Page 1

Paras paikka maailmassa. Koti. Löydät sen meiltä. lakea.fi lakea.fi


"Haluamme jatkaa alamme edelläkävijöinä myös tästä eteenpäin."

Laatu kasvun kivijalkana Lakea Oy on toiminut jo 40 vuotta suomalaisen asumisen edelläkävijänä. Olemme kasvaneet lupaavaa vauhtia jo pidemmän aikaa, ja se on siivittänyt meidät myös uusiin aluevaltauksiin: vuoden 2017 aikana Lakea solmi sopimukset ensimmäisten rakennushankkeiden käynnistämisestä muun muassa Tampereelle ja Helsinkiin. Viime vuoden aikana saimme valmiiksi myös tähänastisen historiamme suurimman kohteen, Vaasan Lakeankulman. Haluamme jatkaa alamme edelläkävijöinä myös tästä eteenpäin. Siksi panostamme edelleen asumisen laatuun, toimintamme kehittämiseen sekä asiakkaidemme tasokkaaseen palveluun. Tarjoamme erottuvia kohteita, joissa yhdistyvät vaikuttava arkkitehtuuri, kustannustehokkuus, asumismukavuus ja toimivuus. Puurakentamisen

innovaatiomme avaavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme uusia mahdollisuuksia. Lakea tuntee vastuunsa toimivien kotien ja asuinympäristöjen rakentajana, sillä kohteistamme tulee kiinteä osa katukuvaa ja ihmisten arkea. Emme ole ympäristöstämme irrallinen toimija, vaan aktiivinen osallistuja, jonka tekeminen nivoutuu tiukasti kaupunkien laajempaan kehityskaareen. On helppo ymmärtää, miksi laadukas tekemisemme on ensisijaisen tärkeää. Kasvamme ja kehitymme kaupunkien mukana.

Timo Mantila, Toimitusjohtaja, Lakea Oy


Lakea Oy

Me Lakealla luomme koteja elämistä varten: rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme asuntopalveluita.

Pääkirjoitus 2 Sisältö 3 Lakea Oy 4 Palvelut 6 Vuokraus 7 Myynti 9 Isännöinti 10 Rakennuttamispalvelu

12

Sydänpuu-konsepti

14

Sijoitusvinkit 16 Myyntikohteet 20

Sydänpuussa puu- ja betonielementtirakentaminen yhdistyvät uudella tavalla.

14

3

Omaksi-rahoitus 27 Vuokrakohteet 28 ISO 9001 -standardi

20

30

SISÄLTÖ

6

Koteja elämistä varten

Tutustu Lakean myyntikohteisiin!


4

Koteja elämistä varten

Lakea Oy

Tervetuloa tutustumaan Lakeaan! Vaikka Lakea Oy:n juuret ovat vahvasti Pohjanmaan alueella, rakennutamme kohteitamme ympäri Suomen. Ehkä sinun tuleva kotisi löytyy Lakean rakennuttaman katon alta? Koti on meille kaikille tärkeä. Se antaa elämään perusturvan. Kun koti on asukasta varten, on kotona hyvä olla. Me Lakealla uskomme siihen, että eri elämänvaiheisiin kannattaa valita oikeita tarpeita vastaava asumisen muoto. Me lähdemme siitä, että asuinrakennus ei ole pelkästään tila, vaan sen pitäisi auttaa asukasta elämään omannäköistä elämää. Uskomme myös, että elämäntyylin muutokset koskevat tänä päivänä yhtä lailla nuorten lisäksi myös iäkkäämpiä asukkaita. Lakean asuntojen valikoima on laaja ja monipuolinen, sekä hinnoittelultaan kilpailukykyinen. Huomioimme asuntojen ja asumisen suunnittelussa kestävän kehityksen periaatteet. Meiltä löydät sekä vuokra-asuntoja että omistusasuntoja useista kaupungeista. Kaiken kaikkiaan olemme rakennuttaneet Suomeen yli 11 500 asuntoa. Lakea palvelee myös rakennuttamiseen, isännöintiin ja asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa. Haluamme jatkossakin kehittyä ja innovoida ainutlaatuisia asumisratkaisuja kuten Omaksi-asunnot, joka on uudenlainen tapa hankkia omistusasunto ilman korkeita asumiskuluja.


Koteja elämistä varten

Lakea Oy

Kokkola Nukkumatti Herman Renlundinkatu Niemenkulma Vuokra-asuntoja

Vaasa

Tulossa uusia myyntikohteita Lakeankulma Lakeankulman Portti Lakeankulman Torni Vuokra-asuntoja

Seinäjoki Riihikartano Tuohi Kiskankartano Vuokra-asuntoja

Kuopio

Tulossa uusia myyntikohteita Vuokra-asuntoja

Jyväskylä Mannisenkartano Kartanonherra Puukuokka 3 Vuokra-asuntoja

Tampere

Kalliorinne

Hämeenlinna Rauhanhelmi Rauhanlinna

Turku Tulossa uusia myyntikohteita Amiraali 1 Amriaali 2

Helsinki

Jätkäsaaren Lakeanpuisto

Riihimäki Riihimäen Väinö

Tuusula Asemapäällikkö

5


6

Koteja elämistä varten

Palvelut

Lakean palvelut Lakealla luomme koteja elämistä varten. Rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme asuntopalveluita. Erotumme eduksemme kekseliäisyydellä: kehitämme puurakentamista, aivan uudenlaisia rahoitusmalleja ja digitaalisia asumisen avittajia. Seinäjoelta ollahan lähäretty ja koko Suomea tavootellahan. Tähän mennessä meillä on toimistot Seinäjoen lisäksi Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla.


Vuokraus

Koteja elämistä varten

Isännöinti

Vuokraus

Myynti

Rakennuttamispalvelu

Vuokrakotisi on linnasi Meidän avullamme elämäntilanteeseesi ja -tyyliisi sopivan vuokrakodin löytäminen käy helposti. Ja kun se oikea löytyy, kodin vuokraaminen on huoletonta ja vaivatonta – asiantuntijamme opastavat sinua prosessin joka vaiheessa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kuuntelee juuri sinun tarpeitasi ja auttaa sinua löytämään toiveidesi mukaisen kodin. Tiesitkö, että myös lemmikit ovat aina tervetulleita Lakean vuokrakoteihin? Jotta vuokrausprosessi sujuisi mahdollisimman saumattomasti, pidämme huolen, että saat tarvitsemasi palvelun ja informaation kodin vuokrauksen joka vaiheessa. Laadukkuus on ykkösasia niin vuokrakohteissamme kuin asiakaspalvelussammekin. Hyvä laatu luo perustan vuokrauspalvelullemme, ja tyytyväinen vuokralai-

nen onkin paras palkinto työstämme. Asiantuntijamme ovat saavutettavissasi aina, kun tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää. Olemme panostaneet myös vuokrasopimuksen solmimisen helppouteen, sillä sukkelan vuokrausprosessin ansiosta pääset omaan kotiisi mahdollisimman nopeasti. Etsimme juuri sinulle sopivan kodin, etsit omaasi sitten sijainnin, asunnon koon, vuokran tai vapautumisajankohdan perusteella. Vuokrauspalvelumme toimii useassa kaupungissa ympäri Suomen.

7


8

Koteja elämistä varten

Myynti

Meille on tärkeää, että kuuntelemme asiakkaitamme, ja otamme aina huomioon jokaisen henkilökohtaiset tarpeet.


Myynti

Koteja elämistä varten

Isännöinti

Myynti

Vuokraus

Rakennuttamispalvelu

Oma koti kultaakin kalliimpi Ammattitaitoiset asuntomyyjämme auttavat, kun etsit uutta omaa kotia. Haluamme löytää juuri sinulle parhaat ratkaisut: kodin Lakean monipuolisesta valikoimasta, sille sopivan rahoitusmallin sekä elämääsi sopivan aikataulun. Tasokas myyntipalvelumme takaa sujuvat ja luotettavat asuntokaupat. Asuntomyyjämme ovat koulutettuja ja kokeneita asiantuntijoita, jotka tarjoavat parasta mahdollista palvelua ja varmistavat, että löydät tarpeisiisi sopivan asunnon. Haluamme tehdä kodinhankkimisprosessistasi mahdollisimman vaivattoman. Meille on tärkeää, että kuuntelemme asiakkaitamme, ja otamme aina huomioon jokaisen henkilökohtaiset tarpeet. Luottamus on asuntokaupassakin kaiken perusta – uuden kodin etsinnässä työskennellään asiakkaalle äärimmäisen isojen asioiden parissa.

Lakean Omaksi-rahoitusmalli on edullinen rahoitusvaihtoehto ja antaa liikkumavaraa oman kodin etsintään. Omaksi-kohteet tarjoavat turvallisen ja riskittömän vaihtoehdon omistusasunnon hankkimiseen, sillä siinä koti lunastetaan vähitellen omaksi vuokranmaksun myötä. Lakean ammattitaitoinen myyntiorganisaatio kattaa jo lähes koko Suomen. Asuntomyyjiemme toimipisteet sijaitsevat Vaasassa, Kokkolassa, Seinäjoella, Jyväskylässä ja Vantaalla.

9


10

Koteja elämistä varten

Isännöinti

Avoin ja läpinäkyvä toiminta sekä asiakaslähtöinen palvelu muodostavat isännöintipalvelujemme perustan.


Isännöinti

Koteja elämistä varten

Isännöinti

Myynti

Vuokraus

Rakennuttamispalvelu

Luotettava isännöitsijä on hyvä isännöitsijä Luottamus on avain hyvään isännöintiin. Meille on kertynyt kokemusta isännöintipalvelujen tarjoamisesta jo useampi vuosikymmen, ja siksi vastuullisuus ja oman toimintamme kehittäminen ovat meille kunnia-asioita. Isännöimme tällä hetkellä lähes 200 taloyhtiötä, joista pääosa sijaitsee Vaasassa, Seinäjoella ja Kokkolassa. Isännöintikohteitamme on lisäksi Keski- ja Etelä-Suomessa. Olemme sitoutuneet noudattamaan Isännöitsijöiden Auktorisointiyhdistys ISA ry:n, Suomen Isännöintiliitto ry:n ja Suomen Kiinteistöliitto ry:n hyväksymiä isännöinnin eettisiä ohjeita. Lakea on myös Isännöintiliiton jäsen. Haluamme isännöitsijänä olla ennen kaikkea luotettava ja osaava kumppani sekä taloyhtiöiden hallituksille, osakkeenomistajille että asukkaille. Asiakkaillemme se näkyy avoimena ja läpinäkyvänä toimintana sekä asiakaslähtöisenä palveluna. Panostamme myös en-

nakoivaan ja pitkäjänteiseen kiinteistöjen kunnossapitoon, mikä edistää kiinteistöjen turvallisuutta ja terveellisyyttä sekä vaikuttaa positiivisesti niin asumismukavuuteen kuin kiinteistöjen arvon säilymiseen. Lakean isännöintipalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Olemme saaneet asiakkailtamme positiivista palautetta erityisesti kiinteistöpalvelujemme palvelualttiudesta, palveluidemme saatavuudesta sekä asukkaan informoinnista. Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti ja tarjota palveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita mahdollisimman hyvin. Siksi asiakkaidemme palaute on meille aina arvokasta.

11


12

Koteja elämistä varten

Rakennuttamispalvelu


Rakennuttamispalvelu

Koteja elämistä varten

Isännöinti

Myynti

Vuokraus

Rakennuttamispalvelu

Hyvän elämän perusta Lakea tarjoaa kokonaisvaltaista rakennuttamispalvelua, joka sisältää projektihallinnon alusta loppuun asti. Kokenut rakennuttaja tekee rakennuttamisprojektista sujuvan kaikille osapuolille ja varmistaa, että lopputulos on tilaajan toiveiden mukainen, käyttötarkoitukseen sopiva sekä laadukas rakennus. Tarjoamme moderneja ja kustannustehokkaita rakennuttamispalveluita ja panostamme aina asumisen korkeaan laatuun. Taitava rakennuttaja toimii yhteyshenkilönä rakennusliikkeen, suunnittelijoiden ja tilaajan välillä. Kokemuksellamme onkin suuri merkitys niin urakoitsijoiden ja suunnittelijoiden valinnassa, urakoiden kilpailuttamisessa kuin suunnittelun ja rakentamisen ohjauksessa ja valvonnassakin. Tärkein tavoitteemme on, että lopputulos on tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukainen. Tarvittaessa Lakea hoitaa myös rakennusaikaisen hallinnon, rahaliikenteen ja kirjanpidon. Meillä on laaja urakka-asiakirjojen tuntemus, ja laadimme ne aina luotettavasti ja ammattimaisesti. Laajimmillaan rakennuttamispalvelumme sisältää koko prosessin maanhankinnasta kohteen takuutarkastuksiin.

Rakennuttajina erotumme kekseliäisyydellämme: kehitämme puurakentamista ja olemme hakeneet patenttia Sydänpuu-konseptillemme, joka yhdistää betoni- ja puurakentamisen ennennäkemättömällä tavalla. Panostamme uusien innovaatioiden kehittämiseen myös jatkossa, sillä haluamme pysyä alamme edelläkävijöinä. Otamme rakennuttamisprojekteissamme aktiivisesti huomioon kestävän kehityksen haasteet. Haluamme osaltamme vaikuttaa asumisen kestävään laadukkuuteen tekemällä kauaskantoisia valintoja jo nyt. Huomioimme tulevaisuuden tarpeet niin rakennusmateriaaleissa kuin energiaratkaisuissakin. Asuntosuunnittelussa huomioidaan myös asumisen tarpeiden muuntuminen huoneratkaisuissa perhekokojen muuttuessa. Haluamme, että asuntoratkaisumme tukevat aktiivisesti elämääsi myös tulevaisuudessa.

13


14

Koteja elämistä varten

Sydänpuu-konsepti

Sydänpuulla on sydän paikoillaan Tuohi on ensimmäinen Lakean kehittämällä Sydänpuukonseptilla valmistuva puukerrostalo. Lakea rakensi ensimmäiset puukerrostalonsa viisi vuotta sitten, ja on siitä lähtien ollut vahvasti mukana puukerrostalorakentamisen kehittämisessä. Lakean uuden sukupolven puumoduulirakentamista edusti viime vuonna Seinäjoen asuntomessualueelle tehty Mäihä. Sydänpuu-konsepti on tilaelementtien innovatiiviseen yhdistämiseen perustuva puukerrostalorakentamisen tapa, joka julkistettiin kesäkuussa 2017. Sille on haettu patenttia. Sydänpuussa puu- ja betonielementtirakentaminen yhdistyvät uudella tavalla. Tuohessa betonirakenteiset kylpyhuone-elementit sijaitsevat rakennuksen keskellä kantavana rakenteena. Puiset asuntoelementit, joiden koot ovat asuntokohtaisia, ryhmittyvät betonisydämen ympärille. Kun betoninen märkätila on oma erillinen moduulinsa, puurakenteisten tilaelementtien rakentaminen, kuljettaminen ja asentaminen helpottuvat. Myös talojen ja huoneistojen muunneltavuudelle avautuu edemmän mahdollisuuksia. Sydänpuu joustaa erilaisten tonttien suhteen: betonielementtiosaan keskitettyjen märkätilojen ja tekniikan ansiosta asuntojen sijoittelua voidaan miettiä tarvittaessa myös tontin vaatimustason ja rakennustehokkuuden mukaan. Konsepti takaa rakentamisen tasalaatuisuuden, sillä laadukkaat elementit valmistetaan sisätiloissa sääolosuhteiden ulottumattomissa.


Sydänpuu-konsepti

Koteja elämistä varten

Sydänpuu-konsepti antaa arkkitehtisuunnittelulle uusia mahdollisuuksia As Oy Seinäjoen Tuohen suunnittelusta on vastannut yhdessä Lakea Oy:n kanssa Marco Casagrande Casagrande Laboratorysta Helsingistä.

Sydänpuu-konsetin mukainen rakennustapa antaa arkkitehtisuunnitteluun hedelmällisemmät lähtökohdat kuin elementtirakentaminen. – Asuntosuunnittelussa on erilaisia rajoitteita, joista kylpyhuoneen sijainti on yksi. Kun kiinteä kylpyhuone ei ole määrittelemässä pohjaratkaisua, asuntopohjien ja muiden tilojen suunnittelu on vapaampaa. Sydänpuu-elementtiratkaisuilla saadaan avaria ja toimivia tiloja, joissa on paljon mahdollisuusia sekähuoneistojen että kokonaisten talojen muunneltavuudelle, kuvailee arkkitehti Marco Casagrande. Tilamoduuleilla ei ole vain yhtä mahdollista sijoitustapaa, vaan niitä voidaan sovittaa betonirungon ympärille eri tavoin. Lisäksi huoneistoja voi yhdistää tai erottaa lisäämällä tai vähentämällä tilaelementtien välisiä kulkuaukkoja. Esimerkiksi Tuohen yksiö on koko asunnon kokoinen massiivipuuelementti, joka jatkuu yhtenäisenä parvekkeelle asti.

– Keittiökalustus on yhdellä seinällä. Muuten asunto on yhtenäistä tilaa, johon voidaan asentaa kiintokalusteita, kaappeja ja jopa väliseiniä melko vapaasti. Väliseiniä voidaan rakentaa myös jälkeenpäin siirrettäviksi. Konsepti antaa tulevaisuudessa mahdollisuuden myös muuntojoustavuuteen, Casagrande kertoo. ENTISTÄ LAADUKKAAMPIA ELEMENTTEJÄ Elementit valmistetaan tehtaalla tasalaatuisissa olosuhteissa ja varustetaan tilakohtaisesti valmiiksi kiintokalusteilla ja ikkunoilla. Kylpyhune-elementit laatoitetaan ja vesikaluteet sijoitetaan paikoilleen. Elementit ovat valmiita huoneistoja, kun ne nostetaan työmaalla paikoilleen ja kytketään talotekniikkaan. Tuohessa on käytetty kahta erikokoista kylpyhuoneelementtiä. – Tulevaisuudessa teemme mahdollisesti elementtejä, joissa on myös kodinhoitohuone, Casagrande kertoo.

15


16

Koteja elämistä varten

Sijoitusvinkit

Sinäkin uskallat sijoittaa! Asuntosijoittaminen on kaikille mahdollista. Tasainen ja säännöllinen tulo sekä vaivaton lainarahoituksen saanti tekevät asunnoista kiinnostavia kohteita monenlaisille sijoittajille. Lakea-kodit soveltuvat loistavasti asuntosijoittamiseen – kohteidemme hyvä sijainti houkuttelee asunnonetsijöitä ja laadukkaat asunnot pitävät niin vuokralaiset kuin sijoittajat tyytyväisinä.

Kaksi todella hyvää syytä sijoittaa: 1. Turvallisuus Tasainen tuotto sekä vakaat vuokramarkkinat tekevät hyvällä paikalla sijaitsevista asunnoista suhteellisen riskittömiä sijoituskohteita. 2. Vaivattomuus Asuntosijoittamisen avulla säästäminen käy kuin itsestään. Kahdenkymmenentuhannen euron säästäminen saattaa kuulostaa työläältä ja hitaanlaiselta prosessilta, mutta kun vuokralainen ”maksaa asuntolainaa” vuokran muodossa sinun puolestasi, kertyy kymppitonnienkin summa vähän kuin itsestään.


Sijoitusvinkit

Koteja elämistä varten

17


Koteja elämistä varten

Sinä päätät

MITEN KOTOILET

19


Koteja elämistä varten

20

Myyntikohteet

Myynnissä olevat kohteemme

1 2a

16

2 Ter tuns

so la 8

2 Oik 8 ok 3

2

9. Mailakuja

1

2

61

65

1

Ru K uk oulupuis inti e to

8

5

Kivistön koulu Seinäjoen yhteiskoulu

2

2 74

18

29

7

mannink

Laa50

Koulukatu

ntie

28

Po renrovu rin one

Ju rv 3 an 2 k

Ku nto po lku

14

13

34

28

54

4 Meijerik 1 3

4

1

rinkj

Tim

12 12 5 P 13 Mäk elä 18 irink atu 8 2 7 Te 11 uv 6 . an k Ha 4 atu 12 katu 3 9. as 9. Iso 9. ia 1 joe ku 10 Ä nk 9. ke 7 15 ja Elo en 2 2 Sir Kiu ka k 16 16 pp La 3 uja 12 lun iku 2 tu ka 1 1 1 iho 1 ja Au tu ka 0 Vii 5 2 Ka 1 tu 1 ran ka Ku rijo te 9 ka 12 h 13 ku tu e 1 ilas Sa . ja 2 nk ka 14 hr tu an 7 8 9. 3 ka 1 tu Ka 2 r 1 8 hin 1 ka tu 2 2 Ma n 1 ttaa lik 3 Ky Ma töp 1 5 27 Jo ntt o lk a up 2 u ku aliinr ja aja 20 Talo 8 L llis 11 39 arva 10 en 2 15 k uja ka tu 1 To Fin sk rp an p 2 2 L ar ku 7 ar in ja va 6. k Ka 22 rp ak 13 ka an a ku ka 11 2 2 ja tu 8 Pa 1 jak 21 T 2 16 ak 2 uja oja 3 Ha 13 24 Pa nut 9 2 jak 9 ap . atu . Ha 1 ak Kim 1 1 Ala an ko 0 18 in- 2 ha Se ka 1 s u pp 3 1 10 ein 8 dan 1 tu ien 10 P a k äjo losk 16 jak ka ar atu en aar 2 i 8 ka i Pa lom tu Jouppilantie ä 16 enri 3 nn 9. 13 23 e Pe pä llon- 1 än r

Ilk a 20 nka 9 tu .

Tu 7 om aa 1 6. lank

2

1

P 15 i

4

2 Vä ltti

uore

9. Vaahterakj 8

13 ikatu Tuom

1 Pajukuja 3 Ja 2 lav 0 ak j

Tam mikj

hiih tor

Hir ven

9. Pajupuisto

22

10

21

en ala nt ie

Ha apa 4 kj Koivukj1 33

3

2

18

Ko sk

Tar 2 hatie

12 10 18

Lu uv ak uja 18 4 Kin 1 ke 1 rin 16 3 kj

18

2

1

15 Sa 20 una ku ja 8

Pik3 ku kj 2

1

Tim 4 an ttik 7

Joup pilanv

1 päkj

2

1

Ku nto po lku

Pallokatu

7 Vainiotie 4

20

5

Pelip 5 uisto 6.

16 15

kuja laja 2 Pih 12

27

75

45

17

Kii 15 1 suk 14 12 1 Kalkkikiv Ku enk 14 kk Välkekat 15 ula u 1 1 tie Piikiven 14 7 k Sälpäka 17 14 tu Sälpäp 1 1 Katajal Savikive 8 aa 1 nk 14 ks 8 16 Hohdek on 18 7 1 k 8 Hiekka 2 Louhikk 4 4 12 13 kivenk ok 12 5 Kiillekatu 1 2 1 8 Kiill ep 2 Ka Kivikkok 13 6. 16 llio 7 Liuske ka k 8 1 tu P 3 Somerk 6. Hiesuk 16 aas ika Katinku 14 17 1 llank tu 1 Lo 2 8 1 Kiuask 12 hka 13 M 4 re 1 or k 12 28 7 L e a 1 en 8 aka 1 ik k 39 9. 36

2

Kenkkärinkatu

an 55 ka tu

Ka 2 up pil

5 1 8 Kytökuja Annalank 6. 2 5

sk 1 atu 2

2

Ra ta

u

37

iha an k

t ka

k

Kiv

3

tu ka tie uta Tallimiehenk Ra kj

26

Kiv alh ion k

sens Vipu

ro pe Na 20

8

8

1

44 40 3 Yrityksenk j 4

on m m Sa 8

42

10

Lep

1 Tapulikuja Joenpuisto

Pesäpallostadion

kenttä

Tennishallit

24 32 Ylisentie 15

35

7

2

36

31

5

33 12 inne 10 aanr enm 11 Vuor 9. 7

70

Uimaranta

2

UPPA Linnan puisto

Kivis töntie

Vehkalahdenpuisto

11

34

um in ka tu 3 8 Siukunk 1 8 henk umie Jarr Kaivokatu 1 vartijank 6. RataSquash & Bowling 1 Center Nikkarinkatu 5 1 Urheilupuisto Vaakames1 KaasuKeskusurheilu-

Kuulankatu 7 1 8 Upankatu 5 1

10

8

17

Yrityksen päiväkoti

Alkut

23 ainion 3 7 u at nk 8 19 ala ak H 16

30

27

11

Koulutuskeskus Sedu

uja rok peK Na ap er na

18

15

1 Hak avai nionk iv Riih

14

12 6. Kanteleenkatu 3

Koulutuskeskus Sedu

3

Kalamiehenr 5 13

14

12

u Kirkkokat

Wegeliuksen puisto

Koskenalantie

6.

2

Lakeuden Risti Kirkkokirkko puisto 2 Kirjasto katu Kaup Aalto Ala-Kuljun 9. 1 teatteri Kirjasto Apila Alkionk Björqvistinpuisto

20

Myllypuistokoti

15

2 ta Luoman ran 9. 1

1

tu luka

37

ink

14 Ylisentie

1

ola 8 isens kaha Jou ens käis min Lem

1 s mon 2 Unta

5

katu

nk 5 oulu attik Amm 6. 1 7 Ilmarisenkatu 8 1 7 Könnink

2

4 atu ölänk5 Väin 3 12 nsola riki Nyy 1

vo n An so tero la n

4

Klemetink

Vesitorn 1

Vapaudentie

ka ll 6. ion 1 k

19

-

Kou

katu

43

Myllysaari

9. Kaler 14

1 nk miehe Maa 6.

10 n llo Aa 5

47

12 uja 72 4 liuksenk Wege 3

14

2

VR / Matkakeskus

12 9.

Seinäjoen lyseo

2

1

2

2

3

ar Alv 3 11

pins Kau

R 1 uu 1 kin tie 4

5

24 antie Pultr 17

20 1

18

11 kuja

2

59

totie

enpuisto Vapaud

Kaar 60

1

14

22

28

23

POHJA

16

12

katu

6. arink Porv

88

53

Terveyspalvelukeskus

4

25 katu Sammon 24 26

36

lu-

6.

7 nnin Visa Matti 10 10

Paloasema

2 nne enri

Huhtalan päiväkoti

Kauhavanpuisto

13 59 .

Kaupungintalo

ä lym 1

1

1 ns psa 6. Sam 14

sola li kin

12

1

Kou

Tori

2

nr Susih auda

7

Mie

7

tu ka on 14

tori

Vanha vesitorni

tir sjah Jäni

Jalkapallostadion

12 sola 4 likin Lyy 3 1

tu ka 50

lti Va

Marttilan koulu

9.

25

e

21

n ku tön tee Es

8

11

15 katu ppa Kau20 Kauppa-

5 ons Veik

3 1

10

en 15 ka tu 2 1 4

3

katu van

24

Myllyrannan palvelukeskus

Myl

10 4 2

16

Posti

11

19

Lo uh

12

Keskus- 5 tori 10

16

1 ie ttilant Mar

11 Ta 10 Myllymäenpuisto

i ar ka

12 sola 22 likin Kyl 9. 23 la 6. nso o in A 5 9. 42 21

1

21

1 ja lanku

HUHTALA

itti tore

enLouh

2 ja Kampiku 1

26

Seinäjoen

16 lukio

Elinkeinotalo

2

Ketunuuninpuisto

tu

Kale

17

55

atu kok Kirk

23

22 Piilos en

Jäähalli

15

um ku lta 7

Tekonurmikenttä talvella hiihtostadion

Seinäjoki Areena

8

Ku

4 kosv Kak 7

Seinäjoen kaupungin Karttapalvelut. lupa nro 120/2016

Jääurheilukeskus

14

Kes

11

ka kus

n

Juhonpuisto

2

Koulutuskeskus Sedu

Ris

Hii l2

9.

Kiskankartano valmistuu vuonna 2019. Kalliorinteenpuisto

28

10

ka ar i

Wallsport Areena

2

katu

ku npol Tala

8

sen 4

15

tie 18 ri 2 lan aa hta nk 11 Hu 4 kula

1

tu 4

ri 9. Fill n s iV ästin 1 k 5 3 Fin 1 6. sk an ka ari

en Piilos

18

ka

Jo up pil an vu ore nri nn e

2

Te rv as 1 k 4 aar i

2

24

8

e Lak

9.

ntie ude

Ala

Uimahalli-Urheilutalo

5

2

18

Alasenpuisto

22

1

Ko turi 1 4 nk

MARTTILA

Tiedekatu 5 1

6.

5 A 12 las 1 ink

Kultavuoren

18

Vapaudentie

16

ka 1 ar i 4

ola nt ie

tie

kan

1 k väen Työ

Matinkuja

Ilm

17

17

ka 18 tu 2 13 Su oti n 8 5 k 1

1

ja

1

7 tie s ga en

4

KESKUSTA

1 k rvon Kivirikko Pelle Seamk/ Kampusalue tu 23 sos. ja uska 2 esk terv. yks. K 28 Kampusranta Seinäjoki32 tu Seamk 1 sali anka 32 35 Kalev Seinäjoen 23 teknologiakeskus / 48 Frami 29 katu 28 raitti pa Kamp us up a 43 K

Pentinkuja

20

14

Pus

h Po

atu

Kalevalanpuisto katu

teh ank Vesi ta 1

Juhonkatu

mm on k

10

Po 2 4 hjo lan e ti 1

4 3 10 atu ank 6. kunn NuorisoMaa keskus 10

15 antie 20

24

Lii na 1 kon k

Larvamäki

89

4

14

Joupin u ja päiväkoti

at u

11

opisto

15 unakatu 1 Raku 6. Rakuuna8 7 puisto atu lank 12 Saha Marttilan 16 päiväkoti 32 Marttilan Talli

4

1

2b

2c

ka 1 lan kj 2

Pe nt i

Kutojan Kansalais- 12

kkol Jaa4 26 0

11

27

10

ika 1 tu 2

Puusepänkatu Jerikonkj 1 5 katu 13 taan 75 ateh Verk 12

Fallesmanni

hanVan jerink mei

32

5

Joupinraja

He rra 1 lan 9 k 5 20 atu Ta

nk

8 Ky tö sa vu 7 nk

8

1

1

17

35 25

1

Nyykoolink 7 9.

Välik e nti 53 rttila Ma

48

6. rink

35

2 Sastamalank 1 6. 2 Pirkkalank 9. 1

7 Nu rm

atu 12

nk 5

katu

1 5 rink uva 2

Kro

Joupin koulu

Poliisi

41

34

ku ja

3 7 Kauha 4

in 11 lm Kulta ma

Kivilaak sonkatu 15

Kalliorinteenpuisto

5 Jou pin-

45

1

JOUPPI

Ke 5 toje nk

6.

1 Niittäjänk 12 Kylväjänk 8 1 7 jänk ntä 2 Ky 10

2

18

Vil 5 päiväkoti lam joe 5 on nk 12 k 3 9. 21 10 Va 8 18 10 s 25 18 koo 9. lik 40 atu 24 6. atu Ma9. 1 1 lm 1 2 puk 35 20 i katu Hip 7 1 2 Joupiskan 1 k Rinnekeskus en 11 on 2 a tu 18 k n 12 re o 4 us 1 vu 2 kösval9.ta Yk lta 14 Ku 31 2 mos valtaus 1 Kol 13 6. 1 8 2 1 2 tik 7 niit osv Gra Jouppilanvuori k Nel 9. Antimoni 1 1 8 2 2 attik 10 ra 7 Ka 1 2 8alik 85 a Op 7 7 ik 1 aas 2 Top 10

atu ink arts akv 5 Kelt 1 9.

u

Timpe1

9.

5

Hu ov in-

24

7 su lta Ku 24

6.

Lehmällisenpuisto

9 Ly . ps 1 yk

11

pe 10

16

1

Kultavuorenpuisto

33

10 katu Kalli nteen 15 o ri 7

t ka

6. nola ak so 12 nk atu

20 Kotakive nkatu 7 19 21

3

49

atu nk

1

37

32

2 1

16

H ku o i jakanja 7

23

Katajalaakso

5 katu urin

2

Kiskankartano on osa kahden kerrostalon kokonaisuutta, jonka ensimmäinen vaihe, Kiskankulma, valmistui vuonna 2017. Aivan Seinäjoen keskustan vieressä sijaitseva Kiskankartano tarjoaa toimivia koteja monenlaisille JOUPPILA asujille suositulta Upan asuinalueelta. Vaalean pinnan ja punatiilen yhdistelmä antaa talolle modernin mutta ympäristöönsä istuvan ilmeen. Kultavuori

Katajalaakson päiväkoti

2

1 Liuhtarink 4 2

Liukolanpuisto

14

Ko ne ka tu 1 2

10

ula ak so nk atu 1

1 katu

tie lan 38

16

Hu um

ka tu 17

7

7

arin Peltt

o Ilm

ALAKYLÄ Ra ta sk atu

Pakarinkatu

6.

42

6. j hik Rii 7

Os m an

Vakk

11 7 Vanhankylänkaari

Suupohjantie

Pout 9. unka tu 15 8 Kran kank atu Sa 9. 8 nta 2 vu or 7 en 20 8 ka tu 1 2 2 1

76

80

1

1

6.

69

10 Aittakuja

Vainiokj 2

Valio

Kivalterinkatu

1

2

83

89

15

Kiskankartano katu

8 Hallakj 1

Alakylän koulu

ja Rypsiku

2 8 Pe ltos en 1

Välskärinkatu 6.

Rinta nkj pello 5

u Kauppilankat

R

15

17

9.

nkaari Vanhankylä

7 1 Aittomäenkatu

1 3 u nkat nmäe 2 Itika 6.

14

2 tu Karvarinka 1

12

Leipurinkatu

205

215

15 Kustaantie 6.

katu mon

67

äentie Prunttim

5 1 Vaihd etie 6. 2

2 ää rr

Seinäjoki

ista Puhd

95

Sa

37

j

45 tu enka Hele 42

ITIKKA

2

ttik

35

11

Jätevedenpuhdistuslaitos

Ra

6.

52

12

10 tu 6. oka k 5 2 rik 3 Va

-

Prunttimäki

32 ie gast Ren 31

Rytmikorjaamo

tie lta va

40

41

ulu Su

tie an as ntie Va hda

Jalkapallokentät

13

8

Ravi- ja ratsastuskeskus

4 Vilkkutie

28 18

16

Kukinen

28 57

Puhdistamonkatu

Katso lisää myyntikohteistamme osoitteesta www.lakea.fi.

2

1

Kataja kuja

2

Honka

Havuk uja 9. kuja


21

SEURAAVIA KOHTEITA MYY: Jaana Mäki-Maunus Puh. 050 301 2011, jaana.maki-maunus@lakea.fi

Tampere

Kalliorinne Kalliorinne sijaitsee Hervannan monipuolisten palveluiden ääressä, mutta tarjoaa rauhallisen asuinympäristön ulkoilureittien vieressä. Kalliorinteen laadukkaista materiaaleista rakennettavat yksiöt, kaksiot ja kolmiot soveltuvat mainiosti esimerkiksi opiskelijoille ja nuorille aikuisille. Kaupunkityyliset parvekkeet tuovat asuntoihin tilaa ja antavat talolle persoonallisen ilmeen. Kalliorinne valmistuu elokuussa 2019.

21

5

k 5

4 Meijerik 1 3

1 21

16

reninr

19 Isän nänt ie 6. 2 5 7

8

16

2

1 2a

28

16

7

1

4 Vilkkutie

16

34

15

5

2

1

46 40

5 Björkenheimin puistotie 6. 10

9.

14 Simunantie

9.

10

3

2

7

2

9.

36

Miilut

1

29

2 Oik 8 ok 3

18

2 Tert uns

mannink

Laa-

35

24 32 Ylisentie 15

50

41

oulukatu

Ti m 4 an tti 7 k

2

sen in k atu Von Es

16

Ky rkö sjä rve Poro ntie vuo ri 8 13 7 M Mattilan an 8 9. ev kalli o 2 a 0 11

rinkj

Tim

4

28

Ku nto po lku

14

7

5 1 Lutterikuja 2

Ju rv 3 an 2 k

e

UPPA Linnan puisto

10

1

Vain

o-

Ilk a 20 nka 9 tu .

Tu 7 om aa 1 6. lank

Renginp olku10

Hir ven hiih tor

10

Ko sk en ala nt ie Pruuk inrant a

Puhdistamonkatu 12

12 12 5 P 13 Mäk elä 18 irink at 8 u 2 2 7 Te 11 Vä u 6. va ltti k n Ha 4 atu 12 katu 3 9. as 9. Iso 9. ia joe 1 ku 10 Ä nk 9. ke 7 1 ja El en 2 2 Si ok 16 5 Ki ka r 16 pp La 3 uja 12 ulun iku 2 tu ka 1 15 1 iho 1 j A a tu 0 ka Vi u 2 Ka 1 ika tu 1 ran Ku rijo te 9 ka 12 h 13 ku tu e 1 ilas Sa . j 2 nk a ka 14 hr t an 7 9. 8 3 u ka 1 tu Ka 2 r 1 8 hin 1 ka tu 2 2 Ma n 1 ttaa lik Ky 3 Ma töp 1 5 27 Jo ntt olk a up 2 u ku aliinr ja T a 20 al ja 8 ol L 1 lis 1 39 arva 10 en 2 15 ku ka ja tu 1 To Fin sk rp an p 2 27 La ar ku in rv ja 6. ak K 22 arp ak 13 ka a nk 1 a ku 2 at 1 2 ja 8 u Pa 1 jak 21 T 2 16 ak 2 uja oja 3 Ha 13 24 Pa nut 9 2 j a k 9. a . at Ha 1 pak 1 Kim 12 Al an ko 0 18 u inha as Se ka 1 u pp 3 1 10 ein 8 dan 1 tu i 10 P a l e o k äjo nk 16 jak sk a a ar a tu en ar 2 i 8 i k Pa at lom u Jouppilantie 16 äenr 3 inn 9. 13 23 e Pe ll 1 o pä nän r

Koulutuskeskus Sedu

Kes k

17

5 Koulutuskeskus

U

8 Upankatu 5 1

8

Wegeliuksen puisto

20

8

37

1

Squas Cente

Kuulankatu 7 1 42

31

2

36

12 6. Kanteleenkatu 3

27

14

15

Hak

34

13

30

14

11

nk

1 7 Ilmarisenkatu 8 1 7 Könnink

11

2 e rinn äen

5 oulu attik Amm 6.

14 Ylisentie

Vanha vesitorni

Myllyrannan palvelukeskus

llym My 1

rnink Vesito 1

60

9.

Kirkkopuisto 2 Kirjasto n katu Kaup Aalto Ala-Kulju 9. 1 teatteri Kirjasto Apila Alkionk Björqvistinpuisto

4 Klemetink

53

Vapaudentie

Myllymäenpuisto

12 kuja 72 4 iuksen Wegel 3

1 uja 11 Talank 10

Elinkeinotalo

i ar ka

sto denpui Vapau

lku npo Tala

n

59 otie Kaart

Seinäjoen

16 lukio

43

88

atu kok Kirk

23

Kirkko

Lakeuden Risti kirkko

nk 19 ala ak H 16

katu

47

10 Paloasema

tu luka

10 n llo Aa 5

lyseo

Kaupungintalo

Koulutuskeskus Sedu

15

25

renti

10 18

18

2

Kenkkärinkatu

an 55 ka tu

uja 2 L 8 1 uuv ak uja 18 4 Ki 1 1 nke rin 16 3 kj

Kou

3

4

1 enk mieh Maa 6. 18

11 kuja

2 ar v Al 3

P 15 i

2

1

1

12

katu

15 Sa 20 una k

lu-

6.

6. arink Porv

Marttilan koulu

1 tie tilan Mart

Uimahalli-Urheilutalo

2

Ketunuuninpuisto

7 annin i Vis Matt 10

1

12

Kou

1

Ka 2 up pil

7

tu ka on 14

Pi 3 kk uk j 2

6.

la

Lo uh

36

iteh ank Ves ta

17

Jäähalli

22 Piilo se

55

26

14

Vapaudentie

28

9.

Wallsport Areena

Hi il2

2

katu sen Ala 4

8

Ra ta sk 1 Ki at 2 u i 15 1 suk 14 12 1 Kalkkik K ivenk uk 14 ku Välkeka 15 tu lat 1 ie Piikiven 1 14 7 k Sälpäka 14 tu Sälpäp 1 Katajal 8 avikiven 1 aa 1 14 k ks 8 Hohde on 18 k 7 1 k 8 2 13 Lo kakive 4 4 uh ikkok 12 nk 5 K iillekatu 1 2 1 8 Ki illep 2 Ka Kivikko 13 6. k 16 llio 7 Liuske ka k 8 1 tu P 3 Somer 6. Hiesuk 16 aas k ika Katinku 14 17 1 llank tu 1 Lo 2 8 1 h Kiuask 12 ka 13 M 4 re 1 or k 12 28 7 L e a 1 en 8 aka 1 ik k 39 9. 36 34

ps Sam 14

so li kin

4

lti Va

1

1 nk väe Työ

24

10

ka ar i

1

5 1 8 Kytökuja Annalank 6. 2 5

7

Mie

12 sola ikin 22 Kyll 9. 23 la 6. nso Aino . 5 9 42 21

tu ka 50

24

27

12 4 kinsola li Lyy 3 1

enLouh

2 ja Kampiku 1

25

32

2

22

89

j Puusepänkatu erikonk J 1 5 katu n13 htaa 75 k Verkate 12

2

iha an k

20

äntie Törnäv 23

atu

7 tie s ga en

Kalevalanpuisto

katu

Kutojan Kansalais- 12

mm on k

10

Po 2 4 hjo lan e ti 1

i ah

opisto

k Väli ie nt 53 rttila Ma

48

Ki alh vion k

Luonnonpuisto

1

han Van ijerink me

Sa

37

R

15

ie nt

2

Kiv

8 4 antie Patruun 3 1

58

9.

40

j

1

ka l 6. lion 1 k

44

1

17

16 18

30

Vapaudenti e

2 Ahdinr

ttik

5 1 Vaihde tie 6. TÖRNÄVÄ 2

Nyykoolink

Alasenpuisto

Seinäjoki Areena

2

Te rv as 1 k 4 aar i

ri

Jääurheilukeskus

Jouppilanvuori

15

20

76

inn e

19

6. 12 Vellamonrinne

5

en r

k än 2 ääj rr

Jo up pil an vu or

6.

kartano

s Ri

Joupiskan Rinnekeskus

e enti

Fill n s iV ä 1 stink 5 3 Fin 1 6. sk an ka ari

8

Ra

Museot

Törnävän koulu

Ra rat

e 32 gasti Ren 31

Törnävän-

MARTTILA

tie 18 ri 2 lan aa hta nk 11 Hu 4 kula

Kultavuori

12 us 2 kkösvalta 9. Y 14 2 lmos valtaus o K 13 1 8 2 sv Nelo

9.

20

1

ITIKKA

a m Ha

5

1

2

Matinkuja

Ma9. lm 1 i katu

6.

JOUPPILA

sen Piilo

a tu nk

2

2

6. atu 2 puk Hip 7 1

e nti re aa

Tikkuvuoren 7 päiväkoti

7

22

1

eud Lak 9.

13

P

KESKUSTA

Tiedekatu 5 1

5 A 12 las 1 ink

18

s än äv rn Tö

11

ka 1 ar i 4

lik at u

24

6.

katu

6. rink

Pentinkuja

Ko tur 1 in 4 k

tu ka

Simunanrannan palvelukeskus

7 enk vuor Tikku

2

1

4

12

2

Ruutipuis 7 28 tontie

6. o k 5 2 rik 3 Va

in-

Joupin koulu

2 Sastamalank 1 6. 2 Pirkkalank 9. 1

17

Larvamäki

Kultavuoren päiväkoti

11

9.

ll va

5 Jou p

nio

Lep

3 Sysitie

Kesä-

Hu ht 1ala 3 natu äenk tie m n 2 Itika 6.

Ra

1 5 rink uva 2

Joupin u ja päiväkoti

1

1

28

10

Kro

ka 1 lan kj 2

Pe nt i

24

u av

11

n S ili

Törnävän 0saari

Tikkuvuori

3 ori 2 mivu h Le 1

Pru

1 3 t teri

18 teatteri

2

Vuo

4

Salpe 1 tterit

1

katu von Paa 6.

o tam

pe 10

16

24

Tu lik ivim 4 tuy nka lly

7

8

Rytmikorjaamo

ie nt

11

1 Niittäjänk 12 Kylväjänk 8 1 7 jänk ntä 2 Ky 10

10

He rra 1 lan 9 k 5 20 atu Ta

nk

lt Ku

6. 2 ik Graniitt9.

1

um ku lta 7

1 7 ik Antimon

14

41

34

31

35 25

Ku

Kalliorinteenpuisto

45

1

8

Kivilaak sonkat u 15

5 1

Timpe1

1

7

Ke 5 18 toje nk atu 12

ku ja

e or

4 ko Kak 7

10 n e Kall io rinte 7

Kalliorinteenpuisto

JOUPPI

Hu ov in-

tu 4

6.

24

Sa

33

Björkenheimintie

Brykärinpuisto

Simunan päiväkoti

© Kaup

2 Kalle 1

10 en 15 ka 4 2 tu 13 15 3 59 10 e . 2 35 14 atu lanti 1 4 ank . kko 20 n a n a J 4 6 ku Poliisi 1 NuorisoMaa 26 0 12 keskus Fallesmanni 10 tu 15 4 unaka 1 Posti Raku Juhon6. Rakuuna7 8 e katu ti puisto atu 3 17 lank 12 Saha 18 kan VR / Matkakeskus Pus Marttilan 16 1 2 11 5 päiväkoti Keskus- 5 1 tu 2 ja 3 R Joupinra ska 10 tori Marttilan Talli k u 1 n u k o rv u 2b Kivirikko Kes 11 Pelle katu 8 1 kin 2c Seamk/ van t ie 4 Kampusalue 17 5 Kale 23 kuskatu sos. ja 2 ka 18 5 es 8 1 terv. yks. K 1 6 tu 1 2 11 2 ta Kampusranta 5 1 2 SeinäjokiLuoman ran tu 2 3 12 13 Seamk aka Su 1 9. sali katu 1 1 uppKauppa19 van ot a 2 14 9. 3 le K 35 a ink 8 K 20 tori Seinäjoen 5 katu 23 2 teknologiakeskus / 4 Lii 1 i2 8 r 4 na Frami To 29 katu 28 1 kon raitti Seinäk 21 ppa Kamp us 43 joen Kau katu

2

9.

5

18

1 k en on 2

ka

18

in 11 lm Kulta ma

11

40

7 su lta Ku 24

2

3

1

3 7 Kauha 4

33

32

20 Kotakiv enkatu 19 21

35

1

Lehmällisenpuisto

9 Ly . ps 1 yk

u at nk

1

11 7 Vanhankylänkaari

2

23

7

Välskärinkatu 6.

Kultavuorenpuisto

14

Katajalaakso

1 Liuhtarink 4 2

1 katu

16

Katajalaakson päiväkoti

2

tarin

38

Ko ne ka tu 1 2

10

ula ak so nk at 1 u

Pelt

e nti

16

ola

7

49

N 8 urm Viisikerroksinen kerrostalo sijaitsee kaupungin Ky ika 1 t tu 8 ösa 1 v 7 parhaalla paikalla – lähellä kaikkea, mutta unk 2 Ho at ku i jakanu ja 37 2 suunnitellut pohjat 7 4 rauhallisella alueella. Hyvin 7 6. tekevätntalon kaksioista ja kolmioista näppärän ola 1 ak so 12 nk toimivia koteja, ja lisää tilan tuntua antavat at u 20 Ilm o isompien asuntojen ylellisen kokoiset 16 lan tie parvekkeet. Viehättävä sisäpiha suoVil asujille 5 lam joe 5 on 24 nk 12 kanssa k yksityisyyttä ja muodostaa21 naapuritalon 3 9. 10 Va 8 18 10 kauniin arkkitehtonisen kokonaisuuden. s 25 18 koo 9.

Ilm

ka tu 17

7

u

Liukolanpuisto

Ter

Suupohjantie

Poutu 9. nkatu 15 8 Kran kank atu Sa 9. 8 nt av 2 uo 7 20 8 ren ka tu 1 2 2 1

76

80

6.

6. j hik Rii 7

as ka t

1

1

42

Valio

Pakarinkatu

Kivalterinkatu

10 Aittakuja

Vainiokj 2

ALAKYLÄ

katu

1

2

83

5 katu urin

69

Riihikartano

89

Os m an

8

Hallakj 1

kuja

15

-

kj

Alakylän koulu

17

9.

Rinta

n pello

5

14

2 katu Karvarin 1

12

tu Leipurinka

k Vak

3

20

tu Kauppilanka

6.

a as ntie Va hda lu 12 uu

2

dis Puh

länkaari Vanhanky

21

2 4 Kniipinkuja 1 5

puhdistuslaitos Uimaranta

205

24

S ja ku en m m 12 ata a M 4

Kyrkösjärven tekojärvi

16 15

Venevalkama Jäteveden-

215

Seuralantie

Ös ter my ra nk atu

67

15 Kustaantie 6.

2

Uimaranta

0

2 Miko 1

Emän näntie

53

Kelkkatie

6.

K

äentie Prunttim

2 8 Pe ltos en 1

Huhtalantie

keskussairaala

5

Liito

Onkipojanr

Voima laitos

Kohteen arvioitu valmistumisaika on vuoden 2018 aikana. 95

7 1 Aittomäenkatu

20

Seinäjoen

ie nt re uo 26 sv kö yr

3 Raamik

Tuulasta jan kuja -

anAhmor aj

Y-talo

Prunttimäki

Seinäjoki

12

Terveyskeskus

Asunto Oy Seinäjoen Tuohi on ensimmäinen Lakean Sydänpuu-konseptilla rakentuva kohde. Tuohi nousee Pruukinrannan kauniille asuntoalueelle, kesän 2016 asuntomessutalo Mäihän viereen. Järvenrannan läheisyydessä sijaitseva Tuohi on modernin puurakentamisen mallikoti, joka hurmaa luonnonmukaisuudellaan, upealla sijainnillaan ja lämpimän viihtyisällä Jalkapallokentät yleisilmeellään.

Kukinen

7

3

7

1 Tapulik

Kalamiehenr 5 13 2 16 Ruuhirinne 3 15 Atrainkuj a

1

nne senri nek Han 8

28 nmaanr re Vuo

Tuohi

18

5

Terveysteknologiakeskus

23

Tenavakoti

43

atorinne Karhunka

19

Sedu

20

Koulutuskeskus

41

lku po nto Ku

Seinäjoki

3

12 ne anrin 11

Yritykse 4

HUHTALA 4

Rypsi

m

Koteja elämistä varten

Myyntikohteet

15


22

Koteja elämistä varten

Myyntikohteet

SEURAAVIA KOHTEITA MYY: Katariina Heinua Puh. 040 826 3635, katariina.heinua@lakea.fi

Kokkola

Nukkumatti Kokkolan keskustaan, hyvien liikenneyhteyksien varrelle Nahkurinkadun ja Rautatienkadun risteykseen rakennetaan vaiheittain kuuden kerrostalon kokonaisuus. Alustavan suunnitelman mukaan ensimmäiset talot valmistuvat vuoden 2020 loppupuolella.

Kokkola

Herman Renlundinkatu Herman Renlundinkatu 30:ssa sijaitsevalla tontilla saneerataan jo olemassa oleva talo ja rakennetaan lisäksi toinen uusi kerrostalo. Hieno sijainti Kokkolan keskustassa, läheltä löytyvät niin koulut kuin sairaalapalvelutkin.

Kokkola

Niemenkulma Upea ydinkeskustan tontti, kaikkien palveluiden ytimessä, arvokkaassa ja historiallisessa miljöössä. Tontille rakentuu kahden talon kokonaisuus. Kohteen arvioitu käynnistyminen syksyllä 2018.

Vaasa

Vaasaan suunnitteilla rakennushankkeita hyville rakennuspaikoille


Koteja elämistä varten

Myyntikohteet

23

SEURAAVIA KOHTEITA MYY: Britta Tuppurainen Puh. 040 840 4770, britta.tuppurainen@lakea.fi

Jyväskylä

Alvajärvi

Kartanonherra Palokan järvimaiseman äärelle, Mannisenkartanon viereen, nousee uudiskohde Kartanonherra. Palokkajärvi

Jyväskylä 0

Puukuokka 3

Kattokorkeuteen keväällä 2018 kohonnut Puukuokka 3 täydentää kolmen puukerrostalokohteen näyttävän kokonaisuuden Kuokkalan keskustassa. Talosta löytyy niin tilavia yksiöitä kuin kompakteja kaksioita ja kolmioita. Kookkaista ikkunoista tulviva luonnonvalo lisää avaruuden tuntua, ja puumateriaali tekee asunnoista kodikkaan viihtyisiä.

500 m

© Jyväskylän kaupunki, kaupunkisuunnittelu ja maankäyttö, lupa nro 16021

Tuomiojärvi

500 m

0

© Jyväskylän kaupunki, kaupunkisuunnittelu ja maankäyttö, lupa nro 16013

Alvajärvi

Jyväskylä

Mannisenkartano Mannisenkartanon asuntojen parvekkeista avautuvat upeat näkymät Palokkajärvelle. Laadukkaat materiaalit ja nykyaikainen talotekniikka varmistavat asumismukavuuden.

Palokkajärvi

Uudelle vehreälle asuinalueelle kohonnut Mannisenkartano valmistuu maaliskuun 2018 lopussa. 0

Tuomiojärvi

Kuopio

Kuopioon suunnitteilla rakennushankkeita hyville rakennuspaikoille

500 m

© Jyväskylän kaupunki, kaupunkisuunnittelu ja maankäyttö, lupa nro 16021


24

Koteja elämistä varten

Myyntikohteet

SEURAAVIA KOHTEITA MYY: Jussi Pyykkönen Puh. 050 563 7779, jussi.pyykkonen@lakea.fi

Hämeenlinna

Rauhanlinna Raatihuoneenkadun ja Rauhankadun kulmassa sijaitseva, Hämeenlinnan näyttävimmäksikin kutsuttu kohde rakennettiin alun perin vuonna 1899 Hämeenlinnan Anniskeluyhtiön käyttöön. Yli satavuotiaan jugendtalon uniikkien asuntojen huonekorkeus nousee jopa 4 metriin. Vapaana on vielä muutamia asuntoja.

Riihimäki

Riihimäen Väinö Riihimäen ytimeen, Peltosaaren kaupunginosaan rakennetaan kahdeksankerroksinen Lakean Omaksi-kohde Asunto Oy Riihimäen Väinö, joka tarjoaa laadukkaita asuinhuoneistoja hyvällä sijainnilla. Riihimäen Väinön kahdeksasta kerroksesta löytyy sopiva koti moneen eri tarpeeseen. Hyvät pohjaratkaisut takaavat asumismukavuuden niin ala- kuin yläkerrosten yksiöissä, kaksioissa ja kolmioissa. Ylempien kerrosten isommat asunnot tarjoavat poikkeuksellista väljyyttä kerrostaloasumiseen sekä komean, kaupungin ylle avautuvan näkymän.

Turun karttapalvelu :: Tulostussivu

Turku

Turun Amiraali 1 Uuden ajan puukaupunkialueelle nouseva Turun Amiraali 1 on ihastuttava moderni pienkerrostalo, joka tarjoaa upean asuinympäristön lisäksi koteja moneen tarpeeseen. Luonnollinen ja terveellinen puu rakennusmateriaalina antaa talolle lämminhenkisen yleisilmeen.

100 m © Turun kaupunki

05/03/18 11:10


Koteja elämistä varten

Myyntikohteet

Turun karttapalvelu :: Tulostussivu

05/03/18 11:10

Turku

Turun Amiraali 2 Turun Amiraali 1:n asunnot on jo varattu loppuun, mutta viereiselle tontille rakennetaan Amiraali 2.

100 m © Turun kaupunki

Tuusula

Tuusulan Asemapäällikkö

https://opaskartta.turku.fi/IMS/fi/Map/Print

Page 1 of 1

71 huoneistoa kattava Asemapäällikkö kohoaa paraatipaikalle Jokelan aseman vastapäätä. Turvallinen ja rauhallinen Jokelan taajama tarjoaa asukkailleen kattavat peruspalvelut ja loistavat raideliikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle. Tervetuloa asumaan Jokelaan.

7

Jätkäsaa ren laituri

3

1

Riog

11

4

an 1 de n

4

n ra

k

Hernesaari Ärtholmen 8

1

4

ta nran EiraPyhän Birgitan puisto

Munkkisaari Munkholmen

He rne saa re

3

s.k

rdin

g

1

jen ska

Fo

7

k

Ärth13 o 18 lms

La 5 iv

ho lm nk

4

ak

pps2

n ta

8

uri

lait i

Mu

Jä aa ren lait ur

5

6.

Pih5 laja

str

S

n ra

nt a is

2

are n

tkä sa

H.

1

Ske

2a

3

tan

1

1a

nk ytäjä 2

10

2 Piri j tank -4 1 Pirink ta 5 itBirgiskj la 2 6. it- ta Birg isk 1 la ta 5

ksga

3

1b

nkk is

1

kkiMun nkatu 2 saare ransSpe erne tu 17 H renka saa 2 est Vad nkj na

Matala- 2 salmenkj

He5 rn 3 6. em a 1 Jäähalli 4 tala n He 2 k rne Hernesaarenkari sa a HelikopteriÄ r Ärtholmsgrundet rth en kenttä olm lait ska uri jen Mu

31

Doc

2

enp4y

Hy vän to ivo n k

Telakka

L3

36

5 9. atu2 kkak

8

1

ri

a Te l

k

6.

e Hylk

Valta Oce merilait anka uri jen

3

Sinebrychofl- 2 fin ps Ma sk a j la1 23 21 e n Pun 5

5

A tla ntin

la i tu

56

8

Ba

1

allas

lah de n

46

PUNAVUORI RÖDBERGEN

k 5c ks i S a n d v 6.

2a

k

1 k ham 4 uja an 3 -

3

jan

M M elk el in kö la ka itu je ri n

2

dentori

ry19 eb k Sinhof. c

2b

1

5-

lm Sa

tu ka32

1

no

pu

Lauttasaarenselkä Drumsöfjärden

26

27

2

7

nk6.

14

25

rtin be Al 36

9.

de

3

Sa Sammo mp nla ok itu 14 aje ri n

Terminaali 2

200 m

3

Hietalahti Sandviken

atu

48 nk 32 37 oti di nr ar 31 nHietalahlev ö L 36 Bu 40

6a

14 kuja 19

ka tu

2

P

© Kaupunkimittauspalvelut, Helsinki 2017

50

b

43

15 42 n ta lah en raHieta-10 d lahden-

Hie ta

3

-3

35

36

Jätkäsaari Busholmen

4 Ham- kj purin

8

u

Ba enk s

17

7

kona Saaunav k

Saukonnokanallas adok rb ja

lah eta Hi 16

ren-

5

katu

Länsiterminaali

at

nk

aria

9.

8

11

47

an lev38

Ka

47

44

6.

saa-

2 1

a 56

k

tu

ka

atu36

31

8

3

15

8

katu Tyynenme r7en

Busholmskajen 7

9.

10

5

nk ga 7

VÄSTRA HAMNEN u n Ka

4a 3a ta n3 ran en a h d iet o la H

1

5 2

7

ta-

ink

Rion-

61

3

4

Hie-

-

3

toivon- Kap Hornink puisto 8

Godahopps-

E 50 5

7

1

1 7

e yd Kö 8

2

22

L2

17

5

non 7

uk Sa

4

ankatu Panam agatan Panam

j

Ru o h

1bapoiv k La jan2

in mank ut Ju 0 6. 4

9

1

15

1a

1

1

g lhav4sPelasde tusas. Me 8 - rau-1 5

k

ier 5

k

en

hd

- la

in-

37

20

43

-

1d

ns 28 parken 4 10 uri isa 3 on kj lait ta 2 on jen nk uk ka ia m 34 1 SaUtter Karib 3 an 5 1 Län- sisatamankuja Ba manha- HyväntoivonJätkäsaaren k puisto liikuntaise kj puisto Terminaali 1 Poonin LÄNSISATAMA d

Pan.k

G26

2 Sinikaisl.kj

Länsilinkki

3

z Sue 14 kj 8 ren 13 11 Hyvän- 7

2 8 1k

8 asa 5

a

10

10

2

u 13

at1u4

4 2 orLiv 3

22

2 2 ätkä J 3 26

4

uSaonk k

laMa 3

22 1 Saukonri ka toriSaukon- 7 ukon on uk paaden-4 Sa Salaituri puisto

18

3

e 18

9.

11

13

k ren

15

lim Vä 2

Leikkips

2 ä- - P.koti lk n Se ereiha 8 m1 p

t ka11

10

2

16

1

5

M eg. W uja k

o uk ein k Sa H ken s Ka 4

Koulu R.lahdenps

1

va holah- den- kana-

10 12

u

olk

p on

2

3

3 6.

6.

16

2 17 rl 2 Kaolla kj 5 C in n ik2 Er ulind in T erg kj b 2 maso ö Th ystr kj B in m

u

Sa

8

i- 1 ss kuja Metön4 ty 6. 14 ja ku

n 5 9. oja 18 nsg 4 sip s am3 ah 2 st r Vä

M1e

ra 4

en

ad

pa

n ko

Rusokkikj

2

Selkäme r7e n

12

4

42

Saukonpaasi Utterhällen

Hitas-kohteena toteutettava Lakeanpuisto tarjoaa laadukkain pintamateriaalein varustettuja näppäriä kaupunkikoteja ja tilavampia perheasuntoja. Modernit, kauniit ratkaisut yhdistettynä persoonalliseen porrastukseen, monipuolisiin yhteistiloihin sekä upeaan kattoterassiin muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden. Hitas-hakuaika on 29.3.–9.4. Kohteen rakentaminen aloitetaan kevään 2018 aikana.

1

4

11

7

Jätkäsaaren Lakeanpuisto

5

Santakatu6.

Ruo-

losaar

San- takj

12 9.

1

S.kj Ruoho- 2 lahdentori

4 Tamma-Kel 1 a-saarenRuoholahti 7a nta 1 masa Jaalaran- lara 6. Tamnranta aukio atu re Crusellin- nanps aa 9. nk 2 J 10 silta tö 4 S.p ity Selkä- 4 1 Gräsviken meren15 ss 2 e puisto nta M .1

4

9.

1

9.

m 10 ank

8 1 puisto a 5 enrant 2

7

Itäm.kj

3 2

6.

1

saarenk KelloKellos.4

16 2

1 2

18

Harmajank

5

sisata

4

renk asaa5

2

m Tam

7

Östersjög 8

Ruoholahti

Loistokj Ka-4 suunikj

7 3

aa as uri mm ait Ta renl 1

1

3

2

3

26

Kaapeli-30 puisto Kaapeliaukio

gin

52

21

Itämerenkatu

r-

7

K.A.F. 24 aukio 23

be 13

10 3 6.

Ru

21

4

14 18 15 rentori 11

20

22

Län-

9.

11

o oh 14

puistikko

1d

1

3

1

ll Ta4

e

3

1

7

2

6.

Helsinki

r aa

4

1

1

Sul. j S.k2 2

1

5

4

lahti platsen konlm aukio Ruoholahden silta Gräs- Pikksus-in kj a Gräsviksbron .g sv viken Pä Porkkalankatu Itäme- Porkalag rä

25


26

Koteja elämistä varten

Myyntikohteet

Lakean kohteista löytyy paras ratkaisu juuri sinulle: koti monipuolisesta valikoimastamme, sille sopiva rahoitusmalli sekä elämääsi sopiva aikataulu.


Omaksi-rahoitus

Koteja elämistä varten

Vuokraamalla omistajaksi.

NÄIN SE TOIMII

OMAKSIRAHOITUS Lakea Omaksi-asunto on uudenlainen polku asunnonomistajaksi – ilman turhan korkeita asumiskuluja. Pääset muuttamaan upouuteen asuntoon, käytät sitä omanasi ja voit vaikuttaa vapaasti sisustukseen. Käytännössä olet siis asuntosäästäjä, joka saa nauttia oman asunnon eduista, päivä kerrallaan. Lakea Omaksi- asunnot rakennetaan valtion takaamalla yhtiölainalla. Toisin sanoen sinun ei tarvitse sitoutua raskaaseen, henkilökohtaiseen asuntolainaan tai hankkia lainavakuuksia.

1.

OMAKSI-MAKSU Maksat rakennusaikana 7 % asunnon kokonaishinnasta ja saat oikeuden asumiseen sekä myöhempään osakkeiden lunastukseen. * * Asuntojen valmistumisen jälkeen Omaksi-maksu kasvaa kuukausittain lainan lyhennysosuuden verran.

2.

3.

VUOKRA Maksat asunnosta joka kuukausi vuokraa. Kokonaisvuokrasi sisältää lainan lyhennystä, joka kertyy hyväksesi.

LUNASTUS Sopimuksen mukaisten vuosien kuluttua voit lunastaa Omaksi-asuntosi osakkeet itsellesi. Omaksi-maksu ja kuukausittain maksettu pääomavuokra lasketaan eduksesi loppukauppahinnassa. Asuntosi on tästä eteenpäin 100 % asunto-osakeyhtiölain määrittelemä omistusasunto.

27


28

Koteja elämistä varten

Vuokrakohteet

Vuokralla olevat kohteemme Seinäjoki

Lintuviita Osoitteessa Lintuviita 2 kohoaa Lakean vuonna 2013 rakennuttama ylväs puukerrostalo, jossa löytyy vuokra-asuntoja 35 neliön yksiöistä aina 61,5 neliön kolmioihin. Kasperin asuinalueen palvelut, mm. päiväkoti, koulu ja kauppa löytyvät kävelyetäisyydellä. Kuntoilumahdollisuuksia tarjoaa mm. Lintuviidan läheisyydessä oleva Hallilanvuoren vehreä kuntorata. Lintuviidalta matkaa Seinäjoen keskustaan on ainoastaan 3,5 km ja paikallisliikenteen pysäkki on talon läheisyydessä.

Muita Seinäjoen vuokrakohteita: Leimakirveentie 8 Ruukintie 16 Lintuviita 2 Ruukintie 18

Tervasviita 6 Tervasviita 9 A

Muut alueet:

Tervasviita 9 B Vapaudentie 42 Koulukatu 50

Lapuan Asemakatu 5

Tätä kohdetta välittää:

BRITA KORKIA-AHO Puh.040 186 2646 brita.korkia-aho@lakea.fi

Vaasa

Teirinkatu 1 2010 valmistunut matalaenerginen tiiliverhoiltu ylhäisyys. Taloissa on asuntoja jokaisen tarpeisiin. Äänieristykset toimivat tässä kohteessa erityisen hyvin, mikä mahdollistaa kaiken ikäisten viihtyisän asumisen. Ylimmissä kerroksissa pääsee nauttimaan merinäköalasta. Kaikki palvelut löytyvät läheltä, erityisesti ala-aste, kauppa, kuntopolut ja ranta tuovat lisäarvoa asumiseen. Keskustaan on matkaa noin 3 km.

Muita Vaasan vuokrakohteita: Hanhenpolku 3 Kappelinmäentie 5 Kivikarhunkatu 2

Klemetinkatu 3 Mäkikaivontie 1 Mäkikaivontie 20

Mahdollisuus lunastaa asunto omaksi Lakea Omaksi -rahoitusmallin avulla:

As Oy Vaasan Pulterikuja Bost. Ab As Oy Vaasan Graniittikuja Bost. Ab

Teirinkatu 1 A Teirinkatu 1 B Levoninkatu 17 Laivakatu 6

Tätä kohdetta välittää:

TUULA PAPULA Puh. 050 321 3516 tuula.papula@lakea.fi


Vuokrakohteet

Koteja elämistä varten

Katso lisää vuokrakohteistamme osoitteesta www.lakea.fi.

Jyväskylä

Pölkintie Lakean Pölkintien vuokrakohde sijaitsee loistavalla paikalla Jyväskylän Palokassa. Palokan keskuksen kattavat palvelut ovat vain puolen kilometrin päässä, Palokkajärvi on näköetäisyydellä ja Jyväskylän keskustaankin on vain 10 minuutin ajomatka. Rakennuksissa on yhteensä 93 asuntoa, 36,5 m2:n yksiöistä 68,5 m2:n kolmioihin. Talojen vehreästä pihapiiristä löytyy nurmikkoa ja lasten leikkipaikkoja.

Muita Keski-Suomen vuokrakohteita: Jyväskylän Pölkintie 7–11 Kuopion Lehtoniementie 114

Mahdollisuus lunastaa asunto omaksi Lakea Omaksi -rahoitusmallin avulla:

As Oy Jyväskylän Puukuokka 1

Muut alueet:

Tätä kohdetta välittää:

ANDERS BERTLIN Puh 050 505 4901 anders.bertlin@lakea.fi

Mahdollisuus lunastaa asunto omaksi Lakea Omaksi -rahoitusmallin avulla:

As Oy Oulun Sokurin Rinkeli

Kokkola

Ryövärinkarintie Rauhallisella Kokkolan Pikiruukin alueella sijaitseva kerrostalo on täysin remontoitu 2011. Upealla paikalla lammen rannassa sijaitseva kohde tarjoaa asuntoja kompakteista yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Lapsiperheille asumisen helppoutta lisää talon alakerrassa oleva päiväkoti. Niin Kokkolan keskustaan kuin meren rantaan matkaa Ryövärinkarintieltä tulee ainoastaan 1,5 km. Kohde sopii erityisesti koiranomistajille, sillä luonnonläheistä sijaintia täydentää talon vierestä löytyvä koirapuisto.

Muita Kokkolan vuokrakohteita: Kirkkoniementie 3 Kustaa Aadolfinkatu 1, A-rappu Ouluntie 49 Rantakatu 2 Ryövärinkarintie 1 Tehtaankatu 23

Tehtaankatu 25 Vaasantie 1–5 Vanhansatamalahdentie 6 Torikatu 4 Falanderinkatu 7–11 Herman Renlundinkatu 30

Tätä kohdetta välittää:

MINNA PALORANTA Puh. 040 028 5336 minna.paloranta@lakea.fi

29


30

Koteja elämistä varten

ISO 9001


ISO 9001

Koteja elämistä varten

Pitkäjänteistä työtä laadun parantamiseksi Lakealle on myönnetty ISO 9001 -standardin mukainen johtamisjärjestelmäsertifikaatti, joka koskee Lakean rakennuttamista, isännöintiä, kiinteistösijoittamista ja välityspalveluja sekä asuntomyyntiä. Standardin avaintekijät ovat laadunhallinnan johtaminen sekä kestävän liiketoiminnan toteuttaminen. Laatujärjestelmän sertifiointi osoittaa yrityksen sitoutumista luotettavuuteen, asiakastyytyväisyyteen sekä jatkuvaan kehitykseen. Sertifikaatin vaatimusten täyttäminen on pitkän työn tulos. Lakealla on tehty pitkäjänteisesti työtä laadun parantamiseksi nimenomaan osana liiketoiminnallista strategiaa. Johtoajatuksena on koko ajan ollut loppuasiakkaan paras eli lopputuotteen laatu. Järjestelmän kriteerien täyttäminen ei ole irrallinen osa yrityksen toimintaa.

31


Lakea Oy info@lakea.fi www.lakea.fi

TOIMIPISTEET: Seinäjoki Koulukatu 22 PL 32, 60101 SEINÄJOKI

Vaasa Pitkäkatu 55 65100 VAASA

Kokkola Kustaa Aadolfinkatu 1 67100 KOKKOLA

Jyväskylä Kauppakatu 18 B 10 40100 JYVÄSKYLÄ

Etelä-Suomi Äyritie 12 C 01510 VANTAA

Lakea yleisesite 2018  
Lakea yleisesite 2018  
Advertisement