesukker, emulgator (E471). Kan inneholde spor av mandel, hassel, valnøtt, sesam. Formstekt alpebrød skåret: Hvetemel, vann, fullkornshvetemel 20%, fullkornsrugmel 7%, vann, naturlig surdeig (fullkornsrugmel 62%, vann), havregryn 3%, linfrø, gjær, rapsolje, sesam, salt, druesukker, emulgator (E 471), valmuefrø. Kan inneholde spor av mandel, hassel, valnøtter.

55% Næringsinnhold (pr 100 g) Formstekt ekstra grovt brød Energi 1157 kJ(275 kcal), fett 8,0g (hvorav mettet 1,4g), karbohydrater 38,9g (hvorav sukkerarter 1,8g), kostfiber 5,8g, protein 9,0g, salt 1,06g Formstekt grovbrød skåret Energi 1002 kJ(238 kcal), fett 3,7g (hvorav mettet 0,8g), karbohydrater 41,2g (hvorav sukkerarter 2,1g), kostfiber 5,7g, protein 7,0g, salt 1,16g Formstekt alpebrød skåret Energi 1108 kJ(264 kcal), fett 6,8g (hvorav mettet 1,1g), karbohydrater 38,8g (hvorav sukkerarter 1,8g), kostfiber 8,0g, protein 7,8g, salt 1,18g Tinetid: Lukket eske 12 timer. I pose 4 timer Stekeanvisning: Produktet er ferdig stekt og skal kun tines. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Etter opptining i romtemperatur (20°C): 3 døgn.

Wellbreads

GLUTENFRITT HAVREBRØD SKÅRET 2 PK 80G X 28 STK Saftig glutenfritt havrebrød. Praktisk og hygienisk pakke med to skiver.

glu

ten

fr

itt

EPD 4197414

Art. nr. 332253

Ingredienser: Vann, glutenfri havre 34% (flak, mel), potetstivelse, rapsolje, sukker, potetflak, salt, gjær, bambusfiber, emulgator (E471), psyllium, potetfiber, hevemiddel (E450, E500), fortykningsmiddel (E464, E466, E412), rismel. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 950 kJ (230 kcal), fett 6,7g (hvorav mettet 1,2g) karbohydrater 35,9g (hvorav sukkerarter 3,6g), kostfiber 5,2g, proteiner 3,2g, salt 1,4g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet tines i romtemperatur, ristes i brødrister. Kan varmes i microbølgeovn (750w) i originalemballasje ca 35 sekunder. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 425 dager. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining. Unngå kryssforurensning, bruk egen brødrister til glutenfrie produkter.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

BRØD

39


Miksbokser ! g praktisk o lt e k n e å s GROVBRØD SKÅRET MIKSBOKS 700-750G X 9 STK Tre velsmakende og ferdig skårede brød i samme kartong - ett ekstra grovt og to grov brød. Utmerket for deg med liten frysekapasitet.

79%

EPD 2699981

Art. nr 70028

60%

70% Ant skiver pr brød: 19 skiver

Ingredienser Ekstra grovt: Vann, hvetemel, fullkorns hvetemel 13%, surdeig (rugmel, vann), fullkorns rugmel 7%, hvetekli 4%, linfrø, havregryn 2%, rapsolje, sesamfrø, gjær, salt, maltet byggmel, druesukker, byggmaltekstrakt. Kan inneholde spor av mandel, hassel- og valnøtt. Bondebrød: Vann, hvetemel, fullkorns hvetemel 21%, surdeig (fullkorns rugmel, vann), fullkorns rugmel, hvetekli 3%, gjær, salt, maltet byggmel, druesukker, rapsolje, byggmaltekstrakt. Kan inneholde spor av sesam, mandel, hassel- og valnøtt. Grovbrød: Vann, hvetemel, fullkorns hvetemel 15%, surdeig (rugmel, vann), fullkorns rugmel 5%, hvetekli 5%, solsikkekjerner, gjær, salt, maltet byggmel, druesukker, rapsolje, linfrø. Kan inneholde spor av sesam, mandel, hassel- og valnøtt.

Næringsinnhold (pr 100 g): Ekstra grovt: Energi 989 kJ(235 kcal), fett 8,5g (hvorav mettet 4,8g), karbohydrater 34,4g (hvorav sukkerarter 1,8g), kostfiber 10,3g, protein 8,5g, salt 1,1g Bondebrød: Energi 969 kJ(230 kcal), fett 8g (hvorav mettet 2,7g), karbohydrater 40,5g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 5,6g, protein 8g, salt 1,3g Grovbrød: Energi 1067 kJ(253 kcal), fett 8,2g (hvorav mettet 3,7g), karbohydrater 43g (hvorav sukkerarter 1,8g), kostfiber 7,5g, protein 8,2g, salt 1,5g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer Stekeanvisning: Produktet er ferdig stekt og skal kun tines. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining.

MIKSBOKS FORMBRØD LETTSTEKT 750G X 9 STK Praktisk kartong med tre velsmakende, formstekte grovbrød med ulik topping. Praktisk for deg med liten frysekapasitet.

EPD 4594719

79%

53%

Art. nr 60117

Ingredienser Formstekt flerkornbrød: Hvetemel, vann, fullkornshvetemel 20%, naturlig surdeig (fullkornsrugmel 62%, vann), solsikkekjerner 7%, havregryn 3%, hirse, linfrø, gjær, rapsolje, salt, druesukker, emulgator (E471). Kan inneholde spor av hasselnøtter, valnøtter, sesam og mandler. Formstekt ekstra grovt brød: Fullkorns hvetemel 24%, vann, hvetemel, havregryn 10%, naturlig surdeig (fullkorns rugmel 62%, vann), solsikkekjerner, gresskarkjerner, linfrø, gjær, rapsolje, salt, druesukker, emulgator (E471), karamellsirup. Kan inneholde spor av sesamfrø, hasselnøtter, valnøtter og mandler. Grovbrød: Hvetemel, vann, fullkornshvetemel 22%, fullkornsrugmel 7%, havregryn 4%, naturlig surdeig (fullkornsrugmel 62%, vann), gjær, rapsolje, hvetekli 1%, salt, druesukker, emulgator (E471), karamellsirup. Kan inneholde spor av mandel, hassel, valnøtt, sesam.

40

BRØD

60% Næringsinnhold (pr 100 g): Formstekt flerkornbrød: Energi 1190 kJ(283 kcal), fett 9,2g (hvorav mettet 1,4g), karbohydrater 38,1g (hvorav sukkerarter 1,9g), kostfiber 6,5g, protein 8,8g, salt 1,1g Formstekt ekstra grovt brød: Energi 1157 kJ(275 kcal), fett 8,0g (hvorav mettet 1,4g), karbohydrater 38,9g (hvorav sukkerarter 1,8g), kostfiber 5,8g, protein 9,0g, salt 1,06g Grovbrød: Energi 1002 kJ(236 kcal), fett 3,7g (hvorav mettet 0,8g), karbohydrater 41,2g (hvorav sukkerarter 2,1g), kostfiber 5,7g, protein 7,0g, salt 1,16g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining.

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


MIKSBOKS RUSTIKKE GROVBRØD 650G X 9 STK Praktisk mikskartong med tre ulike brød som har ulik karakter. Perfekt for deg med liten frysekapasitet.

45%

EPD 5123005

45% Næringsinnhold (pr 100 g)

Art. nr 201782

Ingredienser Landbrød fribakt: Hvetemel 35,1%, fullkornshvetemel 14,6%, vann, surdeig 7% (fullkornsrugmel, vann), rugflak 2,9%, solsikkefrø 1,8%, linfrø 1,8%, gjær, rapsolje, salt, druesukker, hvetegluten, emulgator (E471). Brød med frødekor: Vann, hvetemel 27%, fullkornshvetemel 27%, surdeig 7% (fullkornsrugmel, vann), gjær, rapsolje, solsikkefrø 1,2%, linfrø 1,2%, salt, karamellsirup, druesukker, hvetegluten, emulgator (E471). Hirsebrød: Vann, hvetemel 27,4%, fullkornshvetemel 24,4%, surdeig 8% (fullkornsrugmel, vann), hirse 1,8%, gjær, rapsolje, rugflak 1,2%, salt, maltet byggmel, druesukker, hvetegluten, emulgator (E471).

54%

Landbrød fribakt: Energi 1075 kJ (255kcal), fett 4,9g (hvorav mettet 0.8g), karbohydrater 41,7g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 5,2g, protein 8,5g, salt 1,3g. Brød med frødekor: Energi 1095 kJ (260 kcal), fett 5,2g (hvorav mettet 1,2g), karbohydrater 42,1g (hvorav sukkerarter 1,8g), kostfiber 5,2g, protein 8,6g, salt 1,2g. Hirsebrød: Energi 1076 kJ (255kcal), fett 2,9g (hvorav mettet 0,6g), karbohydrater 45,9g (hvorav sukkerarter 1,7g), kostfiber 5,6g, protein 8,5g, salt 1,4g. Tinetid: Lukket eske 12 timer. I pose 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Etter opptining i romtemperatur (20°C): 3 døgn.

MIKSBOKS RUSTIKKE BRØD 400-750G X 17 STK

Praktisk kartong med seks stenovnsbakte brød i ulike former og størrelser. Tar seg godt ut på enhver buffe.

0%

EPD 4097473

Art. nr 70375

Ingredienser Balder: Hvetemel, vann, surdeig av rug (rugmel, vann), salt, gjær. Kan inneholde spor av egg, melk, mandler, hasselnøtter, valnøtter, sesamfrø og soya

Næringsinnhold (pr 100 g): Balder: Energi 943 kJ (222 kcal), fett 1,2g (hvorav mettet 0,3g), karbohydrater 44g (hvorav sukkerarter 0,4g), kostfiber 2,2g, protein 7,5g, salt 1,5g Tor: Energi 1069 kJ (253 kcal), fett 5,2g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 42g (hvorav sukkerarter 0,5g), kostfiber 2,6g, protein 8,9g, salt 1,4g

Tor: Hvetemel, vann, surdeig av rug (rugmel, vann), linfrø 4%, sesamfrø 4%, salt, gjær, byggmalt. Kan inneholde spor av melk, egg, mandler, hasselnøtter, valnøtter, soya.

Landbrød gigant: Energi 1282 kJ (304 kcal), fett 4,9g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 51,0g (hvorav sukkerarter 12,0g), kostfiber 5,5g, protein 11,0g, salt 1,2g

Landbrød gigant: Hvetemel, vann, surdeig av rug (rugmel, vann), rugmel, soyabønner, solsikkefrø, linfrø, salt, gjær, byggmalt. Kan inneholde spor av egg, melk, mandler, hasselnøtter, valnøtter, sesamfrø.

Loke: Energi 1142 kJ (271 kcal), fett 6,3g (hvorav mettet 1,2g), karbohydrater 42g (hvorav sukkerarter 0,5g), kostfiber 2,7g, protein 9,7g, salt 1,6g

Loke: Hvetemel, vann, gresskarkjerner 9%, salt, gjær. Kan inneholde spor av egg, melk, mandler, hasselnøtter, valnøtter, sesamfrø og soya. Munkebrød: Hvetemel, vann, rugmel, surdeig av rug (rugmel, vann), salt, gjær. Kan inneholde spor av egg, melk, mandler, hasselnøtter, valnøtter, sesamfrø og soya. Landbrød med soltørket tomat: Hvetemel, vann, maisflak, solsikkefrø, vegetabilsk olje (raps, oliv), hvetegluten, salt, gjær, potetflak, tørkede tomater 1%, tørket surdeig av hvete, melkepulver, sukker, tørket løk, urter, krydder, emulgator (E471, E472e), byggmalt. Kan inneholde spor av egg, mandler, hasselnøtter, valnøtter, sesamfrø og soya.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

Munkebrød: Energi 1054 kJ (251 kcal), fett 1,5g (hvorav mettet 0,4g), karbohydrater 50,0g (hvorav sukkerarter 1,1g), kostfiber 4,7g, protein 7,4g, salt 1,5g Landbrød med soltørket tomat: Energi 1273 kJ (302 kcal), fett 7,1g (hvorav mettet 1,3g), karbohydrater 48,0g (hvorav sukkerarter 1,4g), kostfiber 2,9g, protein 10,4g, salt 1,5g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining.

BRØD

41


Baguetter

42

BAGUETTE

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


BAGUETTE FRANSK HALVGROV 55G X 125 STK

BAGUETTE FRANSK HALVGROV 85G X 80 STK

Liten halvgrov porsjonsbaguette som passer til påsmurt eller som tilbehør til all slags mat.

Saftig baguette med sprø skorpe, bakt med hvetekli. Egner seg godt til påsmurt.

28%

28%

EPD 2948578

Art. nr. 70294

Lengde 11-14 cm

EPD 2948545

Art. nr. 70296

Lengde 16-19 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, hvetekli 4%, gjær, salt, maltet hvetemel, bønnemel, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø og melk.

Ingredienser: Hvetemel, vann, hvetekli 4%, gjær, salt, maltet hvetemel, bønnemel, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø og melk.

Næringsinnhold: Energi 1145 kJ (270 kcal), fett 1,2g (hvorav mettet 0,2g) karbohydrater 53,3g (hvorav sukkerarter 3,7g), kostfiber 5,7g, proteiner 8,7g, salt 1,35g

Næringsinnhold: Energi 1145 kJ (270 kcal), fett 1,2g (hvorav mettet 0,2g) karbohydrater 53g (hvorav sukkerarter 3,7g), kostfiber 5,7g, proteiner 8,7g, salt 1,35g

Tinetid: lukket eske 4 timer. Løse 1 time

Tinetid: lukket eske 4 timer. Løse 1 time

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190° C i 8-10 minutter fra tint tilstand.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190° C i 8-10 minutter fra tint tilstand.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

BAGUETTE FRANSK FIN 85G X 80 STK

SANDWICHBAGUETTE GROV 90G X 60 STK

Saftig baguette med sprø skorpe. Egner seg godt til påsmurt.

Grov baguette med flott frødekor av sesam- og linfrø. Passer meget bra til påsmurt.

0%

EPD 2948586

54% Art. nr. 70295

Lengde 16-19 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, gjær, salt, maltet hvetemel, bønnemel, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø og melk. Næringsinnhold: Energi 1132 kJ (267 kcal), fett 1g (hvorav mettet 0,2g) karbohydrater 55g (hvorav sukkerarter 4g), kostfiber 3,5g, proteiner 8,1g, salt 1,5g Tinetid: lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190° C i 8-10 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

EPD 1627314

Art. nr. 142364

Lengde 16-19cm.

Ingredienser: Hvetemel, vann, sammalt hvetemel 16,5%, havreflak 3,5%, hvetekli 3%, linfrø 2%, sesamfrø 2%, salt tilsatt jod, gjær, hvetegluten, maltet hvetemel. Kan inneholde spor av soya, melk, hasselnøtter, valnøtter og lupin. Næringsinnhold: Energi 1019 kJ (241 kcal), fett 2,8g (hvorav mettet 0,8g) karbohydrater 43g (hvorav sukkerarter 0,5g), kostfiber 5,5g, proteiner 8,4g, salt 1,3g Tinetid: lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190° C i 8-10 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

BAGUETTE

43


BAGUETTE HAVRE 90G X 60 STK

BAGUETTE RUSTIKK DURUM 102G X 45 STK

Baguette med høy andel havre som gir god smak og saftighet.

Stenovnsbakt rustikk baguette med surdeig og durumhvetemel.

0%

51%

EPD 2610095

Art. nr. 1115293

Lengde 16-19 cm.

Ingredienser: Vann, hvetemel, havregryn 16,3%, byggmel 1%, hvetegluten, hvetekli 2,1%, salt, sukker, gjær, druesukker, stabilisator (E412), emulgator (E472e, solsikkelecitin), rapsolje, surdeig av hvete, melbehandlingsmiddel (E300), maltet byggmel. Dekor: Knuste hvetekorn. Næringsinnhold: Energi 1000 kJ (240 kcal), fett 2,5g (hvorav mettet 0,5g) karbohydrater 41g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 4,4g, protein 10g, salt 1,1g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

EPD 1934439

Art. nr. 80675

Lengde: 20 cm +/- 4 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, durumhvetemel (21%), tørket surdeig (fermentert hvetemel, salt), gjær, salt tilsatt jod, sukker, emulgator (vegetabilsk E472e), maltet hvetemel. Kan inneholde spor av sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1014 kJ(239 kcal), fett 1,4g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 47g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 2,5g, protein 8,4g, salt 1,3g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190° C i 8-10 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

SANDWINO BAGUETTE FIN SKÅRET 125G X 50 STK

SANDWINO FRØBAGUETTE 130G X 40 STK

En ferdig stekt og skåret baguette som bidrar med enkel håndtering på kjøkkenet. Saftig og god med myk skorpe.

Halvgrov baguette med dekor av sesamfrø, valmuefrø og linfrø. Saftig, myk og velsmakende baguette som passer godt til påsmurt.

45%

0%

EPD 4500179

Art. nr. 2103831

Lengde: 24-26 cm - ferdig skåret

Ingredienser: Hvetemel, vann, gjær, skummetmelkepulver, salt tilsatt jod, druesukker, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av soya, mandler, hasselnøtter, sesamfrø og lupin. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1079 kJ(254 kcal), fett 0,9g (hvorav mettet 0,2), karbohydrater 53g (hvorav sukkerarter 2,1g), kostfiber 2,3g, protein 7,6g, salt 1,4g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190° i 2-3 minutter fra tint tilstand hvis kunden ønsker det. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

EPD 2127223

Art. nr. 18034000 Lengde: 26 -27 cm - ikke skåret

Ingredienser: Hvetemel, vann, hvetekli, gjær, sukker, rapsolje, mysepulver (melk), hvetegluten, salt tilsatt jod, kokosnøttolje, emulgator (E471, E472e, E482), druesukker, SG palmefett, stabilisator (E412), melbehandlingsmiddel (E300, E920), maltet hvetemel, naturlig aroma, farge (160b). Dekor: egg, linfrø, valmuefrø, sesamfrø. Kan inneholde spor av soya. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1198,3 kJ(286,1 kcal), fett 7,2g (hvorav mettet 1,9g), karbohydrater 41,8g (hvorav sukkerarter 5,6g), protein 10,8g, salt 1g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190° i 2-3 minutter fra tint tilstand hvis kunden ønsker det. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C ellere kaldere): 9 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

44

BAGUETTE

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


BAGUETTE EKSTRA GROV 140G X 50 STK

BAGUETTE GROV 135G X 50 STK

Ekstra grov baguette bakt med fullkornshvetemel, hvetekli og havreflak.

Bestselger! Grov baguette bakt med fullkornshvetemel og toppet med smakfulle havreflak.

Nyhet! 58%

76%

EPD 5226899

Nyhet!

Art. nr. 214724

EPD 5226915

Lengde 25-27 cm

Ingredienser: Vann, hvetemel 28%, fullkornshvetemel 12%, havreflak 5%, hvetekli 5%, hvetegluten, linfrø, gresskarfrø, salt, hirsefrø, rapsolje, emulgator (E472e, E322), gjær, maltet byggmel, stabilisator (E412), surdeigspulver av hvete, melbehandlingsmiddel (E300). Næringsinnhold: Energi 1074 kJ (254 kcal), fett 4,9g (hvorav mettet 1g), karbohydrater 38g (hvorav sukkerarter 1,3g), kostfiber 6,9g, protein 11,4g, salt 1g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 9 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Art. nr. 214691

Lengde 25-27 cm

Ingredienser: Vann, hvetemel 34%, fullkornshvetemel 8%, hvetegluten, hvetekli 4%, havreflak 3%, havre 1%, salt, rapsolje, druesukker, emulgator (E472e, E322), linfrø, gjær, maltet byggmel, hirsefrø, stabilisator (E412), surdeigspulver av hvete, melbehandlingsmiddel (E300). Næringsinnhold: Energi 1031 kJ (246 kcal), fett 3,8g (hvorav mettet 0,8g), karbohydrater 39g (hvorav sukkerarter 1,3g), kostfiber 6g, protein 11g, salt 1,2g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 9 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

“Jeg elsker å kokkelere og prøve ut nye oppskrifter. Ønsker du inspirasjon til nye ideer hjelper jeg gjerne til.” Jørn Lauritzen fag- og innovasjonsjef kokk

BAGUETTE FIN 135G X 50 STK

Bestselger! Klassisk baguette som passer til all slags påsmurt.

Nyhet!

0%

EPD 5226881

Art. nr. 214688

Lengde 25-27 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, salt, hvetegluten, melbehandlingsmiddel (E300), maltet byggmel. Næringsinnhold: Energi 1021 kJ (241 kcal), fett 1,4g (hvorav mettet 0,2g), karbohydrater 47g (hvorav sukkerarter 0,4g), kostfiber 1,9g, protein 8,7g, salt 1,1g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 9 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

BAGUETTE

45


BAGUETTE GROV 150G X 42 STK

BAGUETTE HAVRE 150G X 40 STK

Grov baguette med flott frødekor av sesam- og linfrø.

Baguette med høy andel havre som gjør den saftig og god. Toppet med knuste hvetekorn.

51%

55%

EPD 1456219

Art. nr. 142088

Lengde 25-28 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, sammalt hvetemel 16,3%, havreflak 3,9%, linfrø 3,5%, hvetekli 3,1%, sesamfrø 3,5%, salt tilsatt jod, gjær, hvetegluten, maltet hvetemel. Dekorert med frøblanding. Kan inneholde spor av soya, melk, hasselnøtter, valnøtter og lupin. Næringsinnhold: Energi 1099 kJ (260 kcal), fett 3,3g (hvorav mettet 0,9g) karbohydrater 46g (hvorav sukkerarter 0,5g), kostfiber 6g, proteiner 9,1g, salt 1,4g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190° C i 8-10 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

EPD 2610384

Art. nr. 1115294

Næringsinnhold: Energi 1000 kJ (240 kcal), fett 2,5g (hvorav mettet 0,5g) karbohydrater 41g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 4,4g, proteiner 10g, salt 1,1g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

BAGUETTE RUSTIKK FIN 140G X 50 STK

BAGUETTE RUSTIKK GROV 140G X 50 STK

Rustikk baguette som er myk og saftig. Steinovnsbakt med surdeig av hvete og potetflak.

Steinovnsbakt grov surdeigsbaguette med sammalt hvete, potetflak og havregryn.

Nyhet!

Nyhet! 0%

56%

EPD 5286471

Art. nr. 201671

Lengde 25 cm

Ingredienser: Sammalt hvete 34%, hvetemel, vann, potetflak, surdeig av hvete (hvetemel, vann), havreflak, gjær, sukker, linfrø, salt, byggmalt, røstet hvetemalt, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av egg, melk, hasselnøtter, mandler, valnøtter, sesamfrø og soya. Næringsinnhold: Energi 1099 kJ (260 kcal), fett 2,2g (hvorav mettet 0,4g), karbohydrater 49g (hvorav sukkerarter 2,6g), kostfiber 5,5g, protein 8,6g, salt 1,4g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes ved ca 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

46

Lengde 24-26 cm.

Ingredienser: Vann, hvetemel, havregryn (16,3%), hvetegluten, hvetekli 2,2%, byggmel (1,1%), salt, sukker, gjær, druesukker, stabilisator (E412), emulgator (E472e, solsikkelecitin), rapsolje, surdeig av hvete, melbehandlingsmiddel (E300), maltmel av bygg. Dekor: Knuste hvetekorn

BAGUETTE

EPD 5276589

Art. nr. 200988

Lengde 25 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, surdeig av hvete (hvetemel, vann), potetflak 12%, gjær, salt tilsatt jod, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av egg, soya, melk, mandel, hasselnøtter, valnøtter, sesamfrø. Næringsinnhold: Energi 1084 kJ (256 kcal), fett 1,2g (hvorav mettet 0,3g), karbohydrater 51g (hvorav sukkerarter 1,5g), kostfiber 3g, protein 8,3g, salt 1,5g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes ved ca 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


SUB SANDWICH GROV 100G X 40 STK

SUB SANDWICH MØRK 100G X 30 STK

Vår suksessfamilie med subs har nå fått en grov variant, bakt med fullkornsmel av hvete. Ferdig skåret.

Sub et utmerket on-the-go-produkt, lett å spise og smuler ikke. Toppet med linfrø. Saftig med god holdbarhet, ferdig skåret.

0%

53%

EPD 5118724

Art. nr. 201786

Lengde 21-23 cm

Ingredienser: Hvetemel, fullkornshvetemel 20%, linfrø 4%, vann, sukker, hvetekli, rapsolje, gjær, salt tilsatt jod, havreflak, fortykningsmiddel (E412), emulgator (vegetabilsk E472e), surhetsregulerende middel (E450, E341), maltet hvetemel, antioksidant (E300), aroma. Kan inneholde spor av egg, melk, sesamfrø og soya. Næringsinnhold: Energi 1289 kJ (306 kcal), fett 5,7g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 51g (hvorav sukkerarter 4,6g), kostfiber 6,6g, protein 9,3g, salt 1,4g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time

EPD 4267241

Lengde 21-23 cm

Næringsinnhold: Energi 1277 kJ (305 kcal), fett 4,8g (hvorav mettet 0,5g) karbohydrater 55g (hvorav sukkerarter 4,7g), kostfiber 3,7g, proteiner 8,6g, salt 1,4g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet er ferdig stekt

Stekeanvisning: Produktet er ferdig stekt Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

SUB SANDWICH LYS 100G X 30 STK

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Populært, enke lt og go dt!

SUB SANDWICH VALMUE 100G X 30 STK

Utmerket on-the-go-produkt og smuler ikke. Saftig og mykt med god holdbarhet, ferdig skåret.

0%

EPD 4266599

Art. nr. 70473

Ingredienser: Hvetemel, vann, rugmel, sukker, gjær, rapsolje, gule linfrø 1,5%, brune linfrø 1,5%, salt tilsatt jod, maltet hvetemel, farge (E150c), maltodekstrin, fortykningsmiddel (E412), emulgator (E472e). Kan inneholde spor av egg, melk, sesamfrø og soya.

Sub et utmerket on-the-go produkt, Kan serveres varm og kald. Toppet med valmuefrø. Saftig med god holdbarhet, ferdig skåret.

0% Art. nr. 70475

Lengde 21-23 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, rugmel, gjær, rapsolje, salt tilsatt jod, fortykningsmiddel (E412), emulgator (E472e), maltet hvetemel. Kan inneholde spor av egg, melk, sesamfrø og soya. Næringsinnhold: Energi 1277 kJ (293 kcal), fett 3,9g (hvorav mettet 0,4g) karbohydrater 55g (hvorav sukkerarter 4,7g), kostfiber 2,8g, proteiner 8,1g, salt 1,5g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet er ferdig stekt. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

EPD 4758645

Art. nr. 148428 Lengde 21-23 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, rugmel, valmuefrø 3%, rapsolje, gjær, salt tilsatt jod, fortykningsmiddel (E412), emulgator (E472e), surhetsregulerende middel (E450, E341), maltet hvetemel, antioksidant (E300), aroma. Kan inneholde spor av egg, melk, soya, sesamfrø og lupin. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1274 kJ(302kcal), fett 5,10g (hvorav mettet 0,60g), karbohydrater 54,0g (hvorav sukkerarter 5,0g), kostfiber 3,0g, protein 8,4g, salt 1,4g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse: 6 timer Stekeanvisning: Produktet er ferdig stekt. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 3 døgn. Bør ikke fryses etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

BAGUETTE

47


Wellbreads

BAGUETTE FIN 270G X 24 STK

GLUTENFRI BAGUETTE 105G X 12 STK

Klassisk lang, franske baguette. Passer til påsmurt eller som tilbehør til all slags mat.

Nå kan du servere en velsmakende glutenfri baguette av høy kvalitet! Baguetten er singelpakket i stekepose.

glu

ten

fr

itt

0%

EPD 4266433

Art. nr. 335203

Lengde 18 cm

Ingredienser: Maisstivelse, vann, modifisert tapiokastivelse, sammalt rismel, tørket rissurdeig, rapsolje, gjær, psyllium, salt, laktosefritt melkepulver, potetfiber, fruktose, fortykningsmiddel (E412, E464), bambusfiber. Næringsinnhold: Energi 985 kJ (235 kcal), fett 2,2g (hvorav mettet 0,2g) karbohydrater 48,7g (hvorav sukkerarter 1,8g), kostfiber 4,3g, proteiner 2,5g, salt 1,6g Tinetid: lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved 180°C i 8-10 minutter i stekeposen fra fryst tilstand, og 6-8 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 14 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining

EPD 4392494

Art. nr. 70006

Lengde 54-56 cm.

Ingredienser: Hvetemel, vann, hvetegluten, salt, gjær, druesukker, rapsolje, maltet byggmel. Næringsinnhold: Energi 1100 kJ (260 kcal), fett 1,5g (hvorav mettet 0,3g) karbohydrater 50g (hvorav sukkerarter 0,35g), kostfiber 2,7g, proteiner 9,3g, salt 1,4g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 9 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

Unngå kryssforurensning, tin og varm opp brødet i stekeposen.

48

BAGUETTE

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


BAGUETTE FRANSK HALVGROV 280G X 34 STK

BAGUETTE FRANSK FIN 280G X 34 STK

Lang, halvgrov baguette med hvetekli. Passer godt til påsmurt og ventebrød.

Ekte fransk baguette i klassisk størrelse. En saftig baguette med sprø skorpe.

28%

0%

EPD 2948560

Art. nr. 70299

Lengde 55-58 cm

EPD 2948933

Art. nr. 3250

Lengde 55-58 cm.

Ingredienser: Hvetemel, vann, hvetekli 4%, gjær, salt, maltet hvetemel, bønnemel, melbehandlingsmiddel (E300).. Kan inneholde spor av sesamfrø og melk.

Ingredienser: Hvetemel, vann, gjær, salt, maltet hvetemel, bønnemel, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø og melk.

Næringsinnhold: Energi 1145 kJ (270 kcal), fett 1,2g (hvorav mettet 0,2g) karbohydrater 53g (hvorav sukkerarter 3,7g), kostfiber 5,7g, proteiner 8,7g, salt 1,4g

Næringsinnhold: Energi 1132 kJ (267 kcal), fett 1g (hvorav mettet 0,2g) karbohydrater 55g (hvorav sukkerarter 4g), kostfiber 3,5g, proteiner 8,1g, salt 1,5g

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190° C i 8-10 minutter fra tint tilstand

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190° C i 8-10 minutter fra tint tilstand

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

BAGUETTE RUSTIKK DURUM 391G X 14 STK

Rustikk baguette med durumhvete. Passer utmerket til påsmurt eller som tilbehør til all slags mat.

0%

EPD 1934421

BAGUETTE SURDEIG RUSTIKK 440G X 22 STK

Lang steinovnsbakt surdeigsbaguette med ulike frø som gir baguetten en unik karakter og god smaksopplevelse.

0% Art. nr. 80645

Lengde ca 55 cm.

EPD 2949428

Art. nr. 4401

Lengde 55-58 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, durumhvete 20%, tørket surdeig (fermentert hvetemel, salt), salt tilsatt jod, sukker, emulgator (vegetabilsk E472e), gjær, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø.

Ingredienser: Hvetemel, vann, surdeig av hvete (hvetemel, vann), brune og gule linfrø, salt, gjær, hirse, solsikkefrø, maltet hvetemel, hvetegluten, rugmel, maltet og røstet byggmel, maltet og røstet hvetemel, havremel. Kan inneholde spor av sesamfrø.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1015 kJ(240 kcal), fett 1,4g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 47g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 2,5g, protein 8,5g, salt 1,3g

Næringsinnhold: Energi 1165 kJ(275 kcal), fett 2,4g (hvorav mettet 0,3g), karbohydrater 52,8g (hvorav sukkerarter 4,1g), kostfiber 4,1g, protein 8,6g, salt 1,24g

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time

Tinetid: Lukket eske 4 timer. Løse 1 time

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190° C i 8-10 minutter fra tint tilstand

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

BAGUETTE

49


Porsjonsbrød

50

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


Wellbreads

HVETEFRITT RUGSTYKKE 100% GROVT 60G X 72 STK

RUGSTYKKE MED GULROT 70G X 70 STK

Ferdig delt porsjonsbrød bakt med rug fullkorn og surdeig av rug. Helt fritt for hvete. Ferdig stekt og skåret - tin og server.

Rugstykke med hele 11% gulrot som gir brødet en saftighet og holdbarhet utover det vanlige. Flott størrelse for de som ønsker små og mettende porsjoner.

100%

EPD 4695425

50% Art. nr. 12127

Ingredienser: Rug fullkorn (mel, gryn, malt) 50%, surdeig av rug (vann, rug gryn 13%), sirup, vann, gjær, salt. Kan inneholde spor av egg og melk. Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1087 kJ (257 kcal), fett 1,4g (hvorav mettet 0,2g) karbohydrater 50g (hvorav sukkerarter 7,1g), kostfiber 11g, proteiner 6,2g, salt 1,2g. Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet er ferdig stekt. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

EPD 2015279

Art. nr. 30206542

Ingredienser: Hvetemel, vann, fullkornshvetemel 12%, gulrøtter 11%, fullkornsrugmel 8,5%, rugflak 5,5%, siktet rugmel, hvetegluten, linfrø, solsikkefrø, gresskarfrø, mørk sirup, hvetefiber, byggmaltekstrakt, salt tilsatt jod, gjær, tørket surdeig (hvetemel, surdeigskultur), emulgator (vegetabilsk E472e), maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), maltet byggmel. Kan inneholde spor av sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1053 kJ (250 kcal), fett 4g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 40g (hvorav sukkerarter 2,7g), kostfiber 6,9g, protein 10g, salt 0,95g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 3-5 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

og Grovt, go dt mye fiber! BRIX EKSTRA GROV 80G X 35 STK

BRIX GRESSKAR GROV 80G X 35 STK

Ekstra grovt porsjonsbrød med fullkornsspeltmel og linfrøtopping.

57%

77%

EPD 4177390

Firkantstykke toppet med dekorative gresskarkjerner.

Art. nr. 70424

EPD 4183406

Art. nr. 70422

Ingredienser: Vann, hvetemel, linfrø, knust hvete 6,5%, hveteflak 6,5%, fullkornsspeltmel 6,5%, hvetekli 5,5%, hvetegluten, gjær, rapsolje, malt av rug, salt. Dekorert med linfrø. Kan inneholde spor av valnøtter.

Ingredienser: Hvetemel, vann, gresskarkjerner 9%, fullkornsmel 9%, fullkornsrugmel 6%, hvetekli 3,5%, gjær, rapsolje, salt, sukker, maltmel av hvete. Dekorert med gresskarkjerner. Kan inneholde spor av valnøtter.

Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1071 kJ (255 kcal), fett 6,5g (hvorav mettet 0,7g) karbohydrater 33g (hvorav sukkerarter 0,5g), kostfiber 9,5g, proteiner 11g, salt 1g.

Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1150 kJ (274 kcal), fett 7,1g (hvorav mettet 1,2g) karbohydrater 39g (hvorav sukkerarter 1,5g), kostfiber 6,3g, proteiner 9,5g, salt 1g.

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time.

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 3-5 minutter fra tint tilstand.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 3-5 minutter fra tint tilstand.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

PORSJONSBRØD

51


RUNDSTYKKE FLERKORN GROV 90G X 20 STK

HAVRESTYKKE 100G X 40 STK

Grovt rundstykke med fullkornshvete, havregryn, fullkornsrug og blandet frøtopping.

Grovt, saftig og smakfullt diamantformet porsjonsbrød med havre. Toppet med valmuefrø.

59%

55%

EPD 2968691

EPD 4185708

Art nr 50150073

Ingredienser: Vann, havreflak 31%, hvetemel 21%, fullkornshvetemel 5%, hvetegluten, valmuefrø, sirup, hvetefiber, salt tilsatt jod, siktet rugmel, gjær, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), maltet byggmel. Kan inneholde spor av sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 992 kJ(235 kcal), fett 3,5g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 37g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 5,8g, protein 11g, salt 0,95g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 3-5 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

MÜSLISTYKKE GROVT 100G X 65 STK Smaksrikt saftig og godt porsjonsstykke bakt med surdeig og smaksatt med bland annet rosiner, solsikkefrø, gresskarfrø og tranebær. Høy andel fiber.

Art. nr. 70484

Ingredienser: Hvetemel, vann, fullkornshvetemel 15%, linfrø 5%, hvetegluten, hvetekli 2,5%, havregryn 2%, gjær, fullkornsrugmel 2%, hirse, byggmaltekstrakt, solsikkefrø 1%, maltet hvetemel, rapsolje, salt, fruktose. Dekorert med frøblanding. Kan inneholde spor av valnøtter. Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1160 kJ (276 kcal), fett 5,9g (hvorav mettet 0,7g) karbohydrater 40g (hvorav sukkerarter 0,4g), kostfiber 7,2g, proteiner 12g, salt 1,0g. Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 3-5 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining..

rikt! r e b fi og Grovt

Nyhet! 72%

EPD 5184239

Art nr 201603

Ingredienser: Fullkornshvetemel, vann, hvetemel, rosiner, surdeig av rug (rugmel, vann), maltet rugflak, maltet hvetemel, hvetekli, hvetegluten, gjær, solsikkefrø, gresskarfrø, salt tilsatt jod, tørket tranebær, pregelatinisert rugmel, ristet og maltet byggmel, hvetefiber, maltet hvetemel, solsikkeolje, aerola ekstrakt, konserveringsmiddel (E220). Kan inneholde spor av soya, melk og sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1265 kJ (299 kcal), fett 2,8g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 55g (hvorav sukkerarter 9g), kostfiber 7g, protein 10g, salt 1,1g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 3-5 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 9 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

52

PORSJONSBRØD

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


RUNDSTYKKE RUSTIKK DURUM 72G X 80 STK

RUNDSTYKKE RUSTIKK DURUM FIN 72G X 40 STK

Halvgrovt stenovnsbakt rundstykke med fullkornshvetemel og durumhvetemel.

Rundt, rustikt porsjonsbrød med durumhvete.

45%

11%

EPD 1565498

EPD 4357802

Art. nr. 50150007

Ingredienser: Vann, hvetemel, fullkornshvetemel (18%), durumhvetemel, havregryn (6%), gjær, linfrø (3%), hvetekjerner (3%), rapsolje, hvetegluten, tørket surdeig (fermentert hvetemel, salt), salt tilsatt jod, sukker, byggmaltekstrakt, emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø og valnøtter. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1100 kJ(260 kcal), fett 5,5g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 40g (hvorav sukkerarter 1,5g), kostfiber 6g, protein 10g, salt 1,2g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 3-5 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Art. nr. 80495

Ingredienser: Durumhvetemel 39%, hvetemel, vann, tørket surdeig 1,8% (fermentert rugmel, salt), salt tilsatt jod, sukker, gjær, emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø og melk. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1075 kJ (254 kcal), fett 1,5g (hvorav mettet 0,5g) karbohydrater 49g (hvorav sukkerarter 2,0g), kostfiber 2,9g, proteiner 9,6g,salt 1,5g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 3-5 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Runde favoritter!

RUNDSTYKKE GROVT SANDWINO 70G X 50 STK

RUNDSTYKKE FINT SANDWINO 60G X 50 STK

Norsk klassiker som ikke skuffer. Lett, luftig og saftig passer både til påsmurt i disk og på buffeen. Ferdig stekt, ønskes en sprøere skorpe kan du gi det noen få minutter i ovnen.

Norsk klassiker som ikke skuffer. Som er godt likt av både store og små. Ferdig stekt, ønskes en sprøere skorpe kan du gi det noen få minutter i ovnen.

0%

57%

EPD 4854782

Art. nr. 148450

Ingredienser: Hvetemel, vann, sammalt hvetemel, hvetekli, rugmel, gjær, sukker, salt tilsatt jod, rapsolje, fortykningsmiddel (E412), emulgator (E472e), surhetsregulerende middel (E450, E341), maltet hvetemel, antioksidant (E300), aroma. Kan inneholde spor av egg, melk, sesamfrø, soya og lupin. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1051 kJ (249 kcal), fett 2,4g (hvorav mettet 0,4g) karbohydrater 46,0g (hvorav sukkerarter 3,0g), kostfiber 5,7g, proteiner 7,9g, salt 1,4g. Tinetid: I lukket eske 4 timer Løse 1 timer Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 2-3 minutter hvis kunden ønsker det. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

EPD 4854717

Art. nr. 148449

Ingredienser: Hvetemel, vann, valmuefrø 3%, rugmel, gjær, sukker, salt tilsatt jod, rapsolje, fortykningsmiddel (E412), emulgator (E472e), surhetsregulerende middel (E450, E341), hvetemel, antioksidant (E300), aroma. Kan inneholde spor av egg, melk, soya, sesamfrø og lupin. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1117 kJ(264 kcal), fett 3,4g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 49g (hvorav sukkerarter 3,1g), kostfiber 2,8g, protein 8,0g, salt 1,4g Tinetid: I lukket eske 4 timer Løse 1 timer Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 2-3 minutter hvis kunden ønsker det. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

PORSJONSBRØD

53


CIABATTA HAVRE 100G X 50 STK

CIABATTA MØRK 100G X 40 STK

Grov og meget smakfull ciabatta med havre og flott frøtopping. Passer utmerket til all slags påsmurt.

Mørk ciabatta bakt med hvetemel, rugmel, solsikkekjerner og linfrø.

0%

55%

EPD 2692283

Art. nr. 70019

Ingredienser: Hvetemel, vann, fullkornshvetemel 12%, havregryn 9%, brune linfrø, surdeig av hvete og rug, sesamfrø, salt tilsatt jod, gjær, hvetefiber 1,5%, røstet og maltet hvetemel, maltet hvetemel. Dekorert med frøblanding. Kan inneholde spor av soya, melk, hasselnøtter, valnøtter og sesamfrø. Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1163 kJ (275 kcal), fett 3,7g (hvorav mettet 0,6g) karbohydrater 48g (hvorav sukkerarter 0,5g), kostfiber 5g, proteiner 9,5g, salt 1,5g. Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 3-5 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

EPD 1563972

Art. nr. 50000042

Ingredienser: Hvetemel, vann, durumhvetemel(7%), rugmel (5,5%), solsikkekjerner (4,5%), linfrø (2%), hvetegluten, salt tilsatt jod, rapsolje, sukker, byggmaltekstrakt (0,7%), siktet rugmel, gjær, tørket surdeig (hvetemel, surdeigskultur), emulgator (vegetabilsk E472e), maltet hvetemel, maltet byggmel, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1136 kJ(269 kcal), fett 5,5g (hvorav mettet 0,6g), karbohydrater 43g (hvorav sukkerarter 1,9g), kostfiber 3,9g, protein 10g, salt 1,2g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 3-5 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet:I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

CIABATTA 108G X 40 STK

CIABATTA 125G X 50 STK

Lys, myk ciabatta bakt med durumhvete. Passer utmerket til påsmurt.

Klassisk ciabatta med smak av surdeig. Passer til all slags påsmurt.

0%

0%

EPD 1564012

Art. nr. 50000036

Ingredienser: Hvetemel, vann, durumhvete 19%, salt tilsatt jod, rapsolje, sukker, siktet rugmel, tørket surdeig (hvetemel, surdeigskultur), gjær, emulgator (vegetabilsk E472e), maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), maltet byggmel. Kan inneholde spor av sesamfrø. Næringsinnhold (pr. 100 g): Energi 1066 kJ(252 kcal), fett 2,3g (hvorav mettet 0,4g), karbohydrater 48g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 2,6g, protein 8,5g, salt 1,3g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 3-5 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

54

PORSJONSBRØD

EPD 2545580

Art. nr. 1115281

Ingredienser: Hvetemel, vann, surdeig (hvete, rug), salt tilsatt jod, gjær, olivenolje, druesukker. Kan inneholde spor av soya, melk, hasselnøtter, valøtter og sesamfrø. Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1076 kJ (254 kcal), fett 1,6g (hvorav mettet 0,3g) karbohydrater 51,0g (hvorav sukkerarter 0,8g), kostfiber 2,3g, proteiner 8,0g, salt 1,4g. Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 3-5 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


TREKANTBRØD MED MÜSLI 100G X 50 STK

PYRAMIDE FINESS 90G X 80 STK

Et dekorativt og smaksrikt porsjonsbrød i trekantform. Mange ulike ingredienser, som fullkornsmel av spelt, havreflak, tranebær, rosiner, honning og solsikkefrø, bidrar til en god smaksopplevelse.

Trekantformet brød med flott frødekor. Utmerket til påsmurt.

27%

55%

EPD 5120324

EPD 5120266

Art. nr. 70421

Ingredienser: Hvetemel, vann, fullkornsmel av hvete 16%, fullkornsmel av spelt 13%, havreflak 4,5%, hveteflak, tranebær 3 %, rosin 3 %, solsikkefrø 3 %, gjær, tørket surdeig av hvete, hvetegluten, honning, salt, rapsolje, maltmel av hvete, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av valnøtter. Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1136 kJ (269 kcal), fett 4,2g (hvorav mettet 0,6g), karbohydrater 44g (hvorav sukkerarter 0,8g), kostfiber 5,9g, protein 11g, salt 1,2g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 3-5 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Art. nr. 201788

Ingredienser: Hvetemel 45%, rugmel 10%, vann, havreflak, solsikkefrø, soya, linfrø, sesamfrø, gjær, salt, melbehandlingsmiddel (E300), byggmalt. Kan inneholde spor av egg, melk, mandel, hassel og valnøtter. Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1151 kJ (273 kcal), fett 5,2g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 44g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 4,6g, protein 9,9g, salt 1,1g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 3-5 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

SANDWINO SANDWICHTREKANT 110G X 30 STK

TREKANTBRØD WALDKORN 100G X 50 STK

Halvgrovt, trekantformet porsjonsbrød med sesam- og linfrøtopping. Praktisk håndtering og flott form gjør denne til en vinner i påsmurtdisken.

Trekantformet mørkt, halvgrovt porsjonsbrød med fullkornshvetemel toppet med korn- og frøtopping.

43%

41%

EPD 4357794

Art. nr. 80405

Ferdig skåret

Ingredienser: Hvetemel, vann, havreflak 13%, fullkornshvetemel 12%, sesamfrø 5%, tørket surdeig av fermentert hvetemel, rapsolje, linfrø, salt tilsatt jod, gjær, siktet rugmel, emulgator (vegetabilsk E471, E472e), maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), maltet byggmel, fortykningsmiddel (E412). Næringsinnhold (pr. 100 g): Energi 1225 kJ (291 kcal), fett 6,7g (hvorav mettet 1,2g) karbohydrater 45g (hvorav sukkerarter 2,0g), kostfiber 5,3g, proteiner 10g, salt 0,93g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190° i 2-3 minutter fra tint tilstand hvis kunden ønsker det. Holdbarhet: I fryst tilstand ( -18  °C ellere kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

EPD 2787869

Art. nr. 4224

Ant. pr. kartong 50 stk

Ingredienser: Hvetemel, vann, fullkornshvetemel 20,5%, hvetegluten, linfrø, solsikkekjerner, gjær, rugmel, hirse, havregryn 2%, hvetekli 2%, maltet bygg, rapsolje, salt, gule linfrø, maltet hvete, fruktsukker. Dekorert med frøblanding. Kan inneholde spor av valnøtter. Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1121 kJ (266 kcal), fett 4,3g (hvorav mettet 0,5g) karbohydrater 42g (hvorav sukkerarter 0,3g), kostfiber 6g, proteiner 12g, salt 1,0g. Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 3-5 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

PORSJONSBRØD

55


OSTEBOLLE 75G X 45 STK

OSTESTYKKE SANDWINO 110G X 38 STK

Rundt porsjonsbrød med smaksrik emmentalerost.

Mykt og saftig porsjonsbrød toppet med ost. Ferdig stekt og skåret, som gir enkel håndtering.

0%

0%

EPD 4854329

EPD 4597571 Art nr. 11159996

Art. nr. 2208

Ingredienser: Hvetemel, Emmentaler ost (pasteurisert melk, salt, stabilisator (kalsiumklorid), melkesyrebakterier, mikrobiell løype, farge (karoten)), vann, gjær, rugmel, salt, rapsolje, bakemiks (sukker, byggmaltektrakt, hvetemel, emulgator (E472e), erterfiber, glukose, hvetestivelse, hvetegluten, melbehandlingsmiddel (E300), sukker. Kan inneholde spor av egg, soya og sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1166 kJ(277 kcal), fett 7,2g (hvorav mettet 4,1g), karbohydrater 41,0g (hvorav sukkerarter 2,4g), kostfiber 4,4g, protein 10,0g, salt 1,5g Tinetid: I lukket eske 12 timer. Løse: 6 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 3 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Ferdig skåret

Ingredienser: Hvetemel, vann, ost 16% (konsistensmiddel E509), rugmel, gjær, salt tilsatt jod, sukker, rapsolje, fortykningsmiddel (E412), emulgator (E472e), maltet hvetemel, aroma. Kan inneholde spor av egg, soya, sesam. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1065 kJ (254 kcal), fett 5,6g (hvorav mettet 2,8g) karbohydrater 40g (hvorav sukkerarter 1,4g), kostfiber 2g, proteiner 10g, salt 1,6g Tinetid: I lukket eske 4 timer Løse 1 timer Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 2-3 minutter hvis kunden ønsker det. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

SANDWINO FIBERSTYKKE 110G X 50 STK

SURDEIGSSTYKKE CHIA 100G X 45 STK

Ferdig skåret fiberrikt porsjonsbrød med linfrøtopping.

Steinovnsbakt minibrød som passer utmerket til påsmurt. Inneholder chiafrø som er meget trendy på grunn av sine helsefordeler. Toppet med smaksrike solsikke- og gresskarfrø.

0%

27%

EPD 4176947

Art. nr. 70480

Ferdig skåret

EPD 5020631

Art. nr. 61660

Ingredienser: Hvetemel, vann, linfrø 7,5%, fullkornsrugmel 5,5%, rapsolje, solsikkefrø 3%, gjær, hvetekli 2%, maltet rug, salt. Kan inneholde spor av valnøtter.

Ingredienser: Hvetemel, vann, solsikkefrø 8%, surdeig av rug 6%, chiafrø 2%, salt tilsatt jod, rapsolje, gresskarfrø, gjær, tomatpulver, hvetefiber, maltet hvetemel, fortykningsmiddel (E412).

Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1195 kJ (285 kcal), fett 11g (hvorav mettet 1g) karbohydrater 35g (hvorav sukkerarter 0,5g), kostfiber 6,3g, proteiner 9,5g, salt 1,5g.

Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1503 kJ (357 kcal), fett 8,8g (hvorav mettet 1g), karbohydrater 56g (hvorav sukkerarter 0,6g), kostfiber 4,8g, protein 11g, salt 1,7g

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time.

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time.

Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190° i 2-3 minutter fra tint tilstand hvis kunden ønsker det.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 3-5 minutter fra tint tilstand.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

56

PORSJONSBRØD

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


SANDWINO RUSTIKK SANDWICH 115G X 35 STK

SANDWINO RUSTIKK SANDWICH FIN 115G X 35 STK

Halvgrovt porsjonsbrød bakt i stenovn. Rustikt utseende og enkel håndtering gjør det meget populært.

Fint porsjonsbrød bakt i stenovn. Rustikt utseende og enkel håndtering gjør det meget populært.

57%

0%

EPD 4357810

EPD 4090056

Art. nr. 50000086 Ferdig skåret

Art. nr. 50000085 Ferdig skåret

Ingredienser: Fullkornshvetemel 35%, hvetemel, vann, rugflak 4%, tørket surdeig av fermentert hvetemel, salt tilsatt jod, sukker, siktet rugmel, gjær, byggmaltekstrakt, emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), maltet byggmel. Kan inneholde spor av melk og sesamfrø.

Ingredienser: Durumhvetemel 35%, hvetemel, vann, salt tilsatt jod, tørket surdeig (fermetert rugmel, salt), sukker, gjær, siktet rugmel, emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), maltet byggmel. Kan inneholde spor av sesamfrø og melk.

Næringsinnhold (pr. 100 g): Energi 1004 kJ (238 kcal), fett 1,7g (hvorav mettet 0,5g) karbohydrater 44g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 6,1g, proteiner 8,5g, salt 0,94g

Næringsinnhold (pr. 100 g): Energi 1026kJ(242 kcal), fett 1,4g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 47g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 2,5g, protein 9,1g, salt 1,2g

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time.

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time.

Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190° i 2-3 minutter fra tint tilstand hvis kunden ønsker det.

Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190° i 2-3 minutter fra tint tilstand hvis kunden ønsker det.

Holdbarhet: I fryst tilstand ( -18  °C ellere kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand ( -18  °C ellere kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

NAPOLI MINI 110G X 50 STK

Rustikke favoritter!

Stenovnsbakt italienskinspirert porsjonsbrød med rosiner, honning og valnøtter.

0%

EPD 2067213

FIRENZE MINI 110G X 50 STK

Stenovnsbakt porsjonsbrød uten kunstige tilsetningsstoffer. Passer blant annet utmerket som tilbehørsbrød til supper og salater.

0% Art. nr. 1115193

EPD 1381193

Art. nr. 141948

Ingredienser: Hvetemel, vann, rosiner 11%, valnøtter 5,5%, sesamfrø, linfrø, salt, gjær, honning, byggmalt. Kan inneholde spor av egg, soya, melk, mandler, hasselnøtt, cashewnøtt, pekannøtt og lupin.

Ingredienser: Hvetemel, vann, surdeig av rug (rugmel, vann surdeigskultur), linfrø 4%, sesamfrø 4%, salt, gjær, maltet byggmel. Kan inneholde spor av egg, melk, mandel, hasselnøtt, valnøtt og soya.

Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1366 kJ (327 kcal), fett 9,3g (hvorav mettet 1,8g) karbohydrater 53,7g (hvorav sukkerarter 0,7g), proteiner 10g, salt 1,35g.

Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1069 kJ (253 kcal), fett 5,2g (hvorav mettet 0,6g) karbohydrater 42g (hvorav sukkerarter 0,5g), kostfiber 2,6g, proteiner 8,9g, salt 1,4g.

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time.

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 3-5 minutter fra tint tilstand.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 3-5 minutter fra tint tilstand.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

PORSJONSBRØD

57


BAGEL VALMUEFRØ MANHATTAN 115G X 48 STK

BAGEL CHILI CHEESE MANHATTAN 115G X 48 STK

Klassisk hvetebagel dekorert for hånd med valmuefrø.

0%

Klassisk hvetebagel toppet med chili og smaksrik cheddarost.

0%

EPD 4961876

Art. nr. 201703

EPD 4961793

Art nr 201705

Ingredienser: Hvetemel (innholder Kalsiumkarbonat, jern, niacin og thiamin), vann, solsikkeolje, sukker, salt, valmuefrø 0,9%, gjær, deaktivert gjær. Kan inneholde spor av sesamfrø og melk.

Ingredienser: Hvetemel (innholder Kalsiumkarbonat, jern, niacin og thiamin), vann, ost (melk) 8,7%, solsikkeolje, sukker, Jalapeños, salt, tomatpuré, gjær, chiliflak, deaktivert gjær. Kan inneholde spor av sesamfrø.

Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1220 kJ (289 kcal), fett 4,5g (hvorav mettet 0,7g) karbohydrater 54,6g (hvorav sukkerarter 4,6g), kostfiber 3,8g, proteiner 9,4g, salt 0,92g.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1216 kJ (288 kcal), fett 4,4g (hvorav mettet 1,5g) karbohydrater 51,1g (hvorav sukkerarter 7,9g), kostfiber 1,9g, proteiner 9,1g, salt 0,78g

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time.

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 3-5 minutter fra tint tilstand.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 3-5 minutter fra tint tilstand.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 9 måneder. Bør ikke fryses etter opptining. Opp­bevares på kjøl. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

Våre bagels er laget på den amerikanske måten med damping før steking. Produktene har en gylden stekeskorpe og en saftig myk tekstur som gjør at de holder seg godt som påsmurt i kjøledisk.

BAGEL MULTISEED MANHATTAN 115G X 48 STK Klassisk hvetebagel med frømiks av sesam-, solsikke-, linog gresskarfrø både i deig og på toppingen.

8%

EPD 4961801

Art. nr. 201702

Ingredienser: Hvetemel (innholder Kalsiumkarbonat, jern, niacin og thiamin), vann, fullkornshvetemel 5,1%, solsikkeolje, sukker, frømiks 4,3% (solsikkefrø, linfrø, lyse linfrø, sesamfrø, gresskarkjerner), salt, gjær, maltet byggmel, deaktivert gjær. Kan inneholde spor av melk. Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1249 kJ (296 kcal), fett 5,5g (hvorav mettet 0,7g) karbohydrater 53,9 (hvorav sukkerarter 4,7g), kostfiber 3,5g, proteiner 9,5g, salt 0,97g. Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 3-5 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

58

PORSJONSBRØD

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


HORN GROV SANDWINO 100G X 28 STK

HORN VALMUE SANDWINO 100G X 28 STK

Vår serie med horn kommer nå med en grov variant. Flott og godt!

Mykt, godt og håndlaget frøhorn toppet med valmuefrø.

Nyhet! 0%

63%

EPD 5227111

EPD 4597563

Art. nr. 201605

Ingredienser: Sammalt hvetemel 40%, hvetemel, vann, rapsolje, gjær, sesamfrø, havreflak, hvetegluten, salt tilsatt jod, sukker, fortykningsmiddel (E412), eddik, emulgator (E472e), syreregulerende middel (E450, E341), maltet hvetemel, maltet rugmel, hvetekim, salt, hvetestivelse, melbehandlingsmiddel (E300), aroma. Kan inneholde spor av egg, soya, selleri, sennep, melk, mandel, hasselnøtt, pekannøtt og lupin. Næringsinnhold (pr. 100 g): Energi 1457 kJ (347 kcal), fett 11g (hvorav mettet 1,2g), karbohydrater 49g (hvorav sukkerarter 1,8g), kostfiber 6,1g, protein 9,9g, salt 1,2g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190° i 2-3 minutter fra tint tilstand hvis kunden ønsker det.

Art nr. 11159997

Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, valmuefrø 4%, rugmel, rapsolje, gjær, salt tilsatt jod, fortykningsmiddel (E412), emulgator (E472e), maltet hvetemel, aroma. Kan inneholde spor av egg, melk, mandler, hasselnøtter, sesamfrø og soya. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1272 kJ (301 kcal), fett 5,5g (hvorav mettet 0,6g) karbohydrater 53g (hvorav sukkerarter 5g), kostfiber 3,1g, proteiner 8,4g, salt 1,4g Tinetid: I lukket eske 4 timer Løse 1 timer Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 2-3 minutter hvis kunden ønsker det. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand ( -18  °C ellere kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

HORN OST SANDWINO 100G X 28 STK Mykt og saftig horn toppet med ost.

Nyhet! 0%

EPD 5227103

Art nr. 201606

Ingredienser: Hvetemel, vann, ost 9%, sukker, rugmel, rapsolje, gjær, salt tilsatt jod, fortykningsmiddel (E412), emulgator (E472e), surhetsregulerende middel (E450, E341), maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), aroma. Kan inneholde spor av egg, soya, selleri, sennep, mandel, hasselnøtt, pekannøtt og lupin Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1331 kJ (315 kcal), fett 6g (hvorav mettet 1,9g), karbohydrater 53g (hvorav sukkerarter 4,5g), kostfiber 2,6g, protein 11g, salt 1,6g Tinetid: I lukket eske 4 timer Løse 1 timer Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 2-3 minutter hvis kunden ønsker det. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

PORSJONSBRØD

59


SANDWINO STENOVNSBAKT HALVGROVT STYKKE 100G X 35 STK

SANDWINO STENOVNSBAKT CHILISTYKKE 100G X 35 STK

Rundt, halvgrovt og ferdig delt porsjonsbrød bakt i stenovn med fullkornshvete, rug og solsikkefrø.

Stenovnsbakt halvgrovt porsjonsbrød delikat smaksatt med chili. Ferdig kuttet og enkelt å håndtere.

34%

35%

EPD 4095840

Art. nr. 50000080

ferdig skåret

Ingredienser: Hvetemel, vann, fullkornshvetemel 24%, siktet rugmel 8%, solsikkefrø 3%, rapsolje, hvetefiber, tørket surdeig av hvete, salt tilsatt jod, sukker, byggmaltekstrakt, gjær, emulgator (vegetabilsk E472e), maltet hvetemel, maltet byggmel, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø og melk. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1110kJ(263 kcal), fett 5,3g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 43g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 5,8g, protein 8,0g , salt 0,94g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 2-3 minutter fra tint tilstand hvis kunden ønsker det. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

EPD 4095899

Art. nr. 50000082 ferdig skåret

Ingredienser: Hvetemel, vann, fullkornshvetemel (23%), siktet rugmel, gjær, rapsolje, durumhvetemel, tørket surdeig (1%) (fermentert hvetemel, salt), sukker, hvetefiber, salt tilsatt jod, paprika, chili, gjærekstrakt, byggmaltekstrakt, emulgator (vegetabilsk E472e), hvitløk, druesukker, oregano, stivelse, maltet hvetemel, maltet byggmel, melbehandlingsmiddel (E300), naturlig aroma. Kan inneholde spor av sesamfrø og melk. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1072kJ(254 kcal), fett 3,9g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 44,0g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 5,7g, protein 7,9g, salt 0,98g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190° i 2-3 minutter fra tint tilstand hvis kunden ønsker det. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

SANDWINO FULLKORNSTYKKE MED CHILI 115G X 40 STK

SANDWINO FULLKORNSTYKKE MED HAVSALT 130G X 35 STK

Firkantet, grovt porsjonsbrød med deilig hint av chili. Ferdig stekt og skåret.

Stort, firkantet porsjonsbrød med fullkornshvete smaksatt med havsalt. Stekt i stenovn.

60%

59%

EPD 4089686

Art. nr. 30406511 ferdig skåret

Ingredienser: Fullkornshvetemel 40%, vann, hvetemel, sukker, rapsolje, hvetegluten, durumhvetemel, salt tilsatt jod, tørket paprika, gjær, emulgator (vegetabilsk E471, E472e), basilikum, byggmaltekstrakt, pepper, chili, hvitløk, løk, gjærekstrakt, druesukker, maltet hvetemel, oregano, timian, melbehandlingsmiddel (E300), gurkemeie. Kan inneholde spor av sesamfrø. Næringsinnhold (pr. 100 g): Energi 1181kJ(280 kcal), fett 4,8g (hvorav mettet 0,9g), karbohydrater 45g (hvorav sukkerarter 4,8g), kostfiber 6,4g, protein 11g, salt 0,97g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190° i 2-3 minutter fra tint tilstand hvis kunden ønsker det. Holdbarhet: I fryst tilstand ( -18  °C ellere kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

60

PORSJONSBRØD

EPD 4090064

Art. nr. 30406547 ferdig skåret

Ingredienser: Fullkornshvetemel 39%, vann, hvetemel, vann, rapsolje, sirup, durumhvetemel, hvetefiber, hvetegluten, salt tilsatt jod, gjær, havsalt tilsatt jod, druesukker, emulgator (vegetabilsk E472e), maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø. Næringsinnhold (pr. 100 g): Energi 1145kJ(272) kcal, fett 5,8g (hvorav mettet 0,7g),karbohydrater 43g (hvorav sukkerarter 2,6g), kostfiber 6,7g, protein 8,6g, salt 1,2g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190° i 2-3 minutter fra tint tilstand hvis kunden ønsker det. Holdbarhet: I fryst tilstand ( -18  °C ellere kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


FOCACHETTE MED TOMAT OG OLIVEN 100G X 48 STK

FOCACHETTE MED TOMAT OG OLIVEN 200G X 24 STK

Saftig porsjonsbrød med herlig åpen struktur. Smaksatt med tomater og sorte oliven. En klassiker.

Større variant av vår bestselger focachette. Utmerket til påsmurt eller som tilbehørsbrød.

ter Våre favorit

0%

0%

EPD 4958815

Art. nr. 200438

Diameter: 13 cm

EPD 4958831

Art. nr. 200444

Diameter: 18-20 cm

Ingredienser: Hvetemel, vann, sorte oliven 3%, rugmel, tørkede tomater 2%, tørket surdeig av durumhvete, salt, olivenolje, maltekstrakt (bygg), hvetegluten, gjær, melbehandlingsmiddel (E300), basilikum, stabilisator (E579). Kan inneholde spor av valnøtter.

Ingredienser: Hvetemel, vann, sorte oliven 3%, rugmel, tørkede tomater 2%, tørket surdeig av durumhvete, salt, olivenolje, maltekstrakt (bygg), hvetegluten, gjær, melbehandlingsmiddel (E300), basilikum, stabilisator (E579). Kan inneholde spor av valnøtter.

Næringsinnhold (pr. 100g): ): Energi 1016 kJ (240 kcal), fett 2,3 g (hvorav mettet 0,3g), karbohydrater 45g (hvorav sukkerarter 0,8g), kostfiber 4,3g, protein 8g, salt 1,3g

Næringsinnhold (pr. 100g): ): Energi 1016 kJ (240 kcal), fett 2,3 g (hvorav mettet 0,3g), karbohydrater 45g (hvorav sukkerarter 0,8g), kostfiber 4,3g, protein 8g, salt 1,3g

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time.

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 3-5 minutter fra tint tilstand.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230° C i 3-5 minutter fra tint tilstand.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

SANDWINO FOCACCIABOLLE 100G X 32 STK

SCONES GROV MED CHIA OG SITRON 100G X 56 STK

Focaccia porsjonstykke ferdig skåret og toppet med rosmarin.

Grov scones med fullkornsmel av hvete, smaksatt med havre, rosiner, hasselnøtter, solsikkefrø og trendy chiafrø.

Nyhet!

0%

EPD 2116911

Art. nr. 80571

ferdig skåret

Ingredienser: Hvetemel, vann, rapsolje, rosmarin (2%), sukker, salt tilsatt jod, siktet rugmel, emulgator (vegetabilsk E471, E472e), gjær, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), maltet byggmel. Kan inneholde spor av sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1159 kJ(275 kcal), fett 4,5g (hvorav mettet 0,9g), karbohydrater 49g (hvorav sukkerarter 2,2g), kostfiber 3,4g, protein 7,8g, salt 1,2g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190° i 2-3 minutter fra tint tilstand hvis kunden ønsker det. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

EPD 5227129

Art nr 201604

Ingredienser: Hvetemel, vegetabilsk olje (SG palme, raps), solsikkefrø, vann, fullkorns hvetemel 9%, sukker, egg, havreflak, rosiner, røstede hasselnøtter, helmelk pulver, gjær, chiafrø 1%, surhetsregulerende middel (E500, E330), hevemiddel (E450), salt tilsatt jod, sitronskall 0,2%, salt, emulgator (E322, E471), aroma, farge (E160a), fortykningsmiddel (E412). Kan inneholde spor av, soya, selleri, sennep, mandel, pekanøtt, sesamfrø og lupin. Næringsinnhold (pr 100 g): ): Energi 1847 kJ (441 kcal), fett 21g (hvorav mettet 6,5g), karbohydrater 52g (hvorav sukkerarter 17g), kostfiber 3,7g, protein 9,2g, salt 0,55g Tinetid: Tines i romtemperatur 60 minutter Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 180°C i 12-14 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

PORSJONSBRØD

61


KUVERTBRØD SNACK 40G X 140 STK

RUNDSTYKKE MINI 45G X 90STK

Fint mini-porsjonsbrød, passer fint som ventebrød.

Mini porsjonsbrød som passer til all slags mat. Saftig, flott utseende med to snitt og meldekor. Bakt med ulike frø og korn for god smak.

21%

0%

EPD 4020434

Art. nr. 70356

Ingredienser: Hvetemel, vann, salt, gjær, druesukker, rapsolje. Næringsinnhold (pr. 100 g): Energi 1100 kJ(260 kcal), fett 1,5g (hvorav mettet 0,3g), karbohydrater 50g (hvorav sukkerarter 0,4g), kostfiber 2,7g, protein 9,3g, salt 1,4g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 190° i 2-3 minutter fra tint tilstand hvis kunden ønsker det. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

EPD 5026273

Art. nr. 201733

Ingredienser: Hvetemel, vann, solsikkefrø, rugmel, gjær, sammalt rugmel, maltet rugmel, sammalt lupin, surdeig av rug, sammalt hvete, linfrø, hvetegluten, salt tilsatt jod, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), salt, maltet byggmel, krydder, fortykningsmiddel (E412), emulgator (E472e), surhetsregulerende middel (E450, E341), aroma. Kan inneholde spor av egg, soya, melk og sesam. Næringsinnhold (pr. 100g): ): Energi 1279 kJ (303 kcal), fett 5g (hvorav mettet 0,2g), karbohydrater 51g (hvorav sukkerarter 1,3g), kostfiber 5g, protein 11,0g, salt 1,6g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Wellbreads

Wellbreads

GLUTENFRITT HAVRESTYKKE SINGEL PK 80G X 30 STK

GLUTENFRITT RUNDSTYKKE SINGEL PK 65G X 27 STK

Rustikt glutenfritt porsjonsbrød med god smak av havre. Kommer i praktisk og hygienisk stekepose.

gl ut

en

gl ut

en

fr

itt

EPD 4198206

Art. nr. 334332

Ingredienser: Glutenfri havre 35% (mel, flak), vann, potetstivelse, rapsolje, sukker, rismel, gjær, potetflak, salt (E535), fortykningsmiddel (E412, E464, E466), psyllum, hevemiddel (E450, E500), potetfiber, emulgator (E471), startkultur. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 984 kJ (225 kcal), fett 5,6g (hvorav mettet 0,8g) karbohydrater 35,1g (hvorav sukkerarter 0,98g), kostfiber 5,5g, proteiner 5,7g, salt 1,12g. Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved 180°C i 8-10 minutter i stekeposen fra fryst tilstand, og 6-8 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand ( -18  °C ellere kaldere): 14 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining. Unngå kryssforurensning, tin og varm opp brødet i stekeposen.

62

Fint glutenfritt rundstykke, som kommer singelpakket i stekepose.

PORSJONSBRØD

fr

itt

EPD 4198396

Art. nr. 331493

Ingredienser: Maisstivelse, vann, tapiokastivelse, fullkorns rismel, tørket surdeig av ris, rismel, rapsolje, gjær, salt, psyllium, laktosefritt melkepulver, potetfiber, fruktose, fortykningsmidler (E412, E415, E464).Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1093 kJ (259 kcal), fett 3g (hvorav mettet 0,3g) karbohydrater 52,9g (hvorav sukkerarter 0,18g), kostfiber 4,3g, proteiner 2,8g, salt 1,4g. Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved 180°C i 8-10 minutter i stekeposen fra fryst tilstand, og 6-8 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand ( -18  °C ellere kaldere): 14 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining. Unngå kryssforurensning, tin og varm opp brødet i stekeposen.

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


MIKSBOKS RUSTIKKE PORSJONSBRØD 50G X 120 STK

To ulike steinovnsbakte minibrød i en og samme kartong. Passer til mindre påsmurt eller som tilbehør.

0%

EPD 5121850

Art. nr. 201785

Ingredienser: Rustikk mørk: Hvetemel, vann, sesamfrø, linfrø, rugmel, salt, gjær, byggmalt. Kan inneholde spor av egg, soya, melk, mandel, hassel og valnøtter. Rustikk lys: Hvetemel, vann, rugmel, salt, gjær. Kan inneholde spor av egg, soya, melk, mandel, hassel, valnøtter og sesam.

karbohydrater 50g (hvorav sukkerarter 1g), kostfiber 2,7g, protein 7,4g, salt 1,6g, protein 11,0 g, salt 1,9g, Tinetid i pose: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Næringsinnhold (pr. 100 g): Rustikk mørk: Energi 1160 kJ (275 kcal), fett 5g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 47g (hvorav sukkerarter 1,1g), kostfiber 3,1g, protein 9g, salt 1,4g Rustikk lys: Energi 1030 kJ (243 kcal), fett 0,8g (hvorav mettet 0,1g),

“Våre miksbokser med både hele brød og porsjonsbrød er geniale for å få variasjon på brødbuffeen. Dessuten sparer du plass i fryseren. Mine favoritter er rustikke porsjonsstykker, saftige og gode med sprø skorpe. Hva blir din favoritt?” Tove Mathisen Key Account Manager

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

PORSJONSBRØD

63


MIKSBOKS KUVERTBRØD 35G X 225 STK

Flott miks med hele fem ulike varianter. Her finnes noe for alle og enhver, både rustikke og tradisjonelle varianter.

0%

EPD 5123195

Art. nr. 201784

Ingredienser Landstykke: Hvetemel 55%, rugmel, 21%, vann, gjær, helmelkpulver, salt, rapsolje, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av egg, soya, mandler, valnøtter, hasselnøtter og sesamfrø. Oval solsikkestykke: Hvetemel 49%, rugmel 20%, vann, solsikkefrø 14%, gjær, salt, byggmalt, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av egg, melk, soya, mandler, valnøtter, hasselnøtter og sesamfrø. Mini valmuefrø: Hvetemel, vann, blå valmuefrø 9%, gjær, salt, rapsolje, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av egg, melk, soya, mandler, valnøtter, hasselnøtter og sesamfrø. Mini sesamfrø: Hvetemel, vann, sesamfrø 9%, gjær, salt, rapsolje, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av egg, melk, soya, mandler og valnøtter Rustico: Hvetemel, vann, linfrø, havreflak, soya, sesamfrø, rugmel, gjær, solsikkefrø, hvetegluten, salt, byggmalt, fiber (potet, erter, psyllium), krydder, glukose, sukker, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av egg, melk, mandler, valnøtter og hasselnøtter.

Bestselger

Næringsinnhold (pr. 100 g): Landstykke: Energi 1196 kJ (282 kcal), fett 2,3g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 54g (hvorav sukkerarter 3,2g), kostfiber 4,4g, protein 8,9g, salt 1,2g Oval solsikkestykke: Energi 1319 kJ (313 kcal), fett 7,4g (hvorav mettet 0,9g), karbohydrater 48g (hvorav sukkerarter 2,7g), kostfiber 4,8g, protein 11g, salt 1,2g Mini valmuefrø: Energi 1284 kJ (304 kcal), fett 6g (hvorav mettet 0,8g), karbohydrater 50g (hvorav sukkerarter 1,9g), kostfiber 4g, protein 10g, salt 1,1g Mini sesamfrø: 1332 kJ (316 kcal), fett 7,5g (hvorav mettet 0,9g), karbohydrater 50g (hvorav sukkerarter 1,8g), kostfiber 2,9g, protein 11g, salt 1,1g Rustico: 1385 kJ (329kcal), fett 9,5g (hvorav mettet 1,3g), karbohydrater 44g (hvorav sukkerarter 2,2g), kostfiber 6g, protein 14g, salt 1,5g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

KAISER ROLLS MIKSBOKS 60G X 80 STK

Fire forskjellige varianter i en og samme kartong. Praktisk og godt!

0%

EPD 5123153

Art. nr. 30156

Ingredienser: Kaiser sesamfrø: Hvetemel, vann, sesamfrø, gjær, salt, rapsolje, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av egg, soya, melk, mandel, hassel og valnøtter. Kaiser valmuefrø: Hvetemel, vann, blå valmuefrø, gjær, salt, rapsolje, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av egg, soya, melk, mandel, hassel, valnøtter og sesam. Kaiser fin: Hvetemel, vann, gjær, salt, rapsolje, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av egg, soya, melk, mandel, hassel, valnøtter og sesam. Kaiser trekorn: Hvetemel, vann, linfrø 5%, rugmel, sesamfrø 2%, rugkorn 2% , hvetekorn 2%, gjær, byggryn, salt, soya, rapsolje, solsikkefrø, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av egg, melk, mandel, hassel og valnøtter.

64

PORSJONSBRØD

Næringsinnhold (pr. 100 g): Kaiser sesamfrø: Energi 1341 kJ (318 kcal), fett 7,3g (hvorav mettet 0,9g), karbohydrater 51g (hvorav sukkerarter 1,8g), kostfiber 3g, protein 11g, salt 1,1g Kaiser valmuefrø: Energi 1257 kJ (298 kcal), fett 4,5g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 52g (hvorav sukkerarter 1,9g), kostfiber 3,4g, protein 10g, salt 1,1g Kaiser fin: Energi 1195 kJ (282 kcal), fett 2,4g (hvorav mettet 0,4g), karbohydrater 54g (hvorav sukkerarter 1,9g), kostfiber 2,5g, protein 9,3g, salt 1,2g Kaiser trekorn: Energi 1339 kJ (317 kcal), fett 6,4g (hvorav mettet 0,8g), karbohydrater 52g (hvorav sukkerarter 1,9g), kostfiber 3,2g, protein 11g, salt 1,2g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


KUVERTBRØD ASSORTERT 35G X 140 STK

0%

Fire ulike porsjonsbrød i en og samme kartong. Tar seg godt ut på brødbuffeen. Utmerket for deg med liten frysekapasitet.

39%

EPD 2351138

Næringsinnhold (pr. 100 g):

Art. nr. 1115245

Ingredienser: Fin: Hvetemel, vann, gjær, salt tilsatt jod, fortykningsmiddel (E412), emulgator (E472e), maltet hvetemel, aroma. Kan inneholde spor av egg, soya, melk, lupin og sesamfrø. Mørk: Hvetemel, sammalt hvete 32%, vann, gjær, salt tilsatt jod, fortykningsmiddel (E412), rugmel, emulgator (E472e), maltet og røstet hvetemel, farge (E150c), maltodekstrin, aroma. Kan inneholde spor av egg, soya, melk, lupin og sesamfrø. Fin med valmuefrø: Hvetemel, vann, valmuefrø 6%, gjær, salt tilsatt jod, fortykningsmiddel (E412), emulgator (E472e), maltet hvetemel, aroma. Kan inneholde spor av egg, soya, melk, lupin og sesamfrø. Fin med sesamfrø: Hvetemel, vann, sesamfrø 6%, gjær, salt tilsatt jod, fortykningsmiddel (E412), emulgator (E472e), maltet hvetemel, aroma. Kan inneholde spor av egg, soya, melk og lupin.

Praktisk kartong med tre fine og ett grovt kuvertbrød med ulike smaker. Passer til ventebrød, påsmurt møtemat eller som tilbehør til all slags mat.

Mørk: Energi 1394kJ (329 kcal), fett 1,8g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 64,0g (hvorav sukkerarter 0,7g), kostfiber 6,6g, protein 11,0g, salt 2,0g. Fin med valmuefrø: Energi 1501kJ (355 kcal), fett 4,3g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 66,0g (hvorav sukkerarter 1,4g), kostfiber 4,1g, protein 11,0 g, salt 1,9g. Fin med sesamfrø:Energi 1539kJ (364 kcal), fett 4,9g (hvorav mettet 0,8g), karbohydrater 66,0g (hvorav sukkerarter 0,5g), kostfiber 3,9g, protein 12,0 g, salt 1,9g. Tinetid i pose: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time. Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

SANDWINO MINI ASSORTERT 35G X 72 STK

0%

EPD 4019949

Fin: Energi 1427kJ (337 kcal), fett 1,5g (hvorav mettet 0,3g), karbohydrater 68,0g (hvorav sukkerarter 0,5g), kostfiber 3,5g, protein 11g, salt 2,0g.

0%

Art. nr. 20474001

Tinetid: I pose lukket eske 4 timer. Løse 1 time Stekeanvisning: Tin og server. Kan stekes i forvarmet ovn ved ca 180°C i 2-3 minutter hvis kunden ønsker dette. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere) 10 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter tining. Bør ikke fryses etter tining. Ingredienser: Sandwino mini solsikke: Hvetemel, vann, knust hvete, solsikkefrø 5,2%, gjær, sukker, salt tilsatt jod, rapsolje, maisstivelse, hvetegluten, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300). Dekorert med havregryn. Kan inneholde spor av egg, soya, melk og lupin. Sandwino mini linfrø og sesam: Hvetemel, vann, havregryn, gjær, surdeig av hvete, rapsolje, salt tilsatt jod, maisstivelse, hvetegluten, maltet hvetemel. Dekorert med linfrø 3,5% og sesamfrø 3,2%. Kan inneholde spor av egg, soya, melk og lupin. Sandwino mini grov: Hvetemel, vann, hvetekli, hvetegluten, gjær, linfrø, sesamfrø, solsikkefrø, sukker, hvetekim, rapsolje, salt tilsatt jod, maisstivelse, maltet hvetemel, byggmaltekstrakt. Dekorert med knust hvete. Kan inneholde spor av egg, soya, melk og lupin.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

65%

0%

Sandwino mini lys: Hvetemel, vann, gjær, sukker, rapsolje, salt tilsatt jod, maisstivelse, hvetegluten, maltet hvetemel. Kan inneholde spor av egg, soya, melk og lupin. Næringsinnhold (pr. 100 g): Sandwino mini solsikke: Energi 1085kJ (283 kcal), fett 5,2g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrat 48,1g (hvorav sukkerarter 3,1g), protein 9,1g, salt 1,1g Sandwino mini linfrø og sesam: Energi 1156 kJ (276 kcal), fett 5,7g (hvorav mettet 0,6g), karbohydrat 44,5g (hvorav sukkerarter 1,2g), protein 9,6g, salt 1,0g. Sandwino mini grov: Energi 1148 kJ(274 kcal), fett 6,0g (hvorav mettet 0,8g), karbohydrat 39,0g (hvorav sukkerarter 4,1g), protein 12,3g, salt 0,9g. Sandwino mini lys: Energi 1086 kJ (259 kcal), fett 2,3g (hvorav mettet 0,1g), karbohydrat 50,3g (hvorav sukkerarter 3,8g), protein 8,2g, salt 1,2g

PORSJONSBRØD

65


Deigemner brød og porsjonsbrød

“Jeg anbefaler alle å prøve våre deigemner. Vi har laget deigen for deg og med enkle grep snitter og topper du etter eget ønske. Deigemner tar også liten plass på frys.” Gunnar Ragnarsson Fag- og innovasjonssjef baker

66

DEIGEMNER - BRØD/PORSONSBRØD

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


DEIGEMNE MÜSLIBRØD 540G X 18 STK

DEIGEMNE MORS GROVBRØD 600G X 17 STK

Grovt og godt brød med fullkornshvetemel og smakfulle frø.

51%

Saftig brød med müsliblanding; havregryn, tranebær, rosin, valnøtt og eple.

18%

EPD 4917027

Art. nr. 200570

Ingredienser: Hvetemel, vann, fullkornshvetemel 22%, byggmaltekstrakt, gjær, hvetegluten, rugmel 1,8%, hirse 1,8 %, hvetekli 1,7%, linfrø 1,2%, solsikkekjerner 1,2%, salt, havrebiter 1%, vegetabilskt fett og olje (SG palme, raps), maltet hvetemel, fruktose, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av melk, egg og valnøtter. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1079 kJ(255 kcal), fett 3,6g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 41g (hvorav sukkerarter 0,6g), kostfiber 5,8g, protein 12g, salt 1,1g Tinetid: Tines på brett natten over på kjøl, eller i romtemperatur 3-4 timer. Dekkes til med plast/clingfilm Stekeanvisning: Etter tining pensles brødene med vann, og dyppes deretter i ønsket frødekor. Bør snittes med kniv eller klippes med saks. Heves i ca. 45 minutter på 37OC med tilført fuktighet. Uten heveskap, heves brødet i romtemperatur 3-5 timer (avhenger av romtemperatur), tildekket med plast for å unngå uttørking. Heves til ca. dobbel størrelse. Stekes i forvarmet ovn ved 230OC. Tilfør fuktighet i 30 sekunder, eller hell vann i bunnen av ovnen. Senk temperaturen til 180-190OC. Stek brødet i ca. 25–35 minutter, avhenger av om det er sambakt, bakt i form eller fribakt. Sambakt krever litt mer tid. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 252 døgn

EPD 4895942

Art. nr. 2189

Ingredienser: Hvetemel, vann, müsli (havregryn 9,8%, tranbær 2,6%, rosin 2,6%, valnøtter 2,6% eple 2,4%), sirup, gjær, vegetabilsk olje og fett (SG palm, raps), tørket surdeig av hvete, salt, hvetegluten, glukose, emulgator (E472e). Kan inneholde spor av egg og melk. Næringsinnhold: Energi 1072 kJ(254 kcal), fett 5,0g (hvorav mettet 1,0g), karbohydrater 43,0g (hvorav sukkerarter 2,0g), kostfiber 3,5g, protein 7,5g, salt 1,3g Tinetid: Tines på brett natten over på kjøl, eller i romtemperatur 3-4 timer. Dekkes til med plast/clingfilm Stekeanvisning: Etter tining pensles brødene med vann, og dyppes deretter i ønsket frødekor. Bør snittes med kniv eller klippes med saks. Heves i ca. 45 minutter på 37OC med tilført fuktighet. Uten heveskap, heves brødet i romtemperatur 3-5 timer (avhenger av romtemperatur), tildekket med plast for å unngå uttørking. Heves til ca. dobbel størrelse. Stekes i forvarmet ovn ved 230OC. Tilfør fuktighet i 30 sekunder, eller hell vann i bunnen av ovnen. Senk temperaturen til 180-190OC. Stek brødet i ca. 25–35 minutter, avhenger av om det er sambakt, bakt i form eller fribakt. Sambakt krever litt mer tid. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 252 døgn

DEIGEMNE LANDBRØD HALVGROV 750G X 12 STK

DEIGEMNE LANDBRØD MØRKT 600G X 17 STK

Et halvgrovt brød med fullkornshvetemel og hveteflak.

Mørkt brød med linfrø, solsikkefrø og havregryn som bidrar til god smak.

19%

36%

EPD 4893210

Art. nr. 8053

EPD 4894069

Art. nr. 2181

Ingredienser: Hvetemel, vann, fullkornshvetemel 15%, hveteflak 7%, gjær, rapsolje, salt tilsatt jod, hvetegluten, tørket surdeig (hvetemel, surdeigskultur), stabilisator (E412), druesukker, emulgator (E472e), byggmaltekstrakt, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av valnøtter.

Ingredienser: Hvetemel, vann, gjær, hvetegluten, rugmel, hirse, maltet bygg, hvetekli 1,3%, linfrø 1,3%, salt, solsikkefrø 1,3%, havregryn 0,9%, vegetabilsk fett og olje (SG palme, raps), maltet hvetemel, fruktsukker, glukose, emulgator (E472e). Kan inneholde spor av egg, melk, valnøtter.

Næringsinnhold: Energi 1069 kJ(253 kcal), fett 2,9g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 45g (hvorav sukkerarter 2g), kostfiber 5,2g, protein 9,1g, salt 1,1g

Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 947 kJ(224 kcal), fett 3,1g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 37g (hvorav sukkerarter 0,4g), kostfiber 4,5g, protein 10g, salt 1,3g

Tinetid:Tines på brett natten over på kjøl, eller i romtemperatur 3-4 timer. Dekkes til med plast/clingfilm

Tinetid: Tines på brett natten over på kjøl, eller i romtemperatur 3-4 timer. Dekkes til med plast/clingfilm

Stekeanvisning: Etter tining pensles brødene med vann, og dyppes deretter i ønsket frødekor. Bør snittes med kniv eller klippes med saks. Heves i ca. 45 minutter på 37OC med tilført fuktighet. Uten heveskap, heves brødet i romtemperatur 3-5 timer (avhenger av romtemperatur), tildekket med plast for å unngå uttørking. Heves til ca. dobbel størrelse. Stekes i forvarmet ovn ved 230OC. Tilfør fuktighet i 30 sekunder, eller hell vann i bunnen av ovnen. Senk temperaturen til 180-190OC. Stek brødet i ca. 25–35 minutter, avhenger av om det er sambakt, bakt i form eller fribakt. Sambakt krever litt mer tid.

Stekeanvisning: Etter tining pensles brødene med vann, og dyppes deretter i ønsket frødekor. Bør snittes med kniv eller klippes med saks. Heves i ca. 45 minutter på 37OC med tilført fuktighet. Uten heveskap, heves brødet i romtemperatur 3-5 timer (avhenger av romtemperatur), tildekket med plast for å unngå uttørking. Heves til ca. dobbel størrelse. Stekes i forvarmet ovn ved 230OC. Tilfør fuktighet i 30 sekunder, eller hell vann i bunnen av ovnen. Senk temperaturen til 180-190OC. Stek brødet i ca. 25–35 minutter, avhenger av om det er sambakt, bakt i form eller fribakt. Sambakt krever litt mer tid.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 252 døgn

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 252 døgn

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

DEIGEMNER - BRØD/PORSJONSBRØD

67


DEIGEMNE LANDBRØD LYST 600G X 17 STK

DEIGEMNE OLYMPIASTYKKE MØRKT 85G X 118 STK

Et fint og lyst brød med durumhvetemel og surdeig av rug.

Mørkt og saftig rundstykke med smaksrike frø.

0%

19%

EPD 4891818

Art. nr. 2180

Ingredienser: Hvetemel, vann, durumhvetemel, gjær, hvetegluten, tørket surdeig av hvete, salt, vegetabilsk olje (raps), maltet bygg, glukose, surdeig av rug (vann, rug), emulgator (E472e). Kan inneholde spor av egg, melk, valnøtter. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 926 kJ(219 kcal), fett 2,1g (hvorav mettet 0,3g), karbohydrater 40g (hvorav sukkerarter 0,1g), kostfiber 3,1g, protein 8,6g, salt 1g Tinetid: Tines på brett natten over på kjøl, eller i romtemperatur 3-4 timer. Dekkes til med plast/clingfilm Stekeanvisning: Etter tining pensles brødene med vann, og dyppes deretter i ønsket frødekor. Bør snittes med kniv eller klippes med saks. Heves i ca. 45 minutter på 37OC med tilført fuktighet. Uten heveskap, heves brødet i romtemperatur 3-5 timer (avhenger av romtemperatur), tildekket med plast for å unngå uttørking. Heves til ca. dobbel størrelse. Stekes i forvarmet ovn ved 230OC. Tilfør fuktighet i 30 sekunder, eller hell vann i bunnen av ovnen. Senk temperaturen til 180-190OC. Stek brødet i ca. 25–35 minutter, avhenger av om det er sambakt, bakt i form eller fribakt. Sambakt krever litt mer tid. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 252 døgn

EPD 4894077

Næringsinnhold: Energi 947 kJ(224 kcal), fett 3,1g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 37,0g (hvorav sukkerarter 0,4g), kostfiber 4,5g, protein 10,0g, salt 1,3g Tinetid: Tines på brett natten over på kjøl, eller i romtemperatur 3-4 timer. Dekkes til med plast/clingfilm Stekeanvisning: Etter tining pensles brødene med vann, og dyppes deretter i ønsket frødekor. Bør snittes med kniv eller klippes med saks for å unngå ukontrollerte sprekker. Heves i ca. 45 minutter på 37OC med tilført fuktighet. Uten heveskap, heves brødet i romtemperatur 3-5 timer (avhenger av romtemperatur), tildekket med plast for å unngå uttørking. Heves til ca. dobbel størrelse. Stekes i forvarmet ovn ved 230OC. Tilfør fuktighet i 30 sekunder, eller hell vann i bunnen av ovnen. Senk temperaturen til 180-190OC. Stek brødet i ca. 25–35 minutter, avhenger av om det er sambakt, bakt i form eller fribakt. Sambakt krever litt mer tid. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 252 døgn

DEIGEMNE OLYMPIASTYKKE LYST 85G X 118 STK

DEIGEMNE GROVT RUNDSTYKKE 80G X 125 STK

Lyst og fint rundstykke med durumhvetemel.

0%

Art. nr. 1221

Ingredienser: Hvetemel, vann, gjær, hvetegluten, rugmel, hirse, maltet bygg, hvetekli 1,3%, linfrø 1,3%, salt, solsikkefrø 1,2%, havregryn 0,9%, vegetabilsk fett og olje (SG palme, raps), maltet hvete, fruktose, glukose, emulgator (E472e). Kan inneholde spor av egg, melk og valnøtter.

Saftig porsjonsbrød med fullkornshvetemel og frø.

57%

EPD 4891685

Art. nr. 1220

Ingredienser: Hvetemel, vann, durumhvetemel, gjær, hvetegluten, tørket surdeig av hvete, salt, vegetabilsk olje (raps), maltet bygg, emulgator (E472e), druesukker. Kan inneholde spor av valnøtter. Næringsinnhold: Energi 967 kJ(229 kcal), fett 2,5g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 42,0g (hvorav sukkerarter 0,1g), kostfiber 2,0g, protein 8,5g, salt 1,3g Tinetid:Tines på brett natten over på kjøl, eller i romtemperatur 3-4 timer. Dekkes til med plast/clingfilm

EPD 4917019

Art. nr. 200569

Ingredienser: Hvetemel, fullkornsmel av hvete 24%, vann, byggmaltekstrakt, gjær, hvetegluten, rugmel 2%, hirse 2%, hvetekli 1,8%, linfrø 1,2%, solsikkekjerner 1,2%, salt, havrebiter 1%, vegetabilsk fett og olje (SG palme, raps), maltet hvetemel, fruktose, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av melk, egg og valnøtter. . Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1145 kJ(271 kcal), fett 3,8g (hvorav mettet 0,7g), karbohydrater 43g (hvorav sukkerarter 0,7g), kostfiber 6,1g, protein 13g, salt 1,1g

Stekeanvisning: Etter tining pensles brødene med vann, og dyppes deretter i ønsket frødekor. Bør snittes med kniv eller klippes med saks for å unngå ukontrollerte sprekker. Heves i ca. 45 minutter på 37OC med tilført fuktighet. Uten heveskap, heves brødet i romtemperatur 3-5 timer (avhenger av romtemperatur), tildekket med plast for å unngå uttørking. Heves til ca. dobbel størrelse. Stekes i forvarmet ovn ved 230OC. Tilfør fuktighet i 30 sekunder, eller hell vann i bunnen av ovnen. Senk temperaturen til 180-190OC. Stek brødet i ca. 25–35 minutter, avhenger av om det er sambakt, bakt i form eller fribakt. Sambakt krever litt mer tid.

ønsket frødekor. Bør snittes med kniv eller klippes med saks for å unngå ukontrollerte sprekker. Heves i ca. 45 minutter på 37OC med tilført fuktighet. Uten heveskap, heves brødet i romtemperatur 3-5 timer (avhenger av romtemperatur), tildekket med plast for å unngå uttørking. Heves til ca. dobbel størrelse. Stekes i forvarmet ovn ved 230OC. Tilfør fuktighet i 30 sekunder, eller hell vann i bunnen av ovnen. Senk temperaturen til 180-190OC. Stek brødet i ca. 25–35 minutter, avhenger av om det er sambakt, bakt i form eller fribakt. Sambakt krever litt mer tid.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 252 døgn

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 252 døgn

68

DEIGEMNER - BRØD/PORSONSBRØD

Tinetid: Tines på brett natten over på kjøl, eller i romtemperatur 3-4 timer. Dekkes til med plast/clingfilm Stekeanvisning: Etter tining pensles brødene med vann, og dyppes deretter i

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


Snitt og topp etter eget ønske.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

DEIGEMNER - BRØD/PORSJONSBRØD

69


Søtbakst Det er lite som slår en fersk croissant til frokost, saftig hvetebolle på farten eller en smakfull kake til dessert. Vi har alt du trenger innen søtbakst og kaker for å få fornøyde kunder. Velg det som passer din hverdag. Du kan enten heve og steke selv – eller velge produkter som er ferdig hevet, stekt og delt. Så godt – og så enkelt!

70

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


Hvetebakst Wienerbakst Porsjonskaker Store kaker Desserter

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

71


Hvetebakst

72

HVETEBAKST

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


HVETEBOLLE 85G X 150 STK

ROSINBOLLE 85G X 150 STK

Saftig, tradisjonell hvetebolle. Leveres som frosne deigemner. Tin, hev og stek.

Saftig, tradisjonell rosinbolle. Leveres som frosne deigemner. Tin, hev og stek.

Nyhet!

EPD 5224548

Nyhet!

Art. nr. 201693 Ant. innerposer 3 x 50 stk

Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, gjær, rapsolje, kardemomme, hvetegluten, salt, emulgator (E472e), emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø, melk, mandel, soya.

EPD 5224506

Art. nr. 201692 Ant. innerposer 3 x 50 stk

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1181 kJ (280 kcal), fett 5,5g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 48,8g (hvorav sukkerarter 12,3g), kostfiber 2,4g, protein 7,6g, salt 0,5g

Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, 9% rosiner (rosiner, rapsolje), gjær, rapsolje, kardemomme, hvetegluten, salt, emulgator (E472e), emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø, melk, mandel, soya. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1205 kJ (285 kcal), fett 5g (hvorav mettet 0,5g), karbohydrater 51,6g (hvorav sukkerarter 17,7g), kostfiber 2,6g, protein 7,1g, salt 0,4g

Tinetid: Tines best på brett dekket med plast, over natt på kjøl eller ca tre timer i romtemperatur.

Tinetid: Tines best på brett dekket med plast, over natt på kjøl eller ca tre timer i romtemperatur.

Stekeanvisning: Tinte produkter heves i heveskap i 45-50 minutter ved 37°C og fuktighet. Uten heveskap heves bollene i romtemperatur til dobbel størrelse under plast (3-5 timer, avhengig av temperatur unngå å la bollene stå i kald trekk). Tips: Sett bollene lunt, over ovnen eller over vasken med varmt vann. Pensle med egg og la det tørke i ca fem minutter før bollene stekes ved 180-190°C i 8-10 minutter.

Stekeanvisning: Tinte produkter heves i heveskap i 45-50 minutter ved 37°C og fuktighet. Uten heveskap heves bollene i romtemperatur til dobbel størrelse under plast (3-5 timer, avhengig av temperatur unngå å la bollene stå i kald trekk). Tips: Sett bollene lunt, over ovnen eller over vasken med varmt vann. Pensle med egg og la det tørke i ca fem minutter før bollene stekes ved 180-190°C i 8-10 minutter.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 9 mnd.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 9 mnd.

PENSLE MED EGG FØR STEKING

PENSLE MED EGG FØR STEKING

SJOKOLADEBOLLE 85G X 150 STK

SKOLEBRØD MED VANILJEKREM 120G X 60 STK

Klassisk og saftig sjokoladebolle. Leveres som frosne deigemner. Tin, hev og stek.

Klassisk skolebrød med vaniljekrem. Leveres som frosne deigemner med vaniljekrem ferdig på hver bolle. Tin, hev og stek. Kokos og melis følger ikke med.

Bestselger!

Nyhet!

EPD 5224514

Art. nr. 201694 Ant. innerposer 3 x 50 stk

Ingredienser: Hvetemel, vann, sjokoladebiter 10 % (sukker, helmelkpulver, kakaosmør, kakaomasse, vegetabilsk emulgator (E322-soyalecitin), vaniljearoma), sukker, vegetabilsk olje og -fett (rapsolje, fullherdet raps og kokos), gjær, kardemomme, salt, vegetabilsk emulgator (E472e, E471), smøraroma, stabilisator (E412), hevemiddel (E450), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer (amylase). Kan inneholde spor av egg, hasselnøtter, mandler, valnøtter og sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1301 kJ (311 kcal), fett 9,5g (hvorav mettet 3,6g), karbohydrater 47,4g (hvorav sukkerarter 14,2g), kostfiber 2,4g, protein 7,2g, salt 0,2g Tinetid: Tines best på brett dekket med plast, over natt på kjøl eller ca tre timer i romtemperatur. Stekeanvisning: Tinte produkter heves i heveskap i 45-50 minutter ved 37°C og fuktighet. Uten heveskap heves bollene i romtemperatur til dobbel størrelse under plast (3-5 timer, avhengig av temperatur unngå å la bollene stå i kald trekk). Tips: Sett bollene lunt, over ovnen eller over vasken med varmt vann. Pensle med egg og la det tørke i ca fem minutter før bollene stekes ved 180-190°C i 8-10 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 9 mnd.

PENSLE MED EGG FØR STEKING

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

Klassiker! EPD 5226782

Art nr 201630

Ingredienser: Hvetemel, vann, vaniljekrem 18,9 % (vann, sukker, modifisert stivelse (E1414), mysepulver, kokosfett, stabilisator (E412, E401, E516, E450), farge (E170, E160a), melkeprotein, aroma, salt), sukker, vegetabilsk olje og -fett (rapsolje, fullherdet raps og kokos), gjær, kardemomme, salt, vegetabilske emulgatorer (E472e, E471), smøraroma, stabilisator (E412), hevemiddel (E450), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer. Kan inneholde spor av soya, egg, mandel, hasselnøtt og sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1205 kJ (288 kcal), fett 5,9g (hvorav mettet 1,9g), karbohydrater 49,9g (hvorav sukkerarter 13,8g), kostfiber 2,4g, protein 7g, salt 0,3g Tinetid: Tines best på brett dekket med plast, over natt på kjøl eller ca tre timer i romtemperatur. Stekeanvisning: Tinte produkter heves i heveskap i 45-50 minutter ved 37°C og fuktighet. Uten heveskap heves skolebrødene i romtemperatur til dobbel størrelse under plast (3-5 timer, avhengig av temperatur - unngå å la bollene stå i kald trekk). Tips: Sett bollene lunt, over ovnen eller over vasken med varmt vann. Stekes i forvarmet ovn ved 180°C i 7-8 minutter. Skolebrødene avkjøles før de dekoreres med melisglasur og kokos. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 9 mnd.

HVETEBAKST

73


SOLSKINNSBOLLE 100G X 60 STK

SKILLINGSBOLLE 100G X 60 STK

Deilig og smakfull solskinnsbolle med rosiner og vaniljekrem. Leveres som frosne deigemner. Tin, hev og stek.

Klassisk og saftig kanelsnurr. Kan pyntes med sukker eller annen glasur. Leveres som frosne deigemner. Tin, hev og stek.

Nyhet!

EPD 5226790

Nyhet! Art. nr. 201632 Vaniljekrem og melis medfølger ikke.

Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, vaniljekrem 6,8 % (vann, sukker, modifisert stivelse (E1414), mysepulver, kokosfett, stabilisator (E412, E401, E516, E450), farge (E170, E160a), melkeprotein, aroma, salt), gjær, rosiner (4,5 %), sukker, gjær, vegetabilsk olje og –fett (rapsolje, fullherdet raps og kokos), kardemomme, salt, vegetabilske emulgatorer (E472e, E471), stabilisator (E412), hevemiddel (E450), smøraroma, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer. Kan inneholde spor av soya, egg, mandel, hasselnøtt og sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1271 kJ (304 kcal), fett 5,9g (hvorav mettet 1,7g), karbohydrater 53,2g (hvorav sukkerarter 16g), kostfiber 2,6g, protein 7,3g, salt 0,3g Tinetid: Tines best på brett dekket med plast, over natt på kjøl eller ca tre timer i romtemperatur. Stekeanvisning: Tinte produkter heves i heveskap i 45-50 minutter ved 37°C og fuktighet. Uten heveskap heves bollene i romtemperatur til dobbel størrelse under plast (3-5 timer, avhengig av temperatur - unngå å la bollene stå i kald trekk). Tips: Sett bollene lunt, over ovnen eller over vasken med varmt vann. Legg på vaniljekrem, pensle med egg og la det tørke i ca fem minutter før bollene stekes ved 180-190°C i 7-8 minutter. Holdbarhet I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 9 mnd.

PENSLE MED EGG FØR STEKING

LUKSUS KANELSNURR 120G X 60 STK Anbefales!

Stor og saftig kanelsnurr med en eksklusiv deig og ekstra mye fyll. Kan stekes i form og toppes med ostekrem for litt ekstra luksus. Leveres som frosne deigemner. Tin, hev og stek.

EPD 5226808 Art. nr. 201633 Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, gjær, vegetabilsk olje og –fett (rapsolje, fullherdet raps og kokos), kardemomme, kanel (0,6 %), salt, vegetabilske emulgatorer (E472e, E471), stabilisator (E412), hevemiddel (E450), smøraroma, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer. Kan inneholde spor av soya, egg, mandel, hasselnøtt og sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1328 kJ (317 kcal), fett 6,3g (hvorav mettet 1,7g), karbohydrater 55,1g (hvorav sukkerarter 14,8g), kostfiber 2,8g, protein 8g, salt 0,3g Tinetid: Tines best på brett dekket med plast, over natt på kjøl eller ca tre timer i romtemperatur. Stekeanvisning: Tinte produkter heves i heveskap i 45-50 minutter ved 37°C og fuktighet. Uten heveskap heves bollene i romtemperatur til dobbel størrelse under plast (3-5 timer, avhengig av temperatur - unngå å la bollene stå i kald trekk). Tips: Sett bollene lunt, over ovnen eller over vasken med varmt vann. Strø sukker over bollene og stek ved 180-190°C i 7-8 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 9 mnd.

DRYSS SUKKER OVER FØR STEKING

KANELBOLLE - FERDIG HEVET 100G X 55 STK Kanelbolle med perlesukker. Ferdig hevet, enklere og bedre blir det ikke!

Nyhet!

EPD 5226196

Art. nr. 201634

Ingredienser: Hvetemel, kanelfyll 28,4 % (sukker, vann, aprikoskjerner, modifisert hvetestivelse (E1414), hvetestivelse, kanel (2,0 %), hvetemel, maismel, glukosesirup, konserveringsmiddel (E202), farge (E150c), salt), vann, sukker, gjær, meierismør, vegetabilsk olje og fett (rapsolje, fullherdet raps og kokos), kardemomme, hvetegluten, salt, vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), stabilisator (E412), smøraroma, hevemiddel (E450), stabilisator (E412), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer. Kan inneholde spor av soya, egg, mandel, hasselnøtt og sesamfrø. Næringsinnhold: Energi 1345 kJ (321 kcal), fett 7,3g (hvorav mettet 3,5g), karbohydrater 55,2g (hvorav sukkerarter 21,8g), kostfiber 2,2g, protein 6,9g, salt 0,5g Tinetid: Tines best på brett dekket med plast, over natt på kjøl eller ca tre timer i romtemperatur.

EPD 2846913

Art nr 200010

Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, vegetabilsk olje (SG palme, raps, kokos), egg, gjær, kanel, modifisert potetstivelse, fortykningsmiddel (E412, E466), aprikoskjerner, salt, kardemomme, emulgator (E471, E472e), aroma (vanilje). Kan inneholde spor av melk og mandler. Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1313 kJ(311 kcal), fett 10,0g (hvorav mettet 3,7g) karbohydrater 48,0g (hvorav sukkerarter 15,0g), proteiner 6,2g, salt 0,5g. Tinetid: Tines i ca 30 minutter i romtemperatur. Stekeanvisning: Stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 10-12 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 9 mnd.

Stekeanvisning: Tinte produkter heves i heveskap i 45-50 minutter ved 37°C og fuktighet. Uten heveskap heves bollene i romtemperatur til dobbel størrelse under plast (3-5 timer, avhengig av temperatur - unngå å la bollene stå i kald trekk). Tips: Sett bollene lunt, over ovnen eller over vasken med varmt vann. Pensle med egg og la det tørke i ca fem minutter før bollene stekes ved 180-190°C i 8-10 minutter. Kan med fordel stekes i form og glaseres med ostekrem. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 9 mnd.

PENSLE MED EGG FØR STEKING

74

HVETEBAKST

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


KANELKNUTE FERDIG HEVET 120G X 28 STK

HVETEFLETTE KANEL - FERDIG HEVET 90G X 40 STK

Nydelig og dekorativ kanelknute. Ferdig hevet og glanset. Enkel håndtering - tin, stek og server!

Nydelig og dekorativ hveteflette med kanelfyll og perlesukkertopping. Ferdig hevet og enkel håndtering.

Anbefales! EPD 4959573

Art nr 201700

EPD 2691574

Art nr 3559

Ingredienser: Deig: hvetemel, vann, sukker, rapsolje, gjær, hvetegluten, helmelkspulver, egg, kardemomme, salt tilsatt jod, druesukker, emulgator (vegetabilsk E472e), skummetmelkepulver, antioksidant (E300)), kanelfyll 15% (brunt sukker (sukker, rørsukkersirup), vann, modifisert potetstivelse, vegetabilsk olje (kokos- og rapsolje) sukker, kanel <1%, potetfiber, aprikoskjerner, eggehvittepulver, invertsukkersirup, potetstivelse, fortykningsmiddel (E410), emulgator (vegetabilsk E471), salt. Kan inneholde spor av hasselnøtter, mandler, sesamfrø og soya.

Ingredienser: Deig: Hvetemel, vann, sukker, rapsolje, gjær, egg, glukosesirup, melkepulver, bakehjelpemiddel (hvetegluten, druesukker, hvetemel, emulgator (E472e), skummetmelkpulver, rapsolje), salt tilsatt jod, hvetegluten, kardemomme. Kanelfyll 22%: brunt sukker, margarin (vegetabilsk olje (kokos, raps), vann, emulgator (E471), salt), krem (sukker, aprikoskjerner, vann, eggehvitepulver, invertsukkersirup, potetstivelse, fortykningmiddel (E410)), modifisert potetstivelse, vann, kanel, potetfiber). Kan inneholde spor av soya, mandler, hasselnøtter, sesam.

Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1430 kJ(339 kcal), fett 8,9g (hvorav mettet 1,9g) karbohydrater 57g (hvorav sukkerarter 20g), kostfiber 2,2g, proteiner 6,7g, salt 0,23g.

Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1763 kJ(418 kcal), fett 11,0g (hvorav mettet 3,1g) karbohydrater 71,0g (hvorav sukkerarter 30,0g), proteiner 7,4g, salt 0,58g.

Tinetid: Tines i min. 60 minutter.

Tinetid: Tines i ca 30 minutter i romtemperatur.

Stekeanvisning: Stekes i forvamet ovn på 180°C i 8-10 minutter.

Stekeanvisning: Stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 9-11 minutter.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd.

HVETEFLETTE PISTASJ - FERDIG HEVET 90G X 40 STK

HVETEFLETTE VANILJE - FERDIG HEVET 90G X 40 STK

Nydelig og dekorativ hveteflette med pistasjfyll og perlesukkerdekor. Ferdig hevet og enkel håndtering.

Velsmakende og dekorativ hveteflette med vaniljefyll og perlesukkertopping. Ferdig hevet og enkel håndtering.

EPD 2691871

Art nr 3560

Ingredienser: Deig: Hvetemel, vann, sukker, rapsolje, gjær, egg, glukosesirup, melkepulver, hvetegluten, salt tilsatt jod, kardemomme, druesukker, emulgator (E472e), skummetmelkpulver, antioksidant (E300). Fyll med pistasjsmak 22%: sukker, vann, modifisert potetstivelse, rapsolje, potetgranualt, glukosesirup, aprikoskjerner, hvetemel, emulgator (E417), salt, aroma, farge (E142, E160a). Kan inneholde spor av soya, mandler, hasselnøtter, sesam. Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1697kJ(402 kcal), fett 9,9g (hvorav mettet 1,3g) karbohydrater 70,0g (hvorav sukkerarter 28,0g), kostfiber 1,7g, proteiner 7,4g, salt 0,63g. Tinetid: Tines i ca 30 minutter i romtemperatur. Stekeanvisning: Stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 9-11 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

EPD 2691343

Art nr 3558

Ingredienser: Deig: Hvetemel, vann, sukker, rapsolje, gjær, egg, glukosesirup, helmelkpulver, hvetegluten, druesukker, emulgator (E472e), skummetmelkpulver, antioksidant (E300), salt tilsatt jod, kardemomme, vaniljefyll 22%: vann, sukker, modifisert potetstivelse, mysepulver (melk), fortykningsmiddel (E401), surhetsregulerende middel (E450iii, E330, E332ii), aroma, kokosolje, glukose - og fruktosesirup, fargestoff (E160a, E171), emulgator (E472b), modifisert maisstivelse, stabilisator (E460, E466), salt, konserveringsmiddel (E202), aroma (vanillin). Kan inneholde spor av soya, mandler, hasselnøtter, sesam. Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1381 kJ(328 kcal), fett 7,8g (hvorav mettet 1,29g) karbohydrater 54,1g (hvorav sukkerarter 12,8g), proteiner 9g, salt 0,67g. Tinetid: Tines i ca 30 minutter i romtemperatur. Stekeanvisning: Stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 9-11 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd.

HVETEBAKST

75


Wienerbakst og croissanter

76

WIENERBAKST

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


WIENERBRØD MED VANILJEKREM 89G X 48 STK

WIENERPECAN 88G X 60 STK

Tradisjonelt danskt wienerbrød besående av 24 lag med tynn butterdeig. I midten finner du en herlig vaniljekrem og hasselnøtter.

En deilig dansk wienerdrøm med pecannøtter og sirup. Kan deles i to før steking for en liten bit til kaffen.

EPD 4961926

Art nr 200836

inkl. 2 poser á 150g melisglasur

Ingredienser: Vann, hvetemel, margarin (SG palme-, raps- og kokosolje, vann, emulgator (vegetabilsk E471), salt, surhetsregulernde middel (E330), naturlig aromastoff og naturlig aroma, vitamin A), krempulver 6% (sukker, modifisert stivelse, mysepulver (melk), fettpulver (kokosfettstoff, glukosesirup, melkeprotein), skummetmelkpulver, stabilisator (E339(ii), E404, E450(iii)), naturlig vaniljearoma, salt, fargestoff (E160a(iii), naturlig aroma), sukker, pasteuriserte egg, gjær, hvetegluten, hasselnøtter, stabilisator (E417), salt, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300, alfaamylase, xylanase, transglutaminase). Kan inneholde spor av sesamfrø, mandler og pekannøtter. Glasur: Sukker, vann, tørket glukosesirup Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1525 kJ (365 kcal), fett 22g (hvorav mettet 8,8g), karbohydrater 36g (hvorav sukkerarter 15g), protein 5,2g, salt 0,26g Stekeinstruksjon: Stekes i forvarmet ovn i ca 18 minutter ved 180200OC fra frossen tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 11 mnd.

EPD 4962296

Art nr 200835

Ingredienser: Margarin (SG palme-, raps- og kokosolje, vann, emulgator (vegetabilsk E471), salt, surhetsregulernde middel (E330), naturlig aromastoff og naturlig aroma, vitamin A), hvetemel, vann, sukker, pekannøtter 2%, krempulver (sukker, modifisert stivelse, mysepulver (melk), fettpulver (kokosfettstoff, glukosesirup, melkeprotein), skummetmelkpulver, stabilisator (E339(ii), E404, E450(iii)), naturlig vaniljearoma, salt, fargestoff (E160a(iii), naturlig aroma), pasteuriserte egg, gjær, sukkerglaze (vann, overflatebehandlingsmiddel (E953), sukker, geleringsmiddel (E406), surhetsregulerende middel (E330)), ahornsirup 0,6%, modifisert stivelse, stabilisator (E417), rørsukkersirup, salt, naturlig aroma, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300, alfaamylase, xylanase, transglutaminase). Kan inneholde spor av sesamfrø, mandler og hasselnøtter. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1799 kJ (432 kcal), fett 30g (hvorav mettet 12g), karbohydrater 35g (hvorav sukkerarter 11g), protein 4,8g, salt 0,32g Stekeinstruksjon: Stekes i forvarmet ovn i ca 18 minutter ved 180-200OC fra frossen tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 11 mnd.

WIENERBOLLE MED VANILJEKREM 98G X 48 STK

PAIN AUX RAISINS 120G X 36 STK

Wienerbolle med vaniljekrem er et lite stykke luksus. Den har en kjerne av deilig mandel- og vaniljekrem toppes med smaksrik og glansfull sjokoladeglasur.

Et tradisjonelt fransk bakverk fylt med rosiner og med vaniljekrem i svingene, som gjør den ekstra saftig og smakfull.

Nyhet!

EPD 4359840

Art. nr. 52700025

Ingredienser: Hvetemel, margarin (SG palme-, raps og kokosolje, vann, emulgator (vegetabilsk E471), salt, surhetsregulerende middel (E330), naturlig aromastoff og naturlig aroma, vitamin A), vann, sukker krempulver 3% (sukker, modifisert stivelse, mysepulver (melk), fettpulver (kokosfettstoff, glukosesirup, melkeprotein), skummetmelkpulver, stabilisator (E339(ii), E404, E450(iii), naturlig aroma), pasteuriserte egg, gjær, sukkerglaze (vann, overflatebehandlingsmiddel (E953), sukker, geleringsmiddel (E406), surhetsregulerende middel (E330)), rapsolje, mandelmasse (mandler, sukker, vann), modifisert stivelse, stabilisator (E417), salt, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300, alfaamylase, xylanase, transglutaminase), naturlig aroma. Kan inneholde spor av sesamfrø, pekan- og hasselnøtter. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1605 kJ (385 kcal), fett 24g (hvorav mettet 9,6g), karbohydrater 37g (hvorav sukkerarter 13g), protein 4,6, salt 0,27g

Anbefales!

EPD 4689329 Art. nr. 26074000 Ingredienser: Hvetemel, smør (melk) 14,4%, vann, gjær, sukker, hvetegluten, salt, tørrgjær, melbehandlingsmiddel (E300), egg. Fyll: rosiner 11,6%, bommulsfrøolje, vann, sukker, fortykningsmiddel (E1414), egg, melkepulver, mysepulver (melk), eggepulver, naturlig vaniljearoma, farge (E160aiii), vaniljefrø, vaniljeekstrakt. Dekor: egg. Kan inneholde spor av mandler og hasselnøtter. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1267 kJ(303 kcal), fett 12,9g (hvorav mettet 8,3g), karbohydrater 40,5g (hvorav sukkerarter 15,8g), kostfiber 1,6g,protein 5,5g, salt 0,52g Stekeinstruksjon: Stekes i forvarmet ovn ca. 18 minutter ved 180200  °C fra frossen tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd.

Stekeanvisning: Stekes i forvarmet ovn i ca 18 minutter ved 180200°C fra frossen tilstand. Avkjøles og pyntes med sjokoladeglasur som medfølger i kartong. Holdbarhet: I fryst tilstand (–18  °C eller kaldere): 12 mnd.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

WIENERBAKST

77


WIENERSNURR MED TOFFEE OG PECAN 103G X 48 STK

WIENERFLETTE 85G X 54 STK

Dansk wienerbakst på sitt beste med karamell i svingene og pekannøtter på toppen – en uimotståelig kombinasjon.

Prinsessestang i porsjonsstørrelse! Fyll med deilig smak av vanilje og toppet med mandler og sukkerkrystaller. Kan deles i to før steking for en liten bit til kaffen.

Nyhet!

EPD 4197471

Art. nr. 80298 inkl. 4 poser á 150g glasur og former Ingredienser: Margarin (SG palme-, raps, og kokosolje, vann, emulgator

(vegetabilsk E471), salt, surhetsregulerende middel (E330), naturlig aromastoff og naturlig aroma, vitamin A), hvetemel, vann, sukker, pekannøtter 4%, sukkerglaze (vann, overflatebehandlingsmiddel (E953), sukker, geleringsmiddel (E406), surhetsregulerende middel (E330)), pasteuriserte egg, hvetegluten, gjær, krempulver (sukker, modifisert stivelse, mysepulver(melk), fettpulver (kokosfettstoff, glukosesirup, melkeprotein), skummetmelkpulver, stabilisator (E339(ii), E404, E450 (iii), naturlig vaniljearoma, salt, fargestoff (E160a(iii), naturlig aroma), bitter masse (aprikoskjerner, sukker, vann, glukosesirup, stivelse, eggehvitepulver), kanel, sukkersirup, rørsukkersirup, salt, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300, alfaamylase, xylanase, transglutaminase). Kan inneholde spor av sesamfrø, mandler og hasselnøtter. Sirup: Glukosesirup, vann, sukker, sirup, inversukkersirup, kondensert melk, smørolje, konsistensmiddel (E420), brun farin, emulgator (vegetabilsk E471), salt, naturlig aroma og naturlig aromastoff.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1860 kJ (446 kcal), fett 28g (hvorav mettet 11g), karbohydrater 42g (hvorav sukkerarter 19g), protein 5,6g, salt 0,35g Stekeinstruksjon: Stekes i forvarmet ovn ca. 18 minutter ved 180-200  °C fra frossen tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 11 mnd.

EPD 5065255

Art. nr. 201009

Ingredienser: Hvetemel, vann, vegetabilsk fett og olje (SG-palme, raps, kokos), sukker, mandel, egg, smør, modifisert stivelse (potet, mais), gjær, hvetegluten, salt, maltmel av hvete, mysepulver (melk), stivelse (potet, mais), emulgator (E472e), fargestoff (E170, E160a), stabilisator (E401, E516, E450), aroma, melkeprotein, melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase, xylanase), vitamin A. Kan inneholde spor av pekannøtter. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1629 kJ (391 kcal), fett 25g (hvorav mettet 10g), karbohydrater 36g (hvorav sukkerarter 15g), kostfiber 1,6g, protein 5,2g, salt 0,33g Stekeinstruksjon: Stekes i forvarmet ovn ca. 18 minutter ved 180200  °C fra frossen tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 9 mnd.

CROISSANT PREMIUM 70G X 48 STK

CROISSANT MED NOUGAT OG SJOKOLADE 95G X 48 STK

Belgisk croissant av høy kvalitet. Du vil garantert løfte hele frokostopplevelsen til dine gjester ved å ha denne på buffeen. Passer også utmerket til påsmurt!

Nydelig croissant av belgisk kvalitet med nougatfyll, toppet med belgisk sjokolade.

EPD 4020020

Art. nr. 17904001

Ingredienser: Hvetemel, smør (20,6%), vann, gjær, sukker, salt, hvetegluten, tørrgjær, melbehandlingsmiddel (amylase, E300, xylanase), egg. Dekor: egg. Kan inneholde spor av hasselnøtter, mandler og sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1435 kJ(343 kcal), fett 17,7g (hvorav mettet 12,1g), karbohydrater 38,3g (hvorav sukkerarter 6,3g), kostfiber 1,7g, protein 6,6g, salt 1g Stekeanvisning: Stekes i forvarmet ovn i 16-18 minutter ved 180200  °C fra frossen tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (–18  °C eller kaldere): 12 mnd.

EPD 4019931

Art. nr. 21824001

Ingredienser: Deig: hvetemel, vann, palmeolje SG, gjær, sukker, rapsolje, smør (melk), salt, hvetegluten, emulgator (E471), tørrgjær, surhetsregulerende middel (E330), naturlig aroma, melbehandlingsmiddel (alpha-amylase, amylase, E300, xylanase), egg. Fyll: sukker, palmeolje SG, hasselnøtt (3,2%), redusert kakaopulver, skummetmelkepulver, mandler, emulgator (E322 (soya)), naturlig vaniljearoma. Dekor: 4,2 % sjokolade (kakao 35%)(, sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator (E322 (soya)). Kan inneholde spor av sesamfrø. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1612 kJ(385 kcal), fett 20,5g (hvorav mettet 8,8g), karbohydrater 42,7g (hvorav sukkerarter 16,9g),protein 6,2g, salt 0,9g Stekeanvisning: Stekes i forvarmet ovn i 16-18 minutter ved 180200  °C fra frossen tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (–18  °C eller kaldere): 12 mnd.

78

WIENERBAKST

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


Anbefales!

CROISSANT FLERKORN 75G X 48 STK

MINI CROISSANT 30G X 150 STK

Et sunnere og mer næringsrikt alternativ av croissant, med flere forskjellige frø- og kornsorter. Passer utmerket til påsmurt.

Liten klassisk croissant. Passer utmerket på frokostbuffeen, som møtemat og påsmurt.

EPD 4849014

EPD 4266417

Art. nr. 26424000

Art. nr. 18904000

Ingredienser: Hvetemel, smør 20% (melk), vann, gjær, rugmel, sukker, hvetegluten, solsikkefrø, rugflak, linfrø, hveteflak, salt, invertsukker, tørrgjær, melbehandlingsmiddel (E300), maltet hvetemel, egg. Dekorert: linfrø, egg. Kan inneholde spor av hasselnøtter og mandler.

Ingredienser: Deig: Hvetemel, smør (melk) (20,6%), vann, gjær, sukker, salt, hvetegluten, tørrgjær, melbehandlingsmiddel (alpha-amylase, E300, xylanase), egg. Dekor: egg. Kan inneholde spor av hasselnøtter og mandler.

Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1423 kJ(340 kcal), fett 19,2g (hvorav mettet 11,7g), karbohydrater 32,5g (hvorav sukkerarter 3,3g), kostfiber 3,5g, protein 7,6g, salt 0,8g

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1435 kJ (343 kcal), fett 17,8g (hvorav mettet 12,10g) karbohydrater 38,3g (hvorav sukkerarter 6,3g), kostfiber 1,7g, proteiner 6,6g, salt 1g

Stekeinstruksjon: Stekes fra frossen tilstand i forvarmet ovn ved 180200OC i ca 16-18 minutter.

Stekeanvisning: Stekes i 12-14 minutter ved 180-200  °C fra frossen tilstand.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd.

Holdbarhet: I fryst tilstand (–18  °C eller kaldere): 12 mnd.

MELISGLASUR 175G X 50 STK EPD 1762715

Art. nr. 80200

Ingredienser: Sukker, vann og tørket glukosesirup. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1496 kJ(352 kcal), fett 0,5g (hvorav mettet 0g), karbohydrater 88g (hvorav sukkerarter 86g), protein 0,5g, salt 0g Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 15 mnd.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

WIENERBAKST

79


MINI WIENERBRØD ASSORTERT 45G X 120 STK

Anbefales!

EPD 2304335

Art. nr. 80510

Fem forskjellige små ekte danske wienerbrød. Disse wienerbrødene har ikke mindre av det gode, det er bare skikkelige godsaker i mindre porsjoner.

Innholder to poser med melisglasur á 175g og en pose med lønnesirup á 150g.

Ingredienser toppinger: Glasur: sukker, vann, tørket glukosesirup. Sirup: Inversukkersirup, natrulig lønnearoma. Stekeanvisning: Stekes i ca. 15 minutter ved 180-200 °C fra frossen tilstand. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 11 mnd. Ingredienser Mini wienerbrød med vanilje: Vann, hvetemel (tilsatt kalsium, jern, niacin, tiamin), margarin (SG palme-, raps- og kokosolje, vann, emulgator (vegetabilsk E471), salt surhetsregulernde middel (E330), naturlig aromastoff og naturlig aroma, vitamin A), krempulver 6,5% (sukker, modifisert stivelse, mysepulver (melk), fettpulver (kokosfettstoff, glukosesirup, melkeprotein), skummetmelkpulver, stabilisator (E339(ii), E404, E450(iii)), naturlig vaniljearoma, salt, fargestoff (E160a(iii), naturlig aroma), sukker, sukkerglaze (vann, overflatebehandlingsmiddel (E953),sukker, geleringsmiddel (E406), surhetsregulerende middel (E330), gjær, pasteurisete egg, bakehjelpemiddel (druesukker, emulgator (vegetabilsk E472e), melbehandlingsmiddel (E300, xylanase)), salt, mandelmel, naturlig mandelaroma. Kan inneholde spor av hassel- og pekannøtter. Mini wienerpecan: Hvetemel, margarin (SG palme-, raps- og kokosolje, vann, emulgator (vegetabilsk E471), salt, surhetsregulernde middel (E330), naturlig aromastoff og naturlig aroma, vitamin A), vann, sukker, pekannøtter 3,5%, sukkerglaze (vann, overflatebehandlingsmiddel (E953), sukker, geleringsmiddel (E406), surhetsregulerende middel (E330)), pasteuriserte egg, gjær, ahornsirup 1%, krempulver (sukker, modifisert stivelse, mysepulver (melk), fettpulver (kokosfettstoff, glukosesirup, melkeprotein), skummetmelkpulver, stabilisator (E339(ii), E404, E450(iii)), naturlig vaniljearoma, salt, fargestoff (E160a(iii), naturlig aroma), rørsukkersirup, fortykningsmiddel (E401, E440(i)), stabilisator (E417), salt, naturlig aroma, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300, alfaamylase, xylanase, transglutaminase). Kan inneholde spor av sesamfrø, mandler og hasselnøtter. Mini kanelsnurr: Hvetemel (tilsatt kalsium, jern, niacin, tiamin), margarin (SG palme-, raps- og kokosolje, vann, salt, emulgator (vegetabilsk E471), surhetsregulernde middel (E330), naturlig aromastoff og naturlig aroma, vitamin A), vann, sukker, sukkerglaze (vann, overflatebehandlingsmiddel (E953), sukker, geleringsmiddel (E406), surhetsregulerende middel (E330)), pasteuriserte eggeplommer, gjær, krempulver (sukker, modifisert stivelse, mysepulver (melk), fettpulver (kokosfettstoff, glukosesirup, melkeprotein), skummetmelkpulver, stabilisator (E339(ii), E404, E450(iii)), naturlig vaniljearoma, salt, fargestoff (E160a(iii), naturlig aroma), sirup, kanel, bakehjelpemiddel (druesukker, emulgator (vegetabilsk E472e), melbehandlingsmiddel (E300, xylanase)), salt. Kan inneholde spor av mandler, hassel- og pekannøtter. Glasur: Sukker, vann, tørket glukosesirup. Mini wienerbrød med bringebær: Bringebærfyll 29% (bringebær 17%, sukker, vann, stivelse, geleringsmiddel (E406), hyllebærkonsentrat, surhetsregulerende middel (E331(iii))), hvetemel (tilsatt kalsium, jern, niacin, tiamin), margarin (SG palme-, raps- og kokosolje, vann, emulgator (vegetabilsk E471), salt, surhetsregulerende middel (E330), naturlig aromastoff og naturlig aroma, vitamin A), vann, sukker, sukkerglaze (vann, overflatebehandlingsmiddel (E953), sukker, geleringsmiddel (E406, surhetsregulerende middel (E330)), gjær, pasteuriserte eggeplommer, bakehjelpemiddel (druesukker, emulgator (vegetabilsk E472e), melbehandlingsmiddel (E300, xylanase)), salt, mandelmel, naturlig mandelaroma. Kan inneholde spor av melk, pekan- og hasselnøtter. Mini eplekam: Hvetemel, eplefyll 28% (epler 15%, sukker, stivelse, vann, surhetsregulerende middel (E330), naturlig aromastoff, salt, antioksidant (E300)), margarin (SG palme- og rapsolje, vann, emulgator (vegetabilsk E471), salt, surhetsregulerende middel (E330), naturlig aromastoff og naturlig aroma, vitamin A), vann, sukkerglaze (vann, overflatebehandlingsmiddel (E953), sukker, geleringsmiddel (E406, surhetsregulerende middel (E330)), pasteuriserte egg, sukker, gjær, stabilisator (E417), salt, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300, alfaamylase, xylanase, transglutamase). Kan inneholde spor av sesamfrø, mandler, pekan- og hasselnøtter. Næringsinnhold (pr 100 g): Mini wienerbrød med vanilje: Energi 1724 kJ (413 kcal), fett 24g (hvorav mettet 11g), karbohydrater 43g (hvorav sukkerarter 15g), protein 4,9g, salt 0,43g Mini wienerpecan: Energi 1870 kJ (448 kcal), fett 27g (hvorav mettet 10g), karbohydrater 46g (hvorav sukkerarter 24g), protein 4,5g, salt 0,38g Mini kanelsnurr: Energi 1832 kJ (438 kcal), fett 24g (hvorav mettet 11g), karbohydrater 49g (hvorav sukkerarter 19g), protein 5,8g, salt 0,33g Mini wienerbrød bringebær: Energi 1589 kJ (380 kcal), fett 20g (hvorav mettet 20g), karbohydrater 45g (hvorav sukkerarter 19g), protein 4,2g, salt 0,25g Mini eplekam: Energi 1532 kJ (366 kcal), fett 19g (hvorav mettet 7,8g), karbohydrater 44g (hvorav sukkerarter 21g), protein 4,2g, salt 0,23g

80

WIENERBAKST

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

WIENERBAKST

81


Porsjonskaker

82

PORSJONSKAKER

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


DONUT POPPIN’ PURPLE 70G X 36 STK

DONUT POPCORN BLUES 75G X 36 STK

Donut fylt med kremost og bringebærsyltetøy. Toppet med lilla glasur og popping candy-strøssel.

Donut fylt med blåbærsyltetøy. Toppet med blå og hvit glasur og karamellisert popcorn.

EPD 5019369

Art nr 200977

Ingredienser: Hvetemel, bringebær- og ferskostfyll 17% (bringebærfyll 8,5% (glukose-fruktosesirup, bringebær 30%, modifisert maisstivelse, konsentrat av hyllebærjuice, aroma, surhetsreglerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202)), ferskost 7,5% (melk, fløte, myseprotein (melk), salt, stabilisator (E410), surhetsreglerende middel (E330), bakteriekultur), sukker, hvetefiber), lilla glasur 16% (sukker, vegetabilsk olje (SG-palme, kokos), laktose (melk), mysepulver (melk), emulgator (E492, soyalecitin), aroma, fargestoff (E120, E133)), vann, vegetabilsk olje (SG-palme, raps, kokos), popping candy strøssel 6% (popping candy (sukker, glukosesirup, laktose (melk), karbondioksid), hvit sjokolade (sukker, kakaosmør, melkepulver, mysepulver (melk), emulgator (E322 (solsikke)), aroma), sukker, kakaosmør, melkepulver, mysepulver (melk), overflatebehandlingsmiddel (E414, E904), emulgator (E322 (solsikke)), fargestoff (E162, E133, E141, E100), aroma), hvetegluten, sukker, gjær, rugmel, emulgator (E471, E481), myseprotein (melk), salt, potetstivelse, bakepulver (E450, E500), hvetefiber, potetfiber, glukose, glukosesirup, psylliumfrø, melkeprotein, gurkemeie. Kan inneholde spor av egg, mandel, hasselnøtt og pekannøtt. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1637 kJ (392 kcal), fett 22g (hvorav mettet 12g), karbohydrater 43g (hvorav sukkerarter 13g), kostfiber 1,2g, protein 4,8g, salt 0,6g Tinetid:Tines i romtemperatur i minimum 30 minutter Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Tint tilstand i romtemperatur: 3 døgn.

DONUT COOKIE LOVER 70G X 36 STK

Donut fylt med salt karamell. Toppet med rosa bringebærglasur og cookiebiter.

EPD 5019518

Art nr 200978

Ingredienser: Hvetemel, salt karamellfyll 18,5% (vann, kondensert melk, sukker, glukose-fruktosesirup, sirup, fortykningsmiddel (modifisert maisstivelse, E460i, E466), salt, smør(melk), aroma), rosa glasur 16% (sukker, vegetabilsk olje (SG-palme, kokos), laktose (melk), mysepulver (melk), emulgator (E492, soyalecitin), aroma (bla bringebær), fargestoff (E120)), vann, vegetabilsk olje (SG-palme, raps, kokos), cookie 6% (hvetemel, sukker, vegetabilsk olje (kokos, solsikke), hvetestivelse, bakepulver (E500ii, E503ii), salt), hvetegluten, sukker, gjær, rugmel, emulgator (E471, E481), mysepulver (melk), salt, potetstivelse, bakepulver (E450, E500), hvetefiber, potetfiber, glukose, glukosesirup, psylliumfrø, melkeprotein, gurkemeie. Kan inneholde spor av egg, mandel, hasselnøtt og pekannøtt. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1543 kJ (369 kcal), fett 19g (hvorav mettet 10g), karbohydrater 44g (hvorav sukkerarter 19g), kostfiber 1,3g, protein 4,8g, salt 0,8g Tinetid:Tines i romtemperatur i minimum 30 minutter Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Tint tilstand i romtemperatur: 3 døgn.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

Anbefales!

EPD 5019534

Art nr 200975

Ingredienser: Hvetemel, blå glasur 20% (sukker, vegetabilsk olje (SG-palme, kokos), laktose (melk), mysepulver (melk), emulgator (E492, E322-soya), aroma, fargestoff (E133)), blåbærfyll 15% (sukker, blåbær 20%, vann, eple, glukosefruktosesirup, fortykningsmiddel (modifisert stivelse, E418), surhetsregulerende middel (E330, E333), aroma, fargestoff (E163), vann, vegetabilsk olje (SG-palme, raps, kokos), karameliserte popkorn 8% (mais, sukkersiruo, maisirup, kokosolje, smør (melk), emulgator (E322-soya), havsalt), hvetegluten, sukker, gjær, rugmel, emulgator (E471, E481), mysepulver (melk), salt, potetstivelse, bakepulver (E450, E500), hvetefiber, potetfiber, glukose, glukosesirup, psylliumfrø, melkeprotein, gurkemeie. Kan inneholde spor av egg, mandel, hasselnøtt og pekannøtt. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1672 kJ (400 kcal), fett 21g (hvorav mettet 12g), karbohydrater 48g (hvorav sukkerarter 28g), kostfiber 1,1g, protein 4,1g, salt 0,5g Tinetid:Tines i romtemperatur i minimum 30 minutter Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Tint tilstand i romtemperatur: 3 døgn.

DONUT CHOCOLATE OBSESSION 75G X 36 STK Sjokoladedonut med sjokoladefyll. Toppet med melkesjokoladeglasur og browniebiter.

EPD 5019526

Art nr 200976

Ingredienser: Hvetemel, melkesjokoladetopping 16% (sukker, kakaosmør, melkepulver, kakaomasse, emulgator (E322 soya)), sjokoladefyll 15% (glukose-fruktosesirup, sukker, vann, skummetmelkpulver, SG-palmeolje, kakopulver, modifisert stivelse, sjokolade 1% (kakaomasse, sukker, kakosmør, emulgator (E322 soya), naturlig aroma), fargestoff (E150c), fortykningsmiddel (E440), salt, aroma, surhetsreglerende middel (E334)), vann, browniebiter 13% (sukker, hvetemel, rapsolje, vann, glukosesirup, eggepulver, kakaopulver, salt, emulgator (E471)), vegetabilsk olje (SG-palme, raps, kokos), hvetegluten, sukker, gjær, rugmel, emulgator (E471, E481), mysepulver (melk), salt, potetstivelse, bakepulver (E450, E500), hvetefiber, potetfiber, glukose, glukosesirup, fargestoff (E150c), psylliumfrø, melkeprotein, gurkemeie. Kan inneholde spor av mandel, hasselnøtt og pekannøtt. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1633 kJ (390 kcal), fett 19g (hvorav mettet 9,1g), karbohydrater 48g (hvorav sukkerarter 25g), kostfiber 1,9g, protein 5,8g, salt 0,68g Tinetid:Tines i romtemperatur i minimum 30 minutter Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 måneder. Tint tilstand i romtemperatur: 3 døgn.

PORSJONSKAKER

83


DONUT MED BLÅBÆR 58G X 48 STK

DONUT MED VANILJE 58G X 48 STK

Saftig amerikansk donut med blåbærsmak.

Saftig amerikansk donut med vaniljesmak.

EPD 2716959

Art nr 62871

Ingredienser: Hvetemel, vann, vegetabilsk fett (SG palme, raps), druesukker, gjær, emulgator (E471, E481, E472e, E322-solsikke), hevemiddel (E450, E500, E341), salt, mysepulver (melk), eggepulver, maltet hvete. Glasur (sukker, vegetabilsk olje (SG palmekjerne, SG palme, shea, raps), emulgator (E322-solsikke, E492), salt, aroma (blåbærsmak), farge (E120, maltodekstrin)). Topping (sukker, potetstivelse, glukosesirup, vegetabilsk olje (solsikke), aroma, overflatebehandlingsmiddel (E901). Kan inneholde spor av soya. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1528 kJ(365 kcal), fett 18g (hvorav mettet 10,8g), karbohydrater 44,6g (hvorav sukkerarter 18,2g), protein 6g, salt 0,92g Tinetid: I lukket eske: 4 timer. Løse: 1 time Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 8 mnd. Tint tilstand i romtemperatur: 1 døgn

EPD 2716934

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1528 kJ(365 kcal), fett 18,2g (hvorav mettet 10,8g), karbohydrater 44,6g (hvorav sukkerarter 12,9g), protein 5,6g, salt 0,9g Tinetid: I lukket eske: 4 timer. Løse: 1 time Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 8 mnd. Tint tilstand i romtemperatur: 1 døgn.

HONEY BUN KANEL 65G X 48 STK

DONUT MED SJOKOLADE 58G X 48 STK Saftig amerikansk donut med sjokoladesmak.

EPD 2716942

Art nr 62869

Ingredienser: Hvetemel, vann, vegetabilsk olje (SG palme, raps), druesukker, gjær, emulgator (E471, E481, E472e, E322-solsikke), hevemiddel (E450, E500, E341), salt, mysepulver (melk), eggepulver, maltet hvete, surhetsregulerende middel (E330). Glasur (sukker, vegetabilsk olje (SG palmekjerne, SG palme, shea, raps), kakaopulver, mysepulver (melk), emulgator (E322-solsikke), aroma, surhetsregulerende middel (E330), salt. Topping (sukker, kakaosmør, melkepulver, kakaomasse, aroma). Kan inneholde spor av soya. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1495 kJ(355 kcal), fett 18g (hvorav mettet 11,3g), karbohydrater 41,6g (hvorav sukkerarter 13,3g), protein 6,7g, salt 0,35g Tinetid: I lukket eske: 4 timer. Løse: 1 time. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 8 mnd. Tint tilstand i romtemperatur: 1 døgn

Art nr 62873

Ingredienser: Hvetemel, vann, vegetabilsk olje (SG palme, raps), druesukker, gjær, emulgator (E471, E481, E472e, solsikke), hevemiddel (E450, E500, E341), salt, mysepulver (melk), eggepulver, maltet hvete, surhetsregulerende middel (E330). Glasur (sukker, vegetabilsk olje (SG palmekjerne, SG palme, shea, raps), emulgator (E322-solsikke), salt, aroma (vanilje)). Topping (sukker, potetstivelse, glukosesirup, vegetabilsk fett (solsikke), aroma, overflatebehandlingsmiddel (bivoks), fruktsaftkonsentrat, surhetsregulerende middel (E330), farge (E132, E141, E160a)). Kan inneholde spor av soya.

Trendy hybridprodukt av berlinerbolle og skillingsbolle.

Vår favoritt!

EPD 2611051

Art nr 1115290

Ingredienser: Kake: Hvetemel, vann, vegetabilsk fett (SG palme, raps), sukker, margarin (vegetabilsk fett (SG palme, raps, shea), vann, emulgator (E471), salt, aroma, surhetsregulerende middel (E330), vitamin A og D), gjær, sirup, eggepulver, skummeltmelkpulver, hvetegluten, salt, eggeplommepulver, potetfiber, kanel, melbehandlingsmiddel (E300). Fyll: Sukker, vann, modifisert stivelse, vegetabilsk fett (SG palme, raps), hvetemel, kanel, potetgranulat, salt, konserveringsmiddel (E202), emulgator (E471), aroma, surhetsregulerende middel (E330). Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1505 kJ(359 kcal), fett 17,1g (hvorav mettet 7,6g), karbohydrater 45g (hvorav sukkerarter 22g), protein 5,8g, salt 0,45g Tinetid: Tines i romtemperatur i ca 60 minutter Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Tint tilstand i romtemperatur: 1 døgn

84

PORSJONSKAKER

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


COOKIE MINI WHITE CHOCOLATE SINGEL PK 50G X 54 STK

COOKIE MINI DOUBLE CHOCOLATE SINGEL PK 50G X 54 STK

Myke og saftige cookies med hvit sjokolade. Laget etter ekte amerikansk oppskrift.

Myke og saftige sjokoladecookies. Laget etter ekte amerikansk oppskrift.

EPD 4712121

Art. nr. 21054000

Ingredienser: Hvetemel (kalsium, jern, niacin, thiamin), hvit sjokolade 19% (sukker, tørket helmelk, kakaosmør, emulgator (E322 (soya)), naturlig vaniljearoma), brunt sukker, smør (melk), sukker, palmeolje SG, invertsukkersirup, rapsolje, eggepulver, skummetmelkpulver, hevemiddel (EE450i, 500ii), salt, stabilisator (E415), naturlig aroma). Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 2049 kJ(489 kcal), fett 23,9g (hvorav mettet 12,6g), karbohydrater 63,1g (hvorav sukkerarter 37,8g), protein 4,9g, salt 0,5g Tinetid: Tines i romtemperatur i ca 30-60 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 14 mnd. Tint tilstand i romtemperatur: 3 døgn

BERLINERBOLLE MED VANILJE 63G X 60 STK Klassisk berlinerbolle fylt med vaniljekrem.

EPD 2716975

Art nr 59582

EPD 4712055

Art. nr. 21044000

Ingredienser: Hvetemel (kalsium, jern, niacin, thiamin), sukker, brunt sukker, melkesjokolade 13% (sukker, tørket helmelk, kakaosmør, kakaomasse, naturlig vaniljearoma, emulgator (E322 (soya))), smør (melk), sjokolade 6% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator (E322 (soya)), naturlig vaniljearoma), palmeolje SG, redusert kakaopulver, rapsolje, eggepulver, melasse, hevemiddel (E500(i)), salt, mysebestanddeler (melk). Kan inneholde spor av SO2. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1969 kJ(470 kcal), fett 22g (hvorav mettet 12g), karbohydrater 61,1g (hvorav sukkerarter 40,2g), protein 5,6g, salt 0,8g Tinetid: Tines i romtemperatur i ca 30-60 minutter Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 14 mnd. Tint tilstand i romtemperatur: 3 døgn

BERLINERBOLLE MED BRINGEBÆR 63G X 60 STK Klassisk berlinerbolle fylt med friskt bringebærsyltetøy.

EPD 2717031

Art nr 59521

Ingredienser: Hvetemel, vaniljefyll 28% (vann, sukker, vegetabilsk fett (SG palme, raps, sheakjerneolje), kjernemelkpulver, modifisert stivelse (E1442), konserveringsmiddel (E202), salt, aroma, farge (E160a, E101)), vann, vegetabilsk fett (SG palme, raps), sukker, margarin (vegetabilsk fett(SG palme, raps), vann, emulgator (E471), salt, surhetsregulerende middel (E330), aroma, A- og D vitamin), sirup, gjær, eggepulver, hvetegluten, skummetmelkpulver, salt.

Ingredienser: Hvetemel, bringebærfyll 28%, (sukker, vann, bringebær 20%, eplekonsentrat, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202), aroma), vann, vegetabilsk fett (SG palme, raps), sukker, margarin (vegetabilsk fett (SG palme, raps), vann, emulgator (E471), salt, surhetsregulerende middel (E330), aroma, A- og D vitamin), sirup, gjær, eggepulver, skummetmelkpulver, hvetegluten, salt.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1187 kJ(285 kcal), fett 12,1g (hvorav mettet 6,4g), karbohydrater 36,5g (hvorav sukkerarter 12,2g), protein 6g, salt 0,23g

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1254 kJ(301 kcal), fett 10,3g (hvorav mettet 4,5g), karbohydrater 44,8g (hvorav sukkerarter 21,5g), protein 6g, salt 0,23g

Tinetid: I lukket eske: 4 timer. Løse: 1 time

Tinetid: I lukket eske: 4 timer. Løse: 1 time

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Tint tilstand i romtemperatur: 1 døgn

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Tint tilstand i romtemperatur: 1 døgn

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

PORSJONSKAKER

85


MUFFINS MED EPLE OG KANEL 100G X 24 STK

MUFFINS MED SJOKOLADE 100G X 24 STK

Saftig muffins i tulipform med eple og kanel. Tin og server.

Muffins med sjokolade i tulipform. Tin og server.

EPD 2787695

Art nr 19400

Ingredienser: Sukker, hvetemel, vegetabilsk olje (raps), egg, vann, epleterninger 4,5%, fuktighetsbevarende middel (E422, E420), modifisert stivelse, hevemiddel (E500, E450), emulgator (E475, E481, E473, E471) salt, hvetegluten, vegetabilsk fett (SG palme), aroma, kanel, fortykningsmiddel (E415), hvetestivelse, surhetsregulerende middel (E301) fargemiddel (E160), konserveringsmiddel (E202). Kan inneholde spor av mandler, soya, melk, hasselnøtter. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1802 kJ(429 kcal), fett 24g (hvorav mettet 3,0g), karbohydrater 48g (hvorav sukkerarter 25g), protein 5,7g, salt 1,0g Tinetid: Tines i romtemperatur i ca 30 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. I romtemperatur: 5 døgn i lukket emballasje.

Art nr 19430

Ingredienser: Sukker, vegetabilsk olje (raps), hvetemel, egg, vann, kakaomasse, fuktighetsbevarende middel (E422) modifisert stivelse, fettredusert kakaopulver, emulgator (E475, E481, E322 (soya)), hevemiddel (E500, E450), melkepulver, kakaosmør, salt, hvetegluten, skummetmelkepulver, aroma, druesukker, fortykningsmiddel (E415), hvetestivelse. Kan inneholde spor av hasselnøtter og mandler. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1974 kJ(470 kcal), fett 27g (hvorav mettet 5,0g), karbohydrater 50g (hvorav sukkerarter 30g), protein 6,6g, salt 1,0g Tinetid: Tines i romtemperatur i ca 30 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. I romtemperatur: 5 døgn i lukket emballasje.

MUFFINS SJOKOLADE 90G X 35 STK

MUFFINS SITRON 90G X 35 STK

Saftig og smakfull sjokolademuffins med hjemmelaget utseende i flott papirform.

Saftig og smakfull muffins med frisk sitronsmak og et hint av kardemomme. Hjemmelaget utseende i flott papirform.

EPD 2944155

Art nr 4032

Ingredienser: Sukker, vann, vegetabilsk olje (raps), hvetemel, sjokoladebiter 6,5% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, druesukker, emulgator (E322 - soyalecitin)), kakao 4%, eggepulver, hevemiddel (E450, E500), hvetestivelse, aroma (vanilje), salt, maisstivelse. Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1808 kJ (433 kcal), fett 25g (hvorav mettet 2,7g) karbohydrater 45g (hvorav sukkerarter 29g), kostfiber 1,3g, proteiner 4,9g, salt 0,72g Tinetid: Tines i romtemperatur i ca 30 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. I romtemperatur: 3 døgn i lukket emballasje.

86

EPD 2787711

PORSJONSKAKER

EPD 2944064

Art nr 70292

Ingredienser: Sukker, hvetemel, vann, vegetabilsk olje (raps), eggepulver, hvetestivelse, aroma (sitron, vanilje), hevemiddel (E450, E500), kardemomme, salt, maisstivelse. Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1790 kJ (428 kcal), fett 24g (hvorav mettet 2g) karbohydrater 50g (hvorav sukkerarter 29g), kostfiber 1g, proteiner 4,5g, salt 0,75g. Tinetid: Tines i romtemperatur i ca 30 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. I romtemperatur: 3 døgn i lukket emballasje.

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


MUFFINS BRINGEBÆR 90G X 35 STK

MUFFINS BLÅBÆR 90G X 35 STK

Saftig og smakfull muffins med hele 17% bringebær. Hjemmelaget utseende i flott papirform.

Saftig og smakfull muffins med 8% blåbær. Hjemmelaget utseende i flott papirform.

EPD 2944031

Art nr 4046

EPD 2943637

Art nr 4044

Ingredienser: Sukker, hvetemel, vann, bringebær 17%, vegetabilsk olje (raps), eggepulver, aroma (vanilje, vanillin), hevemiddel (E450, E500), salt, maisstivelse.

Ingredienser: Sukker, hvetemel, vann, vegetabilsk olje (raps), blåbær 8%, eggepulver, hvetestivelse, aroma (vanilje, blåbær), hevemiddel (E450, E500), salt, maisstivelse.

Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1589 kJ (380 kcal), fett 19g (hvorav mettet 1,5g) karbohydrater 48g (hvorav sukkerarter 32g), proteiner 3,4g, salt 0,18g

Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1661 kJ (397 kcal), fett 22g (hvorav mettet 1,8g) karbohydrater 46g (hvorav sukkerarter 26g), kostfiber 1,1g, proteiner 3,8g, salt 0,23g

Tinetid: Tines i romtemperatur i ca 30 minutter.

Tinetid: Tines i romtemperatur i ca 30 minutter.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. I romtemperatur: 3 døgn i lukket emballasje.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd. I romtemperatur: 3 døgn i lukket emballasje.

MUFFINS BLÅBÆR SINGELPAKKET 90G X 30 STK

MUFFINS SJOKOLADE SINGELPAKKET 90G X 30 STK

Saftig og smakfull blåbærmuffins. Singelpakket i dekorativ pose, enkel håndtering.

Saftig og smakfull sjokolademuffins. Singelpakket i dekorativ pose, enkel håndtering.

EPD 2322519

Art nr 4056

Ingredienser: Sukker, hvetemel, vann, vegetabilsk olje (raps), blåbær 8%, eggepulver, hvetestivelse, aroma (vanilje, blåbær), hevemiddel (E450, E500), salt, maisstivelse. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1661 kJ (397 kcal), fett 22,0g (hvorav mettet 1,8g) karbohydrater 46,0g (hvorav sukkerarter 26,0g), proteiner 3,8g, salt 0,23g Tinetid: Tines i romtemperatur i ca 30 minutter Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 14 mnd. Tint tilstand i romtemperatur: 4 døgn

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

EPD 2322147

Art nr 4055

Ingredienser: Sukker, vann, vegetabilsk olje (raps), hvetemel, sjokoladebiter 6,5% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, druesukker, emulgator (E322 - soyalecitin)), kakao 4%, eggepulver, hevemiddel (E450, E500), hvetestivelse, aroma (vanilje), salt, maisstivelse. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1808 kJ (433 kcal), fett 25 (hvorav mettet 2,7g) karbohydrater 45,0g (hvorav sukkerarter 29g), proteiner 4,9g, salt 0,23g Tinetid: Tines i romtemperatur i ca 30 minutter Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 14 mnd. Tint tilstand i romtemperatur: 4 døgn

PORSJONSKAKER

87


MUFFINS MINI MIKSBOKS 19G X 120 STK

EPD 4598082 Art. nr. 5011109 Ingredienser Sjokolademuffins: Sukker, rapsolje, vann, egg, 9,4% sjokoladebiter (sukker, kakaomasse, kakaosmør), hvetemel, hvetestivelse, 2,8% fettredusert kakaopulver, eggepulver, modifisert potetstivelse, mysepulver (melk), aprikoskjernepulver, pregelatinisert maismel, kokosolje, glukosesirup, melkeprotein, salt, hevemiddel (E450, E500, E341), emulgator (E475, E481), stabilisator (E410, E415), aroma. Kan inneholde spor av hasselnøtter, valnøtter, mandler, sesamfrø, soya og lupin. Muffins med sitronsmak: Sukker, egg, vann, potetstivelse, rapsolje, hvetemel, modifisert potetstivelse, eggepulver, helmelk, naturlig sitron og andre naturlige aromaer, aprikoskjernepulver, skummetmelkpulver, pregelatinisert maismel, pregelatinisert hvetemel, mysepulver (melk), kokosolje, glukosesirup, melkeprotein, salt, hevemiddel (E450, E500, E341), emulgator (E471), aroma. Kan inneholde spor av hasselnøtter, valnøtter, mandler, sesamfrø, soya og lupin. Muffins med vaniljesmak: Sukker, egg, vann, potetstivelse, rapsolje, hvetemel, modifisert potetstivelse, eggepulver, helmelk, aprikoskjer-

nepulver, skummetmelkpulver, pregelatinisert maismel, pregelatinisert hvetemel, mysepulver (melk), kokosolje, glukosesirup, melkeprotein, salt, hevemiddel (E450, E500, E341), emulgator (E471), aroma. Kan inneholde spor av hasselnøtter, valnøtter, mandler, sesamfrø, soya og lupin. Næringsinnhold Sjokolademuffins: Energi 1684 kJ (402 kcal), fett 24,4g (hvorav mettet 4,3g) karbohydrater 39,9g (hvorav sukkerarter 25,6g), proteiner 4,8g, salt 0,67g Muffins med sitronsmak: Energi 1420 kJ (339 kcal), fett 15,2g (hvorav mettet 2,3g) karbohydrater 45,8g (hvorav sukkerarter 27,8g), proteiner 4,1g, salt 0,60g Muffins med vaniljesmak: Energi 1420 kJ (339 kcal), fett 16,6g (hvorav mettet 2,5g) karbohydrater 42,6g (hvorav sukkerarter 23g), proteiner 4,5g, salt 0,65g Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining.

Wellbreads

gl ut

en

Wellbreads

GLUTENFRI SJOKOLADEMUFFINS 50G X 24 STK

GLUTENFRI BLÅBÆRMUFFINS 50G X 24 STK

Saftig og god glutenfri sjokolademuffins. Singelpakket i pose, enkel håndtering.

Saftig og god glutenfri blåbærmuffins. Singelpakket i pose, enkel håndtering.

gl ut

en

fr

itt

EPD 4198867

Art nr 331542

Ingredienser: Sukker, vann, potetstivelse, rapsolje, mørk sjokolade (11%) (kakaomasse, sukker, kakaosmør, druesukker, emulgator (E322- soyalecitin), vaniljearoma), egg, kakaopulver, kokosmør, modifisert maisstivelse (E1422), hevemiddel (E450, E500), glukosesirup, salt, eggehvitepulver, fortykningsmiddel (E412, E415), melkeprotein Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1700 kJ (405 kcal), fett 20,7 (hvorav mettet 7,1g) karbohydrater 45,6g (hvorav sukkerarter 24,7g), proteiner 5,5g, salt 1,1g Tinetid: I lukket eske: 4 timer. Løse: 1 time Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 425 dager. Tint tilstand i romtemperatur: 2 døgn

88

Praktisk kartong med minimuffins med tre smaksvarianter: vanilje, sjokolade og sitron. Saftig tekstur gir god holdbarhet.

PORSJONSKAKER

fr

itt

EPD 4198883

Art nr 331547

Ingredienser: Sukker, potetstivelse, rapsolje, blåbær 9% (frosset og tørket), egg, kokossmør, modifisert maisstivelse (E1422), hevemiddel (E450, E500), glukosesirup, salt, eggehvitepulver, fortykningsmiddel (E412 , E415), melkeprotein, blåbæraroma. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1605 kJ (385 kcal), fett 17,8 (hvorav mettet 4g) karbohydrater 49,2g (hvorav sukkerarter 24,6g), proteiner 3,8g, salt 1,1g Tinetid: I lukket eske: 4 timer. Løse: 1 time Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 425 dager. Tint tilstand i romtemperatur: 2 døgn

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


BROWNIE PORSJON 105G X 75 STK

GULROTKAKE PORSJON 73G X 51 STK

Myk og deilig sjokoladebrownie i porsjonsstørrelse med tykk sjokoladekrem og karamelltopping.

Saftig gulrotkake i porsjonsstørrelse med fargerik topping.

EPD 2019404

Art nr 1115149

Ingredienser: Sukker, vegetabilsk fett og olje (raps, kokos), glukosesirup, hvetemel, kakao, vann, sirup, kondensert melk, eggepulver, herdet vegetabilsk olje (kokos), skummet melkepulver, aroma (vanillin, karamel), fløte (melk), smør (melk), brunt sukker, melk, salt, emulgator (E471, solsikkelecithin, E322-soya), fortykningsmiddel (E440), farge (E150c), overflatebehandlingsmiddel (E904, E553b), konserveringsmiddel (E202), melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av valnøtter, pekannøtt, mandler og hasselnøtter. Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1890 kJ (452 kcal), fett 23g (hvorav mettet 8,3g) karbohydrater 55g (hvorav sukkerarter 42g), kostfiber 1,7g proteiner 4,5g, salt 0,3g. Tinetid: Tines i romtemperatur i ca 30 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 10 mnd. I romtemperatur: 3 døgn i lukket emballasje.

EPD 2788065

Art nr 7860

Ingredienser: Sukker, hvetemel, gulrot 13%, ananas, vegetabilsk olje (raps), vann, kremost 5,5% (fløte, melkepulver, salt, stabilisator (E410, E407), melkesyre, konserveringsmiddel (E202), starter kultur), kokosnøtt 5%, eggepulver, smør (melk), aroma (vanillin), hevemiddel (E450, E500), farge (E160a, E120), kanel, salt, hvetestivelse, maisstivelse, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av valnøtter og pekannøtter. Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1511 kJ (362 kcal), fett 21g (hvorav mettet 6,5g) karbohydrater 38g (hvorav sukkerarter 25g), proteiner 3,8g, salt 0,21g. Tinetid: Tines i romtemperatur i ca 30 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 10 mnd. I romtemperatur: 2 døgn i lukket emballasje.

Wellbreads

SCONES TRANEBÆR/HVIT SJOKOLADE 100G X 60 STK

KOKOSRULL SINGELPK 35G X 30 STK

Søte scones med tranebær og hvit sjokolade.

Fristende kokosrull uten gluten og laktose. Singelpakket med strekkode.

EPD 2716629

Art nr 70030

Ingredienser: Hvetemel, margarin (vegetabilsk olje (SG palme, raps), vann, salt, emulgator (E322-(soya), E471), surhetsregulerende middel (E330), aroma, farge (E160a)), sukker, egg, tørkede tranebær 5% (tranebær, sukker, solsikkeolje), hvite sjokoladebiter 5% (sukker, helmelkpulver, kakaosmør, skummetmelkepulver, emulgator (E322(soya)), naturlig vaniljearoma), sammalt hvete, vann, melkepulver, gjær, hevemiddel (E450, E500), salt, vanillin.Kan inneholde spor av seamfrø. Næringsinnhold (pr 100g) : Energi 1847 kJ(441 kcal), fett 20g (hvorav mettet 7,6g) karbohydrater 56g (hvorav sukkerarter 22g), kostfiber 2,13g, proteiner 7,1g, salt 0,55g. Tinetid: Tines i romtemperatur i ca 30 minutter.

EPD 4855995 Art. nr. 2032 Ingredienser: Sukker, glukose fruktose sirup, vegetabilsk olje (SG palme, shea), vann, kokosmasse, kakao, eggehvite, fortykningsmiddel middel (E420), emulgator (E322- soya, E492), konserveringsmiddel (E211,E202), stabilisator (E406, E440), salt, aroma, surhetsregulerende middel (E330). Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1744 kJ (415 kcal), fett 18,0g (hvorav mettet 15,0g) karbohydrater 59,0g (hvorav sukkerarter 51g), kostfiber 2,7g, proteiner 3,5g, salt 0,1g Tinetid: Tines i romtemperatur i ca 30 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Tint tilstand i plast: 15 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Stekeanvisning: Stekes i forvarmet ovn ved ca 170°C i 16-18 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 12 mnd.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

PORSJONSKAKER

89


Kaker og desserter

Brownie Sandwino er en dekorativ og smakfull kake som passer utmerket som en dessert. Server gjerne med bær og is til for å få det lille ekstra. Kaken leveres ferdig kuttet i 50g biter, og kan med enkelhet deles i to for mindre porsjoner om ønskelig.

90

KAKER OG DESSERTER

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


OSTEKAKE MED JORDBÆR - FERDIG DELT 1400G X 6 STK

OSTEKAKE NEW YORK - FERDIG DELT 1200G X 6 STK

Deilig ostekake med friskt jordbærlokk. Ferdig delt i 12 biter.

Klassisk amerikansk ostekake av beste kvalitet med silkemykt og friskt ostefyll. Ferdig delt i 12 biter.

EPD 2305217

Art nr 1115236

Biter pr kake 12 stk

Ingredienser: Sukker, ost(16,5%), jordbær (13%), vann, hvetemel, egg, mager kvarg (melk)(5,5%), rapsolje, smør (melk), palmefett SG, kondensert melk, modifisert potetstivelse, glukosesirup, invertsukkersirup, skummetmelkpulver, salt, druesukker, aroma, helmelkpulver, konserveringsmiddel (E202), emulgator (E322-soya, E471), geleringsmiddel (E440), farge (naturlig søt paprikaekstrakt, E150d, E162), stabilisator (E410, E407, E412, E422, E490), surhetsregulerende middel (E330). Kan inneholde spor av mandel, hasselnøtt, valnøtt, cashew, pistasjnøtt Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1151 kJ(275 kcal), fett 14,9g (hvorav mettet 6,6g), karbohydrater 31,1g (hvorav sukkerarter 20,6g), kostfiber 0,7g, protein 4g, salt 0,05g Tinetid: Tines over natten på kjøl i lukket emballasje Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Tint tilstand i romtemperatur i lukket emballasje: 1 døgn

EPD 2305225

Art nr 1115237

Biter pr kake 12 stk

Ingredienser: Ost 22 %, sukker, hvetemel, vann, egg, ostemasse 7,3% (melk, løype, syrekultur), vegetabilsk olje (raps), smør (melk), vegetabilsk fett (palme SG), melk, modifisert potetstivelse, glukosesirup, skummetmelkepulver, invertsukkersirup, salt, druesukker, melkepulver, emulgator (E322-soya, E471), E471), fortykningsmiddel (E440), farge (E160a), stabilisator (E407, E410, E412), surhetsregulerende middel (E330). Kan inneholde spor av mandler, valnøtter, pekannøtter og pistasjenøtter. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1664 kJ(393 kcal), fett 5g (hvorav mettet 3,7g), karbohydrater 87g (hvorav sukkerarter 21,2g), kostfiber 0,4g, protein 4g, salt 0,07g Tinetid: Tines over natten på kjøl i lukket emballasje Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Tint tilstand i romtemperatur i lukket emballasje: 1 døgn

BROWNIE SANDWINO 1800G X 1 STK

SJOKOLADEKAKE SANDWINO 1500G X 1 STK

Saftig og myk brownie med fudgetopping og hvit sjokolade. Tin og server.

Tradisjonell sjokoladekake med sjokoladeglasur og kokosstrøssel. Tin og server.

Anbefales!

EPD 5017058

Art nr 210363

Biter pr kake 36 stk x 50g

Ingredienser: Sukker, hvetemel, vegetabilsk olje og fett (raps, kokos, SG palmekjerne, SG palme), vann, glukosesirup, kakaopulver 3,5%, kondensert melk, eggepulver, melk, herdet kokosfett, fløte, salt, brunt sukker, smør, skummetmelkpulver, aroma (vanilje, vanillin, karamell), emulgator (E471, E322-solsikke og soya), fortykningsmiddel (E440), fargestoff (E150c), konserveringsmiddel (E202), potetstivelse, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av valnøtter og pekannøtter. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1867 kJ (446 kcal), fett 20g (hvorav mettet 5g), karbohydrater 59g (hvorav sukkerarter 40g), kostfiber 2,7g, protein 5,4g, salt 0,56g Tinetid: Tines i romtemperatur ca 60 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Tint tilstand på kjøl i lukket emballasje: 1 døgn

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

EPD 5019583

Art nr 210361

Biter pr kake 20 stk x 75g

Ingredienser: Sukker, vegetabilsk olje (raps), vann, hvetemel, muffinsmix (hvetestivelse, mysepulver (melk), modifisert potetstivelse (E1414), hevemiddel (E341, E450, E500), emulgator (E471, E472e, E481, E475), salt, aroma, fortykningsmiddel (E415), risstivelse), eggepulver, kokos 3%, kakao 2%, aroma (vanilje, mokka), potetstivelse, salt, kokosfett, skummetmelkpulver, fløtepulver, fortykningsmiddel (E401), konserveringsmiddel (E202), fargestoff (betakaroten), melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av valnøtter og pekannøtter. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1753 kJ (419 kcal), fett 21g (hvorav mettet 4,7g), karbohydrater 53g (hvorav sukkerarter 40g), kostfiber 1,6g, protein 4,4g, salt 0,41g Tinetid: Tines i romtemperatur ca 60 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Tint tilstand på kjøl i lukket emballasje: 1 døgn

KAKER OG DESSERTER

91


EPLEKAKE SANDWINO 1800G X 1 STK

BÆRKAKE SANDWINO 1800G X 1 STK

Saftig eplekake bakt i form. Toppet med eplebiter, vaniljekrem og smuldredeig. Tin og server.

Saftig bærkake med tyttebær, bringebær og eple. Tin og server.

EPD 5017033

Art nr 210360

Biter pr kake 20 stk x 90g

EPD 5017041

Art nr 210359

Biter pr kake 20 stk x 85g

Ingredienser: Eple 28%, hvetemel, sukker, rapsolje, vann, eggepulver, smør, hvetestivelse, modifisert potetstivelse, aroma (vanilje, vanillin), kokosfett, skummetmelkepulver, fløtepulver, salt, hevemiddel (E450, E500), fortykningsmiddel (E401), farge (E160a), konserveringsmiddel (E202), maisstivelse, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av valnøtt og pekannøtt.

Ingredienser: Hvetemel, sukker, vann, rapsolje, tyttebær 10%, eple 7,5%, bringebær 7,5%, eggepulver, smør, hvetestivelse, modifisert potetstivelse, aroma (vanilje, vanillin), kokosfett, skummetmelkpulver, fløtepulver, salt, hevemiddel (E450, E500), fortykningsmiddel (E401), fargestoff (E160a), konserveringsmiddel (E202), maisstivelse, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av valnøtt og pekannøtt.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1289 kJ (308 kcal), fett 15g (hvorav mettet 2,6g), karbohydrater 38g (hvorav sukkerarter 19g), kostfiber 1,4g, protein 4,4g, salt 0,33g

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1353 kJ (323 kcal), fett 16g (hvorav mettet 2,8g), karbohydrater 40g (hvorav sukkerarter 20g), kostfiber 1,5g, protein 4,5g, salt 0,33g

Tinetid: Tines i romtemperatur ca 60 minutter.

Tinetid: Tines i romtemperatur ca 60 minutter.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Tint tilstand på kjøl i lukket emballasje: 1 døgn

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Tint tilstand på kjøl i lukket emballasje: 1 døgn

GULROTKAKE SANDWINO 1500G X 1 STK

EPD 5017025

Art nr 210362

Tradisjonell gulrotkake med ostekrem og valnøtter. Tin og server.

Biter pr kake 20 stk x 75g

Ingredienser: Sukker, hvetemel, gulrot 15,5%, rapsolje, vann, kremost 7% (fløte, vann, skummetmelkpulver, salt, surhetsregulerende middel (melkesyre), stabilisator (E410, E407), konserveringsmiddel (E202), syrekultur), sirup, valnøtter 5%, eggepulver, smør, vann, kokos 1%, hevemiddel (E450, E500), aroma (vanilje), hvetegluten, kanel, muskat, nellik, salt, maisstivelse, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av pekannøtter. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1533 kJ (367 kcal), fett 21g (hvorav mettet 6,7g), karbohydrater 38g (hvorav sukkerarter 23g), kostfiber 1,6g, protein 5,6g, salt 0,37g Tinetid: Tines i romtemperatur ca 60 minutter. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Tint tilstand på kjøl i lukket emballasje: 1 døgn

92

KAKER OG DESSERTER

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


CRÈME BRÛLÉE 115G X 18 STK

SJOKOLADEFONDANT 90G X 20 STK

Autentisk fransk crème brûlée med ekte vanilje. Keramikkskålen følger med produktet. Pynt gjerne med friske bær.

Server gjestene dine lun sjokoladefondant med nydelig flytende sjokoladekjerne. Perfekt dessert sammen med vaniljeis.

EPD 2858074

Art. nr. 70240

Ingredienser: Créme fraich,skummetmelkepulver, eggeplommer, sukker, vann, laktose (melk) og melkeproteiner, vaniljeekstrakt 0,2%, geleringsmiddel (E407), fortykningsmiddel (E415), vaniljefrø. Kan inneholde spor av soya, mandler, hasselnøtter, pekannøtter, paranøtter, pistasjnøtter, makademianøtter, sesamfrø og gluten. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1058 kJ(254 kcal), fett 17,4g (hvorav mettet 9,8g), karbohydrater 19,6g (hvorav sukkerarter 18,5g), kostfiber 0,6g, protein 4,5g, salt 0,17g Tilberedning: Fryst: Ta Crème brulée rett ut fra fryseren. Dryss på brunt sukker og sett i ovnen på grillfunksjon i to til tre minutter til det er en gylden skorpe på toppen. For optimal sukkerskorpe anbefales bruk av gassbrenner. La stå i romtemperatur i ca 10 minutter før servering. Tint: Dryss på skukker, brenn av med gassbrenner klar til servering. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Tilberedes fra fryst tilstand.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

EPD 4517348

Art. nr. 716801

Ingredienser: Egg, mørk sjokolade 22,4% (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (E322-soya), naturlig vaniljesmak), smør (melk), sukker, solsikkeolje, hvetemel, lettmelk, kakaopulver 1,2%, hevemiddel (hvetestivelse, stabilisator (E450i), surhetsregulerende middel (E500ii)). Kan inneholde spor av skalldyr, fisk, peanøtter, mandler, hassel-, val-, pekan- og pistasjenøtter, selleri, sennep, sesamfrø, svoveldioksid (SO2), lupin og bløtdyr. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1886 kJ(454 kcal), fett 32,6g (hvorav mettet 16,3g), karbohydrater 31,4g (hvorav sukkerarter 25,2g), kostfiber 1,9g, protein 5,8g, salt 0,16g Tilberedning: Stekes rett fra frossen tilstand ved 180°C i ca 10-12 minutter i forvarmet ovn. Alternativt i mikro på 50W i 40-50 sekunder. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Tilberedes fra fryst tilstand.

KAKER OG DESSERTER

93


Glutenfritt

94

GLUTENFRITT

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


Wellbreads

GLUTENFRITT PØLSEBRØD 65G X 25 STK

Singelpakket fint glutenfritt pølsebrød i stekepose.

gl ut

Wellbreads

GLUTENFRITT HAMBURGERBRØD 80G X 27 STK

Glutenfritt hamburgerbrød med sesamfrø i singelpakket i stekepose. Ferdig skåret.

gl ut

en

en

fr

fr

itt

EPD 4199626 Art. nr.

334122

Lengde: 12 cm

itt

EPD 4199634

Art. nr. 331921

Diameter 9 cm

Ingredienser: Maisstivelse, vann, rismel, modifisert tapiokastivelse, sukker, rapsolje, gjær, salt, fortykningsmiddel (E464, E412), psyllium, bambusfiber, emulgator (E471).

Ingredienser: Maisstivelse, vann, rismel, modifisert tapiokastivelse, sukker, rapsolje, sesamfrø (3,5%), gjær, tørket glukose, salt, fortykningsmidler (E464, E412), psyllium, bambusfiber, emulgator (471).

Næringsinnhold (pr. 100g): Energi 1190 kJ (280 kcal), fett 6,5g (hvorav mettet 1,1g), karbohydrater 52,4g (hvorav sukkerarter 6,4g), kostfiber 2,4g, protein 2,3g, salt 1,3g

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1320 kJ(315 kcal), fett 8,8g (hvorav mettet 1,5g), karbohydrater 53,6g (hvorav sukkerarter 6,1g), kostfiber 3,6g, protein 3,0g, salt 1,2g

Tinetid: Lukket eske 6 timer. I pose 4 timer

Tinetid: I lukket eske 6 timer. Løse 1 time.

Tilberedning: Unngå kryssforurensning, tin og varm opp brødet i stekeposen. Tint tilstand: I forvarmet ovn på 180°C i 4-5 minutter i stekeposen. Fryst tilstand: Varmes i fra kald ovn, varmes videre på 180°C i 10-12 minutter i stekeposen. Kan også varmes i eget Merrychef program i stekeposen. Stekeposen tåler maks 200°C. Viktig å bruke bakepapir dersom produktet varmes i pressgrill.

Tilberedning: Unngå kryssforurensning, tin og varm opp brødet i stekeposen. Tint tilstand: I forvarmet ovn på 180°C i 4-5 minutter i stekeposen. Fryst tilstand: Varmes i fra kald ovn, varmes videre på 180°C i 10-12 minutter i stekeposen. Kan også varmes i eget Merrychef program i stekeposen. Stekeposen tåler maks 200°C. Viktig å bruke bakepapir dersom produktet varmes i pressgrill.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Etter opptining i romtemperatur (20°C): 2 døgn

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18  °C eller kaldere): 12 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Wellbreads

Wellbreads

GLUTENFRI BAGUETTE 105G X 12 STK

GLUTENFRITT HAVREBRØD SKÅRET 2 PK 80G X 28 STK

Nå kan du servere en velsmakende glutenfri baguette av høy kvalitet! Baguetten er singelpakket i stekepose.

Saftig glutenfritt havrebrød. Praktisk og hygienisk pakke med to skiver.

gl ut

en

gl ut

en

fr

itt

EPD 4266433

Art. nr. 335203

Lengde 18 cm

fr

itt

EPD 4197414

Art. nr. 332253

Ingredienser: Maisstivelse, vann, modifisert tapiokastivelse, sammalt rismel, tørket rissurdeig, rapsolje, gjær, psyllium, salt, laktosefritt melkepulver, potetfiber, fruktose, fortykningsmiddel (E412, E464), bambusfiber.

Ingredienser: Vann, glutenfri havre 34% (flak, mel), potetstivelse, rapsolje, sukker, potetflak, salt, gjær, bambusfiber, emulgator (E471), psyllium, potetfiber, hevemiddel (E450, E500), fortykningsmiddel (E464, E466, E412), rismel.

Næringsinnhold: Energi 985 kJ (235 kcal), fett 2,2g (hvorav mettet 0,2g) karbohydrater 48,7g (hvorav sukkerarter 1,8g), kostfiber 4,3g, proteiner 2,5g, salt 1,6g

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 950 kJ (230 kcal), fett 6,7g (hvorav mettet 1,2g) karbohydrater 35,9g (hvorav sukkerarter 3,6g), kostfiber 5,2g, proteiner 3,2g, salt 1,4g

Tinetid: lukket eske 4 timer. Løse 1 time

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved 180°C i 8-10 minutter i stekeposen fra fryst tilstand, og 6-8 minutter fra tint tilstand.

Stekeanvisning: Produktet tines i romtemperatur, ristes i brødrister. Kan varmes i microbølgeovn (750w) i originalemballasje ca 35 sekunder.

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 14 mnd. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining Unngå kryssforurensning, tin og varm opp brødet i stekeposen.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

Holdbarhet: I fryst tilstand (-18 °C eller kaldere): 425 dager. Benyttes innen 3 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining. Unngå kryssforurensning, bruk egen brødrister til glutenfrie produkter.

GLUTENFRITT

95


Wellbreads

Wellbreads

GLUTENFRITT HAVRESTYKKE SINGEL PK 80G X 30 STK

GLUTENFRITT RUNDSTYKKE SINGEL PK 65G X 27 STK

Rustikt glutenfritt porsjonsbrød med god smak av havre. Kommer i praktisk og hygienisk stekepose.

gl ut

en

Fint glutenfritt rundstykke som kommer singelpakket i stekepose.

gl ut

en

fr

itt

EPD 4198206

Art. nr. 334332

fr

itt

EPD 4198396

Art. nr. 331493

Ingredienser: Glutenfri havre 35% (mel, flak), vann, potetstivelse, rapsolje, sukker, rismel, gjær, potetflak, salt (E535), fortykningsmiddel (E412, E464, E466), psyllum, hevemiddel (E450, E500), potetfiber, emulgator (E471), startkultur.

Ingredienser: Maisstivelse, vann, tapiokastivelse, fullkorns rismel, tørket surdeig av ris, rismel, rapsolje, gjær, salt, psyllium, laktosefritt melkepulver, potetfiber, fruktose, fortykningsmidler (E412, E415, E464).

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 984 kJ (225 kcal), fett 5,6g (hvorav mettet 0,8g) karbohydrater 35,1g (hvorav sukkerarter 0,98g), kostfiber 5,5g, proteiner 5,7g, salt 1,12g.

Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1093 kJ (259 kcal), fett 3g (hvorav mettet 0,3g) karbohydrater 52,9g (hvorav sukkerarter 0,18g), kostfiber 4,3g, proteiner 2,8g, salt 1,4g.

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time.

Tinetid: I lukket eske 4 timer. Løse 1 time

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved 180°C i 8-10 minutter i stekeposen fra fryst tilstand, og 6-8 minutter fra tint tilstand.

Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved 180°C i 8-10 minutter i stekeposen fra fryst tilstand, og 6-8 minutter fra tint tilstand.

Holdbarhet: I fryst tilstand ( -18  °C ellere kaldere): 14 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Holdbarhet: I fryst tilstand ( -18  °C ellere kaldere): 14 mnd. Benyttes innen 2 døgn etter opptining. Bør ikke fryses etter opptining.

Unngå kryssforurensning, tin og varm opp brødet i stekeposen.

Unngå kryssforurensning, tin og varm opp brødet i stekeposen.

96

GLUTENFRITT

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


Wellbreads

gl ut

en

Wellbreads

GLUTENFRI SJOKOLADEMUFFINS 50G X 24 STK

GLUTENFRI BLÅBÆRMUFFINS 50G X 24 STK

Saftig og god glutenfri sjokolademuffins. Singelpakket i pose, enkel håndtering.

Saftig og god glutenfri blåbærmuffins. Singelpakket i pose, enkel håndtering. gl ut

en

fr

itt

EPD 4198867

itt

EPD 4198883

Art nr 331542

Ingredienser: Sukker, vann, potetstivelse, rapsolje, mørk sjokolade (11%) (kakaomasse, sukker, kakaosmør, druesukker, emulgator (E322- soyalecitin), vaniljearoma), egg, kakaopulver, kokosmør, modifisert maisstivelse (E1422), hevemiddel (E450, E500), glukosesirup, salt, eggehvitepulver, fortykningsmiddel (E412, E415), melkeprotein Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1700 kJ (405 kcal), fett 20,7 (hvorav mettet 7,1g) karbohydrater 45,6g (hvorav sukkerarter 24,7g), proteiner 5,5g, salt 1,1g Tinetid: I lukket eske: 4 timer. Løse: 1 time Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 425 dager. Tint tilstand i romtemperatur: 2 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Wellbreads

fr

Art nr 331547

Ingredienser: Sukker, potetstivelse, rapsolje, blåbær 9% (frosset og tørket), egg, kokossmør, modifisert maisstivelse (E1422), hevemiddel (E450, E500), glukosesirup, salt, eggehvitepulver, fortykningsmiddel (E412 , E415), melkeprotein, blåbæraroma. Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1605 kJ (385 kcal), fett 17,8 (hvorav mettet 4g) karbohydrater 49,2g (hvorav sukkerarter 24,6g), proteiner 3,8g, salt 1,1g Tinetid: I lukket eske: 4 timer. Løse: 1 time Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 425 dager. Tint tilstand i romtemperatur: 2 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Søt og god kokosrull uten gluten og laktose. Singelpakket med strekkode.

KOKOSRULL SINGELPAKKET 35G X 30 STK gl ut

en

fr

itt

EPD 4855995

Art. nr. 2032

Ingredienser:Sukker, glukose fruktose sirup, vegetabilsk olje (SG palme, shea), vann, kokosmasse, kakao, eggehvite, fortykningsmiddel (E420), emulgator (E322- soya, E492), konserveringsmiddel (E211,E202), stabilisator (E406, E440), salt, aroma, surhetsregulerende middel (E330). Næringsinnhold (pr 100 g): Energi 1744 kJ(415 kcal), fett 18g (hvorav mettet 15g), karbohydrater 59g (hvorav sukkerarter 51g), kostfiber 59g, protein 3,5g, salt 0,1g Tinetid: Tines ca 30 minutter i romtemperatur. Holdbarhet: I fryst tilstand (-18°C eller kaldere): 12 mnd. Tint tilstand i plast: 15 døgn. Bør ikke fryses etter opptining.

Lantmännen Unibake PRODUKTKATALOG 2019

GLUTENFRITT

97


Sukker

SUKKERBITER HVITE 750G X 8 STK

SUKKERBITER BRUNE 750G X 8 STK gl ut

en

gl ut

en

fr

itt

EPD 2430643

fr

itt

EPD 2431393

Art nr 1115260

Art nr 1115261

Ingredienser: 100% rent rørsukker.

Ingredienser: 100% rent rørsukker.

Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1700 kJ (400 kcal), fett 0g (hvorav mettet 0g) karbohydrater 100g (hvorav sukkerarter 100g), kostfiber 0g proteiner 0g, salt 0g.

Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1700 kJ (400 kcal), fett 0g (hvorav mettet 0g) karbohydrater 100g (hvorav sukkerarter 100g), kostfiber 0g proteiner 0g, salt 0g.

SUKKERBITER BRUNE SINGELPAK 2500G X 4 STK

BRUNSUKKER RØR PORSJON 5G X 1000 STK gl ut

en

gl ut

en

fr

itt

fr

itt

EPD 636530

Art nr 1114831

Ant pr krt 4 stk

EPD 123505

Art nr 1113589

Ingredienser: 100% rent rørsukker.

Ingredienser: 100% rent rørsukker.

Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1700 kJ (400 kcal), fett 0g (hvorav mettet 0g) karbohydrater 100g (hvorav sukkerarter 100g), kostfiber 0g proteiner 0g, salt 0g.

Næringsinnhold (pr 100g): Energi 1695 kJ (399 kcal), fett 0g (hvorav mettet 0g) karbohydrater 100g (hvorav sukkerarter 100g), kostfiber 0g proteiner 0g, salt 0g.

98

SUKKER

PRODUKTKATALOG 2019 Lantmännen Unibake


“Er du usikker på håndtering av hvetebakst? Trenger du inspirasjon til pynting, mersalg og hvordan du kan videreutvikle kategorien? Ta en titt på inspirasjonsbrosjyren for hvetebakst på vår nettside.” Anette Andersen kategorisjef fast food/søtbakst


distriktssjefer Oslo - Akershus Nord Jan Ole Bjerkerud Mobil 91 72 21 81 jan.ole.bjerkerud@lantmannen.com

Aust- og Vest-Agder Espen Backstrøm Mobil 90 82 21 12 espen.backstrom@lantmannen.com

Oslo Vest - Akershus Vest - Follo Narve Holmen Mobil: 98 28 86 45 narve.holmen@lantmannen.com

Hordaland - Sogn og Fjordane Trond Sæterdal Mobil 98 28 86 52 trond.saterdal@lantmannen.com

Østfold Henriette Jelsnes Mobil 98 28 86 39 henriette.fossdal@lantmannen.com

Trondheim - Sør-Trøndelag Møre og Romsdal Marius Karlsen Mobil 46 92 52 14 marius.karlsen@lantmannen.com

Hedmark og Oppland Knut Olav Løkken Mobil 95 04 85 85 knut.olav.lokken@lantmannen.com Buskerud - Vestfold - Telemark Morten Ellefsen Mobil 98 28 86 53 morten.ellefsen@lantmannen.com Rogaland - Flekkefjord - Stord Trond Vidar Mjørlaug Mobil 98 28 86 55 trond.vidar.mjorlaug@lantmannen.com

Trondheim - Nord-Trøndelag - Nordland Jørgen Aftret Mobil: 98 28 86 57 jorgen.aftret@lantmannen.com Finnmark, Troms og Nordland Nord Jan Toralf Richardsen Mobil 95 09 06 50 jantoralf@foodtek.no Liv Erna Amundsen Mobil 48 28 79 51 liv@foodtek.no Bjørn Holmstrøm Mobil 47 62 68 65 bjorn@foodtek.no

Kjedesalgsjef Lars-Petter Sandvik-Olsen Mobil 98 28 86 49 lpso@lantmannen.com Key Account Manager Tove Mathisen Mobil 92 84 38 53 tove.mathisen@lantmannen.com

Salgssjef Knut Terje Førre Mobil 97 55 69 81 knut.forre@lantmannen.com Key Account Manager Øyvind Rypås Mobil 90 88 08 81 oyvind.rypas@lantmannen.com

Lantmännen Unibake Norway AS Tlf. 98 28 86 00 Berghagan 2, Postboks 24, 1403 Langhus unibakeno@lantmannen.com

Key Account Manager Cecilie Nilsen Mobil 92 84 43 54 cecilie.nilsen@lantmannen.com Key Account Manager Terje Øyrås Mobil 95 89 11 31 terje.oyras@lantmannen.com

Følg @UnibakeNorge på:

BESØK OSS PÅ www.lantmannen-unibake.no

Denne katalogen er trykket på resirkulert papir

Lidenskapelig opptatt av god bakst siden 1880

Profile for Lantmännen Unibake

Produktkatalog mai 2019