Page 1

Språkkurs Devon, Storbritannia Language Abroad gir deg mulighet til å studere engelsk i vakre Devon i sør-vest England. Vi samarbeider med språkskolen The Devon School of English som har undervist i engelsk siden 1972. Skolen holder til i en liten kystby, Paignton, på den engelske rivieraen. Byen ligger i sentrum av en bukt som heter Torbay. Torbay er kjent for sin fantastiske kystlinje med over 30 kilometer sandstrand. Her finner du et subtropisk klima, takket være golf strømmen, og her er en av få steder i Storbritannia hvor du finner palmetrær! Selve skolebygningen ligger i et rolig strøk, med kort avstand til stranden og parken. To viktorianske bygninger – the Old Vicarage og The Glendale – har blitt omgjort til å huse 19 lyse klasserom, 2 oppholdsrom, kaffebar, PC rom og bibliotek.

Man kan velge ulike typer kurs: General English General+Business English Exam preparation (Cambridge og IELTS) VIP Courses og private leksjoner English & Walking English & Art Når det gjelder innkvartering kan man velge å bo hos en engelsk vertsfamilie, dele leilighet med andre studenter, leie egen leilighet eller bed & breakfast/hotell.


Paignton er et ideelt utgangspunkt for å besøke mange interessante severdigheter i sørvest England. Du kan besøke fascinerende byer og historiske slott, og du kan benytte den fantastiske naturen og kysten. Byer og kjente steder i nærheten: Exeter, Plymouth, Dartmouth, Bath, Dartmoor og Bristol. Populære aktiviteter i området er: surfing, ridning, hiking, fisking, klatring og golf

Kursprisen dekker undervisning og en rekke aktiviteter. Innkvarteringsprisen dekker overnatting ut fra valgte løsning. Reise til og fra studiested må kursdeltager ordne selv. Det er også mulig å bestille transferservice til og fra flyplassen. Ta kontakt for priser.

Profile for LanguageAbroad

Devon  

Språkkurs i Devon

Devon  

Språkkurs i Devon

Advertisement