Díptic improbables '17

Page 1

Centre Cultural La Casa Elizalde

IMPROBABLES Centre Cultural La Casa Elizalde Carrer València, 302 · 08009 Barcelona Tel.: 93 488 05 90 Fax.: 93 487 52 75 casaelizalde.com facebook.com/casaelizalde twitter.com/casaelizalde Li recordem que, de conformitat amb la Llei orgànica 15/1999 les dades personals que ens ha facilitat queden incorporades en un fitxer titularitat de LÚDIC 3 SCCL, que n’és la responsable. Aquest fitxer té com a finalitat mantenir-lo informat dels serveis culturals que ofereixen els nostres centres cívics. L’informem que, si és el cas, les dades se cediran a l’Ajuntament de Barcelona, perquè pugui continuar la prestació d’aquest servei. En el cas que hagi facilitat dades de tercers, vostè s’obliga a informar-los de la present clàusula i a obtenir-ne el consentiment per al tractament. Té dret a exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades de caràcter personal dirigint-se a LÚDIC 3 amb domicili al carrer Diputació 185, entl. 5a 08011 de Barcelona o enviant un e-mail a la direcció ludic3@ludic3.com en qualsevol moment. En el seu cas pot sol·licitar no rebre comunicacions electròniques adreçant-se al e-mail a la direcció assenyalada en qualsevol moment.

Experiències escèniques Desembre de 2017 · 4a edició


IMPROBABLES. Experiències escèniques En aquesta nova edició d’IMPROBABLES continuem apostant per la creació escènica contemporània. Enguany presentem dos espectacles que beuen del llenguatge performàtic, creats per artistes locals de gran talent. Un parteix de la dansa, transformant emocions en moviment; i l’altre, del teatre documental, per convertir l’experiència intel·lectual en una de ben emocional. HASTA AGOTAR EXISTENCIAS (Ensayando para que la muerte de mi madre no me pille desprevenida) Dimarts 12 i dimecres 13 de desembre Verónica Navas - teatre performance Durada: 50 min. · Horari de funcions: 20 h. · Públic: adolescents i adults “Vivo con la idea recurrente de que mi madre va a morir en cualquier momento y sin previo aviso y de que, llegado el día, no tendré con qué vestirla”. Partint d’aquesta premissa tan obsessiva com irreal, l’artista reflexiona sobre les relacions mare i filla, la construcció d’ella mateixa com a dona, l’herència social i de gènere, els clixés i els anhels, la incorrecció política i també l’oportuna (falta de) precisió de la llengua per definir l’entorn i els nostres sentiments. Verónica Navas és una creadora i intèrpret que es nodreix del cinema, les arts escèniques i el còmic. Hasta Agotar Existencias, s’ha pogut veure al Festival Grec, a Noves Escenes a La Pedrera i al festival TNT, amb molt bona acollida de crítica i públic.

MOLAR Dijous 14 i divendres 15 de desembre Quim Bigas - dansa performance Durada: 60 min. · Horari de funcions: 20 h. · Públic: tots els públics Molar ens parla sobre la felicitat i sobre la seva personificació, sobre aquelles imatges estereotipades que relacionem directament amb estats d’eufòria i de benestar. Veniu preparats per deixar-vos sorprendre i per moure-us amb aquesta experiència performàtica. Quim Bigas és un creador i intèrpret que desenvolupa la seva activitat professional entre Copenhaguen, Estocolm i Barcelona. Aquest solo, aclamat per crítica i públic, ha estat present en festivals com ara Sismògraf, Trayectos, Fira Tàrrega o TNT.

RESERVA D’ENTRADES L’entrada és gratuïta. Ambdós espectacles tenen un aforament reduït. Les reserves es poden fer a partir de dilluns 4 de desembre, trucant al telèfon 93 488 05 90, o per missatge privat a la pàgina de Facebook de La Casa Elizalde. Les entrades es poden venir a buscar fins a 15 minuts abans de l’inici de la funció. No es permetrà l’entrada un cop iniciat l’espectacle.


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.