Page 1

UNA VEGADA HI HAVIA UN CONILL EN UNA PLATJA QUE TENIA GANA, PERÒ COM QUE NO TENIA RES PER MENJAR ES VA POSAR A JUGAR A PILOTA. AL CAP D’UNA ESTONA ES VA TROBAR AMB UN AMIC PER JUGAR, L’AMIC ERA UN TORO. VAN FER UN PARTIT I DESPRÉS ES VAN BANYAR. COM QUE ESTAVEN UNA MICA CANSATS ES VAN ESTIRAR A LA SORRA I ES VAN ADONAR QUE TENIEN MOLTA GANA, LLAVORS VAN DECIDIR ANAR A UN RESTAURANT A BERENAR. VAN MENJAR PASTANAGUES I CARN I DESPRÉS VAN FER UNA EXCURSIÓ A LA MUNTANYA ON ESTAVA LA CASA DEL TORO. EL TORO VA CONVIDAR AL CONILL A CASA SEVA A BEURE ALGUNA COSA. EL CONILL VA DONAR LES GRÀCIES AL TORO I JA VOLIA MARXAR PERQUÈ ES FEIA DE NIT, PERÒ COM QUE JA ERA HORA DE SOPAR VAN DECIDIR FER-HO JUNTS A CASA DEL TORO. DESPRÉS DE SOPAR VAN SEURE AL SOFÀ I ES VAN QUEDAR ADORMITS.


AL DESPERTAR-SE VAN VEURE QUE FEIA MOLT BON DIA. EL SOL ELS CONVIDAVA A SORTIR AL CARRER A FER UN TOMB. I AIXÍ HO VAN FER; VAN ANAR A PASSEJAR I A JUGAR A UN PARC PROPER. UNA ESTONA MÉS TARD, VAN ANAR A COMPRAR PA AMB XOCOLATA I A ESMORZAR EN UN BAR DE LA CANTONADA. VAN PASSAR UNA LLARGA ESTONA PARLANT I SE'LS VA FER MOLT I MOLT TARD. AL VEURE QUE JA ERA L'HORA DE DINAR VAN DECIDIR SEGUIR EL DIA DISFRUTANT D'UN PIC-NIC EN UNA ESPLANADA ALLUNYADA DEL PARC, SOTA UN ARBRE MOLT ALT. MENTRE DESCANSAVEN, DESPRÉS DE L'ÀPAT, SE'LS VAN APROPAR UN CAVALL I UN RINOCERONT I.....


VAN ANAR A LA PLATJA DE LA MARBELLA I ES VAN POSAR A JUGAR A VOLEIVOL. EREN PARELLA EL CONILL I EL TORO CONTRA EL CAVALL I EL RINOCERONT. DESPRÉS D’ESTAR UNES QUANTES HORES JUGANT VAN GUANYAR EL CONILL I EL TORO. ESTAVEN TANT CONTENTS QUE VAN VOLER CELEBRAR-HO I VAN CONVIDAR ALS SEUS AMICS A UNA DISCOTECA, S’HO VAN PASSAR MOLT BÉ ES VAN FER UN FART DE BALLAR I VAN RIURE MOLT.

I conte contat ja s’ha acabat.

El conill i el toro  

Conte d'animals

Advertisement