Issuu on Google+

La Giravolta

La Giravolta Landelijk genieten in stijl

www.lagiravolta.eu

La Giravolta DE REALISATIE VAN EEN DROOM IN ITALIĂ‹


Barchi, Italië HET HUIS LIGT AAN DE VOET VAN HET DORP BARCHI, 1.500 KM VANAF UTRECHT(nl)


Februari 2007 EEN FANTASTISCHE STEK MET GEWELDIG UITZICHT


EEN UITDAGING OM HIER WAT VAN TE MAKEN.

Het was een hele uitdaging om hier wat van te maken. De locatie in een van de mooiste regio’s van Italië, Le Marche, is schitterend en het pand bood prachtige mogelijkheden, maar er moest natuurlijk geïnvesteerd worden in een grootscheepse verbouwing. Kijk en geniet van de realisatie van onze droom Veel lees en kijkplezier, Marko van Bergen en Hanneke Mol Zara en Luuk


Begane grond IN HAAR OUDE FUNCTIE EEN STAL VOOR DE BEESTEN EN OPSLAGRUIMTE VOOR GEWASSEN


„Je moet er door heen kunnen kijken”


Verbouwingsplannen

Onze verbouwingsplannen zijn gereed in augustus 2007 . De regels in Italië zijn dusdanig dat je geen „ volume” mag toevoegen. Dus moesten we werken binnen het volume van de de bestaande gebouwen. De bestaande gebouwen zijn: Het hoofdhuis met een aanbouw van twee verdiepingen, een hooischuur en een pizza-oven. De oude hooischuur


Het vooraanzicht van het hoofdhuis


DE VERBOUWING START SEPTEMBER 2008 - OPLEVERING APRIL 2010 (1.5 JAAR VERBOUWING)


Vergelijking - TOEN en NU OP DE VOLGENDE PAGINA’S WILLEN WE EEN PAAR VERGELIJKINGEN MAKEN TUSSEN VOOR EN NA DE VERBOUWING


Het veranderen van de oude hooischuur in een gebouw van drie verdiepingen. Zolderverdieping is nu een appartement met daaronder een algemene ruimte en in de kelder toiletten een grote algemene keuken en opslagruimte


De verandering van het achter/zij-aanzicht


DE APPARTEMENTEN

Hier de verandering van de zijkant van het hoofdhuis waarin twee appartement zijn gerealiseerd. Hier de oorspronkelijke staat van appartement DUE (linkse kant van de gevel) en appartement TRE (rechterkant van de gevel). Op de rechterpagina de ontwikkeling naar de huidige situatie. Links zicht op de buitentrap die opgang bied naar appartement UNO op zolder. Vooraan het terras van appartement DUE met aansluiting op de grote tuin. en rechts de ingang van appartement TRE.


DE WOONKEUKEN


De veranderingen Nieuwe fundering, vloerverwarming, vloer, alle leidingen aangebracht, nieuwe ramen en deuren, wanden gerepareerd en gestuukt, keuken geplaatst en als laatste de afwerking.


DE VERANDA SPECTACULAIR 180 GRADEN UITZICHT


De Veranda Deze veranda is geheel nieuw en bestond niet in de oude oorspronkelijke situatie. Onder de veranda is een aantal technische ruimtes aangebracht. De afscheiding deelt de veranda van appartement TRE met die van het hoofdhuis.


HET VOORAANZICHT De verandering van het vooraanzicht. Alle openingen voor ramen en deuren werden vernieuwd of aangebracht. De hele gevel is gereinigd. Nieuwe ramen en luiken zijn aangebracht. Onder de veranda zijn bogen gemaakt met daaronder de verborgen technische ruimten. Links op de rechterfoto, de aanbouw die geheel werd vervangen en nu over twee verdiepingen appartement Quattro herbergt. Linkerkant van het hoofdhuis is appartement TRE en de bovenste verdieping met de drie open luiken is appartement UNO. Het rechterdeel van het huis is ons woonhuis.


De toegangsweg VAN 1 ROMMELIGE OPRIT NAAR TWEE PRACHTIGE TOEGANGS”WEGEN”


De toegangswegen Van een opricht naar twee. De oorspronkelijke oprit aan de westkant is helemaal opgeknapt en dient nu als gasten-ingang. Aan de oostkant is een hele nieuw (tweede) oprit gecreĂŤerd.


De parkeerplaats Via de gastenoprit kom je bij de parkeerplaats die ruim plaats bied aan zes auto’s . Bij de parkeerplaats zijn ook de zonnepanelen aanbracht voor de duurzame energievoorziening


De ingangszijde Het grote privĂŠ terras aan de zijkant van het hoofdhuis met de hoofdingang.


Terras met uitzicht


Het zwembad


Heerlijke Italiaanse manier van bouwen: met 9 mensen discusseren over het zwembad en het landschap eromheen.


Zicht op het huis vanuit het zwembad


WOW !


DE TUIN MAAKT HET COMPLEET

De aanleg van de tuin rondom het huis maakt de gehele verbouwing compleet. De tuinman heeft een zeer efficiĂŤnte tuin aangelegd die de komende jaren nog moet groeien tot zijn uiteindelijke eindstaat.


Mooi in alle seizoenen


Even binnen kijken


Tot ziens in Barchi WWW.LAGIRAVOLTA.EU


De realisatie van een droom