Page 1

TestKing IBM 000-019 Exam Questions & Answers

000-019 IBM Tivoli Network Manager IP Edition V3.8 Implementation Exam number/code: 000-019 Exam name: IBM Tivoli Network Manager IP Edition V3.8 Implementation Questions & Answers: 138 Q&A Related Certifications: Advanced Deployment Professional, Deployment Professional Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking guaranteed certification resources and training kits. Use the IBM 000-019 questions and answers to practice for your next IBM certification exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help drive the information into your routine thinking and surpass 000-019 brain dumps in retention and skill building. IBM 000-019 exam answers and practice questions can be used at home or office, installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train on-the-go! IBM 000-019 preparation tools are the perfect fit for any IBM certification candidate with 000-019 training materials for every level of entry. Exam Engine Features Control your IT training process by customizing your practice certification questions and answers. The fastest and best way to train. * * * * * *

Truly interactive practice tests Create and take notes on any question Retake tests until you're satisfied YOU select the areas of the exam to cover Filter questions for a new practice test experience each time Re-visit difficult questions


TestKing IBM 000-019 Exam Questions & Answers

Exam: 000-019 Certification Questions & Answers

Question 1: Which configuration section and file are used to define topology event enrichment using the IBM Tivoli Network Manager IP Edition to OMNIbus gateway? A. ncp2nco section inNcoGateSchema.DOMAIN.cfg B. nco2ncp section inNcoGateInserts.DOMAIN.cfg C. ncp2nco section inNcoGateInserts.DOMAIN.cfg D. nco2ncp section inNcoGateSchema.DOMAIN.cfg Answer: A

Question 2: After adding some additional subnets to the scope of the discovery, the customer notices that the discovery is cycling through the phases 1, 2 and 3, and then back to 1. How should this be monitored to determine the devices causing this cycling? A. the records in thefinders.pending table during the discovery B. the records in thefinders.returns during the discovery C. the records in thefinders.rediscovery during the discovery D. the records in thefinders.processing during the discovery Answer: A

Question 3: Which one of ObjectServer entry list in omni.dat on IBM Tivoli Network Manager IP Edition (Tivoli Network Manager) Server is desired when Tivoli Network Manager is configured to a remote virtual ObjectServer pair? A. one for Primary, one for Backup, and one for VirtualObjectServer Pair B. one for VirtualObjectServer Pair containing Primary and Backup information C. one for Primary, one for Backup, one for Tivoli Network Manager Failover, and one for VirtualObjectServer Pair D. one for Primary and one for Backup Answer: A

Question 4: What is indicated by NmosManagedStatus value of 2 within an OMNIbus event record? A. Managed B. System unmanaged C. Inoperative D. User unmanaged Answer: B


TestKing IBM 000-019 Exam Questions & Answers Question 5: Which discovery table will still have information in it even if a device does not have SNMP access? A. Details.returns B. SNMPAccess.despatch C. Interface.returns D. SNMPAccess.returns Answer: A

Question 6: Which IP address must be specified as Network Address Translation (NAT) Gateway when adding a new NAT Gateway in IBM Tivoli Network Manager IP Edition (Tivoli Network Manager)? A. Default Gateway IP address of Tivoli Network Manager Server B. IP address of Tivoli Network Manager Server C. Private IP address of NAT Gateway D. Public IP address of NAT Gateway Answer: D

Question 7: Which statement is true regarding First Failure Data Capture (FFDC) tools in IBM Tivoli Network Manager IP Edition? A. FFDC tools are used to investigate discovery related issues. B. FFDC tools are used to collect initial data for Tivoli Integrated Portal server failures. C. FFDC tools are used to investigate performance issues. D. FFDC tools are used to collect initial data of anynco process. Answer: A

Question 8: Which statement is true when Federal Information Processing Standard mode is selected while installing IBM Tivoli Network Manager IP Edition? A. UseMySQL as the topology database. B. The Trap finder is available. C. The Telnet discovery agents do not use SSHv1 to interrogate devices. D. The SNMP trap multiplexer,ncp_trapmux, is available. Answer: C

Question 9: Which permission is required before the IBM Tivoli Network Manager IP Edition installation runs in a non-global zone on a Solaris environment? A. PRIV_SYS_NETCONFIG B. PRIV_NET_RAWACCESS


TestKing IBM 000-019 Exam Questions & Answers C. PRIV_PROC_FORK D. PRIV_PROC_EXEC Answer: B

Question 10: Which DiscoAgentSupportedDevices rule only accepts IP addresses beginning in 10.10? A. DiscoAgentSupportedDevices (" ( m_UniqueAddress = '^10\.10\..*' ) " ); B. DiscoAgentSupportedDevices (" ( m_UniqueAddress like '$10.10.*' ) " ); C. DiscoAgentSupportedDevices (" ( m_UniqueAddress like '^10\.10\..*' ) " ) D. DiscoAgentSupportedDevices (" ( m_UniqueAddress = '10.10.*' ) " ); Answer: C

Question 11: What is the minimum memory requirement for a server when planning a single server IBM Tivoli Network Manager IP Edition deployment on a small network where all the required components are on the same server? A. 2 GB B. 4 GB C. 8 GB D. 1 GB Answer: B

Question 12: Which action needs to be taken to enable the maximum possible number of entities to be discovered on an AIX installation of IBM Tivoli Network Manager IP Edition using a 64-bit kernel? A. Run the supplied script $PRECISION_HOME/scripts/perl/scripts/itnm_aix_64.sh -domain <DOMAIN_NAME> to enable maximum discovery capability on a per domain basis. B. Increase the table sizes inNetcool Common Information Model to utilize the capacity enabled by the 64-bit kernel. C. Increase the memory available to each process using theldedit command. D. The installation will make any modifications needed to exploit the 64-bit kernel. Answer: C

Question 13: Which field is required to be set in an event so that the Event Gateway passes it through to IBM Tivoli Network Manager IP Edition for further processing on a default installation? A. Severity B. Node C. LocalNodeAlias D. AlertKey Answer: C


TestKing IBM 000-019 Exam Questions & Answers Question 14: When defining a new chassis with interfaces and connecting this to an existing entity using the PresetLayer functionality, which three items need to be provided? (Choose three.) A. entity definitions for the chassis and interfaces B. neighbor information C. the SNMP/telnet credentials for the new entity D. containment information E. theClassName for the new entity F. define the agents to run against the device Answer: A,B,D

Question 15: Which information is required to launch a partial rediscovery using the GUI? A. IP address and Subnet Mask B. IP address, Subnet Mask, and SNMP Community String C. Hostname and Subnet Mask D. IP address, Subnet Mask, and SSH/telnet username/password Answer: A

Related 000-019 Exams:

Popular Certification Exams: 1z0-045 000-670 000-316

000-937 000-638 70-232

132-S-911.3 000-745 920-196

000-886 9A0-063 HP0-X01

117-302 TB0-107 000-913

Hot Certifications: Advanced Technical Expert

CCSE

Security Analyst CTP

TCDA V2R5

MySQL

Fujitsu

Popular Certification Providers: SAP

Huawei

Extreme Networks

TestKing 000-019  

Truly interactive practice tests Create and take notes on any question Retake tests until you're satisfied YOU select the areas of the exam...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you