__MAIN_TEXT__

Page 1


—ESPECTACLE DE TEATRE D’OMBRES— L’estàtua del Príncep Feliç veu des de l’alt del seu pedestal tota la misèria de la ciutat i sofreix per no poder fer res, fins que un dia coneix a una petita Oreneta que li assistirà en la seva missió d’ajudar als més desposseïts. Una història de solidaritat i amor pels altres amb un profund contingut social. El petit teatre de paper de La Cuentista ens convida a conèixer el conte clàssic El Príncep Feliç, un espectacle de teatre d’ombres que fon l’artesania d’aquest art mil•lenari i la tecnologia amb retroprojecció de vídeo per narrarnos aquesta bella història d’amor. Activitat complementària optativa: Al final de la representació es realitza una activitat en la qual es convida als nens i pares a construir una titella d’ombra amb materials reciclats. Durada: 15 min. Públic: a partir de 4 anys Idioma: Català

2

LA CUENTISTA_DOSSIER


—LA CUENTISTA— Naixem en 2011 per realitzar espectacles i projectes d’educació artística i teatre, motivades per la innovació de nous formats creatius i per l’intercanvi com a valor fonamental en la creació artística. Ens encanta treballar de forma artesana i amb col·laboradors de diferents cultures i disciplines. Tenim una gran preocupació pel medi ambient, per això treballem El Upcycling (reciclatge de materials) com a base plàstiques de les nostres creacions. Responent als seus interessos artístics, la companyia treballa amb dos formats: TEATRÍ ITINERANT: Teatre de petit format confeccionat amb tècniques i materials reciclats, orientat a desenvolupar projectes artístics-educatius i a dur el teatre fora del circuit teatral convencional. INVESTIGACIÓ I INTERDISCIPLINARIETAT: La companyia investiga i treballa amb formats multidisciplinaris, reflexionant sobre els processos de creació i els nous llenguatges escènics, les noves tecnologies, etc. La Cuentista desitga ser un pont creatiu entre les històries i l’audiència, entre el joc i la reflexió, entre artesania i tecnologia, entre la posada en escena i la innovació, on tots puguen gaudir i compartir l’experiència artística.

3


—FITXA ARTÍSTICA— DIRECCIÓN ARTÍSTICA:

La Cuentista

Conte: El Príncep Feliç d’Oscar Wilde. Manipuladores: Mariana Yáñez i Consuelo Barrera Jofré Realització: Sara Caldas, Mariana Yáñez i Consuelo Barrera Jofré Narradors: Padi Padilla i Jordi Purcalla Edició de so: Gerard Masalias Projeccions: Hand Made Theatre Producció: Hand Made Theatre

4

LA CUENTISTA_DOSSIER


—RECURSOS NECESSARIS I REQUISITS— - Espai de 4 m de fons x 5 m d’ample x 2 m d’alt. És necessari enfosquir l’escena o es pot fer al carrer a la nit. - 2 taules de la mateixa altura. Dimensions mínimes: 1 m x 50 cm. Dimensió màxima: 1,20 m x 80 cm. - 1 projector de vídeo amb zoom lúmens 2500 * - 1 endoll prop de l’escenari. - L’amplificació d’àudio per una *tablet * * El projector i la sortida d’àudio estan a l’espai de representació. Mirar el plànol tècnic per a més informació. Temps del muntatge: 1.30 h Temps del desmuntatge: 1.30 h Nombre de persones en l’escenari: 2 - Es requereix la presència d’un tècnic *En cas de pluja es necessita un sostre o una zona protegida si és a l’aire lliure.

5


— FOTOGRAFIES —

—ESPECTACLEs—

6

LA CUENTISTA_DOSSIER


— ESPAI ESCÈNIC —

7


—CONTACTE— Info.lacuentistateatro@gmail.com lacuentista.net Persona de contacte: Mariana Yáñez Rojo Telèfon: (+34) 652266241 o (+34) 686254121 Horari d’atenció: Dilluns a divendres de 9:00 a 19:00 hrs.

Profile for La Cuentista Teatro

El Príncep Feliç  

En el dossier pots consultar tota la informació sobre el contacontes.

El Príncep Feliç  

En el dossier pots consultar tota la informació sobre el contacontes.

Advertisement