SBM brochure

Page 1

ALL WATERS 35

Creat ing Cruising Comfort


D

e All Waters 35 jachten laten al uw onvervulde vaarwensen in vervulling gaan. Deze zeer eigen-

tijdse jachten, naar ontwerp van A.R. Design, Arnold de Ruyter bieden een bijzondere combinatie van riant comfort en unieke uitstraling. Beschikbaar in twee uitvoeringen: de Pilot met vast stuurhuis en de Tender met een Softtop. De All Waters is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. Dit ziet u onder meer terug in een praktisch stootfender om het hele jacht, gangboorden met een reling aan de binnenzijde, een buitenstuurstand met perfect zich rondom en standaard een telescopische spudpaal.

Met zijn compacte afmetingen en lage kruiplijn van slecht

tegemoet aan uw verwachtingen. Misschien bent u een

1,95 meter is het vaargebied met de All Waters 35 enorm.

lie�hebber van moderne, strakke vormen, of juist veel meer

Maar ook op groot vaarwater met golven en wind blijft het

Waters drie interieurstylings: maritiem, chique of modern.

Op klein vaarwater stuurt u de All Waters 35 moeiteloos onder lage bruggen door, geholpen door de standaard boegjet.

aan boord comfortabel. Door slim gebruik van moderne materialen en professionele installaties heeft u aan de

All Waters 35 een betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk jacht. Het interieur van deze droomjachten komt volledig

van warm en romantisch. Hoe dan ook, het interieur moet aansluiten bij uw smaak en uw stijl. Daarom biedt de All

En door de modulaire opbouw van het interieur kunt u zelf

uw ideale indeling samenstellen. Welke stijl of indeling u ook

kiest, altijd overheerst het hoge afwerkingsniveau en gebruik van kwalitatieve materialen.

Lengte compleet 10,65 meter

Lengte waterlijn 10.20 meter

Dieseltank 300 liter

Watertank 300 liter

Diepgang 0,85 meter

Kruiphoogte 1.95 meter

Breedte 3.50 meter

Waterverplaatsing 11.500 kg CE categorie CPILOT

Vaar de vrijheid tegemoet. Met zijn gesloten stuurhuis en professionele uitrusting is de All Water 35 Pilot een jacht om het hele jaar door mee te varen. Heerlijk met gezin of vrienden een weekend, of langer ertussenuit. De grote raampartijen zonder tussenstijlen en het enorme panoramadak geven u het gevoel buiten te zijn. Het zicht rondom is prachtig.


De royale kuip met rondzit biedt plaats aan een groot gezelschap en via een deur in de spiegel is er gemakkelijk toegang tot het zwemplatform. De composiet bekleding

van de kuip en dekken geven de Pilot een luxe en warme uitstraling.


TENDER

De All Water 35 Tender: een karaktervol cabrio-jacht met stoere lijnen, ontworpen voor de levensgenieters. De eenvoudig bedienbare soft -top wordt in een handomdraai weggenomen en de kuip en het interieur worden ĂŠĂŠn grote ruimte.


TENDER

Met alle voorzieningen onder handbereik en royaal plaats voor een groot gezelschap is de All Waters 35 Tender het ideale schip om met gezin, familie of vrienden te genieten van de ultieme open vaarbeleving. Het

volwaardige interieur met 2 of 4 slaapplaatsen en een afsluitbare voorkajuit maakt de Tender ook geschikt voor langer verblijf aan boord.


INDELING PILOT

De vier vaste slaapplaatsen zijn uitgekiend verdeeld, waarbij het extra slaapverblijf eigenlijk meevaart zonder op te vallen. Vanaf de luxe gestoffeerde banken in de stuurhut heeft u een panoramisch uitzicht op de omgeving. Met een druk op het centrale touchscreen creĂŤert u eenvoudig de juiste sfeer aan boord. Alle verlichting en apparatuur kunt u namelijk heel eenvoudig hierop bedienen. De pantry in het voorschip is van alle gemakken voorzien om uzelf en uw gasten culinair te verwennen en de luxe toiletruimte met was- en douchegelegenheid zorgen ervoor dat het aandoen van een haven niet per se meer nodig is. In combinatie met modern entertainment in beeld, geluid en internet, de professionele en complete technische installatie en de uitgebreide inventaris een bovengemiddeld goed uitgerust jacht.


INDELING TENDER

Het optimale buitengevoel! De riante kuip met loungebed en aansluitend een gezellige zithoek, stuurstand en buitenkeuken maken het verblijf aan boord een genot. De compacte stuurstand ligt beschut achter het windscherm met getinte ramen en geeft u als schipper volledige controle over het jacht. De buitenkeuken heeft alles wat u wenst voor gezellig recreĂŤren: een wetbar, grillplaat en minibar voor koele drankjes onder handbereik. In de afsluitbare voorkajuit kunt u zich terugtrekken op de kille avonden. U beschikt over een compleet uitgeruste pantry, een toiletruimte met was- en douchevoorziening en een gezellige rondzit die ook bruikbaar is als tweepersoons slaapplaats.


INTERIEUR Uw jacht. Uw leven. Uw stijl. De All Waters biedt drie uitgekiende interieurstijlen die tot in de kleinste details zijn uitgewerkt.

MODERN

MARITIEM

CHIQUE

Vergrijsd eiken, notenhouten lijstwerk, afgezet met roestvrijstaal of messing accenten en veel wit typeren dit interieur. Wie dacht dat het interieur van jachten nog steeds wordt bepaald door alleen donker teakhout, zou toch eens aan boord van een All Waters ‘Modern’ moeten stappen…

Met dit type interieur haalt u buiten een beetje naar binnen. Het fraaie teakhout in combinatie met roestvrijstaal en stoffering in de typische zandtinten en gestreepte stoffen zorgen voor een nautische en scheepse uitstraling.

Een tikkeltje voornaam. Met dit glanzend mahoniehout kunt u zich overal en tot in de hoogste regionen vertonen. De warme houtkleuren in combinatie met witte panelen en chique stoffen geven het interieur een rijke aanblik.Creat ing Cruising Comfort SBM | STEURGAT 3B | 4251 NG WERKENDAM | TEL. (0183) 50 32 91 | WWW.DESCHEEPSBOUWERS.NL