Page 58

Dr. Ferrer

Implants & Odontologia Implants Estètica i restauració Ortodòncia Cirurgia Genives Ortodòncia conservadora Articulació ATM

Dr. Ferrer / Implants & Odontologia, vocació, passió, experiència i qualitat per a la salut dental Una experiència professional de gairebé 3 dècades i una sòlida formació, especialitzada i homologada per universitats europees de reconegut prestigi, avalen el doctor Modest Ferrer, metge cirurgià i odontoestomatòleg, especialista en implants i rehabilitació. És per això que la Clínica Ferrer Dentistes, fundada pel doctor Ferrer el 1990, s’ha consolidat com a referència de qualitat. El centre està especialitzat en implants i rehabilitació estètica i ofereix tots els serveis d’odontologia general, cirurgia, ortodòncia i ATM, així com totes les àrees de la salut oral i dental.

El doctor Modest Ferrer, fundador i director mèdic de la clínica, exerceix la seva especialitat en cirurgia, implants i rehabilitació oral estètica en exclusiva en aquest centre i en l’Institut Gingiva de Figueres. La seva dilatada experiència mèdicoquirúrgica junt amb la professionalitat de l’equip de coordinació, format per especialistes del més alt nivell, asseguren l’èxit dels tractaments que ofereix la clínica, homologada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb la garantia del Col·legi Oficial de Metges i el COEC.

Sensibles també amb el medi ambient, a la clínica Dr. Ferrer només s’utilitzen materials mèdicament i científicament contrastats, biocompatibles, naturals, de màxima qualitat demostrada. A més, disposen de tecnologia digital radiològica de mínima radiació per a implants, ortodòncia i pròtesi, i fan servir tècniques mínimament invasives. Vocació, experiència, passió, seguretat i tracte personalitzat són els valors dels professionals sanitaris de la clínica Dr. Ferrer, que ofereixen sempre la millor solució professional qualificada, així com la seva recomanació tècnica i humana, per tal de solucionar el problema o demanda de cada pacient.

NARCÍS MONTURIOL, 59-69 08340 VILASSAR DE MAR / BARCELONA TEL. 937 50 04 04

info@ferrerdentistas.com www.ferrerdentistas.com

Profile for La Clau

1469  

La Clau, en portada Festa Major Santa Helena de Cabrils 2019

1469  

La Clau, en portada Festa Major Santa Helena de Cabrils 2019

Profile for laclau
Advertisement