Page 1

Andavant per Calafat Els nostres compromisos i el nostre equip Eleccions locals 路Ametlla de Mar 路 2011

P R O G R A M A

E L E C T O R A L


Els nostres compromisos


3

Programa electoral · CiU · Ametlla de Mar 2011

Com ja saps, durant aquests anys hem dut a terme a Calafat gran part dels projectes que et vam prometre fa 4 anys: la nova il·luminació, la brigada de manteniment, el transport públic la Cala Bus, la renovació del parc, etc. Però malgrat tot això, encara queda molt per fer a la urbanització, i per aquest motiu portem mesos treballant i consensuant amb l’associació de veïns tots els nous projectes que la urbanització requereix. Amb la teva confiança tots aquests compromisos seran una realitat durant els pròxims quatre anys. Hem complit i seguirem complint.

Andreu Martí


Principals compromisos amb tot el poble > CENTRE CÍVIC. Aquest espai esdevindrà el centre neuràlgic de la vida social i cultural del nostre poble. Inclourà:

• Nova biblioteca amb aules de formació i d’estudi

• Auditori.

• Casal Juvenil • Residència per a entitats

• Escola de Música

> Parc del Bon Repòs. El nou gran pulmó verd i espai de relax i oci del nostre poble. Inclourà una pista poliesportiva > Ampliació i millora de la carretera que va des del poble a l’Almadrava passant per Tres Cales i Calafat. > Construcció d’una Caserna de Mossos d’Esquadra.


Programa electoral · CiU · Ametlla de Mar 2011

> Gas natural. L’empresa finançarà les obres i les anirà executant a mesura que hi hagi un mínim de peticions per carrer o per zona. També a les urbanitzacions. > Remodelarem tot l’entorn de dalt de la platja de l’Alguer per convertir-lo en la Plaça del Mar, un símbol de la devoció i tot el que significa per nosaltres la mar. > Portarem la fibra òptica al municipi. Amb el preu màxim de 45€ (IVA inclòs) tindrem telefonia, televisió i internet de 10 megues simètrics, i càmares de videovigilància als punts del municipi que > Tercera fase zona esportiva. Inclourà: • Residència d’esportistes, finançada per una empresa externa i que ens permetrà fer estades dels nostres esportistes locals, intercanvis, i estades d’esportistes professionals principalment provinents del nord d’Europa • Rocòdrom per a la pràctica d’escalada • Pista d’atletisme • Una nova pista de futbol 7

5


Principals compromisos amb Calafat > Ampliarem i arranjarem la carretera que va del poble a Tres Cales, passant pel Torrent del Pi, i d’aquí a l’Almadrava passant pel nou vial paral·lel al pont del barranc de Sant Jordi. > Instal·lació de bandes reductores de velocitat a les avingudes principals. > Mantindrem durant tot l’any la brigada de manteniment exclusiva per a les urbanitzaciones. > Nou Carnet Calabús: amb descomptes per a la gent gran i estudiants en el tiquets o abonaments i possibles descomptes a consensuar amb l’associació de Comerciants. > Continuarem millorant el parc de Calafat convertint-lo en un espai WiFi. > Millora dels camps de petanca a consensuar amb els veïns que hi juguen habitualment.


Programa electoral · CiU · Ametlla de Mar 2011

> Millora de l’entrada de la urbanització des de l’accés de la N-340 fins al pont. • Ampliació del carril de desacceleració a l’entrada. • Il·luminació des del pont fins a la zona de caça. • Pintar el pont. • Solucionar el problema dels pluvials per evitar l’aigua que cau desde l’autopista. > Dur a terme la tercera fase de l’asfaltat (pipes). > Arranjament de l’entorn de la Plaça de Roberto i l’Ermita. > Senyalitzar un carril bici a les avingudes principals. > PR (Petit Recorregut): Camins naturals que passarien per les urbanitzacions i que unirien el GR- 92 amb la Via Augusta. > Solucionar les destrosses produïdes per les arrels dels pins a les avingudes principals i instal·lació de “guardamorts”. > Arribar a un acord amb els veïns de la urbanització per trobar la ubicació definitiva de l’abocador, i en cas que es decideixi mantenir-lo en l’emplaçament actual, durem a terme les obres necessàries per condicionar-lo i evitar que s’hi facin abocaments incontrolats.

7


A

ndavant ndreu MartĂ­

Andavant per Calafat  
Andavant per Calafat  

Els nostres compromisos i el nostre equip. Eleccions locals Ametlla de Mar 2011

Advertisement