Page 1

Bu i t en g e wo o n z a k en d o en


Stijlvol Dineren

Overnachten

Ontmoeten Events Vergaderen


Alles op één Prachtige locatie Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of overnachting? Hof van Saksen biedt een stijlvol decor waarin al uw zakelijke ontmoetingen een onvergetelijke herinnering worden. Op het meest bijzondere resort van Nederland, ontbreekt het u aan niets: Hof van Saksen biedt alles om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Onze service is uitgebreid en persoonlijk en er is een veelheid aan faciliteiten. Dat noemen wij buitengewoon zakendoen. Ons Business Centre beschikt over diverse multifunctionele ruimtes. Het culinaire aanbod in de restaurants is ongekend veelzijdig. En in het schitterend vormgegeven Spa & Wellness kunt u heerlijk ontspannen. Er zijn diverse sauna’s, baden en ontspanningsruimtes. Overnachten kunt u vervolgens in een van de fraaie rietgedekte boerderijen met een grote mate aan luxe en comfort. Op het evenemententerrein en beachclub op het strand van het resort zijn ook tal van mogelijkheden, of zoekt u het liever hoger op in de klimtoren? Allemaal in het decor van de prachtige Drentse omgeving. Hof van Saksen is een uniek en stijlvol resort dat in niets met andere locaties te vergelijken is. Zodra u door de poorten van dit bijzondere resort rijdt, kan de buitengewone beleving beginnen en moet de dag van morgen nog even wachten. Wees welkom en ervaar onze bekroonde gastvrijheid. Mede namens alle medewerkers,

Roland Rozenbroek General Manager Hof van Saksen

Bekijk de uitgebreide inspiratievideo op www.hofvansaksen.nl/zakendoen

Informatie en reserveringen: www.hofvansaksen.nl/zakendoen of bel 0592-24 59 55.


Events Wilt u op gepaste wijze uw belangrijke relaties een speciale beleving bieden? Of heeft u iets te vieren met uw personeel? Op Hof van Saksen kunnen we uw wensen waarmaken. Voor groepen tot ruim 3.000 personen stellen we graag een uniek programma samen. En u maakt de keuze: recreëren, dineren, feesten, sporten, teambuilden en overnachten. Op onze stijlvolle alles-in-een locatie zijn alle combinaties mogelijk.

24 personen. In de Vergader- en Executive boerderijen is vanaf half 2013 WiFi aanwezig.

Zakelijk overnachten Ook voor uw zakelijke overnachting bent u bij Hof van Saksen aan het juiste adres. Rondom typische Drentse brinken, staan de fraaie boerderijen waar u in alle rust verblijft. Er zijn boerderijen van 4 tot 24 personen. Verzekerd van een comfortabel en exclusief verblijf, heeft u de keuze uit een basisovernachting tot overnachting met hotelservice. Dus wilt u dagelijks opgemaakte bedden, schone handdoeken en badlakens, een gevulde koelkast, ontbijt en piccoloservice; het kan allemaal met onze hotelservice.

Vergaderen Op Hof van Saksen zijn uitgebreide vergadermogelijkheden in het Business Centre en de Vergader- en Executive boerderijen.

Business Centre Het Business Centre is geschikt voor bijeenkomsten van 10 tot 250 personen. Heeft u een productintroductie, een kick-off, of wilt u zakelijk combineren met ontspanning? De keuze is aan u. Het Business Centre beschikt over een theaterzaal, het Theatre met hoog plafond, ruime buitendeuren en veel daglicht. Er zijn twee subzalen en u kunt beschikken over uw eigen lounge met bar, een kleedruimte en een garderobe. Er is een eigen ontvangstbalie en een aparte toiletgroep. Het zal u niet verbazen dat het Business Centre is voorzien van topkwaliteit verlichting, klimaatbeheersing en audiovisuele apparatuur. Uiteraard is gratis WiFi aanwezig.

Vergader- en Executive boerderijen Hof van Saksen beschikt over vier exclusieve Vergaderboerderijen. Deze Saksische boerderijen zijn vlakbij elkaar gelegen en geschikt voor groepen tot tien personen. Elke boerderij heeft op de begane grond een centrale vergaderruimte met een boardroom opstelling, LCD-scherm met laptopaansluiting en een eigen pantry met een Nespresso koffiemachine. Op de 1e verdieping heeft u de beschikking over drie subruimtes. Ideaal voor trainingen of brainstormsessies. Wilt u alles-in-een? De Executive boerderijen zijn geschikt om vergaderen en overnachten te combineren voor maximaal

Informatie en reserveringen: www.hofvansaksen.nl/zakendoen of bel 0592-24 59 55.


Culinair veelzijdig

Spa & Wellness

Met zes restaurants is het culinaire aanbod op het resort compleet, veelzijdig en van bijzonder hoog niveau: van culinair genot in het Ă la carte restaurant Coccinella tot een snelle snack in het stijlvolle snackrestaurant Rapido. Kortom, voor ieder moment, elk gezelschap en alle smaken is er een gelegenheid waar u de dag of avond smaakvol kunt doorbrengen.

Tijd voor ontspanning van lichaam en geest? Laat u dan in de watten leggen in onze unieke Spa & Wellness. Hier kunt u kiezen uit vele beautybehandelingen en gebruikmaken van diverse sauna’s, baden en ontspanningsruimtes. Onze Spa & Wellness is niet voor niets genomineerd voor de Vrouw Award 2012 van De Telegraaf.

Activiteiten

Het design zwembad is een heerlijke omgeving om verfrissende baantjes te trekken. Maar u kunt er ook ontspannen in een van de whirlpools of onze wildwaterbaan van 107 meter lang. ’s Zomers kunt u buiten zwemmen in het meertje op het resort met eigen strand en beachclub.

Wilt u uw programma onderbreken met een sportieve of educatieve activiteit? Dat is mogelijk. Hof van Saksen beschikt over een eigen FootGolf baan en klimtoren. Op een van de vier nabijgelegen golfbanen kunt u een balletje slaan. De prachtige natuur leent zich uitstekend voor inspirerende fiets- en wandeltochten. Ons Edutainmentteam organiseert uiteenlopende activiteiten op de evenemententerreinen zoals een spectaculaire zeskamp of vlotten bouwen. Ook kunnen met onze culinaire professionals wijnproeverijen, kookworkshops of een private dining georganiseerd worden.

Zwemplezier


Bekijk de uitgebreide inspiratievideo op www.hofvansaksen.nl/zakendoen

bu i t en g e wo o n g en i e t en Hof van Saksen Veldweg 22-足24 9449 PW Nooitgedacht @hvszakelijk www.hofvansaksen.nl/zakendoen

Postbus 21 9450 AA Rolde +31(0)592 24 59 55 zakelijk@hofvansaksen.nl

Hof van Saksen - Buitengewoon zakendoen  
Hof van Saksen - Buitengewoon zakendoen  

Hof van Saksen - Buitengewoon zakendoen

Advertisement