Page 1

SPA & W EL L N E SS


B U I T EN G E WO N E B EL E V I N G

BENT U TOE AAN EEN BUITENGEWONE BELEVING VAN SCHOONHEID EN RUST? Dat Hof van Saksen een buitengewoon resort is, blijkt zeker uit de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. In de sauna of tijdens een beautybehandeling komen lichaam en geest helemaal tot rust. Voor vele gasten vormt een bezoek aan onze Spa & Wellness een stukje rust en ontspanning in het drukke bestaan. Geniet van resultaatgerichte behandelingen die uw zintuigen prikkelen en waarbij authentieke rituelen worden gecombineerd met moderne behandelmethoden. Ontdek de wereld van Germaine de Capuccini, het Spaanse beauty merk. Laat u pamperen door de unieke Germaine de Capuccini wellnesstherapieÍn en ervaar wat een wellnessbehandeling op top niveau betekent. Welzijn voor lichaam en geest in een unieke sfeer. Germaine de Capuccini heeft exclusieve professionele producten, behandelingen en programma’s met doeltreffende formules die afgestemd zijn op de behoefte van de huid.

2


INHOUD Gelaatsbehandelingen 4 Pakkingen 6 Massages

7

Manicure 10 Pedicure 11 Sauna 12 Variety 14 Spa etiquette

15

3


GELAATSBEHANDELINGEN Om het evenwicht te herstellen en de schoonheid te bewaren; U kunt kiezen uit de volgende gelaatsbehandelingen: Iedere huid is anders en vraagt daarom om individuele aandacht. Tevens is deze behandeling gericht op algehele ontspanning. Voor een optimaal resultaat kunt u behandelingen ook in kuurverband ondergaan. Onze specialistes kiezen graag samen met u de meest geschikte Germaine de Capuccini gelaatsbehandeling op basis van uw huidtype.

Gelaatsbehandeling 25 min. (voor de man en de vrouw)

€ 34,50 p.p.

De behandeling start met een ontspannen welkomstritueel, gevolgd door een korte reiniging. Daarna kunt u gaan genieten van een nek-, gezichts-, en decolletémassage.

Gelaatsbehandeling 50 min. (voor de vrouw)

€ 64,50 p.p.

Exclusief epileren, verven wenkbrauwen/wimpers, harsen en oneffenheden verwijderen.

Gelaatsbehandeling 85 min. (voor de vrouw)

€ 94,50 p.p.

Incl. kobido massage; Exclusief epileren, verven wenkbrauwen/wimpers, harsen en oneffenheden verwijderen.

Kobido massage 25 min. (voor de man en de vrouw)

€ 39,50 p.p.

Deze Japanse massage betekent letterlijk ‘de weg naar schoonheid’. Stimulerende gelaatsmassage waarbij collagene en elastine vezels geactiveerd worden.

Extra bij te boeken (voor de vrouw)

€ 34,50 p.p.

Wilt u uw wenkbrauwen laten modelleren, verven en/of uw bovenlip en/of kin laten harsen, wimpers laten verven en oneffenheden laten verwijderen, dan kunt u dit extra bijboeken in een 25 minuten behandeling.

4


VOOR DE MAN Ook de mannenhuid heeft een optimale verzorging nodig en vraagt om een specifieke aanpak. De huid van de man verschilt van de vrouwenhuid in onder andere structuur, gevoeligheid en talgproductie. Om een goede huidconditie te krijgen, is er speciaal voor de mannenhuid een gelaatsbehandeling samengesteld.

Gelaatsbehandeling 50 min.

â‚Ź 64,50 p.p.

Een professionele behandeling die opnieuw energie geeft en afvalstoffen verwijdert. De meest geavanceerde behandelingen tegen de effecten van de vermoeide huid. Een ontspannende, zuiverende gelaatsbehandeling op basis van vitamine C met een ontspannende Shi Zen massage.

5


PAKKINGEN Ontsnap even volledig aan het drukke leven en ervaar de ultieme ontspanning van een lichaamspakking. Onderstaande behandelingen zijn uitermate geschikt om te combineren met een scrub voor de optimale werking van de pakking.

Anti stress pakking

€ 59,50 p.p.

Het lichaam lijdt onder stress, tijd om de schade even te herstellen. Deze diep ontspannende lichaamspakking heeft tot doel om evenwicht, rust en ontspanning te brengen in lichaam en geest. U ervaart deze behandeling als ultieme ontspanning.

Algenpakking

€ 64,50 p.p.

Deze algenpakking draagt bij aan de afvoer van afvalstoffen en het verstevigen van de huid. Na deze lichaamspakking voelt u zich fit en fris.

Groene thee pakking

€ 64,50 p.p.

Een mooie huid met thee. Een rijk serum waarin gebruik wordt gemaakt van groene thee. Groene thee staat bekend om zijn ontgiftende werking. Groene thee gaat huidveroudering tegen, brengt rust en ontspanning en is goed tegen stress.

Goudpakking

€ 64,50 p.p.

Een goudpakking die de lichaamshuid bedekt met een mooie schittering, verstevigt, hydrateert en de elasticiteit verbetert. Wat na het inmasseren van de gouden massagecrème overblijft, is een stralende en verjongde huid met een gouden glans.

Aloë Vera pakking

€ 64,50 p.p.

Aloë Vera is één van de oudste bekende medicinale planten. Deze hydraterende pakking voelt aan als een tweede huid en draagt zorg voor een zijdezachte huid.

Zijde pakking

€ 64,50 p.p.

Een hydraterende lichaamspakking die zorg draagt voor een zijdezachte, stevige en mooi glanzende huid. Pakkingen kunnen ook als duo behandeling worden gereserveerd. Informeert u voor de bijbehorende tarieven bij de balie van de Spa & Wellness of via 0592 – 24 59 69.

6


MASSAGES Wellness massage 50 min.

€ 64,50 p.p.

Een volledig ontspannende massage waar gebruik wordt gemaakt van een heerlijk geurende olie. Een momentje om aandacht aan uzelf te geven.

Klassieke massage

25 min. 50 min.

€ 34,50 p.p. € 64,50 p.p.

Klassieke massage is één van de oudste massagevormen. Tijdens deze behandeling worden afvalstoffen afgevoerd, uw spierfunctie en de stofwisseling van uw spieren wordt verbeterd. Klassieke massage kan toegepast worden bij pijn, stress, burn-out klachten, te hoge spierspanning, bestrijding van vermoeidheid en spanningen en voor de bevordering van de bloedcirculatie.

Sportmassage 25 min.

€ 37,50 p.p.

Deze vorm van massage beperkt zich tot het probleemgebied. Bij deze behandeling worden de spieren gescreend op aanwezigheid van relevante triggerpoints. Deze blokkades bestaan uit lokale verdikkingen en slechte doorbloeding waardoor afvalstoffen zich ophopen en vervolgens samenkleven. Deze punten worden behandeld met behulp van korte massage knedingen. Na de behandeling worden dezelfde spierfuncties getest om te kijken of er verschil zit in het gevoel en de bewegingsuitslag in vergelijking met de beginsituatie.

Lichaamsscrub 25 min.

€ 34,50 p.p.

Deze behandeling bestaat uit het verwijderen van dode huidcellen en verschaft de huid nieuwe vitaliteit. Uw huid wordt tevens gladder en beschermt u tegen uitdroging. Deze lichaamscrub is uitermate geschikt om te combineren met een lichaamspakking of massage.

7


MASSAGES Hot Stone masssage 25 min.

€ 37,50 p.p.

De Hot Stone massage is een massagevorm waarbij gebruik wordt gemaakt van warme, vulkanische basaltstenen. Deze massage is breed inzetbaar en heeft uiteenlopende effecten op het lichaam, b.v. betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen, ontspannen van gespannen spieren en een rustgevende werking bij stress.

Shiatsu 50 min.

€ 67,50 p.p.

Shiatsu is een reeds duizenden jaren oude massagevorm. Het is een vorm van manipulatie met duimen, vingers en handpalmen, waarbij druk wordt uitgeoefend op de menselijke huid om interne stoornissen te corrigeren, gezondheid te bevorderen of te bewaren en het herstel van specifieke klachten te ondersteunen. Shiatsu stimuleert of wekt de zelf genezende krachten in het lichaam op. Deze behandeling opent blokkades op zowel fysiek, emotioneel en geestelijk niveau en brengt u in balans.

Combi massage 50 min.

€ 67,50 p.p.

Deze behandeling betreft een combinatie tussen de Hot Stone- en de Klassieke massage.

Ayurvedische massage 50 min.

€ 67,50 p.p.

Ayurveda betekent kennis van leven. Deze zachte massage wordt geheel gegeven volgens de eeuwenoude Indiase traditie. De behandeling bestaat uit een diepe ontspanning, waar gebruik wordt gemaakt van authentieke warme kruidenoliën. De ayurvedische massage heeft een reinigend effect, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. De ayurvedische massage is een dynamische behandeling, een weldaad voor lichaam en geest en heeft een zelfgenezend vermogen.

Kruidentuinstempel massage 50 min.

€ 69,50 p.p.

Een massage met warme kruidenstempels, die reinigende, kalmerende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten. De warmte van de kruiden trekt diep in uw huid. Ook de heerlijke geur van de kruiden zorgt voor een aangename ervaring. Een massage voor iedereen die wil ontspannen. De massage met stempels activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop.

8


MASSAGES Voetmassage 25 min.

€ 34,50 p.p.

Deze voetbehandeling is bijzonder ontspannend en brengt u in balans. Het lichaam wordt door deze behandeling gestimuleerd om zelf een eventuele disbalans te herstellen. De bloed- en energiedoorstroming worden verbeterd, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk geurende voetenmassagecrème.

Voetreflex 50 min.

€ 67,50 p.p.

Voetreflex is een drukpuntmassage, waarbij men er vanuit gaat dat het hele lichaam terug te vinden is in de voeten. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexzones in de voet verbonden. Deze behandeling kan een krachtige stimulans zijn om het lichaam in balans te brengen.

Massage voor de aanstaande moeder 25 min.

€ 37,50 p.p.

(12 tot 36 weken zwangerschap); Geef u over aan ultieme rust van lichaam en geest. Uw lichaam kan nu wel wat extra aandacht gebruiken. Deze totale lichaamsbehandeling, waarbij u op een warmwaterkussen ligt, die zich aanpast aan de vorm van uw lichaam, is zorgvuldig ontworpen voor zwangere vrouwen en draagt zorg voor een volledige ontspanning d.m.v. aangename massagetechnieken.

Eco behandeling voor gelaat en lichaam 50 min.

€ 69,50 p.p.

Een rituele Wellness behandeling voor het lichaam en het gelaat. De scrub draagt zorg voor het reinigen van de huid van het lichaam en het gelaat. Vervolgens wordt de huid gevoed en verzorgd door de warme olie die als pakking wordt aangebracht. Een ontstressende en voedende behandeling voor de gevoelige, droge en ouder wordende huid. Kortom een anti-aging behandeling voor uw gehele lichaam met de meest zachte en natuurlijke producten. Deze behandeling is gekoppeld aan een mooie lijn Eco producten.

9


MANICURE Mini manicure 25 min.

€ 34,50 p.p.

Deze behandeling is zowel voor vrouwen als mannen. De nagels worden in model gevijld en glanzend gepolijst. Met een scrub worden de handen gescrubd, gevolgd door een bruisend badje. Ter afsluiting worden de handen gemasseerd met een massagecrème. Exclusief lakken.

Wellness hand 25 min.

€ 34,50 p.p.

Een verjonging voor de handen. ■ Volledige handverzorging met peeling van de handen en onderarmen. ■■ Hydraterend masker. ■■ Afsluitende massage met hydrate rende crème.

Manicure compleet 50 min.

€ 59,50 p.p.

De nagels worden in model gevijld en dode huidcellen worden verwijderd voor een scrub. De handen worden in een badje ondergedompeld, die de handen revitaliseert. Na het aanbrengen van het verzorgende serum worden de handen warm ingepakt en de nagelriemen verzorgd met nagelriemolie (bevat vitamine E). Na de ontspannen massage worden de nagels gelakt met een kleurlak of basislak.

10


PEDICURE Cosmetische voetbehandeling 50 min.

€ 59,50 p.p.

De behandeling start met een voetenbad, waarbij de voeten worden gereinigd. Nadat voeten en nagels zijn gevijld, worden de voeten heerlijk gescrubd. Vervolgens krijgen de voeten een speciaal voetenmasker. Na een ontspannende voetmassage met een vochtinbrengende massagelotion, worden de voeten nabehandeld met een verzorgende voetencrème op basis van fruitzuren. In deze behandeling kan het voetenmasker vervangen worden door nagels lakken.

Wellness voet 25 min.

€ 34,50 p.p.

Pure verwenning voor de voeten. ■■ Volledige voetverzorging met peeling van voeten en onderbenen. ■■ Verfrissend masker. ■■ Als afsluiter een massage van de voeten en onderbenen met een voedende crème.

Medische voetbehandeling 45 min.

€ 59,50 p.p.

De behandeling start met een voetenbad, waarbij de voeten worden gereinigd. De nagels worden geknipt, en eelt en likdoorns worden verwijderd. De voeten ondergaan een ontspannende massage met een vocht inbrengende massagelotion. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende voetencrème op basis van fruitzuren.

Combi voetbehandeling 75 min.

€ 89,50 p.p.

Deze luxe pedicure behandeling is een weldadige verwennerij voor uw voeten. Deze behandeling is een combinatie van de cosmetische- en de medische voetbehandeling. Na afloop worden de nagels gelakt met een kleurlak of basis lak.

11


SAUNA Hof van Saksen beschikt over uitgebreide saunafaciliteiten. Er zijn diverse sauna’s en tussen de saunagangen door kunt u genieten van een lichte lunch, een hapje en een drankje. Hier komen uw lichaam en geest helemaal tot rust.

Finse sauna 60°C en 90°C In de Finse sauna kunt u heerlijk tot ontspanning komen door de aangename droge of natte hitte. In de Finse sauna worden stenen verhit die ofwel een droge of een natte hitte veroorzaken, afhankelijk van het feit of er water over de verwarmde stenen wordt gegooid. In deze sauna zal uw hartslag toenemen, wat zorgt voor een betere bloedsomloop. Door het transpireren wordt uw huid gereinigd, door de warmte worden uw poriën geopend en zullen de afvalstoffen uw lichaam verlaten. Tevens heeft de Finse sauna een goede werking op uw immuunsysteem.

Turks stoombad Relaxen in het Turks stoombad is ontspannen en genieten tegelijk. Het Turks stoombad is een warme ruimte van ca. 55°C met een hoge luchtvochtigheid van bijna 100%. Door warmte en vocht op uw huid worden de poriën geopend. Hierdoor worden vuil en schadelijke stoffen naar buiten gedreven, waardoor de huid weer zacht en soepel wordt. Tevens heeft het een aangename werking op de luchtwegen, door warmte en stoom wordt het ademen makkelijker.

12


Infraroodsauna 70°C De infraroodsauna is een milde warme ruimte waarbij de warmte van de infraroodlampen zonder tussenkomst van lucht op het lichaam wordt overgebracht. De infraroodstralen zijn heerlijk ontspannend en werken goed tegen vermoeide of pijnlijke spieren. Daarnaast is een infraroodsauna ook goed voor het verbranden van calorieën, gaat het virussen en bacteriën tegen en helpt uw huid te reinigen, waardoor er kans is op vermindering van acné, eczeem en cellulitis.

Dompelbaden Er zijn in de saunaruimte twee dompelbaden. In een dompelbad koelt u in korte tijd intensief af, wat een tintelende sensatie geeft. Tijdens deze daling van temperatuur worden bloedvaten geprikkeld en wordt de bloedsomloop bevorderd.

Voetenbad Voordat u de sauna in gaat, kunt u het beste uw voeten rustig opwarmen in het voetenbad. Door de temperatuur van het water zullen de poriën open gaan staan en wordt uw bloedsomloop gestimuleerd. Hierdoor zal uw lichaam makkelijker gaan transpireren in de sauna. Aan het eind van uw saunagang kunt u wederom het voetenbad gebruiken om uw lichaam op een aangename temperatuur te brengen.

Jacuzzi Wanneer u na het bezoek aan de sauna afgekoeld bent, kunt u heerlijk bubbelen. De waterstralen en luchtbellen zorgen hierbij voor een ontspannend effect.

13


VARIETY Thermo Spa Floating 20 min.

€ 20,00 p.p.

Maak kennis met een unieke en rustgevende ervaring. U wordt omgeven door een ontspannende warmte en krijgt een aangenaam gevoel van geborgenheid.

Aquajet Massage 20 min.

€ 20,00 p.p.

De aquajet is een massagebed van warm water die uw hele bovenlichaam masseert met waterstralen, terwijl u droog blijft. Ervaar deze totale ontspanning.

Sauna entree In de sauna wordt om hygiënische redenen geen badkleding gedragen en zijn slippers verplicht. € 13,00 Gast Hof van Saksen, inclusief huur badjas Gast extern, inclusief huur badjas € 17,50 Badslippers € 7,50 Huur handdoek (2 stuks) € 7,50

Fitness Gebruik van de fitness is vanaf 16 jaar. U dient zelf zaalsportschoenen, sportkleding en een handdoek mee te nemen. Huur fitnesshanddoek

14

€ 2,00


SPA ETIQUETTE De Spa bestaat uit ontspanning en rust. Alle Spa-gasten hebben recht op privacy en sereniteit. Wij waarderen het uitschakelen van uw mobiele telefoon, terwijl u in de Spa verblijft. • Wij raden u aan beautybehandelingen vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. • Uit hygiënisch oogpunt is het verplicht in de sauna (m.u.v. het Turks stoombad) plaats te nemen op een handdoek waarbij ook de voeten op de handdoek rusten (handdoeken zijn te huur bij de Spa-balie). • Bij geboekte behandelingen verzoeken wij u om minimaal 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. • Genoemde behandeltijden zijn indicatief en inclusief eventuele uitleg, omkleden of douchen. • Wij adviseren u na een behandeling voldoende rust te nemen en voldoende te drinken voor een optimale werking. • Personen tot 18 jaar hebben toestemming nodig van ouders/verzorgers voor het ondergaan van behandelingen. • Bij personen tot 14 jaar dient de ouder/verzorger tijdens de behandeling aanwezig te zijn. • Toegang tot de sauna vanaf 16 jaar. • Het is niet toegestaan te roken in de Spa. • Het is niet toegestaan door uzelf meegebrachte etenswaren in het saunacomplex te nuttigen.

Gezondheidsvoorschriften • Het is belangrijk om ons vooraf (bij het maken van uw Spa-reservering) te informeren over de hygiënische omstandigheden, allergieën of verwondingen, die van invloed kunnen zijn op uw behandeling. • Wij verzoeken u om voorafgaand aan een behandeling relevante (medische) informatie aan de behandelaar en bij voorkeur al tijdens de reservering te verstrekken. Denkt u hierbij aan zwangerschap, hoge bloeddruk, hartklachten, epilepsie etc. Of wanneer u onder behandeling bent bij een specialist. Bij specifieke vragen of bij twijfel dient u vooraf uw huisarts/specialist te raadplegen. • Zwangerschap: We hebben speciaal ontworpen behandelingen voor aanstaande moeders. Ons Spa-team staat u bij om u te begeleiden bij de keuze welke behandelingen het meest geschikt zijn voor u tijdens deze bijzondere tijd.

Annuleringsbeleid Hof van Saksen behoudt zich het recht voor in geval van: • Annulering 24 uur of langer voor aanvang van de behandeling, 50% van de geseserveerde behandelingskosten in rekening te brengen; • Annulering binnen 24 tot 12 uur voor aanvang van de behandeling, 75% van de gereserveerde behandelingskosten in rekening te brengen; • Annulering binnen 12 uur voor aanvang van de behandeling, 100% van de gereserveerde behandelingskosten in rekening te brengen. Hof van Saksen houdt zich niet aansprakelijk bij eventuele vermissing of diefstal van door de gast meegebrachte goederen of waardevolle voorwerpen en aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van letsel aan personen en/of schade aan goederen. Alle genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Prijzen onder voorbehoud van druk-, zet- en typefouten. Versie juli 2013

15


Reserveren of meer informatie? www.hofvansaksen.nl 0592 - 24 59 69 of spa@hofvansaksen.nl

Hof van Saksen Spa & Wellness brochure  
Hof van Saksen Spa & Wellness brochure  
Advertisement