LA GALLOFA nº69+6 any 2014

Page 1

La GALLOFA NÚMERO 69+6 CARNAVAL 2014

www.ag rupasitge s.cat

EDITORIAL

CRÒNICA LOCAL

per L’HEREU

H

e rebut un e-mail de la junta directiva on, entre d’altres coses, hi deia: “La figura de l’Hereu ens ha portat un despesa però cap benefici social ni a l’agrupa, ni a Sitges. Si us plau, fes quelcom d’utilitat i encarrega’t de coordinar LA GALLOFA”. I aquí em teniu, dirigint la revista que diu quasi tantes mentides com la premsa cavernària de Madrid. Per encetar el nou projecte he creat l’empresa LA GALLOFA DE SITGES SL, que es regirà per un consell d’administració del qual en forma part el millor de

CARTES AL DIRECTOR Joan Traductor Google CARTA ABIERTA AL MENISTRO DEL SAWERT I LA INCULTURA. Malquerido menistro. Adreso estas línies para enviar a pastar barro a ustez i al pederasta que practica tocamiento de cataplines a los pequeños infantes compañeros de aula de su hijo en una escuela de esta preciosa localidad mediterranea. A cascarla.

NOTA:

No sabem si el xató serà bo ni si l’espectacle serà un “trunyo”, però el tresorer ens informa que això és secundari: el que importa és que passeu per caixa, ELS PREUS SÓN POPULARS I ECONÒMICS.

cada gremi, i un consell editorial on hi haurà el millor de cada casa. També hi haurà un nou disseny obra de l’E.100is, nous col·laboradors i d’altres novetats. Qualsevol semblança entre el nostre procés de transformació i el d’un setmanari local és pura coincidència. No repetiré el que diu cada any el carnestoltes de torn referent a disbauxa, mamades (les unes i les altres), borratxeres, fornicacions, etc. Només us dic que seguiu els seus savis consells i... que VISCA EL CARNAVAL DE SITGES!

ACTES DE CARNAVAL

ABPS

DIJOUS GRAS 27 DE FEBRER

21h. Palau del Rei Moro, XATONADA POPULAR i espectacle d’acudits, monòlegs, música i relats erotics, sota la direcció d’Oriol Nebleza, i amb la visita de Sa Majestat Carnestoltes i la Reina del Carnaval. Els tiquets estan a la venda a la Copisteria “El Pati” (al carrer Illa de Cuba, 10), i es podran adquirir fins dimarts 25 de febrer. El preu és de 18 € per als socis de l’ABPS i de 20 € per als no socis.

DILLUNS 3 DE MARÇ

20h. Palau del Rei Moro, CABARET AL PALAU amb les SHIMAI; Sharonne i Kyra. Són germanes per part de mare i han decidit reunir-se per posar-li les piles al món. Irreverents, desvergonyides, amb molt d’humor, guapes, ambicioses i molt professionals, sorprendran per la seva capacitat de conduir un espectacle on tres quarts d’aquest, és improvisació. Venda d’entrades a Malvasia de Llibres (Carrer Espalter, 20). Preu: 5€ socis, 6€ no socis. Acte organitzat per l’Agrupació de Balls Populars de Sitges i la collaboració de la Comissió Municipal del Carnaval.

La proposta és que la terrassa de les barbacoes sigui l’escenari principal. MAGÍ ALMIRALL

Arribo 2015 RITA BALBOA Tot i estant a l’Argentina m’he assabentat de l’excitació que corre pel despatxos de la regidoria de Tradicions i Festes per la brillant idea de la colla A TOPE de portar l’arribo fora del centre. Entre milonga i milonga tinc entès que al plec de condicions per optar a organitzar Carnestoltes 2015 hi haurà una clàusula que obligarà a organitzar l’arribo a la Trinitat. Entre txurrasco i txurrasco m’han escrit que els tractoristes no hi estan d’acord, i en acte de protesta l’any vinent tampoc passaran la ITV dels tractors.


La GALLOFA

Carnaval de Sitges 2014

#Sitges 5.0

Important troballa tecnològica NÚRIA ESCAROLA Al darrer congrés de científics de telecomunicacions celebrat a l’espai jove es va presentar el descobriment d’una nova aplicació que de ben segur marcarà el futur dels telèfons mòbils. Resulta que tots els aparells, a més d’internet, WhatsApp, Facebook, Twitter, Change.org, Instagram i fins a l’infinit de

mangonades, tenen una opció, fins ara no ofertada pels teleoperadors, que consisteix en prémer nou números al teclat. Tot seguit l’aparell emet un so intermitent i després, de vegades, se sent una veu amb la que es pot mantenir una conversa. El descobriment l’han batejat amb el nom de TRUCADA TELEFONICA i és compatible amb tots els models que corren pel mercat.

OPINIÓ

ELS DIES...

Hipsters i Festa Fajor VICENÇ VIVINT Fa uns dies, vam ser convocats a un cèntric bar pels tres xicots que ens preparen un màster sobre les visions impensables de la festa abans que ells hi posessin fil a l’agulla. L’acte pretenia mostrar una bestreta del seu treball de dos minuts, on es va posar moviment a imatges no inèdites que ja han captat per les nostres retines molts fotògrafs locals contemporanis i si m’apureu

Els hipsters amb els típics bigotis i ulleres de pasta. VISITSUBUR

també els històrics Guinart i Gassó pare. També apareix un primer pla d’una persona que mana a l’agrupa (mira que hi ha balladors...). Nois, si del que es tracta és que llueixi la vicepresidenta, poseu unes imatges de carnaval. Per ara, una previsió molt decebedora, però donem plena confiança a la capacitat del president de l’Agrupa per reconduir el projecte, i que el resultat final sigui tant digne com es mereixen els nostres patrons.

UN TOMB PER LA BASSA

Els regidors de la CUP JIM

A la tertúlia del banc de la fragata hem analitzat acuradament el resultat de l’assemblea oberta de la CUP per triar el nou regidor i hem aconseguit resumir tot el procés electoral en una frase. S’ha passat l’acte de regidor de llibreter a llibreter. Per a això no calia tanta parafernàlia. Ja s’han obert les travesses per conèixer la tercera persona a ocupar el càrrec. Ara per ara tot resta obert entre la Bel i el guitarra del Hombre trankilo. Continuarem expectants.

SERVEIS FARMÀCIES

Guàrdies de 21 a 9 Continuem sense farmàcies de guàrdia nocturna senyor batlle!

BIBLIOTEQUES

Santiago Rusiñol tancada.