Page 1

Nens a casa... què fem ?! Espai d´Art, dibuix i pintura NOUS CURSOS

Guia comercial i de serveis del Vallès

Hivern saludable

www.laguiacomercial.es comercial@laguiacomercial.es Revista 22 Especial hivern

REVISTA TRIMESTRAL GRATUÏTA I DIVULGATIVA DE SERVEIS, COMERÇ I TENDÈNCIES Sabadell - Sant Quirze del Vallès - Castellar del Vallès

ESPECIAL HIVERN

Lo que importa es que sigas sonriendo


Tratamientos:

Implantología - Ortodoncia - Estética dental Odontología general - Última tecnología

Lo que importa es que sigas sonriendo


Lunes a viernes: 10:00-14:00h y 16:00-21:00h. Sรกbados 10:00-14:00

Passeig de la Plaรงa Major, 34 Sabadell

tel. 931 686 581

info@caredent.es www.caredent.es


Avgda. del Mas 3C - 08192 Sant Quirze del Vallès. www.peixalegria.com Encàrrecs per Whatsapp al tel. 675 62 95 26 Cada dia rebràs un missatge amb les ofertes puntuals i podràs fer els teus encàrrecs còmodament des del mòbil i vina a recollir-los quan millor et vingui dintre dels horaris de botiga.

Som PEIXALEGRIA i el nostre nom diu molt de nosaltres Per a nosaltres és molt important transmetre l’esperit del nostre negoci als nostres clients. Transmetre l’alegria i satisfacció de portar als nostres aparadors el millor producte del mar. L’alegria de saber que se senten ben tractats i ben atesos. Però sobretot, l’alegria dels que formem l’equip de poder-nos dedicar en cos i ànima a allò que ens agrada i que des de generacions hem après.


TOT ESTUDI   KNOWLEDGE  és  una  acadèmia  especialitzada  en  l'ensenyament     d'idiomes  a  partir  de  3  anys  fins  a  adults  en  tots  els  nivells.    

Ofereix,  també,  classes  de  reforç  tant  per  PRIMÀRIA,  ESO  com  BATXILLERAT  durant   tot  l'anys     en  grups  reduïts.                


ASSOCIACIÓ CULTURAL ESPAI D´ART Garcilaso 143 Sabadell tel. 629444454 www.lespaidart.com

Espai d’Art, és una associació cultural que vol ser un espai obert a l’expressió artística; un punt de trobada per aquelles persones amb inquietuds en el món de la pintura o d’altres manifestacions artístiques i que vulguin posar en comú tècniques diverses o entrar-hi en contacte i mostrar el seu treball. Classes de dibuix i pintura, cursos intensius, monogràfics, tallers, sortides per pintar a l’aire lliure, xerrades, exposicions i molt més. CURS 2019-2020

Es pot escollir qualsevol horari de dilluns a divendres, sempre que hi hagi places, Les sessions són de 2,30 hores. Els dijous al matí està previst pintar paisatges del natural, sortida lliure sense cost. Quota soci, un dia a la setmana, mes dimarts dibuix, 50 euros / mes. Quota soci, dos dies a la setmana, més dimarts dibuix, 65 euros / mes. Les classes de dibuix figura i anatomia son gratuïtes per els socis inscrits.

Les clases de anatomia i dibuix figura dels dimarts, tenen un cost de 8 euros / dia pels alumnes no inscrits. El material no està inclòs.

DILLUNS

DIBUIX I PINTURA 17,30 A 20,00

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIBUIX - RETRAT PASTEL

PINTURA AL NATURAL A LA PRIMA

10,30 A 13,00

9,00 A 13,00

DIBUIX FIGURA ANATOMIA

AQUAREL.LA

17,30 A 20,00

17,30 A 20,00

DIBUIX I PINTURA 17,30 A 20,00

DIVENDRES

DIBUIX - RETRAT PASTEL 17,300 A 20,00

Interactiu: www.lespaidart.com


ú

Registre sanitari E08615420

IMPLANTOLOGIA (STRAUMANN) ORTODÒNCIA, INVISALIGN PRÒTESIS ESTÈTICA DENTAL ODONTOLOGIA CONSERVADORA ENDODÒNCIA

Dr. Jaime Nugent Hornung odontòleg col. 2977 hores convingudes Telf. 93 721 10 28 c.odontologic.sq@live.com - www.odontologicterapiasalternativas.es Atenem les principals Mutues: ALLIANZ, AXA, WINTERTHUR, FIATC...etc.

ATARÀXIA ÉS UN ESPAI QUE HA NASCUT AMB L´OBJECTIU D´AJUDAR-VOS A GAUDIR D´UNA VIDA MÉS FELIÇ. MITJANÇANT DIFERENTS TERÀPIES ALTERNATIVES I NATURALS.

Telf. 937 21 77 91 TERÀPIES

QUIROMASSATGE DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL MASSATGE NEUROSEDANT REFLEXOLOGIA CROMOTERÀPIA QUANTUM LIFE FLORS DE BACH (testades amb kinesiologia) REGULACIÓ “CHAKRAS” REIKI Rituals Daesses: tractaments específics pels camps físic, químic i emocional.

Ronda Arrahona 18 B 08192 SANT QUIRZE DEL VALLÈS ( Barcelona ) Interactiu: www.odontologicterapiasalternativas.es


NENS A CASA... QUÈ FEM?! Tots els que tenen menors a càrrec s’han trobat, en diversos moments de la seva vida, amb llargs dies tancats a casa sense poder dur els menuts a l’escola: la cosa sol començar amb una febrada que deixa als petits al llit unes quantes hores, però, normalment i per sort, després d’això, encara queden uns dies sense poder anar a escola i... moltes ganes de jugar! Com distreure els més petits de casa en aquests moments en què els seus germans són a escola i en què probablement ja s’han avorrit dels jocs de sempre? Quines activitats fer si sortir a córrer o jugar a pilota a la plaça encara no són opcions viables? Us proposem una sèrie d’idees per a poder gaudir de manera agradable d’aquest moment de convalescència: —JOCS PER FER TREBALLAR EL CAP Una proposta per aquestes circumstàncies (sobretot si tenim una criatura amb el cap clar, però que potser no es pot moure gaire a causa d’un peu o braç trencat, per exemple), són els jocs d’endevinalles: *Endevinalles tradicionals *Ni sí ni no, ni blanc ni negre (joc en què un dels participants pensa en un personatge i l’altre l’ha d’endevinar fent preguntes a les quals el primer participant no pot respondre ni sí ni no, ni blanc ni negre). *Sí o no (amb el mateix procediment que el joc anterior, però podent respondre només sí o no a les preguntes). *Quants noms de noi saps que comencin per la lletra... Quants animals saps que tinguin la lletra.... Quantes ciutats coneixes que comencin per... *Altres jocs d’enginy (hi ha una pila de llibres i pàgines a internet que proposen situacions o enigmes que poden tenir entretinguda a tota la família durant una pila d’hores!). —JOCS DE CARTES Des dels tradicionals jocs de cartes a simples jocs de rol, passant per un gran ventall de propostes que podem trobar al mercat, els jocs de cartes són un recurs divertit i fàcilment transportable, que pot fer més lleugeres, per exemple, les llargues hores d’espera a la consulta del pediatra.


—MANUALITATS Si ens esperen unes quantes hores per endavant tancats a casa, optar per les manualitat sempre és una bonda idea. Us deixem un parell d’idees que poden servir als més petits per no desconnectar del tot de l’escola durant els dies que estan a casa: *Fer postals personalitzades per a amics i familiars que potser els menuts troben a faltar en aquestes circumstàncies els pot divertir alhora que els fa sentir a pro d’aquells amb qui els agradaria estar. *Un collage amb elements que es trobin per casa és una petita manualitat amb la qual poder explicar als seus companys de classe el que ha fet mentre es recuperava del seu refredat. Quines altres activitats dueu a terme quan els petits estan malalts?


Interactiu: www.quiropracticaespecifica.cat


Av. Pau Casals, 68 B Local 2 - Sant Quirze del Vallès - tel. 93 721 0109 Horari de dilluns a divendres 9,30h a 13,00h / 15,30h a 20,30h


FARMÀCIA MIQUEL BLANCHART CAPDET Via de Massagué, 40 (centre) Tel. 93 7252577 farmaciablanchart@hotmail.com

SPD (Servei Personalitzat de Dosificació) - Programa de detecció precoç del càncer colorectal Elaboració de Fórmules Magistrals - Determinació de Glucosa, Colesterol i triglicèrids Mesura de la Pressió Arterial - Dermocosmètica - Ortopèdia - Homeopatia - Herboristeria - Dietètica i Nutrició

El caire familiar de les fàrmacies Miquel Blanchart Capdet ( Via de Massagué, 40 ) i Meritxell Blanchart Tintó (Cèsar torres, 132) garanteix l´amor a la professió i la voluntat de servei d´una nissaga que, des de l´any 1974, atén els sabadellencs amb un tracte proper i de tota confiança. L´establiment de la Via de Massagué, centenari i emblemàtic del patrimoni urbanístic de Sabadell, té en Miquel Blanchart la seva ànima mater, fa més de 40 anys que està al capdevant del negoci, i ofereix una atenció continuada a càrrec de cinc professionals farmacèutics i tres llicenciats i dos auxiliars.


FARMÀCIA MERITXELL BLANCHART TINTÓ Cèsar Torres, 132 (Can Feu) Tel. 93 7267104 farmaciaMblanchart@hotmail.com

SPD (Servei Personalitzat de Dosificació) - Determinació de Glucosa i Colesterol Mesura de la Pressió Arterial - Homeopatia, Herboristeria, Dietètica i Nutrició Dermocosmètica - Ortopèdia - Servei de dietista - Servei de podologia

Pel que fa a la farmàcia del carrer Cèsar Torras, que des del 2009 regenta la Meritxell Blanchart, és força rapresentativa de Can Feu, i molt arrelada al barri. Destaca per ser propera, havent establert un fort vincle amb els veïns que, a través de la bona tasca dels tres profesionals farmàceutics, una llicenciada i dos auxiliars, els fan sentir com a casa. Tot plegat fa que a Sabadell el cognom Blanchart s´associï al sector farmacèutic amb la solvència que atorga la feina ben feta i la voluntat de seguir.


BENVINGUT 2020 Et falten idees per celebrar el comiat del 2019 i donar la benvinguda al 2020? Estàs cansat de festes familiars? No tens ganes de saraus multitudinaris? Potser et ve de gust fer el canvi d’any en un lloc diferent? O potser no ets una bèstia nocturna i t’agradaria celebrar-lo a una altra hora? Avui et portem tres propostes per passar el Cap d’Any d’una manera poc habitual... AUSTRÀLIA A ALACANT Com tothom sap, Austràlia és el primer país del món en donar la benvinguda a l’any nou, quan a casa nostra són tan sols les 14h30 del dia 31 de desembre. Doncs bé, des de fa uns anys, alguns locals d’Alacant han iniciat una tradició que farà les delícies d’aquells a qui els agrada anar a dormir d’hora, i és que són molts els establiments d’aquesta ciutat que, a partir de migdia, serveixen copes, cotilló i fins i tot els dotze grans de raïm reglamentaris per a poder ser els primers a celebrar l’entrada d’any (a l’hora d’Austràlia!). T’animes a celebrar un Cap d’Any a l’australiana a pocs quilòmetres de casa? REVISANT IDEES ISLANDESES


La nit de Nadal, els islandesos tenen la tradició de regalar-se llibres i de passar la vetllada llegint; una celebració coneguda amb el nom de Jolabokaflod («inauguració del llibre de Nadal») que pot ser fàcilment adoptada (i lleugerament canviada de dia) per tots aquells que volen fugir de les celebracions multitudinàries i sorolloses d’aquestes dates. Què et sembla estrenar any i llibre, sota una manta i en la tranquil·litat de la teva llar? TRADICIONS MATINERES I CATALANES Una altra manera de donar la benvinguda al nou any és fer-ho rebent els primers raigs de sol del dia u de gener en algun dels tradicionals aplecs sardanístics anomenats Sol Ixent. Aquestes festes populars, que comencen a trenc d’alba, es celebren en diversos punts de la geografia catalana, en caps orientats a llevant (els més coneguts són els que tenen lloc a la costa empordanesa) i consten de ballades de sardanes, xocolatada i remullada a la platja per als més valents! Ja tens el banyador a punt per fer la primera sucada del 2020 a la platja del Llaner Gran de Cadaqués?


HIVERN SALUDABLE Quan arriba el fred de l’hivern, el nostre cos ens demana plats consistents, saborosos i calents; ara bé, cal anar amb compte i no abusar d’aliments pesats i massa calòrics! Hem d’escoltar el nostre estómac i donar-li els àpats reconfortants que demana i que necessita per a combatre el fred i reforçar el sistema immunològic, i fer-ho , a més, de manera conscient i saludable. I això passa principalment per utilitzar aliments de temporada en elaboracions senzilles (és a dir, sense fer un abús de les salses i del pa sucat!). Els aliats per preparar el cos per al fred d’aquestes dates són: —Els plats de cullera tradicionals Recomanables amb més verdures i llegums que carns, les sopes, cremes i guisats són una font excel·lent d’aigua, fibra, vitamines i minerals (i també de calor, perquè no és època per prendre-les fresquetes!). —Les infusions d’herbes A banda d’ajudar-nos a mantenir l’escalfor corporal, les diferents plantes medicinals en infusió ens poden ajudar a combatre constipats, a regular les funcions intestinals o fins a revitalitzar-nos. —Receptes amb patates Totalment versàtils, les patates permeten ser cuinades i presentades de moltíssimes maneres: al caliu, en puré, formant part d’una amanida... Plat típic d’hivern i perfecte per a complementar un tall o un peix a la planxa o el vapor, aquests tubercles són el comodí ideal per una aportació calòrica adequada i gens avorrida. —Verds d’hivern Si bé durant l’època d’hivern es desaconsellen les amanides fredes i, per tant, els enciams i altres brots que tant es recomanen a l’estiu, no hem de descartar aquest color de les nostres receptes d’hivern, ja que les verdures de fulla verda aporten molta vitamina K, que enforteix el nostre cos. En època hivernal, s’aconsella descobrir les possibilitats culinàries del bròquil, la col, el kale, els espinacs i altres verdures de l’estil que poden ser guisades, transformades en cremes i sopes, o fins i tot incorporades a receptes de truites, quiches i demés.


NOVA A ADREÇ

MANICURA - PEDICURA DEPILACIÓ - DEPILACIÓ LASER TRACTAMENTS FACIALS MICROPIGMENTACIÓ

Hores concertades De dimarts a dijous de 10´00h a 13´00h - de 15´00h a 19´00h Divendres de 10´00h a 19´00h Dissabte de 10´00h a 13´00h

Marques de primera qualitat

Embotits ibèrics

Carns selectes

pinxos

Elaboració pròpia

Hamburgueses

Disfruta de la carn

selecció de vins

Servei a domicili

Mercat Municipal Tel. 93 714 082011 Castellar del Vallès

C. Pintor Vila Puig, 54 Sant Quirze del Vallès Tel. 930169313 Mov. 655591785 bettynails15@hotmail.com

60 15

i molt més...

Doctor Pujol, 58 Tel. 93 747 36 05 082011 Castellar del Vallès


peix marisc fresc setmenat,12 08203 Sabadell tel. 937273196

Interactiu: www.inter-segur.com


Les tècniques més avançades en: Fisioteràpia i tècniques osteopàtiques - Logopèdia - Nutrició Acupuntura, Podologia i estudi biomecànic

TRACTAMENTS PERSONALITZATS Fisioteràpia en lesions traumatològiques, reumatològiques i neurològiques Massatge descontracturant, neurosedatiu Kinesiotaping - embenat neuromuscular Acupuntura i auriculoteràpia Estudi biomecànic de la marxa Podologia general, esportiva i pediàtrica Plantilles podològiques Logopèdia: dislàlies, teràpia miofuncional deglució atípica, transtorns de llenguatge i lecto-escriptura,disfonies,... Nutrició en el dolor

Tel. 93 721 55 55 www.fisiomed.cat www.clinicagrau.com fisiomedsantquirze@hotmail.com / fisiomedsq@gmail.com Centre especialitzat en tractaments prescripció Mútues Av/ Can Pallàs nº 4, Local 2 08192 Sant Quirze del Vallès-Barcelona

Centre especialitzat en tractaments Privats C/ Bonavista nº 4 08192 Sant Quirze del Vallès-Barcelona


Des de 1956

El descans més natural i artesanal a ROCA MATALASSERS ! més moderns, més confortables FETS A MÀ!

” La nostra contribució a cuidar el Medi Ambient ” ”Fem Matalassos Artesanals amb llana, ecològics i Sostenibles” Passeig,12 Castellar del Vallès T 93 747 12 88 Avda. Concordia 2, Sabadell T 93 716 57 39

roca@rocamatalassers.com - www.rocamatalassers.com


REVESTIMENTS I PAVIMENTS BANY I COMPLEMENTS IL.LUMINACIÓ SANITARIS I GRIFERIES MATERIALS i més ...

ARA A LA TEVA BOTIGA

BdB Lorente

DISSENYEM EL TEU BANY EN 3D

La teva botiga especialista en construcció C/ Priorat, 15 Naus, 7 i 9

SANT QUIRZE DEL VALLÈS Barcelona

T. 937213395

lorente@grupobdb.com www.grupobdb.com

Interactiu: www.grupobdb.com


Via de MassaguĂŠ 60 tel. 937251786 Sabadell Avda. Onze de Setembre 33 tel. 937252120 Sabadell

Especialitats Pa de pagès Coques Xapata Flautes Coques de recapte

Menjars preparats extens assortiment de productes preparats, pollastres al forn, croquetes, canelons,lasanyes, escalivades, patates al caliu...

GRAN VARIETAT DE TORTELLS


Interactiu: www.lespaidart.com

Interactiu: www.codipre.com

ignasiripsa@gmail.com


C/ Pedres Blanques 33 - 08192 Sant Quirze de Vallès 690 944 124 - 937 210 678 llarinfantslamarieta.com - info@llarinfantslamarieta.com


Interactiu: llarinfantslamarieta.com Interactiu: llarinfantslamarieta.com


Interactiu: llarinfantslamarieta.com

Profile for La Guia Comercial

La Guia comercial de serveis del Vallès, núm. 22  

Exemplar especial hivern de la Guia comercial de serveis de les comarques del Vallès.

La Guia comercial de serveis del Vallès, núm. 22  

Exemplar especial hivern de la Guia comercial de serveis de les comarques del Vallès.

Advertisement