Page 1

SPECIALE uITGAVE.V. M.M

Henri Chapeau Interieur

Yvonne Ohlsen

bangma Optiek


Exlusief bij Ti Sento

I•COLOR is een innovatieve haarkleuring afkomstig van het Shiseido huis, toonaangevend op het gebied van huid en haarverzorging en speelt in op de hedendaagse trend op modegebied!

Een haarkleuring die zowel uit het haar gewassen kan worden als dat deze blijvend is, vele kleurvarianten zijn mogelijk. I•COLOR heeft een speciale technologie waarmee het haar tijdens het kleuren verzorgt wordt wat resulteert in een lang houdbare kleuring die een schitterende glans geeft. Voor zowel modische als natuurlijke tinten!


Dezelfde passie Ik ben een gepassioneerd mens, mijn beroep is daarom mijn lust en mijn leven waarbij ik mij dagelijks heerlijk kan uitleven. Ik vind dat je juist alleen dat moet doen waar je goed in bent. Ookal is multitasken zelfs de mannen niet meer vreemd en wordt vandaag de dag wel veel van ons gevraagd. De beauty- en mode industrie gaan snel. Mode, trends en alle ontwikkelingen. fantastisch leuk hoor!?... maar het maakt het daarom soms ook onmogelijk een juiste keuze te maken omdat we door de bomen het bos niet meer zien. In deze folder informeer ik u over de mogelijkheden binnen Ti Sento kapper & zo, met de nadruk op zo. Een folder met een aantal speciaal geselecteerde medeondernemers. Wij delen één en dezelfde passie… Want als u goed geadviseerd en intens tevreden bij ons de zaak uitloopt is dat een onbeschrijfelijk goed gevoel.

Ciska Bijma is naast ondernemer, kapper, visagist, huidspecialiste en permanent make-up artist ook kleur- en style adviseuze. Zij adviseert je op gebied van totale styling.


Alle kleurtrends en kniptechnieken onder 1 dak! Onvervalst, spontaan en zelfbewust... maar ook mysterieus, verleidelijk en verrassend wat prachtig past bij het vele wit en warmgrijs (het nieuwe zwart en nieuwe blond). Dat zijn de toverwoorden voor de laatste kleurtechnieken van 2011 binnen Ti Sento. De hoofdrol is weggelegd voor de nieuwe 3D-kleurtechnieken, deze verrijken de haarkleur en geven diepte en dimensie aan elke coupe. Ook de eenvoudige technieken hebben een groots effect door te spelen met schaduwen, overgangen en subtiele high- of lowlight contrasten. De kleuren variĂŤren van natuurlijke, zandkleurige en zonnige blondtinten tot volle bruintinten. De nieuwe haarmodelijnen bij Ti Sento zijn voor de vrouw dit jaar geĂŻnspireerd op korte of lange vrouwelijke lijnen welke makkelijk in onderhoud te stylen zijn. De heren kunnen een keuze maken uit verschillende tendensen, kenmerkend is de natuurlijke cut en nonchalance styling voor korte en langer te dragen lengtes.. Laat u door onze stylistes vrijblijvend adviseren over de voor u geschikte styling en verzorging, wij doen het graag!


Permanente Make-up Elke moderne vrouw wil er op elk moment van de dag perfect uitzien. Bij permanente make-up wordt, door middel van een dunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht. Ti Sento werkt met Nouveau Contour Intelligent, een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. Hierdoor kan er zeer nauwkeurig gewerkt worden.

Nieuw “Hairstrokes” Met de apparatuur voor permanente make-up kunnen wij nu ook fijne haartjes tekenen. Dit zorgt ervoor dat een wenkbrauw er nog natuurlijker uitziet. Een andere mogelijkheid is het maken van een tepelreconstructie wanneer men een borstamputatie of een tepelverwijdering heeft ondergaan.

Kleurenanalyse volgens Colormode Niet 4 seizoenen, niet 6, niet 10 en niet 12, maar gewoon je eigen persoonlijke kleuranalyse, dat willen we toch allemaal? Comcards is een systeem op het gebied van kleurenanalyse dat zich onderscheidt van andere kleurenorganisaties door een unieke en individuele benadering bij het adviseren van persoonlijk passende kleuren.

Een kleurenanalyse: • versterkt je persoonlijke uitstraling • geeft zelfvertrouwen door een beter gevoel van eigenwaarde • spaart tijd en geld door snellere keuze en geen miskopen meer • er goed uitzien! – je goed voelen! – gezond zijn!


Ti Sento is een beauty-instituut met het [ comfort zone ] totaal concept. “Onze wereld draait om mensen. Onze holistische benadering (product, behandeling en individu) wordt gecombineerd met het meest geavanceerde onderzoek om de ultieme beleving van schoonheid en wellbeing te garanderen.� [ comfort zone ] Een exclusieve plek voor jezelf, een complete productlijn van schoonheidsbehandelingen en rituelen, cosmetica en elementen van design die het mogelijk maken elk moment in ons leven een aangenaam intermezzo van welzijn te maken. [ comfort zone ] is gericht op het stimuleren van alle zintuigen. Horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Een uitzonderlijke beleving!


In onze salon kunt u terecht voor de volgende schoonheidsbehandelingen: Essence (45 min.) balance (60 min.) en Vitality (90 min) behandelingen waarbij de Tranquillity Welcome een belangrijk ontvangstritueel is (dit ter bevordering van de algehele ontspanning tijdens de behandeling). De salon is modern, op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen, gastvrij en uitnodigend. De heren kunnen genieten van een Pitt-Stop behandeling, bestaande uit een Tranquillity Welcome, ontspannende gezichtreiniging en passende huidverzorging waarna het haar wordt gewassen en geknipt door de haarstyliste. Een uitgebreidere

behandeling voor onze heren is de DĂŠstress, deze behandeling is inclusief een extra nek schouder massage, en uiteraard afsluitend met een was en knipbehandeling. Steeds meer mannen vinden door deze combinatie mogelijkheid de weg naar onze salon! Onze visagiste is regelmatig actief op lokatie voor bijvoorbeeld de Intercoiffure (hĂŠt voorfront voor de nieuwe trends op het gebied van haar en make-up) en diverse fotoshoots, zij weet u te adviseren in alle modelijnen en het zelf aanbrengen van make-up. Dit advies kun je zowel in onze kapsalon als schoonheidssalon laten aanbrengen.


COLOR IGNITE

Rock your color,

unleash relentless vibrancy bescherm de kleur van in meerdere tinten gekleurd en opgelicht haar met COLOR IGNITE. de nieuwe shampoos en luchtige conditioners met smart color moisture complex hydrateren waar dit het hardste nodig is. voor een onuitputtelijke, levendige kleurglans. ook verkrijgbaar voor in één tint gekleurd haar. demand it at your salon.

WHAT’S NEXT.

find your salon at sebastianprofessional.nl


Definitiefontharen

Medcos Microskinpolish

Wilt u zich ook niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes óf heeft u altijd zo’n last van ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of benen? Met de MedCos® IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden!

Heeft u last van rimpels, grove poriën, acne, littekens, straie of een slechte en verslapte huid? kies voor Microskinpolish. Deze apparatuur combineert drie klinisch bewezen technologieën in een stap-voor-stap behandeling in één apparaat. Deze unieke combinatie zorgt voor spectaculaire resultaten op het gebeid van huidverbeteren en huidverzorging: Microdermabrasie, LowLevel laser technologie (cold laser) en Polishing the skin. Een behandeling duurt 40 minuten en geeft u een beduidend jonge frisse stevige egale en gladde huid.

Acne Met de MedCos® IPL methode kunnen vele vormen van acne zeer effectief en veilig behandeld worden.


DEALER VAN o.a.:

ELITIS • ARMANI CASA • RALPH LAUREN MID • ZOFFANY • SAHCO • DURAN

Uw woonbeleving en uw interieur.

Met onze kennis van stoffen, meubels en wanddecoratie sparren wij graag eens met u. Tot ziens in ons atelier en maak kennis met onze prachtige collecties.

Er ligt een decoratieve attentie voor u klaar bij inlevering van deze voucher of als u even met ons belt. henrichapeau.nl - joure - 06 533 828 50

Stijl blijft, mode is tijdelijk


Nanogen Erfelijk of tijdelijk haarverlies? Nanogen is de oplossing.

Voor Na

Duidelijke huidverbetering met de Dermaroller en Medik8 DermarollerTM heeft u een thuisoplossing om er zelf voor te zorgen dat uw huid opmerkelijk frisser en jonger wordt.

De dermaroller is een klein toestel waarop honderden scherpe naalden staan. Door over je huid te rollen, prikken die naalden in je huid. Hierdoor wordt de productie van stoffen collageen en elastine gestimuleerd. Als de huid na de behandeling hersteld is, lijkt deze jonger en zachter en heb je een mooiere teint. Met Medik8 en de

Voor Na

Voor Na


Injectables: voor een mooi en natuurlijk resultaat! Inmiddels is wel bekend dat behandeling met fillers en botox niet alleen is weggelegd voor “celebrities”. Steeds meer mensen – zowel mannen als vrouwen- maken gebruik van de mogelijkheden die geboden worden vanuit de medisch cosmetische geneeskunde. Rimpels, volumeverlies, littekentjes, smalle mond, lijntjes in decolleté of hals: met een uitgebalanceerd gebruik van of botox en/of fillers kan een mooi, natuurlijk resultaat worden verkregen waarbij het beste uit uzelf naar voren wordt gebracht. Scherpe lijnen worden verzacht, oneffenheden worden minder zichtbaar. Niet expressieloos, maar minder vermoeid en stralend, dat is wat het resultaat zal zijn. Er wordt alleen gewerkt met tijdelijke, afbreekbare fillers, zoals hyaluronzuur (Restylane, Juvederm, Emervel) en calciumhydroxieapatiet (Radiesse), waardoor de behandelingen zeer veilig zijn. Vanaf juni 2011 zal ik als cosmetisch arts bij Tisento deze behandelingen gaan verzorgen. U zult een uitgebreide intake krijgen waarbij uw wensen in kaart worden gebracht. Vanzelfsprekend komt uw medische voorgeschiedenis ter sprake en wordt precies gekeken naar welke behandeling voor u geschikt is. Kwaliteit van behandeling en persoonlijke benadering staan hierbij voorop: u bepaalt zelf wat u belangrijk vindt! Op 29 juni, 14 september, 9 november zijn enkele informatie avonden gepland waar u alle vragen kunt stellen. Wilt u weten of een behandeling met injectables iets voor u zou kunnen zijn? Maak een afspraak voor een intake gesprek bij Ti Sento. Ik zie u graag binnenkort! Hartelijke groet,

Drs. Yvonne Ohlsen-Schuurbiers, arts MHA


Voor Voorbeelden van fillerbehandelingen met Restylane (hyaluronzuur).

na


brillen | contactlenzen | optometrie | eyescan ooglaseradviescentrum brillen | contactlenzen | optometrie | eyescan ooglaseradviescentrum


Uw oogafwijking permanent laten corrigeren? Heeft u genoeg van uw bril of lenzen? Overweegt u een permanente correctie? Ook daarbij staat bangma Optiek u met raad en daad bij. Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met de Eyescan Oogzorgkliniek in utrecht. Alvorens naar deze kliniek te gaan, bieden wij u het vooronderzoek. Gewoon hier in Drachten. Ook verzorgen wij de controles van de ooglaserbehandelingen. De behandeling zelf vindt plaats bij Eyescan in utrecht. ooglaser adviescentrum

Wilt u weten of ooglaseren iets voor uw ogen is? Maak dan bij ons een afspraak voor een Quickscan of een fullscan. Vraag naar de voorwaarden of kijk op www.eyescan.nl Hier vindt u ook de vergoeding van uw zorgverzekeraar. bent u bij de friesland verzekerd dan ontvangt u eenmalig een vergoeding van € 600,- en daarnaast 15% korting op de volledige behandelprijs.

Speciale zomeractie!

Ooglaser advies Quickscan € 30,Ooglaser advies fullscan** € 135,-

Laat nu je ogen laseren en betaal pas in 2012, of profiteer van E 250,- korting. ** De kosten van de fullscan krijgt u terug bij het uitvoeren van de behandeling. Vraag naar de voorwaarden.

noorderbuurt 11 Drachten | (0512) 513 495 | info@bangmaoptiek.nl | www.bangmaoptiek.nl


Beautytec Sim

T-Away Een directe oplossing voor uw huidoneffenheden! Een (nagenoeg) pijnloze behandeling voor o.a.; • Couperose, rode adertjes • Ouderdomsvlekken • Pigmentvlekken • bloedblaasjes • Permanente make-up • Steelwratjes

...a complete sence of beauty... geldig tot 01-01-2012

Voor langdurige huidverbetering; een combinatie van ultrageluid met gelijktijdige micromassage door Hoogvolt (ultraporese techniek) Voor behandeling van; • Acne • Littekens • Rimpels/ Anti Aging • Gevoelige huid • face-lifting • Couperose

Tisento Drachten

Voordeelcoupon

Ti Sento kapper & zo, heeft zich gespeciliseerd in huidverjonging, herstel van huidoneffenheden en microdermabrasie. Resultaten zijn snel zichtbaar en vrijwel pijnloos. Eerste behandeling microskinpolish in kuurbehandeling 50% korting!

50%


...a complete sence of beauty... geldig tot 01-01-2012

Tisento Drachten

Voordeelcoupon

Permanente natuurgetrouwe wenkbrauwhaartjes, “hairstrokes”, een prachtige methode voor correctie bij cliënten welke ongelukkigerwijs geen haartjes (meer) hebben. bij een permanente wenkbrauwen “hairstroke” behandeling een gratis eyeliner.

GRATIS

...a complete sence of beauty... geldig tot 01-01-2012

Tisento Drachten

Voordeelcoupon

Ti Sento kapper & zo, heeft zich gespeciliseerd in definitief ontharen. Resultaten zijn snel zichtbaar en vrijwel pijnloos. Wij staan voor wat wij u beloven! nu de 1e behandeling van oksels gratis! Laat u verrassen door het snelle resultaat!

GRATIS


...a complete sence of beauty... geldig tot 01-01-2012

Tisento Drachten

Voordeelcoupon

kleuren analyse van Comcards, combineert de kleurkarakters, zodat je analyse persoonlijk is en beter past. Dat advies kun je ook inzetten bij het maken van keuzes betreffende interieur, tuininrichting, aanschaf van meubels of auto, etc. E 20,- korting tijdens een kleuranalyse gecombineerd met een knip- en kleurbehandeling

â‚Ź 20,-

...a complete sence of beauty... geldig tot 01-01-2012

Tisento Drachten

Voordeelcoupon

Dierproefvrije producten en zorg voor het milieu heeft bij Ti Sento kapper & zo een hoge prioriteit. Ook het verpakkingsmateriaal van onze producten zijn biologisch afbreekbaar en de verven zijn amoniavrij. bij shampoo + conditioner een gratis stylingproduct

GRATIS


Knippen door een jr. stylist? Dan ben je voordeliger uit!

Gratis make-up styling bij een behandeling vanaf E 70,-

Online reserveren 24/7

< 20 jr = 20% korting

maandag dinsdag t/m donderdag vrijdag zaterdag

gesloten 9.00 - 21.00 u 9.00 - 18.00 u 9.00 - 16.00 u

www.tisentodrachten.nl

Tisento Drachten | Noordkade 20 9203 CC Drachten | T (0512) 545 545

Tisento HaH folder  

HaH folder van Tisento Drachten, met medewerking van Henri Chapeau Interieur, Ohlsen Injectables, Labal M, Sebastian, Bangma Optiek.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you