Page 1

“Carmen Miranda”, Btoy, 2009. Localització: carrer Flassaders. Barri del Born, Barcelona. Tècnica: plantilla, pantalla d’impressió i pintura acrílica. Descripció: cantant de samba y actriu famosa a Hollywood durant els anys quaranta. Btoy es un afeccionat als retrats de les artistes de Hollywood.


“Carmen Miranda”, Btoy, 2009. Localització: carrer Flassaders. Barri del Born, Barcelona. Tècnica: plantilla, pantalla d’impressió i pintura acrílica. Descripció: cantant de samba y actriu famosa a Hollywood durant els anys quaranta. Btoy es un afeccionat als retrats de les artistes de Hollywood.


“The City. She’s Lost Control”, Btoy, 2010. Localització: carrer Còrsega. Barcelona. Tècnica: plantilla, pantalla d’impressió i pintura acrílica. Descripció: 100 x 100 cm. Fa referència al passat industrial transformat en barriades i posteriorment demolit pel nou ordre econòmic.


“Pícaro”, Btoy, 2010. Localització: carrer Paloma. Barri del Raval, Barcelona. Tècnica: plantilla, pantalla d’impressió i pintura acrílica. Descripció: 75 x 56 cm A Inglaterra la Ley del Vagabundo 1572 defineix un “pícaro” com una persona sana que no té terras ni font d’ingressos.


“Sense nom”, Btoy, 2010. Localització: barri del Raval, Barcelona. Tècnica: plantilla, pantalla d’impressió i pintura acrílica. Descripció: una de les moltes dones que Btoy exposa pels carrer de Barcelona. Totes tenen un punt que ens porten a temps passats.


“Sense nom”, Miss Van, 2007. Localització: rambla del Raval, Barcelona. Tècnica: pintura acrílica. Descripció: el cérvol com a símbol de feminitat. Vol mostrar la part més fràgil, innocent i tendre de les dones.


“Sense nom”, Miss Van, 2009. Localització: barri del Raval, Barcelona. Tècnica: pintura acrílica. Descripció: pretén transformar tot lo negatiu en positiu a partir del món del circ i despertar sensacions en la gent .


“Les Poupees”, Miss Van, 2007. Localització: plaça de Sant Josep, la Boqueria. Barcelona Tècnica: pintura acrílica. Descripció: a mig camí entre dona i nena, expressa una feminitat desbordant, erotisme, sensualitat, provocació i certa maldat a la vora de la perversió. Ulls ametllats y formes voluptuoses.


“Les Poupees”, Miss Van, 2006. Localització: barri del Born. Barcelona. Tècnica: pintura acrílica. Descripció: el cérvol com a símbol de feminitat. Vol mostrar la part més fràgil, innocent i tendre de les dones. tot i que moltes vegades també apareix el costat més provocatiu d’aquestes.


“Les Poupees”, Miss Van, 2005. Localització: la Boqueria, barri Gòtic. Barcelona. Tècnica: pintura acrílica. Descripció: a mig camí entre dona i nena, expressa una feminitat desbordant, erotisme, sensualitat, provocació i certa maldat a la vora de la perversió. Ulls ametllats y formes voluptuoses.


“Les Poupees”, Miss Van, 2005. Localització: MACBA, barri del Raval. Barcelona. Tècnica: pintura acrílica. Descripció: el cérvol com a símbol de feminitat. Vol mostrar la part més fràgil, innocent i tendre de les dones.


“Sense nom”, Miss Van, 2009. Localització: barri Gòtic. Barcelona. Tècnica: pintura acrílica. Descripció: dona a mig camí entre dona i nena, expressa una feminitat desbordant, erotisme, sensualitat, provocació i certa maldat a la vora de la perversió.


“Space Invaders”, autor desconegut, 2002. Localització: carrer de Cervantes. Barcelona. Tècnica: mosaics de taulells. Descripció: un provocador francès porta diversos anys invaint anònimament racons de ciutats de tot el món amb aquests mosaics inspirats en uns marcians d’un videojoc.


“Space Invaders”, autor desconegut, 2002. Localització: carrer Bisbe. Barcelona.

Montjuic

del

Tècnica: mosaics de taulells. Descripció: un provocador francès porta diversos anys invaint anònimament racons de ciutats de tot el món amb aquests mosaics inspirats en uns marcians d’un videojoc.


“Space Invaders”, autor desconegut, 2002. Localització: carrer Montcada, Museu Picasso. Barcelona. Tècnica: mosaics de taulells. Descripció: un provocador francès porta diversos anys invaint anònimament racons de ciutats de tot el món amb aquests mosaics inspirats en uns marcians d’un videojoc.


“Space Invaders”, autor desconegut, 2002. Localització: Palau de la Música. Barcelona. Tècnica: mosaics de taulells. Descripció: un provocador francès porta diversos anys invaint anònimament racons de ciutats de tot el món amb aquests mosaics inspirats en uns marcians d’un videojoc.


“Space Invaders”, autor desconegut, 2002. Localització: passatge de Valeri Serra. Barcelona. Tècnica: mosaics de taulells. Descripció: un provocador francès porta diversos anys invaint anònimament racons de ciutats de tot el món amb aquests mosaics inspirats en uns marcians d’un videojoc.


“Marc”, Robert Llimós, 1997. Localització: plaça dels Voluntaris. Barcelona. Tècnica: escultura de bronze. Descripció: homenatge al seu fill Marc, replica de l'escultura Thereshold situada en la Underground Festival Plaza d'Atlanta en commemoració dels Jocs olímpics de 1996.


“Space Invaders”, autor desconegut, 2002. Localització: Plaça Colom. Barcelona.

del

Canonge

Tècnica: mosaics de taulells. Descripció: un provocador francès porta diversos anys invaint anònimament racons de ciutats de tot el món amb aquests mosaics inspirats en uns marcians d’un videojoc.


“Space Invaders”, autor desconegut, 2002. Localització: carrer Cardenal Casañas, Plaça del Pi. Barcelona. Tècnica: mosaics de taulells. Descripció: un provocador francès porta diversos anys invaint anònimament racons de ciutats de tot el món amb aquests mosaics inspirats en uns marcians d’un videojoc.


“Trio de xapes”, autor desconegut, 2011. Localització: carrer Paloma. Barcelona. Tècnica: mosaics de xapes. Descripció: un telèfon, un home i un altre home amb passamuntanyes fets a partir de xapes de diferents ampolles es poden trobar junts a la part alta d’un mur del carrer Paloma.


“Mussol”, Artista desconegut, 2011. Localització: carrer de les Egipcíaques. Barcelona. Tècnica: xapes enganzades sobre un mur . Descripció: un mosaic amb forma de mussol fet a partir de xapes de diferents colors molt bé integrat amb l’entorn.


“Porta Duduá”, Miss Van i Zosen, 2007. Localització: carrer d’Enric Granados, 3. Barcelona. Tècnica: pintat sobre fusta. Descripció: pintura a la porta de la botiga de productes handmade Duduá on també podem trobar una galeria i diferents tallers.


“Sense nom”, Artista desconegut, 2011. Localització: carrer Tallers, 42. Barcelona. Tècnica: petites escultures enganxades als murs. Descripció: predilecció per les altures, sempre ens dóna l’esquena i a vegades va acompanyat pel que podria ser el seu... germà bessó?


“Sense nom”, Artista desconegut, 2011. Localització: carrer de les Sitges, Barcelona. Tècnica: petites escultures enganxades als murs. Descripció: predilecció per les altures, sempre ens dóna l’esquena i a vegades va acompanyat pel que podria ser el seu... germà bessó?


“María”, 2004.

Jorge

Rodríguez-Gerada,

Localització: barri del Raval. Barcelona. Tècnica: carbonet. Descripció: reten homenatge al ser anònim per mostrar que les seva vida és important i pot crear un impacte en el seu entorn.


“Desconsol”, Josep Llimona, 1917. Localització: Parc de la Ciutadella, Barcelona. Tècnica: escultura tallada en marmol. Descripció: el rostre queda tapat, cosa que facilita a l’espectador sentir-se identificat amb la sensació desesperada de la figura.


“El tauró de BLU”, BLU, 2009. Localització: carrer Santuari. Barri El Carmel, Barcelona. Tècnica: pintura acrílica sobre maó. Descripció: immens tauró, dibuixat a partir de bitllets de 100€. L’artista convida a la reflexió del consumisme, que ens atrapa com una presa fàcil. El mural va ser realitzat amb el consentiment de la ciutat.


“Topos V”, Eduardo Chillida, 1986. Localització: plaça del Rei, barri Gòtic. Barcelona. Tècnica: estructura de ferro colat. Descripció: 2,10 X 2,37 X 1,70 mestructura amb forma geomètrica d’un angle diedre, tancat per dos costats amb rematada de semicircumferències que la relacionen amb arcs de mig punt de cert aire medieval.


“Sideropleide”, 1961.

Salvador

Aulestia,

Localització: moll dels Pescadors. Barcelona. Tècnica: escultura de ferro Descripció: estructura de ferro de 60 x 15 m a la vora del moll de Pescadors.


“Mistos”, Claes Oldenburg, 1992. Localització: par de la Vall d’Hebró. Barcelona. Tècnica: acer i fibra de vidre pintada amb acrílics. Descripció: Oldenburg canvia els materials i altera la grandària dels objectes. Els materials són tous i la grandària de les coses creix desmesuradament. Desnaturalitza l'objecte.


“Homenatge Tàpies, 1983.

a

Picasso”,

Antoni

Localització: passeig Picasso. Barcelona Tècnica: vidre i diversos objectes. Descripció: un cub de vidre amb diversos mobles modernistes dins travessats per unes bigues de ferro que representen la Barcelona industrial del moment.


“El gat”, Fernando Botero, 1992. Localització: rambla del Raval. Barcelona. Tècnica: escultura de bronze. Descripció: emplaçat inicialment al parc de la Ciutadella. Posteriorment va ser traslladat a la Vila Olímpica i poc després al costat de les Drassanes. Finalment, el 2003 va ser ubicada al seu emplaçament actual del Raval.


“Font de Diana”, Venanci Vallmitjana, 1919. Localització: Gran Vía de les Corts Catalanes amb Roger de Llúria. Barcelona. Tècnica: escultura tallada en marmol. Descripció: monument dedicat a la deesa Diana, identificable pel seu característic arc. Estaba desnuda però l’Ajuntament la va fer tapar.


“La Colometa”, Xavier Medina, 1984. Localització: plaça del Diamant, barri de Gràcia. Barcelona. Tècnica: escultura d’acer i bronze sobre granit. Descripció: representa una escena del llibre “La plaça del Diamant” en que un persontage arriba a la plaça i fa un crit.


“Cap de Barcelona”, Roy Lichtenstein, 1992. Localització: passeig de Colom. Barcelona. Tècnica: formigó i ceràmica de colors. Descripció: 20 x 6 m simula el cap d'una noia, conté algun mosaic "trencadis" tan típic del modernisme barceloní.


“Aurigues Olímpiques”, Pablo Gargallo, 1920. Localització: Parc Esportiu Can Dragó, Barcelona. Tècnica: escultura de bronze. Descripció: representa les curses de carros, un dels esports més populars de la antiga Grècia i Roma.

Museu de carrer Barcelona  

Fitxes obres.

Museu de carrer Barcelona  

Fitxes obres.

Advertisement