__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Markkinointiesite

Mannisenmäentie 7, 40270 Palokka

JYVÄSKYLÄN VARPU

Asunto Oy


2

Jyväskylän Varpu

Omanlainen Omaksi-koti

Monipuolinen materiaalivalikoima

Asuntokohtainen jäähdytys lisämaksusta

Omaan kotiin pienellä pääomalla Omaksi-malli tunnetaan Jyväskylässä vuosien takaa ja minulta on kyselty, koska Omaksi-asuntoja taas olisi tulossa. On mukava päästä kertomaan, että Jyväskylän Varpu tekee Omaksi-asumisen taas mahdolliseksi. Omaksi-asuntoon pääsee asumaan pienellä pääomalla, ja asuntoa kartuttaa vuokraa maksaen omakseen vähitellen 20 vuoden ajan. Rahoitusmalli sopii hyvin asukkaille, jotka eivät halua heti sitoa suurta pääomaa asunnon hankkimiseen. Varpu tukee mainiosti erilaisten perheiden käytännöllistä elämää. Kodit ovat tilavia ja pihassa on hyvin tilaa myös autopaikoille. Kaikissa asunnoissa on parveke. Alimman kerroksen kahdessa asunnossa on harvinainen asuntopiha – todellinen ylellisyys lapsi- tai lemmikkiperheelle. Omalla tontillaan sijaitseva taloyhtiö on kotoisan kokoinen – asuntoja on yhteensä 22. Kaikki asunnot ovat kulmahuoneistoja, joista lähes kaikista on näkymä kahteen suuntaan. Yläkerran suuresta asunnosta voi ihailla maisemia jopa kolmeen suuntaan. Koko Mannisenmäen luonnonläheinen alue on rakentunut lähivuosien aikana. Rauhallisella seudulla on paljon päättyviä katuja, joten läpiajoliikenteestä ei tarvitse huolehtia. Ja kuitenkin päiväkoti, kauppa ja muut palvelut ovat lähellä. Kerron mielelläni lisää – ota yhteyttä!

Nina Huovinen Asuntomyyjä, LKV, Lakea Oy

Nykyaikainen lattialämmitys


Omanlainen Omaksi-koti

Jyväskylän Varpu

3

Asunto Oy

JYVÄSKYLÄN VARPU

Nimi: Asunto Oy Jyväskylän Varpu Osoite: Mannisenmäentie 7, 40270 Palokka Rakennuspaikka: Asunto Oy Jyväskylän Varpu rakennetaan omalle tontille Jyväskylän Mannisenmäelle, kortteliin 95, tontille nro 2. Tietoja rakennuskohteesta: Uudisrakennus, yhtiöön kuulu yksi rakennus jossa pohjakerros ja neljä asuinkerrosta. Lisäksi autopaikoitus omalla tontilla, osa paikoista on katettuja. Arvioitu valmistuminen: Syksy/2021 Energialuokka: B2018

8

14.10.2020 Tämä esite on painettu FSC-sertifoidulle paperille. Taiteilijan näkemys

Myyjän tervehdys

2

Sisältö 3 Alue 4 Rakennustapaselostus

6

Huoneistoluettelo

8

11

Huoneistopohjat 13 Rakennuttamisen tervehdys

17

Omaksi-asunnon osto

18

SISÄLTÖ

Asemapiirros ja kerrospohjat 9


4

Jyväskylän Varpu

Omanlainen Omaksi-koti

Palokan Mannisenmäki Jyväskylän Varpu kohoaa osaksi Palokassa sijaitsevaa elinvoimaista ja viihtyisää Mannisenmäkeä. Vehreä asuinalue sijoittuu Tuomiojärven ja Palokkajärven väliin. Mannisenmäellä lenkkipolut lähtevät lähes oven suusta. Päiväkodit, koulut ja Palokan kauppakeskuksen palvelut löytyvät läheltä. Alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Palokan palvelut houkuttelevat monipuolisuudellaan ja tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon.

SYÖ & JUO

KOE & NÄE & VIIHDY

Palokan kauppakeskuksista löytyy ruokapaikkoja moneen nälkään. Tutut Kotipizza ja Subway sijaitsevat Prisman kauppakeskuksen yhteydessä. Palokan Kotikeskuksesta taas löytyy Hesburger ja Submarine. Kahvittelemaan pääsee Palokan Kauppakeskuksen Caffitella -kahvilassa.

Palokan koulussa toimii yhtenäiskoulun lisäksi oma aluekirjasto sekä monenlaista koulutusta ja tekemistä tarjoava kansalaisopisto. Palokan keskustassa sijaitsee myös Antti Eskelisen suunnittelema vuonna 1978 valmistunut Palokan kirkko.

ASIOI Palokasta löytyvät kaikki peruspalvelut kuten pankki, terveysasema, hammashoitola, koulut ja päiväkodit. Lisäksi Palokan Kauppakeskuksessa on tarjolla esimerkiksi parturi-kampaamo- ja kauneushoitolapalveluja, optikko- ja silmälääkäripalveluja, pesula sekä kiinteistönvälittäjiä.

SHOPPAILE Palokka tarjoaa runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Päivittäisiin kauppaostoksiin löytyy runsaasti vaihtoehtoja aivan Mannisenmäen läheisyydestä: Prisman lisäksi palvelee Palokan Kauppakeskuksessa sijaitseva K-Citymarket ja Lidl. Palokan keskustassa on pienempi ruokakauppa S-market. Palokan kauppakeskuksessa sijaitsee myös hampurilaisravintoloita, pizzerioita, sekä pukeutumis- huonekalu- ja elektroniikkaliikkeitä.

Vanhasta jyvämakasiinista remontoitu Palokan Pelimannitalo sopii juhlien ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Pelimannitalo on myös Jyväskylän Kansanmusiikkiyhdistyksen toiminnan keskus. Lisäksi hirsisessä viljamakasiinissa sijaitsee Suomen kantelemuseo. Kaunista Palokkajärveä kiertävillä reiteillä pääsee nauttimaan rannan virkistysmahdollisuuksista. Lähelle luontoa pääsee myös Touruvuoren valaistulla ulkoilureitillä, joka kiertää noin 200 metrin korkeuteen kohoavaa Touruvuorta ja tarjoaa jylhiä kallio- ja suomaisemia.

LIIKU Palokan kauppakeskuksessa sijaitseva monipuolisia kuntosalipalveluja tarjoava Fitness24Seven-kuntokeskus on auki vuoden jokaisena päivänä. Palokan liikuntapuisto nurmikenttineen sijaitsee reilun parin kilometrin päästä Mannisenrinteestä. Samassa yhteydessä on monipuolisesti harrastajille mahdollisuuksia tarjoava Palokan liikuntahalli. Laajavuoresta löytyy laskettelurinteen lisäksi loistavat hiihto- ja lenkkeilymaastot.


Jyväskylän Varpu

Omanlainen Omaksi-koti

Varpu

5

Palokkajärvi

LÄHIPALVELUT

Tuomiojärvi

URHEILU JA LIIKUNTA Hiihtokeskus Laajavuori 5 km 5001 km m Fitness24Seven 0 Jyväskylän Golfhalli Oy 10 km © Jyväskylän kaupunki, kaupunkisuunnittelu ja Killerin Liikuntakeskus ja jäähalli 8 km

maankäyttö, lupa nro 16021

JULKISET PALVELUT

Taiteilijan näkemys

Palokan terveysasema

3,5 km

Keskustan terveysasema Huhtasuon terveysasema Päiväkoti Touhula Haukkamäen päiväkoti Steiner-päiväkoti Pikku-Otava Jokelan päiväkoti

4,5 km 7 km 0,2 km 1,5 km 1,5 km 1,5 km

Mannilan päiväkoti

1,5 km

Keski-Palokan koulu Jokelan koulu Mankolan yhtenäiskoulu Lyseon lukio Schildtin lukio Gradia Harjun toimipiste Gradia Viitaniemen toimipiste Ravintola Priimus

1,5 km 2 km 1,5 km 5 km 5,5 km 5 km 5 km 3 km

KAUPAT YM. PALVELUT K-Citymarket Palokka Kärkkäinen

1,4 km 1 km

Prisma Palokka

1,3 km

Lidl ABC Kodin Terra

1 km 1,5 km 2 km

LIIKENNEYHTEYDET Rautatieasema Linja-autoasema Lentoasema Jyväskylä

6 km 6 km 16 km


6

Jyväskylän Varpu

Omanlainen Omaksi-koti

Rakennustapaselostus YLEISKUVAUS

ASUNTOJEN PINTARAKENTEET

Asunto Oy Jyväskylän Varpu rakennetaan omalle tontille Jyväskylän Mannisenmäelle, kortteliin 95, tontille nro 2. Yhtiön osoite on Mannisenmäentie 7, 40270 Palokka. Yhtiöön kuuluu yksi asuinrakennus, jossa on pohjakerros ja neljä asuinkerrosta. Autopaikoitus on omalla tontilla. Osa paikoista on katettuja. Lisäksi tontilla on erillinen ulkoiluvälinevarasto.

Lattiapinnat: Asuinhuoneissa, eteisessä sekä keittiöti-

Asuntoja on yhteensä 22 kpl. Asunnot sijoittuvat pääosin kerroksiin 1–4. Pohjakerroksessa on kaksi asuntoa, joilla on parvekkeen lisäksi omat asuntopihat. Pohjakerroksessa on myös asukkaille kerhotila, asuntokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto sekä tekniset tilat. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Osassa asuntoja on saunat ja osassa asuntoja on tilavaraus kalustesaunalle, jonka voi tilata lisähintaisena. Asukkaalla on mahdollisuus tehdä itse valintoja asuntonsa kalusteisiin, kodinkoneisiin, varusteisiin ja lattiapintoihin liittyen. Lisähintaisina varusteina asukas voi hankkia esim. viilentävän ilmalämpöpumpun, vaihtoehtoisia kodinkoneita tai muita pintamateriaaleja. Valinnat tehdään erillisen tuote- ja materiaalivalintalomakkeen ja muutostyöaikataulun mukaisesti.

RAKENTEET Ulkoseinät: Ulkoseinät ovat betonielementtirakenteiset. Parvekkeet: Parvekkeiden rakenteet ovat betoniraken-

lassa on laminaatti. Kaikissa asunnon kosteissa tiloissa on keraaminen laatta. Seinäpinnat: Asuinhuoneiden sisäseinät ovat pääosin

maalattuja, kosteissa tiloissa on keraaminen laatta. Keittiön kalustevälitilassa on keraaminen laatta. Saunan seinät on paneloidut. Kattopinnat: Asuinhuoneiden sisäkatot ovat pääosin

ruiskutasoitettua ontelolaattaa tai alaslaskettujen kattojen osalta maalattu kipsilevykatto. Kylpyhuoneissa on maalattu betonikatto, saunoissa on puupaneelikatot. Ikkunat ja ovet: Huoneiston osastoivat kerrostaso-ove-

tovat yksilehtisiä viilupintaisia vakio-ovia. Väliovet ovat valkoisia maalattuja laakaovia ja saunojen ovet kokolasiovia. Parvekeovet ovat ikkunaovia, joissa vaaleat kaihtimet. Huoneistojen ikkunat ovat 3-lasisia puu-alumiini MSEA-ikkunoita, joissa valkoisen sälekaihtimet. Ikkunoissa ja ovissa valmistajan vakioheloitus.

KALUSTEET JA VARUSTEET Kaikki kalusteet ovat toimittajan vakiokalusteita, pääosin mdf- tai mikrolaminaattipintaisia asunnon pohjapiirustuksen ja huoneistokohtaisen kalustekaavion mukaisesti toteutettuna. Osassa asuntoja on vaatehuone, yleensä makuuhuoneissa on komerokalusteet ovet kalustekaavioiden mukaisesti joko liukuovia tai saranaovia. Eteisessä kalusteryhmän ovet ovat pääosin peililiukuovia. Asiakkailla on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin, kodinkoneisiin ja varusteisiin erillisen materiaalivalintaoppaan ja aikataulun mukaisesti.

teisia ja kaikki parvekkeet ovat lasitettuja. Keittiö: Kalusterungot valkoiset. Ovet, vetimet ja työtasot Väliseinät: Huoneistojen väliset seinät ja pesuhuoneen

Ala- ja yläpohja: Pohjakerroksen lattia tehdään maanva-

sekä kalustevälin laatoitus valittavissa materiaalivalintalomakkeen mukaisista vaihtoehdoista erillisen aikataulun mukaan. Kodinkoneisiin kuuluu keittotaso, erillisuuni liesitason alla, astianpesukone sekä liesikupu. Kylmälaitteet pohjapiirustusten ja kalustekaavion mukaisesti; osassa asuntoja (pienet asunnot) jää-pakastinkaappi ja osassa asuntoja (isot asunnot) on erilliset jääkaappi ja pakastin. Koneet valkoiset, liesitaso musta. Pesualtaat 1-altaiset. Keittiön pistorasioista yksi on kiinteä USB-latauspistorasia.

raisena teräsbetonilaattana. Yläpohjassa ontelolaatta ja lämmöneristys.

Makuuhuone: Komerokalusteet tanko- ja hyllykaapit, joi-

Vesikatto: Puurunkoinen, bitumikermikate.

den ovet joko saranallisia ovia tai liukuovia. Vaatehuoneissa hyllyt ja ripustustanko.

seinät ovat teräsbetoniseiniä. Huoneistojen sisäiset kevyet väliseinät tehdään kipsilevyseininä. Yhteistilojen kantavat seinät ovat betonirakenteisia, kevyet väliseinät ovat joko muurattuja tai levyväliseiniä. Välipohjat: Rakennuksen välipohjat toteutetaan teräsbe-

tonisina ontelo- tai massiivilaattarakenteisina.


Omanlainen Omaksi-koti

Eteinen: Huoneistokohtaisen kalustekaavion mukaisesti

tanko-, hylly-, siivous ja pyykkikaapit. Komerokalusteiden ovet joko saranallisia ovia tai liukupeiliovia. Kylpyhuone ja wc: Kalusteet kosteuden kestävää mate-

riaalia; tasoallas, allaslaatikosto ja valaisinpeilikaappi huoneistokohtaisen kalustekaavion mukaisesti. Suihkuseinäon kirkasta lasia. Vesijohtokalusteiden hanat ovat yksiote sekoittajia. Tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle ja osassa asuntoja lisähintaiselle kalustesaunalle.

Jyväskylän Varpu

PIHATYÖT JA-VARUSTEET Piha toteutetaan pihasuunnitelman ja asemapiirroksen mukaisesti paikalla vallitsevia olosuhteita soveltaen. Ulkovarusteet pihasuunnitelman mukaan.

AUTOPAIKOITUS Lämmityspistokkeella varustettuja autopaikkoja on yhteensä 27 kpl, joista 10 kpl on katospaikkoja ja 17 kpl on avopaikkoja.

Sauna: Saunojen seinät ja katto puupaneelia ja ovi koko-

naan lasia. Kiukaan käyttökytkimet ovat kiukaan yläosassa. Lisähintainen kalustesauna on Harvia Sirius SC1111K pistotulppaliitännällä.

TALOYHTIÖNTEKNISET LIITTYMÄT

TEKNISET JÄRJESTELMÄT

Yhtiöllä on liittymät vesi- ja viemäriverkkoon, sähköverkkoon ja kaukolämpöverkkoon. Lisäksi tehdään sopimukset teleyhtiön kaapelitelevisioverkostoon ja kuituverkkoon, johon jokainen huoneisto kytketään perusnopeudella automaattisesti. Liittymän perusnopeus 10M/10M, jonka kuukausimaksu katetaan hoitovastikkeella.

Yleistä: Huoneistokohtaiset vesi- ja sähkömittarit. Ilmanvaihto: Huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja

poistoilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla, LTO-laite on asunnon pesuhuoneessa. Ohjaus / tehostus liesikuvusta. Lämmitys: Kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lat-

tialämmitys. Lattialämmitysjärjestelmä varustetaan automaattisella huonelämpötilan säädöllä, termostaatit ovat langattomia huonetermostaatteja. Jäähdytys: Asuntokohtainen jäähdytys voidaan toteut-

taa lisähintaisena asukasmuutoksena parvekkeelle asennettavalla viilentävällä jäähdytyskoneella / ilmalämpöpumpulla. Tilavaraukset laitteille on huomioitu suunnitelmissa.

ANTENNIPISTEET JA TIETOTEKNIIKKAYHTEYDET Yhtiö liitetään kaapeli-TV-verkkoon. Asuinhuoneet varustetaan tietoliikenneverkon yleiskaapelointipisteillä sähkösuunnitelmien mukaan. Asunto liitetään valokuituverkkoon taloyhtiön nettiliittymän kautta.

MUUTA Tontilla 179-29-95-2 on voimassa oleva asemakaava. Lisätietoja kaavoituksesta on saatavilla Jyväskylän kaupungin kaupunkisuunnittelu- ja kaavoitusosastolta tai Jyväskylän kaupungin nettisivuilta. Tämän selosteen tiedot perustuvat tilanteeseen 12.10.2020. Rakennuttaja pidättää itsellään oikeuden vaihtaa edellä mainittuja materiaaleja ja/tai rakenteita toisiin vastaaviin materiaaleihin ja/tai rakenteisiin. Rakennuttaja pidättää itsellään oikeuden muutoksiin, jotka koskevat tämän esitteen tietoja. Asukkaan tulee tutustua lopullisiin myyntiasiakirjoihin sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä. Esitteen kuvat ovat imagokuvia eivätkä vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta. Luonnonmateriaalien luonteeseen kuuluvat väripoikkeamat. Näin ollen kuvat, joissa esiintyy luonnonmateriaaleja eivät vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta. Lakea Oy, hallinnollinen rakennuttaja

Paloturvallisuus: Huoneistoihin asennetaan määräysten

mukaiset sähköverkkoon kytketyt palovaroittimet. Lukitus: Huoneistojen ja yhteistilojen ovissa älylukot.

Avaus tagilla, kortilla tai mobiilisovelluksella.

Esitteen kuvat ovat imagokuvia eivätkä vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta. Luonnonmateriaalien luonteeseen kuuluvat väripoikkeamat. Näin ollen kuvat, joissa esiintyy luonnonmateriaaleja eivät vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta. Lakea Oy, hallinnollinen rakennuttaja

7


8

Jyväskylän Varpu

Omanlainen Omaksi-koti

Huoneistoluettelo Asuntomäärä: 22 | Huoneistot: 29,5–110,5 m2 (+s) on kalustesaunavaraus

Nro.

Krs.

Huoneistotyyppi

m2

A1 0 3h+kt+s+asuntopiha 70,0 A2 0 3h+kt+s+asuntopiha 63,0 A3 1 2h+kt (+s) 40,0 A4 1 3h+kt+s 70,0 A5 1 3h+kt+s 63,0 A6 1 2h+kt (+s) 34,0 A7 1 2h+kt 38,0 A8 1 1h+kt 29,5 A9 2 2h+kt (+s) 40,0 A10 2 3h+kt+s 70,0 A11 2 3h+kt+s 63,0 A12 2 2h+kt (+s) 34,0 A13 2 3h+kt+s 69,0 A14 3 2h+kt (+s) 40,0 A15 3 3h+kt+s 70,0 A16 3 3h+kt+s 63,0 A17 3 2h+kt (+s) 34,0 A18 3 3h+kt+s 69,0 A19 4 5h+kt+kh+s 110,5 A20 4 3h+kt+s 63,0 A21 4 2h+kt (+s) 34,0 A22 4 3h+kt+s 69,0 Taiteilijan näkemys

Taiteilijan näkemys


Omanlainen Omaksi-koti

Jyväskylän Varpu

Asemapiirros ja kerrospohjat Asemapiirros Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa.

9


10

Jyväskylän Varpu

Omanlainen Omaksi-koti

Asunnoissa A1 ja A2 on omat asuntopihat

P. kerros

Asukkaat pääsevät vaikuttamaan kerhotilan sisältöön.

1. kerros

Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa.


Omanlainen Omaksi-koti

Jyväskylän Varpu

2. kerros

3. kerros

Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa.

11


12

Jyv채skyl채n Varpu

4. kerros

Pohjakuvat eiv채t ole mittakaavassa.

Taiteilijan n채kemys

Omanlainen Omaksi-koti


Jyväskylän Varpu

Omanlainen Omaksi-koti

h2350

13

PRH # 25,5 m2

EI30

As Oy Jyväskylän Varpu

jakot

1H+KT 29,5 m2P

sk

ET 4,5 m2

jpk mu apk

29.5 m² A8  1. kerros

H4 (pk/kr) lto

rk

PE 4,5 m2

KT 4,5 m2

1h+kt

py

1:100

A8 1.kerros Jokaisessa asunnossa varaus ilmalämpöpumpulle jäähdytystä varten.

#

OH 15,5 m2

(ILP)

st

h2350

st

PRH # 25,5 m2 lasitettu

EI30 jakot

parveke P

sk

ET 4,5 m2

As Oy Jyväskylän Varpu 2H+KT(+S) 34,0 m2

jpk

H4 rk

5m

(pk/kr) lto

34.0 m²

Lyhenteitä: mu apk

jk/vk jpk pa apk mu (pk/kr)

py

pakastin astianpesukone mikroaaltouuni-varaus pyykinpesukoneja # kuivausrumpu-varaus lämmöntalteenottolaite pyykikaappi siivouskaappi lattialämmityksen jakotukki OH sähkön ryhmäkeskus m2 ilmalämpöpumppu15,5 varaus

1. kerros 2. kerros 3. kerros 4. kerros

2h+kt (+s) A6 A12 A17 A21

1:100

1.kerros 2.kerros 3.kerros 4.kerros

ennakkomarkkinoin 28.2.2020

st

(ILP)

lto py sk jakot. rk (ILP)

A6  A12  A17  A21 

PE 4,5 m2 KT jääviileäkaappi 2 4,5 m jääkaappipakastin

st

lasitettu parveke P H2 saunavaraus

5m

Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa.

PE


Jyväskylän Varpu

14

Omanlainen Omaksi-koti

As Oy Jyväskylän Varpu 2H+KT+VH 38,0 m2

38.0 m² A7 

1. kerros

2h+kt+vh

Uuni + mikro yhdistelmä

Asunnossa on vaatehuone

1:100

A7 1.kerros

P

As Oy Jyväskylän Varpu

40.0 m² 2H+KT(+S) 40,0 m2

A3 

1. kerros

2h+ktA9  (+s) 2. kerros A3 A9 A14

A14  3. kerros

1:100

1.kerros 2.kerros 3.kerros

P

Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa.

st

Uuni + mikro yhdistelmä

Asunnossa on kalustesaunavaraus


A2 A5 Omanlainen Omaksi-koti A11 A16 A20

A2 terassi asuntopiha

korkeat liukulasit (käynti pihalle)

P

lasitettu terassi

63.0 m²

st

st

A2  A5  A11  A16 A20 

(ILP)

# # H1 py/ sk

KT 6,5 m2

ET 6,5 m2

(pk/kr) lto

A2 A5 A11 A16 A20

1:100

p.kerros 1.kerros 2.kerros 3.kerros 4.kerros

PE 4,5 m2

jakot

rk apk

p. kerros 1. kerros 2. kerros 3. kerros 4. kerros

3h+kt+s

MH1 11,0 m2

jk/vk

Jyväskylän Varpu

3H+KT+S 63,0 m2

OH 23,5 m2

pa

1:100

As Oy Jyväskylän Varpu

Asuntopiha kuuluu vain asuntoon A2

MH2 7,0 m2

p.kerros 1.kerros 2.kerros 3.kerros 4.kerros

S 2,5 m2

H2

wc 2,0 m2

P

korkeat liukulasit (käynti pihalle)

A2 terassi asuntopiha Lyhenteitä:

lasitettu terassi

5m

jk/vk jääviileäkaappi Asunnossa on jpk jääkaappipakastin vaatehuone pa pakastin apk astianpesukone mu mikroaaltouuni-varaus (pk/kr) pyykinpesukone- ja OH kuivausrumpu-varaus 2 23,5 m lto lämmöntalteenottolaite py pyykikaappi sk siivouskaappi jakot. lattialämmityksen jakotukki sähkön ryhmäkeskus #rk (ILP) ilmalämpöpumppu varaus

As Oy Jyväskylän Varpu

st

st

(ILP)

3H+KT+VH+S 69,0 m2

69.0 m² A13  2. kerros A18 3. kerros A22  4. kerros

MH1 11,0 m2

3h+kt+vh+s

#

1:100 A13 2.kerros A18 3.kerros A22 4.kerros 28.2.2020 ennakkomarkkinoin H1

pa jk/vk

mu apk

pa

EI30

PE 4,5 # m2 PRH 21,0 m2 kaide h1200

py/ sk

wc 2,0 m2

(pk/kr) lto

S 2,5 m2

jakot

apk mu

jk/vk

KT 11,5 m2 jpk

apk

H2

#

ET 6,5 m2

FM luukku rk EI60 (750x750 k.aukko) tikas käsijohteella

ET 5,0 m2

H3

KT 6,5 m2

jakot

MH2 7,0 m2

py/ sk

ET 4,5 m2

P H4

(pk/kr) lto

Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa.

PE 4,5 m2

S 2,5 m2

15


Jyväskylän Varpu

16

Omanlainen Omaksi-koti

As3H+KT+S Oy Jyväskylän Varpu 70,0 m2

70.0 m² A1  A4  A10 A15  

p. kerros 1. kerros 2. kerros 3. kerros

3h+kt+s A1 A4 A10 A15

Asuntopiha kuuluu vain asuntoon A1

1:100

p.kerros 1.kerros 2.kerros 3.kerros

P

As Oy Jyväskylän Varpu

Iso perheasunto tilavalla parvekkeella ja kahdella olohuonetilalla

5H+KT+KH+S 110,5 m2

110.5 m² A19  4. kerros

5h+kt+kh+s 1:100

A19 4.kerros lasitettu terassi

(ILP)

st st

UVV 5,0 m2

st

Erillinen wc / kodinhoitohuone -tila

P

)

Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa.

lasitettu


Omanlainen Omaksi-koti

Jyväskylän Varpu

Ratkaisuja monenlaisille perheille Me Lakealla haluamme toteuttaa aivan omanlaisia koteja, joissa asukkaat viihtyvät eri elämänvaiheissaan. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja niin rahoituksen kuin kodin ominaisuuksien suhteen. Varpu toteutetaan Lakean Omaksi-rahoitusmallilla, jossa vuokralaiset asuvat kuin omistusasunnoissa. Kun uuden kohteen suunnittelu alkaa, lähtökohtia ovat tontin kaavamääräykset ja viranomaismääräykset. Ne vaikuttavat esimerkiksi asuntojen kokoon – Varpuun tulee paljon kolmioita. Taiteilijan näkemys

Kaikki kohteemme ovat laadukkaita ja korkealaatuisesti rakennettuja. Panostamme myös asumismukavuutta parantaviin yksityiskohtiin. Asunnoissa on esimerkiksi vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen lämmön talteenotto. Myös varaus viilentävään ilmalämpöpumppuun tulee jokaiseen asuntoon. Kun teet varauksen tulevasta kodistasi ajoissa, pääset vaikuttamaan sen ominaisuuksiin. Kodin värit ja pintamateriaalit vaikuttavat niin paljon kodin tunnelmaan, että niiden valinta onkin monille todella tärkeää. Tulevat asukkaat saavat vaikuttaa myös yhteisessä käytössä olevaan kerhotilaan. Tilan lopullinen toteutus päätetään asukkaille järjestettävän kyselyn perusteella. Asumisen ympäristövaikutuksista kiinnostuneille luvassa on kiinnostavaa tietoa: teetämme Varpuunkin hiilijalanjälkilaskelman. Haluamme oppia mahdollisimman paljon ja tehdä jatkuvasti parempi ratkaisuja. Tuula Kivelä Aluepäällikkö

Pohjakuvat eivät ole mittakaavassa.

17


18

Jyväskylän Varpu

Omanlainen Omaksi-koti

Omaksi-asunto – vähitellen ihan omaksi Omaksi-asujana kerrytät asunnon omaksesi vähitellen, samalla asunnossasi asuen. Se on on kätevä tapa asua uudessa omassa kodissa ilman mittavaa taloudellista investointia.

Varaa Omaksi-asunto

1.

Voit varata asunnon Omaksi-kohteesta heti ennakkomarkkinoinnin käynnistyttyä.

2.

Tee sopimus Allekirjoitat Omaksi-sopimuksen, kun kohteen rakennustyöt käynnistyvät. Saat oikeuden Omaksi-asunnossasi asumiseen maksamalla vain 7 % asunnon kokonaishinnasta.

Pintamateriaalien valinta Kun teet sopimuksen rakentamisen alkuvaiheessa, pääset myös vaikuttamaan uuden kotisi pintamateriaaleihin. Sopimushintaan sisältyy Lakean etukäteen valitsemat materiaalimaailmat, joista voit valita mieleisesi kokonaisuuden.

Muutto Asumisen ajan maksat hoitovuokraa, joka sisältää lainan lyhennyksen ja hoitovastikkeen. Ammattimainen hallitus huolehtii, että taloyhtiöstä pidetään hyvää huolta. Asukastoimikunta huolehtii siitä, että asukkaiden toiveet tulevat kuulluiksi.

3.

4.

Kun kohde valmistuu, pääset tutustumaan uuteen kotiisi ja tekemään muuttotarkastuksen. Ja sitten onkin muuttopäivä! Tervetuloa uuteen kotiisi!

5.

6.

Vuositarkastus Uudiskohteen vuositarkastus järjestetään noin vuoden kuluttua kohteen valmistumisesta. Vuositarkastuksen yhteydessä kerätään mahdolliset virheilmoitukset.

Mitä jos elämäntilanteeni muuttuu? Voit myydä asunnon Omaksi-sopimuksen vapaaseen markkinahintaan. Tarvittaessa voit myös jälleenvuokrata tai alivuokrata asunnon tai päättää sopimuksen ennenaikaisesti.

Muuttotarkastus

7.

Lunasta osakkeet itsellesi

8.

Onnea! Olet hankkinut omistusasunnonkätevästi ja järkevästi!

20 vuoden kuluttua lunastat Omaksi-asuntosi osakkeet itsellesi – tällöin jäljellä on noin 40 % kokonaishinnasta.


Omanlainen Omaksi-koti

Jyväskylän Varpu

19

Omanlainen Omaksi-koti Alimman kerroksen kahdessa asunnossa on oma asuntopiha. USB-pistorasiat jokaisen asunnon keittiössä Lähes kaikista asunnoista näkymä kahteen suuntaan. Taiteilijan näkemys

Taiteilijan näkemys

Taiteilijan näkemys


Omanlaista asumista Ei ole oikeaa tai väärää tapaa asua ja omistaa, on vain omanlainen tapa. Lakealla se onnistuu.

LAKEA OY Puistokatu 4 40100 Jyväskylä

MYYNTI Nina Huovinen 050 471 7029 nina.huovinen@lakea.fi

Profile for Lakea Oy

As. Oy Jyväskylän Varpu markkinointiesite  

As. Oy Jyväskylän Varpu markkinointiesite  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded