Improbables '16

Page 1

Centre Cultural La Casa Elizalde

IMPROBABLES Centre Cultural La Casa Elizalde Carrer València, 302 · 08009 Barcelona Tel.: 93 488 05 90 Fax.: 93 487 52 75 casaelizalde.com facebook.com/casaelizalde twitter.com/casaelizalde Li recordem que, de conformitat amb la Llei orgànica 15/1999 les dades personals que ens ha facilitat queden incorporades en un fitxer titularitat de LÚDIC 3 SCCL, que n’és la responsable. Aquest fitxer té com a finalitat mantenir-lo informat dels serveis culturals que ofereixen els nostres centres cívics. L’informem que, si és el cas, les dades se cediran a l’Ajuntament de Barcelona, perquè pugui continuar la prestació d’aquest servei. En el cas que hagi facilitat dades de tercers, vostè s’obliga a informar-los de la present clàusula i a obtenir-ne el consentiment per al tractament. Té dret a exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades de caràcter personal dirigint-se a LÚDIC 3 amb domicili al carrer Diputació 185, entl. 5a 08011 de Barcelona o enviant un e-mail a la direcció ludic3@ludic3.com en qualsevol moment. En el seu cas pot sol·licitar no rebre comunicacions electròniques adreçant-se al e-mail a la direcció assenyalada en qualsevol moment.

Experiències teatrals Desembre de 2016 · 3a edició


IMPROBABLES. Experiències teatrals Una història singular que mereix ser explicada i un món fet de pedres, algunes amb forma de cor. Això és el que trobarem enguany en la tercera edició d’IMPROBABLES. Això i emocions, sorpresa, poesia visual, música, llenguatge abstracte, també concret, dansa, temps per a la reflexió i imatges que van més enllà de la bellesa. I com cada any us convidem a veure però, sobretot, a viure teatre. LIMBO. Les Impuxibles Dimecres 14 i dijous 15 de desembre Durada: 70 min. Horari de funció: 20 h Què passa quan t’identifiques amb un gènere que no és el que el teu cos determina? Limbo ens ajuda a cercar respostes a aquesta pregunta des d’un lloc sentit, més enllà de qualsevol discurs racional o de les etiquetes que la societat imposa. A través del text, la música i la dansa ens aproparem a la realitat, sovint massa silenciada, d’unes persones que val la pena escoltar. Limbo és la història d’un trànsit, de les vivències i l’imaginari de l’Albert, que abans era la Berta. Amb música original de Clara Peya, textos de Marc Rosich, direcció escènica de Miriam Escurriola, i les interpretacions de Mariona Castillo, Tatiana Monells, Ariadna Peya i Clara Peya, l’espectacle ha esdevingut un èxit de crítica i públic.

CORROC. Escarlata Circus Divendres 16 i dissabte 17 de desembre Durada: 60 min. Horari de funcions: 18.00 h i 20 h La senyoreta Coral i el senyor Pedro, hàbils mestres en l’exercici geocardioteatralcircense, ens convidaran a visitar una exposició peculiar, on les pedres són protagonistes. Algunes, estretament lligades a la vida dels homes, prenen forma de cor. Un gabinet ple d’artefactes i meravelles, una rara i curiosa col·lecció cardiopoètica que aplega un munt d’històries lligades als homes, l’art i la ciència. Un viatge excepcional a través del temps. Escarlata Circus, integrada per Bet Miralta i Jordi Aspa, és una de les companyies més representatives del circ contemporani català. Amb més de 25 anys d’experiència continuen explorant, amb els seus espectacles, el món de les noves dramatúrgies.

RESERVA D’ENTRADES L’entrada és gratuïta. Ambdós espectacles tenen un aforament reduït. Podeu reservar les entrades a partir de dilluns 5 de desembre, trucant al telèfon 93 488 05 90, o per missatge privat a la pàgina de Facebook de La Casa Elizalde. Les entrades es poden recollir fins a 15 minuts abans de l’inici de la funció. No es permetrà l’entrada un cop iniciat l’espectacle.


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.