Page 1

TestKing IBM 000-113 Exam Questions & Answers

000-113 IBM Systems Storage Solution Design Entry/Midrange for DS series v1 Exam number/code: 000-113 Exam name: IBM Systems Storage Solution Design Entry/Midrange for DS series v1 Questions & Answers: 172 Q&A Related Certifications: Advanced Technical Expert, Certified Specialist Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking guaranteed certification resources and training kits. Use the IBM 000-113 questions and answers to practice for your next IBM certification exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help drive the information into your routine thinking and surpass 000-113 brain dumps in retention and skill building. IBM 000-113 exam answers and practice questions can be used at home or office, installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train on-the-go! IBM 000-113 preparation tools are the perfect fit for any IBM certification candidate with 000-113 training materials for every level of entry. Exam Engine Features Control your IT training process by customizing your practice certification questions and answers. The fastest and best way to train. * * * * * *

Truly interactive practice tests Create and take notes on any question Retake tests until you're satisfied YOU select the areas of the exam to cover Filter questions for a new practice test experience each time Re-visit difficult questions


TestKing IBM 000-113 Exam Questions & Answers

Exam: 000-113 Certification Questions & Answers

Question 1: A customer is considering upgrading their DS4800 to controller firmware release 7.10.23. Which of the following best describes the upgrade process? A. All applications and servers accessing the DS4800 can continue to process I/O normally during the upgrade process B. Applications and servers accessing the DS4800 which are Unix-based will need to halt I/O during the upgrade process C. The DS4800 does not support this controller firmware release D. All applications and servers accessing the DS4800 will need to halt I/O during the upgrade process Answer: D

Question 2: The customer is undertaking a server consolidation program and will purchase an IBM BladeCenter to achieve this consolidation. The customer has 50TB of data to store as a result of this consolidation exercise. Which storage array would not support this configuration? A. DS4700 model 70 B. DS3400 C. DS5100 D. DS4700 model 72 Answer: B

Question 3: A customer has just purchased a new DS5000 and 16 EXP5000 expansion units. They would like to use the IBM 2101 rack and are concerned with space and power requirements. What is the minimum number of 2101-200 racks the customer needs, and how many PDU's are required per rack to provide full power redundancy? A. 4 2101-200 each containing 2 9188 PDU's and 2 7188 PDU's B. 2 2101-200 each containing 2 9188 PDU's and 2 7188 PDU's C. 4 2101-200 each containing 2 9188 PDU's D. 2 2101-200 each containing 2 9188 PDU's Answer: D

Question 4: Your customer needs to actively monitor their DS4800 80A during the roll out of a new application during the peak log-in time for their company. They need to view array statistics like cache hits, read % and IO and Bandwidth rates. What tool can be used to actively monitor this in real time while the application goes live? A. Tivoli Total Productivity Center for SAN B. IBM Total Storage Productivity Center


TestKing IBM 000-113 Exam Questions & Answers C. PerfMon D. IBM DS4000 Storage Manager Performance Monitor Answer: D

Question 5: A customer is using an older version of an operating system. Where can a business partner find out which configurations IBM supports on older OS versions? A. Interoperability Matrix B. SCORE C. SSIC (System Storage Interoperation Center) D. e-Config Answer: C

Question 6: A customer would like to use the VolumeCopy premium feature to create a longer term point in time copy of their data. Which other premium feature should be used in conjunction with VolumeCopy to create the copy? A. Enhanced Remote Mirroring B. Storage Partitioning C. MirrorCopy D. FlashCopy Answer: D

Question 7: A customer would like to connect a DS5300 to a System x server running Windows 2008. Which of the below documents should be reviewed for compatibility of this solution? A. Capacity Magic B. DS5000 Performance Tuning Redbook C. eConfig D. Disk Magic Answer: C

Question 8: How many power sources are recommended for proper installation of a DS5000? A. Two B. Four C. One D. Three Answer: A

Question 9:


TestKing IBM 000-113 Exam Questions & Answers A customer wants to implement a ERM solution using a new DS5300 with asynchronous mirroring. They have a limited budget and would like to provide full path redundancy to their 14 Windows servers and will use MPIO and DSM. From the following list, select the combinations of additional equipment you should provide for this customer: a; ERM premium feature key b; 2 SAN32B-3 switches c; SAN18B-R d; IBM SAN Volume Controller e; Flashcopy and Volume copy premium feature key A. a;b;d;e B. a;b;e C. b;d;e D. All of the above Answer: B

Question 10: What features does Remote Support Manager (RSM) provide to your customer? A. Upgraded warranty B. Firmware and software updates C. Direct call to CE support D. Dial back modem support Answer: D

Question 11: What voltage range is allowable for the default DS5100 power supply? A. 100 VAC to 240 VAC only B. 105 VAC to 115 VAC only C. 140 VAC to 145 VAC only D. 205 VAC to 225 VAC only Answer: A

Question 12: A local company has a high performance computing (HPC) application. What storage technology provides the lowest cost per gigabyte? A. SAS B. SATA II C. JBOD D. Fibre Channel Answer: B

Question 13: What is the proper order for upgrading a firmware release on a DS3000/DS4000/DS5000 storage subsystem?


TestKing IBM 000-113 Exam Questions & Answers A. ESM - Drive - Controller B. Drive - Controller - ESM C. Controller - Drive - ESM D. Refer to the readme file for specific instructions concerning the installation steps to follow Answer: D

Question 14: An existing customer would like to upgrade to a DS4800 and wants to add more drive space. They currently have three EXP700s that they want to use in the environment from a previous system. What must they do to their current configuration before they add the new EXP810s? A. No configuration changes are necessary; the EXP700s can be utilized when adding new EXP810s to the same controller. B. Nothing; the upgrade is not supported. C. They need to change the EXP700 SFPs to 4Gb/s to function at the speed of the EXP810 and they need to upgrade Storage Manager. D. They need to upgrade to the latest firmware and Storage Manager; no additional changes need to be made. Answer: B

Question 15: Which of the following is not appropriate to validate that a disk solution meets the application requirement? A. Confer with a recognized disk expert B. Run TPC for Data C. Utilize Capacity Magic D. Utilize Disk Magic Answer: C

Related 000-113 Exams:

Popular Certification Exams: 50-688 000-637 117-101

000-646 000-293 70-444

E20-040 70-293 1z0-235

LOT-981 922-089 190-848

IK0-002 E20-080 1D0-538

CRM

SRA

Master CIW Admin

Hot Certifications: NAC-NIE

OCA


TestKing IBM 000-113 Exam Questions & Answers Popular Certification Providers: Enterasys

SAIR

Isilon

SDI

TruSecure

TestKing 000-113  

Truly interactive practice tests Create and take notes on any question Retake tests until you're satisfied YOU select the areas of the exam...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you