Page 1

Retkiä

persoonallisuudella

ja tunteella!

MV CHAMPAGNE LAIVATYYPPI : PUUKUUNARI
 RAKENNETTU : 2003, TÄYSIN UUSITTU 2010 PITUUS : 20 M / 66 FT
 LEVEYS: 4.4 M / 14 FT

 TURVALLISUUS : PELASTUSLIIVIT LAPSILLE SEKÄ AIKUISILLE, EA-KOULUTETTU HENKILÖKUNTA, ENSIAPUVÄLINEET, PALOSAMMUTIN, PALOHÄLYTIN, PELASTUSRENKAAT

 NAVIGOINTI & KOMMUNIKAATIO : KOMPASSI, SYVYYSMITTARI, VHF RADIO, MATKAPUHELIN


Tervetuloa MV Champagnelle, matkalle joka on elämyksiä täynnä!

 Me, La Moet- tiimi, olemme ylpeitä esitellessämme oman laivamme, MV Champagnen, joka on monellakin tapaa todeksi tullut unelma. Ensimmäiset neljä vuotta risteilimme vuokra-aluksella, kunnes elokuussa vuonna 2010 ostimme perinteisen kalastusaluksen, jonka rakensimme kokonaan uusiksi. Useat työtunnit, hiki ja kyyneleet olivat kaiken vaivan arvoisia ja lopputuloksena oli ihastuttava, täysin mukavuuksin varustettu 20 metrinen puukuunari. Viihtyisät oleskelutilat sekä sisällä että ulkona, siistit ja modernit wctilat, panoraamanäköala merelle, iso aurinkokansi rentoutumiseen ja auringonottoon, raikkaat juomat sekä laivan oman keittiön maukas ruoka yhdistettynä laivan ainutlaatuiseen tunnelmaan ovat taanneet asiakkaidemme tyytyväisyyden. Saamme päivittäin positiivista palautetta retkistämme, joilta kukaan ei lähde myöskään nälkäisenä tai janoisena. Laivamme ei ole pelkästään kuljetusväline, vaan osa uskomattoman ihanaa elämystä. Risteilyllämme voit nauttia kauniista luonnosta sekä samalla tutustua useaan eri rantaan, kaikki tämä yhden päivän aikana. Kanssamme voit jättää kiireet ja murheet taaksesi ja vain nauttia risteilystäsi MV Champagnella.Täällä sinulla on aikaa rentoutua, saaden samalla ihastuttavia muistoja ja elämyksiä. Seuraavilta sivuilta löydät varmasti juuri sinulle sopivan risteilyn!

Astu kanssamme laivaan!Phi Phi

AIKATAULU 06.45

KULJETUKSET HOTELLEILTA

07.30 LÄHTÖ PHUKETISTA 08.00 AAMIASTARJOILU LAIVALLA 10.30 PIKKUPURTAVAA JA PHI PHI ESITTELY 11.30

PHI PHI-UINTIA,AURINKOA JA

SNORKLAUSTA 13.45

LOUNASTARJOILU LAIVALLA

14.30 RISTEILYÄ KANSALLISPUISTOSSA,

PHI PHI JA VIKING CAVE

15.00 MAYA BAY, THE BEACH

ELOKUVASTA TUTTU LAGUUNI

15.15 PALUUMATKA PHUKETTIIN 16.30 THAIMAALAISIA TAPOJA JA PERINTEITÄ

UNELMIEN MAISEMIA- PHI PHI SAARET

17.30

PALUUKULJETUKSET HOTELLEILLE


Saaret joista kaikki puhuvat. Elämys sillä pienellä extralla! Lähde kanssamme retkelle maisemiin joista olet unelmoinut. Reppumatkaajien löydettyä Phi Phi saaret turiskohteeksi 70-luvulla, on saarten suosio kasvanut vauhdilla. Upeampaa trooppista ympäristöä onkin vaikea löytää, sademetsien peittämiä vuoria, viehättäviä kalastajakyliä sekä silmänkantamattomiin seesteisiä palmujen reunustamia rantoja. Upea vedenalainen elämä houkuttelee paikalle vuosittain myös kymmeniä tuhansia snorklaajia . Retkemme Phi Phille on risteily maailmankuuluisille saarille, jonka maisemat häikäisevät niin pinnan alla kuin päälläkin. Tarjoamme sinulle kokemuksen jossa yhdistyy upea päivä merellä, snorklausta kirkkaissa vesissä sekä kertomukset Phi Phi saarista ja elämästä Thaimaalaisessa kulttuurissa.

ivalla...

Rentoudu la

...Nauti au ringosta, uimisesta ja snorklaukse sta

HINTA aikuiset 3500 THB / lapset 1750 THB / lapset alle 4 vuotta ilmaiseksi!


Retki

AIKATAULU 08.00

KULJETUKSET HOTELLEILTA

09.15

RISTEILYÄ SAARIEN EDUSTALLA

11.00 SNORKLAUSTA, AURINGONOTTOA

JA UIMISTA VENEESTÄ

12.30 LOUNASTARJOILU VENEELLÄ 14.00

UIMISTA JA SNORKAILUA

VENEESTÄ, FREEDOM BEACH:LLA

15.00 JÄLKIRUOKATARJOILU LAIVALLA, PANNUKAKKUJA SUKLAAKASTIKKEELLA 15.30

RENTOUTTAVA PÄIVÄ UPEASSA YMPÄRISTÖSSÄ!

KULJETUS TAKAISIN HOTELLEILLE


Rentoudu ja tunne vapaus merellä. Päivä joka sopii kaikille! Lähde kanssamme ikimuistoiselle veneretkelle Phuketin saaristoon, jonka aikana pääset nauttimaan auringosta, uimisesta ja kauniista maisemista. Meidän kanssamme vietät rentouttavan päivän, joka on täynnä uusia kokemuksia ja nautintoja. Matkan aikana tulet näkemään dramaattisia vuoristomaisemia sekä piilossa olevia hiekkarantoja, jotka voi havaita vain mereltä. Tarjoamme sinulle elämyksen, jossa yhdistyy merellä rentoutuminen ja snorklaus Thaimaan kristallinkirkkaissa vesissä.

kaan?

Tuletko mu

Hedelmiä, pirtelöä ja pannukakku ja kaikille!

HINTA aikuiset 3500 THB / lapset 1750 THB / lapset alle 4 vuotta ilmaiseksi!


Saariretki

AIKATAULU 07.15

KULJETUKSET HOTELLEILTA

09.00

RISTEILY KOHTI SATUMAISTA

PHANG NGA

MERILUONNONPUISTOA ALKAA.

AAMIAISTARJOILU 11.00

KOH HONG- UINTIA JA

SNORKLAUSTA LAGUUNISSA

13.00

LOUNASTARJOILU LAIVASSA

14.30

KOH PAK BIA- UINTIA

KALLIOMAISEMISSA 15.15

TUOREITA PANNUKAKKUJA

SUKLAAKASTIKKEELLA 16.30 PALUU SATAMAAN, KULJETUKSET HOTEILLE

RENTOUTTAVA RETKI USKOMATTOMASSA YMPÄRISTÖSSÄ


Kokemus jota et halua jättää väliin! Tervetuloa nauttimaan unelmien päivästä merellä! Risteilemme satumaailmassa nimeltään Phang Nga. Mysteeriset ja jännittävät maisemat lumoavat sinut kauneudellaan ja saaristo on varmastikin yksi maailman upeimmista. Vierailemme Koh Hong laguunissa joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet snorklaukseen sekä rentoutumiseen rannalla. Halukkaat voivat myös lähteä kanssamme pienelle kävelylle viidakkoon. Teemme matkaa saaristossa jonka saaret, kalliot, luolat ja laguunit ovat luontoäidin uskomattomia taidonnäytteitä. Välillä pysähdymme pulahtamaan taivaansiniseen veteen. Voimme luvata, että palaat retkeltä vaikuttuneena, rentoutuneena ja mielesi on täynnä muistoja upeasta päivästä.

Snorklaa ! kanssamme

Unelmien K oh Hong ja Phang N ga

HINTA aikuiset 4500 THB / lapset 2250 THB / lapset alle 4 vuotta ilmaiseksi


maisemia

Tunteellla

alla

Tervetuloa aurinkokannelle

Panoraama

nelm Oikealla tun

Uskaltaisitk

o?

Tilaa rentoutumis elle


Hyvä tietää La Moet tarjoaa sinulle persoonallisia ja tunnelmallisia matkoja, ilman kiirettä, stressiä ja pakkoa. Seuraavassa hieman käytännön tietoutta avuksesi! MITÄ SISÄLTYY HINTAAN? Kuljetukset hotellilta, snorklausvälineet, aamiainen, lounas, pikkupurtavaa, hedelmiä, kahvi, tee sekä virvoitusjuomat laivalla. Tropiikin helmet risteilyllä myös majoituksen. Sekä tietysti paljon upeita muistoja! MITÄ EI SISÄLLY HINTAAN? Illallinen Tropiikin helmet risteilyllä, meriluonnonpuisto maksut EN OLE SNORKLANNUT ENNEN? Ei hätää! Opastamme sinua aina ennen snorklausta. Tulemme myös kanssasi veteen ja näytämme sinulle kauniin pinnan alaisen elämän. PIENET LAPSET TAI LIIKUNTARAJOITTEISET? Laivamme sopii kaikille, vauvasta vaariin. Kaikki eivät myöskään halua tai voi snorklata, mutta kokemuksia ja muistoja haluvat kaikki! MITÄ OTAN MUKAANI? Pyyheliina, uima-asu,aurinkovoidetta, kamera, yöpymistarvikkeet Troopikin helmet retkelle sekä tietysti iloisen mielen! PALJONKO RISTEILYT MAKSAVAT JA MINÄ PÄIVINÄ NIITÄ TEHDÄÄN?

Aikuiset Lapset

Retki

3 500 B

1 750 B

Phi Phi

3 500 B

1 750 B

4 500 B

2 250 B

Saariretki

LAPSET ALLE 4 VUOTTA ILMAISEKSI!

KOSKA MINUT NOUDETAAN HOTELLILTA?

Nai Yang Bang Tao Surin

Kamala

Patong

Karon

Kata

Retki

07.15 07.15 07.30 07.45 08.00 08.15 08.30

Phi Phi

06.30 06.30 06.15 06.30 06.45 07.00 07.15

Tropiikin helmet 06.15 06.15 06.30 06.45 07.00 07.15 07.30


Laivalla tavataan!

Retkiä - 2013 2014  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you