Page 1

TestKing IBM 000-074 Exam Questions & Answers

000-074 xSeries - Windows 2000/2003 Install+Performance Optimization Exam number/code: 000-074 Exam name: xSeries - Windows 2000/2003 Install+Performance Optimization Questions & Answers: 147 Q&A Related Certifications: Certified Specialist

Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking guaranteed certification resources and training kits. Use the IBM 000-074 questions and answers to practice for your next IBM certification exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help drive the information into your routine thinking and surpass 000-074 brain dumps in retention and skill building. IBM 000-074 exam answers and practice questions can be used at home or office, installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train on-the-go! IBM 000-074 preparation tools are the perfect fit for any IBM certification candidate with 000-074 training materials for every level of entry. Exam Engine Features Control your IT training process by customizing your practice certification questions and answers. The fastest and best way to train. * * * * * *

Truly interactive practice tests Create and take notes on any question Retake tests until you're satisfied YOU select the areas of the exam to cover Filter questions for a new practice test experience each time Re-visit difficult questions


TestKing IBM 000-074 Exam Questions & Answers

Exam: 000-074 Certification Questions & Answers

Question 1: TestKing.com has a mixed environment with systems running Microsoft Windows, Linux and IBM AIX. Which of the following IBM Director features is supported in all the of the listed operating systems? A. DMI Browser B. File Transfer C. Configure ASF D. Remote Control Answer: B

Question 2: Which two of the following options are components of RDM Deployment Server? A. Ghost unicast image server B. RDM multicast image server C. PowerQuest unicast image server D. Unicast Trivial File Transfer Protocol (MTFTP) service E. Multicast Trivial File Transfer Protocol service Answer: C,E

Question 3: In Microsoft Windows 2003, what is the name of the tool used for Group Policy to manage multiple domains and sites within one or more forests, in a simplified user interface (U)? A. Group Policy Manager B. Group Policy Operations Manager C. Group Policy Management Console D. Group Policy Operations Console Answer: C

Question 4: An administrator wants to monitor packets received per second. Which of the following tools should the administrator use? A. System Monitor B. Device Manager C. Counter Monitor D. Resource Manager Answer: A

Question 5:


TestKing IBM 000-074 Exam Questions & Answers Due to a recent company acquisition, the information Technology (IT) staff needs to create 35 computer accounts in an existing Active Directory domain. Which two of the following groups allow a member to perform the task? A. Users Group on the Domain Controller B. Administrators Group on the Domain Controller C. Account Operators Group on a Domain Controller D. Server Operators Group on the Domain Controller E. Web Administration Group on the Domain Controller Answer: B,C

Question 6: An administrator would like to run System Monitor using Microsoft Windows 2000 to track logical drives or storage volumes. What is the syntax to turn on this function? A. perfmon-N B. perfmon -YV C. diskperf -N D. diskperf -YV Answer: D

Question 7: An organization has six IBM x335 servers and one xSeries 365 server. All servers are running Microsoft Windows 2003 and have all necessary drivers installed. The network administrator plans to use the RS-485 bus to connect each of these servers. After connecting the cables and launching the web browser, they can connect to the x365, but not to any other service Processors in the chain. Which of the following actions should the administrator take to resolve the issue? A. Ensure that the RS-485 bus is terminated at beginning and end points. B. Install IBM Director Agent on the x335 servers. C. Install a DHCP server and allow each ISMP to get an IP Address from the DHCP server. D. Use the Management Processor Assistant in IBM Director to assign IP Addresses to each ISMP in the chain. Answer: A

Question 8: An administrator would like to check the system health of a large number of server daily, based on custom threshold for hardware components. The administrator also needs to generate and save reports directly to a relational database for further analysis. What tool can used to perform this function within IBM Director? A. System Monitor B. Capacity Manager C. Software Rejuvenation D. Remote Deployment Manager Answer: B


TestKing IBM 000-074 Exam Questions & Answers Question 9: TestKing.com has just installed an RSA ll adapter in an IBM eServer x345 server. They have connected the system cable to the host planar and the USE cable to host USB port. They have also connected the external monitor to the video port on the RSA ll. When they power up the server, the BIOS does not detect the RSA ll adapter. Which of the following is the most likely cause? A. The system BIOS has to be reset. B. The jumper on the RSA ll needs to be set C. The RSA ll adapter is not supported on the 345. D. The RSA ll has not been installed in the appropriate PCI slot. Answer: D

Question 10: Which two of the following tools can be used to create users and groups in a Microsoft Windows 2000 or 2003 environment? A. Active Directory Users and Groups B. Active Directory Domains and Trusts C. Active Directory Users and Computers D. Local Users and Groups in Server Management E. Local Users and Groups in Computer Management Answer: C,E

Question 11: A network share has been created and people from differents will need access to it. Which of the following options is the best way to reduce the number of individual user accounts that access this network share, and still maintain proper security management? A. Give individual users access to the network share. B. Create shortcuts to the folder on the users desktops that need access to the share only. C. Create groups in different departments and then give those groups access to the network share. D. Add the users to the computer operators group, which by default has permissions to all network shares. Answer: C

Question 12: In which of the following ways can a network administrator ensure that the IP addresses for users remain the same at all times without having to access client workstations? A. Reserve Address in DHCP B. Create a Primary Zone in DNS C. Create Static entries in WINS D. Reserve Addresses in IP Manager Database Answer: A


TestKing IBM 000-074 Exam Questions & Answers Question 13: TestKing.com wants to enforce a strong password policy throughout its entire organization. At which level of the Active Directory hierarchy should this security policy be enforced? A. Site B. Domain C. Local Computer D. Organization Unit Answer: B

Question 14: An administrator wants to know the serial number of a server that has just been brought online in the network. The IBM Director server is installed and all servers are running the Director agent. Which two of the following actions could the administrator take? A. Drag and drop the Asset I task on to the server in the Groups pane. B. Drag and drop the inventory task on to the server in the Groups pane. C. Drag and drop the Asset ID task on to the server in the Group Content pane. D. Drag and drop the Asset Description task on to the server in the Group pan. E. Drag and drop the inventory task on to the servr in the Group Contents pane. Answer: C,E

Question 15: A small company is rapidly growing, and the administrators have noticed that their file server storage has been growing dramatically. The administrators need to limit usage of storage space. Which of the following is the best recommendation for the administrators to limit users to a 200 MB allotted amount? A. Set Disk Quotas by enabling Quota Management on disks with 200 MB. B. Send an email to all users to limit their storage to 200 MB per folder. C. Identify all users storing more than 200 MB and apply compression to those files. D. Use the Disk Management snap-in-to create 200 MB volumes for each user and assign each user access to their disk space. Answer: A

Related 000-074 Exams:

Popular Certification Exams: 50-658 920-443 1z0-235

HP0-505 83-640 70-547

Hot Certifications:

F50-522 630-006 642-162

000-749 1z0-272 650-175

HP2-978 E20-817 LOT-957


TestKing IBM 000-074 Exam Questions & Answers 10g OCA

NACA

MCSA 2003

CIW Certified Instructor

CCA 4.0

SAP

Dell

Nokia

Popular Certification Providers: Citrix

Exam Express

TestKing 000-074  

Truly interactive practice tests Create and take notes on any question Retake tests until you're satisfied YOU select the areas of the exam...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you