Page 1

ACTIVITAT: ELS EMBARBUSSAMENTS Estem quasi en festes nadalenques i des de la biblioteca proposem una nova activitat que relaciona un menjar típic nadalenc amb la recitació d’un embarbussament. Només cal aprendre de memòria un embarbussament, posar-se a la boca un polvoró i vinga...tots a recitar i riure!!!!


Doncs aquí teniu la petita sorpresa, un menjar ben típic de les festes nadalenques POLVORONS. I què haurem de fer amb aquests polvorons? Doncs l’últim dia de classe cadascú es posarà mig polvoró a la boca i sense empassar-se’l recitareu tots junts l’embarbussament que la setmana passa us vaig deixar a la classe. I ara bé lo divertit....ho fareu davant de tots els nens i nenes de l’escola juntament amb els altres alumnes de cicle mitjà i de cicle superior. Els petits també recitaran el seu embarbussament, però els ho farem més fàcil, ells ho diran sense polvoró. Vinga doncs, que us ho passeu molt bé i rigueu força! Molt bones festes a tots i fins l’any que bé!!!!!! En Cruc


EMBARBUSSAMENTS PER CICLES INFANTIL EN PINXO VA DIR A EN PANXO: - VOLS QUE ET PUNXI AMB UN PUNXÓ? I EN PANXO LI VA DIR A EN PINXO: - PUNXA'M, PERÒ A LA PANXA NO!


CICLE INICIAL Una gallina tica-xica-mica, cama-curta i ballarica, va tenir tres pollets, tics-xics-mics, cama-curts i ballarics. Si la gallina no haguĂŠs estat tica-xica-mica, cama-curta i ballarica, els tres pollets no serien tics-xics-mics, cama-curts i ballarics.


CICLE MITJĂ€

Setze jutges d'un jutjat mengen el fetge d'un penjat. Si el penjat es despenja, els setze jutges del jutjat no podran menjar mĂŠs fetge del penjat.


CICLE SUPERIOR

Tinc una gana, una son i una set, que no menjo, ni dormo, ni bec, si menjava, dormia i bevia, la gana, la son i la set em passarien, però com que no menjo, ni dormo, ni bec, no em passa ni la gana, ni la son, ni la set.

ACTIVITAT: EMBARBUSSAMENTS  

Activitat del mes de desembre.