Page 79

www.laclau.cat

el maresme Augmenten força els rodatges que es fan a la comarca des de la creació de la Maresme Film Commission Balanç molt positiu d’un primer any de treball de la Maresme Film Commission amb 70 rodatges a la comarca des de la seva creació l’any 2018, 44 dels quals s’han fet durant els primers mesos d’aquest any. El 2018 es va crear la Maresme Film Commission, un servei dirigit a productores cinematogràfiques i del món audiovisual per ajudar-los a trobar espais adequats de rodatge al Maresme i centralitzar la gestió i tramitació de permisos administratius. Segons expliquen els promotors d’aquesta iniciativa, es tracta d’un instrument de promoció del territori a través de l’àmbit cinematogràfic i compta ja amb 25 municipis de la comarca adherits. Durant aquest any de treball, la Maresme Film Commission ha gestionat gairebé 200 peticions de rodatge a

la comarca, 139 de les quals s’han gestionat només en els mesos de gener a juliol de 2019. Precisament, bona mostra dels resultats obtinguts, la Maresme Film Commission ha facilitat un total de 70 rodatges a la comarca, entre els quals destaquen produccions tan importants com els llargmetratges Elisa y Marcela (2019) d’Isabel Coixet, que té seqüències rodades a Vilassar de Dalt; Gente que viene y Bah (2019), àmpliament rodada al Maresme, o Uno para todos, de David Ilundain i amb rodatge aquest estiu a Arenys de Munt.

A més, també s’han gravat sèries i programes de TV a la comarca com la sèrie Benvinguts a la família, de Paco Plaza, amb escenes rodades a Cabrils i Mataró, i els programes de TV3 El millor restaurant davant del mar del Maresme, de Joc de cartes i El Foraster, que va visitar Òrrius. D’altra banda, entre les principals tasques de la Maresme Film Commission destaquen l’atenció i seguiment als projectes audiovisuals; el seguiment i coordinació amb les administracions públiques i particulars adherits a l’òrgan i la creació d’un inventari de localitzacions.

Tendals, motoritzacions i automatismes. Fundes per a piscina. Mosquiteres.

Li

AMBIE NT

Tanquem per vacances del 26 d’agost al 13 de setembre

SO

Novetat 2019

®

M. Jaume Isern, 27, baixos MATARÓ · Tel. 93 798 23 43 · www.soliambient.com |79|

Profile for La Clau

1469  

La Clau, en portada Festa Major Santa Helena de Cabrils 2019

1469  

La Clau, en portada Festa Major Santa Helena de Cabrils 2019

Profile for laclau
Advertisement