Page 1


taller: activitat per a públic general

Què oferim? · taller per a què persones de totes les edats puguin fer-se un got reutilitzant una ampolla · fomentar i generar debat al voltant del reciclatge, la reutilització i l’artesania

Què realitzen els participants? Les persones que participin del taller podran realitzar tot el procés de convertir una ampolla en un got i endur-se el resultat a casa. Poden portar l’ampolla que vulguin transformar (han de ser cilíndriques) o es subministraran al mateix taller. Totes les eines necessàries les facilitarà la organització. Cada got es realitza en 30 minuts. Es podrà repetir el procés i realitzar més gots si les condicions d’afluència ho permeten. Els assistents aprendran de primera mà conceptes com la vida útil dels materials tot comprovant la facilitat d’allargarla. A la vegada descobriran la bellesa oculta que amaguen els objectes quotidians com les ampolles, observant els diferents vidres de què estan fetes, i els colors, els gruixos, les aigües... També aprendran el procés físic per trencar el vidre, mitjançant el canvi brusc de temperatura.

Espai Requeriments de l’espai: punt d’aigua corrent i pica (o abocador d’aigua). Mínim 5 taules plegables. Espai de taller: taules ubicades consecutivament per realitzar els passos que implica el procés complet: Punt 1 - Escollir una ampolla i treure’n l’etiqueta infraestructura i material: caixa amb ampolles buides, galleda amb fregalls i sabó Punt 2 - Marcar l’ampolla infraestructura i material: talla-ampolles, guants Punt 3 - Trencar l’ampolla infraestructura i material: galleda amb aigua freda i gel, fogó i olla amb aigua bullint, pinces Punt 4 - Polir el got infraestructura i material: màquina petita de polir, paper de vidre, esponges Punt 5 - Neteja + guardar infraestructura i material: aigua corrent/galleda, paper manila, adhesius gotets Espai informatiu: espai gràfic (plafó/tríptics) amb informació: text sobre el reciclatge, fotos del procés i del resultat, altres processos de reutilització (mobiliari amb palets,...)


Espai de venda: taula amb gots ja fets per a qui en vulgui comprar

Capacitat Màxim 50 persones. Per a més persones caldrà augmentar la durada del taller o els dinamitzadors. Consulteu preus en aquest cas.

Durada Tres hores de taller. Les persones assistents necessiten trenta minuts per a realitzar el producte acabat. Poden haver-hi fins a 8 persones consecutivament en el total de les 5 fases del procés.

Dates Tot l’any.

Adreçat Públic de totes les edats. Els més petits hauran d’estar acompanyats i no podran fer el procés de marcatge.

Personal 3 persones

Preu 400€ + IVA Consultar desplaçaments.

Contacte LaCol C\Ciceró 5, local 08014 Barcelona 93 182 58 85 654 488 251 (Carles) info@lacol.org

Qui som? LaCol és un col·lectiu de joves arquitectes que treballem des del barri de Sants de Barcelona. Treballem amb l’arquitectura per a la transformació social, com una eina per a intervenir l’entorn proper de manera crítica. Sempre en paral·lel a la societat, actuant de manera justa i solidària començant per un sistema de treball horitzontal. Fomentem el debat i la discussió sobre els usos dels espais públics i la gestió d’espais urbans, els models de ciutat, la participació i la recuperació de patrimoni, entre d’altres.

GOTETS/ taller  

Informació per organitzar un taller de "gotets" de LaCol

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you