Page 1

O

SO

NL

IN O E N


GIFT AVENUE Fifth Avenue, ’s werelds bekendste winkelstraat, klinkt bij iedereen waarschijnlijk bekend in de oren. In Nederland wordt binnenkort een winkelstraat geopend met een minstens zo hoge ‘fun-factor’: Gift Avenue. Gift Avenue is de allereerste online 3D winkelstraat in Nederland, waar het ouderwetse winkelen en webshoppen samenvloeien. Gift Avenue is de winkelstraat waar je langs de etalages struint, de deuren voor je open staan en waar je het ultieme ‘lekker uit winkelen’-gevoel ervaart. In Gift Avenue shop je 24/7 zonder je luie stoel te verlaten. Bricks&Clicks in één en dezelfde omgeving!

STAP JE IN? Wil je een mooi pand uitzoeken in Gift Avenue? Dat kan door acceptant te worden van Webshop Giftcard, dé webwinkelcadeaukaart van Nederland. Dit is met stip het meest relaxte cadeau dat je kunt krijgen of iemand kunt geven. De gebruiker kan vanuit haar luie stoel kiezen uit honderden verrassende, bekende en minder bekende webshops. Als acceptant van Webshop Giftcard krijg je dus de beschikking over je eigen pand en etalage in Gift Avenue. De gelukkige ontvanger van Webshop Giftcard kan hier naar hartenlust shoppen en kiezen waar hij of zij de Webshop Giftcard aan besteedt. Jij als Gift Avenue winkelier kunt op jouw beurt in je etalage je aanbiedingen promoten en zo de consument verleiden je winkel te betreden. Een echte trafficbuilder dus. Extra onder de aandacht komen? Dan zijn er legio mogelijkheden zoals een luifel of billboard waarmee je nóg meer in het oog springt.

WAT KOST HET EN WAT KRIJG IK ER VOOR? Iedere Webshop Giftcard acceptant krijgt automatisch een pand en etalage in Gift Avenue voor slechts € 300,- per jaar (€ 25,- per maand). Vanaf slechts € 150,- per maand kan de winkelier zijn basisetalage upgraden naar een interactieve etalage, waarin dynamisch aanbiedingen of andere promoties kunnen worden gepresenteerd. Ook kun je tegen een meerprijs een meer prominente positie verkrijgen in Gift Avenue (A1 locatie in de main avenue) waardoor je webwinkel nog meer in het oog springt. En dit op een landelijk platform. Ter vergelijking: adverteren met een kleine statische zwart/wit advertentie in een lokaal huis-aan-huis-blad kost al gauw meer. En dan weet je nog niet eens wie je precies bereikt en ontbreekt de mogelijkheid om directe verkoop te realiseren. De lancering van de eerste Nederlandse 3D winkelstraat brengen wij natuurlijk enorm breed onder de aandacht en het kan niet anders dat de offline en online media deze primeur overnemen. Zoals in elke winkelstraat zijn de mooiste panden het eerste vergeven, dus profiteer snel van deze trafficbuilder en claim als één van de eersten je eigen exclusieve etalage.


WIE STRUINT ER DOOR GIFT AVENUE? Ondanks dat het online winkelen verhoudingsgewijs evenveel door mannen als door vrouwen wordt gedaan, is het toevoegen van het fun-element middels Gift Avenue iets wat traditiegetrouw eerder vrouwen dan mannen zal aanspreken. Ook het aankopen van cadeaus voor familie of vrienden, is ondanks de emancipatie nog steeds het domein van de vrouw. Daarom richt Gift Avenue zich met name op de volgende kooplustige doelgroep: Fashionable female 15-49 jaar woonachtig in Nederland modebewust welstandsklasse A, B1 + B2 en C

WAAROM MOET JE ERBIJ ZIJN? Online winkelen in Nederland zit flink in de lift, zo laten de cijfers zien. Aantal online kopers (x 1.000.000)

Aantal webwinkels in Nederland 37.500

10,0 9,2 8,6 8,0

30.000

6,9

20.000 17.500 15.000

2007

2008

2009

2010

2011

2007

2008

2009

2010

2011

Reden te meer dat er innovatief gezocht moet worden naar mogelijkheden om nog op te vallen en gevonden te worden in al dat online geweld. ‘Betrokkenheid’ en ‘beleving creëren’ zijn de sleutelwoorden voor online succes. Gift Avenue is een unieke beleving. Webwinkelen wordt namelijk FUNshoppen. Als online ondernemer kun jij je eigen gevel en etalage customizen om de potentiële koper te verleiden en te verwelkomen in jouw webshop.

En dat is wat Gift Avenue uniek maakt in Nederland: Gift Avenue 24/7 Shopping Heaven!


Informeer naar de mogelijkheden en claim je exclusieve etalage op Gift Avenue!

Maak kans op* een volledig verzorgde reis voor 2 personen naar

Ho hot o te elc f Ro l N he tte ew que rd Y am or k

Fifth Avenue New York aar de *Vraag n rden. aa rw o actievo

Gift Avenue is powered by

Tel. 0416-750225

Tel. 013-2132201

Gift Avenue  
Gift Avenue  

Gift Avenue - 3D winkelstraat - 24 / 7 Shopping heaven

Advertisement