Page 33

no . 5 S c h o o n h e i d s s p e c i a l i s t

de Jean Klébert Baldan Group. Met deze multifunctionele massagebank heb je een complete wellness salon in huis. De bank bestaat al langer, en is nu uitgebreid met een apparaat waarmee ontspannende en afslankende behandelingen kunnen worden gegeven. Er zijn ook mogelijkheden om ayurvedische behandelingen te geven evenals hot stone massages. De bank heeft tevens een infraroodfunctie.

Masterpieces Op Masterpieces staan alle exclusieve parfummerken. De presentatie van deze ‘glamourmerken’ viel dit jaar helaas wat tegen. Heel mooi vonden we het Londense merk Bahoma. Het merk bestaat twee jaar en heeft een uitgebreide, met de hand samengestelde geurlijn voor in huis. Op Cosmoprof lanceerden ze ook een lijn voor het lichaam. Deze bestaat uit tien verschillende geuren waarvan een eau de toilette, douchegel, badolie, body crème, scrub en body lotion. Doordat Bahoma alles zelf in Londen maakt, kunnen ze direct inspelen op de wensen van de klant.

33

lipstick, lipgloss, oogschaduw en mascara. Het merk lanceerde ook een wellnesslijn op basis van de baobab-boom. In totaal bezochten 139.523 mensen Cosmoprof Bologna, waarvan 33.338 bezoekers uit het buitenland. Het aantal bezoekers is 7,5 procent gedaald ten opzichte van vorig jaar, wat erop kan duiden dat de recessie niet helemaal aan de cosmeticabranche voorbij gaat. De volgende editie van Cosmoprof Bologna vindt plaats van 16 tot en met 19 april 2010.

Make-up Ook op het gebied van make-up zagen we een noviteit. Na de trillende mascara komt Pascal Firenze nu met een make-up lijn met licht. ‘Moonlight: make-up that comes alight.’ De make-up is voorzien van een spiegeltje en LED lampjes, waardoor je ook in het donker je make-up kunt aanbrengen. De lijn bestaat uit verschillende kleuren foundation, Bahoma London lanceerde BioLine heeft een innovatieve lijn met

Halotherapie met zout als nieuwe

stamceltherapie.

spabehandeling.

een geurlijn voor het lichaam.

LR_SSP5_2009_voorANBOS  

zorgverzekeraars jubileumviering Vergoedingen nieuwe ontwikkelingen: Feestelijke aNBOs no.5 mei 2009

LR_SSP5_2009_voorANBOS  

zorgverzekeraars jubileumviering Vergoedingen nieuwe ontwikkelingen: Feestelijke aNBOs no.5 mei 2009

Advertisement