Page 1

JA ESTÀ MOLT A PROP EL TEMPS DE LA GRESCA I LA XERINOLA I A L’ESCOLA ENS PREPAREM PER CELEBRAR-HO COM CAL. COM JA ÉS COSTUM L’ESCOLA UNIFICA EL TEMA AL VOLTANT DEL QUAL GIRARÀ TOTA LA PREPARACIÓ D’AQUESTA DIADA. ENGUANY EL TEMA ESCOLLIT SÓN ELS DIFERENTS TIPUS DE DANCES I ELS ESTILS MUSICALS QUE LES ACOMPANYEN. ELS NENS I NENES DE P-3 BALLAREM DANSA CLÀSSICA. PER COMENÇAR A AMBIENTAR-NOS EN EL TEMA HEM ESCOLLIT UNA PEL·LÍCULA QUE TREBALLA AMB UNA COMPOSICIÓ DE SAIKOSKI: EL TRENCANOUS. AQUESTA ÉS UNA HISTÒRIA DE FADES I PRÍNCEPS, DE RATOLINS DOLENTS I DE PRINCESES QUE BUSQUEN SALVAR UN PAÍS MÀGIC I ENCANTAT, QUE NECESSITA AJUDA PER TORNAR A SER COM ERA ABANS QUE EL DOLENT REI RATOLÍ EL TRANSFORMÉS EN UN PAÍS SENSE ALEGRIA, ON NINGÚ NO VOLIA VIURE. PERÒ PER DAMUNT DE TOT ÉS UNA D’ACCEPTACIÓ, DE COL:LABORACIÓ COMPANYERISME.

HISTÒRIA I DE

TAMBÉ HEM LLEGIT EL CONTE D’AQUESTA HISTÒRIA. HEM PARLAT DELS DIFERENTS PERSONATGES, DE LA CLARA, LA NOIA QUE REB UN TRECANOUS COM A REGAL DE NADAL, DE LES FADES, DELS RATOLINS. HEM ANAT ASSOCIANT LES DIFERENTS MÚSIQUES ALS PERSONATGES I INTERIORITZANT-LES PER PODER, MÉS ENDAVANT, INTERPRETAR-LES AMB MOVIMENT.


TAMBÉ HEM ESCOLLIT DIFERENTS FRAGMENTS DE L’ESCENIFICACIÓ D’AQUESTA OBRA CLÀSSICA, AIXÒ ENS HA DONAT MOLTES PISTES DE COM ES MOUEN LES BALLARINES I ELS BALLARINS, DELS MOVIMENTS SUAUS I LENTS, DELS RÀPIDS, SEGONS LA MÚSICA....., EN RESUM DE COM ÉS UN BALLET.

ARA QUE JA ESTEM BEN AMBIENTATS EN EL TEMA I QUE TENIM UNA HISTÒRIA PER FER-HI REFERÈNCIA, PODEM ESCOLLIR ELS PERSONATGES PER FER EL MUNTATGE DE LA NOSTRA DANSA. ELS PROTAGONISTES SERAN LES FADES I ELS RATOLINS. IMAGINEM COM HO FAREM I ELS DIBUIXEM.


TAMBÉ ENS CALDRÀ UN PRÍNCEP I UNA PRINCESA. HEM DE TREBALLAR MOLT: EL VESTUARI I ELS COMPLEMENTS NECESSARIS PER ESCENIFICAR LA DANSA.

TAMBÉ ESTAN JA SEL·LECCIONATS ELS FRAGMENTS MUSICALS I LA COREOGRAFIA AMB QUÈ ELS ACOMPANYAREM. ENS ESPEREN BASTANTES SESSIONS D’ASSAIG, PERÒ CADA COP HO FEM MILLOR I SEGUR QUE ENS SORTIRÀ MOLT I MOLT BÉ.

FINS AQUÍ EL TREBALL QUE HEM FET COM A GRUP CLASSE PER ARRIBAR A FER EL MUNTATGE DE LA NOSTRA ACTUACIÓ, PERÒ LES FORMIGUES TAMBÉ HEM COL·LABORAT PER GUARNIR L’ESCOLA I QUE TOTS VOSALTRES, PAPES I MAMES LA TROBÈSSIU BEN BONICA EL DIA DE LA FESTA DE CARNESTOLTES.


SEGUR QUE US VA AGRADAR MOLT LA NOSTRA FADA BALLARINA I EL MURAL DE LA SALA VERMELLA. TAMBÉ VA QUEDAR MOLT LLUÏT EL MURAL DEL VESTÍBUL DE L’ENTRADA A L’ESCOLA, SEGUR QUE TOTS VOSALTRES VÀREU DESCOBRIR QUINA ERA LA NOSTRA PARELLA REPRESENTANT.


I DESPRÉS DE TANTS PREPARATIUS, VA ARRIBAR EL DIA DE LA FESTA! AL MATÍ TOTS BEN GUAPOS I DISFRESSATS CAP A L’ESCOLA... AL PATI VAM REBRE AL REI CARNESTOLTES I ALS CAPGROSSOS I TAMBÉ AL BIG-BLUE, EL DRAC. ELS NENS I NENES DE CINQUÈ VAN LLEGIR EL PREGÓ I ELS NENS I NENES DE SISÈ ENS ACOMPANYAVEN AMB ELS TIMBALS. I DESPÉS TOTS AL CARRER, QUE EL BARRI SENCER SÀPIGUE QUE ESTEM DE FESTA!


LA TARDA EL GRAN ESPECTACLE!, L’ESCOLA DE DANZA OBRE EL SEU REPERTORI AMB ELS NENS I NENES DE P3. LES FORMIGUES I LES PAPALLONES, CONVERTIDES EN FADES I ROTOLINS FAN UN BALLET QUE DEIXA BOCABADAT A TOT EL PÚBLIC.

CARNAVAL 2011  

"DOSSIER CARNAVAL"