__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Butlletí Setmanal n. 343/ 4 de juny de 2021 L’Ametlla de Mar

@lacalartv

#lacalartv #ametllademar

LA NOTÍCIA DE LA SETMANA

Els productes de La Cala ja es poden comprar online

El nou portal web és www.ametllademarshopping.com

L’objectiu és complementar la tasca habitual comercial dels establiments locals i alhora donar sortida al comerç local a través del món digital. Aquest dimecres s'ha presentat el portal web d’ametllademarshopping. La regidoria de Comerç ha posat en marxa una plataforma en línia de compra directa de productes i serveis de l’Ametlla de Mar, per tal d’incentivar i donar visibilitat al comerç local. Després de mesos de treball, finalment el web ametllademarshopping.com ja és una realitat. Un portal web molt intuïtiu, en dos idiomes diferents -català i castellà-, que agrupa els diferents establiments locals i on cadascun d’ells pot oferir i promocionar els seus productes, amb l’objectiu de complementar la seva tasca comercial habitual i alhora donar sortida al comerç local a través del món digital. Al web ametllademarshopping, el consumidor té al seu abast un ampli ventall de productes i serveis dels establiments adherits a la iniciativa, és a dir, pot trobar des de productes d’alimentació, com oli, mel, peix i menjar preparat, també productes de la

llar com matalassos, roba de llit, decoració i fins i tot, altres serveis com fotografia o perruqueria de mascotes. A més, el consumidor pot escollir diferents maneres de pagament i també diferents modalitats d’entrega de la comanda, si vol l’entrega a domicili o bé, passar-ho a buscar per la botiga. La regidora de Comerç, Maite Boquera, apunta que «és una eina de treball, de visibilitat i de promoció pel petit comerç». De moment, una quinzena de botigues i comerços s’han adherit a la proposta. Des de la regidoria s’anima també a la resta d’establiments a sumar-se a la iniciativa, per oferir més varietat de productes i serveis locals. L’eina ha estat complementada amb un assessorament tècnic i la realització de cursos de formació dels professionals. La presentació oficial d’aquest portal web està disponible al Youtube de La Cala RTV.

Les activitats esportives es poden reservar online a través del web d’Esports L'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar ofereix un nou servei de reserva online de totes les seves activitats i instal·lacions esportives, a través de la pàgina web d’Esports. Es tracta d'una eina que permet exclusivament als abonats de l’AME i del cem La Cala reservar la seva plaça digitalment amb unes hores d'antelació, majoritàriament sense la necessitat de trucar per telèfon. La regidoria d’Esports ha posat en marxa un enllaç vinculat al portal web d’Esports -www.ametllamar.cat/esports-, mitjançant el qual, els usuaris poden reservar online la seva plaça a les diferents activitats del cem, pàdel, tenis, el camp de futbol o el poliesportiu, i fins i tot l'accés a les classes online, quan es posin en funcionament. Durant aquests dies, els usuaris abonats rebran un usuari i una contrasenya per correu electrònic, per tal de poder accedir en aquest nou espai de reserves. La reserva es pot fer majoritàriament amb 24 hores d'antelació i s'ha d'anul·lar, com a màxim, dos hores abans de l'activitat, excepte en algunes activitats com el pàdel o el tenis. Els usuaris poden escollir l'activitat, l'hora d'inici i la durada i rebran un rebut justificant per correu electrònic amb la informació de la reserva. A algunes de les activitats o serveis, com els entrenaments personals o -fisioteràpia, nutrició i massatges, l’usuari ha de fer prèviament una sol· licitud per telèfon al cem La Cala, per tal coordinar la disponibilitat dels monitors i dels serveis. Aquest nou servei de reserva, d’ús exclusiu pels abonats als esports municipals, «s’emmarca dins el procés de digitalització que està realitzant l’Ajuntament en les diferents àrees municipals» apunta el regidor d'Esports, Jordi Llaó. La presentació d'aquest nou espai web es pot veure al Youtube de La Cala RTV.

Profile for La Cala RTV

Butlletí Setmanal 343  

Butlletí Setmanal 343  

Profile for lacalartv
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded