Page 1

VidimaTrend

Eлементите на един съвършен свят


Представи си... Едно съвършено пространство, което хармонира с вътрешния ти свят. Едно модерно място за твоя комфорт, където се отърсваш от стреса и забързаността на ежедневието и се зареждаш с нова свежа енергия – всеки ден отново и отново.

01


Представяме Ви VidimaTrend: елементите на един съвършен свят Идейният замисъл на новата колекция на Vidima за цялостно обзавеждане за баня е хармоничен дизайн и интелигентни решения за рационална организация на пространството. Колекцията VidimaTrend e съобразена с последните тенденции в обзавеждането на банята. Нещо повече, тя самата разкрива нови измерения на разбирането за съвременната баня. Следвай тренда. Създай своя свят.

Съдържание Създай собствен стил Contemporary. Изискан комфорт Natural. Близо до природата Classic. Непреходна елегантност

03 04 08 12

Функционалност и практичност 16

02

Вселена от форми и размери

20

Комбинирай смело

23

Продукти

25


Създай собствен стил Банята означава различни неща за различните хора. Важно е да се знае кой и за какво ще я използва. Дали това ще бъде често посещавано място от цялото семейство или спокойно място за релакс и уединение от външния свят – или и двете. Каквото и да желаете да постигнете, можете да го направите с VidimaTrend. Малка или голяма – във вашата баня можете винаги да се наслаждавате на удобство и модерна обстановка. Избирайки тази колекция пестите от своето време за напасване и съчетаване на отделни изделия. Компонентите на VidimaTrend са подчинени на цялостния идеен замисъл на колекцията и се сливат в един завършен образ – вашата баня. Линията на продуктите се вписва без усилие във всякаква среда, което ви дава свободата да реализирате любимия си стил. Стилът на една баня се определя от атмосферата, която е създал нейния обитател. Всеки детайл придава характер. Всички комбинации са позволени и граници поставя само вашето въображение. Ако не знаете в коя посока да поемат мечтите ви за вашата нова баня, ето някои идеи от нас:

Contemporary style 04-07 VidimaTrend. Създай собствен стил

Natural style 08-11

Classic style 12-15 03


04


Contemporary Изискан комфорт

Изчистени линии, минималистичен дизайн с отказване от излишъци, висококачествени материали и дозирани цветове – всичко това допринася за създаване на благородна и щедра среда. Банята в стил Contemporary е едно модерно място, предоставящо висок комфорт. Тя е за тези, които са избрали вълнуващия и впечатляващ стил на градския живот и се съобразяват с тенденциите. Лишената от детайли пуристична среда съвсем не означава отказ от лукс. Истинският лукс е в простотата. Концентрирайте се върху същественото: достатъчно място за съхранение на козметика и тоалетни принадлежности, лесни за поддръжка повърхности, перфектна функционалност на подбраното оборудване.

VidimaTrend. Създай собствен стил

05


Изтънчено. Стилно. Ергономично. Така изглеждат утрешните тенденции. Организирането на пространството е ключово при създаване на баня в стил Contemporary. С VidimaTrend разполагате с невероятен брой комбинации за създаване на зоната за разкрасяване. С подходящо конфигуриране на мебелните модули можете да си осигурите съхранение на козметика и тоалетни принадлежности винаги под ръка. Зоната за къпане и вземане на душ могат да се решат поотделно с избора на желания размер вана и душ кабина. Бидето и тоалетната чиния са разположени винаги наблизо и могат да бъдат избрани в конзолен или стоящ вариант.

Можете да избирате измежду четири размера мивки за монтаж с мебел. Чистите линии със заоблени ъгли идеално се съчетават със смесители VidimaTrend, чиито форми следват формата на мивката.

06

Душ кабините VidimaTrend са идеалният избор за всекидневна употреба. Кристалните стъкла и иновативната плъзгаща система гарантират максимално удобство при поддържане на хигиена.


Зоната за разкрасяване е с персонални умивалници – найдоброто решение, ако мястото не е проблем. Финеса, с който правите сутрешния или вечерния тоалет се подсилва от плавното движение на чекмеджетата на шкафа под мивката и тихото затваряне на вратичките.

Двойката конзолно биде и тоалетна чиния се съчетава с меките линии на мивките. Можете да изберете седалка с функция за плавно спускане. Вграденото в стената тоалетно казанче е изолирано срещу шум и образуване на конденз и е оборудвано с двустепенен бутон за 3 и 6 л. с цел икономия на вода.

VidimaTrend. Създай собствен стил

07


08


Natural

Близо до природата Естествени материали, естествени структури. Да се насладиш на природата и да я направиш част от собствените си четири стени. Да си спомниш мириса на прясно окосена селска ливада и да се изолираш за известно време от градския живот, който кипи наоколо. Това е да създадеш баня в стил Natural и тя да бъде извор на вътрешна хармония. Усещането, че живееш в чистата природа се постига лесно чрез внимателен подбор на органични форми, природни материали и земни цветове. Атмосфера, която дава почивка на сетивата, пречистване и радост от живота. Свободното от излишни предмети пространство действа успокояващо на съзнанието и духа. Меките заоблени форми галят окото и създават душевно равновесие.

VidimaTrend. Създай собствен стил

09


Релаксация. Хармония. Практичност. Това е да се върнеш към природата. Колекция VidimaTrend е благодатна за създаване на баня в стил Natural. Мебелите с повърхност светъл дъб се вписват без усилие в природната картина. Заоблената душ кабина и меките форми на керамичните продукти галят сетивата и създават усещане за хармония. Да избереш душ система VidimaTrend, съчетаваща горен фиксиран душ и ръчен душ, означава да се отдадеш напълно на удоволствието от вземане на душ. Редуването на енергична масажираща струя и нежен ромон на пролетен дъжд ви пренася в живата природа.

Съчетаването на повърхност светъл дъб с напълно фолиран плот с цвят на тъмна дървесина внася нотка на естествена елегантност. Страничните шкафчета от двете страни на огледалото могат да бъдат с плътна вратичка с плавно затваряне или стъклена вратичка с магнитно затваряне.

10

Облата душ кабина се комплектова с ъглово поддушово корито от съответния размер. Тя може да бъде оборудвана със стенен смесител за душ VidimaTrend и душ система с фиксиран горен душ и подвижен ръчен душ. В случай, че бъде избран вграден смесител за душ, то трябва да се използва душ система във вариант за вграден смесител.


Нотките на естественост, внесени с форми, материали и цвят, придават характер на модерната обстановка. Банята VidimaTrend в стил Natural е място, пълно с тиха красота. То е както практично и подходящо за ежедневен тоалет, така и храм на спокойствието, място за пълноценен релакс.

Двойката стоящо биде и WC комплект са сякаш изсечени като скулптури благодарение на формите си, плътно прилепващи към стената. Лишени от гънки, те са лесни за поддържане на хигиена и се монтират за минути. WC комплектът може да бъде оборудван със седалка с функция за плавно спускане, което допълва усещането за пълен комфорт.

VidimaTrend. Създай собствен стил

11


12


Classic

Непреходна елегантност Елегантни форми и елементи, които създават настроение. Банята в стил Classic притежава непреходен чар, който се дължи на хармоничното съчетание на цветове и форми. Така помещението винаги радва с особена атмосфера. Подбраните аксесоари и стилната декорация завършват образа на банята и я превръщат в любимото ви място. Да осигуриш пълноценен релакс на тялото и душата означава да ги зарадваш с хармонично обкръжение. Дали това ще е постигнато с елементи на класическите италиански мозайки и използване на топли южняшки цветове или с изискания и сдържан подход, присъщ на северните култури – зависи от вашата вътрешна нагласа. Важното е да почувствате пространството като свой истински дом.

VidimaTrend. Създай собствен стил

13


Красота. Елегантност. Удобство. Това е уютът на модерния дом. Класическата елегантност на керамичните изделия VidimaTrend правят тази колекция подходяща за създаване на красиви бани в стил Classic. Чистите линии създават модерен облик, красиво балансиран от заоблените форми. Този дизайн е приложен във всички останали елементи на колекцията – акрилни вани, смесители, аксесоари. Блестящите повърхности на лакираните мебели, искрящата порцеланова глазура на керамичните изделия и прозрачността на кристалните стъклени врати на душ кабината излъчват благородство. Пестеливото използване на подбрани аксесоари и декорация подсилват образа на банята като едно истинско бижу.

Когато пространството позволява, най-добре е да се обособят отделно зоните за хигиена, за вземане на душ, за къпане и за разкрасяване. В случай, че се разчита на всеки сантиметър, е разумно да се използва вана с душово пространство VidimaTrend, оборудвана с параван, която съвместява зоната за къпане и вземане на душ /виж стр. 36/.

14

Елегантният душов комплект VidimaTrend следва характерната линия на цялата колекция. Състои се от регулируемо тръбно окачване, пластмасова сапуниера и хромиран пластмасов шлаух с трифункционален ръчен душ – така управлението на вашия комфорт никога не е било по-лесно.


Мебелите могат да бъдат с покритие от лак графит или лак бордо. И двата цвята допринасят за класическата атмосфера в банята, комбинирани с напълно фолиран бял плот. Плотовете са разработени в различни конфигурации и дават възможност за разполагане на дясно или ляво ориентирани единични мивки или две мивки за по-големи бани.

Смесителите и аксесоарите от колекцията VidimaTrend правят завършен изгледа на банята, като се вписват в цялостната концепция на колекцията. Характерната заоблена форма, съчетана с правилната геометрия на някои от детайлите, интегрират всяко едно от изделията в един ансамбъл.

VidimaTrend. Създай собствен стил

15


Функционалност и практичност Колекция VidimaTrend съчетава модерен дизайн с невероятно практични решения. Банята обикновено е най-малката стая в дома, на която отделяме най-голямо внимание, планирайки всеки квадратен сантиметър. Рационалното използване на пространството, с максимална възможност за съхранение на тоалетните принадлежности и козметиката на цялото семейство, никога не е било по-лесно. Иновативните технически решения в голяма част от продуктите са приложени с една единствена цел – перфектна функция и висок комфорт.

Плавно затварящите се механизми на вратите и чекмеджетата на мебелите са гаранция за безопасност и удоволствие при употреба. Шкафът колона е реверсивен и може да бъде обръщан в желаната позиция за постигане на ляво или дясно завтаряне на вратичките.

Мивките за мебел VidimaTrend се монтират стандартно към стената и се присъединяват към шкафа чрез метална бяла якичка, монтирана към отвора на плота – естетично и лесно за хигиена решение.

Чекмеджетата под мивката са достатъчно дълбоки и добре организирани за сортиране на вещите. Движат се леко, изтеглят се навън напълно и се затварят плавно и безшумно, благодарение на висококачествените механизми, използвани в мебелите VidimaTrend.

16


Окаченото шкафче може да бъде с плътна или стъклена вратичка, като позволява да бъде обръщано според необходимостта от ляво или дясно затваряща се вратичка. Стъклената вратичка е снабдена с магнитно затваряне, а отварянето става с леко натискане на металната пластина.

Концепцията за модулност и реверсивност на отделните мебелни изделия дава възможност за голям брой комбинации и решения според конкретното пространство и нужди.

VidimaTrend. Функционалност и практичност

17


Керамичните изделия от колекцията VidimaTrend са изработени от висококачествен санитарен порцелан и са покрити с блестяща стъклообразна глазура. За най-взискателните е предвидена опция с допълнително покритие Ideal Plus. Това е иновативно покритие, разработено от 3М по поръчка на IdealStandard , което придава нови хидрофобни свойства на повърхността. Така водните капки не се задържат върху повърхностите, а се оттичат лесно, отнасяйки нечистотиите със себе си. Специалното покритие изисква да бъде щадено от агресивни химикали, които в случая стават излишни, тъй като поддържането на хигиена на керамичните изделия с Ideal Plus e изключително лесно.

WC комплектът VidimaTrend се предлага във вариант с хоризонтално или вертикално оттичане и със странично или долно водоподаване. Той се монтира плътно до стената и може да бъде оборудван с обикновена седалка или със седалка с плавно спускане. И в двата случая седалката притежава функция за бърз демонтаж. Така вече е по силите на всяка домакиня да демонтира седалката и да я почисти под течаща вода само за минута.

18


В колекцията VidimaTrend се предлагат 4 комбинации на душови комплекти, съдържащи регулируемо тръбно окачване 90 cm, хромиран пластмасов шлаух и различни варианти на ръчни душове. Управлението на струята е от ключово значение в зоната на вземане на душ и сега това е изключително лесно и удобно.

Смесителите VidimaTrend са естествен завършек на банята VidimaTrend. Смесителят за умивалник стои като истинско бижу върху белия порцелан. Меките заоблени форми на чистите геометрични линии придават модерен облик на смесителя, вписващ се в цялостния дизайн на колекцията. Всеки детайл е изпипан. Дори аераторът е дискретно скрит в чучура, за да не наруши хармонията. Керамичният затварящ механизъм с патентованата CLICK система осигурява дълговечна безупречна работа на смесителя и до 50% икономия на вода и енергия.

VidimaTrend. Функционалност и практичност

19


VidimaTrend Вселена от форми и размери Мивки

WC&бидета

Мебели

Вани

Душ кабини

Смесители

Душ комплекти

Аксесоари

Правоъгълна вана 140х70/150х70/160х70 170х70/170х75/170х80 180х80 cm Мивка 65/60/55/50 cm

Шкаф за мивка 70 cm

Огледало 70x60 cm и осветление

WC комплект 36x66x80 cm Полица за огледало 70 cm

Смесител за умивалник Правоъгълна симетрична вана 170х75/180х80 cm

Душ комплект с 3 функционален ръчен душ

Ъглова душ кабина 80х80/90х90 cm Стъклена чаша с държач

Смесител за биде Стояща тоалетна чиния 36x55x40 cm

Плот 70 cm с централен отвор

Мивка за вграждане 55 cm

Вана с душ пространство 170х90 cm, лява 170х90 cm, дясна

Мивка за ръце 45 cm

Квадратна душ кабина 70х70/80х80/90х90 cm

Конзолно биде 36x55x40 cm

Ръчен душ 3 функционален, 95 mm

Смесител за душ Стенен шкаф 30 cm

Двойка стъклени чаши с държач

Хавлийник за биде

Дозатор за течен сапун

Поставка за тоалетна хартия

Плот 130 cm с централен отвор Ъглова вана 130х130/140х140 cm

Пиедестал

Двойна закачалка

Душ комплект с горен и ръчен душ

Плот 100 cm ляв отвор

Конзолна тоалетна чиния 36x55x40 cm

Ръчен душ 1 функционален, 120 mm

Смесител за вана/душ Асиметрична вана 160х90 cm, лява 160х90 cm, дясна

Шкаф колона 40 cm

Ръчен душ 1 функционален, 95 mm Душ комплект с 1функционален ръчен душ

Плот 100 cm с десен отвор Стоящо биде 36x55x40 cm

Хавлийник 600 mm

Двоен хавлийник 600 mm

Страничен шкаф 30 cm

Мивка за полувграждане 55 cm

Полупиедестал

Tръбно регулируемо окачване 90 cm

Стъклена сапуниера с държач

Стенен шкаф със стъклена врата 30 cm

Плот 170 cm с два отвора

Правоъгълна душ кабина 70х90/75х90 cm

Смесител за кухня

Душ комплект с горен и ръчен душ за монтаж с вграден смесител

Ръчен душ 3 функционален, 120 mm

Стъклена полица 600х120 mm Четка за WC


VidimaTrend Комбинирай смело xx - цветови комбинации шкафове : Светъл дъб SV

Шкаф за мивка W5507xx

Страничен шкаф W5508xx

Стенен шкаф W5510xx

Стенен шкаф със Огледало W599767 Осветление стъклена врата W5511xx

W599667

Шкаф колона

Лак бордо YF

W5509xx

Лак графит EX

Плот 70 cm с централен отвор W5513xx

Плот 100 cm с десен отвор W5515xx

Плот 100 cm с ляв отвор W5514xx

Плот 130 cm с централен отвор W5516xx

Плот 170 cm с два отвора W5517xx

Полица за огледало 70 cm

xx-цветови комбинации плотове и полици: Тъмен дъб CT Бял лак WG

W5512xx

Продуктова комбинация

W5507SV+2xW5508SV+ W5509SV+W599767+ W599667+W5516CT+ 2xW5511SV+W5512CT

Продуктова комбинация

W5507EX+W599767+ W599667+W5513WG+ W5512WG

Продуктова комбинация

W5507SV+W5508SV+ W599767+W599667+ W5514CT+W5511SV+ W5512CT

Продуктова комбинация

W5507YF+W599767+ W599667+W5513WG+ W5512WG

Продуктова комбинация

W5507SV+W599767+ W599667+W5513CT+ W5512CT

Продуктова комбинация

W5507SV+W5508SV+ W599767+W599667+ W5515CT+W5511SV+ W5512CT

Продуктова комбинация

2xW5507SV+W5508SV+ W5509SV+2xW599767+ 2xW599667+W5517CT+ W5511SV+2xW5512CT


VidimaTrend Продукти

Санитарна керамика и мебели

26-32

Смесители

33-33

Вани и душ кабини

34-36

Душ комплекти

37-38

Аксесоари

39-40


Санитарна керамика Описание Код Цвят

Тоалетна чиния за WC комплект хоризонтално оттичане вкл. монтажен комплект WW965413 Тегло: 27,0 кг Палетизация: 80 x 120/6 бр. Опаковка: в кашон

100

200

165

128,00 153,00

J464901 J4649MA

бял Ideal Plus

128,00 153,00

J465101 J4651MA

бял Ideal Plus

124,00 149,00

Ø102 215

520

370

520

120 R3/8” хоризонтално оттичане

85

вертикално оттичане

55

155 430

300

R3/8"

155 370

660

Тоалетно казанче за WC комплект 3/6 литра, долно водоподаване Тегло: 13,5 кг Палетизация: 80 x 120/12 бр. Опаковка: в кашон

660

300

R3/8"

430

360

360

800

730

800

800

730

100

400

190

190

200

200

165

400

Ø102

J465201 J4652MA

бял Ideal Plus

J466001

бял

45,00

J466101

бял

108,00

J465601 J4656MA

бял Ideal Plus

149,00 174,00

165

200

165

520 520

520 120

R3/8”

400

Ø102 190

Ø102

300

124,00 149,00

370 370

55

85 85

660

660 660

360

360 360

долно водоподаване

Стояща тоалетна чиния за монтаж плътно до стената за универсален монтаж /хоризонтално или вертикално оттичане/ с монтажен комплект WW965413 Тегло: 24,5 кг. Палетизация: 100 x 120/12 бр. Опаковка: в кашон Тоалетна седалка от дуропласт с функция за бърз демонтаж Тоалетна седалка от дуропласт с функция за плавно спускане с функция за бърз демонтаж Вградено казанче Коляно за вертикално оттичане Стоящо биде за монтаж плътно до стената с централен отвор за смесител вкл. монтажен комплект WW965413 Препоръчителна комплектация със сифон G1 1/4 B1501АА Тегло: 25 кг Палетизация: 100 x 120/12 бр. Опаковка: в кашон

180 ÷ 200

странично водоподаване

350

190

350

Ø55

Ø55

Ø102

Ø102

400

400

190 200

200

210

210

550

360

102 410

102 410

550

360

80

400

200

210

Ø35210

Ø35

220

220

60

550

360

190

90 ÷ 110

200

Сифон G1 1/4

J466001

бял

45,00

J466101

бял

108,00

W3079AA J324867

165,00 21,00

J465701 J4657MA

бял Ideal Plus

154,00 179,00

80

180 ÷ 200 90 ÷ 110

60

26

400

400

Ø102 300 190

200

Тоалетна седалка от дуропласт с функция за плавно спускане с функция за бърз демонтаж

бял Ideal Plus

800

800 730

Тоалетно казанче за WC комплект 3/6 литра, странично реверсивно водоподаване Тегло: 13,5 кг Палетизация: 80 x 120/12 бр. Опаковка: в кашон Тоалетна седалка от дуропласт с функция за бърз демонтаж

J465001 J4650MA 370

300

Тоалетна чиния за WC комплект вертикално оттичане вкл. монтажен комплект WW965413 Тегло: 28,5 кг Палетизация: 80 x 120/6 бр. Опаковка: в кашон

Цена без ДДС

410

550

400

190

410

B1501AA

10,60

360

VidimaТrend продукти / Санитарна керамика


180

350

320

Ø55

Ø102

550

55

550

360

195 55

J466101

бял

108,00

W3089AA

194,00

W3090AA

239,00

T604900

11,00

J465901 J4659MA

бял Ideal Plus

155,00 180,00

B1501AA VV610010 T604900

10,60 203,00 11,00

60

Ø35

Ø35

220

220

J464201 J4642MA

бял Ideal Plus

85,00 110,00

бял Ideal Plus

79,00 104,00

400

195 55

280

360

280

280

280

180 160 180 160 480 150

150

80

80

200

Ø30

75 480

535

650

650

280

280

480

280

280

180 160180 160 480 150

150

Ø35200

200

65

Ø30

500 600

550

840 840 785 785 600 600 550

70 480

600

80

Ø30

70

500

J464101 J4641MA

480 80

840 840 785 785 600 600 550 550

Ø35

195

840 840 785 785 600 600 550

Ø30

75

535

550

Душ комплекти Душ кабини и поддушови корита

Ø35200

195 65 65

Мивка 60 cm с централен отвор за смесител с възможност за монтаж на тридупков смесител за монтаж с мебел, пиедестал J4646 или полупиедестал J4647 Препоръчителен монтажен комплект M10x140 mm WW965340 Тегло: 16,5 кг Палетизация: 100 x 120/12 бр. Опаковка: в кашон

480

840 840 785 785 600 600 550 550

Ø35

Вани и душвани кабини Акрилни

Мивка 65 cm с централен отвор за смесител с възможност за монтаж на тридупков смесител за монтаж с мебел, пиедестал J4646 или полупиедестал J4647 Препоръчителен монтажен комплект M10x140 mm WW965340 Тегло: 17 кг Палетизация: 100 x 120/12 бр. Опаковка: в кашон

65

45,00

550

360

195

бял

400

115

165

60

J466001

Ø25

115

320 165

195

400

360

180 80 Ø25

80

550

400

320

55

320

149,00 174,00

220

180

Ø55

бял Ideal Plus

Аксесоари

Конзолно биде с централен отвор за смесител Тегло: 21,5 кг Палетизация: 100 x 120/12 бр. Опаковка: в кашон Сифон G 1 1/4 Монтажна структура Изолираща гарнитура

Ø25

Ø102

350 220

Тоалетна седалка от дуропласт с функция за бърз демонтаж Тоалетна седалка от дуропласт с функция за плавно спускане с функция за бърз демонтаж Монтажна структура с вградено казанче за монтаж към стената и пода Монтажна структура с вградено казанче за монтаж към пода Изолираща гарнитура

180 Ø25

J465801 J4658MA

Смесители

Конзолна тоалетна чиния хоризонтално оттичане Тегло: 23 кг Палетизация: 100 x 120/12 бр. Опаковка: в кашон

Цена без ДДС

Санитарна керамика и мебели Санитарна керамика

Описание Код Цвят

480

Всички посочени цени са в лева и без начислен ДДС. Производителят запазва правото си за промени в цените и номенклатурата.

27


Санитарна керамика Описание Код Цвят 280

280

Цена без ДДС

180 150

Мивка 55 cm с централен отвор за смесител с възможност за монтаж на тридупков смесител за монтаж с мебел, пиедестал J4646 или полупиедестал J4647 Препоръчителен монтажен комплект M10x140 mm WW965340 Тегло: 16 кг Палетизация: 100 x 120/12 бр. Опаковка: в кашон

280

180 150

280

280 480

150

180 150

150

600

550

Ø35

200 Ø35

190

190

480

550

80

840

785

600

550

550

200

Ø30

200 Ø30

65 Ø30

65

65

450

450

550

550

280

600

785

73,00 98,00

бял Ideal Plus

67,00 92,00

бял Ideal Plus

110,00 135,00

бял Ideal Plus

126,00 151,00

840

J463901 J4639MA

280

480 150

150

80

150

550

Ø35

190 200 Ø35 190

600

785

550 840

Ø30

200 Ø30

Ø30 65 65

400

80

840 550

200

65

480 80

785

600

550

840 480

785

600

600

785

550 840 550

600 600

785 785

840 840

400 400

405 500

405

405

500

500

155

175 20

Мивка за вграждане 55 cm с централен отвор за смесител Вкл. монтажен комплект E209167 и шаблон

550

бял Ideal Plus

280

280

180 155

190

785

840

480

280 180 155 280

Ø35

600

840

785

550

Мивка 50 cm с централен отвор за смесител с възможност за монтаж на тридупков смесител за монтаж с мебел, пиедестал J4646 или полупиедестал J4647 Препоръчителен монтажен комплект M10x140 mm WW965340 Тегло: 12,5 кг Палетизация: 100 x 120/16 бр. Опаковка: в кашон 180 155

600

J464001 J4640MA

480

480

450

480 80

840

785

840

785

600

550

150

190

Ø35

280 80

155

175 20175 20

150

150

J464301 J4643MA

155

850 550

150

600

850

850

600 600 550 550

Тегло: 11,5 кг Палетизация: 100 x 120/20 бр. Опаковка: в кашон

60 Ø35

Ø35

200

Ø35200

200

Ø30

Ø30

Ø30

200 470

60

200

60

200 470

470

450 550

Мивка за полувграждане 55 cm с централен отвор за смесител Вкл. монтажен комплект E209167 и шаблон Тегло: 15,5 кг Палетизация: 100 x 120/20 бр. Опаковка: в кашон 200

175

450

450

550

550

175

175 20

175

20 175 20 175 20 150

150

850 615 565 850 850

150

565

Ø35 Ø35 Ø35200 200 75 200 75

200 200

20

20 275

150 35 150 275 35

35

J464401 J4644MA

150

275

615 615 565

Ø30 Ø30

Ø30 90

90

90

470 75

470

470

450 550

28

450

450

550

550

VidimaТrend продукти / Санитарна керамика


175 145

200

200

200

бял Ideal Plus

60,00 85,00

J464801 J4648MA

бял Ideal Plus

54,00 79,00

J464701 J4647MA

бял Ideal Plus

56,00 81,00

J464601 J4646MA

бял Ideal Plus

48,00 73,00

175 145 475

150

150

Тегло: 9,5 кг Палетизация: 80 x 120/16 бр. Опаковка: в кашон

565

615

795

850 565

55 Ø35

55 180

200

J464501 J4645MA

615

795

850

475 80

80

565

615

795

850 565

615

795

850

Ø35

180 200 330

390

390

450

450

Полупиедестал за мивка за ръце за монтаж с мивки за ръце 45 cm Вкл. монтажен комплект WW965413

200 330

Смесители

Мивка за ръце 45 cm с централен отвор за смесител Препоръчителен монтажен комплект M8x90 mm К714467

Цена без ДДС

Санитарна керамика и мебели Санитарна керамика

Описание Код Цвят

Полупиедестал за монтаж с мивки VidimaTrend 65,60,55,50 cm Вкл. монтажен комплект WW965413 и шаблон

Вани и душвани кабини Акрилни

Тегло: 6,5 кг Палетизация: 80 x 120/30 бр. Опаковка: в кашон

Пиедестал за монтаж с мивки VidimaTrend 65,60,55,50 cm Тегло: 12,0 кг Палетизация: 80 x 120/20 бр. Опаковка: в кашон

Всички посочени цени са в лева и без начислен ДДС. Производителят запазва правото си за промени в цените и номенклатурата.

Аксесоари

Душ комплекти Душ кабини и поддушови корита

Тегло: 7,0 кг Палетизация: 80 x 120/30 бр. Опаковка: в кашон

29


Мебели Описание

Шкаф за мивка 70 cm 700x484x500 mm конзолен, вкл. монтажен комплект, две чекмеджета с плавно затваряне – за монтаж с плот 70, 100, 130 или 170 cm в зависимост от конфигурацията – за монтаж с мивки VidimaTrend 65, 60, 55 или 50 cm

70

Цвят

Цена без ДДС

W5507YF W5507EX W5507SV

лак бордо лак графит светъл дъб

394,00 394,00 340,00

W5508YF W5508EX W5508SV

лак бордо лак графит светъл дъб

266,00 266,00 208,00

W5509YF W5509EX W5509SV

лак бордо лак графит светъл дъб

415,00 415,00 290,00

W5510YF W5510EX W5510SV

лак бордо лак графит светъл дъб

250,00 250,00 166,00

500

0

Код

4

48

Шкаф страничен 30 cm 300x484x500 mm конзолен, вкл. монтажен комплект, реверсивна врата с плавно затваряне върху буфер – за монтаж с плот 70, 100, 130 или 170 cm в зависимост от конфигурацията

30

500

0

4

48

0

30

40

0

1500

Шкаф колона 400x300x1500 mm конзолен, реверсивен, вкл. монтажен комплект, вратички с плавно затваряне върху буфер

0

16

30

0

600

Шкаф окачен 300x160x600 mm конзолен, реверсивен, вкл. монтажен комплект, вратичка с плавно затваряне върху буфер

Цветове мебели:

30

Светъл дъб SV

Лак бордо YF

Лак графит ЕX

VidimaТrend продукти / Мебели


Шкаф окачен със стъклена вратичка 300x160x600 mm конзолен, реверсивен, вкл. монтажен комплект, стъклена вратичка с магнитно затваряне

W5511YF W5511EX W5511SV

0 300

208,00 208,00 146,00

Огледало 70 cm 700x600 mm алуминиева рамка, вкл. монтажен комплект

70

288,00

W599667

166,00

0

0

70

0

W5512WG W5512CT

бял лак тъмен дъб

42,00 39,00

W5513WG W5513CT

бял лак тъмен дъб

106,00 100,00

Душ комплекти Душ кабини и поддушови корита

16

Вани и душвани кабини Акрилни

600

Осветление за огледало полирана стомана 220 V, 50/60 Hz, 40 W MAX G9, IP44, двойна изолация, клас II

Полица за огледало 70 cm 700х160 mm вкл. монтажен комплект

W599767

Смесители

600

16

лак бордо лак графит светъл дъб

Цена без ДДС

Санитарна керамика и мебели Санитарна керамика

Описание Код Цвят

Плот 70 cm с централен отвор 704х510 mm Напълно фолиран MDF с централно разположен отвор за мивка с бяла метална якичка

0

51

70

Тъмен дъб Препоръчителна комбинация CТ с мебели в цвят SV

Бял лак WG

4

Цветове плотове:

Аксесоари

За инсталация с шкаф за мивка 70 cm W5507xx

Препоръчителна комбинация с мебели в цвят YF и EX

Всички посочени цени са в лева и без начислен ДДС. Производителят запазва правото си за промени в цените и номенклатурата.

31


Мебели Описание Код Цвят Плот 100 cm с ляв отвор 1004х510 mm Напълно фолиран MDF с ляво разположен отвор за мивка с бяла метална якичка За инсталация с шкафове W5507xx+W5508xx

0 51

Плот 100 cm с десен отвор 1004х510 mm Напълно фолиран MDF с дясно разположен отвор за мивка с бяла метална якичка За инсталация с шкафове W5507xx+W5508xx

10

бял лак тъмен дъб

148,00 142,00

W5515WG бял лак W5515CT тъмен дъб

148,00 142,00

W5516WG бял лак W5516CT тъмен дъб

190,00 184,00

W5517WG бял лак W5517CT тъмен дъб

250,00 244,00

04

0 51

Плот 130 cm с централе отвор 1304х510 mm Напълно фолиран MDF с централно разположен отвор за мивка с бяла метална якичка 0 51 За инсталация с шкафове W5507xx+2 бр. W5508xx

W5514WG W5514CT

Цена без ДДС

10

04

13

04

Плот 170 cm 1704х510 mm Напълно фолиран MDF с два симетрично разположени отвора за мивка с бяла метална якичка 0

За инсталация с шкафове 2 бр. W5507xx+W5508xx

Цветове плотове:

32

51

Тъмен дъб Препоръчителна комбинация CТ с мебели в цвят SV

17

04

Бял лак WG

Препоръчителна комбинация с мебели в цвят YF и EX

VidimaТrend продукти / Мебели


Смесители Описание Номер Цвят

Цена без ДДС

Смесител стоящ за умивалник

хром

111,00

B8957AA

хром

113,00

B8961AA

хром

120,00

B8962AA

хром

96,00

B8959AA

хром

120,00

Санитарна керамика

едноръкохватков, 47mm керамичен затварящ механизъм CLICK Гъвкави връзки G3/8 за присъединяване Система за фиксиране EasyFix Комбиниран изпразнител Метална ръкохватка Скрит аератор

B8955AA 158

76 124 max 35

68 min 350 max 150

G1 1/4

G3/8

Смесител стоящ за биде едноръкохватков, 47mm керамичен затварящ механизъм CLICK Гъвкави връзки G3/8 за присъединяване Система за фиксиране EasyFix Комбиниран изпразнител Метална ръкохватка Аератор “Cascade” със сферична връзка

158

Мебели Смесители

70

121 max 35

63

min 350 max 150

: 30-50

G1 1/4 G3/8

Смесител стенен за вана/душ едноръкохватков, 47mm керамичен Стандартно присъединяване Автоматичен превключвател Метална ръкохватка Скрит аератор Възвратен клапан Без аксесоари

Смесители Акрилни вани

70 G1/2 G1/2 137 178

150±13

Смесител стенен за душ едноръкохватков, 47mm керамичен затварящ механизъм CLICK Стандартно присъединяване Метална ръкохватка Възвратен клапан Без аксесоари

Вани и душ кабини Душ кабини и поддушови корита

70 G1/2

G1/2

166

150±13

Смесител стоящ за кухня 180

159

190

Аксесоари

249

max 40

едноръкохватков, 47mm керамичен затварящ механизъм CLICK Въртящ се лят чучур Гъвкави връзки G3/8 за присъединяване Система за фиксиране EasyFix Метална ръкохватка Аератор “Cascade”

Sw13

min 360

Sw19 G3/8

Всички посочени цени са в лева и без начислен ДДС. Производителят запазва правото си за промени в цените и номенклатурата.

33


Вани Описание Номер Размер Цвят

Цена без ДДС

Акрилни вани VidimaTrend правоъгълни

Правоъгълна

Правоъгълни акрилни вани VidimaTrend симетрични

J483201 J483301 J483401 J483501 J483601 J483701 J483801 J486301 J486401 J486501 J486601 J486701 J486901 J487001 J487101

Акрилна вана Акрилна вана Акрилна вана Акрилна вана Акрилна вана Акрилна вана Акрилна вана Страничен панел Страничен панел Страничен панел Челен панел за 140 Челен панел за 150 Челен панел за 160 Челен панел за 170 Челен панел за 180

140x70 150x70 160x70 170x70 170x75 170x80 180x80 70 75 80 140 150 160 170 180

Бял Бял Бял Бял Бял Бял Бял Бял Бял Бял Бял Бял Бял Бял Бял

209,00 209,00 229,00 229,00 229,00 239,00 239,00 68,00 68,00 68,00 99,00 99,00 109,00 109,00 109,00

J483901 J484001 J486401 J486501 J487001 J487101

Акрилна вана Акрилна вана Страничен панел Страничен панел Челен панел за 170 Челен панел за 180

170x75 180x80 75 80 170 180

Бял Бял Бял Бял Бял Бял

245,00 255,00 68,00 68,00 109,00 109,00

Акрилна вана, дясна 170x90 Акрилна вана, лява 170x90 Челно-страничен панел десен 170 Челно-страничен панел ляв 170

Бял Бял Бял Бял

284,00 284,00 140,00 140,00

Правоъгълна симетрична

Акрилни вани VidimaTrend с душово пространство

лява

J484501 J484601 J487601 J487701

с душ пространство

Забележка: Акрилните вани са налични от м. септември 2010 Акрилните вани се доставят с включен комплект крака

34

VidimaТrend продукти /Вани и душ кабини


Цена без ДДС

Асиметрични акрилни вани VidimaTrend

Акрилна вана, дясна 160x90 Акрилна вана, лява 160x90 Челен панел десен 160 Челен панел ляв 160

Бял Бял Бял Бял

239,00 239,00 179,00 179,00

J484101 J484201 J487201 J487301

Акрилна вана Акрилна вана Челен панел десен Челен панел ляв

Бял Бял Бял Бял

315,00 330,00 169,00 179,00

Смесители

J484301 J484401 J487401 J487501

Санитарна керамика и мебели Санитарна керамика

Описание Номер Размер Цвят

лява асиметрична

130x130 140x140 130 140

Душ комплекти Душ кабини и поддушови корита

Вани и душвани кабини Акрилни

Ъглови акрилни вани VidimaTrend

ъглова

36,40

Аксесоари

B4812AA Универсален автоматичен сифон за вана с интегриран преливник и хромирана ръкохватка

Забележка: Акрилните вани са налични от м. септември 2010 Акрилните вани се доставят с включен комплект крака

Всички посочени цени са в лева и без начислен ДДС. Производителят запазва правото си за промени в цените и номенклатурата.

35


Душ кабини Описание Номер Размер Стъкло Профил

Цена без ДДС

Овални душ кабини VidimaTrend

Бял Сребърен Бял Сребърен Бял Сребърен Бял Сребърен Бял Сребърен Бял Сребърен

360,00 400,00 373,00 414,00 297,00 330,00 310,00 344,00 355,00 394,00 367,00 408,00

T2638AC T2638YB T2639AC T2639YB T2645AC T2645YB T2646AC T2646YB T2652AC T2652YC T2653AC T2653YC

A

B

C

80x80

42,5

77:79,5

77:79,5

90x90

57

87:89,5

87:89,5

Квадратни душ кабини VidimaTrend

70x70

A

B

C

36,5

67:69,5

67:69,5 72:74,5

75x75

40

72:74,5

80x80

43,5

77:79,5

77:79,5

85x85

47

82:84,5

82:84,5

90x90

50,5

87:89,5

87:89,5

Правоъгълни душ кабини VidimaTrend

A

B

C

42

67:69,5

82:84,5

70x90

42

67:69,5

87:89,5

74x90

45,5

72:74,5

87:89,5

70x85

80x80 80x80 90x90 90x90 80x80 80x80 90x90 90x90 80x80 80x80 90x90 90x90

Мат кристал Мат кристал Мат кристал Мат кристал Акрил Акрил Акрил Акрил Кристал Кристал Кристал Кристал

Забележка: закръгление 550 mm T2640AC T2640YB T2641AC T2641YB T2642AC T2642YB T2647AC T2647YB T2648AC T2648YC T2649AC T2649YC T2654AC T2654YB T2655AC T2655YC T2656AC T2656YC

70x70 70x70 80x80 80x80 90x90 90x90 70x70 70x70 80x80 80x80 90x90 90x90 70x70 70x70 80x80 80x80 90x90 90x90

Мат кристал Мат кристал Мат кристал Мат кристал Мат кристал Мат кристал Акрил Акрил Акрил Акрил Акрил Акрил Кристал Кристал Кристал Кристал Кристал Кристал

Бял Сребърен Бял Сребърен Бял Сребърен Бял Сребърен Бял Сребърен Бял Сребърен Бял Сребърен Бял Сребърен Бял Сребърен

239,00 265,00 247,00 274,00 257,00 285,00 218,00 242,00 227,00 252,00 236,00 262,00 231,00 257,00 239,00 266,00 249,00 277,00

T2643AC T2643YB T2644AC T2644YB T2650AC T2650YB T2651AC T2651YB T2657AC T2657YB T2658AC T2658YB

70x90 70x90 75x90 75x90 70x90 70x90 75x90 75x90 70x90 70x90 75x90 75x90

Мат кристал Мат кристал Мат кристал Мат кристал Акрил Акрил Акрил Акрил Кристал Кристал Кристал Кристал

Бял Сребърен Бял Сребърен Бял Сребърен Бял Сребърен Бял Сребърен Бял Сребърен

252,00 280,00 257,00 285,00 227,00 252,00 231,00 257,00 245,00 272,00 249,00 277,00

Забележка: Душ кабините са налични от м. септември 2010

36

VidimaТrend продукти /Вани и душ кабини


Описание Номер

Цена без ДДС

B9096АА

133,00

B9097АА

145,00

B9098АА

115,00

B9099АА

130,00

B9105АА

338,00

B9106АА

338,00

Комплект тръбно окачване VidimaTrend Съдържа: тръбно регулируемо окачване 90 cm 3-функционален ръчен душ 95 mm, пластмасов шлаух Ultraflex 1750 mm пластмасова сапуниера

Санитарна керамика и мебели Санитарна керамика

Душ комплекти

900

Комплект тръбно окачване VidimaTrend Съдържа: тръбно регулируемо окачване 90 cm 3-функционален ръчен душ 120 mm, пластмасов шлаух Ultraflex 1750 mm пластмасова сапуниера

127

Комплект тръбно окачване VidimaTrend Съдържа: тръбно регулируемо окачване 90 cm 1-функционален ръчен душ 95 mm, пластмасов шлаух Ultraflex 1750 mm пластмасова сапуниера 900

127

Oпаковка: в кутия

Вани и душвани кабини Акрилни

Комплект тръбно окачване VidimaTrend Съдържа: тръбно регулируемо окачване 90 cm 3-функционален ръчен душ 120 mm, пластмасов шлаух Ultraflex 1750 mm пластмасова сапуниера

Смесители

165

Oпаковка: в кутия

165

Душов комплект за стенен смесител Съдържа: тръбно окачване с ръчен превключвател 180 mm горен фиксиран душ 95 mm еднофункционален ръчен душ пластмасов шлаух Ultraflex 1750 mm пластмасов шлаух Ultraflex 300 mm

441

Oпаковка: в кутия

Душ комплекти Душ кабини и поддушови корита

973

450-650

65

Душов комплект за вграден смесител Съдържа: тръбно окачване с ръчен превключвател 180 mm горен фиксиран душ 95 mm еднофункционален ръчен душ пластмасов шлаух Ultraflex 1750 mm

441

Аксесоари

Oпаковка: в кутия 973

450-650

65

Всички посочени цени са в лева и без начислен ДДС. Производителят запазва правото си за промени в цените и номенклатурата.

37


Душ комплекти Описание

Номер

Тръбно регулируемо окачване VidimaTrend 90 cm, пластмасова сапуниера

Цвят

Цена без ДДС

B9104АА

95,00

B9100АА

20,60

B9101АА

35,00

B9102АА

38,50

B9103АА

50,10

Oпаковка: в кутия 900

24

50

Ръчен душ 95 mm, еднофункционален 33

Oпаковка: в кутия

95

212

32

Ръчен душ 120 mm, еднофункционален 35

120

Oпаковка: в кутия

244

32

Ръчен душ 95 mm, трифункционален

35

95

Oпаковка: в кутия

212

32

Ръчен душ 120 mm, трифункционален

37

120

Oпаковка: в кутия

244

32

38

VidimaТrend продукти / Аксесоари


Aксесоари Стъклена сапуниера с държач Резервна част: Стъклена сапуниера

Цена без ДДС

B9120AA

39,00

B9131NU

19,00

B9121АА

38,00

B9132NU

19,00

B9122АА

59,00

B9132NU

19,00

Дозатор за течен сапун Резервна част: Стъклен контейнер

B9128AA

65,00

B9134NU

30,00

Стъклена полица 600х120 mm, дебелина на стъклото 6 mm Резервна част: Стъкленa плоскост

B9119AA

54,00

B9130NU

25,00

Душ комплекти Душ кабини и поддушови корита Аксесоари

Двойка стъклени чаши с държач Резервна част: Стъклена чаша

Вани и душвани кабини Акрилни

Смесители

Стъклена чаша с държач Резервна част: Стъклена чаша

Санитарна керамика и мебели Санитарна керамика

Описание Номер Цвят

Всички посочени цени са в лева и без начислен ДДС. Производителят запазва правото си за промени в цените и номенклатурата.

39


Aксесоари Описание

40

Номер

Цвят

Цена без ДДС

Хавлийник 600 mm

B9124АА

60,00

Двоен хавлийник 600 mm

B9125АА

92,00

Двойна закачалка

B9126АА

22,00

Хавлийник за биде

B9123AA

37,00

Поставка за тоалетна хартия

B9129АА

40,00

Четка за WC, конзолна Резервна част: Стъклен съд за четка

B9127АА B9133NU

67,00 25,00

VidimaТrend продукти / Аксесоари


41


Индекс B-W B B1501AA В7816AA В7818AA В7978AA B8496АА B8501АА B8507АА B8512АА B8930AA B8934AA B8936АА B8938АА B8955AA B8957AA B8959AA B8961AA B8962AA B9096АА B9097АА B9098АА B9099АА B9100АА B9101АА B9102АА B9103АА B9105АА B9106АА B9119AA B9120AA B9121АА B9122АА B9123AA B9124АА B9125АА B9126АА B9127АА B9128AA B9129АА B9130NU B9131NU B9132NU B9133NU B9134NU

26, 27 33 33 33 37, 38 37 37 37 39 39, 40 39 39, 40 33 33 33 33 33 37 37 37 37 38 38 38 38 37 37 39 39 39 39 40 40 40 40 40 39 40 39 39 39 40 39

J J4639MA J4640MA J4641MA J4642MA J4643MA

42

28 28 27 27 28

J4644MA J4645MA J4646MA J4647MA J4648MA J4649MA J4650MA J4651MA J4652MA J4656MA J4657MA J4658MA J4659MA J324867 J463901 J464001 J464101 J464201 J464301 J464401 J464501 J464601 J464701 J464801 J464901 J465001 J465101 J465201 J465601 J465701 J465801 J465901 J466001 J466101 J483201 J483301 J483401 J483501 J483601 J483701 J483801 J483901 J484001 J484101 J484201 J484301 J484401 J484501 J484601 J486301 J486401 J486501

28 29 29 29 29 26 26 26 26 26 26 27 27 26 28 28 27 27 28 28 29 29 29 29 26 26 26 26 26 26 27 27 26, 27 26, 27 34 34 34 34 34 34 34 34 34 35 35 35 35 34 34 34 34 34

J486601 J486701 J486901 J487001 J487101 J487201 J487301 J487401 J487501 J487601 34 J487701 34

34 34 34 34 34 35 35 35 35

T T2638AC T2638YB T2639AC T2639YB T2640AC T2640YB T2641AC T2641YB T2642AC T2642YB T2643AC T2643YB T2644AC T2644YB T2645AC T2645YB T2646AC T2646YB T2647AC T2647YB T2648AC T2648YC T2649AC T2649YC T2650AC T2650YB T2651AC T2651YB T2652AC T2652YC T2653AC T2653YC T2654AC T2654YB T2655AC T2655YC T2656AC T2656YC T2657AC

36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36 36

T2657YB T2658AC T2658YB T604900

36 36 36 27

V VV610010

27

W W3079AA 26 W3089AA 27 W3090AA 27 W3092AA 27 W3093AA 27 W5507EX 30 W5507SV 30 W5507YF 30 W5508EX 30 W5508SV 30 W5508YF 30 W5509EX 30 W5509SV 30 W5509YF 30 W5510EX 30 W5510SV 30 W5510YF 30 W5511EX 31 W5511SV 31 W5511YF 31 W5512CT 31 W5512WG 31 W5513CT 31 W5513WG 31 W5514CT 32 W5514WG 32 W5515CT 32 W5515WG 32 W5516CT 32 W5516WG 32 W5517CT 32 W5517WG 32 W9099 01 30, 31, 32 W9104 01 26, 27, 28, 29 W599667 31 W599767 31


Гаранции и стандарти Гаранции Изделия

Гаранционен срок

Керамични санитарни изделия

15 години

Промивен механизъм за тоалетно казанче

3 години

Тоалетна седалка от дуропласт

2 години

Смесителни батерии с керамичен затварящ механизъм

5 години

Смесителни батерии с каучуков затварящ механизъм

3 години

Аксесоари: ръчен душ, двойно оплетен шлаух, окачване

5 години

Аксесоари: единично оплетен и пластмасов шлаух

2 години

Аксесоари за баня

5 години

Душ кабини

2 години

Акрилни вани

25 години

Стандарти Продуктова група

Подгрупа

Присъединителни размери

Функционални изисквания

умивалници

умивалници за стойка

БДС EN 31: 2002

БДС EN 14688:2007

умивалници със стенно окачване

БДС EN 32: 2002

умивалници за ръце със стенно окачване

БДС EN111: 2005

пиедестали

пиедестал полупиедестал

бидета

тоалетни чинии

писоари

бидета за монтаж на пода с горно подаване на водата

БДС EN 35: 2003

бидета за монтаж на стена с горно подаване на водата

БДС EN 36: 2003

тоалетни чинии за монтаж на пода в комплект с промивно казанче

БДС EN 33: 2003

тоалетни чинии за монтаж на пода с отделно подаване на водата

БДС EN 37: 2003

тоалетни чинии за монтаж на стена с отделно подаване на водата

БДС EN 38: 2003

писоари за монтаж на стена

БДС EN 80: 2004

БДС EN 13407:2006

БДС EN 695: 2005

БДС EN 13310:2003

кухненски мивки

БДС EN 14528:2005

БДС EN 997:2003

тоалетни казанчета

прБДС EN 14055:2008*

пълнещ механизъм за тоалетно казанче

БДС EN 14124:2005

керамични поддушови корита смесители

БДС EN 251: 2004

БДС EN 14527:2006

едноръкохваткови смесители

БДС EN 817:2001

двуръкохваткови смесители

БДС EN 200:2005

никел-хромови покрития

БДС EN 248:2003

акрилни вани

БДС EN 198:2003

душ кабини

БДС EN 14428:2005

* - посочените европейски стандарти не са официално приети към момента на отпечатването на ценовата листа


“Идеал Стандарт – Видима” АД Маркетинг и продажби Севлиево 5400 Ул. “Марин Попов” 53 Тел. 0675/ 30 801, 30 232 Факс: 0675 / 30 801, 30 814 e-mail: office@idealstandard.com http://www.vidima.bg

VidimaTrend  

VidimaTrend Eлементите на един съвършен свят Едно съвършено пространство, което хармонира с вътрешния ти свят. Едно модерно място за твоя ко...