Issuu on Google+

TestKing IBM 000-M01 Exam Questions & Answers

000-M01 IBM Information Management Content Management & Discovery Technical Sales Mastery Test v1 Exam number/code: 000-M01 Exam name: IBM Information Management Content Management & Discovery Technical Sales Mastery Test v1 Questions & Answers: 59 Q&A Related Certifications: IBM Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking guaranteed certification resources and training kits. Use the IBM 000-M01 questions and answers to practice for your next IBM certification exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help drive the information into your routine thinking and surpass 000-M01 brain dumps in retention and skill building. IBM 000-M01 exam answers and practice questions can be used at home or office, installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train on-the-go! IBM 000-M01 preparation tools are the perfect fit for any IBM certification candidate with 000-M01 training materials for every level of entry. Exam Engine Features Control your IT training process by customizing your practice certification questions and answers. The fastest and best way to train. * * * * * *

Truly interactive practice tests Create and take notes on any question Retake tests until you're satisfied YOU select the areas of the exam to cover Filter questions for a new practice test experience each time Re-visit difficult questions


TestKing IBM 000-M01 Exam Questions & Answers

Exam: 000-M01 Certification Questions & Answers

Question 1: What value does the addition of DB2 Records Manager bring to the CommonStore for Lotus Domino solution? A. Provides for proper retention and disposition of email according to a file plan B. Provides sample templates for industry specific email records management C. Connects theNotesClient with DB2 Content Manager D. Connects theNotesDomino server with DB2 Content Manager Answer: A

Question 2: What is OmniFinds clear competitive advantage for a company that has Lotus Domino? A. Is supported by IBM, just like Notes and Domino B. Allows e-mail discovery to meet compliance requirements C. Runs as a Domino application D. Supports native Domino security, meaning it will allow authorized searches down to an application level Answer: D

Question 3: For what purpose are attributes used in Content Manager? A. To specify the name of the document type (Item Type) B. To create links between documents (Semantics) C. To define document security (Privileges) D. To define the searching criteria for documents (Metadata) Answer: D

Question 4: In a claims process in an insurance company, there is a Content Manager Workflow capability that allows one document to traverses multiple routes. What is this called? A. Parallel routing B. Simultaneous routing C. Join routing D. Sametime routing Answer: A

Question 5: Which TWO of the following are clear requirements for WebSphere Process Server as part of the Content Management solution?


TestKing IBM 000-M01 Exam Questions & Answers A. Integration to access contentinDocumentum and Open Text B. Integration with external service bureaus C. BPEL support D. Workflow using a thin client Explanation: Pending. Send your suggestion to feedback@testking.com

Question 6: Which of the following is NOT a primary driver for Records Management? A. Proving compliance with regulatory and legal obligations B. Reducing the risk of litigation/embarrassment C. Improving corporate governance D. Ensuring all data is captured and stored Answer: D

Question 7: What does the IBM SCORE content solution address? A. The requirements of heavily regulated environments such as life sciences B. Migration requirements fromDocumentum and FileNet C. Compliance requirements of financial and insurance companies D. Long term storage requirements involving optical tape Answer: A

Question 8: A company has multiple distributed locations, each or which creates content. The content is primarily used by the location where it is captured, but sometimes it useful to search across all content from all locations. The communication lines between locations are good, but the company doesn't want the content being transferred around using up line capacity. What is the best architectural configuration to be implemented? A. A single,centralizedOnDemand Library and Object Server B. A Library Server and Object Server in each location, sinceanOnDemand client can log on to any authorized OnDemand Server C. AnOnDemand Library Server in each location and a single OnDemand Object Server at one location D. AsingleOnDemand Library Server at one location and OnDemand Object Servers at each location Answer: D

Question 9: A company wants to have a business process management solution. They specify the following: - Capture incoming mail - Index and automatically put into folders based on account number - Route work on parallel work processes


TestKing IBM 000-M01 Exam Questions & Answers - Ensure all documents are stored and retained for 7 years, plus any additional legal holds, and then destroyed To satisfy these requirements, the company will need a minimum of Content Manager, CommonStore, and which of the following? A. WebSphere Process Server and Records Manager B. Records Manager C. Nothing else is needed D. Content ManagerOnDemand and Records Manager

Question 10: What Exchange component provides the functionality for a user to read his/her mailbox in a Web browser? A. OWA B. Outlook C. MMC D. Active Directory Answer: A

Question 11: What is the major benefit a customer gets from CommonStore for SAP? A. Increased performance in the SAP system B. Treats SAP data objects as records for retention and disposition purposes C. Workflow control over SAP documents D. Decreased storage space for SAP data objects Answer: A

Question 12: Which of the following is NOT provided natively by IBM Workplace Forms? A. PDF compliant forms filling B. Pixel precise forms C. Native XML architecture D. Overlapping digital signatures Answer: A

Question 13: What is UIMA an approach for standardizing? A. Index structures B. Access to repositories C. Plug and play third party components for text analysis D. Plug and play third party search user interfaces Answer: C


TestKing IBM 000-M01 Exam Questions & Answers Question 14: Which one of the following best describes the portal environments on which WebSphere IIContentEdition can run? A. BEAWebLogic and IBM WebSphere B. BEAWebLogic C. BEAWebLogic, IBM WebSphere, and Microsoft Sharepoint D. IBMWebSphere and Microsoft Sharepoint Portal Answer: B

Question 15: Records Manager provides a means to assign what type of retention rules to the records under its control? A. Time based rules B. Event based rules C. Time based rules and Storage Migration rules D. Combination ofTimeand Event based rules Answer: D

Related 000-M01 Exams:

Popular Certification Exams: 000-995 190-831 70-262

1T6-303 HP0-M25 DP-022W

1Y0-A04 920-251 000-442

NS0-141 1z0-055 510-015

190-620 000-021 642-055

CCEA 4.0

PostgreSQL

Master CIW Designer

IBM

IISFA

Mile2

Hot Certifications: MCDST

CRM

Popular Certification Providers: Oracle

Network Appliance


TestKing 000-M01