El Príncep Feliç

Page 1


—ESPECTACLE DE TEATRE D’OMBRES— L’estàtua del Príncep Feliç veu des de l’alt del seu pedestal tota la misèria de la ciutat i sofreix per no poder fer res, fins que un dia coneix a una petita Oreneta que li assistirà en la seva missió d’ajudar als més desposseïts. Una història de solidaritat i amor pels altres amb un profund contingut social. El petit teatre de paper de La Cuentista ens convida a conèixer el conte clàssic El Príncep Feliç, un espectacle de teatre d’ombres que fon l’artesania d’aquest art mil•lenari i la tecnologia amb retroprojecció de vídeo per narrarnos aquesta bella història d’amor. Activitat complementària optativa: Al final de la representació es realitza una activitat en la qual es convida als nens i pares a construir una titella d’ombra amb materials reciclats. Durada: 15 min. Públic: a partir de 4 anys Idioma: Català

2

LA CUENTISTA_DOSSIER


—LA CUENTISTA— Naixem en 2011 per realitzar espectacles i projectes d’educació artística i teatre, motivades per la innovació de nous formats creatius i per l’intercanvi com a valor fonamental en la creació artística. Ens encanta treballar de forma artesana i amb col·laboradors de diferents cultures i disciplines. Tenim una gran preocupació pel medi ambient, per això treballem El Upcycling (reciclatge de materials) com a base plàstiques de les nostres creacions. Responent als seus interessos artístics, la companyia treballa amb dos formats: TEATRÍ ITINERANT: Teatre de petit format confeccionat amb tècniques i materials reciclats, orientat a desenvolupar projectes artístics-educatius i a dur el teatre fora del circuit teatral convencional. INVESTIGACIÓ I INTERDISCIPLINARIETAT: La companyia investiga i treballa amb formats multidisciplinaris, reflexionant sobre els processos de creació i els nous llenguatges escènics, les noves tecnologies, etc. La Cuentista desitga ser un pont creatiu entre les històries i l’audiència, entre el joc i la reflexió, entre artesania i tecnologia, entre la posada en escena i la innovació, on tots puguen gaudir i compartir l’experiència artística.

3


—FITXA ARTÍSTICA— DIRECCIÓN ARTÍSTICA:

La Cuentista

Conte: El Príncep Feliç d’Oscar Wilde. Manipuladores: Mariana Yáñez i Consuelo Barrera Jofré Realització: Sara Caldas, Mariana Yáñez i Consuelo Barrera Jofré Narradors: Padi Padilla i Jordi Purcalla Edició de so: Gerard Masalias Projeccions: Hand Made Theatre Producció: Hand Made Theatre

4

LA CUENTISTA_DOSSIER


—RECURSOS NECESSARIS I REQUISITS— - Espai de 4 m de fons x 5 m d’ample x 2 m d’alt. És necessari enfosquir l’escena o es pot fer al carrer a la nit. - 2 taules de la mateixa altura. Dimensions mínimes: 1 m x 50 cm. Dimensió màxima: 1,20 m x 80 cm. - 1 projector de vídeo amb zoom lúmens 2500 * - 1 endoll prop de l’escenari. - L’amplificació d’àudio per una *tablet * * El projector i la sortida d’àudio estan a l’espai de representació. Mirar el plànol tècnic per a més informació. Temps del muntatge: 1.30 h Temps del desmuntatge: 1.30 h Nombre de persones en l’escenari: 2 - Es requereix la presència d’un tècnic *En cas de pluja es necessita un sostre o una zona protegida si és a l’aire lliure.

5


— FOTOGRAFIES —

—ESPECTACLEs—

6

LA CUENTISTA_DOSSIER


— ESPAI ESCÈNIC —

7


—CONTACTE— Info.lacuentistateatro@gmail.com lacuentista.net Persona de contacte: Mariana Yáñez Rojo Telèfon: (+34) 652266241 o (+34) 686254121 Horari d’atenció: Dilluns a divendres de 9:00 a 19:00 hrs.