Page 1

Andavant per Tres Cales Els nostres compromisos i el nostre equip Eleccions locals 路Ametlla de Mar 路 2011

P R O G R A M A

E L E C T O R A L


Els nostres compromisos


3

Programa electoral · CiU · Ametlla de Mar 2011

Com ja saps, durant aquests anys hem dut a terme a Tres Cales gran part dels projectes que et vam prometre fa 4 anys: el nou parc, la rei Wi-Max, el tram nord de l’avinguda de Tres Cales, el Centre Social, la brigada de manteniment, el transport públic la Cala Bus, etc. Però malgrat tot això, encara queda molt per fer a la urbanització, i per aquest motiu portem mesos treballant i consensuant amb l’associació de veïns tots els nous projectes que la urbanització requereix. Amb la teva confiança tots aquests compromisos seran una realitat durant els pròxims quatre anys. Hem complit i seguirem complint.

Andreu Martí


Principals compromisos amb tot el poble > CENTRE CÍVIC. Aquest espai esdevindrà el centre neuràlgic de la vida social i cultural del nostre poble. Inclourà:

• Nova biblioteca amb aules de formació i d’estudi

• Auditori.

• Casal Juvenil • Residència per a entitats

• Escola de Música

> Parc del Bon Repòs. El nou gran pulmó verd i espai de relax i oci del nostre poble. Inclourà una pista poliesportiva > Ampliació i millora de la carretera que va des del poble a l’Almadrava passant per Tres Cales i Calafat. > Construcció d’una Caserna de Mossos d’Esquadra.


Programa electoral · CiU · Ametlla de Mar 2011

> Gas natural. L’empresa finançarà les obres i les anirà executant a mesura que hi hagi un mínim de peticions per carrer o per zona. També a les urbanitzacions. > Remodelarem tot l’entorn de dalt de la platja de l’Alguer per convertir-lo en la Plaça del Mar, un símbol de la devoció i tot el que significa per nosaltres la mar. > Portarem la fibra òptica al municipi. Amb el preu màxim de 45€ (IVA inclòs) tindrem telefonia, televisió i internet de 10 megues simètrics, i càmares de videovigilància als punts del municipi que > Tercera fase zona esportiva. Inclourà: • Residència d’esportistes, finançada per una empresa externa i que ens permetrà fer estades dels nostres esportistes locals, intercanvis, i estades d’esportistes professionals principalment provinents del nord d’Europa • Rocòdrom per a la pràctica d’escalada • Pista d’atletisme • Una nova pista de futbol 7

5


Principals compromisos amb Tres Cales > Construcció de la nova depuradora (ja està pactat amb la Generalitat de Catalunya) i connexió de tota la urbanització. > Mantindrem durant tot l’any la brigada de manteniment exclusiva per a les urbanitzacions. > Actuació a l’entrada de la urbanització, a la zona comercial: asfaltat, enllumenat, delimitació de zones pàrquing per a cotxes i camions i creació d’una petita zona enjardinada consensuada amb els veïns. > Definir una Pla de Millora de la Vialitat, consensuat amb els veïns. > Senyalitzar un carril bici a les avingudes principals. > Seguirem millorant el parc de Tres Cales convertint-lo en un espai Wi-Fi. > Arranjament i millora de la pista poliesportiva a l’aire lliure.


Programa electoral · CiU · Ametlla de Mar 2011

> Col·laborarem amb el dia a dia del local social per fer-hi activitats de lleure, cursos, xerrades, etc. > Nou Carnet Calabús: amb descomptes per a la gent gran i estudiants en el tiquets o abonaments i possibles descomptes a consensuar amb l’associació de Comerciants. > PR (Petit Recorregut): Camins naturals que passarien per les urbanitzacions i que unirien el GR- 92 amb la Via Augusta. > Per la via judicial exigirem al Govern de l’Estat el compliment íntegre del Pla PENTA, prioritzant la via d’accés sud del municipi i la correcta implantació de la megafonia a les urbanitzacions. > Ampliarem i arranjarem la carretera que va del poble a Tres Cales, passant pel Torrent del Pi, i d’aquí a l’Almadrava passant pel nou vial paral·lel al pont del barranc de Sant Jordi. > Amb el suport i la subvenció de la Llei d’Urbanitzacions, ja pactat amb la Generalitat de Catalunya, durem a terme l’asfaltat definitiu de les avingudes principals i els carrers secundaris que ho requereixin.

7


A

ndavant ndreu MartĂ­

Andavant per Tres Cales  

Els nostres compromisos i el nostre equip. Eleccions locals · Ametlla de Mar 2011

Andavant per Tres Cales  

Els nostres compromisos i el nostre equip. Eleccions locals · Ametlla de Mar 2011

Advertisement