__MAIN_TEXT__

Page 1

Omanlaista asumista. Ei ole oikeaa tai v채채r채채 tapaa asua ja omistaa, on vain omanlainen tapa. Lakealla se onnistuu. lakea.fi


"Haluamme jatkaa alamme edelläkävijöinä myös tästä eteenpäin."

Laatu kasvun kivijalkana Lakea Oy on toiminut jo 45 vuotta suomalaisen asumisen edelläkävijänä. Olemme kasvaneet lupaavaa vauhtia jo pidemmän aikaa, ja se siivittää meitä jatkuvasti laajentumaan: solmimme jatkuvasti sopimuksia uusien rakennushankkeiden käynnistämisestä ja huolehdimme olemassa olevan rakennuskannan peruskorjauksista. Omaksi-rahoitusmallin kautta olemme tuoneet uuden vaihtoehdon oman kodin hankintaan. Haluamme jatkaa alamme edelläkävijöinä myös tästä eteenpäin. Siksi panostamme edelleen asumisen laatuun, toimintamme kehittämiseen sekä asiakkaidemme tasokkaaseen palveluun. Tarjoamme erottuvia kohteita, joissa yhdistyvät vaikuttava arkkitehtuuri, kustannustehokkuus, asumismukavuus ja toimivuus. Puurakentamisen innovaatiomme avaavat asiakkaillemme ja

yhteistyökumppaneillemme uusia mahdollisuuksia. Lakea tuntee vastuunsa toimivien kotien ja asuinympäristöjen rakentajana, sillä kohteistamme tulee kiinteä osa katukuvaa ja ihmisten arkea. Haluamme aktiivisesti osallistua kaupunkien kehittämiseen ja laadukas tekeminen on meille ensisijaisen tärkeää. Kasvamme ja kehitymme kaupunkien mukana asuntojen tuottajana ja palveluiden tarjoajana.

Timo Mantila, Toimitusjohtaja, Lakea Oy


Lakea Oy

Me Lakealla hallitsemme rakennuttamisen, asuntomyynnin, vuokrauksen ja isännöinnin eri osa-alueet.

Pääkirjoitus 2 Sisältö 3 Lakea Oy 4 Palvelut 6 Vuokraus 8 Myynti 10 Isännöinti 12 Rakennuttamispalvelu

14

Puukerrostalorakentamisen edelläkävijä

16

RS-kohteen ostopolku

18

Omaksi-kohteen ostopolku 19 Sinäkin uskallat sijoittaa! 20

16

3

Myyntikohteet

22

Vuokrakohteet

26

22

SISÄLTÖ

6

Koteja elämistä varten

Tutustu Lakean myyntikohteisiin!


4

Koteja elämistä varten

Lakea Oy

Tervetuloa tutustumaan Lakeaan! Vaikka Lakea Oy:n juuret ovat vahvasti Pohjanmaan alueella, rakennutamme kohteitamme ympäri Suomen. Ehkä sinun tuleva kotisi löytyy Lakean rakennuttaman katon alta? Koti on meille kaikille tärkeä. Se antaa elämään perusturvan. Kun koti on omanlainen, siinä on hyvä asua. Me Lakealla uskomme siihen, että eri elämänvaiheisiin kannattaa valita oikeita tarpeita vastaava asumisen muoto. Me lähdemme siitä, että asuinrakennus ei ole pelkästään tila, vaan sen pitäisi auttaa asukasta elämään omanlaistaan elämää. Uskomme myös, että elämäntyylin muutokset koskevat tänä päivänä yhtä lailla nuorten lisäksi myös iäkkäämpiä asukkaita. Lakean asuntojen valikoima on laaja ja monipuolinen, sekä hinnoittelultaan kilpailukykyinen. Huomioimme asuntojen ja asumisen suunnittelussa kestävän kehityksen periaatteet. Haluamme jatkossakin kehittyä ja innovoida ainutlaatuisia asumisratkaisuja kuten Omaksi-asunnot, joka on uudenlainen tapa hankkia omistusasunto ilman korkeita asumiskuluja.


Lakea Oy

Koteja elämistä varten

Kokkola Hermanninkulta Niemenkulma Vuokra-asuntoja

Vaasa

Elektra Laivakatu Viherlehto Vuokra-asuntoja

Kuopio Kuura Lakeanhelmi Vuokra-asuntoja

Seinäjoki Marttilankranni Vuokra-asuntoja

Jyväskylä Kartanonherra Varpu Vuokra-asuntoja

Tampere Kalliorinne Härmälänsydän

Hyvinkää & Riihimäki

Turku

Lakeansilta Valtteri

Amriaali 2

Tuusula Tulossa uusia vuokra-asuntoja

Helsinki, Espoo & Vantaa As Oy Espoon Runoilija KKT 22.1.2020 Näkymä kadun puolelta

Runoilija Banketti

5


6

Koteja elämistä varten

Palvelut

Lakean palvelut Meiltä löydät sekä vuokra-asuntoja että omistusasuntoja useista kaupungeista. Kaiken kaikkiaan olemme rakennuttaneet Suomeen yli 12 500 asuntoa. Lakea palvelee myös isännöintiin ja asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa. Tähän mennessä meillä on toimistot Seinäjoen lisäksi Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla.

Pitkäjänteistä työtä laadun parantamiseksi Lakealle on myönnetty ISO 9001 -standardin mukainen johtamisjärjestelmäsertifikaatti, joka koskee Lakean rakennuttamista, isännöintiä, kiinteistösijoittamista ja välityspalveluja sekä asuntomyyntiä. Standardin avaintekijät ovat laadunhallinnan johtaminen sekä kestävän liiketoiminnan toteuttaminen. Laatujärjestelmän sertifiointi osoittaa yrityksen sitoutumista luotettavuuteen, asiakastyytyväisyyteen sekä jatkuvaan kehitykseen. Sertifikaatin vaatimusten täyttäminen on pitkän työn tulos. Lakealla on tehty pitkäjänteisesti työtä laadun parantamiseksi nimenomaan osana liiketoiminnallista strategiaa. Johtoajatuksena on koko ajan ollut loppuasiakkaan paras eli lopputuotteen laatu. Järjestelmän kriteerien täyttäminen ei ole irrallinen osa yrityksen toimintaa.


Palvelut

Koteja elämistä varten

7


8

Koteja elämistä varten

Vuokraus

Tiesitkö, että myös lemmikit ovat aina tervetulleita Lakean vuokrakoteihin?


Vuokraus

Koteja elämistä varten

Isännöinti

Vuokraus

Myynti

Rakennuttamispalvelu

Vuokrakotisi on linnasi Meidän avullamme elämäntilanteeseesi ja -tyyliisi sopivan vuokrakodin löytäminen käy helposti. Ja kun se omanlainen koti löytyy, kodin vuokraaminen on huoletonta ja vaivatonta – asiantuntijamme opastavat sinua prosessin joka vaiheessa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kuuntelee juuri sinun tarpeitasi ja auttaa sinua löytämään toiveidesi mukaisen kodin. Tiesitkö, että myös lemmikit ovat aina tervetulleita Lakean vuokrakoteihin? Jotta vuokrausprosessi sujuisi mahdollisimman saumattomasti, pidämme huolen, että saat tarvitsemasi palvelun ja informaation kodin vuokrauksen joka vaiheessa. Laadukkuus on ykkösasia niin vuokrakohteissamme kuin asiakaspalvelussammekin. Hyvä laatu luo perustan vuokrauspalvelullemme, ja tyytyväinen vuokralainen

onkin paras palkinto työstämme. Asiantuntijamme ovat saavutettavissasi aina, kun tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää. Olemme panostaneet myös vuokrasopimuksen solmimisen helppouteen, sillä sukkelan vuokrausprosessin ansiosta pääset omaan kotiisi mahdollisimman nopeasti. Etsimme juuri sinulle sopivan kodin, etsit omaasi sitten sijainnin, asunnon koon, vuokran tai vapautumisajankohdan perusteella. Vuokrauspalvelumme toimii useassa kaupungissa ympäri Suomen.

9


10

Koteja elämistä varten

Myynti

Meille on tärkeää, että kuuntelemme asiakkaitamme, ja otamme aina huomioon jokaisen henkilökohtaiset tarpeet.


Myynti

Koteja elämistä varten

Isännöinti

Myynti

Vuokraus

Rakennuttamispalvelu

Oma koti kultaakin kalliimpi Ammattitaitoiset asuntomyyjämme auttavat, kun etsit uutta omaa kotia. Haluamme löytää juuri sinulle parhaat ratkaisut: kodin Lakean monipuolisesta valikoimasta, sille sopivan rahoitusmallin sekä elämääsi sopivan aikataulun. Tasokas myyntipalvelumme takaa sujuvat ja luotettavat asuntokaupat. Asuntomyyjämme ovat koulutettuja ja kokeneita asiantuntijoita, jotka tarjoavat parasta mahdollista palvelua ja varmistavat, että löydät tarpeisiisi sopivan asunnon. Haluamme tehdä kodinhankkimisprosessistasi mahdollisimman vaivattoman. Meille on tärkeää, että kuuntelemme asiakkaitamme, ja otamme aina huomioon jokaisen henkilökohtaiset tarpeet. Luottamus on asuntokaupassakin kaiken perusta – omanlaisen kodin etsinnässä työskennellään asiakkaalle äärimmäisen isojen asioiden parissa.

Osassa kohteistamme on käytössä Omaksi-rahoitusmalli, joka on edullinen rahoitusvaihtoehto ja antaa liikkumavaraa oman kodin etsintään. Omaksi-kohteet tarjoavat turvallisen ja vaihtoehdon omistusasunnon hankkimiseen, sillä siinä koti lunastetaan vähitellen omaksi vuokranmaksun myötä. Lakean ammattitaitoinen myyntiorganisaatio kattaa jo lähes koko Suomen. Asuntomyyjiemme toimipisteet sijaitsevat Vaasassa, Kokkolassa, Seinäjoella, Jyväskylässä ja Vantaalla. Koko asuntokauppaprosessi on mahdollista hoitaa kätevästi myös sähköisesti etänä.

11


12

Koteja elämistä varten

Isännöinti

Panostamme ennakoivaan ja pitkäjänteiseen kiinteistöjen kunnossapitoon, mikä edistää kiinteistöjen turvallisuutta


Isännöinti

Koteja elämistä varten

Isännöinti

Myynti

Vuokraus

Rakennuttamispalvelu

Luotettava isännöitsijä on hyvä isännöitsijä Lakea Oy on kiinteistöalan monitoimitalo, jolla on isännöinnin lisäksi mittava asiantuntemus ja kokemus rakennuttamisesta, kiinteistöomistamisesta ja vuokrauksesta.

Isännöimme tällä hetkellä noin 180 taloyhtiötä, joista pääosa sijaitsee Vaasassa, Seinäjoella ja Kokkolassa, mutta enenevissä määrin myös mualla Suomessa. Isännöintikohteitamme on lisäksi Keski- ja Etelä-Suomessa. Olemme sitoutuneet noudattamaan Isännöitsijöiden Auktorisointiyhdistys ISA ry:n, Suomen Isännöintiliitto ry:n ja Suomen Kiinteistöliitto ry:n hyväksymiä isännöinnin eettisiä ohjeita. Lakea on myös Isännöintiliiton jäsen. Haluamme isännöitsijänä olla ennen kaikkea luotettava ja osaava kumppani sekä taloyhtiöiden hallituksille, osakkeenomistajille että asukkaille. Asiakkaillemme se näkyy avoimena ja läpinäkyvänä toimintana sekä asiakaslähtöisenä palveluna. Panostamme myös ennakoi-

vaan ja pitkäjänteiseen kiinteistöjen kunnossapitoon, mikä edistää kiinteistöjen turvallisuutta ja terveellisyyttä sekä vaikuttaa positiivisesti niin asumismukavuuteen kuin kiinteistöjen arvon säilymiseen. Lakean isännöintipalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Olemme saaneet asiakkailtamme positiivista palautetta erityisesti kiinteistöpalvelujemme palvelualttiudesta, palveluidemme saatavuudesta sekä asukkaan informoinnista. Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti ja tarjota palveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita mahdollisimman hyvin. Siksi asiakkaidemme palaute on meille aina arvokasta.

13


14

Koteja el채mist채 varten

Rakennuttamispalvelu

Otamme rakennuttamisprojekteissamme aktiivisesti huomioon kest채v채n kehityksen haasteet.


Rakennuttamispalvelu

Koteja elämistä varten

Isännöinti

Myynti

Vuokraus

Rakennuttamispalvelu

Hyvän elämän perusta Lakea tarjoaa kokonaisvaltaista rakennuttamispalvelua, joka sisältää projektihallinnon alusta loppuun asti. Kokenut rakennuttaja tekee rakennuttamisprojektista sujuvan kaikille osapuolille ja varmistaa, että lopputulos on tilaajan toiveiden mukainen, käyttötarkoitukseen sopiva sekä laadukas rakennus. Tarjoamme moderneja ja kustannustehokkaita rakennuttamispalveluita ja panostamme aina asumisen korkeaan laatuun. Taitava rakennuttaja toimii yhteyshenkilönä rakennusliikkeen, suunnittelijoiden ja tilaajan välillä. Kokemuksellamme onkin suuri merkitys niin urakoitsijoiden ja suunnittelijoiden valinnassa, urakoiden kilpailuttamisessa kuin suunnittelun ja rakentamisen ohjauksessa ja valvonnassakin. Tärkein tavoitteemme on, että lopputulos on tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukainen. Tarvittaessa Lakea hoitaa myös rakennusaikaisen hallinnon, rahaliikenteen ja kirjanpidon. Meillä on laaja urakka-asiakirjojen tuntemus, ja laadimme ne aina luotettavasti ja ammattimaisesti. Laajimmillaan rakennuttamispalvelumme sisältää koko prosessin maanhankinnasta kohteen takuutarkastuksiin.

Rakennuttajina erotumme kekseliäisyydellämme: kehitämme puurakentamista ja olemme hakeneet patenttia Sydänpuu-konseptillemme, joka yhdistää betoni- ja puurakentamisen ennennäkemättömällä tavalla. Panostamme uusien innovaatioiden kehittämiseen myös jatkossa, sillä haluamme pysyä alamme edelläkävijöinä. Otamme rakennuttamisprojekteissamme aktiivisesti huomioon kestävän kehityksen haasteet. Haluamme osaltamme vaikuttaa asumisen kestävään laadukkuuteen tekemällä kauaskantoisia valintoja jo nyt. Huomioimme tulevaisuuden tarpeet niin rakennusmateriaaleissa kuin energiaratkaisuissakin. Asuntosuunnittelussa huomioidaan myös asumisen tarpeiden muuntuminen huoneratkaisuissa perhekokojen muuttuessa. Haluamme, että asuntoratkaisumme tukevat aktiivisesti elämääsi myös tulevaisuudessa.

15


16

Koteja elämistä varten

Puurakentaminen

Puukerrostalorakentamisen edelläkävijä Rakennamme puukerrostaloja, joista puuta löytyy pintaa syvemmältä. Kauniin puisen pinnan lisäksi puukerrostaloissamme on massiivipuinen sydän. Lakealle puukerrostalo ei ole markkinointinimi, vaan oikea puutalo. Olemme puukerrostalorakentamisen edelläkävijä Suomessa. Ajatus puutalorakentamisesta syntyi Lakeassa jo vuonna 2006 yhteisellä lounaalla. Alusta asti kantavana ajatuksena oli rakennustyön teollistaminen ja elementtien rakentaminen kuivissa sisätiloissa säältä suojassa. Vuonna 2010 Lakea lähti yhteistyöhön Stora Enson kanssa – yhtiö oli tuomassa Suomeen tehdasta, joka teki puulevyistä kerrostaloja. Ensimmäisenä puurakennuksena valmistui palvelutalo Raumalle vuonna 2012. Monien kehitysvaiheiden ja jopa viinipullolaatikoista tehtyjen mallinnosten jälkeen Lakean ensimmäinen puukerrostalo Lintuviita valmistui Seinäjoelle vuonna 2014. Lintuviita oli Suomen ensimmäinen tilaelementeistä tehty 6-kerroksinen puukerrostalo, ja se toimi suunnannäyttäjänä monille muille kohteille. Syksyllä 2015 Arkkitehtuurin Finlandia-palkinnon voittanut Puukuokka 1 on Suomen ensimmäinen 8-kerroksinen puukerrostalo. Jyväskylän Kuokkalaan valmistunut kolmen talon kokonaisuus sai Vuoden parhaat ARA-neliöt -palkinnon vuonna 2019. Asumismukavuutta ja luonnonrauhaa Puutalossa asumisella on todettu olevan samankaltaisia vaikutuksia kuin luonnossa liikkumisella. Puupinnat laskevat stressitasoa ja luovat rauhoittavan ilmapiirin. Ilma puutalossa on puhtaampaa ja hapekkaampaa kuin kivestä tehdyssä talossa. Puu on lämmin, luja ja luonnonmukainen materiaali. Se on merkittävä osa suomalaista ympäristöä, joten sitä on luonteva käyttää myös rakentamisessa. Hyvin

suunniteltu ja rakennettu puurakennus on kestävä ja pitkäikäinen. Puupinta on kaunis ja vain paranee vanhetessaan. Koska rakennamme puuelementit kuivissa tehdasolosuhteissa, on rakentaminen turvallista ja materiaalit pysyvät kuivina. Rakenteissa kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että mahdollisen vesivahingon sattuessa rakenteet pystytään kuivaamaan. Panostamme myös paloturvallisuuteen, ja siksi puutalot ovatkin yhtä paloturvallisia kuin muutkin kerrostaloasunnot. Tulipalotilanteessa rakennuksen runkomateriaali ei vaikuta asukkaan turvallisuuteen. Ympäristön ystävä rakentaa puusta Puurakentamisen määrä Suomessa kasvaa jatkuvasti. Aiemmin vain pientaloihin käytetty puu on löytänyt tiensä nyt myös kerrostaloihin ja puurakentaminen on kehittynyt entistä teollisempaan suuntaan. Tämä paitsi lisää rakentamisen turvallisuutta, on myös kustannustehokkaampaa. Puurakentaminen on ympäristöystävällinen valinta. Puu sitoo hiilidioksidia koko elinkaarensa ajan ja se onkin mitä loistavin hiilinielu. Ympäristöministeriön tavoite on lisätä puurakentamista, koska se on merkittävä keino saavuttaa kansalliset energia- ja ilmastotavoitteet ja alentaa Suomen hiilijalanjälkeä. Rakennusmateriaalina puu on uusiutuvaa ja täysin kierrätettävissä. Myös sen jalostaminen on energiatehokkaampaa kuin muiden materiaalien.


Puurakentaminen

Koteja elämistä varten

Sydänpuulla on sydän paikoillaan Lakea rakensi ensimmäiset puukerrostalonsa viisi vuotta sitten, ja on siitä lähtien ollut vahvasti mukana puukerrostalorakentamisen kehittämisessä. Lakean uuden sukupolven puumoduulirakentamista edusti edusti vuonna 2016 Seinäjoen asuntomessualueelle tehty Mäihä. Sydänpuu-konsepti on tilaelementtien innovatiiviseen yhdistämiseen perustuva puukerrostalorakentamisen tapa, joka julkistettiin kesäkuussa 2017. Sille on haettu patenttia. Sydänpuussa puu- ja betonielementtirakentaminen yhdistyvät uudella tavalla. Betonirakenteiset kylpyhuone-elementit sijaitsevat rakennuksen keskellä kantavana rakenteena. Puiset asuntoelementit, joiden koot ovat asuntokohtaisia, ryhmittyvät betonisydämen ympärille. Kun betoninen märkätila on oma erillinen moduulinsa, puurakenteisten tilaelementtien rakentaminen, kuljettaminen ja asentaminen helpottuvat. Myös talojen ja huoneistojen muunneltavuudelle avautuu edemmän mahdollisuuksia. Sydänpuu joustaa erilaisten tonttien suhteen: betonielementtiosaan keskitettyjen märkätilojen ja tekniikan ansiosta asuntojen sijoittelua voidaan miettiä tarvittaessa myös tontin vaatimustason ja rakennustehokkuuden mukaan. Konsepti takaa rakentamisen tasalaatuisuuden, sillä laadukkaat elementit valmistetaan sisätiloissa sääolosuhteiden ulottumattomissa.

17


18

Koteja elämistä varten

RS-kohde

Näin uuden kodin osto Lakean RS-kohteesta etenee: Ennakkomarkkinointi

1.

Ennakkomarkkinoinnissa olevasta uudiskohteesta on saatavilla alustavat tiedot, kuten myyntiesite ja ennakkomarkkinointihinnasto.

2.

Rakentamisen aloittaminen

Varaus Kun olet löytänyt ennakkomarkkinoinnissa olevasta kohteesta itsellesi mieluisan asunnon, teet siitä varauksen. Varauksen teon yhteydessä allekirjoitetaan varauspaperit.

3.

Kun saamme riittävän määrän varauksia suunnitteilla olevaan uudiskohteeseen, kohteen rakennustyöt käynnistyvät.

4.

Pintamateriaalien valinta

5.

Kun ostat rakentamisen alkuvaiheessa olevan uudiskohteen, pääset myös vaikuttamaan uuden kotisi pintamateriaaleihin. Myyntihintaan sisältyy Lakean etukäteen valitsemat materiaalimaailmat, joista voit valita mieleisesi kokonaisuuden.

6.

Kaupanteko Uudiskohteen kauppa tehdään aina kirjallisesti ja kauppakirjaan merkitään myös kohteen arvioitu valmistumispäivä. RS-kohde sisältää asuntokauppalain vaatimat turvajärjestelmät – se tuo ostajalle kuluttajansuojaa ja mielenrauhaa. Asunnon kokonaishinta muodostuu asunnon myyntihinnasta ja velkaosuudesta.

Muuttotarkastus Kun uudiskohde on valmistunut, pääset tutustumiskäynnille tulevaan kotiisi. Tämän tarkastuksen yhteydessä asiakkaalle annetaan muuttotarkastuslomake täytettäväksi.

Muutto

7.

Kun olet suorittanut asunnon myyntihinnan kokonaisuudessaan saat avaimet uuteen kotiisi.

8.

Vuositarkastus Uudiskohteen vuositarkastus järjestetään noin vuoden kuluttua kohteen valmistumisesta. Vuositarkastuksen yhteydessä huoneistojen omistajilta kerätään mahdolliset virheilmoitukset.


Omaksi-rahoitus

Koteja elämistä varten

Omaksi-asunto – vähitellen ihan omaksi Omaksi-asujana kerrytät asunnon omaksesi vähitellen, samalla asunnossasi asuen. Se on on kätevä tapa asua uudessa omassa kodissa ilman mittavaa taloudellista investointia.

Varaa Omaksi-asunto

1.

Voit varata asunnon Omaksi-kohteesta heti ennakkomarkkinoinnin käynnistyttyä.

2.

Tee sopimus Allekirjoitat Omaksi-sopimuksen, kun kohteen rakennustyöt käynnistyvät. Saat oikeuden Omaksi-asunnossasi asumiseen maksamalla vain 7 % asunnon kokonaishinnasta.

Pintamateriaalien valinta

Kun teet sopimuksen rakentamisen alkuvaiheessa, pääset myös vaikuttamaan uuden kotisi pintamateriaaleihin. Sopimushintaan sisältyy Lakean etukäteen valitsemat materiaalimaailmat, joista voit valita mieleisesi kokonaisuuden.

Muutto

Asumisen ajan maksat hoitovuokraa, joka sisältää lainan lyhennyksen ja hoitovastikkeen. Ammattimainen hallitus huolehtii, että taloyhtiöstä pidetään hyvää huolta. Asukastoimikunta huolehtii siitä, että asukkaiden toiveet tulevat kuulluiksi.

3.

4.

Kun kohde valmistuu, pääset tutustumaan uuteen kotiisi ja tekemään muuttotarkastuksen. Ja sitten onkin muuttopäivä! Tervetuloa uuteen kotiisi!

5.

6.

Vuositarkastus

Uudiskohteen vuositarkastus järjestetään noin vuoden kuluttua kohteen valmistumisesta. Vuositarkastuksen yhteydessä kerätään mahdolliset virheilmoitukset.

Mitä teen, jos elämäntilanteeni muuttuu?

Voit myydä asunnon Omaksi-sopimuksen vapaaseen markkinahintaan. Tarvittaessa voit myös jälleenvuokrata tai alivuokrata asunnon tai päättää sopimuksen ennenaikaisesti.

Muuttotarkastus

7.

Lunasta osakkeet itsellesi

20 vuoden kuluttua lunastat Omaksi-asuntosi osakkeet itsellesi – tällöin jäljellä on noin 40 % kokonaishinnasta.

8.

Onnea! Olet hankkinut omistusasunnon kätevästi ja järkevästi!

19


20

Koteja elämistä varten

Sijoittaminen

Sinäkin uskallat sijoittaa! Asuntosijoittaminen on kaikille mahdollista. Tasaiset ja säännölliset tulot tekevät asunnoista kiinnostavia kohteita monenlaisille sijoittajille. Lakea-kodit soveltuvat loistavasti asuntosijoittamiseen – kohteidemme hyvä sijainti houkuttelee asunnonetsijöitä ja laadukkaat asunnot pitävät niin vuokralaiset kuin sijoittajat tyytyväisinä.

Sijoittamalla asuntoon saat sijoituksellesi säännöllistä tuloa vuokran muodossa.

Tuottoa voi saada myös asunnon mahdollisesta arvonnoususta.

Asuntosijoittaminen on kannattavaa myös lainarahalla. Parhaassa tapauksessa saat katettua vuokralla lainakulut.

Asuntosijoittamisen alkuun pääsee pienemmälläkin pääomalla, uudiskohteissa et tarvitse rahoitusta koko asunnon ostoon heti, sillä asunnon hinnasta osa on yhtiölainaa.

Asuntosijoittaminen ei ole yhtä suhdanneherkkää kuin moni muu sijoittamisen muoto.


Sijoittaminen

Aloittajan muistilista LAADI ITSELLESI SIJOITUSSUUNNITELMA. Listaa omat tavoitteesi sijoittamiselle ja arvioi rahoitusmahdollisuutesi. Pikavoittoja on asuntosijoittajille harvoin tarjolla.

KÄYTÄ LASKINTA, KUN TEET OSTOPÄÄTÖKSEN. Älä anna tunteen viedä. Opettele laskemaan vuokratuotto, oman pääoman tuotto ja kassavirta. Ensimmäinen sijoitus kannattaa miettiä huolella.

VALITSE SIJOITUSKOHDE ALUEELTA, JOSSA ASUNTOJEN ARVO TODENNÄKÖISESTI NOUSEE. Asunnon kunto vaikuttaa merkittävästi perittävään vuokraan ja sopivan vuokralaisen löytämiseen. Tutustu taloyhtiöön huolellisesti ja huomioi ostopäätöstäsi tehdessä myös mahdolliset tulevat remontit.

VALITSE VUOKRALAINEN HUOLELLISESTI. Esittele asunto itse, mikäli se on mahdollista ja tarkista vuokralaisen luottotiedot.

Varaudu myös riskeihin ASUNNON ARVON LASKU Sijoittajan näkökulmasta asunnon hinnan muutos on merkittävää silloin, jos on lähiaikoina myymässä asuntoa tai hakemassa lisää lainaa asunnon vakuuksia hyödyntäen. Jos tavoitteena on saada vuokratuottoa, ei asunnon arvon heilahtelu silloin juurikaan vaikuta, sillä vuokraa maksetaan hinnan laskusta huolimatta. Asunnon sijainnilla on kuitenkin iso merkitys siinäkin tapauksessa, sillä hyvillä alueilla vuokratuotto on parempaa.

KORKOTASON NOUSU Korot ovat olleet pitkään matalalla, mutta näin ei ole aina, siksi korkojen nousuun on aina varauduttava lainaa otettaessa. Lainanottohetkellä tulisikin laskelmissa ottaa huomioon mahdollinen korkojen nousu, ja tehdä laskelmat siten, että lainasta selviää, vaikka korot nousisivat.

HOITOKUSTANNUSTEN NOUSU Taloyhtiön hoitokustannuksiin vaikuttavat yleensä remontit ja korjaukset. Asuntoa ostaessa on tärkeää selvittää, onko mahdollisia remontteja suunnitteilla ja huomioida se omissa laskelmissa. Äkillisiinkin menoihin kannattaa varautua, koska kaikkia korjaustöitä ei voi suunnitella etukäteen.

VAIHTUVAT VUOKRALAISET JA TYHJÄT KUUKAUDET Valitse vuokralaiset huolella. Tuottoa ei tule kuukausilta, jolloin asunnossa ei ole vuokralaista. Tapaa vuokralaiset aina itse. Uuden vuokralaisen hankinnassa kannatta olla ripeä, jotta tyhjiä ja tuottamattomia kuukausia ei kerry.

Koteja elämistä varten

21


Koteja elämistä varten

22

Myyntikohteet

Myynnissä olevat kohteemme 0

500

© Kaupunkimittaus Tampere 2018

Katso lisää myyntikohteistamme osoitteesta www.lakea.fi.

SEURAAVIA KOHTEITA MYY: Oona Mäki-Rajala Puh. 050 476 1160, oona.maki-rajala@lakea.fi

Tampere

Härmälänsydän Härmälänsydän sijaitsee Tampereen Härmälässä Hatanpään kaupunginosan ja Pirkkalan välissä lähellä Partolan palveluita. Härmälän vehreän viihtyisyyden, hyvien liikenneyhteyksien ja monipuolisten liikuntamahdollisuuksien ansiosta Härmälänsydän sopii monenlaisille asujille. Viehättävään puukerrostaloon rakentuu yhteensä 23 asuntoa ja se sijaitsee vuokratontilla. Arvioitu valmistuminen: 10/2020.

2 Ter tuns

so la 8

16

7

61

74

65

K

uk oulupuis inti e to

8

1

21

3

2

35

2 Oik 8 ok 3

mannink

Laa-

35

54

Tar 2 hatie

Po renrovu rin one

50

41

28

ntie

uore

Koulukatu

m 16 äenr inn 3 9. e Pe pä llon- 1 än r

Al as ein äjo en ka tu lo

2 Vä ltti

13

8

5

2 Oik 8 ok

16

mannink

2a

7

Laa-

1

9.

4 Vilkkutie

16

23

13

Jouppilantie

1

28

2

1

1

r

Ilk a 20 nka 9 tu .

Ju rv 3 an 2 k

Ku nto po lku

14

P 15 i

so la

1

4

18

1 in- 2

Ki m

2

12

2

up inr

aja

La rv a-

Jo

Jo up inr aja

18

2 Lu uv ak uja 18 4 Kin 1 ke 1 rin 16 3 kj 1

Tu 7 om aa 1 6. lank

2

1

4

2 Tert uns

4 Meijerik 1 3

rinkj

Tim

Puhdistamonkatu

1

ku ja

2

Ma ntt a ku alija 8 5

10

18

Tim 4 an tt 7 ik

70

33 12 inne 10 aanr enm 11 Vuor 9. 7

27

Joup pilanv

10

8

17

Ku nto po lku

8

1

2 1 suk 14 12 Ku 14 kk Välke ula katu 1 tie 7 14 Sälpä 17 katu Sälpä p 1 Katajal Savikive 1 8 aa 1 nk 14 8 ks 16 Hohdek 18 on 7 1 k 8 Hiekka 2 Louhikk 4 12 13 kivenk 4 ok 12 5 Kiilleka 1 2 1 tu 8 Kiillep 2 K Kivikk 13 6. ok Liuskek 16 allio 7 ka 8 1 tu 3 P Some 6. Hiesuk 16 aas rk Katinku 14 17 ika 1 llank tu 1 Lo 2 8 1 Kiuask 12 hka 13 M 4 re 1 or 12 k 28 7 L e aa 1 1 en 8 ka ik k 39 9. 36 34

Pallokatu

25

15

e

14

kuja laja 2 Pih 12 7 Vainiotie 4

Piikiven 1 k 14

5

5

2

15 1 Kalkkiki venk 15

45

17

11

um ku lta 7

20

kuja

20 kuja

Pallokatu

Tennishallit

Pelip 5 uisto

mestarink

6. Pakkamestarinkatu 1 2 MailaRatamestarinkatu

5

12 12 5 P 1 Mäk elä 18 irink 3 atu 8 2 7 Te 11 uv 6. an ka tu 12 katu 3 H 4 9. aas 9. Iso 9. ia joe 1 ku 10 Ä nk 9. ke 7 15 ja Elo en 2 2 Sir Kiu k 16 ka 16 pp La 3 uja 12 lun iku 2 tu 1 iho 1 1 ka 1 ja A tu ka 0 Vii 5 2 Ka 1 tu 1 uran k Ku rijo 9. atek ka 12 hil 13 e 1 tu as Sa uja Kenkkärinkatu 2 nk ka 14 hr tu an 7 9. 8 3 ka 1 Ky tu Ka tö p 1 27 2 45 r 1 olk 8 hin 1 ka tu 2 u 2 2 Ma n 2 0 T al 1 ttaa ol l lik L 11 Ky 3 Ma i tö s 5 1 39 arva 27 Jo po 10 en 1n5ttaa lk up ku ka 2 u ku liinr ja ja tu ajaF 1 20 Talo To 8 ins 3 Larv llis 11 r 1 pp 2 en 15 ka 9 aku 0 ka ja n a 2 2 tu 1 ku rin 7 To Fin j sk r a p 6 k an pa . 2 K 27 La ku rin ja rv 22 arp 6. k aK ak 1 3 22 arp ak 13 an ka ka an ka 11 ka 11 2 a ku 2 a 2 tu ja 8 Pa 8 tu jak 21 Pa 1 2 T 2 16 ak jak 1 2 uja T 2 ojan 3 Ha 13 u 24 Pa 16 ako ut 9 2 2 ja jak 9 a . j Ha 1 3 a atu . Ha 1 pak n- 3 24 Pa Ala 1 Kim 12 an ko 0 18 ut Tim ha inSe ka 1 ja k ap 9. rinkj u pp 3 10 sein 8 d 1 tu atu 9. P 1 ien 1H äjo losk ank 0 aja 1 ak 16 ka ak ka 0 an en aar ar 1 tu 2oh i ka 1 8 ka i Se 188 Pa au lom tu pp Jouppilantie 4 da 1 tu 1 3 8 16 äenri 3 P i e n 1 l os nn 0 aMeja 4 k 13 9. 16 29nka e 23 ijer ka kaik ar 1 Pe ar 12 3 tu i pä llon- 1 i 8 än Pa r

an 55 ka tu

Ka 2 up pil

1

15 Sa 20 una ku ja 8

Pik3 ku kj 2

2

4 Kaasu54

37

8

14 Ylisentie

37

8

Ku

21

75

45

17

KeskusurheiluPesäpallokenttä stadion

14 8 4 Topparoikan9. 5

1

8

sk 1 atu

29

12

Tallimiehenk

37

42

31

m 2 ink örinkatu at Konduktö u 3 8 Siukunk 1 8 henk Jarrumie 8 Kaivokatu 1 vartijank 6. Rata12 Squash & Bowling 1 Center 5 Nikkarinkatu 1 Urheilupuisto 6. tarink Vaakames26

5 1 8 Kytökuja Annalank 6. 2 5

7

t Alku

2

36

u

3

tu ka tie ta Tallimiehenk au j R rok

UPPA

uja rok peK N a ap er na u

18

1 Hak avai nionk

2

k 23 ainion

pe Na 14 26 Ylis 20 entie

Ra ta

3

12

k

27

t ka

4

42

31

Vapaudentie

Kii

atu enk Hele 14

2

6.

23 ainion 3 iv Riih 7 u at nk 8 19 ala ak 6 1

34

3

Klemetink

on 7 mm Sa 8

2

36

an k

13

la 8 1 nso aise kah 9. Jou vo ola n ens 4 käis . An min 9 Lem 1 so tero la n 1 s n o m 2 Unta

kj ro pe Na 20

Kirkkopuisto

30

14

11

7 tu ka 8

34

27

4

Klemetink

ink Vesitorn 1

12 uja 72 4 liuksenk Wege 3

Kiv alh ion k

18

sens

30

2

H

14

14

30

n 19 ala ak H 16

iv Riih

37

rnink Vesito 1

katu

43

59

totie

enpuisto Vapaud

Kaar

ka ll 6. ion 1 k

k iston

21

22

Vipu

4 katu ölän 5 Väin 3 12 sola rikin 13 Nyy

Olavi Pihan puisto

10 katu

Vapaudentie

12 kuja 72 4 iuksen Wegel 3

10 n llo Aa 5

tu luka

ar Alv 3

3

Kou

2

88

ku npol Tala

Ris

tie 18 ri 2 lan aa hta nk 11 Hu 4 kula

e nn nri re uo nv ila pp

1 Jou

tu 4

en Piilos

18

ka

4 kosv Kak 7

atu ink arts akv 5 Kelt 1 9.

22

K uus

1

41

tu 3 ka on m m Sa 8

16

15

43

olku

59 otie

1 np lank mTieahe Maa 6. 18

sto denpui Vapau

Kaart

2

6. arink Porv

11 kuja

47

11

2

8

24

in 11 lm Kulta ma

7 su lta Ku 24

HUHTALA

38

Pohjan koulu Taika päiväkoti Väinölän 8 päiväkoti

7

2 ta Luoman ran 9. 1

Kirkkokatu Lakeuden Risti kirkko

sens Vipu

n

9. Kaler 14

1

88

12

katu

7 nnin Visa Matti 10

26

55

1 ie ttilant Mar

5

3 7 Kauha 4

33

32

UPPA

11

l lo

19

lu-

6.

tu oka

15

Lakeudenpuisto

Kaupungintalo

28

19

katu

tu luka

u

24 lyseo antie Pultr 17

2

9. r Kale 14

28

Tori

23

5

16

4

1

SeinäPOHJA joen

24a A

Marttilan koulu 10

12 9.

Kauhavanpuisto

ins

tu

5

10

Ko u

3 kat Sammon

1

uu 1 kin ti e

24 e ranti Pult 17

14

2

R

5 ons Veik

3

23

16

25

26

7

1

28

17

MARTTILA s Ri

en

Matinkuja

1

23

14

tu 10 Kalli nteenka 15 o ri 7

Seinäjoen kaupungin Karttapalvelut. lupa nro 120/2016

Kultavuori

tie 18 ri 2 la n aa hta nk Hu 4 kula

Piilos

Aivan Seinäjoen keskustan vieressä, omalla tontillaan sijaitseva Kiskankartano tarjoaa yhteensä 40kaatoimivaa ri kotia monenlaisille asujille suositulla Upan asuinalueelta. Vaalean pinnan ja punatiilen yhdistelmä antaa talolle JOUPPILA modernin mutta ympäristöönsä istuvan ilmeen. Kiskankartano on valmistunut vuonna 2019.

Vapaudentie

24

2

ntie

k Kirk

nk

24

tie lan 38

ude

1 k väen Työ

JOUPPILA

e Lak

24

52

1 1 nk iehe 28 aam45 katu 257 M He 6.leen 42 18

13 kuja

1

en 15 ka 2 tu

tori

KESKUSTA

11

o Ilm

Kiskankartano

Poliisi

Fallesmanni

32

JOUPPI

35

5

5 Al as ink 1

17

41

34

6.

1

42

6. j hik Rii 7

Katajalaakso

12

2 Sastamalank 1 6. 2 Pirkkalank 9. 1

1

2

LAKYLÄ

45

Kou

1

katu

8 Hallakj 1

49

Suupohjantie

12

2

Va

6. rink

6.

1 katu

5

Alakylän koulu

26

12

katu

7

3

katu Alasenpuisto 4 sen 3 Ala 10 4 14 atu

Lo uh

2

47

tu ka on 14

teh- ank Vesi ta 1

1

1 36 tie tilan Mart

lti Va

12

Välik e nti 53 rttila Ma

48

Puusepänkatu Jerikonkj 1 5 katu 13 taan 75 ateh Verk

89

katu

6

24

Kalevalanpuisto

MARTTILA

Kutojan 12

katu ppa 4 Kau 0 2Kauppa-

ns psa 2 r 6. Sam va 14 . Al

19

12 sola

11

15

katu Sammon

6.

lu-

7 annin i Vis Matt 10

17

3

Mieli

32

12 la arink Porv L4yylikinso 3 1

26

katu

16

2 in 4 22 lik Kyl 9. Po 2 hjo 294 tu23 6.28inonsola lan e pak5a A 21 9. 42 tip 21 1Kau

43

Kansalaisopisto

1

POHJA

2

VR / Matkakeskus

Juhonpuisto

55

10

tu ka 50

1

Vapaudentiekinsola

en

28

5

raitti

ntu k anha TiedeVka jerin mei 5 1

6.

van Kale

35 48

Matinkuja

Kamp us

2 ja Kampiku 1

nk

32

nkat Seinäjoen nmäe 2 Itika teknologiakeskus / 6. Frami

R

15 ku Kes 28

enLouh

6.

Nyykoolink 7 9.

u

Seinäjokisali

25

12

Ko u

1

24

2 ää rr

1

37

7 tie s ga

Kauhavanpuisto

1

20

1

5 1 Vaihd etie 6. terv. yks. 2

2 Kampusranta Seamk 1 3

j

K aup

12

2 13 15 59 ns Aallon 4 . atu 2 n katu Kaupi antie 2 1 4 ölänkkirjasto Kaup kkol 20 Ala-Kulju ank 5 Väin Jaa4 6. kunn 1 9. 1 1 NuorisoMaa 3 teatteri 10 26 0 Uimahalli-Urheilutalo 12 ns keskus 12 ola Apila 10 ki 15 ri 69 83 4 unakatu 1 Nyy kirjasto Koulutuskeskus2 Sedu Raku Posti Juhon6. Lehmällisenpuisto 20 35 Rakuunank 89 ola sikuja 9. 8 7 8 katu 1 22 e Björkqvistinpuisto 9. ens Alkio u ti puisto is at tu 3 L 9. 17 yp a 10 lank 12 5 Pout 80 76 16 kaha sy 1 1 1 nk Saha unka 18 1 kan Jou nk vo 5 Ke 5 VR / Matkakeskus k Aittakuja tu ens Vainiokj Pus Seinäjoki ulu n 12 6. Marttilan 18 toje 25 Seinäjoen 2 15 1 Liukolan16 11 5 nk 8 ttiko mminkäis An päiväkoti 1 2 Ko Keskuspuisto atu 1 Kran 16 5 1 te mma1 Areena Le He 2 so A 32 Joupinraja kank Kanteleenkatu katu 10 tori lukio 1 R Marttilan Talli tur 1 la ron 5 k atu Sa 9. uu rra 1 kus 2 rvon 12 8 2b . ons ink Kivirikko nta 9 Kes 11 tu 8 Pelle 3 c la n6tam 2 Hu k a 3 U 2 k 2 7 4 2 1 i n vu ov nk nt 4 Seamk/ 5 inKampusalue o 7 leva 1 tu 17 5 ie a Nu 20 atu ka 23 sos. ja K 7 20 8 ren T 1 us 8 rm 2 ka 8 Ky 5 ka 10 aka 1 terv. yks. ku Kesk 28 ika 1 Kuulankatu 11 tu 11 lan 16 t ja tu 2 Kampusranta ta 11 tu 8 ösa kj 1 2 Te Ilmarisenkatu 15 Seinäjoki1 1 Luoman ran 32 2 1P8ent i katu 12 13 7 2 1 Seamk 2 tu vu Su 2 1 Valio sali 7 9. rv1 ja ppa 1 H . anka 32 nk oti 19 8 ri14 35 Kau20 Kauppa- 19.1 Talanku 1 Joupin u as 1 14 6 n 8 Kalev ku o i jakanat Seinäjoen tori ja 5 k ja u 9. 8 ka katu päiväkoti 7 37 2 23 teknologiakeskus / 4 2 Lii 7 1 1 24 48 10 na Fill 7 Frami 4 ari i Tori Os n ko 29 katu 28 Elinkeinotalo katu 8 1 9 s Larvamäki itt i an n Up ra . m Seinäk pa Vä 5 21 2 12 Kamp us 6. an Könnink 43 Kaup 5 u 3 ka Myllymäenpuisto joen 1 stink Pentinkuja nola 1 1 Kirkkokat 2 uja tu Jo lyseo Wegeliuksen ak 5 rok 3 Koulutuskeskus Sedu 1 18 so 12 up 15 Marttilan peK ka 10 Lakeuden Risti 60 17 Hi puisto nk atu Na ap pi ar F Kultavuorenpuisto koulu Kirkkoatu 1 tu kirkko Kaupungintalo er il Tiedek 5 i lan 4 Alkut puisto nka 20 1 6. inska na Alasenpuisto 6. 1 Ilm 2 lase vu nk Ha A u k avai nio1 Kirjasto nk 5 2 4 m 2 7 o or 9. katu in aa Kaup Aalto 16 lan Ala-Kuljun en ka Linnan 9. A r 1 tie teatteri tu Ko rin 10 u 3 12 lasi 1 Uimahalli-Urheilutalo 9. puisto ne ink n Kirjasto 8 Vanha Kultavuoren e 14 MyllyrannanKoulutuskeskus Sedu ka Wallsport Vil Apila 5 7 tu 1 Alkionk 22 päiväkoti Katajalaakson lam PaloBjörqvistinpuisto vesitorni Siukunk 4 joe 5 15 Areena 1 o palvelukeskus asema 2 päiväkoti n nk 2 16 1 nk 8 12 5 k Seinäjoki oulu 12 6. 9. 3 atu 16 Seinäjoen henk Ko 21 attik k umie 10 m Areena o Jarr 1 m lukio turi k 2 Kanteleenkatu A Kaivokatu 2 nk Va 8 1 nk Kirk 2 6. tija 18 3 4 3 1 var 2 s 0 6. 10 Rata25 1 18 koo 9. 7 Squash & Bowling lik 1 e Kuulankatu 20 40 11 Center Kotakive atu Te enti Ilmarisenkatu 5 1 Nikkarinkatu 18 nkatu 24 7 1 7 eud rv ja ri 1 Urheilupuisto 8 as 1 Lak 9. 14 11 Talanku 19 21 ks 6. atu 8 Ma9. k 1 on F 1 1 Vaakames10 lm 1 2 puk 4 aar 35 7 20 9. 8 ill s i n Elinkeinotalo u i katu ka 1 nkat ip i 1 V Upa 2 53 ästin H 7 1 tu Könnink 2 5 1 Myllymäenpuisto k Joupiskan KaasuKeskusurheilu1 2 5 2 Wegeliuksen 1 3 k 10 Koulutuskeskus Sedu Pesäpallo60 kenttä Hii en Rinnekeskus puisto F 1 11 on 2 stadion lka 6. insk 18 a tu an 1 2 ar 6. 1 nk ka 9. 12 i re ari Linnan 9. 3 14 uo 2 altaus v puisto Kivilaak sv 14 Vanha Myllyrannan Wallsport Tennishallit Ykkö 9. sonkatu lta Mailavesitorni 14 Areena palvelukeskus Ku Pelip 5 kuja 31 15 2 mos valtaus uisto 1 10 Kallio24 2 Jääurheilukeskus 22 Kol e 1 20 32 16 13 rinteenrinn Jäähalli 6. Kalliorinteen6. Piilos Ylisentie 1 i 8 äen 2 puisto 1 ar 2 en lym puisto v 7 Graniittik 15 ka Myl elos 2 k 15 Jouppilanvuori N 9. 9. oni Antim Ketunuuninpuisto 1 1 Koulutuskeskus 8 1 Tekonurmikenttä Vaahterakj 2 Lep 1 2 attik Terveyspalvelukeskus Mylly10 päkj Sedu talvella hiihtostadion 8 saari Kara 7 Ha 5 1 1 ahtir 13 apa 2 sj 2 8alik Jalkapallostadion tu Yrityksen Myllypuistokoti 85 Jäni 4 kj Tuomika a Op 7 päiväkoti 2 7 ik nr 1 Koivukj1 35 Kivistön aas 2 3 Susih auda koulu Kivis Top Katajak Koskenalantie töntie 33 Seinäjoen Huhtalan uja 10 1 yhteiskoulu 44 päiväkoti 40 2 3 Uimaranta u Havuk Vehkalahdenat Yrityksenk 2 9. uja 1 j puisto 9. Pajukuja 4 Honka kuja Pajupuisto 3 J 2 ti 15 Kustaantie 6.

1 ns psa 6. Sam 14 13

59 .

2 1 4

a länk

5 ons Veik 2

3 1

10

en 15 ka tu

2

7

tu ka on 14

11

Timpe1

11

5

Jou 10 1 pinpeka arJoupin ikoulu 4

katu

16

1 5 rink uva 2

Kro

2

V

2

R 6. attik

ik ar 3

32 ie gast Ren 31

1 k

10 tu 6. oka k 5

12

Pentin11kuja

11 7 Vanhankylänkaari

2

40

n väe

ulu Su

Rytmikorjaamo

32

18

tie an as ntie Va hda

1 Niittäjänk 12 Kylväjänk 8 1 7 jänk ntä 2 Ky 10

Pakarinkatu

arin Peltt

Kivalterinkatu

5 tu rinka kku

Välskärinkatu 6.

15

9.

Larvamäki

1 Liuhtarink 4 2

Rinta nkj pello

Seinäjoki

12

Leipurinkatu

nkaari Vanhankylä

u Kauppilankat

2 8 Pe ltos en 1

nk

215

7 1 Aittomäenkatu

2 tu Karvarinka 1

päiväkoti

205

13

Työ

17

95

tie Prunttimäen

uh

ö Päiv 11

10 4 2

16

8

28

ka 18 tu 2katu mon 13 ista S hd uo Pu 1 t 4 67 in 8 5 k 14 Liin 1 17 a 1 kon k 11

1

2 Sastamalank 1 6. 2 Pirkkalank 9. 1

41

34

Arvioitu valmistuminen: 03/2021.

Jätevedenpuhdistuslaitos

iteh taank

1

0 T 10 akal 1 an kj Pe nt 2 i Joupin u ja

75

k Väli e nti 53 ttila r Ma 48

katu

1

6. rink

2

Kukinen

12 4 sola likin Lyy 3 1

la

1

V ijeri Joupin Kansalais12 me Seinäjoen Marttilankranni rakentuu omalle tontille opisto koulu 4 Timpe17 3 10 1 keskustan kupeeseen. Kävelymatkan päässä ovat niin35 e 14 atu lanti 20 kko ank . Jaa4 unn 6 k keskustan palvelut, vehreä49jokivarsi45lenkkimaastoineen Poliisi a 1 NuorisoMa 26 0 keskus Fallesmanni 10 Suupohjantie 15 kuin keskustan koulut. Asunnoissa laadukkaat materiaalit, 4 akatu n u u 1 KESKUSTA Rak Juhon6. Ravi- ja Rakuuna35 8 7 katu useimmissa huoneistoissa vaatehuone. Isommissa tie ratsastuskeskus puisto tu 3 17 lanka 12 5 18 Saha tie kan Ke Seamk/lab lta Pus kolmioissa sauna. Huoneistoilla on25 isot lasitetut5 toje Marttilan 16 va 1 1 Sa 1 n nk m päiväkoti 5 Keskusmo atu 1 hja 1 2 ukka tu Jalkapallokentät o 3 n pinm H Jou kka 0 tori P Marttilan Talli parvekkeet. Asuntoja on yhteensä er20 kpl ja k kusatu 1 1 rvon ra 2 Kivirikko 12 Kes 1 Pelle ITIKKA lan 19 8 katu 8 Prunttimäki Seamk/ v an 1 0 k yksi liiketila katutasossa. Kampusalue 5 17 5 tu Kale 23 sos. ja 2 atu ska

2

Lo

36

Kutojan

lti Va

katu

V es

j Puusepänkatu Jerikonk 1 katu

5 13 taan ateh Verk 12

ananh nk

87

pe 10

16

5 rink u va Kro 2

Välskärinkatu 6.

5 Jou pin-

inso li k Mie

tu ka 50

9.

11

4

22 ikin Kyll 9. 23 la 6. nso 5 Aino . 9 42 21 Kalevalanpuisto

Po 2 4 h jo lan tie 1

17

11 7 Vanhankylänkaari

enLouh 12 sola

1

1 Niittäjänk 12 Kylväjänk 8 1 7 änk j n tä 2 Ky 10

12

Marttilankranni

Nyykoolink 7 9.

1 3 tu enka nmä 2 Itika 6.

67

14

2 tu Karvarinka 1

Kampikuja 1

katu

10

Seinäjoki

mo n dista Puh


Koteja elämistä varten

Myyntikohteet

23

SEURAAVIA KOHTEITA MYY: Katariina Heinua Puh. 040 826 3635, katariina.heinua@lakea.fi lo Pa W 41

n

Pit kä mäe nkj 2

1

20

Ra dio tie 7 1

6

Poik kik uja

r 12 et.

ägen

Haldini nk. 7

34

el

1

Mäkitie

9

Savv.

.

g eg

. Radiov

n

M ell

1

bärs

Blå

4-6

47

1

22

an

4

us

1

e

18

13

en

väg

Ro ott or ik.

ga t

Kre ts

Virtak.St römg. 2

8

o k. Kisk

Vaih ek. 2

1

1

a n v ä ge

.

aa t

St

rik at u M

itt a

ah de nk 2 atu

On kil

ov

Johdink.

peli k

Kaa

Volttik.

2

atu

Te hta an ka tu

1

1 se ntie Lov äge 21 12 n I l v ek

Vie stik 7 .

1

1

2 1

Ha aga

Puskantie

Sa rjak

Ko jek uja Ap pa ratg r.

Mu 1 ott itie Fo 2 rm

Te in 6 inku ja

Huovinkuja

10

1

Keskuskatu

are v.

Hammarvägen

nk

2

2-4

rink

m Kle

sp 1 sö 1 et

8

tori Ala

atu mak10 A se

12

n

2

Ins

Ra ta ka tu Laamannin puisto 27

Lag

12

ralå Sto

47

ink. hall ppa Kau 17

40

tori Ylä

17

tu nka aati Sen

k. eon Lys

tink me Kle

en Salutorget nad ikko Kaupungin5 pla talo uist s -11 p 5 e 9 n a 18 e Kaupungin- 2 Vaasan Stadshuset eud teatteri Vas vioik Övnings- Kirkko tan 13

ng ata n

Auto- ja moot My llyr Bil- och motor aid e Ma Kv 6 arn ga sp sin . sg

ata

tu

y än k

e raid

5

20

n ttilä me Kle

16

n

ink

34

ra s 1 to Maakunta-ark.katu Op isto ka

26

r Kva

17

a gat

2

nkj. kse Terä

ten R os

4 Vakri

Va

20 17

ja ala Him 2

13

nviks vägen Sunn a

ije Me

11 9

n äge

4 35

Matkakeskus Resecenter Posti Post

n

S ep

9

7

å Vör

Porin 2 katu

1

3

9

katu

dsv lun Lise

26

7

ikko uist

j. nink ma Hart

9

21

den lana esp s 16 13 t t vr ä HoKauppatori 12

8

ia mp

14

40

41

L

ata dsg ksta Ver

3

Oly

31

25

1-5

ja nku

6

sto atu ank -24 stuv 18 Raa

kj. kät. Ken

pap

d

kj. cht. 17 Bou

5

tu jaka epa2 KonSos.vir.

12 anleh iis

n ata dög San 20

18

12

4

3

1

an gat

tu

g Ber

9

Onkil. koulu

Ban gata Transpoint Oy Ab e n onti

yka Myll

8

Sem a f ori

16

Vöyrinkaupungin koulu

23

nk a h de 21 änla Pitk 30

17

13 u kat 30 yrin Vö

20

20

tu äka Pitk

tu

6

11

9

ak4a

Kirkko

Kyrka n gata pps S ke

tu rika Vuo 8

p Kau

1

Kirja

6

1

9

Vuorikoti nkujatu

16

1 17-2

18

r

kik Mä

m.g

7

15

25

j jäk Kärä

nt

22

36

Ba

56

24

17

67

29

28

31

3

38

73

35

ms

39

gn tikE

n he

Ka

18

2 1

Bar

ah e

msg

atan sög met Kle

tu inka kod ten Las

ak o Om

a

2

9

42

2

45 tan sg a tion Sta

g uks elbr Teg 4 70

4

48

et torg

t rge rnto asä

den 0

45

Ö.K

rn asä

an

p en

gat

V.K

s lhu

2

mm Le

13

38

ri into arm

51

42

Sko

tori rmin asa L.K

46

s I.Ka

49

1

n ata ndg Stra

17

ana spl lse 2

35

38

nde Ha

14

an gat hus Råd

2

39

n

npu lma sho Kor

5

Ba

aivo

atu

22

30

e äg

1

5

o

5 n ata ngg

k istik

en 27 nad spla koe 8 30 K yr 2

28

np u

inkj. 14 org sab Wa 27

31

dn Ud

Räätälinsaari

Kokkolan ytimessä sijaitsevaa Niemenkulmaa ympäröi arvokas ja historiallinen miljöö. Taloyhtiön omalle tontille rakentuu kahden talon kokonaisuus; yksiöstä isoihin yli 100 m2 perheasuntoihin, yhteensä 70 asunnon verran, sekä 3 liikehuoneistoa kaupungin näkyvimmille paikoille. Asukkaiden autopaikoitus on järjestetty maanlaiseen parkkihalliin. Rakentamisen arvioitu aloitus: 2020.

13

Wasa Teater katu n 2 7 are 1 tasa ie H

sa Vaa

Niemenkulma

10

Arbis

Ho

Hovioikeudenpuisto Hovrättsparken

Kokkola

5

Laiv

Vöyrinkaupun Vöråstan

e kar 4

a Kyrkan dsg 19 14 Tikanojanskolan Fre Hallintotalo taidekoti 5 15 atan Styrelse5 Srk 1 ns g 1 8 39 ma Lyseon gården 1 Poliisitalo For 35 Polishuset 11 6 lukio 1 inkatu Vasa Tekninen tan 45 r 8 25 30 Aju sga gymnasium 14 tan virasto Oikeusn a a g 2 er n talo erm s m a K Vaasa-opisto 17 im T 0 1 42 18 9 3 ck atu katu Meren14 br hen an k 6 7 ie h Kalaranta 2 un 5 kurkun u m n e es n Ra Fiskstrand 36 koulu Kirv n ad 12- svä 2 14 Ns 7 spla 2 e n s 8 ta talo 3 Koivupuisto 1 lm Kalarannan ga o e Keskus h r 5 a 1 s Björkparken 39 puisto ak koulu Kor 20 tu Ortodoksinen 35 FiskhamnsUrm 18 inka 6 kirkko 1 tu ink parken ola arm nka Nik lajgr 7 1 epä Niko Kas s 2 o o 1 Ortdoxa k 21 tan Kell 6 34 g kyrkan istik

Hovioikeus Hovrätten

Blå v ä g en Hieno sijainti Kokkolan keskustassa taloyhtiön omallaEtontilla, 12 läheltä löytyvät niin koulut kuin sairaalapalvelutkin. 4.kerroksisesta talosta löytyy yksiöitä ja kaksioita, asuntoja yht. 21. Suojaiseen tie oleskelualueiden lisäksi autopaipihapiiriin on sijoitettu leikki-ja en n i n koitus. Sijoittajille tarjotaan mahdollisuus ostaa asunto myöskin Si Beach volley valmiiksi vuokrattuna.

teks

Övningsskola

22

1

lio Bib

21

16

Hietasaari Sandö

Kirjasto Bibliotek Sv.handels11 g högsk.

9

ko

6 tu taka Ran

Vierasvenesatama Gästbåthamn

2

ik uist kop 6

3

atu 13 - k10

lu Kou

3 Päiväkoti 2

Ra tak atu

eig

10

5

10

10

2

2

puisto

Mus

Fis

7

l l v tu nkägae n 151042 22 57 staja Kala 6

1

11

27

1

7

v.

26

11

10

1

2

21 2

k ac

B Pitkälahden lammikko Långviksträsket

2 lä.n ri Uusiky Eina vv p. 12 tL. a an Jäk ä l ä 1 gat

2

2

Schw er Mäy Schw inink ränp ering

ie 9

14

Mahlat.

3

Wärtsilä Finland Oy

Kirk

tu

5

ra Kissa npolku npol ku

t na

7 an g1at

1

tie

katu

katu

L

1

Wärtsilä Corporation

gon

1

Malmöntalo Lo h k a Malmögården

äk ti r2äsh aT ih k 7 18

1

Leh mu stie

2

1

Rinn 2 et ie

1detie

P

u ikat är v

enin

H an

1

Kådväg en

M

17

ökk itie

Po pp 4 elitie

1

msg

3

j kL. 12 Laivapuisto ren V alSkeppsparken o k aa

tie

Ka 9 ar 1

6

2

Ess

ahe

P

11

a tu

2

äen

dio Ra

u nkat

tan öga

2

ii r ik

an

2

gn tikE

jala Kar

2 1

1

mets Kle

ako Om

2

38

t orge

18

1

fektg.

J

ga t

Ba

28

42

70

40

n

48

nt asär

get ntor asär

Liesik.

entie

39

18

9

tu inka kod ten Las

Tehok.Ef

ti e Barnhem 45 tan sg a tion Sta

ade

en

ksg lbru

24

17

38

73

35

45

Ö.K

V.K

21

j äjäk Kär

31

u

n spla lse

ie m

e Teg

Ba n

t ivon

22

25

67

H

32

on

13

Hoitokoti

Mela niem

kika Mä

.gr

7

atu

22

29

ut

nm peli Kap Py

Lagm

12

18

56

24

tannde H gaa

46

ri

16

n ta

tu ka in är

ga tuts

yll M

t re på ös 11

n

10

ets

tie tikka Mus

ata

Ra ta ka tu

ts

35

en

tori min asar L.K

into 13 arm

I.Kas

park

3

Urheiluhalli Idrottshallen

ng ata n

m Kle

5

tink me Kle

1

17

36

n gata hus Råd

A h mantie J ärvväg e n

12

16

r Kva

at. Vadelm 15

pp Kau

Sto

.t. Me40sim ahallink.

2

p

j. 14 gink abor Was 27

2

nk

14Pelastuslaitos Räddningsverket

ide nra ttilä me Kle

17

n

17

ri läto

55 atie tan Puolukk 25 långga 23 47 ra

8

tori Ala

Y t ronv. Hjor

Poron p

ja ala

9

gata

12

. lak 8 Ke 7

Kielg

g

15

jeri

Him

13

2

yläntie än k

Auto- ja moottorimuseo My llyraBil- och motormuseum ide Ma Kv 6 arn ga sp sin . sg

Op isto katu

atu mak10 A se

. inkj tman

tan

in

uja äk

ystie

Pärn un Pärn k ug

Me

11 8

å Vör

ras 1 to Maakunta-ark.katu

Yhd

Kielin 7 k

9

tu

katu

14

2

k enin

34

Har

s ga

Jyvä sk 2 6 ylänk Oulu 2 nkatu Kuop ionka Koi 1-3 tu

2-4

3

ia mp

23

40

Rost

kj. ksen Terä

7

51

lhu 14

a k uk Pik

Kuntsin museo Kuntsi museum

äs v

tan ga Asunnot valmistuivat: 01/2020. tor o M

4 35

6

kko uisti

26

1-5

j. ät.k Kenk

pap

49

u anp holm Kors

2

Zip Adventure Park

Hermanninkulta

4 Vakri

2

26

Vaasan Sähkö Oy Vasa Elektriska Ab

lv

Vasa Segelförening

Kokkola

17

Innolab

Pitkämäki

Rakentamisen arvioitu aloitus 2020. nk ija ht rj e u P

Oly

31

25

p Kau

9

28

g.

ta

ie nt

en

13

S ep

9

7

Va

20

aes Vas

Pohjanmaan museo äg Mikroautorata Kirkkopuistikon alkuun, omalle tontille historiallisten rakennusÖsterbottens 42 museum 7 en Rc Terranova 3 Kotka 3 atu ten naapuriin nousevaan kahteen uuteen taloon rakennetaan n ka Häm tu K eok6 s otka eenlin u gata M 2 nank n isoihin yli 100 m2 perheasuntoihin, Tava yhteensä 34 asuntoa yksiöistä steh usg ÅA, 7 joissa voit nauttia hulppeasta asumisesta meri – ja tai kaupunkiAcademill at u k n näköaloin. Talon katutasoon valmistuu myös kaksi liikehuoneistoa 1 st o 6 Vaasan moottorivenekerho Sisäsatama Kirja Vasa motorbåtsklubb Inre hamnen Satama2 sekä talojen alle maanalainen parkkihalli. puisto Setterberginrrstig

21

tan sga 20 stad Verk

3

nk a h de 21 änla Pitk 30

17

tu äka Pitk

a nkuj

12

5

Matkakeskus Resecenter Posti Post

16

5

19

ik. Meist

a ta n

ran ton pis Ylio

Pit

lel

j. cht.k 17 Bou

18

9

2 Sos.vir. 41

de n

Vaasan Eko Merenkyntäjät

ar al

16

n 27 ade plan30 oes

42

35

rgsg

an 10 etsstr it ivers

6

Sko

m be

Un

nd su

Orava npol ku Päiväkoti

18

Kyrk

1

S trö

en

13

dö än

6

23

1

Metviken

Teirg atan Pohjoinen Kaupunginselkä Långbacken kä Norra Stadsfjärden mä P e 19

20

13

katu aatin Sen

21

e lä

1

g vä

-3

ka

27

ffs

Kip

Vaasa Science Park Palosaaren yrityskeskus

S tr and 37 la 40 n d s väg en

17

. RelekR

ol

31

ta n ga 34

gen Dynamovä

4 uja Tiedekirjasto villak Tritonia Puu 3 Technobothnia

35

E1 2

W

ns

Br

Elektra

n ataötie sg hk nd Sä

i

81

7

8

vo Le

Su

lm sa

n

katu

en kväg par

n nje

4

Teirin

rg be öm

mli rö St

n re

äge rnv 0

Vaasa

Va a tie Riklt sväg 3

Vuorija koti

Kauppatori

Se rie g.

en

Str

a i iv

a sa

Bjö

Pikisaari Beckholmen 33

op

av Virt

lo Pa

n ge

Pik

Muuntajaportti

Dyna motie

8

ku Sem a f orin Ban gata n

tu

A

39alt

8

45 n ata 17 ndg Stra La i ppakatu 11 2 1

g vä se

ti es att Kn

Strömberg Park

Rakentamisen arvioitu aloitus 2020.

38

na Sau

Vaasan ensimmäinen puukerrostalo tulee kohoamaan 6-kerroksisena vehreälle tontille Melaniemeen. Taloon tulee 32 asuntoa 6 43 kompakteista kaksioista yli 80 m2 perheasuntoihin. Viherlehto 2 K 36 ap 21 tee 41 museum 1-3 Novia 1 korkeakoulu on Lakean Omaksi-rahoituskohde, saat oikeuden asumiseen n nin e k. äg 34 v ja rg 16 40 5 kuAutopaikkoja maksamalla vain 7Va% asunnon kokonaishinnasta. in 1 ov u t h rva nk a e e Valtion r T Vaasan yliopisto tulee yhteensä 32 ja ne ovat myös a Lakean Omaksi-rahoituksella. 4 virastotalo isa en äg Elv

2

Räätälinsaari

l de

p en

lb. iE äk m

u

b e Fö rg rb in in ka tu

Beach volley

mm Le

9.

kö Säh

m

1 17-2

sa Vaa

14

1

8

pu isto tan tie rga to Mo

asto atu Kirj ank -24 1 stuv 18 Raa

10

ko istik np u 30

St

tie

2

lk po ula pp Na

Viherlehto Monitoimiviheriö Allaktivitetsplan

Sin

Strö mb erg in

n ine

Roparnäsvägen

Blå v ä g en

e

1 Kupariportti

tan

12

Salutorget ti KaupunginIns talo uis 30 47 9-11 75 65 denp Vaasan Stadshuset Kaupungin- 25 1 18 85 97 27 teatteri ikeu Kirkko Hovioikeus ovio Övningsatan Kuninkaantie Hovrätten HTikanojanskolan Kyrkan dsg 19 14 re F 84 Hallintotalo Laamannin taidekoti 5 15 atan Styrelsepuisto Srk 15 Hovioikeudenpuisto nsg 18 39 ma Lyseon gården Pii rik Hovrättsparken 1 Poliisitalo For 35 atu Polishuset 11 6 lukio 1 katu 1 Vasa Tekninen Svenska atan Oikeus-45 n Kr Ajurin 8 25 Sieni 30 gymnasium 14 virasto gata p.Svam rmansg yrkesinstitutet 2 e rn pst. talo me Kase Vaasa-opisto 17 Jännitet. Tim 10 42 18 18 9 Keskussairaala Verotalo 3 tu atu ck a 4 k nk Meren1 PsykiatrianKalaranta yksikkö b ru 5 iehe han 6u 27 nn . vesm Rau Fiskstrand isto Aalt kurkun Lingonnaden 2 36 Centralsjukhus 12- sväg la väg ink K2ir 2 okoulu en 14 p Ns 7 k s t e en atan Psykiatriska enheten s 8 y talo Koivupuisto 13 Kalarannan g K olm Aaltopuisto Keskus h re 1 15 Björkparken 39 puisto aka 45 koulu K.ors 20 tu Ortodoksinen Aaltoparken 35 FiskhamnsUrm 18 rik inka 6 kirkko 1 tu parken laink Tiilitehtaankatu to arm Niko jgr änka 7 1 Nikola Kas sep 12 Ortdoxa ko 21 tan Kello 6 34 kyrkan istik a sg p.

5

28

2

en äg

Vaasa

E12 ti Päiväkoti

12

31

Axel Mö r n e n 2

dn Ud

äs v

13

onk. Lyse

Huutoniementie

Zip Adventure Park

6

22

Hietasaari Sandö

Kirjasto Bibliotek Sv.handelshögsk.

Arbis Wasa Teater 18

33

7

21

23

3 Päiväkoti 2

9

ko

Vierasvenesatama Gästbåthamn

Satama2 puisto Setterberginpuisto

Kuntsin museo Kuntsi museum

11

Övningsskola

6

6 tu taka Ran

16

Arvioitu valmistuminen 08/2020.

Vasa Segelförening

7

atu 13 - k10

3

Savenvalajankj.

nk ja hti rje Pu

1

Sisäsatama Inre hamnen

Ra tak atu

10

lu Kou

2

6

ÅA, Academill

Vaasan moottorivenekerho Vasa motorbåtsklubb

11

2

7

5

Pohjanmaan museo 2 Österbottens museum Terranova 3

k uisti kop 6

Vaasan Merenkyntäjät

Kirk

tu

2

kuka Pik

9

Onkil. koulu

rink

yka Myll

koulu

3

8

ije Me

n gata 16 pps Ske Vöyrinkaupungin 6

20

tu

Pohjoinen Kaupunginselkä ga L Berg Vöyrinkaupungin vehreyteen, kävelymatkan päähän Vaasan torilta Norra Stadsfjärden tu rika Vuo ja Onkilahden lenkkipoluilta rakentuu nelikerroksinen asuinkerrosig e Mus tu tu talo. Tähän taloyhtiön omalle tontille valmistuvaan taloon tuleeMuseokatu jaka epa Kon ksg te lio tan toimivilla pohjaratkaisuilla varustettuja yksiöitä, kaksioita ja kolBib a g dö San katu ston mioita, yhteensä 27 asuntoa sekä katutasoon liiketilaa. Suojaisaan Kirja tu nka n re a ade Va tasa pihapiiriin tulee viihtyisä kesäkeittiö oleskelualueineen sekä plan nha Hie ses nP rätt 64 te svägen Hov aka 14 HedmaninkatuHedmansgatan 18n Smultro 21 4 n 0 63 autopaikoitusalue. tie nv. 8 16 ade o tikk lan 1

en äg dv

1

5

Kirkko Kyrka

1 katu30 yrin Vö20

5

ka aiva 4

Vöyrinkaupunki Vöråstan

n

14

9

9

nden

Wärtsilä Finland Oy

Vaasan Sähkö Oy Vasa Elektriska Ab

gata kare

.

en

1

Fis

10

11

Innolab

tu nk a 3 staja Kala 6

k aja

n 61 A

ri Uusikylän p Eina .

7

10

Wärtsilä Corporation

10

Metviken

ott Er

Tu kku k

ata

1

skg

1

ta ran ton pis Ylio

Trä

ikatu Järv 2

10 tsstra ite vers Uni

nd su

On kil

35

dö än

Vaasa Science Park Palosaaren yrityskeskus

Pitkälahden lammikko Långviksträsket

g vä

Laivapuisto Skeppsparken

Valtion Vaasan yliopisto virastotalo 4 ja Tiedekirjasto villaku Tritonia Puu 3 Technobothnia

2

Malmöntalo Malmögården

Tu kku k

1

k.

ro vs

en

40

m

1

en in

ah de nk 2 atu

K 36 ap te

ta us

-3

äg av

Novia

G4 tie 5 an rs So

27

k fs

Te hta an ka tu

olf

tan

Br

Pikisaari Beckholmen

Laivakatu

vin ho rva Te

31

tu

tan ga 34

i

nk a

a sg nd

are

ns

Su

lm sa isa

vo Le

n re Pik

korkeakoulu 34 5 kuja

Barkv.

a sa

Vaasa

3 1-

museum


24

Koteja elämistä varten

Myyntikohteet

SEURAAVIA KOHTEITA MYY: Nina Huovinen Puh. 050 471 7029, nina.huovinen@lakea.fi Alvajärvi

Jyväskylä

Kartanonherra Mannisenrinteen upeisiin järvimaisemiin, omalle tontille rakentuu Kartanonherra laadukkaine asuntoineen. Kaikissa asunoissa on lasitetut parvekkeet, joista suurimmasta osasta on näkymät Palokka-järvelle. Valittavanasi on 41 kotia 26,5 neliön yksiöstä aina 97,0 neliön perheasuntoon. Uusi suosittu asuinalue on noin 5 kilometrin päässä keskustasta ja joukkoliikenneyhteydet ovat hyvät.

Palokkajärvi

Arvioitu valmistuminen: 06/2020.

Jyväskylä

Alvajärvi

0

500 m

© Jyväskylän kaupunki, kaupunkisuunnittelu ja maankäyttö, lupa nro 16021

Tuomiojärvi

Varpu Mannisenmäelle nouseva Varpu tukee mainiosti erilaisten perheiden käytännöllistä elämää. Kodit ovat tilavia ja pihassa on hyvin tilaa myös autopaikoille. Omalla tontillaan sijaitseva taloyhtiö on kotoisan kokoinen – asuntoja on yhteensä 22. Kaikki asunnot ovat kulmahuoneistoja, joista lähes kaikista on näkymä kahteen suuntaan.

Palokkajärvi

Arvioitu valmistuminen: kesä/2021. 0

o n i e m e nka t u

Korkeasaari

kk

ar

Kuopio

500 m

© Jyväskylän kaupunki, kaupunkisuunnittelu ja maankäyttö, lupa nro 16021

Tuomiojärvi

Kallavesi

Lehtoniemi

ta n uo

N Su

Sijainti vehreän Saaristokaupungin laidalla toteuttaa monet unelmat: miljööltään kuin kesämökki mutta kätevästi kaupungin kainalossa. Kuuteen asuinkerrokseen rakentuu yhteensä 35 asuntoa koossa 25,5–72,5 m2. Kohde rakentuu vuokratontille.

tie

J y r käntie

Kaivannonpohja

Kuura

S a a ris t o nka t u

r ä n g ä nkatu

Ku

Käränkä

sis

alm i

Susisaari

a tu

nno n

nk

Kai v a

l a hd

e

Sa ari

sto

nk at

u

LEHTONIEMI

Ko t

Lehto

av

an

ha

Helmiäiskatu r ju

nk

M e ss

av

at u

n

He

k.

lm

s

es

kk

ar

o n i e m e nka t u

M

n

u p ort in

uh a

ra

Laivak atu

uk uj a

in a

an

ta

Korkeasaari

nie m e n t i e

K

an

Ka

Kuopio

i l ok atu

Arvioitu valmistuminen: 07/2021

N

uo

ta n

tie

J y r käntie

Kaivannonpohja

Su sis

alm i

Susisaari

a tu

nno n

nk

Kai v a

l a hd

e

ari

sto

nk at

u

LEHTONIEMI

Ko t

i l ok atu

Lehto

Arvioitu valmistuminen: 03/2020. ha

Helmiäiskatu r ju

nk at u

M e ss

uk uj a

He

n

k.

lm uh a

ra

u p ort in

in a

an

Laivak atu

av ta

s

an

es

av

n

nie m e n t i e

K

an

Ka

M

r ä n g ä nkatu

Kallavesi

Lehtoniemi

Sa

Lakeanhelmi sijaitsee Kaivannonlahdenkadulla, järvimaisemien läheisyydessä, mutta vain 5 kilometrin päässä keskustasta joukkoliikenneyhteyksien ulottuvilla. Suosittu ulkoilu- ja virkistysreittien ympäröimä asuinalue on rauhallinen ja samalla luonnonläheinen. Taloon rakentuu 42 kpl asuntoja ja se sijaitsee vuokratontilla.

S a a ris t o nka t u

Lakeanhelmi

Ku

Käränkä


Koteja elämistä varten

Myyntikohteet

Turun karttapalvelu :: Tulostussivu

25

05/03/18 11:10

SEURAAVIA KOHTEITA MYY: Pirjo Heide Puh. 050 563 7779, pirjo.heide@lakea.fi

Turku

Amiraali 2 Turun Linnafältiin on muodostumassa uusi moderni puukaupunkialue, joka tarjoaa komean miljöön lisäksi hyvät yhteydet keskustaan ja viihtyisän ranta-alueen läheisyyden. Amiraali 2 rakentuu vuokratontille. Asuntoja kohteessa yht. 30 kpl ja liiketiloja viisi kpl. Rakentamisen arvioitu aloitus: 2020.

Riihimäki 100 m © Turun kaupunki

Lakeansilta

k

4

3

V jä erä np ie li

Port.v. tie

32

rv kijä

1

k Sä

12

Ratsukatu

1

yöj. Ru m m.l

k

2

1

Turveladon-

9

linn. tie

to 1 rp 0 .t

Huvi-

2

2

r

8

1

E va turti o Te

23

rijo e

.

2 Bla nk 25 isbe 34 rg sv

rv e

Tu

22

1

3

U 6

10

1

Riippakoiv u ntie

R vuniippako 12 kj. i-

28

2 Rau dusk oivu 1 nkj.

4

lVe m m e sää re n t.

1

rb.

1

Nä ve

1

4

Tuo

Viertopolku

i 7

himäk

8

4

nt i e

Halli 2

Palloilutie

5

o Tu

Etelä-Tapiola lukio

4

2

rjä

Koivusy 24

11

Kaskenkaataja Svedjefällaren

3

vakalliont.

Nu

3

ägen

48

Numers.k

Ruusut.luola

Ruusu

9

1

2

nt so

ak

aa nla Man kk

Hiirenkorvank j

12

sb äc ke n

2

Puuportti

8

an kk aa ns uo

M

2

lt

Kii

1

P. ku lm a

äk

im

Se il

ok K all ka iilto io llio nti np 1 .

a

P. k 11

5 M an ka n

12

tie 7

aa

2

nk k 1

Frisba Mank ckauakkaan iov äg bå ge n

i-

Sö il

14

t.

19

22

6

Säterinpuisto

18

ntie

kansv

20

Vehkani ityn

16

27

3

t ie

a-

ttJsuhv

1

s lä

ck

en

Portti

e i tt i onkj.

2

Ke lt

ki

Ko

kj. 12

in

.n

11

e aa nti

om

Tu

14

3 35

rk

K18y

v äg

en

n lä ky 36

12

8

10

1

e

1

by

n Gräsaå

Pvk

Jäähalli Ishall 5

L

t.

17

äe ka

5

n . kj

uu

Taavinsuo

20

np .

Ve nla

15

Kokin 43

Kockbyvägen

36

Port v äg 11

7

Kr

ha 1 rj. 6

1

ti e

an avil 17

Ta

m

15

18

Klovin rinne 1

4

12

inmäk i 3

Klov 2

6

Ta av 9 törm . ä Taa vin

1

4

y ijytie

R 16

D e2 g 3 er by nt . y by

30

ala nti 19 e

ontie

kartan

Kilon12

1

tie

6

5

-

sen

lku

n ak

ijyp o

an

14

Ry

1

Kalen derv. 23

Urheiluhalli Idrottshall

9

ta

14

le

a

j a nt.

tie

22

1

hikj.

18

2

P

Kalevalav s k en k a

Hagalunds idrottspark

Pvk

Tomtekulla

on polku -

Ka

Tuohimäki 6

en

4

Ka

tie lan leva

Urheilupuistontie

1

NORR 1 Uk

5

i ntt Ko

1

2

Urpu

16

1

Ylis

5

Koivuviita

su ivir oh Tu

11

t

sv äg Trillak.

2

Van ha-S tens 6

oo

1

1

2

1

t.

Pohjois-Tapiolan koulu Siirtokoulu

8

11

Klariks en

1

2

Pvk

1

6

13

Mahlarinne

Björkmankans

1

5

2

Loimuk.kj.

14

Lu k 7 uri n ne

5

Ry

en

1

4

jap 2 iha Kirjaku8 ja 1

Kir

In k

2

kuja

Viis to

28

1

Lillhem tinpuisto-

Kilogård

Vanh

7

n t.

1

r.

Spjutb

13

V a nha Tuurinmäen t.

2

4

8

2

4

ntie

Lillh tink emuja

12

Ison-H

12

11

5

Sk 1 ö ld v. 6

an tie

entta

Ki lpi t

11 ä ge

he m

la n

12

1

Tikaskj.

a Kil ontie

8

11

1

1

j

nkj.

5

Kilonk

1

P.mäe

Pa

Kilonrin polku t.

1

1

2

n ne Kilonri

2

S vä med g e sn 2

sin me p o drtti

. nv isa rd

10

18

10

10

nii t

11

as

Tik

21

18

o

2

Tikaslaakso

atu

ie

Koivu-Mankkaa

Tuulenpesä

6

1

Mahlakuja

Lehti

11

ent

säkj

1

Ke

Hietankj mäe

Tontunmäki

5

Pohjois-Tapi päiväkoti

irik Le

Tikasm.

24

sko

ku ja ys 5

Kilonkall.kj.

Kallio 1 laita n-

un in ka 20

23

Kil oS

4

18 1

Tina puist o

Ba

L a ns

17

äs k

2

5

rtti

po

is t en

Ku te nin nr ka n. is K 6

16

10

Torn ikj.

3

t ie ti ön

n

ge

a vä

14

15

äs tie

Te r 1

Yh 1

7

2

M

1

ve rv . 11

2

1

1

9

alan

Kaupp

18 14

n

La21n 6 1 essink itie san 1 kj.

2

7

1

16

k ki

Sin 8

Ly 4 ijy p

11

1

av ä

ag

sh

tie

Kor

nti Ka e up 1 po pala rtti n-

2

7

Ku rin urin ne -

2

Ma k 2 akse 8 15

14

7

.portti

Ymmerst

La n torppsa

nik itaa 4 j. -

1

ap . Ho pe ati e

e

14

llioT 2

ka

aH n

Ho p

Sil

1

2

ge2

M e lik talj.

2

L17ans 21

1

2

lk k Ke

18

23

Karantie

1

2

8

rp pa

20

4

n

Ja 6 1 lok.k M K j. ta e- k oru llit j. .

K ar a 13 vä

e Kara nti

8

ka

H au k

13

6

2

H. kallio

Herttuankj .

2

1

Kunin kaist.k j

8

2

Karaniitty

5

an to

Ull

10

16

ur Ku

21 1

2

uj

Säteri

ie

19

Tik laita

nt

Koivukeppi

28

4

22

27

16

2

.piha12 N 10 otie ot i

a ad

nt

30

lk u

15 rv.t. neljä Kan

5

en9k Uu d

Kivennapa Kivinebb

27

nto

ivu

13

gen

Ko

10

6

Pvk

v ion Or 8

14

ie

3

nt

34

26

n

35

ntu

äe

2

länt.

S.kj

Masurbjörksv. 25 13 nt. 4 vu Visa oi ko21 ivu 26 ak 1 nkj. Vis

38

tie

tie

To m

j. nk va

T

5 orvbanevä

9

erse Kuut

Säterinri

n.

Pvk

14

31

1 Koivu leh nonk väkj elo

an kka an

in on Ori 1

1

1 8enna Kiv 16

ti k

1

.aukio nn

Slöörin

13

17

Tapiolan urheilupuisto

aa rm kj. Haarran p

ni

Imp ilah 1 äki Leirik14aari dveii n isam 5 Visamäki 1 Säterinmetsä ie da tie V POHJO Masurbacken

5

-M ivu Ko

5

24

37

Olarinluoma

e

6

LAAJALA Ruusutorp H. P ar Gy li kvBR ill. Pvk p

8

10

3

1

11

19

Kimal a

10 17

10

P

4

1

pu ku rtti Lu npo ro

2

rn.

4

1

nk j

1

1

3

iitty

1

5

2-1

1

ok all io

Björkman

S. h kj a

K d

Ullanm .

11

12

e

nti

5

20

Slipstens 14

13

Lupauks Ratsukj. Löfte 1 S.nie auk

16

19

3

ilin

e

lan Paro

tu nti

n

tie

18

24

llio k.ka Pik

2

Se

sti

tito n

1

1K

Pvk

i

16

17

ntie kala

20

1

6

Ko

7

Södra Alberga

Varikko

40

K o ivisto

da n

2

1

19

e n ti a a 16

Kii lt

13

10

Ylä-Mankkaa

an

K.m. ä polku terin r

Kiiltokallio Blankisberget

e

Koivunka

Övre Mankans

t.

Etelä S- Leppävaa 6

Koivunrunko

n ge vä als sd an nk Ma

en

9 Linn. Trångs v. tull.k sund tie

Säterig.

Golfkenttä

4

K.k

11

Hu v

1

ki

9

tuuontie Leppäv a aran 2 kTuraves 16 Huvilinna Za

Säterinkatu

Mankkaan koulu

46

14

Turv er a

2

11

kk

ili b

18

25

m ä ki 7 Kaivo

aanpuro

10

1

21

n.

u nn

n

8

1

nkk

25

24

Seilimäki

i 6 8 Seili kuja

15 18

Palv.as 6 p an PvkLämpöp. keskus

sutor-

P.k. polku

a .m.pih KMankkaanpuron koulu

1

11

10

5 1

Kaivomäki

23

an

tie

ra Uu

Huvil.Golf-klubi lin 8 n. piha m R . R pa uu Pvk .t.kj . m to ä k rTorvmossen i

2

Ma

-M

äen

19

Turvesuo n su

Ruu

11

ro pu

24

Ruusutorpan koulu

Ruusutorto panpuis

25

18

8

nr

8

Vesikj.

14

17 Sin im

22

an

Lukubäcken

4

19

8 ro pu an ka nk Ma

nh

20

Seilirinne

ka

Pvk

ge Leppäviita n

Mankkaanpuro 1 Mankansbäcken

Lukupuro

As Oy Espoon Runoilija

14

ie

Isoist

ätt

nte 1

leden Kilo

17

5

Ylis

Nygå

ie rit

4 1

en

Pvk 2 Asukaspuisto

Söilibacka

ac

e

ku Lu

9

1

nkj. 6 i vo

Pik

t. nin ha Ju 1

Pvk

3

6

ka an

7

Luomannotko

1

i alm nm Ma nk 1 1 k Ma 8 rin aa n ne 6

5

nyö sä Keolku p

11

3 5 v. la P a ro n ti e Mankk a a n laaksontie

Pa r o la

7

20

Va

13

ac k av ä

Vanha-Brunnsbacken Mankkaa Se 6 ilik Gamla aa 1 ri 1 Mankans 2 7 2 1 ja

6

Gloet

Johanneb.

a Ju h

p. us

14

Lukupuro

3

1

nn

14

i

äki

Lukup u ro

usm

ha Ju

Vähälänkuja 9

Pvk

4

ann

Porttiniitty

ka a n kallio

n ylä Va nk kuMannhan k

Kluuvi

u v inti

iita Leppäv Mossaholmen

1

15

1

1

10

Kl u

26

4

h Ju

10

15

Unimäk

2

7

18

1

1

1

Teatteri Hevosenkenkä

tie

2

äki kam

14

1

nrn mäe 5 Sini

2

3

23

.

29

nkj.

8

14

4

Päivän

21

1

tkj.

16

Ve h

n väge kans Man

uu R

2

Isoist enp.

v Ke

n

2

3

kakj.

lma V.ku

eh

Luk uv

Ko

Kalenter it.

itti

S

11

inre

iste

rd gå Ny

1

t ie

Lukuberget

Mank

Suosaari

15

Daghem

10

2

Is o

1

1

2

niityntie Portängen

1

28

Blå b

1

Porttikj

Portt ip

Säteriängen 1

10

ku

Lukukallio

3

Nygård

1

8

nVähäankj. torp

32

i 13 nmäk 8 kylä

KirkLku

silta

8

Kynäkatu

10

17 tiTim on o Ee r 10 nt La 18 ur in 3 tie

14

8

Luku Hemtansbågen

v.

26

lSamma p

Ylistörm

4

mmal-

Oppibackav ä g e 1

1

4

Sammal kalliont

Ylismäe n tie

tu s

1

Vehk niittya-

35

in t.

6

1

Vehka rinne -

polku m äen

20

Porttitie

arj u

Ke lto nt M ie an kk aa nh ak Aa a po nti 12 e

39

nt. pello Suur

1

vin h

Pvk

3

2

8

tie

10

Ta a

Juhanila

7 1 de ah Sim lan ko 2 eo Ju n

Päiväkoti

Vehkamäki Missnebacken

1 Säterinniitty 8

3

en

Uusikylä Nyby

2

1

Dåvitsåsen

19

kalli o

targ.

10

Linnanrak. silta

L.viidant.

10

2 8

Ve niityhkankj.

3

Golfkenttä

yr jä

ntie Torppari

1

MANKANS 1

6

14

nt.V.s

Taavinharju

Pvk

d Uu

en

v.

Lukukatu

ck

30

2

Kuntorata Konditionsbana

2

12

antie kka Man

1

Taa 6 vila 1 n

24

ba

eå nd ju äylä

Pvk

kuja

ntie

5-7

nv KilSo

istok.

7

Kalli o l ä h t e en

gs

n

n rve lko Ke e

2

rsä

5

j.

kylä

21

7

ell.pu Suurp

4

Olarsängen

Kelkärr kj.

2

Pvk

Klaris

Ola

Olarin koulu ja lukio

Olarinniitty

Keelkorpi

tie 2

. ssip

Puolarmetsä

8

Olarinniityntie

Steinerkoulu

m en

Kalliolähde Bergkällan

1

Narsi

L Ky- iljap. länv.piha

Ru usu p.

16

sti

7

Puolarmaari Bolomaren

Liikuntahalli 7

o

va

np

12

Ku

i se

15

9

aant

ie

kiuk

en Kaunokkip.

mlestig Hu

Kuntorata Konditionsbana

6

Kiloparken

7

Kru 2 rin unun ne -

Frisbacka

1

Vedakärr

Kockbyskogen

20 Kilonpuiston koulu 2

n

ri

1

1

Maakirjantie

12

1

. np äe vim 5 Hir

Lemmikkip. Sienest.p. ip. een iha . Syr Jäkäläp kip .p. ok jast rv Mar O Unikkop. nip. piha erva aa Kan lpp k.p Tu ha rvaslon Te piha Ha

8

Kokinmetsä

12

un un Krurppa to

on 11 ov äg en

Kilonpuisto

9

1

N1

2

okatu Luku

Maakirja

Mossasvedjebergen Penttismossen

2

an Taavinkylän uk koulu j

21

Furunäs

8

Kirja k a tu

8

24

25

i- k Sinallion k

2

Taavin muisti-

n t ie

t. än- an Väh torp

Rotosbacken Veh V

15

Kr

n tie

Ruutusmäki

palv. Last.talo keskus Nauh akj. Ta lan avi3 kj.

1

5

grRa

5

17

Blåbacka

Sinikallio

gra

a ka

Pvk 1 nk u j. tio akat Siun San

7

16

6

5

io

2

7

3

Sinimäki

all

Sinimäe

28

Ny

21

an

Piilipuu

t in tie

25

n tie

Nybyberget 2

9

tta

Pvk

ntie Piilipuu 12

em

Pvk

Ny

Pvk

1

n puist

31

Poppelikuja

Lill-

5

rik

aa Hentt

1

2

6

17

Nygrannas

TolsanpihaHen

k yn

Pvk

ha L illh

i äk ilim 4 Mö

20

tie tion Siun

2

ste iku atu L 1

eb

6

Van

4

Tikaskallio

v

2

nu

P ki mä

6

nt He

Stig a b a

a ck

1

2 Klovi

to Ki lKlovis o np uis

Taavila 1 Ry- 7 ijy Dåvitsuisto kj.

piha Kela6natu

tintie hem

Turunväylä 7

S i n ik

.

Dåvitsby na Päiväkoti sv 9 Näkymä Nygrannas pihan puolelta äg 1315 en 2 Pvk Uu de n 25

Storhemt

18

5

n

1

Klovinkallio

VPK Paloas.

Lillklobb

Friisinmäki As Oy EspoonTaavinkylä Banketti 17 uja MANKKAA KKT 22.1.2020 nk

Opinmäen kampus

Tuurinmäentie

32

2

7 16

7

n m.

9

ri

u Tu 1

e äg

äVähitty ni

e

enti 1

e inn asr Tik 3

as

iikk 2 Pouu p

4

sty u Py pu

13

6

25

2

6

14

Tikasmäki Stigabacka

4

j. 8 nk ty n ii 7

A

ki

Rödjeåker

8

tie yn

2

2

ukku

6

k

as Tik 5

un

2

ä am

1

T

Källkärr

pu ika

sv

å vis 2 Klo Klovinportti

5 tie llon npe Klovi

20

Nuijamäki Suurpellon puistokaupungilla on uniikki sijainti NuijalaHEMTANS tb Päiväkoti ek 7 4 Lillhemt Kn A keskellä Espoota. Osoitteeseen Kynäkatu 4 Kl bb k Suurpelto Henttaanmetsä rakentuva Runoilija on Omaksi-kohde, Hemtskogenjossa Storåkern omaan asuntoon pääsee kiinni pienellä pääomalla. 7

r ke

3

1

Kilonpuront.

1

kj.

Norråker

Kilonkartano Ni ht Kilogården is 13

ru2u

6

Gerk

ärä

24

8

7

5

3

i s t onkatu

u olk

HENTTAA

11

3

Metropolia

il t a

K

4

pu

Smedsby skola

12

Kilo kno gård

Puis t o piha

Kil on

14

Espoo International School

25

Terv.as.

sv

Ratsastuskoulu

Klovinpelto

4

ntie

Pohjois-Lepp 9 Thorstorp Norra Gransinmäki Gransbacken Alberga 1

8

6

St en

kj.

11

18

uu 1 Torsbacka rin Tu niit. ur t. in po hja

nkuja Tuuri

2

Mellanhemt

2 nKilortti po 3

i tty

tie

Bisabacken

14

e24n väg j. nk

2

Kilon talli

rst- inFo estar m a pih

ä ide gen Pvk nhara Va Pvk

en väg cka aba lak

p Linko-

orn

uri Tu

4

9

uu n

10

1

k Lin

Väli-Henttaa

el

1

ne

1

31

- ity 9 äkMtTT2uurinni Tuurinmäki

-Hentta e a n ti

ä

3 i k

m

Tikap

. np 3 äe

ij Nu

1

nsi ntila Ste

rani

Renängen

mtv Storhe

3

16

17

Väli

ti e

2

22

Väli

2

Nuijari v uo

Sk

9

6

16

4

2

2

nti e Kilo

e

p Ky

a t.

4

3 y iitt lin Vä

m

1

n

12

o

irn Viin

a

ieh

3

1

npu r

t. sen 23

aa

Pvk Tikapuun mäki

26

7

tt en

16

12

u ajo

Lansa

V as

äsr in

äk kom i Lin

t. Ja ka lk

H

1

lom

en sin

Vanha maa

Multahaankj.

1

1

3

4

7

Pe

rt u s

m. 1

Pe u St

6

2

on Kil lma ku

av a

9

hem

Peuraniitty

F ontie Lansanpur Lakeamäki Ki 9 lp 1 H

1

2

Jätteb o

Stensinmäki

Sten sin Dag-

e7n

nKilo tori

. am

acka enb

v.

Palje

6

j. Hilparik

1

R

vä g

torp14 pa

1

13 15

3

SMEDSBY Pvk

tu

1

3

kj.

kj.

8

4

10

uo

Alas in

1

dalin

34 Ti na

L Pvk ka ans ll.k an j. Lillträsk

.

6

1

12

11

Kilo

Peuramäki Renbacka

Vassholmsberget

16

15

4

6

Majkärr

Jon

20

mitie

Kr om v

Lansantie

2

Nih

KESKUSPUISTO Pvk n ge irinj ChtE kN T R Ao vLäP A R K E N en r

1

Kro

a

5

m ija Nu

4

1

1

5 2

Runoilija

25

2

ss itie

Kuuri n

1

1

2

r tti 2

ie nt V as7ar

Kilonraitti SEPÄNKYLÄ

R11

1

nt. Lea 2

i Ed 8 1 kaaaFlakabacka Lakeanmäen ku rntieis- 1 20e lfe ja ltin Ed Pvk Smedsbergen Lansanpuro p. Gerk 2 1 eSmedsinmetsä lfe ltin Lansabäck Villa Smedsskogen kj. Ke Eka ih

1

10

Lansankallio na tie Lansaberget tie Pla ti

23

1

.

o

Pr on

S

15 3

1

allio

Päiväkoti

2 Peuramäentie

uja 4 ank 9 rp to etsä 2 am 11 Ti n

11

18

Rönnängen

li ke

1

arinne pe Ho

4

Nik

K urtorpsv.

T 3 Ku erä sk lt j. 1 ap .

1

2 7

5

16

15

Kurtorpet

uta po lku

np

Jondal

ckelli kj. n

2

j. ak

2

e op7

1

ik

kj.

p.

16

an

Ra

sa

ri pa Ku

12

3 j.

Ura

KURÄNGEN

La n

Yh tiö nk j

14

maneesi maneesi

6

1

e

4

9

.

34

9

3He

len n kj Ritari ankj. VPK 4

27

Makas

16

7

11

11

e

.

tyn ti

10

nii

Riis tari 1 nn e

ent ura m ä

M En

Kuurintorppa

Ku 13 uri 11 nto r p a nt ie Solkip

io k a ll

26

20

8

Pe

na

17

in

4

dali nti

a Ruot u ti e

14 22

iit. K uu K.nj. rin k

94

erst Ymmn. 1 rin

2

10

202

p.

10

2

15

iku

j

gs

n Jo

17

KUURINNIITTY

rr

1

ki

in-

Ku ur

2

23

uurinmetsä Kurskogen 11 Kn ek tsk og sv

29

17

10

jo Kir

backen

Lansansilta ie ent Lansabron mä

1

33

11 ä m

Luhtaniitty Starrängen

ki

tan

12

in Köp

6

m ä nt. e

Bre

e

t.

Ka

9

11 rta iv e Ka ja nt.

12

4

K 3 nii irjo tty -

Kuurinkallio Kurberget

Espoo

nKuuriki mä

Lå ng 26 sn ov äg en

Långsnoträsket

o

Ymmersta-

22

Kuurinmäki Kurbacken

18

st

Ullastorpet

27

1

k

8

a antie

Ymmerstan koulu

15

Ka

ive isk so 14

ih

5

Ymmerstanmäki

s Ymm er

12

avitsankj.

ko

Ullantorppa

Pvk

26

3

uja ok hk Ta

6

ohk n Ta1 r

br. 22

n- . Piearp n

9

7

13

19

15

8

t.

Ri

6

ns 15 ste r. lip g

Pvk

2

e

iv jä n s K syr v. llio 12 nt.

2

1 2

8 n

25

ste

Ullantor p .

gs

rinRitarmä tö

5

8

Kilon k

Kilonkallio Kiloberget

Kivenhakk.kj.

Laurea

11

Grans. mäki

nti Ritari

21

7

2

Jäähalli

1 Ishall

Maantienpelto

Kelloseppäkoulu

Hoivakoti 10

Pvk

Kirk

Allas Urheiluhalli Siirtokoulu Veräjävahd. raitti Halli

Turuntie Våtkall

2

10

Veräjäpelto Grindåkern

117

12

Liikuntahalli

g

Espoon Kilonkartanon viihtyisälle alueelle, 29 Ymmersta 35 Karapelto osoitteeseen Kilonportti 2 on suunnitteilla Kilon1ti6e Karaåkern 1 41 asunnon hanke turvallisena RS-kohteena. 22 llin

13

2

Ullanmäenti e

g

KILO

14

12

2

2

äki

4

6

kam Kelk

ra

1

Ka

3

a

entie

2

1

Banketti

3

gsböle

1

Karaängen

lontie p el

2

Veräjäpellonk.

Veräjäpel2 lonkuja

Alberga idrottspark

4

tv

3

K onun

4

v.

Karaniityntanhua

Kreivinkj.

11

Gruvberget

3

16

Grindberget

Leppävaaran urheilupuisto

MAPtemppeli

1

Kuntorata Konditionsbana

Lep päs 2 illa ntie

25

33

1

Karakaarenkj.

20

30

ie

Hertigsvägen

15

tie

12

Karaängsv.

2

ntie

16

9

kysmä ki

Veräjäkallio

Page 1 of 1

ALBERGAPARKEN

11 Päiväkoti

9

yh

Pvk

6

6

Daghem

olihaukant

Kuninkainen Konungsböle

en

LEPPÄVAARANPUISTO

15

ai

st

4

3

27

4

tie

k nin

n iity

Ku

ra n

6

u rtt anp ortti He Karamalmens skola

Karaniitty

vängen

5

Ky

Albro

Veräj ä

13

Ka

Espoo

Herttua

8 2

Nu

90

96

1

3

https://opaskartta.turku.fi/IMS/fi/Map/Print

10

10

Åbovägen

pp rn Lennun li

en

1

Hiirihaukankj

1

Varpushaukankj

Arvioitu valmistuminen: 04/2021.

1

6

Lakeansilta rakentuu vuokratontille Riihimäen Peltosaaren alueelle, keskeisten kulkuyhteyksien ääreen ja keskustan KarakalSuohaukantie 5 liontori e 1 palveluiden viereen. palvelut 4 Sujuvan arjen mahdollistavat nti 6 ka 5 io au liontie a ll 4 ovat kävelymatkan Kohteeseen rakentuu 25 kpl nih r Karakal päässä. 3 o 4 T 1 asuntoja. Haukka- kallio 2


26

Koteja elämistä varten

Vuokrakohteet

Vuokralla olevat kohteemme Seinäjoki

Tervasviita 9 A Lakea Kiinteistöt Oy:n omistamat Tervasviita 9:n vinokattoiset talot värikkäine parvekkeineen sijaitsevat Kivistössä. Kävelyetäisyydeltä löytyvät päiväkoti, koulu ja kauppa. Kuntoilumahdollisuuksia tarjoavat mm. lukuisat lenkkipolut. Keskustaan on matkaa vain noin 3 km. Paikallisliikenteen pysäkki on talon läheisyydessä. Kiinteistöissä on maa- ja aurinkolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys.

Seinäjoen vuokrakohteet:

Muut alueet:

Leimakirveentie 8 Lintuviita 2 Ruukintie 16 Ruukintie 18 Kniipinkuja 3 Kniipinkuja 5

Lapuan Asemakatu 5 Ilmajoen Ilkantie 9 Ähtärin Porttikuja 2

Tervasviita 6 Tervasviita 9 A Tervasviita 9 B Koulukatu 50 Joupinmukka 4 B

Tätä kohdetta välittää:

BRITA KORKIA-AHO Puh. 040 186 2646 brita.korkia-aho@lakea.fi

Vaasa

Pulterikuja 2 Asunto Oy Vaasan Pulterikuja on vuonna 2010 valmistunut matalaenerginen tiiliverhoiltu kerrostalo, joka tarjoaa asukkailleen viihtyisää ja energiatehokasta asumista lähellä monipuolisia Kivihaan palveluja. Linja-auton kyytiin pääset melkein kotiovelta. Talon julkisivu sulautuu luontevasti ympäristöön ja viihtyisät sekä esteettömät sisä- ja ulkotilat sopivat kaikenikäisille. Sisustusratkaisuissa on käytetty aikaa kestäviä laadukkaita materiaaleja. Topi-keittiön varustetaso on kattava ja monipuolinen. Asukkaat saavat myös nauttia mm. parkettilattiasta ja lasitetusta parvekkeesta.

Vaasan vuokrakohteet: Kivikarhunkatu 2 Klemetinkatu 3 Mäkikaivontie 20 Teirinkatu 1 A

Teirinkatu 1 B Hanhenpolku 3 Levoninkatu 17 Kappelinmäentie 5 Graniittikuja 3 Korsholmanpuistikko 42

Tätä kohdetta välittää:

MARI MARKUS Puh. 050 436 8474 mari.markus@lakea.fi

TUULA PAPULA Puh. 050 321 3516 tuula.papula@lakea.fi


Vuokrakohteet

Koteja elämistä varten

Katso lisää vuokrakohteistamme osoitteesta www.lakea.fi.

Kokkola

Hermannintorni Hermannintorni on saneerauskohde, joka on valmistunut joulukuussa 2019. Kiinteistö sijaitsee hyvällä keskeisellä paikalla lähellä keskustaa. Läheltä löytyvät kaupat, koulut, päiväkodit, palvelutalo ja sairaala. Hermannintornin huoneistot ovat valoisia ja avaria.

Kokkolan vuokrakohteet: Kirkkoniementie 3 Kustaa Aadolfin katu 1, A-rappu Ouluntie 6 Rantakatu 2 Ryövärinkarintie 1 Tehtaankatu 23 Tehtaankatu 25

Vaasantie 1–5 Vanhansatamalahdentie 6 Torikatu 4 Falanderinkatu 7–11 Vanha Veistämöntie 16 Herman Renlundin Katu 30

Tätä kohdetta välittää:

ENNI JAAKSI Puh. 050 599 8846 enni.jaaksi@lakea.fi

Muu Suomi

Pölkintie 7–11 Lakean Pölkintien vuokrakohde sijaitsee loistavalla paikalla Jyväskylän Palokassa. Palokan keskuksen kattavat palvelut ovat vain puolen kilometrin päässä, Palokkajärvi on näköetäisyydellä ja Jyväskylän keskustaankin on vain 10 minuutin ajomatka. Rakennuksissa on yhteensä 93 asuntoa, 36,5 m2:n yksiöistä 68,5 m2:n kolmioihin. Talojen vehreästä pihapiiristä löytyy nurmikkoa ja lasten leikkipaikkoja.

Jyväskylän vuokrakohteita:

Muut alueet:

Mannisenrinne 3 Pölkintie 7–11 Syöttäjänkatu 1, Puukuokka 1–3

Oulun Mallastie 22 Riihimäen Peltokuja 3 Riihimäen Väinö Sinisalon Katu 1 Vantaan Lincolninaukio 3

Kuopion vuokrakohteita: Lehtoniementie 114 Poukamankatu 15

Tätä kohdetta välittää:

ANDERS BERTLIN Puh. 050 505 4901 anders.bertlin@lakea.fi

27


Lakea Oy info@lakea.fi www.lakea.fi

TOIMIPISTEET: Seinäjoki Koulukatu 22 PL 32, 60101 SEINÄJOKI

Vaasa Pitkäkatu 55 65100 VAASA

Kokkola Kustaa Aadolfin katu 1 67100 KOKKOLA

Jyväskylä Puistokatu 4 40100 JYVÄSKYLÄ

Etelä-Suomi Karhumäentie 3 01530 VANTAA

Profile for Lakea Oy

Lakea Oy yleisesite 2020