Page 60

1

2

3

1. Mikael Johansson och kenneth andersohn firade Timrå IKs slutspelsplats på Genny's. 2. Lisbet och Lars Frölund var på invigningen av det renoverade Rådhuset i samband med Härnösands 425-årsjubileum. 3. Beauty Inthap och Ninyarut Norat umgicks och hade trevligt på Svenssons.

4

4. Linda Jachman och carl asp hade trevligt på Amadeus. 5. Leo Mellberg var på Teatern för att titta på sitt barnbarn i Kiörningskolans teaterprojekt.

När Kiörningskolan visade upp sitt teaterprojekt på Teatern var Magnus och Heidi Carlerby där för att titta på sitt syskonbarn.

6. axel Wahlqvist och per hörnqvist var på Genny's för att umgås med några vänner.

7

7. elin och Frida kollade på bekanta på Teatern. 8. Lena Timon passade på att titta på renoveringen av Rådhuset när det var öppet hus.

5

9. Margit Burholm kikade på Rådhusets vackra konst. 10. Sture Westerlund ville se hur Rådhuset såg ut efter renoveringen.

6

11. Sofia, antonia och Jonathan tittade på kompisar på Teatern. 12. Samuel Mattsson skulle spela med Öbacka sextetten på Rådhuset. 13. Stefan edd englund hängde lite med Joel kristoffersson på Bittens. 14. Bröderna Martin Nordén, Joakim Åström och Soffe Åström firade Timrå IKs slutspelsplats tillsammans på Bittens. Nordén grät.

60

YIPPIE HÄRNÖSAND

8

Profile for Alltid Marknadsbyra

Yippie 2010 Nr3  

Hela världen finns på folkhögskolan sidor sidor Häng med på party, förfest och kalas! Häng med på party, förfest och kalas! Vi bjuder på unde...

Yippie 2010 Nr3  

Hela världen finns på folkhögskolan sidor sidor Häng med på party, förfest och kalas! Häng med på party, förfest och kalas! Vi bjuder på unde...

Profile for lamee