Issuu on Google+

TestKing IBM 000-021 Exam Questions & Answers

000-021 IBM Tivoli Workload Scheduler V8.5 Implementation Exam number/code: 000-021 Exam name: IBM Tivoli Workload Scheduler V8.5 Implementation Questions & Answers: 135 Q&A Related Certifications: Advanced Deployment Professional, Deployment Professional

Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking guaranteed certification resources and training kits. Use the IBM 000-021 questions and answers to practice for your next IBM certification exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help drive the information into your routine thinking and surpass 000-021 brain dumps in retention and skill building. IBM 000-021 exam answers and practice questions can be used at home or office, installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train on-the-go! IBM 000-021 preparation tools are the perfect fit for any IBM certification candidate with 000-021 training materials for every level of entry. Exam Engine Features Control your IT training process by customizing your practice certification questions and answers. The fastest and best way to train. * * * * * *

Truly interactive practice tests Create and take notes on any question Retake tests until you're satisfied YOU select the areas of the exam to cover Filter questions for a new practice test experience each time Re-visit difficult questions


TestKing IBM 000-021 Exam Questions & Answers

Exam: 000-021 Certification Questions & Answers

Question 1: What are three purposes of the twsappsinst command? (Choose three.) A. Install the Option Editor B. Install Command-Line Client C. Install the Java Runtime Environment for PeopleSoft D. Install IBM Tivoli Workload Scheduler for Applications E. Install an IBM Tivoli Workload Scheduler for Applications patch F. Add an access method to an already existing installation of IBM Tivoli Workload Scheduler for Applications Answer: C,D,F

Question 2: What are three valid methods to install IBM Tivoli Workload Scheduler for Applications on a UNIX system? (Choose three.) A. twsinst B. install.sh C. setup.bin D. customize E. twsappsinst F. launchpad.sh Answer: C,E,F

Question 3: Using the Tivoli Dynamic Workload Console, how can critical jobs processing be monitored? A. Open the Hot List view. B. Run a Monitor Critical Jobs task. C. Run a Monitor Jobs task and select "Critical Path". D. Open the Dashboard and drill down to monitor the jobs in High Risk status. Answer: B

Question 4: A job running on an extended agent workstation for SAP is in "waiting" status longer than expected. What is an underlying reason? A. The job has not been released yet. B. The job is late and cannot run correctly. C. The situation is caused by the internal processes of the SAP application. D. The user running the job on SAP has no access on the IBM Tivoli Workload Scheduler network. Answer: C


TestKing IBM 000-021 Exam Questions & Answers Question 5: Which file should be edited to activate Tivoli Dynamic Workload Console tracing when using the embedded application server? A. <TWA_home>/wastools/TraceProps.properties B. <TWA_home>/eWAS/profiles/twaprofile/config/cells/DefaultNode/nodes/DefaultNode/node.x ml C. <TWA_home>/eWAS/profiles/twaprofile/config/DefaultNode/nodes/DefaultNode/servers/twa serve r1/server.xml D. <tdwc_install_dir>/appserver/profiles/<your_profile>/config/cells/<your_cell>/nodes/<your_n ode >/servers/<your_serve Answer: C

Question 6: Using the event driven workload automation feature, why could a "Submit job" action fail? A. The actions have not been correlated. B. The job has been renamed or removed. C. There is no required authorization to run the job. D. There are two or more conflicting event processing servers in the network. Answer: B

Question 7: When building the job stream MASTER#NEW_STREAM in the composer command line, which option should be used to apply the settings in the Variable Table "LIVE_VARS" to be associated to the jobs in the job stream? A. SCHEDULE MASTER#NEW_STREAM VARTABLE LIVE_VARS ON RUNCYCLE DAILY "FREQ=DAILY" : B. SCHEDULE MASTER#NEW_STREAM ON RUNCYCLE DAILY "FREQ=DAILY" : JOBVARTABLE LIVE_VARS C. SCHEDULE MASTER#NEW_STREAM USE VARIABLE_TABLE=LIVE_VARS ON RUNCYCLE DAILY="FREQ=DAILY" : D. SCHEDULE MASTER#NEW_STREAM ON RUNCYCLE DAILY="FREQ=DAILY" JOBVARTABLE=LIVE_VARS : Answer: A

Question 8: Before reorganizing the IBM Tivoli Workload Scheduler database on a UNIX/Linux IBM Tivoli Workload Scheduler Master Domain Manager, which two operations should be completed? (Choose two.)


TestKing IBM 000-021 Exam Questions & Answers A. Reboot the server B. Back up the database C. Stop the DB2 instance D. Db2 force application all E. Modify the DB2 automatic maintenance policy to disable automatic maintenance Answer: B,D

Question 9: Which application should be installed to perform scheduling object database management, plan management, workload monitoring, event management operations, and the running of reports? A. Glance B. gcomposer C. Job Scheduling Console D. Tivoli Dynamic Workload Console Answer: D

Question 10: Which DB2 versions are supported by IBM Tivoli Workload Scheduler? A. 8.1 and 8.2 B. 8.2 and 9.5 C. 9.1 and 9.5 D. 8.1, 8.2, 9.1, and 9.5 Answer: C

Question 11: When using IBM Tivoli Monitoring Universal Agents monitors, which three IBM Tivoli Workload Scheduler processes can be monitored by default? (Choose three.) A. reptr B. writer C. netman D. monman E. batchman F. appservman Answer: C,D,E

Question 12: What is the migrutility get_users command used for? A. Extract the Windows user data with the plain text passwords B. Extract the Windows user data with the user's encrypted passwords C. Export the object data from the Mozart database when migrating from 8.2 version of IBM Tivoli Workload Scheduler D. Export the Tivoli Management Framework user data from the Security file when migrating from 8.2 version of IBM Tivoli Workload Scheduler


TestKing IBM 000-021 Exam Questions & Answers Answer: B

Question 13: Given that the "jobmanrc" file is the only place to add environment settings for IBM Tivoli Workload Scheduler for the whole workstation, what must be done to ensure that this file retains the customizations? A. Nothing, the customizations will remain until changed. B. Save the original file so that the original state of the system can be recovered. C. Do not ever change thejobmanrc file, it will cause the system to fail and the software will have to be reinstalled. D. Save both the original file and customizations so that the customizations can be restored after an upgrade to a new release. Answer: D

Question 14: Which Administrative User Role must a user have in order to create new IBM Tivoli Workload Scheduler database objects in the Tivoli Dynamic Workload Console? A. TWSWEBUIAnalyst B. TWSWEBUIOperator C. TWSWEBUIDeveloper D. TWSWEBUIConfigurator Answer: C

Question 15: On a UNIX system, what is a valid command to display file ownership/permissions? A. ls B. cd C. pwd D. ls -al Answer: D

Related 000-021 Exams:

Popular Certification Exams: HP0-698 190-701 642-567

000-910 JN0-570 50-877

642-521 220-601 642-055

E20-855 190-832 70-122

000-960 000-Z01 1Y0-973


TestKing IBM 000-021 Exam Questions & Answers Hot Certifications: CSS

E-biz+

CCNA

APC

RHCT

SAS Institute

SeeBeyond

CIW

Popular Certification Providers: Exam Express

Huawei


TestKing 000-021