Page 60

C/ Sant Josep Oriol, 21 Mataró Tel 93 790 33 45 www.triangle-academia.com/

Preparació proves d’accés a cicles formatius Grau mitjà-Grau superior (20% de la nota d’accés). Graduat en ESO A partir de 18 anys. Exàmens al propi centre Accés a la Universitat I ARA TAMBÉ per a més grans de 25/45 anys CURSOS ONLINE i preparació d’oposicions a: TUTORITZATS: Cos superior de gestió, Mossos d’esquadra. Policia local. Agents rurals. Auxiliars d’ajuntament. administratius, auxiliars de la Generaliat de Conserges. Mestres. Professorat de Catalunya... secundària

notícia

S’obre la convocatòria de la 19a edició dels premis Creatic a l’emprenedoria, que promouen el TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró S’obre el termini per presentar candidatures El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró han obert la 19a convocatòria dels Premis Creatic (www.tecnocampus.cat/premiscreatic), dirigits a projectes emprenedors relacionats amb la tecnologia i la innovació. Respecte a l’edició anterior, s’ha incrementat el nombre d’empreses que donen suport a la iniciativa. Són onze en total: nou del parc, l’empresa mataronina Samcla (molt vinculada al TecnoCampus en els seus orígens) i BStartup, del Banc Sabadell.

SERVEI DE SEGELLS EN 1 HORA · Serveis de copisteria Material escolar i d’oficina · Servei d’impremta

Narcís Monturiol, 76, B-3 / Vilassar de Mar / 93 750 66 37 www.lacopisteria.cat / info@lacopisteria.cat |60|

Les empreses que actuen com a mecenes són: CSV Experts i Bytemaster (categoria platinum); FYR Legal, Eignapharma, Minoryx Therapeutics i l’esmentada BStartup (categoria gold); Sabática (categoria silver); Web Manager Service i Palobiofarma, l’esmentada Samcla i Global Berry (categoria bronze). Amb el seu suport, aquestes empreses fan possible la dotació econòmica dels premis, i mostren així el compromís amb emprenedors que fan els seu primers passos.

Profile for La Clau

1470  

Revista 1470 La Clau, en portada Verema Alella

1470  

Revista 1470 La Clau, en portada Verema Alella

Profile for laclau