Page 1

Yeah!

BUCS ESPAI MARFÀ gestionats per la Casa de la Música

Un espai on poder assajar i molt més Assessorament, activitats formatives, suport a grups, estudi d'enregistrament, cursos, tallers, masterclasses...

un espai de suport al músic!


Vols assajar amb la teva banda? No tens espai? Els teus veïns estan cansats de sentir-te tocar la bateria o la trompeta? Ara existeix un espai on poder fer tot això. A l’Espai Marfà de l’Ajuntament de Girona s’han posat en funcionament els bucs d’assaig gestionats per la Casa de la Música. Un espai per assajar, fer pràctica d’instrument i amb la possibilitat d’enregistrar maquetes. Els bucs, situats a la segona planta de l’antiga fàbrica Marfà, disposen de diverses configuracions de mida, de disponibilitat horària i d’equipament. El projecte no és estrictament el de disposar d’un espai d’assaig: la Casa de la Música suma esforços amb l’Espai Marfà per oferir també activitat de formació, assessorament, suport a la creació, master class, etc., per tal de convertir l’equipament en el punt de referència dels musics i de la creació musical a Girona.


SET BUCS DISPONIBLES! Cinc bucs de 12 m2, per a un màxim de cinc persones. Dos bucs grans, un de 20 m2 i un de 30 m2, per a formacions més grans. També disposem d’un estudi compost d’una cabina d’enregistrament i una sala de control, així com de 20 armariets disponibles per als usuaris dels bucs. TOTS els bucs disposen d’equip de veus.

DIVERSES OPCIONS DE LLOGUER Pots llogar el buc per a ús individual, si el que vols és practicar el teu instrument, o pots llogar-lo per a grups. També tens l’opció de fer servir el nostre backline (bateria, amplificadors de guitarra i baix, teclat) o de portar el teu de casa. També disposem de backline per a DJ i grups de hip hop.

EL TEU BUC DES DE 3€! Els bucs estan disponibles 365 dies a l’any. Diferents tarifes en funció de la mida del buc, l’horari o l’ús del backline. Consulta els preus i els descomptes al nostre web!

VINE A VEURE’NS I T’ASSESSORAREM!

US USUARIS PROMOCIÓ ESPECIAL NO

Ó AMB LA PRIMERA SESSI ! ET REGALEM LA SEGONA


Horaris de lloguer dels bucs: Dilluns i dimarts, de 15 a 22h Dimecres, de 9 a 14h i de 15 a 22h Dijous i divendres, de 15 a 23h Dissabte, de 9 a 14h i de 15 a 22h Diumenge, de 15 a 22h Festius (amb reserva prèvia), de 15 a 22h Horari d’atenció telefònica de 16 a 21h Tel. 972 236 815. També pots consultar la nostra pàgina

www.girona.cat/bucsespaimarfa info@bucsespaimarfa.cat O visita’ns a la segona planta de l’Espai Marfà (c. de Baix, 2, 17006 - GIRONA ).

DÍPTIC BUCS MARFA  

DIPTIC BUCS MARFA

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you