Issuu on Google+

TestKing IBM 000-026 Exam Questions & Answers

000-026 Fundamentals of Applying Tivoli Storage Solutions V2 Exam number/code: 000-026 Exam name: Fundamentals of Applying Tivoli Storage Solutions V2 Questions & Answers: 85 Q&A Related Certifications: Solution Advisor

Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking guaranteed certification resources and training kits. Use the IBM 000-026 questions and answers to practice for your next IBM certification exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help drive the information into your routine thinking and surpass 000-026 brain dumps in retention and skill building. IBM 000-026 exam answers and practice questions can be used at home or office, installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train on-the-go! IBM 000-026 preparation tools are the perfect fit for any IBM certification candidate with 000-026 training materials for every level of entry. Exam Engine Features Control your IT training process by customizing your practice certification questions and answers. The fastest and best way to train. * * * * * *

Truly interactive practice tests Create and take notes on any question Retake tests until you're satisfied YOU select the areas of the exam to cover Filter questions for a new practice test experience each time Re-visit difficult questions


TestKing IBM 000-026 Exam Questions & Answers

Exam: 000-026 Certification Questions & Answers

Question 1: Which two products are required to perform online backups of Oracle, DB2 and Lotus Notes Domino server if teh IBM Tivoli Storage Manager (Tivoli Storage Manager) backup-archive client is already installed? (Choose two.) A. Tivoli Storage Manager for DatabaseData Protection for DB2 B. Tivoli Storage Manager for DatabasesData Protection for Oracle C. Tivoli Storage Manager for MailData Protection for Lotus Domino D. Tivoli Storage Manager for DatabasesData Protection for Lotus Domino E. Tivoli Storage Manager for Advanced Copy ServicesData Protection for Mail and Databases Answer: B,C

Question 2: A customer has a help desk department for their business. Which part of IBM Tivoli Storage Manager allows the help personnel to perform remote restores upon request? A. Move node data B. Remote Desktop Client C. Administrator GUI D. Web Client Answer: D

Question 3: What must be evaluated when determining how the customer handles incidents? A. Site availability requirements B. Change management process C. Problem management process D. Security procedures Answer: C

Question 4: Having spent time interviewing key personnel, gathering information on current hardware, software and business processes, there is a need to understand the customer's skill base and capability for our proposed storage solution. Which vital information is required to ensure that there is an understanding of their ongoing capability? A. Current and planned standard implementation B. Current Capital Expenditure and future business need C. Current hardware, software and business processes D. Current and planned education and skills Answer: D


TestKing IBM 000-026 Exam Questions & Answers Question 5: Which information is relevant when creating a customer's current storage environment baseline documentation as input to a storage solution design? A. biggest risk factors B. IT organizational structure diagram and description C. IBM solution differentiators D. business benefits provided by the solution Answer: B

Question 6: Having spent time interviewing key personnel, gathering information on current hardware, software and business processes, there is a need to understand the customer's skill base and capability for our proposed storage solution. Which vital information is required to ensure that there is an understanding of their ongoing capability? A. Current hardware, software and business processes B. Current and planned standard implementation C. Current and planned education and skills D. Current Capital Expenditure and future business need Answer: C

Question 7: Which three factors must be considered when implementing IBM Tivoli Storage Manager? (Choose three.) A. Change rate of the client data B. Number of SAN switches in the infrastructure C. Brand of SAN disk being used D. Microcode level of the SAN device where the storage pools are located E. Network Speed F. Number of HBAs required Answer: A,E,F

Question 8: Which three criteria will trigger that a pre-sale Technical and Delivery Assessment should be conducted? (Choose three.) A. The solution is complex in design, implementation or operation B. The solution designed or proposed must be over $500,000,000 USD in value C. The customer's requirements are not understood or insufficient resources and skills are applied to this solution D. As a follow up, after the solution design has been completed and presented to the customer for review E. The application is mission critical Answer: A,C,E


TestKing IBM 000-026 Exam Questions & Answers Question 9: Which server component acts as a traffic controller by directing information and handling requests from the agent? A. IBM Tivoli Storage Productivity Center for Data B. IBM Tivoli Storage Productivity Center for Fabric C. IBM Tivoli Storage Productivity Center for Replication D. IBM Tivoli Storage Productivity Center for Disk Answer: A

Question 10: Why is it important to understand the customers constraints when working on a solution? A. Constraints validate the solution B. Constraints are legally binding obligations C. Constraints determine the actions that the solution implementation team must perform D. Constraints set the boundaries of the project scope Answer: D

Question 11: A customer has a requirement to view the physical and logical resources (for example, computers, fabrics, and storage subsystems) that exist in the storage environment. Which product and feature can be used to fulfill this requirement? A. IBM Tivoli Storage Productivity Center Topology Viewer B. IBM Tivoli Storage Productivity Center for Fabric Analysis C. IBM Tivoli Storage Productivity Center Component Discovery D. IBM Tivoli Storage Productivity Center Storage Administration Answer: A

Question 12: Management needs reports on capacity, usage, and performance of their storage area network (SAN) disks. IBM Tivoli Storage Productivity Center will provide these reports. Which three items can be considered to implement IBM Tivoli Storage Productivity Center? (Choose three.) A. the type of SAN disk being used B. the storage layout on SAN disk C. the amount of client data D. the number of SAN switches in the infrastructure E. the change rate of the client data F. the number of clients Answer: A,D,F

Question 13: An exhaustive analysis has been performed on the current skill levels of all key personnel at the proposed customer site. What is the next logical step to provide a comprehensive


TestKing IBM 000-026 Exam Questions & Answers education plan to the customer? A. Review mandatory or legal educational requirements B. Analyze skill gaps and match to education opportunities C. Review or validate recommended educational opportunities D. Produce skill gap reports Answer: B

Question 14: When is the IBM Tivoli Storage Manager for space Management used? A. When a tape library is used in a SAN automatically B. To archive data C. When the Tivoli Storage Manager server disk storage pool runs out of space D. To migrate files and recall them automatically Answer: D

Question 15: Which information is relevant to create a customer's current storage environment baseline documentation as input to a storage solution design? A. Backup data path and volume B. Analysis of logged events on disk subsystems C. ROI return on investment for the proposed solution D. Network routing tables Answer: A

Related 000-026 Exams:

Popular Certification Exams: 646-573 920-252 642-902

000-093 920-330 4A0-105

70-272 220-701 JN0-342

000-316 000-793 646-471

350-027 NR0-014 GB0-180

MCP

CUSA

CRMAM

ETA

Genesys

Checkpoint

Hot Certifications: CCA 3.0

ITIL

Popular Certification Providers: 3COM

PMI


TestKing 000-026