Page 1

1


Beste Armada Krijgers, Voor je zie je de allereerste editie van La Armada Journal, het laatste nieuws rondom de alliantie La Armada. Ik wens iedereen veel leesplezier. Wist je trouwens dat het woord Armada afgeleid is van Arma, wat wapen betekend. Armada betekend ´gewapende vloot´. De Spaanse Armada was ooit de machtigste vloot van de wereld en is beroemd vanwege de vele verovereingen over de hele wereld. Laten we de eer van La Armada hoog houden en op dezelfde voet doorgaan+ het veroveren van wereld Delphi.

La Armada nodigt iedereen uit om stukjes te schrijven voor toekomstige Armada journals. Heb je iets belangrijks, grappigs, interessants of andere dingen (wat met grepolis of La Armada te maken heeft) te melden, stuur een berichtje naar Atoem en dan wordt het in eerstvolgende Armada Journal gepubliceerd.

2


La Armada. Ally La Armada is nu ook op Delphi te bewonderen. Na de succesvolle 2 jaar op PI waarbij La Armada maar liefst 4 oceanen compleet domineerde en in totaal 3.861 dorpen bezat met een punten totaal van 48.176.360, is La Armada nu terug op Delphi. Veel van onze ouwe trouwe leden zijn mee overgekomen. Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van een aantal gewaardeerde leden van La Armada. Vanuit hier dank ik spelers psverl, King Of Everything, megaabelleke en Laafski. Wij zijn een alliantie die staat voor teamspirit en samenwerking. Forum activiteit is hierbij een belangrijk onderdeel om samenwerking te stimuleren en alliantie medegenoten steun te bieden in geval van nood. Hoe creëer je betrokkenheid? Wel nu, dit initiatief (La Armada Journal) bvb kan leiden tot meer betrokkenheid. De tweede stap is duidelijkheid scheppen over het doel van het team en de koers die je gaat varen. Ook de rolverdeling binnen het team moet duidelijk worden. Laat de teamleden meepraten en geef ze de ruimte om hun ideeën te spuien. "Het doel mag best ambitieus zijn, maar moet wel binnen de mogelijkheden van het team liggen. Een onhaalbaar doel werkt niet motiverend. Door gezamenlijk doel en koers te formuleren, creëer je betrokkenheid en verantwoordelijkheid." De rolverdeling binnen onze alliantie is vrij goed en helder. Laten we gezamenlijke een doel stellen die steeds weer omhoog bijgesteld kan worden. Ik roep jullie dan ook op om hierover na te denken. Van essentieel belang is om ook je teamleden te kennen. Daarom wil ik graag een stukje schrijven over onze teamleden in de edities van La Armada Journal genaamd 'uitgelicht'. Natuurlijk zal ik bij mezelf beginnen. Het interview kun je verder op in het magazin lezen.

3


Start Delphi Delphi opende haar deuren op 13-12-13 en La Armada zou in de eerste instantie niet naar deze wereld gaan. Uiteindelijk op initiatief van King en megaabelleke is er toch gekozen om ook op Delphi te starten. Onze alliantie is opgericht op 13-12-13 om 14:14 uur. De meeste spelers van La Araamda op PI zouden mee overkomen, maar doordat het niet goed georganisserd was kwam ieder in een verschillend oceaan te liggen. Ik zelf (Atoem) ben op 19-12-13 lid geworden en meteen in VM gegaan vanweg een ski vakantie. Bij terugkomst op 30-12 vond ik een alliantie wat geen eenheid en uit elkaar aan het vallen was. Tijd om in te grijpen. Samen met napoli2, ruudvkw en Polliet hebben we de alliantie weer omhoog weten te brengen. We besloten dat oceaan 34 ons imperium zou moeten komen liggen. En zogezegd zo gedaan. We zijn dus feitelijk pas echt in het nieuwe jaar serieus begonnen en ik vind dat we in een aantal dagen al een fantastisch resultaat hebben neergezet. La Armada telt op dit moment 38 leden in de hoofdalliantie en 25 spelers in La Armada II. Dit aantal zal natuurlijk erg veranderlijk zijn en hopelijk kunnen we een hecht en betrokken groepje krijgen, net zoals we dat in PI hadden. Ik ben ook erg blij om onze generaal van altijd Luc (theduke65) weer terug in ons midden te hebben! Luc is altijd erg aanvallend ingesteld en kent het spelltje als geen ander.. Welkom Luc! We staan op het moment 2e en 6e in oceaan 34. Op de algemene ranglijst staan we 60e en 146e. Laten we als eerste doel stellen om de top 50 binnen te geraken.

4


Voor La Armada II zal het wat lastiger zijn om een doel te stellen omdat het verloop van de alliantie groot zal zijn; er zullen spelers doorstromen naar de hoofdalliantie en er zullen natuurlijk veel nieuwe spelers bij komen.

Uitgelicht! Interview met Atoem. 01. Wat is je officiĂŤle naam: Fernando 02. Hoe oud ben je? Ik ben 42 jaar oud 03. Wat is je beroep? Ik ben logistiek manager bij een groot distributiecentrum wat gereedschappen maakt. Daar heb ik de dagelijkse leiding over een viertal afdelingen die bezig zijn met logistieke processen. 04. Hoe laat ben je vanmorgen opgestaan? Pfff.. veel te vroeg 05. Wat eet je het liefst? Spaanse tapas, die ik zelf maak! 06. Waar ben je geboren? In Vigo, Spanje 07. Coca cola of Pepsi? Ehmmm... doe maar een lekkere Rioja wijn. 08. Hoe lang speel je Grepolis? Ongeveer 3 jaar. Ik heb ook heel lang Travian gespeeld. Is een soortgelijk online spel. 09. Wat is het vaakst afgespeelde nummer op je iPod? Ik heb geen Ipod. Maar op mijn telefoon luister ik veel naar Spaanse popmuziek. 10. Als je wist dat de Aarde zou vergaan in het jaar 2012, wat zou je dan doen? 5


Eummm... das een goeie vraag. In ieder geval nog één keer Egypte bezoeken en ik zou een ticket kopen voor mijn dochters voor een reis naar de maan.

11. Heb je hobby's? Ja, Grepolis spelen natuurlijk. En ik studeer oude beschavingen, het Oude Egypte is mijn specialiteit. Verder houd ik van sporten, muziek luisteren en lekker eten. 12. In welke winkel wil je al je geld uitgeven? In een boekenzaak. 13. Waar wil je je oude dag doorbrengen? In mijn eigen grepolis stad ... Narmer. 14. Bedtijd? Vrij laat. Nooit voor 24:00 uur. 15. Wie bewonder je enorm? Mijn overleden ouders. Zij zijn voor mij de meest bewonderwaardige mensen die geleefd hebben. 16. Wat is het mooiste aan een lichaam van een vrouw?. Ehmmm....... de ogen. 17. Bestaan buitenaardse wezens? Jawel hoor. Kom ze elke dag op het werk tegen.. ;) 18. Sex of Alcohol? Beide even lekker.. ;) 19. Gekste plek waar je “het” ooit gedaan hebt. In een lift. 20. Wie is de volgende Armada lid die geïnterviewd moet worden? Polliet

6


Dit was het alweer. Ik hoop dat iedereen met veel plezier La Armada Journal heeft gelezen en ik nodig iedereen uit om een stukje te schrijven voor de volgende uitgave van La Armada Journal. Je kunt over van alles schrijven: een mislukte verovering, grappige gebeurtennis, iets over andere allianteis, etc.. etc.. Armada wenst verder iedereen erg veel gezelligheid, spanning en plezier in de alliantie. Senaat La Armada!

7

La Armada Journal 01  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you