a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade
1 minute read

Isännöinti

Myynti Vuokraus

Rakennuttamispalvelu

Luotettava isännöitsijä on hyvä isännöitsijä

Lakea Oy on kiinteistöalan monitoimitalo, jolla on isännöinnin lisäksi mittava asiantuntemus ja kokemus rakennuttamisesta, kiinteistöomistamisesta ja vuokrauksesta.

Isännöimme tällä hetkellä noin 180 taloyhtiötä, joista pääosa sijaitsee Vaasassa, Seinäjoella ja Kokkolassa, mutta enenevissä määrin myös mualla Suomessa. Isännöintikohteitamme on lisäksi Keski- ja Etelä-Suomessa. Olemme sitoutuneet noudattamaan Isännöitsijöiden Auktorisointiyhdistys ISA ry:n, Suomen Isännöintiliitto ry:n ja Suomen Kiinteistöliitto ry:n hyväksymiä isännöinnin eettisiä ohjeita. Lakea on myös Isännöintiliiton jäsen.

Haluamme isännöitsijänä olla ennen kaikkea luotettava ja osaava kumppani sekä taloyhtiöiden hallituksille, osakkeenomistajille että asukkaille. Asiakkaillemme se näkyy avoimena ja läpinäkyvänä toimintana sekä asiakaslähtöisenä palveluna. Panostamme myös ennakoivaan ja pitkäjänteiseen kiinteistöjen kunnossapitoon, mikä edistää kiinteistöjen turvallisuutta ja terveellisyyttä sekä vaikuttaa positiivisesti niin asumismukavuuteen kuin kiinteistöjen arvon säilymiseen.

Lakean isännöintipalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Olemme saaneet asiakkailtamme positiivista palautetta erityisesti kiinteistöpalvelujemme palvelualttiudesta, palveluidemme saatavuudesta sekä asukkaan informoinnista. Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti ja tarjota palveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita mahdollisimman hyvin. Siksi asiakkaidemme palaute on meille aina arvokasta.

Otamme rakennuttamisprojekteissamme aktiivisesti huomioon kestävän kehityksen haasteet.

This story is from: