Page 1

L'única subscripció que et permet compartir els descomptes amb els teus!

Sol·licita fins a 6 targetes de beneficiari gratuïtes per Subscripció i els teus podran gaudir de totes les seves ofertes i descomptes.

Sol·licita-les ara a través de www.subscriptorsdelavanguardia.com o trucant al 902 481 482


www.subscriptorsdelavanguardia.com

NEU

GRANDVALIRA

Gaudeix del domini esquiable més gran del Sud d’Europa

5

%

Dte.

OCI I CULTURA CINEMES GIRONA

Al peu del barri de Gràcia de Barcelona

5% de descompte* en el primer dia d’esquí comprant online el Forfet Plus+ Grandvalira. Amb el Forfet Plus+ obtindràs, a més, el 15% de descompte a partir del segon dia i següents T’esperen 210 quilòmetres esquiables i 118 pistes. Una escola d’esquí guardonada amb el premi d’excel·lència en la categoria d’escoles d’esquí i snowboard. Més de 400 monitors i més de 40 punts de restauració per degustar des d’una hamburguesa feta a base de carn del país a un bon arròs de muntanya. Els amants del Freestyle trobaran 3 snowparks, un d’ells nocturn. I pels més petits de la família jardins de neu i 3 circuits infantils amb mòduls especialment adaptats per garantir la màxima diversió. A més, zones exclusives per a la pràctica del Freeride i una nova escola especialitzada en aquesta modalitat, més de 15 activitats d’aventura, un Iglú Hotel i Bar,... www.grandvalira.com · info@grandvalira.com · Tel. +376 891 818 *Oferta vàlida fins a la fi de temporada 2013-2014 comprant el Forfet Plus+ a través dels enllaços facilitats a www.subscriptorsdelavanguardia.com i presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia al recollir-los. Si ja has comprat els forfets prèviament, no podràs beneficiar-te d’aquesta promoció. *Vàlid per als forfets d’Adult, Júnior i Infant. Els menors de 6 anys tenen el forfet gratuït.

2x1

� 2x1 en l’entrada, de dimecres a diumenge � Preus especials per la Temporada d’Òpera i Ballet 2013/14*: entrades a 12 € (directes) i a 8 € (diferits) Els Cinemes Girona són el resultat de la renovació de les antigues sales de cinema situades des de fa més de 25 anys al carrer Girona de Barcelona, al peu del barri de Gràcia. www.cinemesgirona.cat · Tel. 93 118 45 31 Cinemes Girona C/ Girona, 175, Barcelona 2x1 vàlid de dimecres a diumenge, per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles. Exempts de l’oferta els festivals, directes i pel·lícules distribuïdes per Warner. *Compra d’entrades a través de www.ticketmaster.es i taquilles. Màxim dues entrades per targeta. Preu entrada sense descompte: 17 € (directes) i 10 € ( diferits).

CIRCUSA (CIRCUIT URGELLENC) Cinema a preu del dia de l’espectador

Preu Especial Entrades a preu del dia de l’espectador, de dilluns a dissabte Consulta les sales a www.subscriptorsdelavanguardia.com Properes estrenes als cinemes CIRCUSA: · Blue Jasmine · Los juegos del hambre: en llamas · Frozen: El reino del hielo · El Consejero · El Hobbit 2 Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles. No acumulable a altres promocions. Preu de l’entrada sense descompte: de 5 a 9 € (segons sala).

www.subscriptorsdelavanguardia.com

CINEMES EL PUNT VALLÈS Un cine diferent

2x1

� 2x1 en l’entrada tots els dilluns � 25% de descompte per a la resta de dies Cinemes El Punt Vallès C/ de Santa Teresa (Cerdanyola del Vallès) administracio@elpunt.org / Tel. 93 692 11 25 Ofertes vàlides fins al 31/12/14 per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada. Preu de les entrades sense descompte: 8 €, dimarts 6,70 € (dia de l’espectador). Ofertes no acumulables a altres promocions.

OCINE

63 sales repartides en 15 complexos de multi sales

Preu Especial Entrades a preu del dia de l’espectador (de 5,80 a 6,40 €), de dilluns a divendres (no festius) Consulta les sales i la cartellera a www.ocine.es Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles. No acumulable a altres promocions. Preu de l’entrada sense descompte: de 7,60 a 8,70 € segons sessió.

CINEMA COMEDIA

Al cor de Barcelona, en ple Passeig de Gràcia

2x1

� 2x1 en l’entrada, tots els dijous (no festius) � Entrades a preu de dia de l’espectador, de dilluns a dimecres (no festius) � 2x1 en tota la programació d’Òperes 2013/14 El Cine Comedia està situat al cor de Barcelona, en ple Passeig de Gràcia. L’edifici era antigament un palau particular que el 1934 es va convertir en un teatre i actualment és un cinema. Actualment disposa de 5 sales digitalitzades. Consulta tota la programació a facebook.com/espectaculoscomedia Cinema Comedia Passeig de Gràcia, 13, Barcelona · Tel. 933 013 558 Ofertes vàlides fins al 31/12/13, per a dues entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a les taquilles. Preu de les entrades sense descompte: CINEMA (dilluns, dimarts i dijous 8 €. Dimecres 6,50 €: dia de l’espectador). ÒPERA: 12 €.


NEU VALL DE NÚRIA Una vall única

www.subscriptorsdelavanguardia.com

VALLNORD

Tres dominis esquiables amb un únic forfet

10 %

Dte.

10% de descompte en els forfets d’1 o 2 dies

2x1

� 2x1* en el forfet + cremallera durant els mesos de desembre, febrer, març i abril � 10% de descompte* en el forfet d’1 dia i al cremallera (d’anada i/o tornada) durant tota la temporada i en el forfet + cremallera durant el mes de gener Vall de Núria, un món de sensacions des del primer moment. www.valldenuria.cat · valldenuria@valldenuria.cat · Tel. 972 73 20 20 Estació de Muntanya Vall de Núria a Queralbs (Girona) Ofertes vàlides fins al 21/04/14 (sempre que l’estació estigui oberta) per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a les taquilles. No acumulable a altres promocions. *Assegurança d’esquí no inclosa en el descompte. Preu del forfet sense el descompte: 1 dia Adult cremallera + forfet (29 €), 1 dia Adult forfet (19,50 €), 1 dia Infantil cremallera + forfet (22 €); 1 dia Infantil forfet (14,50 €).

ESPOT ESQUÍ I PORT-AINÉ

Gaudeix de l’esquí a Skipallars

2x1

� 2x1* al forfet d’1 dia tots els dies, excepte festius i caps de setmana de gener i febrer � 10% de descompte* en el forfet d’1 dia, quan no sigui aplicable el descompte 2x1 Amb un ambient familiar i sobretot un paisatge fascinant, on la tradició es complementa amb una àmplia oferta d’activitats i gastronomia per conformar una destinació turística de muntanya privilegiada

Consulta totes les condicions i com comprar els forfets amb descompte a www.subscriptorsdelavanguardia.com www.vallnord.com · vallnord@vallnord.com · Tel. +376 878 000 Oferta vàlida per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia i durant tota la temporada 20132014 presentant la targeta de Subscriptor a les taquilles o a les oficines d’Atenció al client d’Arcalís, Arinsal o Pal.

ROCROI ANDORRA Activitats de neu

30 %

Dte.

30% de descompte en les següents activitats: construcció iglú, raquetes de neu, motos de neu i lloguer de material d’esquí de fons i raquetes www.rocroi.com · activitats@rocroi.com · Tel. 973 62 20 35 Oferta vàlida fins a Setmana Santa del 2014 (inclosa) per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al centre Rocroi de Grandvalira. No acumulable a altres promocions.

LA MOLINA

L’estació per als autèntics amants de la neu

10

%

Dte.

10% de descompte* en el forfet d’1 dia durant tota la temporada La Molina, l’estació per als autèntics amants de la neu. Una estació capdavantera amb un esperit esportiu i modern que conjuga amb el seu vessant familiar i activitats per a totes les edats. www.lamolina.cat · lamolina@lamolina.cat · Tel. 972 89 20 31

www.skipallars.cat · info@skipallars.cat · Tel. 973 62 11 99

Consulta les tarifes dels forfets a www.subscriptorsdelavanguardia.com

Oferta vàlida tota la temporada 2013 - 2014 (sempre que l’estació estigui oberta) per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a les taquilles. No acumulable a altres promocions. *Assegurança d’esquí no inclosa en el descompte. Preu del forfet sense el descompte: 34 € (1 dia Adult), 26 € (1 dia Infantil).

Oferta vàlida durant tota la temporada 2013-2014, per a màxim quatre persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a les taquilles de l’estació d’esquí.

3


www.subscriptorsdelavanguardia.com

NEU

FONT-ROMEU, PYRÉNÉES 2000 Neu a la nit, sol durant el dia

10 %

BOÍ TAÜLL RESORT

Gaudeix de l’espectacle de la neu amb els cinc sentits

Dte.

� 10% de descompte en el forfet d’1, 2, 3, 4, 5 i 6 dies � Aconsegueix la teva targeta My Alti* per només 5 €, amb la que et beneficiaràs des d’un 10% fins a un 50% de descompte en els forfets Consulta com aconseguir la targeta My Alti* a www.subscriptorsdelavanguardia.com Ofertes vàlides per a 2 persones tota la temporada 2013-14. IMPRESCINDIBLE presentar la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a les taquilles.

MASELLA

Aprofita la temporada en unes pistes d’excel·lent qualitat

Preu Especial 3 € de descompte en el forfet d’1 dia Adult i Infant www.masella.com · masella@masella.com · Tel. 972 14 40 00 Consulta les tarifes dels forfets a www.subscriptorsdelavanguardia.com Oferta vàlida durant tota la temporada 2013-2014, per a màxim quatre persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a les taquilles de l’estació d’esquí.

HOTEL ROC BLANC****

En ple centre comercial d’Andorra

20 %

20

%

Dte.

� 20% descompte en el forfet a partir d’1 dia en Temporada Baixa i 10% de descompte en Temporada Alta � 10% descompte en el lloguer de material, a l’escola d’esquí, en allotjament i a l’Spa Augusta � Oferta Especial de forfet d’1 dia + entrepà + beguda per només 31 €, de dilluns a divendres no festius � Regal* d’1 nit + circuit Wellness a l’Spa Augusta contractant allotjament + esmorzar + forfet www.boitaullresort.com Ofertes vàlides durant tota al temporada d’esquí 2013-2014 i no acumulables entre sí. *Imprescindible realitzar reserva prèvia al 902 40 66 40 (Boí Taüll Resort) o al 973 69 67 55 (Spa Augusta) Temporada Alta (caps de setmana) - Temporada Baixa (dies entre setmana). Preu Forfet 1 dia sense descompte: T. Alta Adult (38 €) T. Alta Infantil (28 €), T. Baixa Adult (29 €) i T. Baixa Infantil (21 €).

VALLTER 2000

Gaudeix de l’esquí i la muntanya

Dte.

� 20% de descompte de diumenge a divendres (ambdós inclosos) � 10% de descompte els dissabtes, ponts, Nadal i Cap d’Any Reserves a www.rocblanchotels.com, HotelRocBlanc@RocBlancHotels.com i tel. +376 871 400 (esmentant el núm. de col·lectiu AC789). Hotel Plaça Coprínceps, 5, Escaldes (Andorra) Descomptes vàlids fins al 31/12/13 per al Subscriptor i els seus acompanyants presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a l’hotel. No acumulables a altres descomptes especials.

BONANSA COUNTRY HOTEL L’autenticitat del Pirineu

15

%

Dte.

15% de descompte en la reserva d’habitacions A un pas de la Vall de Boí, la Val d’Aran, la Vall de Benasque, la Vall de Castanesa i la Vall de l’Isàvena Consulta les tarifes a www.subscriptordelavanguardia.com www.bonansacountryhotel.com · Tel. 696 58 39 06 - 639 33 09 73 Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim dues persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada. No acumulable a altres promocions i subjecte a disponibilitat. IMPRESCINDIBLE realitzar reserva prèvia i identificar-se com a Subscriptor de La Vanguardia.

4

2x1

� 2x1* al forfet d’1 dia, els mesos de febrer i març (de dilluns a divendres) i abril (de dilluns a diumenge) � 10% de descompte* al forfet d’1 dia durant tota la temporada Els desnivells esquiables de Vallter 2000 són de fins a 700 metres i els traçats estan ben diferenciats en funció del nivell d’esquí. www.vallter2000.com · comercial@vallter2000.com · Tel. 972 13 60 57

Oferta vàlida tota la temporada 2013-2014 (sempre que l’estació romangui oberta) per a dues persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles. No acumulable a altres promocions. Preu del forfet sense descompte: 25 € (1 dia Adult), 16 € (1 dia Infantil) *Assegurança d’esquí no inclosa en el descompte.


ACTIVITATS PISTA DE GEL DEL FC BARCELONA Diversió assegurada per a totes les edats!

www.subscriptorsdelavanguardia.com

CATALUNYA EN MINIATURA

Parc temàtic de maquetes en miniatura més gran d’Europa

2x1

2x1 per la visita al circuit de maquetes

2x1

2x1 en l’entrada i lloguer de patins La Pista de Gel del FC Barcelona ha estat escenari, entre altres, de tornejos internacionals de hockey gel i de competicions de patinatge. En aquesta instal·lació també s’han fet diversos anuncis publicitaris, festes i altres celebracions. pistadegel@fcbarcelona.cat · Tel. 93 496 36 30 Pista de Gel FC Barcelona C/ Arístides Maillol s/n (Barcelona)

Oferta vàlida fins al 22/06/14 per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles. No acumulable a altres ofertes ni descomptes. Preu de l’entrada+lloguer de patins sense descompte: 13,40 €. Guants obligatoris per a totes les edats i casc obligatori per a menors de 12 anys.

ZOO BARCELONA

Passa un dia divertit i emocionant en família!

Tel. 936 890 960 · www.catalunyaenminiatura.com Catalunya en Miniatura Can Balasch de Baix s/n Torrelles de Llobregat (Barcelona) Oferta vàlida fins al 31/12/13, per a màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al parc.

MUSEU DEL TORRÓ I LA XOCOLATA

Descobreix els orígens i l’elaboració del torró i la xocolata

Gratis

Entrada gratuïta al Museu del Torró i la Xocolata a Agramunt www.vicens.com/museu · torrons@vicens.com · museu@vicens.com Tel. 973 390607 / 973 39 2151 (Museu) Museu del Torró i la Xocolata Ctra. Tàrrega, 1, Agramunt (Lleida) Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada. Descompte no acumulable a altres promocions vigents a la botiga.

TIBIDABO

Més de 25 atraccions i espectacles

20 %

Dte.

20% de descompte en l’entrada

2x1

� 2x1 en l’entrada al Zoo presentant el cupó 2x1, vàlid fins al 15/12/13. Decarrega’t

el cupó a www.subscriptorsdelavanguardia.com

� 20% de descompte en l’entrada

Al Zoo de Barcelona podràs conèixer més de 315 espècies, gaudir de les sessions obertes al públic d’ entrenaments dels dofins i lleons marins, així com veure de prop les cries de dragons de Komodo, goril·la i dofí que han nascut recentment al Zoo.

www.tibidabo.cat · Tel. 93 211 79 42 Tibidabo Plaça Tibidabo, 3-4, Barcelona Descompte vàlid fins al 30/12/13 per a màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles. Aplicable només a les entrades d’adults. Preu de l’entrada sense descompte: adults (28,50 €), menors de 120 cm (10,30 €), menors de 90 cm (gratis). No acumulable a altres promocions.

JARDÍ BOTÀNIC MARIMURTRA DE BLANES Un Jardí Botànic excepcional

50 %

Dte.

50% de descompte en l’entrada per a 4 persones

www.zoobarcelona.cat · Tel. 902 45 75 45

www.marimurtra.cat · Tel. 972 33 08 26

Zoo de Barcelona Parc de la Ciutadella s/n Barcelona

Marimurtra, Jardí Botànic de Blanes Passeig de Carles Faust, 9 (Blanes)

Descompte vàlid fins al 31/12/13, per a màxim 4 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia (titular + 3 acompanyants) presentada a les taquilles del Zoo. No vàlida per a grups i no acumulable a altres promocions. Preu de l’entrada sense descompte: Adults: 19,60 €. Nens (3-12 anys): 11,80 €.

Oferta vàlida fins al 31/12/13 per al Subscriptor + 3 acompanyants presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a l’entrada. Preu de l’entrada sense descompte: 6 €. Descompte no acumulable a altres ofertes.

5


www.subscriptorsdelavanguardia.com

ACTIVITATS

PAR3 PITCH&PUTT GUALTA

Diverteix-te en un petit gran camp al Baix Empordà

2x1

� 2x1 a la classe oberta de pitch & putt dissabtes (17 h) i diumenges (11 h) � 10% de descompte* en el “green fee” � 10% de descompte* en el lloguer de pistes de pàdel www.gualta.com · info@gualta.com · Tel. 972 76 03 38

Descomptes vàlids fins al 31/12/13, per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada. No aplicable a altres activitats i subjecte a disponibilitat. *No vàlid els dies d’esdeveniments extraordinaris (tornejos).

OCITÀNIA, TERRA DE LLEURE Segway X2, jocs làser i molt més

10 %

Dte.

TALLERS MUSICALS D’INMACULADA BALSELLS Tallers per a nens i adults amb el “Mètode Balsells”

50

%

Dte.

� 50% de descompte als tallers musicals de nens i adults � 2x1 en l’entrada per als concerts familiars d’Inmaculada Balsells Els tallers musicals tenen la finalitat d’ajudar les persones a descobrir i/o reconèixer aspectes personals que vulguin millorar, alliberar-se i compartir amb els altres, per mitjà de la música i les vivències creatives.

10% de descompte en totes les activitats: segway, jocs làser, burricletes i circuit amb miniquads per a nens

Reserva trucant al tel. 93 200 97 13 o enviant un correu a melodia@inmaculadabalsells.com

www.ocitania.cat · info@ocitania.cat · Tel. 972 75 50 82

www.inmaculadabalsells.com

Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada. No acumulable a altres promocions.

Ofertes vàlides per a un màxim de 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada.Preu dels tallers sense descompte: 20 €. Preu dels concerts sense descompte: 10 € (nens menors de 4 anys gratis).

WHAT’S UP LIVING ENGLISH No estudiïs anglès, parla anglès!

20

%

Dte.

20% de descompte als cursos d’anglès Descobreix el mètode What’s up! Living English, el més revolucionari i divertit a un preu molt econòmic · Sistema d’aprenentatge natural basat en la conversa · Professors nadius · Classes d’1 a 6 alumnes màxim · Disseny personalitzat del mètode adaptat als teus objectius · Club social per practicar i fer amics, en anglès whatsup.com.es · Tel. 93 595 14 14 What’s up! Living English Rambla Catalunya, 53-55, Barcelona Oferta vàlida per a inscripcions realitzades fins al 03/03/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a l’escola i no acumulables a altres promocions.

6

LA VINYETA

Vins DO Empordà

20

%

Dte.

20% de descompte en esmorzar, visita al celler i tast de vins Viu La Vinyeta amb els cinc sentits. Esmorza entre vinyes, visita la vinyeta i descobreix un celler autèntic de l’Empordà. Tasta els vins i olis del celler, aquest és el fruit escàs d’una terra magra, Mollet de Peralada. Desboca els sentits de la mà d’una gent tenaç i compromesa amb aquest raconet de l’Empordà. Reserva a celler@lavinyeta.es o al tel. 647748809 www.lavinyeta.es · celler@lavinyeta.es La Vinyeta Ctra. de Mollet de Peralada a Masarac, S/N, Mollet de Peralada (Girona) Oferta vàlida fins al 30/04/14 per a dues persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al celler.


ACTIVITATS

www.subscriptorsdelavanguardia.com

CASA VIVA

Tallers de cuina gratuïts per als Subscriptors

Gratis � Tallers de cuina gratuïts + obsequi � I a més, 10% de descompte en tots els articles de les botigues Aprèn amb casa viva a fer noves receptes per sorprendre els teus i gaudir de la teva cuina. En els seus tallers t’ensenyaran com preparar diferents plats i et mostraran els estris més nous del mercat. El seu especialista en cuina et donarà trucs i recomanacions per poder repetir la recepta a casa amb ingredients sans i naturals perquè els gaudeixi tota la família. Apunta’t als tallers de cuina casa viva i aprèn les receptes més creatives. Consulta la programació dels propers tallers a www.subscriptorsdelavanguardia.com

tallers

tallers de cuina

COOKITECA

Regals per a tots els gustos per gaudir de la cuina

10

%

Dte.

� 10% de descompte en els productes de la botiga � 10% de descompte en els tallers de cuina A Cookiteca trobareu productes i ingredients per cuinar i fer pastissos que podeu regalar per Nadal. Demaneu pels packs4cook, n’hi ha per tots els gustos: per nens, de cuina tradicional, de cocktails, per fer cupcakes... I també pots regalar un taller de cuina! www.cookiteca.com · info@cookiteca.com · Tel. 93 205 93 73 Tallers-botiga cookiteca C/ Major de Sarrià, 74, Barcelona · C/ Santaló, 64, Barcelona Pl. Pere Sant, 8, Sant Cugat del Vallès Ofertes vàlides fins al 31/12/13 per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor presentada al centre. Queden excloses festes d’aniversari i reserves d’espais per a grups i empreses. No acumulables a altres ofertes.

Ofertes vàlides fins al 30/04/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia. No acumulables a altres promocions vigents. Preu dels tallers sense descompte: 5 €. Les inscripcions es realitzaran al taulell de la botiga on es realitzi el taller (fins al dia abans de la seva celebració) o per telèfon. Places limitades (de 15 a 20 persones). La durada de cada taller és d’aproximadament 90 minuts. La recepta serà accessible al web, amb imatges tant de la preparació com dels estris, perquè la puguis repetir fàcilment. Amb la teva participació al taller rebràs un petit obsequi.

BODEGUES FERRÉ I CATASÚS

Degustació de vins i caves Ferré i Catasús

Gratis + regal � Tastos gratis + regal d’ampolla de vi del celler Ferré i Catasús, el dissabte 13/12/13 a les 20 h al restaurant Collage � A més, 20% de descompte a la carta del restaurant Collage L’excel·lència dels vins i caves Ferré i Catasús procedeixen del Penedès. Els vins del tast, Cap de trons, Xarel·la i Somiatruites tenen la naturalitat, personalitat i sabor característic de les vinyes d’aquesta zona. collagebcn.com · www.grupferre.com · Tel. 93 200 83 25 Restaurant Collage C/ Calvet, 16, 08021, Barcelona Oferta vàlida fins al 30/04/14 per a màxim 2 persones per targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada. Imprescindible reserva prèvia trucant al tel. 93 200 83 25. Preu dels tastos sense descompte: 30 €.

7


www.subscriptorsdelavanguardia.com

ACTIVITATS

EL PETIT CELLER

Passió pel món del vi

SEFARAD

L’empremta jueva a Barcelona: tan desconeguda com fascinant

20 %

Dte.

20% de dte. en l’activitat. Inclou: ruta pel “call”, visita a la Sinagoga Major, sopar al Palau Requesens amb menú inspirat en receptes tradicionals jueves i xerrada.

2x1

� 2x1 en tastos, maridatges i masterclass* de vins, licors i destil·lats en el Petit Celler de Barcelona � I a més, 15% de descompte en tots el productes ** de les botigues de Barcelona i Manresa El Petit Celler és una empresa dedicada a la venda de vins, caves, champagnes i destil·lats amb uns valors clars d’innovació, creativitat, qualitat i personalització. TALLERS: Ibèrics i Vins: 4/12 a les 19:30 h · Cava vs Champagnes: 11/12 a les 19:30 h · Low Cost Priorats: 18/12 a les 19 h · Ribera vs Rioja: 15/01 a les 19:30 h · Moments Gin Tònic: 22/01 a les 19 h · Tast a cegues Priorat vs Montsant: 29/01 a les 19:30 h Reserva a barcelona@petitceller.com o tel. 93 200 82 60 · www.petitceller.cat BARCELONA: c/ Beethoven, 8 · MANRESA: Passeig Pere III, 18 Ofertes vàlides fins al 31/03/14 per a màxim 2 persones per targeta de Subscriptor presentada. *Imprescindible realitzar reserva prèvia. Places limitades. Preu dels tastos sense descompte: de 25 a 35 € segons el tast. **Excepte productes en oferta, rebaixats o en promoció especial.

MUSEU DE LA XOCOLATA Descobreix les Xocoexperience’s

2x1

� 2x1 a l’entrada al Museu � 10% de descompte en les “Xocoexperience’s” El Museu de la Xocolata presenta un recorregut pels orígens de la xocolata. Activitats “Xocoexperience’s”: Xocolata & Piruletes, Xocolata & Xocolating!, Xocolata & Vins, Xocolata & tast Reserva al tel. 93 268 78 78 o info@museuxocolata.cat Museu de la Xocolata C/ Comerç, 36 (Barcelona)

Ofertes vàlides fins al 31/12/13, per a 2 persones presentant la targeta de Subscriptor, i no acumulables a altres promocions.

8

Reservar al tel. 93 327 01 25 de 9h a 21 h www.sternalia.com · cesarblasco@sternalia.com Sefarad C/ Bisbe Cassador, 3 (Plaça Sant Just) de Barcelona

Oferta vàlida fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia. No acumulable a altres promocions. Preu de l’activitat sense descompte: 68,50 €.

D.O. SANTA CATERINA

Tast-maridatge de vins: un divendres al mes tot el 2013

20 %

Dte.

20% de descompte en el tast i maridatge de vins de les D.O. catalanes. Inclou una degustació de productes de mercat Cada vi s’acompanya amb una degustació de productes de mercat. Compra d’entrades a l’enllaç facilitat a www.subscriptorsdelavanguardia.com www.dosantacaterina.cat · Tel. 653 840 053

Oferta vàlida per al Subscriptor de La Vanguardia i els seus acompanyants. Imprescindible presentar la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a l’entrada. Preu del tast sense descompte: 25 €. Places limitades.

CAFÈ DE LA PEDRERA

“Sopars i Música”, una nova proposta setmanal

10

%

Dte.

10% de descompte en els menús de “Sopars i Música” + Copa d’Estrella Damm Inèdit Els “Sopars i Música” són una nova proposta setmanal per a les nits que combina gastronomia i bona música en un lloc de luxe, al restaurant ubicat a l’interior de la Casa Milà i gestionat per Laie. Imprescindible reserva al tel. 93 488 01 76 o a cafepedrera@laie.cat www.cafedelapedrera.laie.cat · www.facebook.com/cafedelaPedrera El cafè de la Pedrera Passeig de Gràcia, 92, Barcelona Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. No acumulable a altres promocions. Preu sense descompte: menú amb sopar i música (39 €).


GASTRONOMIA

www.subscriptorsdelavanguardia.com

LES COLS

Cuina d’avantguarda, amb dues estrelles Michelin

15

%

Dte.

15% de descompte en els dos menú degustació Menú degustació: “Hort i galliner”: productes del seu hort i galliner, cuina sostenible “Tardor i natura”: productes de La Garrotxa i estacionals Restaurant Les Cols, amb dues Estrelles Michelin, fusiona la cuina tradicional amb la modernitat en un entorn molt agradable; una masia típica catalana amb interiors de disseny. Al capdavant de la cuina, Fina Puigdevall fa possible una cuina de l’estacionalitat i del paisatge rural de La Garrotxa; sòbria però essencial; austera i humil però intuïtiva, íntima i autèntica. Horari: obert de 13 a 15:30 h - de 20:30 a 22:30 h. Dilluns, dimarts nit i diumenge nit tancat. www.lescols.com · lescols@lescols.com · Tel. 972 269 209 Les Cols Mas les Cols - Ctra. de la Canya, s/n, Olot (Girona)

Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. Descompte aplicable al total de la factura i no vàlid per a altres menús en promoció. Preus dels menús degustació sense descompte: 85 €.

TORREÓ DE L’INDIÀ

L’ únic restaurant a les Terres de l’Ebre amb una estrella Michelin

15

%

Dte.

15% de descompte en el menú degustació

EL CINGLE

Cuina de sensacions

20

%

Dte.

20% de descompte a la carta

El restaurant Torreó de l’Indià ofereix una cuina basada en la dieta mediterrània, amb elaboracions i receptes típicas actualizades, sense oblidar els productes autòctons i de temporada.

El Restaurant El Cingle, es troba al peu de l’església de Vacarisses i compta amb unes impressionants vistes a la muntanya de Montserrat. La carta plena de matisos, reflecteix la magistral “cuina de sensacions” de Montse Estruch.

www.hotelvillaretiro.com · reservas@hotelvillaretiro.com · Tel. 977 473 810 Restaurant Torreó de l’Indià - Hotel Villaretiro · C/ dels Molins, 2, Xerta (Tarragona)

Horari: obert de dilluns a diumenge migdia i divendres i dissabte nit.

Oferta vàlida fins al 31/03/14 per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor presentada al restaurant. El menú degustació inclou: aperitius Villa Retiro, dos entrants, un peix, una carn, dues postres, aigua, pa, cafè i petit fours. Begudes alcohòliques no incloses. IMPRESCINDIBLE reserva prèvia a reservas@hotelvillaretiro.com o trucant al tel. 977 473 810. Preu del menú degustació sense descompte: 68,2 €.

www.elcingle.com · Tel. 938 28 02 33 El Cingle Plaça Major, s/n Vacarisses (Barcelona) Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. Descompte aplicable al total de la factura i no acumulable a altres promocions. Begudes excloses.

9


www.subscriptorsdelavanguardia.com

GASTRONOMIA

CAELIS

A l’Hotel Palace***** GL, amb una estrella Michelin

ÁVALON BY RAMON FREIXA

La proposta més fresca del prestigiós cuiner Ramon Freixa

15 %

Dte.

15% de descompte* sobre el total de la factura (vins i begudes no inclosos)

15

%

Dte.

15% de descompte en dinars i sopars a la carta sobre el total de la factura El Caelis, l’emblemàtic restaurant de l’Hotel Palace de Barcelona, sota l’experta mà del xef Romain Fornell i guardonat amb una Estrella Michelin, ofereix als clients un ambient íntim i exclusiu sota una atmosfera minimalista on es pot gaudir d’una carta renovada que no ha volgut desprendre’s d’alguns plats clàssics de l’antic Caelis com la Vichyssoise en cub de gel o els Macarrons “mar i muntanya”.

Espai càlid, elegant i ple de llum. La proposta més fresca del prestigiós cuiner Ramon Freixa, amb la seva cuina més casolana. Ávalon Restaurant C/ Pare Gallifa, 3, Barcelona

Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. No acumulable a altres descomptes. Imprescindible identificar-se com a Subscriptor de La Vanguardia en el moment de la reserva o al restaurant. *Excepte Nadal, Sant Esteve i Cap d’any

THE MIRROR

Cuina marinera contemporània, de la mà de Paco Pérez

15 %

Dte.

15% de descompte en dinars i sopars a la carta sobre el total de la factura

Imprescindible reserva amb 24 h d’antelació al tel. 93 510 12 05 www.caelis.com · Tel. 93 510 12 05 Caelis Gran Via de les Corts Catalanes, 668, Barcelona

Imprescindible reserva al tel. 93 202 86 85 Horari: obert de 13 a 15:30 h i de 19:30 a 22:30 h. Dilluns migdia i diumenge nit tancat

Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. No acumulable a altres promocions i no vàlid per als menús.

Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. No vàlid en els menús i no acumulable a altres ofertes o promocions

LES MAGNÒLIES

Cuina creativa, amb una estrella Michelin

MIL921

Cuina tradicional catalana amb tocs japonesos Preu Especial “Menú Exclusiu” per a Subscriptors de La Vanguardia per només 40 €

10

%

Dte.

10% de descompte en dinars i sopars a la carta i en el menú (excepte caps de setmana) Les Magnòlies, amb una estrella Michelin, es troba en una torre del 1.871 envoltada de jardí amb tres magnoliers centenaris, d’on li ve el nom del restaurant, que va obrir el 1996. La carta estacional i de temporada, cuida al màxim el producte, amb una cuina personalitzada i creativa però sense oblidar mai la comarca. Horari: obert de dimecres a diumenge. Sopars només divendres i dissabtes www.lesmagnolies.com · info@lesmagnolies.com · Tel. 972 860 879 Les Magnòlies Pg. de Mosèn Anton Serres, 7, Arbúcies (Girona) Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. Descompte aplicable al total de la factura i no acumulable a altres promocions. Preu del menú sense descompte: a partir de 45 €.

10

www.mil921.com · mil921@mil921.com · Tel. 93 414 34 94 Restaurant Mil921 C/ Casanova, 211, baixos, Barcelona Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. No acumulable a altres ofertes. Imprescindible identificar-se com a Subscriptor de La Vanguardia en el moment de la reserva o al restaurant.

TORRE D’ALTA MAR

Cuina d’autor servida en una atmosfera cosmopolita i íntima

15 %

Dte.

15% de descompte sobre el total de la factura Talaia convertida en restaurant, ubicat a 75 metres d’altura que ofereix vistes espectaculars de la ciutat de Barcelona, el port i el mar. www.torredealtamar.com · reserves@torredealtamar.com · Tel. 93 221 00 07 Torre D’alta Mar Passeig Joan de Borbó, 88, Barcelona Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. No acumulable a altres promocions.


GASTRONOMIA MANAIRÓ

Plats típics de la cuina catalana

www.subscriptorsdelavanguardia.com

L’O A MÓN ST BENET Cuina de creació pròpia

15 %

Dte.

15% de descompte en els menús de degustació

30

%

Dte.

30% de descompte sobre el total de la factura El restaurant Manairó gaudeix des del 2008 d’una estrella Michelin. Aquest restaurant ofereix als seus clients plats típics de la cuina catalana impregnats de les darreres tendències gastronòmiques. Disposen de dos menús: el menú degustació, que consisteix en 10 plats, i el menú Manairó, que consisteix en 14 plats. També ofereixen un servei de càtering. Disposen d’un pàrquing situat al carrer Casp cantonada Marina (pàrquing Giménez). L’aforament del restaurant és de 30 persones. A partir de grups de 20 persones el restaurant tancarà en exclusiva per al grup.

www.monstbenet.com Restaurant L’O Camí de Sant Benet, s/n, Sant Fruitós de Bages (Barcelona) IMPRESCINDIBLE realitzar reserva prèvia trucant al 93 875 94 29 amb un mínim d’antelació de 48 h. Preu dels menús degustació sense descompte: a partir de 55 €.

ETAPES

Cuina d’essències i sensacions

15 %

Dte.

15% de descompte sobre el total de la factura (begudes no incloses)

www.manairo.com · info@manairo.com · Tel. 93 231 00 57 Manairó C/ Diputació, 424, Barcelona

www.restaurantetapes.com · restaurantetapes@restaurantetapes.com Tel. 93 323 6914 Restaurant Etapes C/ Enric Granados, 10, Barcelona

Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a 2 persones presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia. No acumulable a altres promocions.

Oferta vàlida fins al 31/12/13 (de dilluns a dissabte) per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. No acumulable a altres promocions.

7 PORTES

El Restaurant de Barcelona

10

%

Dte.

10% de descompte en el servei a la carta i vàlid per a màxim 4 persones per targeta El Restaurant 7 Portes és un dels restaurants més emblemàtics de Barcelona, amb més de 176 anys d’antiguitat. Pertany a una família dedicada des de fa més de 300 anys a la restauració. La cuina és catalana i mediterrània, basada en l’ús de productes naturals i de temporada. Disposa de diferents sales i salons i ofereix un servei impecable. Imprescindible reserva al tel. 93 319 30 33 o reserves@7portes.com Horari: obert els 365 dies de l’any de 13 h a 01 h. Cuina ininterrompuda i música de piano a les nits. www.7portes.com Restaurant 7 Portes Passeig d’Isabel II, 14, Barcelona

Oferta vàlida fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia al restaurant.

11


www.subscriptorsdelavanguardia.com

GASTRONOMIA

LA CAVA

Albert Marimon, premi Cuiner de l’Any

BOHÈMIC BISTRO

Un restaurant per delectar els nostres sentits

15 %

Dte.

15% de descompte en el “Menú Especial”

15

®Anna Calafell

%

Dte.

15% de descompte sobre el total de la factura (vins i begudes no inclosos) A La Cava intenten unir tradició i autenticitat, cuinen com recordem que ho feien la nostra mare i àvia, però al segle XXI. Albert Marimon, xef del Restaurant La Cava, ha estat recentment guardonat amb el premi Cuiner de l’Any. Informació i reserves al tel. 973 311 380 La Cava C/ Mestre Güell, 5, Tàrrega (Lleida)

Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. No acumulable a altres descomptes. Imprescindible identificar-se com a Subscriptor de La Vanguardia en el moment de la reserva o al restaurant.

FINCA MAS SOLERS

Ideal per a tot tipus de celebracions

5%

Reserves al tel. 93 424 06 28 identificant-se com a Subscriptor de La Vanguardia. Bohèmic Bistro C/ Manso, 42, Barcelona

Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. No acumulable a altres descomptes. El “Menú Especial” inclou: aperitiu, entrant fred, entrant calent, peix, carn, formatges i postres. Preu del “Menú Especial” sense descompte: 55 €.

EL MAGATZEM

Cuina de mercat i tapes davant el mar, al Port Vell

20 %

Dte.

20% de descompte sobre el total de la factura La seva petita i relaxada terrassa la converteixen en la perfecta alternativa per a un ambient íntim i acollidor amb vistes al Port Vell. www.elmagatzem.cat · eventos@elmagatzem.cat · Tel. 93 221 06 31 Restaurant El Magatzem Plaça Pau Vila, 1, Barcelona Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. No acumulable a altres descomptes.

COLLAGE

Cuina non-stop per dinar bo, bonic i barat

Dte.

5% de descompte en els serveis de restauració per a casaments i esdeveniments Els jardins, els elegants salons i l’alta gastronomia internacional fan de Finca Mas Solers el lloc perfecte per a qualsevol tipus d’esdeveniment. www.fincamassolers.com · massolers@fincamassolers.com · Tel. 93 893 36 66 Oferta vàlida fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a la recepció de la Finca Mas Solers. Descompte no aplicable a altres ofertes ni promocions.

CAL PINXO PALAU DE MAR

Ambient mediterrani, pesquer i familiar

15

%

Dte.

15% de descompte en la carta sobre el total de la factura Àmplia terrassa amb les millors vistes del Port Vell. Especialitzat en cuina marinera i paelles. Horari continu de 12:30 a 23:30 h. www.calpinxo.com · reserves@calpinxo.com · Tel. 93 221 22 11 Cal Pinxo Plaça Pau Vila, s/n, Port Vell, Barcelona

Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. No acumulable a altres promocions.

12

20

%

Dte.

20% de descompte en la carta sobre el total de la factura El Restaurant Collage es basa en una cuina d’inspiració mediterrània i ofereix un ambient de tipus industrial, càlid i de disseny elegant. A més, és un lloc indicat per prendre una copa ja que té una àmplia oferta de ginebres i vodkas prèmium o la carta afterwork de combinats. Horari Restaurant Collage: cuina non stop de 8 h a 00 h collagebcn.com · www.grupferre.com · Tel. 93 200 83 25 Restaurant Collage C/ Calvet, 16, 08021, Barcelona Ofertes vàlides fins al 30/04/14 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada.


GASTRONOMIA

www.subscriptorsdelavanguardia.com

PATAGONIA BEEF & WINE

Les millors carns argentines en un ambient elegant i acollidor

15

%

Dte.

15% de descompte en la carta sobre el total de la factura, de dilluns a diumenge (excepte dissabte) Allotjat en un emplaçament únic de Barcelona, l’antiga i elegant Joieria Sunyer del 1914, Patagonia Beef & Wine conserva molts dels trets característics de l’antiga joieria integrant-los a un ambient contemporani, ampli, elegant i acollidor. La seva especialitat són les suculentes carns portades directament de l’Argentina, acuradament seleccionades i sota un estricte seguiment, provinents de caps de bestiar criats en excel·lents pastures a l’aire lliure. Seleccionat per la Guia Michelin España-Portugal. Guanyador del Travelers’ choice 2012 concedit per Trip Advisor. Imprescindible reserva al tel. 93 304 37 35 o a info.bcn@patagoniabw.com identificant-se com a Subscriptor de La Vanguardia (resposta de confirmació necessària). www.patagoniabw.com Patagonia Beef & Wine Gran Via de les Corts Catalanes, 660, Barcelona

Descompte vàlid fins al 30/04/14 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. No acumulable a altres ofertes ni als menús.

PLATJA CA LA NURI

Cuina tradicional, arrossos i cuina marinera a la Barceloneta

20

%

Dte.

20% de descompte en la carta, de dilluns a divendres (begudes no incloses)

CASA CALVET

Cuina de creació pròpia

15

%

Dte.

15% de descompte* sobre el total de la factura

Sigui l’estació de l’any que sigui sempre és un plaer dinar al costat del mar. Al Platja Ca la Nuri podràs provar els millors arrossos i productes del mar i de temporada amb unes vistes incomparables a primera línia de mar.

El Restaurant Casa Calvet va obrir les seves portes el 1994. Des d’aleshores, el xef Miquel Alija elabora una cuina de creació pròpia, plena de matisos i original, que incorpora la creació culinària més actual amb la sòlida tradició mediterrània.

www.calanuri.com · platja@calanuri.com · Tel. 93 221 37 75 Platja Ca la Nuri Pg. Marítim de la Barceloneta (platja del Somorrostro)

Imprescindible identificar-se com a Subscriptor de La Vanguardia en el moment de la reserva o en arribar al restaurant. www.casacalvet.es · restaurant@casacalvet.es · Tel. 93 412 40 12 Casa Calvet C/ Casp, 48, Barcelona

Descompte vàlid de l’01/12/13 al 28/02/14 (excepte dies festius), per a màxim 4 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. Aplicable al total de la factura, no acumulable a altres ofertes ni als menús diaris i no vàlid per a grups. Imprescindible reserva prèvia.

Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. *No acumulable a altres ofertes ni vàlid per al Menú Feiners.

13


www.subscriptorsdelavanguardia.com

GASTRONOMIA

EL POU DE LLAVANERES

Plats d’autor inspirats en la tradició

COLMADO DEL SOL

Restaurant familiar amb menjar mediterrani casolà

20 %

Dte.

20% de descompte en la carta sobre el total de la factura

20

%

Dte.

20% de descompte en dinars i sopars a la carta sobre el total de la factura, divendres i dissabte El Pou de Llavaneres, una excel·lent opció al Maresme. Un establiment on poder menjar a la carta receptes d’alt nivell gastronòmic, gaudir d’una terrassa i un jardí, degustar aliments fets a la barbacoa amb brasa d’alzina o assaborir un clàssic còctel en un entorn relaxat... Horari: Obert divendres i dissabte fins a l’01/04/14 www.elpou.es · Tel. 93 792 76 93 Restaurant El Pou de Llavaneres C/ Sant Pere, 43-45, Sant Andreu de Llavaneres (Barcelona) Descompte vàlid fins al 01/04/14 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. Imprescindible identificar-se com a Subscriptor en realitzar la reserva o en arribar al restaurant. No acumulable a altres descomptes.

MAS DE CAN RIERA

Casaments, celebracions, esdeveniments empreses i menú degustació

10

Oferta vàlida fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia al restaurant. Descompte no acumulable a altres promocions ni vàlid per als Salons Privats.

ANTIGUA

Cuina mediterrània d’autor

25 %

Dte.

25% de descompte en la carta sobre el total de la factura (begudes no incloses) www.antiguarestaurante.com · Tel. 93 414 73 84 Restaurant Antigua C/ Marià Cubí, 59, Barcelona Descompte vàlid fins al 31/12/13 (excepte Festes de Nadal i Cap d’Any) per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al restaurant. No acumulable a altres descomptes.

MIRALLES

Gastronomia de la Terra Alta

2x1

� 2x1* en dinars i sopars gastronòmics i tastets (begudes no incloses) � 50% de descompte en el sopar gastronòmic + nit a l’hotel Les Capçades (allotjament i esmorzar)

%

Dte.

� 10% de descompte en menú diari i menú degustació � 5% de descompte en menú de casaments i celebracions El Mas de Can Riera és un exclusiu restaurant dissenyat per a la celebració de banquets i celebracions. Un espai ampli i innovador on celebrar el seu casament o celebració en plena naturalesa, al mig del bosc i al costat de Sabadell. www.mascanriera.com · info@mascanriera.com · Tel. 93 715 29 35 El Mas de Can Riera c/Juli Garreta, s/n, Barcelona Oferta vàlida fins al 31/12/13 i no aplicable a altres descomptes ni promocions. Descompte aplicable per a casaments en divendres i diumenge, exclosos els dissabtes. IMPRESCINDIBLE reserva prèvia i presentar la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a la recepció del Restaurant. Preus dels menús sense descompte: diari 18,50 €, degustació 32 €.

14

Aquest restaurant ofereix cuina mediterrània casolana, arrossos, llagostes, costelles..., a més de més de 300 cerveses d’importació i menjar per emportar. www.bruc71.com · Tel. 93 216 08 08 - 935 288 280 Restaurant Colmado del Sol C/ Consell de Cent, 383 (Barcelona)

Imprescindible realitzar resèrvia prèvia i identificar-se com a Subscriptor de La Vanguardia. www.hotelmiralles.com · Tel. 977 43 55 55

Ofertes vàlides fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada. No acumulables a altres promocions i subjectes a disponibilitat. *Els dinars i sopars gastronòmics i els tastets són menús especialment preparats, no donen dret a elecció.

BRUC71

Tapes al centre de Barcelona

50 %

Dte.

� 50% de descompte en el “Menu Clàssic”, per només 14,90 € � 20% de descompte en la carta sobre el total de la factura www.bruc71.com · info@bruc71.com · Tel. 93 216 08 08 - 93 528 82 80 Restaurant Bruc71 c/ Bruc, 71, Barcelona Prèvia confirmació per a les dates del 10 al 26 de desembre, trucant al tel. 93 216 08 08

Ofertes vàlides fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia al restaurant. Descompte no acumulable a altres promocions ni vàlid per als Salons Privats. Preu del “Menu Clàssic” sense descompte: 29,80 €.


GASTRONOMIA PORT DE SITGES AIGUADOLÇ

Un lloc ideal per gaudir de la millor gastronomia i oci vora el mar

10

%

Dte.

� 10% de descompte en els restaurants, bars i discoteca del Port de Sitges Aiguadolç: La Cucanya - Rosario - Atzavara - Nirvana La Taberna del Puerto - La Pizzeria del Puerto - La Terraza El Cafè de la Plata - Laury - Stix - Magoa - Sweetpacha www.portdesitges.com · Tel. 93 894 26 00 Port de Sitges Aiguadolç Torre de Capitania, s/n, Sitges (Barcelona)

Ofertes vàlides fins al 01/03/14 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada, excepte en el Sweet Mar que són dues persones per targeta. No acumulables a altres descomptes. Imprescindible realitzar reserva prèvia.

LA PASTISSERIA

La innovació i l’excel·lència fetes pastissos

www.subscriptorsdelavanguardia.com

CENTRAL CAFÉ PELAI

Cuina senzilla, saludable i internacional

Gratis � Cafè gratis de 7:30 a 9 h del matí, i també amb la compra de qualsevol altra consumició durant tot el dia � 2x1 en amanides i entrepans planxats Central Café Pelai, ubicat al centre de Barcelona, ofereix un tipus de cuina senzilla, saludable, internacional i molt saborosa, ideal per al nostre ritme urbà i amb tota la carta llesta per emportar... HORARI CENTRAL CAFÈ PELAI: de dilluns a divendres de 7:30 a 22:30 h · dissabte de 8 a 23 h · diumenge de 9 a 22:30 h www.centralcafe.es · Tel. 93 481 39 23 · 646 08 43 21 Central Café Pelai Centre Comercial El Triangle Pelai Ofertes vàlides fins al 30/04/14 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada al Central Café Pelai. Vàlid un únic cafè gratis per dia per cada targeta.

ESPAISUCRE

L’únic restaurant de postres del món

15 %

Dte.

15% de descompte sobre el total de la factura, de dimarts a divendres

10

%

Dte.

10% de descompte en tots els pastissos Josep Guerola, Campió del Món de Pastisseria l’any 2011, dóna als seus pastissos un toc innovador i modern. Ha innovat el món de la pastisseria, enriquint els sabors dels pastissos tradicionals amb unes textures, colors i sabors nous que donen a les seves peces una entitat sorprenent. Assaborir-los és gaudir d’una experiència exquisida, única i perdurable. A La Pastisseria podràs trobar el pastís més idoni per a qualsevol festa o celebració. www.lapastisseriabarcelona.com · Tel. 93 451 84 01 La Pastisseria C/ Aragó, 228, Barcelona Oferta vàlida fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a La Pastisseria de Barcelona i no acumulable a altres promocions. Preu dels pastissos sense descompte: de 20 a 40 € segons pastís i mida.

Reserva al tel. 932 681 630 (mínim 48 h d’antelació) www.espaisucre.com Espaisucre C/ Princesa, 53, Barri del Born-La Ribera (Barcelona) Descompte vàlid fins al 31/12/13, de dimarts a divendres, i per a màxim 2 persones per targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Descompte no acumulable a altres ofertes o promocions.

LE PAIN QUOTIDIEN

Fleca, pastisseria i restaurant amb ingredients 100% ecològics

15 %

Dte.

15% de descompte en dinars i sopars a la carta i en el servei de càtering www.lepainquotidien.es · Tel. 93 467 52 66 Le Pain Quotidien C/ Provença, 300, Barcelona Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a 2 persones presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia. No acumulables a altres promocions.

15


GASTRONOMIA

www.subscriptorsdelavanguardia.com

MAS GOURMETS

El teu espai d’experiències gastronòmiques

5

%

Dte.

5% de descompte a tots els establiments (Barcelona i Madrid) Mas Gourmets, la cadena de xarcuteries de referència amb més de sis dècades de trajectòria a la ciutat de Barcelona, i ara també a Madrid, compta amb 15 establiments i, d’entre els seus selectes productes, destaquen la gran varietat de pernils, embotits, degustacions, formatges, sofregits, especies, cremes, conserves o aigües. Consulta els establiments a www.subscriptorsdelavanguardia.com www.masgourmets.com Descompte vàlid fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a la botiga. No acumulable a altres promocions.

AAFF QUE FEM?.pdf

2

13/11/13

VIOKO

Gelats, xocolates i experiències

50

%

Dte.

50% de descompte en la compra d’una rajola de xocolata negra, amb llet o blanc de 1/2 kg + regal d’1 macaró A Vioko fan gelats, xocolates i pastisseria. Per això trien els millors productes i els porten des de tots els racons del món: pistatxos de l’Iran, xocolata belga, flors franceses, avellanes del Piemonte italià... que de la mà de la seva xef pastissera Lucila Baiardi es transformen en delícies. www.vioko.es · info@vioko.es · Tel. 93 221 06 52 Vioko Passeig Joan de Borbó, 55, Barcelona Oferta vàlida fins al 28/02/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia al taulell. No acumulable a altres promocions vigents. Preu de la rajola de xocolata: 22 €.

16:55

LA SELECCIÓ DE DESEMBRE

del Club de Vins La Vanguardia

49 s Per nomé

GRATIS 1 MOSTRA DE CAVIAROLI

C

M

n Valorat e 85€

Regal de les noves gotes d'oli capturades

Y

CM

Club de Vins La Vanguardia presenta la nova forma de gaudir de l'oli d'oliva: Caviaroli, una explosió de mediterrani en desenes de gotes d'oli capturades. Prova la intensitat i l'aroma de l'oli d'oliva verge extra en una explosió de sabor.

MY

CY

CMY

K

Mostra de 20 g Caviaroli d'oli d'oliva verge extra varietat arbequina

5% DE DESCOMPTE ADDICIONAL SI ETS MEMBRE DEL CLUB DE SUBSCRIPTORS DE LA VANGUARDIA, O SI PAGUES AMB RACC MASTER

SENSE COMPROMÍS MENSUAL INFORMA’T I DÓNA’T D’ALTA A:

www.clubdevinslavanguardia.com

9 02 881 640

IMPORTED BY EUROSELECCIÓ

*Despeses de manipulació i enviament per a tota la Península: 5’5 €. Despeses per a les Illes Balears: 8’5 €. Enviament en caixa Isopack®, dissenyada especialment per al Club, conserva els atributs del vi i garanteix l’entrega en les millors condicions. Descompte del 5% per a Subscriptors de La Vanguardia en edició paper, que hauran d’identificar-se com a tal en el moment de l’alta, així com per als usuaris de la targeta RACC Master. Els descomptes no són acumulables.

16


COMPRES

www.subscriptorsdelavanguardia.com

LA SIRENA

Congelats com enlloc més

4

Dte.

4 € de descompte per una compra superior a 25 €, vàlid fins al 06/01/14 La Sirena són especialistes en congelats i t’ofereixen una gran varietat de productes amb una excel·lent relació qualitat-preu, seleccionats i elaborats amb totes les garanties. www.lasirena.es · Tel. 900 21 06 21 Botigues La Sirena a Catalunya, Madrid, València, Aragó, Castella i Lleó i Andorra Oferta vàlida fins al 06/01/14 per als Subscriptors de La Vanguardia. *Excepte per a compres online, telefòniques ni establiments de les Illes Balears. Imprescindible presentar el cupó de descompte La Sirena juntament amb la teva targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Oferta no acumulable a altres descomptes i promocions, cupó bescanviable una única vegada per cada targeta de Subscriptor validada durant la vigència de la promoció.

4

4 € de descompte per una compra Dte. superior a 25 €

Informació: www.lasirena.es Tel. 900 21 06 21

Oferta vàlida fins al 06/01/14. OFERTA EXCLUSIVA PER A SUBSCRIPTORS DE LA VANGUARDIA, IMPRESCINDIBLE PRESENTAR AQUEST CUPÓ JUNTAMENT AMB LA TARGETA DE SUBSCRIPTOR DE LA VANGUARDIA. DESCOMPTE APLICABLE FINS Al 06 DE GENER DE 2014 EN QUALSEVOL ESTABLIMENT FÍSIC DE LA SIRENA. PROMOCIÓ NO ACUMULABLE AMB ALTRES CUPONS, PROMOCIONS O DESCOMPTES QUE LA SIRENA PUGUI OFERIR AlS SEUS CLIENTS. CUPÓ NO BESCANVIABLE PER DINERS EN METÀL·LIC. EN CAS DE NO ESGOTAR-SE EL VALOR FACIAL DEL MATEIX, NO ET SERÀ RESTITUÏDA CAP QUANTITAT. VÀLID UN CUPÓ PER DIA I COMPRA.

17


www.subscriptorsdelavanguardia.com

COMPRES

MONTSE INTERIORS

Roba per a la llar i llenceria

Regal � Regal exclusiu* per cada compra superior a 50 € � 10% de descompte en tots els productes de la botiga de l’Eixample (C/ Girona, 33) Montse Interiors posa a la teva disposició 18 punts de venda i botiga online que estan al teu servei resolent totes les teves necessitats, i oferint-te una gran gamma i varietat de productes amb les millors marques i les llicències originals més actuals, donant-li un servei personalitzat de confecció a mida i oferint sempre una bona relació de qualitat-preu. Montse Interiors ofereix confecció a mida i productes de fabricació pròpia. Podràs trobar tot tipus de roba per a la llar i llenceria: alfombres, banderes autonòmiques, roba de bany i platja, roba de llit, roba de cuina, coixins, edredons, cortines, roba de Nadal, fundes de sofà, roba infantil i de nadó, mantes, roba de taula, pijames, roba per a cases rurals i petits hotels…

www.montseinteriors.com

Ofertes vàlides fins al 30/04/14 presentant la targeta de Subscriptor a les botigues Montse Interiors.*Collaret, marc de fotos, capsa o complements de Nadal (en funció d’existències).

CASA VIVA

Més vida per a casa teva

WATTFOLD

Un nou concepte de bicicleta: urbana, elèctrica i plegable

10 %

Dte.

10% de descompte en la compra de la bicicleta elèctrica plegable Wattfold

10

%

Dte.

10% de descompte* als articles de les botigues Des de petit mobiliari, productes de decoració, accessoris de bany, articles de taula, estris de cuina... fins a tota mena de solucions per a la teva llar. A casa viva deixen al teu abast aquelles coses que necessites perquè amb petits detalls construeixis grans llars. casa viva disposa d’una xarxa de 30 botigues esteses per Catalunya, València, Aragó, La Rioja, Andorra, País Basc i Madrid.

Menys esforç, més comoditat, menys temps, més velocitat, menys contaminació, per només 899 €. www.wattfold.com · Tel. 902 090 268 Oferta vàlida presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a les botigues Wala. No acumulable a altres promocions. Preu sense el descompte 999 €. Finançament 0% interès, fins a 12 mesos.

AU NOM DE LA ROSE

Bouquetes, rams de flors, cistelles i aromes de rosa

20 %

Dte.

20% de descompte en tots els productes de la floristeria

Consulta quina és la teva botiga més propera a www.casaviva.es

A Au nom de la rose els encanta ajudar-te a trobar les flors més boniques per al teu ram, amb la rosa com a gran protagonista.

Oferta vàlida fins al 30/04/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia. *No acumulable a altres promocions vigents a la botiga.

Oferta vàlida fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a la floristeria. No acumulable a altres ofertes o promocions vigents.

18

Consulta les botigues a www.aunomdelarose.es


COMPRES NICE THINGS

Roba i complements per a dona i nena amb estil propi

10

%

Dte.

10% de descompte en totes les botigues de Catalunya La cura dels detalls, l’originalitat, la comoditat, la personalització i estil propi són les màximes de nice things. Una marca de roba i complements pensada per a dones i nenes de qualsevol edat, que busquen una moda personalitzada i amb la qual sentirse còmodes. Consulta les botigues de Barcelona, Girona i Reus a www.nicethings.es

Oferta vàlida fins l’01/04/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a les botigues. No vàlida en períodes de rebaixes ni acumulable a altres promocions.

www.subscriptorsdelavanguardia.com

BOTIGA UB

Descobreix el marxandatge oficial de la UB

Regal Regal d’una tassa UB, comprant una samarreta o dessuadora oficial de la Universitat de Barcelona El marxandatge oficial de la UB vol apropar la Universitat de Barcelona a la ciutadania amb una gamma de productes que inclou samarretes, dessuadores i gorres, i una línia d’accessoris, de dissenys originals i exclusius, entre els que podràs trobar tasses, bosses, bolígrafs, llibretes... botigaub@ub.edu · www.ub.edu/store · Tel. 93 402 09 77 Botiga UB (Edifici Històric) · Gran Via de les Corts Catalanes, 585, Barcelona

Oferta vàlida fins al 30/04/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a la Botiga UB (Edifici Històric). No acumulable a altres promocions. Preu de la tassa UB sense descompte: 5,85 €.

LA ROCA VILLAGE CHIC OUTLET SHOPPING® Chic Shopping de grans marques

Regal � 10% de descompte addicional a totes les boutiques � I a més, regal d’una exclusiva bossa* La Roca Village Chic Outlet Shopping®, amb més de 100 boutiques de les firmes nacionals i internacionals de moda més prestigioses, ofereix descomptes de fins al 60% sobre el preu original. La Roca Village Chic Outlet Shopping® compta amb: Bdba, Bikkembergs, Diesel, Escada, Hackett, Hoss Intropia, La Perla, Pretty Ballerinas, Sandro, Tous... i moltes més! LaRocaVillage.com · Tel. 93 842 39 39 La Roca Village Chic Outlet Shopping® Autopista AP-7 (Sortida 12 “Cardedeu”), La Roca del Vallès (Barcelona)

Descomptes vàlids fins al 31/12/13. Presentar la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a la Recepció del Village per rebre la Targeta VIP de La Roca Village. *Regal limitat a 200 unitats i a un per persona presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a la Recepció del Village. No acumulables a altres promocions.

19


www.subscriptorsdelavanguardia.com

COMPRES

PEDRALBES CENTRE Un centre amb estil propi

2x1

� 2x1* en l’entrada a la pista de gel. Vàlid fins al 06/01/14 � Regal Bossa** edició limitada Gaudeix a Pedralbes Centre de la pista de gel a l’aire lliure, que trasllada l’esperit del Rockefeller Center des del 1999 i impulsor d’iniciatives com Intenz Diagonal by The Shopping Night Barcelona. Consulta els horaris a www.pistadegelpedralbescentre.com Visita la selecció de botigues Pedralbes Centre: Be, Zara Home, Furest, Nespresso, Tascón, Choc Shop, Timberland Store, Javier Simorra, Clarks, Verde Esmeralda, Sueños Negros, Didacmanía, Little & Cool o ,248. Horari: obert de dilluns a dissabte de 10 a 21 h www.pedralbescentre.com Pedralbes Centre Av. Diagonal, 615, Barcelona

*Comprant una entrada te’n donen dues, vàlid per 1 persona per targeta de Subscriptor de La Vanguardia. No inclou guants.** Pots recollir la teva bossa en el punt d’informació (Planta C) presentant la teva targeta de Subscriptor. Promoció vàlida fins a exhaurir existències. Ofertes vàlides únicament pel titular de la targeta de Subscriptor de La Vanguardia.

CATALANA DE TOLDOS

Tendals, pèrgoles, screens, para-sols, cortines...

15

%

Dte.

15% de descompte en tots els productes Catalana de Toldos és una empresa amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la protecció solar exterior i interior. Des de la màxima qualitat, donen solucions per a oficines, comerços, hostaleria, jardins, terrasses i balcons. Compten, a més, amb un nou departament de cortina decorativa per a interior. Els seus dissenys són sempre confeccionats a mida i instal·lats pel seu propi equip de professionals. Pots visitar-los i t’atendran amb professionalitat i cordialitat, o bé pots posar-te en contacte amb ells perquè un tècnic passi pel teu domicili. www.catalanadetoldos.cat Tel. 93 325 69 70 Tel. 93 423 00 26 Catalana de Toldos Gran Via de les Corts Catalanes, 478, Barcelona

Oferta vàlida fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a la botiga. No acumulable a altres promocions.

20


COMPRES

www.subscriptorsdelavanguardia.com

CALBET ELECTRODOMÈSTICS

Descomptes en electrodomèstics, electrònica... i molt més

Fins a %

20

Dte.

� 20% de descompte a la botiga de mobles de cuina Integral cuines � 12% de descompte en petit electrodomèstic (planxes, cafeteres...) � 10% de descompte en gamma blanca (rentadores, frigorífics, rentaplats...) i climatització (aire condicionat i calefacció) � 5% de descompte en electrònica de consum (TV, DVD, càmeres, àudio...) CALBET és una cadena de botigues d’electrodomèstics, electrònica, informàtica i telefonia mòbil, que actualment té més de 40 establiments. La seva filosofia es basa en tres conceptes: - Servei: tenen un tracte personal i directe amb els clients, assessorant i oferint els serveis que necessiten. - Professionalitat: els seus comercials s’actualitzen contínuament, per tal que puguin informar de les novetats que es produeixen constantment al mercat. - Competitivitat: disposen de les millors marques de les diferents famílies de productes a uns preus molt competitius, i fan, a més, ofertes i promocions cada mes. El seu compromís és la qualitat dels productes que comercialitzen i la garantia de servei dels seus venedors. www.calbet.es Botigues CALBET a Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona i Illes Balears Ofertes vàlides fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a les botigues. Descomptes aplicables sobre els preus de venda final. No acumulables a altres ofertes o promocions.

K-TUIN

El major distribuïdor de productes Apple

10

%

Dte.

� 10% de descompte en accessoris Apple i no Apple � 5% de descompte en productes Apple*: Ordinadors i iPad Descomptes disponibles a www.k-tuin.com per a productes i accessoris Apple, i també a les botigues K-tuin de Barcelona, Andorra, Saragossa, Madrid, Alacant, Bilbao, València i Pamplona.

PADELNET.ES

Distribuidor Oficial Sidespin

10

%

Dte.

� 10% de descompte en tots els productes + regal* d’un overgrip o protector a través de WWW.PADELNET.ES � Despeses d’enviament gratis comprant dues o més pales o per compres superiors a 150 € info@padelnet.es · WWW.PADELNET.ES

Botiga k-tuin Barcelona: C/ Muntaner, 334 · Tel. 934180203 · de dilluns a dissabte de 10 a 21 h

Consulta totes les botigues a www.subscriptorsdelavanguardia.com Descomptes vàlids fins al 10/01/14 presentant la targeta de Subscriptor a la botiga. Per a compres online indicar el núm. de targeta de Suscriptor de La Vanguardia. Descomptes no acumulables a altres ofertes i/o promocions vigents. *iPhone i iPad mini no inclosos en la promoció.

Ofertes vàlides fins al 30/04/14 comprant a www.padelnet.es i indicant el codi CLUBLV en el procés de compra. Descomptes aplicables sobre els preus de venda final dels productes, i no acumulables a altres ofertes o promocions en curs. *Vàlid fins a exhaurir existències.

21


www.subscriptorsdelavanguardia.com

COMPRES

BRICORTIN

Tot el que necessitis en ferreteria i bricolatge

15

%

Dte.

� 15% de descompte en tots els productes* � 10% de descompte** en serveis de reparació i instal·lació, comprant el material a la botiga Bricortin és la teva botiga de ferreteria i bricolatge de Barcelona, en la qual podràs trobar tot el que necessitis: Ferreteria, bricolatge, decoració, pintura, parament de la llar, articles per a mascotes, material elèctric, fusteria d’alumini a mida, reparació d’habitatges, rehabilitació de pisos i locals, comunitat de veïns... Bricortin realitza instal·lacions i reparacions de persianes, cortines, mampares, escales, tendals, pintura, aixetes, paviments, llums, manyeria i frontisses, construcció i mobles i armaris a mida. www.bricortin.com Tel. 93 322 83 31 Bricortin C/ Urgell, 280, Barcelona

Oferta vàlida fins al 30/04/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a la botiga Bricortin. *No vàlid en les promocions especials del seu catàleg. **Vàlid únicament comprant material a la botiga, sobre el qual s’aplicarà el 15% de descompte.

CULLIGAN

Descalcificadors, osmosi inversa i dispensadors d’aigua

20

%

Dte.

20% de descompte en equips nous de tractament d’aigua del sector domèstic: descalcificadors, osmosi inversa i dispensadors d’aigua Culligan estudia la solució més adequada per al tractament de l’aigua posant a la teva disposició una extensa gamma de models per a la descalcificació, osmosi inversa, filtració per diferents tècniques, desmineralització i fonts d’aigua. Culligan és l’empresa americana líder mundial en tractament d’aigua present a més de 99 països amb el tractament de l’aigua per a municipis, indústries, sector serveis i particulars (llar i piscina). T’assessora en matèria de tractaments químics per al manteniment o per a problemes preexistents i disposa d’un ampli servei de recanvis i sal. Sempre hi ha una solució Culligan al teu problema d’aigua! www.culligan.es domestico.ventas@culligan.es Tel. 93 565 33 00 Culligan España C/ Trepadella, 12, Castellbisbal

Oferta vàlida fins al 30/04/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia en el moment de contractar el producte.

22


COMPRES LA MALLORQUINA

Roba per vestir la teva cuina, taula, bany, llit…

www.subscriptorsdelavanguardia.com

DOCTOR VEG

Fruita i verdura ecològica de temporada de l’Empordà, directa a casa

25 %

Dte.

20

� 25% de descompte* en la primera compra + regal 1/2 dotzena d’ous � 5% de descompte* en les següents comandes + regal 1/2 dotzena d’ous durant les teves 5 primeres comandes

%

Dte.

20% de descompte a tots els productes de la marca La Mallorquina La Mallorquina ofereix noves propostes per vestir la llar, sempre seguint les tendències de la moda més actual. Col·leccions pròpies creades per al confort i sempre amb el compromís dels millors preus. A La Mallorquina trobaràs fundes nòrdiques, jocs de taula, jocs de llençols, edredons, farcits nòrdics, vànoves, mantes, plaids, fulards, cortines fundes de coixí, roba de bany... Consulta les botigues de La Mallorquina a www.subscriptorsdelavanguardia.com Oferta vàlida fins al 31/12/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a qualsevol de les botigues La Mallorquina (excepte outlets i botiga aeroport). No acumulable a altres promocions.

www.doctorveg.es · info@doctorveg.es · Tel. 93 205 90 73 Doctor Veg C/ Manuel de Falla 3, local 2 Barcelona

Ofertes vàlides fins al 28/02/14. *Aplicables a productes extres: caixa extra de taronges, patata, ceba, pa, oli, ous, etc.

GENUINUS

Menjar sa i variat en un clic

7€

Dte.

7 € de descompte per cada compra superior a 40 € realitzada a través de www.genuinus.com Aliments 100% naturals i directament del productor. Genuinus te’ls porta a casa en una sola comanda amb la freqüència que desitgis. Tel. 93 160 01 24 Oferta vàlida fins al 31/12/13. No acumulable a altres promocions.

E X C L U S I U

Registra’t a l’e-news

i rep les ofertes més exclusives! Si estàs registrat a www.lavanguardia.com marca Vull rebre les novetats en ofertes i descomptes la casella "Vull del Club de Subscriptors" a l'apartat “Modifica les teves dades personals”

s e-new

I si encara no estàs registrat, registra’t gratis a

www.lavanguardia.com

23


24


SALUT I BELLESA CALDEA

Una escapada per desconnectar a Andorra

www.subscriptorsdelavanguardia.com

2x1

• 2x1* en l’entrada general + massatge express 10’ • 30% de descompte* en l’entrada General + Nit d’Hotel 3* o 4* • Plat del dia* gratis al comprar l’entrada general + massatge 20’ • 12% de descompte en totes les entrades, serveis i paquetes Caldea + Hotel publicats a www.caldea.com En un entorn de ciutat i muntanyes, Caldea utilitza totes les propietats de les aigües termals de les fonts de les Escaldes-Engordany, que formen part de les més càlides de tot el Pirineu. Sòdiques i sulfuroses, untuoses com el plàncton termal, produeixen una acció antiàlgica, cicatritzant, descongestionant i antial·lèrgica. Reserva prèvia a booking@caldea.ad o trucant al tel. 902 932 025  www.caldea.com Caldea Parc de la Mola, 10, AD700 Escaldes-Engordany (Principat d’Andorra)

Consultar la validesa de les ofertes a www.subscriptorsdelavanguardia.com (Ofertes i descomptes). És imprescindible identificar-se com a Subscriptor de La Vanguardia en el moment de realitzar la reserva i presentar la targeta de Subscriptor a l’entrada. *Plat de dia + postre + begudes al restaurant Oasis.

BENESTAR, CENTRES D’ESTÈTICA Cuida’t com una celebrity

40

%

Dte.

40% de descompte en el tractament Oxigen “Antiaging” Tractament cutani amb OXIGEN “ANTIAGING”, a la cara, coll i escot; tant per a dones com per a homes. Duració del tractament: 55 min. Ideal per prevenir o pal·liar els signes d’envelliment i per lluir un rostre més bonic. www.benestar.es · Tel. 902 30 30 93

RAFFEL PAGES

Centres de perruqueria i estètica

15

%

Dte.

15% de descompte en tots els serveis de perruqueria i estètica* als centres Raffel Pages adscrits a l’oferta Raffel Pages es caracteritza per estar format per un equip creatiu, formació constant i un sistema de feina ràpid i de qualitat. És una firma de perruqueria innovadora, àgil i fresca. Centres Raffel Pages a: Barcelona, Sabadell, Mataró, Vilassar de Mar, Sitges i Vilanova i la Geltrú

Centres d’estètica Benestar BENESTAR BALMES C/ València, 238, Barcelona Tel. 93 488 14 60 BENESTAR CALVET Travessera de Gràcia, 3-5, Barcelona Tel. 93 202 32 63 BENESTAR DIAGONAL Gran Via Carles III, 101, Barcelona Tel. 93 205 25 98 BENESTAR SARRIÀ C/ Negrevernis, 4, Barcelona Tel. 93 280 31 17

Consulta els centres de la promoció a www.subscriptorsdelavanguardia.com (Ofertes i descomptes / Salut i bellesa) www.raffelpages.com Raffel Pages Guillem Tell, 39, Barcelona Tel. 93 218 38 15

Descompte vàlid fins al 31/01/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia al centre. *Preu tarifa del tractament: 66 €. Preu amb descompte: 39 €.

Oferta vàlida fins al 31/03/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia. No acumulable a altres descomptes ni promocions. *Consulta si el teu centre disposa de servei d’estètica.

25


www.subscriptorsdelavanguardia.com

SALUT I BELLESA

INSTITUT FRANCIS

El centre de referència al món de l’estètica

50

%

Dte.

� 50% de descompte en fotodepilació masculina i femenina en la primera sessió i 4x3 en la resta de sessions � 50% de descompte en una higiene facial masculina + targeta de regal* que inclou un 50% de descompte en tall de cabell masculí L’Institut Francis és un centre estètic dedicat a la bellesa i benestar amb una extensa gamma de serveis i tractaments realitzats per un gran equip professional i avalats amb més de 50 anys d’experiència, sent el centre de referència al món de l’estètica. www.institutofrancis.com · info@institutofrancis.com · Tel. 93 317 78 08 Institut Francis Ronda Sant Pere, 18, Barcelona Descomptes vàlids fins al 05/01/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia al centre. No acumulable a altres ofertes o promocions. *Oferta vàlida únicament per a la primera visita. RESERVA HORA prèviament trucant al tel. 93 317 78 08

AUGUSTA NATURAL

Centre d’estètica, medicina estètica i perruqueria d’home i dona

40

%

Dte.

� 40% de descompte en la sessió de làser mèdic � 20% de descompte en tractaments de Peeling facial, vitamines facials, i relleno facial, i 40% de descompte per al segon tractament contractat fins al 31/12/13 � 10% de descompte en la resta de serveis Augusta Natural t’ofereix serveis per a dona i home de perruqueria, medicina estètica i tractaments de bellesa, corporals i facials. Aprofitar al màxim el teu temps lliure, relaxar-se i cuidar-te són només alguns dels avantatges que ofereix Augusta Natural. Les seves instal·lacions de més de 2.000 m2, amb pàrquing al mateix edifici, t’ofereixen un ambient de confiança i professionalitat per relaxar-te i sentir-te bé. www.augustanatural.com · Tel.93 241 67 40 Augusta Natural Via Augusta, 223, Barcelona. Ofertes vàlides fins al 30/04/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia i no acumulables. Horaris: de dilluns a dissabte de 9 a 21 h. Pàrquing gratuït per a clients (1 hora).

26

STETIKXPRESS

Última tecnologia en depilació permanent

+

60

%

Dte.

� Cames completes per làser de díode per 55 €/sessió* � Cames completes + engonals + aixelles per làser de díode per 69 €/ sessió* � Engonals + aixelles per làser de díode per 35 €/sessió* � 10% de descompte a la resta de tarifes i productes Stetikxpress aplica la més nova tecnologia en depilació permanent a través del làser de díode, un mètode ràpid i indolor amb uns resultats molt eficaços en l’eliminació del pèl. www.stetikxpress.es · muntaner477@stetikxpress.es · Tel. 93 434 27 95 Stetikxpres C/ Muntaner, 477 (entre Ronda General Mitre I Hercegovina), Barcelona Ofertes vàlides fins al 30/04/14 per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor presentada al centre Stetikxpress de Barcelona. *Descompte contractant pack de 5 sessions. Preus de les sessions de depilació sense descompte: cames completes 160 €, cames completes + engonals + aixelles 240 €, engonals + aixelles 80 €.

COMPAGNIA DELLA BELLEZZA

Perruqueria d’alt nivell al millor estil italià

50

%

Dte.

� 50% de decompte en el primer servei � 25% de descompte en els següents serveis Compagnia della Bellezza és avui la franquícia de perruqueria número u a Itàlia. Amb més de 300 salons especialitzats en la cura de la imatge, compta amb salons als EUA, Amèrica Llatina i a Espanya des de 2005. Un servei d’alt nivell al millor estil italià. Consulta els salons Compagnia della Belleza a www.subscriptorsdelavanguardia.com

Ofertes vàlides fins al 28/02/14, per a tots els serveis de perruqueria i a qualsevol dels salons de tota Espanya, presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Pots sol·licitar els serveis totes les vegades que desitgis durant el període de la promoció. S’aplicarà un 25% de descompte a partir del segon servei.


SALUT I BELLESA

www.subscriptorsdelavanguardia.com

HOFF COSMETICS

Cosmètica anti-aging de màxima qualitat

50

%

Dte.

50% de descompte en tots els productes comprant a través de www.hoff-cosmetics.es Regala un tractament de luxe aquestes Festes! Descobreix l’alta cosmètica d’autor alemanya desenvolupada per la Doctora en Farmàcia Sandra Hoff. La presència d’innovadors agents actius combinats amb bases altament tolerables permeten una penetració extremadament eficient dels actius a través de la pell. Juntament amb l’absència de conservants, perfums, colorants, emulsionants i olis minerals fan un tractament ideal per a mitigar els efectes del pas del temps en pells sensibles i exigents. HOFF Cosmètics vol que disfrutis del privilegi de cuidar la teva pell amb els seus productes, i per això t’inviten a descubrir-los amb aquest descompte de llançament excepcional i exclusiu per als Subscriptors de La Vanguardia. A més, obtindràs mostres gratuïtes amb cada enviament. hoff@hoff-cosmetics.es · www.hoff-cosmetics.es · Tel. 973 39 21 79

Oferta vàlida fins al 15/01/14 comprant a través de www.hoff-cosmetics.es i indicant el número de targeta de Subscriptor de La Vanguardia al moment de realitzar el pagament. No acumulable a altres descomptes i promocions.

MIBA LÁSER

Centre mèdic de referència en depilació làser i medicina estètica

2x1

INSTITUCIÓ DE MEDICINA LLIURE Medicina privada a l’abast de tothom

� 2x1 de descompte en les sessions de depilació làser � 15% de descompte* en la resta de serveis www.mibalaser.es · Tel. 93 488 16 73 MiBa Láser Rambla Catalunya, 62, Ent., 2a A, Barcelona Ofertes vàlides fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia al centre. Consulta les condicions i altres ofertes a www.subscriptorsdelavanguardia.com

HOTEL TERMES MONTBRIÓ

Spa termal amb programes de Bellesa, Relax, Salut i Anti-Aging

2x1

2x1 en l’entrada a l’Espai Termolúdic Aquatonic, fins al 28/02/14 Reserves a www.subscriptorsdelavanguardia.com www.RocblancHotels.com · HotelTermes@RocBlancHotels.com · Tel. 977 814 000 Hotel Termes Montbrió Ctra. T310 - km 10,5 Montbrió del Camp (Tarragona) Oferta vàlida fins al 28/02/14 per al Subscriptor i els seus acompanyants presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a l’hotel.

Quota anual GRATIS Quota anual GRATIS de la Targeta Mèdica Com donar-se d’alta al servei? Accedeix a l’enllaç facilitat a www.subscriptorsdelavanguardia.com (Ofertes i descomptes / Salut i bellesa) i indica el núm. de la targeta de Subscriptor de La Vanguardia al camp “Código tarjeta Suscriptor LA VANGUARDIA”. Rebràs un e-mail amb la confirmació de la petició de la targeta i ja podràs accedir al quadre mèdic únicament amb la teva targeta de Subscriptor de La Vanguardia. www.tarjaiml.com · info@tarjaiml.com · Tel. 902 27 00 00 · Tel. 93 231 44 66 Institució de Medicina Lliure C/ Còrsega, 329, 3r 1a, Barcelona Oferta vàlida fins al 31/12/13. Quota anual sense descompte: 60 €. El preu de cada visita és de 28 €.

27


www.subscriptorsdelavanguardia.com

SALUT I BELLESA

INSTITUT OFTALMOLÒGIC TRES TORRES Referent en les operacions oculars

20

%

Dte.

20% de descompte en tots els tractaments quirúrgics + primera visita gratuïta: cirurgia refractiva, cirurgia de cataractes, cirurgia de presbícia... A l’Institut Oftalmològic Tres Torres saben com d’important són els ulls dels seus pacients i el seu pilar fonamental es basa en la confiança dels seus clients i el saber fer del seu equip. A l’IOTT es troben els millors professionals del sector amb les tècniques més avançades per poder oferir tot el que els ulls necessiten. www.iott.net · iott@iott.net · Tel. 901 30 40 40 Clínica oftalmològica Barcelona Via Augusta, 281-285 Tel. 93 200 98 79 Clínica oftalmològica Sant Cugat del Vallès Av. de les Corts Catalanes, 8 SC Trade Center Tel. 93 594 01 38 Clínica oftalmològica l’Hospitalet de Llobregat C/ Enric Prat de La Riba, 243 Tel. 93 260 06 75 Clínica oftalmològica Mataró Camí de la Geganta, 101-105 Tel. 93 741 61 20 Clínica oftalmològica Granollers C/ Torras i Bages, 80 Tel. 93 840 67 42

Oferta vàlida fins al 31/05/14 per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a les clíniques. No acumulable a altres promocions.

INSTITUT D’OFTALMOLOGIA CASTANERA

Pioner en l’ús de les tecnologies i tècniques més avançades

799€ ull � 799 € per ull* en cirurgia refractiva personalitzada Lasik Zyoptix de miopia, hipermetropia i astigmatisme � 20% de descompte en tots els serveis L’Institut d’Oftalmologia Castanera inclou la totalitat d’especialitats quirúrgiques oftalmològiques: estrabisme i oftalmologia pediàtrica, cirurgia refractiva (miopia, hipermetropia, astigmatisme i vista cansada), cirurgia plàstica de parpelles, diagnòstic i tractament de glaucoma, patologies vitreoretinals i patologies de segment anterior (cataractes, queratocon, etc.). www.institutocastanera.com · info@institutocastanera.com · Tel. 93 217 37 04 Institut d’Oftalmologia Castanera Via Augusta, 20-22, 2n, Barcelona Ofertes vàlides fins al 31/12/13 per al Subscriptor de La Vanguardia i familiars directes presentant la targeta de Subscriptor al centre en el moment de la visita. *Inclou intervenció i revisions postoperatòries fins a l’alta mèdica. No acumulables a altres ofertes i promocions. Finançament disponible.

28

AUDIOCLINIC

Solucions per sentir-hi millor

Fins a %

25

Dte.

� Fins a un 25% de descompte en audiòfons � Revisió auditiva totalment gratuïta i sense compromís T’agradaria entendre millor les paraules? Audioclinic, sempre preocupats per proporcionar als seus clients el millor i el més novedós dins del camp dels ajuts auditius. Audioclinic ofereix els últims avenços en tecnologia i sistemes de diagnòstic. Tel. 93 458 14 73 Audioclinic Passeig de Sant Joan, 179, Barcelona Ofertes vàlides fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia al centre. No acumulables a altres ofertes o promocions.


SALUT I BELLESA

www.subscriptorsdelavanguardia.com

DRS DENTAL

La targeta de salut bucodental amb més avantatges

Gratis

Beneficia’t de tots els avantatges de la targeta DRS Dental, sense pagar la quota anual ni donar-te d’alta Només presentant la teva targeta de Subscriptor de La Vanguardia gaudiràs de tots els avantatges de la targeta DRS Dental a les 70 clíniques disponibles. Accediràs als Serveis gratuïts en higiene bucodental, 1a visita, revisió trimestral, exploracions, radiografies intrabucals, i preus especials en extraccions, implants, pròtesi i d’altres. La quota anual de targeta DRS Dental serà gratis (per als no Subscriptors té un cost de 70 €). www.drsgroup.es · info@drsgroup.es · Tel. 902 023 498

Dental

Oferta vàlida fins al 31/07/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a la clínica.

29


www.subscriptorsdelavanguardia.com

SALUT I BELLESA

IMPLANT CENTERS

Líders en implantologia dental amb més de 15 anys d’experiència

Millor preu garantit* � Implant dental* + funda per 980 € � Més d’un 40% de descompte en emblanquiment dental (des de 29,90 €) i en carilles Somriure Hollywood (des de 150 €) � Finançament a 18 mesos sense interessos � Tractaments gratis: neteja bucal, radiografies periapicals, fluoritzacions i més de 30 tractaments � Fins a un 40% de descompte en la resta de tractaments A Implant Centers ofereixen finançament a mida sense interessos i cobreixen totes les especialitats odontològiques: cirurgia, implantologia, odontopediatria, prostodòncia, ortodòncia, clínica del nadó, odontologia de l’esport, atm, odontologia general, estètica. Alguns dels tractaments (amb el descompte ja aplicat): - Implant dental per 525 € - Placa de descàrrega per 150 € - Endodòncia uniradicular per 75 € www.implantcenters.es · cerdanyolaimplant@live.com · Tel. 93 126 19 70 Implant Centers a Cerdanyola del Vallès, Barcelona, Alella, Pineda de Mar o Castelldefels (pròxima obertura).

Ofertes vàlides fins al 31/07/14 per al Subscriptor de La Vanguardia + 1 acompanyant presentant la targeta de Subscriptor a la recepció. No acumulables a altres ofertes. *Millor preu garantit per a tractaments amb implants.

CLÍNICA BELODONTE

La teva clínica odontològica de referència

Condicions especials � Serveis gratuïts: 1a visita odontològica, una higiene dental anual i radiografies intraorals � 10% de descompte en la resta de tractaments odontològics Alguns dels tractaments (amb el descompte ja aplicat): - Implant + corona des de 999 € - Implants + dentadura completa a partir de 2.500 € - Emblanquiment dental amb sistema Quick White per només 250 € www.belodonte.es · belodonte@belodonte.es · Tel. 93 452 45 45 Urgències odontològiques 24 h: Tel. 617 46 50 45 Clínica Belodonte C/ València, 211, Barcelona Condicions especials vàlides fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a la recepció de la clínica.

30

INSTITUTS ODONTOLÒGICS 25 clíniques dentals al teu servei

25

%

Dte.

� 25% de descompte en implants, pròtesis i ortodòncia (No acumulable a altres promocions vigents) � Higiene bucal per només 22 € � 20% de descompte en qualsevol tractament � Serveis gratuïts: Primera visita, pressupostos, fluoracions i radiografies intrabucals � Finançament fins a 18 mesos sense interessos Instituts Odontològics (IO), una nova manera d’entendre la salut dental: visites agradables, dentistes propers i cordials i còmodes tractaments. Consulta totes les clíniques i serveis a www.ioa.es ioa@ioa.es · Tel. 902 119 321

Ofertes vàlides fins al 31/12/13 per al Subscriptor de La Vanguardia i familiars directes presentant la targeta a les clíniques dentals Instituts Odontològics.


SALUT I BELLESA

www.subscriptorsdelavanguardia.com

GRUP MUTUAM

Residències i apartaments per a gent gran

10

%

Dte.

10% de descompte durant els 6 primers mesos d’estada i 5% de descompte a partir del setè mes als centres residencials “Centre Collserola”, “Residència Mutuam Diagonal” i “Apartaments Collserola” Grup Mutuam t’ajuda amb els qui més estimes. Un equip de professionals garanteix el millor tracte i assistència a la gent gran. S’adapten a les teves necessitats: estades temporals de cap de setmana, períodes de vacances o recuperació de processos hospitalaris (fractures, pròtesis, ictus, ...) i estades permanents. Els “Apartaments Collserola”, apartaments de lloguer amb serveis assistencials i domèstics a Barcelona. Una bona alternativa per viure i conviure quan ens quedem sols o volem estar tranquils podent disposar dels serveis que necessitem adaptats a cada moment. Centre i Apartaments Collserola Passeig de la Vall d’Hebron, 159-169, Barcelona Residència Mutuam Diagonal C/ Llacuna, 120, Barcelona www.mutuam.com · informacio@mutuam.com · Tel. 902 014 110

Oferta vàlida per a nous ingressos a partir de desembre 2013 fins al setembre de 2014, presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a la recepció dels centres al formalitzar l’ingrés. No acumulable a altres promocions i subjecte a disponibilitat de places de cada centre.

GRUPO AMMA

Residències per a gent gran a Catalunya

10

%

Dte.

� 10% de descompte durant els 6 primers mesos d’estada a les Residències Amma de Teià i Sant Cugat del Vallès + 2 sessions de perruqueria i podologia gratis* � 10% de descompte permanent a les Residències Amma d’Horta (Barcelona) i Vilanova del Camí + 2 sessions de perruqueria i podologia gratis* Entre els serveis que ofereixen es pot trobar: fisioteràpia, teràpia ocupacional, treball social, animació sociocultural, psicologia, servei de neteja, bugaderia i restauració, servei mèdic,servei d’infermeria i unitats específiques per a demències i malalts d’Alzheimer. Consulta tots els centres a www.amma.es · Tel. 902 100 999

Ofertes vàlides fins l’01/09/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a la recepció de les Residències Amma. No acumulables a altres promocions i subjectes a la disponibilitat de places de cada centre. *Perruqueria: rentar, tallar i marcar. Podologia: quiropodia.

RESIDENCIAL MAS D’ANGLÍ I RESIDENCIAL MAS PITEU

Espais pensats per a la gent gran

5

%

Dte.

5% de descompte al Residencial Mas d’Anglí i Residencial Mas Piteu de Barcelona + Xec de 150 € de regal per a serveis de perruqueria i quiromassatge Mas d’Anglí Residencial i Mas Piteu Residencial, espais pensats perquè els seus residents gaudeixin de l’elevada qualitat de vida que mereixen, en estades temporals per a una convalescència, rehabilitació o vacances, o estades permanents. Residencial Mas d’Anglí C/ Institut Químic de Sarrià, 43-47, Barcelona Tel. 93 434 22 99 · www.masangli.com Residencial Mas Piteu C/ Nazaret, 67, Barcelona Tel. 93 434 22 55 · www.maspiteu.es Oferta vàlida fins l’01/04/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a la recepció. No acumulable a altres promocions.

31


www.subscriptorsdelavanguardia.com

SALUT I BELLESA

CENTRE ITAE

ÚLTIMS AVENÇOS EN PSICOLOGIA: Utilitzen els mètodes més eficaços en el tractament psicològic

15

%

Dte.

15% de descompte i primera visita gratis ITAE és un centre de psicologia i psiquiatria pioner a Europa pels seus innovadors mètodes de treball, l’eficàcia dels quals està avalada pels resultats obtinguts amb més de 1.600 pacients. Compta amb un equip de psicòlegs clínics, metges internistes i psiquiatres, tots ells de reconegut prestigi internacional i amb una llarga experiència clínica. És el primer centre europeu amb unitats especialitzades. Disposa de: Unitat de trastorns d’ansietat, estrès i depressió; Unitat de Psicologia de la dona; Unitat de problemes de parella; Unitat de disfuncions sexuals; Unitat de Coaching. Nova Unitat Infantil-Juvenil, especialitzada en la prevenció i el tractament dels trastorns d’inici en la infància i adolescència.

STRESS INÚU

Wellness Attitude a Andorra

A ITAE es realitzen tractaments intensius i integrals, tant als seus centres com al domicili del pacient o desplaçant-se on es genera la problemàtica a resoldre. Centre ITAE a Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida www.centroitae.com info@centreitae.com Tel. 902 10 00 06 Oferta vàlida fins al 28/02/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia al centre.

GRAN HOTEL BALNEARI BLANCAFORT SPA TERMAL 4*

3000m2 de zona enjardinada amb piscines exteriors d’aigua termal

1 nit

de regal

1 nit de regal. Descansa 4 nits i paga’n només 3 (537 €/parella)

40

© Jean-Michel Ruols architecte – Laia Buira images

%

Dte.

� 40% de descompte al Programa Ú&Ú � 12% de descompte en totes les entrades, serveis i paquets publicats a www.inuu.com INÚU et recomanarà una de les 5 àrees temàtiques: Bellesa, Cos i ment, Sensorial, Nutrició, i Aqua. INÚU et proposa un viatge cap als teus somnis, cap a les teves il·lusions, cap als teus desitjos, perquè a la fi, recuperis el pols de la teva vida Horaris: tots els dies de 10 a 22 h. Reserva a booking@caldea.ad o trucant al (+376) 800 995 INÚU Parc de la Mola , 10, AD700 Escaldes-Engordany (Principat d’Andorra) Ofertes vàlides per al Subscriptor de La Vanguardia i un màxim de 4 acompanyants, presentant la targeta de Subscriptor a l’entrada. 40% de descompte vàlid fins al 11/04/14. 12% de descompte vàlid fins al 30/11/14. No acumulables a altres promocions vigents.

32

Reserva al Tel.93 860 56 00 o reservas@balnearioblancafort.com www.balnearioblancafort.com Gran Hotel Balneari Blancafort Spa Termal 4* C/ Mina, 7,La Garriga (Barcelona)

Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a l’hotel. No acumulable a altres descomptes. Preu del pack sense el descompte: 704 €/parella (cap de setmana) i 644 €/parella (entre setmana).

CLÍNICAS DORSIA

Medicina estètica amb més de 10 anys al teu servei

50 %

Dte.

� 50% de descompte en medicina estètica � 20% de descompte en cirurgia estètica (refractiva, de pit, facial o genital) � Primera consulta i diagnòstic gratis www.dorsia.es

Ofertes vàlides fins al 31/12/13 per al Subscriptor i familiars directes, presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a les clíniques Dorsia. No acumulables a altres promocions.


MOTOR

www.subscriptorsdelavanguardia.com

LETAMENDI

El teu concessionari Volkswagen, Audi, Seat i Skoda al centre de Barcelona

Revisió

sense IVA � 21% de descompte en revisions de manteniment. Posa a punt el teu vehicle amb Letamendi � Si repares el teu vehicle de planxa*, t’obsequien amb l’import de la teva franquícia (màxim 120 €) Letamendi, el teu concessionari Volkswagen, Audi, Seat i Skoda al centre de Barcelona amb més de 40 anys d’experiència. Serveis: Revisions de manteniment, reparacions mecàniques, reparacions en garantia, planxa i pintura. Venda de vehicles nous i gerència. Servei pre-itv, revisió de seguretat i neteja integral. Horari: de dilluns a divendres de 7:30 a 20 h (ininterromput) i dissabtes de 8 a 14 h www.letamendi.com · Tel. 93 453 88 00 Segueix-los a Facebook i Twitter C/ València, 177, Barcelona

Ofertes vàlides fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia. No acumulables a altres promocions. *L’import del peritatge ha de ser superior a 500 €.

GARAGE RIO

Servei oficial de SEAT, de confiança

21

%

Dte.

� 21% de descompte en revisions de manteniment � 10% de descompte en la resta de reparacions mecàniques i de carrosseria � Condicions especials en la compra de vehicles nous i seminous Qualitat de servei des de les reparacions, a la venda de vehicles nous i/o usats, o la postvenda de serveis d’automoció. Garage Rio SEAT posa a la teva disposició una multitud de serveis per al teu vehicle: canvi d’oli i filtre, pneumàtics i alineat de direcció, recanvis originals, revisions de manteniment, xapa, pintura, vehicles nous, vehicles d’ocasió, vehicles seminous... ventas@garagerio.es · www.garagerio.es Garage Rio SEAT Molins de Rei Avda. Barcelona, 242-244 Tel. 93 680 08 84 Garage Rio SEAT Sant Boi Ctra. Santa Creu de Calafell, 7 Tel. 93 652 62 50

Ofertes vàlides fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia al Garage Rio Molins o Garage Rio Sant Boi. No acumulables a altres descomptes o promocions.

33


www.subscriptorsdelavanguardia.com

MOTOR

CECAUTO

Botigues de distribució de recanvis

21

%

Dte.

21% de descompte en els productes de marca Cecauto a les botigues Cecauto de Catalunya i Balears adscrites a la promoció Cecauto ofereix plataformes de distribució de recanvis en general per a turismes i comercial lleuger a nivell nacional amb la principal finalitat d’oferir el millor servei logístic i venda en línia a través del seu web service. Des de Cecauto Barcelona es dóna cobertura a més de 150 punts de venda repartits a Catalunya, les Balears i Andorra que subministren tot tipus de recanvis de primeres marques. Consulta les botigues amb descompte a www.subscriptorsdelavanguardia.com www.cecauto.com · cecauto@cecauto.com · Tel. 93 510 05 70 Cecauto Barcelona Av. Segle XXI, 69, Viladecans

Oferta vàlida fins al 31/03/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a les botigues Cecauto de Catalunya, les Balears i Andorra adscrites a la promoció.

HOY-VOY L’AUTOESCOLA La primera autoescola low cost!

25

%

Dte.

25% de descompte en el preu dels cursos intensius teòrics hoy-voy és la primera autoescola d’Espanya basada en la filosofia low cost. Et permet reservar i comprar el teu curs teòric i classes de pràctiques en línia a través del web i et recordaran l’hora i lloc de la teva pròxima classe pràctica a través d’una alerta via e-mail o SMS. hoy-voy l’autoescola, la forma més fàcil d’aprendre a conduir! www.hoy-voy.com · hola@hoy-voy.com · Tel. 93 415 55 52 hoy-voy l’autoescola Via Augusta, 59, Barcelona Oferta vàlida fins al 31/12/13. El descompte s’aplica sobre la tarifa de 193 € (IVA inclòs), que inclou: alta, curs teòric intensiu presencial (a escollir segons disponibilitat), material didàctic i accés al test en línia.

34

EUROPCAR

Mou-te al teu aire amb la companyia líder de lloguer de vehicles

21

%

Dte.

� 21% de descompte en lloguers de cotxe a Espanya � 10% de descompte en lloguers de furgonetes a Espanya Europcar, companyia líder europea de lloguer de vehicles amb més de 186.000 vehicles de prestigioses marques. Reserves: a través de l’enllaç facilitat a www.subscriptorsdelavanguardia.com, a través de www.europcar.es indicant el codi 51309840, trucant al tel. 902 50 30 10 o presentar-se a qualsevol oficina d’Europcar. www.europcar.es Descomptes vàlids fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a les oficines de lloguer en el moment de la recollida del vehicle. No acumulables a altres ofertes web.


SERVEIS AUTOCARAVANES DEL VALLÈS Per viatjar amb autonomia i llibertat

10

%

Dte.

10% de descompte en el lloguer d’autocaravanes, per a lloguers superiors a 4 dies Autocaravanes del Vallès posa a la teva disposició la seva flota d’autocaravanes totalment equipades perquè puguis gaudir d’unes vacances o escapada de cap de setmana, amb total autonomia i llibertat. Amb l’autocaravana podràs aixecar-te a la platja, o a peu de pista. Reserva al tel. 93 865 24 03 o a info@autocaravanesdelvalles.com www.autocaravanesdelvalles.com Oferta vàlida fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia. No acumulable a altres ofertes o promocions. Preu lloguer autocaravanes sense descompte: de 93 € / dia a 180 € / dia (segons temporada).

RESIDENCIAL UNIVERSITÀRIA AUGUSTA La teva família a Barcelona

60

%

Dte.

� 60% de descompte en la matrícula � Regal: Règim de Pensió Completa (PC) pel preu de Mitja Pensió (MP) La Residència Universitària Augusta disposa d’habitacions dobles i habitacions individuals equipades amb televisió LCD, nevera i taula d’estudi. Totes les habitacions són exteriors i molt lluminoses. La residència compta amb sala d’estudis, sala de reunions per a treballs en equip (8-10 persones), menjador, sala de jocs i terrassa solàrium. www.residencia-augusta.com · Tel. 93 368 90 99 / 666 862 425 Residència Universitària Augusta Travessera de Gràcia, 96 1er, Barcelona Ofertes vàlides fins al 30/04/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Preus sense descompte: Matrícula 400 €, Extra Pensió Completa de dilluns a divendres 100 €.

www.subscriptorsdelavanguardia.com

PERSOHOME

Els millors professionals de servei domèstic

Gratis � Quota d’alta gratis, si contractes serveis de selecció + gestió d’empleades de la llar � 50% de descompte, si contractes només el servei de selecció Persohome es dedica des de fa 10 anys a la selecció i gestió de personal per a servei domèstic, atenció a persones grans i cura de nens. Cobreix totes les necessitats que a una família se li puguin presentar, des de la cura dels més petits a l’atenció dels més grans, passant per les tasques domèstiques de neteja, cuina, planxa, compres i organització de la llar. www.persohome.es · Tel. 93 240 60 74 Persohome C/ Muntaner, 267, 1r 2a, Barcelona Ofertes vàlides fins a 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Quota d’alta a partir de 90 €. Servei de selecció sense descompte a partir de 200 €.

BLANCAFORT GRUP FORMATIU

Matrícula de cursos de Selectivitat i Accés a Graus Superiors

50

%

Dte.

� 50% de descompte a la matrícula* de cursos de Selectivitat i Accés a Graus Superiors � Regal de Talonari de cursos presencials gratis - GENER: Tècniques d’estudi - FEBRER: Coaching de “Marca personal” - MARÇ: Tècniques de relaxació - ABRIL: XQuè les Matemàtiques - MAIG: Preparació Exàmens - JUNY: Accés a la Universitat www.blancafort.com · info@blancafort.com · Tel. 93 415 92 33 Blancafort Grup Formatiu c/ Bonavista, 30, Barcelona

Ofertes vàlides fins al 15/01/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a Secretaria. *Únicament aplicable als cursos que s’inicien al gener. Preu de la matrícula sense el descompte 150 €. Talonari d’activitats valorat en 250 €.

35


www.subscriptorsdelavanguardia.com

VIATGES

H10 HOTELS, PENSANT EN TU

Et mereixes que les teves vacances siguin una experiència inoblidable

7

%

Dte.

7% de descompte sobre la millor tarifa web Et mereixes que les teves vacances siguin una experiència inoblidable. Et mereixes hotels situats en ubicacions privilegiades on gaudir d’una selecta gastronomia i relaxar-se en instal·lacions renovades i actuals. Ara més que mai... Et mereixes que pensin en tu. Més de 40 hotels a 16 destinacions: Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, Gran Canària, Mallorca, Costa del Sol, Costa Daurada, Riviera Maya (Mèxic), Punta Cana (Rep. Dominicana), Cuba, Barcelona, Madrid, Roma, Londres, Berlín. Reserves: Tel. 902 100 906 (identificant-se amb el núm. de Subscriptor i el codi de col·lectiu 42LV11) i a la web www.h10hotels.com (indicant el codi de col·lectiu 42LV11).

www.h10hotels.com

Oferta vàlida fins al 31/12/13. Imprescindible reserva prèvia i presentar la targeta de Subscriptor de La Vanguardia en arribar a l’hotel. No acumulable a altres ofertes ja existents.

HOTEL PERALADA WINE SPA & GOLF Tranquil·litat i ambient exclusiu en un entorn únic

15 %

HUSA HOTELES

Els millors hotels, al millor preu

Dte.

� 15% de descompte en allotjament � 10% de descompte en tractaments Wine Spa Reserves al tel. 972 53 88 30 www.hotelperalada.com Hotel Peralada Wine Spa & Golf C/ Rocabertí, s/n, Peralada (Girona)

Ofertes vàlides fins al 31/12/13 per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a la recepció. No acumulables a altres ofertes ni paquets promocionals.

HOTEL CAN GALVANY GOLF & SPA**** Oci i descans a 20 minuts de Barcelona

15

%

Dte.

� 15% de descompte sobre el preu de l’allotjament i esmorzar � 15% de descompte en productes i tractaments de l’Spa � 5% de descompte en els serveis de restauració (dinar i/o sopar)

20

%

Dte.

20% de descompte en allotjament sobre la millor tarifa web Husa Hoteles t’ofereix més de 50 hotels ubicats a les principals ciutats d’Espanya, també a Bèlgica, Marroc, Cuba. Troba l’hotel perfecte per a cada ocasió i gaudeix d’una estada inoblidable, ja sigui a la ciutat, la muntanya o a la platja. Reserves a través del tel. 902 100 710 o a www.husa.es Selecciona “Àrea Privada” dins de www.husa.es i introdueix les següents claus: User: CLUBLV i Password: CLUBLV. Després, selecciona l’hotel, les dates i la promoció a convenir.

Reserves a tel. 93 572 95 91, reservas@cangalvany.com o www.cangalvany.com Descomptes vàlids fins al 30/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a l’hotel. Imprescindible fer reserva prèvia.

36

Oferta vàlida fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia en arribar a l’hotel. No acumulable a altres descomptes o promocions.


VIATGES

www.subscriptorsdelavanguardia.com

Mercats de Nadal de Zuric Viu l’esperit nadalenc a Suïssa

325€

Cap de setmana a Zuric per només 325 € + ZürichCARD* de regal. I no et perdis els mercats de Nadal! Els carrers i passeigs de Zuric brillen amb llum pròpia a l’hivern, captivant amb el seu esperit nadalenc a tot aquell que la visita. La ciutat suïssa proposa un cap de setmana de somni visitant els diferents mercats de Nadal. El més gran dels Mercats de Nadal és sens dubte el que acull el grandiós hall de l’estació central de Zuric on més de 160 casetes presenten tota mena d’articles de regal. I el més petit el que té lloc als peus d’un enorme avet des del qual diferents cors de nens ofereixen concerts gratuïts, el Singing christmas tree. Sense cap dubte, el més romàntic és el de Bellevue, a la vora del llac i on podràs degustar una exquisida fondue de formatge. RESERVES: A través de SuizaVacaciones.com o trucant al tel. 93 272 36 70 Consulta tots els detalls de l’oferta a www.subscriptorsdelavanguardia.com Oferta vàlida fins al 24/12/13. El viatge inclou: Vols d’anada i tornada a Zuric, taxes aèries, 2 nits d’hotel (divendres i dissabte) al centre de la ciutat, esmorzar bufet, ZürichCARD de 72 h. gratis (disposaràs d’ús gratuït de tot el transport públic de la ciutat: tramvia, tren, vaixell). Inclou, a més, trajecte de l’aeroport al centre, pujada a la muntanya Uetliberg i entrada lliure a gairebé tots els museus. Preu del viatge per persona en règim Habitació i Esmorzar.

37


www.subscriptorsdelavanguardia.com

VIATGES

HOTEL GUITART MONTERREY 5* Oferta exclusiva per Nadal i Cap d’Any!

HOTEL MÓN de MÓN ST BENET

Art medieval, natura i gastronomia en un entorn incomparable

15 %

Dte.

15% de descompte en allotjament i paquets

15

%

Dte.

15% de descompte a qualsevol paquet contractat per Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any a l’Hotel Guitart Monterrey 5* L’Hotel Guitart Monterrey, fidel a la tradició festiva d’aquestes dates, vesteix les seves millors gales nadalenques. Tindràs la visita del Pare Noel, visita al museu de pessebres, exposició de Pares Noels... A més de bingo, jocs de saló i piano bar. www.guitarthotels.com Reserves a Tel. 972 34 60 54 · reservas.ggm@guitarthotels.com Hotel Guitart Monterrey 5* Av. Vila de Tossa, 27, Lloret de Mar (Girona - Costa Brava) Oferta vàlida del 05/12/13 al 23/12/13, aplicable a màxim 1 habitació per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a la recepció de l’hotel. IMPRESCINDIBLE reserva prèvia. No acumulable a altres ofertes i subjecte a disponibilitat.

BARCELÓ HOTELS & RESORTS Més de 142 hotels a 17 països de tot el món

15 %

Imprescindible reserva prèvia al tel. 902 875 353 amb mínim de 48 h d’antelació. www.monstbenet.com · hotel@monstbenet.com Món St Benet Camí de Sant Benet, s/n, Sant Fruitós de Bages (Barcelona) Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a tots els dies de la setmana, per a màxim 1 habitació per targeta de Subscriptor de La Vanguardia.

SERCOTEL HOTELS

Més de 140 hotels a més de 90 destinacions

10 %

Dte.

10% de descompte addicional sobre la millor tarifa web Imprescindible fer reserva online a www.sercotel.com indicant el codi SERCOTELCLUBLV. Caldrà presentar la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a l’hotel. www.sercotel.com · Tel. 93 363 63 63 Oferta vàlida fins al 31/12/13 i acumulable a qualsevol promoció activa.

GO! SAILING BCN

Descobreix el Carib a bord d’un veler!

Dte.

15% de descompte en allotjament Més de 142 hotels a 17 països de tot el món Reserva a www.barcelo.com amb el codi BVANGUARDIA Tel. 902 435 222 Oferta vàlida fins al 31/12/13 només a través de reserves online i presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia en el moment del registre. No acumulable a altres ofertes i subjecte a disponibilitat.

NH HOTELES / HESPERIA Més de 400 hotels a 26 països

10

%

Dte.

10% de descompte sobre la millor tarifa flexible en els més de 170 establiments de NH i Hesperia d’Espanya, Portugal i Andorra

15

%

Dte.

15% de descompte en viatges en veler pel Carib Oblida’t del fred i passa unes vacances d’aventura navegant a vela per les càlides aigües del Carib. A bord d’un veler o catamarà podràs visitar illes desertes, paisatges de bellesa aclaparadora, aigües turqueses, sorra blanca com la farina, cocoters… T’esperen Cartagena de Indias, El Parque Nacional de Corales del Rosario, l’Arxipèlag de San Blas i tants altres llocs sorprenents. www.gosailingbcn.com · info@gosailingbcn.com · Tel. 605 81 54 61

Reserves a través del tel. 902 091 857 indicant la referència 14701183 (Club Subscriptors de La Vanguardia) o a través de www.nh-hoteles.es/lavanguardia

INFORMACIÓ I RESERVES: 605 81 54 61

Descompte vàlid fins al 31/12/13 per a reserves individuals presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a l’hotel. No acumulable a altres ofertes i subjecte a disponibilitat.

Oferta vàlida fins al 30/04/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia en el moment de contractar l’excursió.

38


OCI I CULTURA

www.subscriptorsdelavanguardia.com

DRALION™ DE CIRQUE DU SOLEIL Del 18 al 27 de desembre al Palau Sant Jordi

15

%

Dte.

15% descompte vàlid per a màxim 4 entrades, del 18 al 27 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona Dralion™ és la fusió de 3000 anys de tradició de les arts acrobàtiques xineses amb l’enfocament multidisciplinari de Cirque du Soleil. S’inspira en la filosofia oriental i la seva búsqueda incessant de l’harmonia entre els éssers humans i la naturalesa. El nom d’aquest espectacle (pronunciat “Dra-lee-on”) es deu a les seves dos criatures emblemàtiques: el drac, que simbolitza l’Est, i el lleó, l’Oest. www.cirquedusoleil.com Dralion™ Cirque du Soleil Palau Sant Jordi, Passeig Olímpic s/n, Barcelona

Descompte vàlid per a un màxim de 4 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Compra de entradas a través de l’enllaç facilitat a www.subsciptorsdelavanguardia.com. Entrades limitades. Preu de les entrades sense descompte: de 39 a 88,50 € (+ despeses de gestió) segons localitat. Oferta no acumulable a altres descomptes o promociones.

15 BANC SABADELL FESTIVAL DEL MIL·LENNI 2013-2014

Amb una programació eclèctica que recorre diversos gèneres

10

Diana Navarro

Paloma San Basilio

Rosana

Tomatito

%

Dte.

10% de descompte vàlid per a tots els concerts Compra d’entrades a través de www.festival-millenni.com IMPORTANT! Selecciona les localitats on vulguis aplicar el descompte i introdueix el teu número de targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Alguns dels concerts del Banc Sabadell Festival del Mil·lenni: - Anna Calvi, el 10/12/13 a les 21 h a la Sala Apolo 2 - Tomatito, el 20/12/13 a les 21 h al Palau de la Música - Manel, el 02/02/14 a les 20 h a L’Auditori - Goran Bregovic, el 29/04/14 a les 21 h al Palau de la Música Descompte vàlid per a un màxim de 2 entrades per targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Entrades no limitades. Preu de les entrades sense descompte: de 12 a 190 € (segons espectacle i localitat).

TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA “La rosa tatuada” i “Fum”

8€

� Entrades a 8 € per a “La rosa tatuada”, el 14/12/13 a les 20 h � Entrades a 8 € per a “Fum”, el 20/12/13 a les 20 h Compra d’entrades a taquilles, a l’Oficina Tiquetrambles o al tel. 93 306 57 20 La rosa tatuada, del 12/12/13 al 02/02/14 a la Sala Gran Fum, del 18/12/13 al 26/01/14 a la Sala Petita www.tnc.cat · info@tnc.cat · Tel. 93 306 57 00 TNC Plaça de les Arts, 1, Barcelona Oferta vàlida per a màxim 2 entrades per targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Entrades limitades. Preu de les entrades sense descompte de 11,50 a 28 € segons espectacle i localitat. Imprescindible presentar la targeta de Subscriptor a les taquilles del teatre.

39


www.subscriptorsdelavanguardia.com

OCI I CULTURA

TEATRE LLIURE Temporada 2013-2014

215 x 1%

15è FESTIVAL GRANS DEL GOSPEL Amb la veu de la solista Bridget Bazile

Dte.

15% de descompte per a tots els espectacles Consulta les obres de la temporada a www.subscriptorsdelavanguardia.com Bombollavà, del 4 de desembre al 4 de gener al Teatre Lliure de Montjuïc

Vàlid per a un màxim de 2 entrades per la targeta de Subscriptor. Entrades limitades. No acumulable a altres ofertes. Preu de les entrades sense descompte de 22 a 29 € segons espectacle. Oferta no vàlida per als espectacles a “Aixopluc”.

TEMPORADA ALTA

Fins al 8 de desembre a Girona i Salt

215 x1

%

Dte.

15% de descompte per a tots els espectacles* Compra d’entrades a través de www.temporada-alta.net Màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia. *Oferta no vàlida per als espectacles familiars, el “Torneig de Dramatúrgia Catalana”, “Melendi” i “Chucho Valdés”. Preu de les entrades sense descompte: de 6 a 38 € segons espectacle i localitat.

BARCELONA TEATRE MUSICAL

Dora la Exploradora s’embarca en una aventura musical

10

15

%

Dte.

15% de descompte per a New Orleans Gospel Chorale, el 12 de desembre a les 21 h Els components de New Orleans Gospel Chorale, antics membres del prestigiós grup vocal de Nova Orleans Moses Hogan Singers, presentaran al públic europeu el millor d’aquesta tradició en el seu programa de Nadal: The Art of Negro Spiritual. Bridget A. Bazile comença la seva carrera professional com a veu principal a The New World Ensemble. Posteriorment, s’inicia en el Negre Spiritual amb Moses Hogan Singers. Amb aquest conjunt participa en el documental The American Promise. La banda sonora va ser editada per Windham Hill Records com Voices. Palau de la Música Catalana C/ Palau de la Música, 4-6, Barcelona

Oferta per a màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia. IMPORTANT! Selecciona el descompte de “La Vanguardia”, introdueix el teu número de targeta de Subscriptor (no el número de Subscriptor), i selecciona els seients als quals vols aplicar el descompte. Entrades limitades.

COR VIVALDI

Del 9 de novembre al 28 de juny

2x1

2x1 pels concerts del Cicle del Cor Vivaldi a l’Auditori AXA de L’illa Diagonal, fins al 28/06/14

%

Dte.

10% de descompte* per veure “Dora la Exploradora ¡EN DIRECTO!: En busca de la Ciudad de los juguetes perdidos”, del 20 al 31/12/13 La Dora ha perdut el seu osset de peluix i emprendrà una búsqueda per recuperar-lo. Amb l’ajuda del públic, un mapa, una motxilla i els seus amics, travessarà piràmides i una selva plena d’obstacles fins a arribar a la “Ciudad de los juguetes perdidos”. *Compra d’entrades i consulta les sessions amb descompte a través de l’enllaç facilitat a www.subscriptorsdelavanguardia.com

Compra d’entrades a les taquilles una hora abans dels concerts (18 h) www.corvivaldi.org Auditori AXA de L’illa Diagonal Av. Diagonal, 547

Oferta vàlida fins al 28/06/14 per a màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles. Entrades limitades. Preu de les entrades sense descompte: de 12 a 15 €.

AUDITORI DE GIRONA

Kiko Veneno & Cordes, Jay Jay Johanson, Pepper Pots,...

2x1

Kiko Veneno

Jay Jay Johanson

� 2x1 en alguns dels concerts més destacats � 15% de descompte en tots els concerts

www.livenation.es · Tel. 93 423 15 41 Barcelona Teatre Musical C/ de la Guàrdia Urbana, 7, Barcelona

www.auditorigirona.org · info@auditoridegirona.org · Tel. 872 080 709 Auditori de Girona Pg. de la Devesa, 35, Girona

Oferta vàlida per a màxim 4 entrades per targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Entrades limitades. No acumulable a altres promocions. Preu de l’entrada sense descompte: de 22 a 38 € + despeses segons localitat.

Descomptes vàlids per a màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a les taquilles. Preu de les entrades sense descompte: a partir de 15 €.

40


OCI I CULTURA TEATRO DE LOS SENTIDOS

“Petits Exercicis pel Bon Morir”, del 07/12/13 al 26/01/14

www.subscriptorsdelavanguardia.com

TEATRE ÀNGEL GUIMERÀ

“Love Verkanding”, el 14 de desembre a les 22 h

10 %

Dte.

Descomptes especials en diferents obres

25

%

Patrocina:

Oferta vàlida per a màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Entrades limitades. TEMPORADA

Dte.

2013 — 2014

ASSOCIACIÓ D’AMICS DE L’ÒPERA DE SABADELL

25% de descompte per “Petits Exercicis pel Bon Morir” els divendres 13, 20 i 27 de desembre i divendres 3,10, 17 i 24 de gener les 18 h Després de la seva gira europea, la companyia Teatro de los Sentidos presenta al seu racó màgic de Montjuïc una experiència que és una entrada al món dels morts que celebren la vida i, alhora, una entrada al món dels vius que celebren la mort. www.teatrodelossentidos.com · info@teatrodelossentidos.com Tel. 93 325 40 72 · 678 751 788 Teatro de los Sentidos El Polvorí de Montjuïc. Camí del Polvorí s/n, Barcelona Compra d’entrades a l’Oficina Tiquetrambles (La Rambla, 99. De dill. a dium. de 10 a 20:30 h). Màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada. Entrades limitades. Preu de les entrades sense descompte: 25 €. Preu per als Subscriptors: 18 €.

TEATRE BESCANÓ

WAGNER WA GNER

Per a tota la temporada

10

%

Dte.

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

10% de descompte en tots els espectacles de la temporada Compra d’entrades a la taquilla del Teatre Principal de Sabadell o a l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell. www.aaos.info · aaos@aaos.info · Tel. 93 725 67 34 Descompte vàlid per a 2 entrades per targeta presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Preu de l’entrada sense descompte: de 15 a 60 €.

TEATRE PRINCIPAL

Una combinació perfecta de teatre i gastronomia

Berto Romero, Els Pastorets, Aladdí, ...

2x1

Aladdí

Compra d’entrades a través de www.telentrada.com i a les taquilles del teatre 1 hora abans de la representació. Pots reservar la teva entrada al Tel. 977 66 56 84 info@tagelvendrell.cat · www.tagelvendrell.cat Teatre Àngel Guimerà c/ Sant Jordi, 9-13 El Vendrell (Tarragona)

Berto Romero

2x1 en l’entrada per a tots els espectacles Consulta la programació a www.teatrebescano.cat Teatre de Bescanó C/ Major, 29, Bescanó (Girona) Oferta vàlida presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a taquilles i comprant a través de l’enllaç publicat a www.subscriptorsdelavanguardi.com. Entrades limitades. Preu de les entrades sense descompte: a partir de 4 €.

JAMBOREE

Una institució de jazz a Barcelona

2x1

2x1 en l’entrada de tots els concerts Consulta la programació a www.masimas.com/jamboree Sala Jamboree Plaça Reial, 17, Barcelona Oferta vàlida fins al 31/12/13 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a la taquilla. Entrades limitades. Preu de les entrades sense descompte: de 5 a 30 € (segons espectacle).

Sorteig

PANTONE BLACK C + PANTONE COOL GRAY 9C

PANTONE COOL GRAY 6C + PANTONE COOL GRAY 2C

Sorteig de 20 sopars-espectacle per gaudir del cabaret “Lío Ibiza”, el dimecres 18/12/13 a les 20:30 h “Lío Ibiza” és un espectacle de cabaret únic emmarcat en un entorn mediterrani d’incomparable bellesa. Tres hores d’espectacle i un menú especial per una nit única que mai oblidaràs. “Lío Ibiza” desembarca a Barcelona després de tres anys d’èxits a Eivissa i ho fa per oferir sopar-espectacle únic, amb els personatges originals d’Eivissa. Participa al sorteig a través de l’enllaç facilitat a www.subscriptorsdelavanguardia.com www.lioibiza.com · info@lioibiza.com Se sortejaran 20 sopars-espectacle (10 dobles). Preu dels sopars-espectacle sense descompte: 90 € (begudes no incloses). Els guanyadors rebran un correu electrònic de confirmació a partir del dia 09/12/13.

41


www.subscriptorsdelavanguardia.com

OCI I CULTURA

CONCERTS DE CAMBRA DE L’AUDITORI MÉS Una oferta per gaudir de la millor música

AUDITORIUM FLAMINGO

El Ballet Imperial Rus a Sant Feliu de Guíxols

2x2

� 30% de descompte per al concert de Chenoa, el 22/03/14 a les 23 h

15

Janine Jansen

Josep Colom

%

Jean-Guihen Queyras

Dte.

� 15% de descompte als concerts més destacats de la temporada de L’AUDITORI MÉS � 20% de descompte en alguns espectacles del SERVEI EDUCATIU

www.auditoriumflamingo.com · taquilla@auditoriumflamingo.com

Compra d’entrades a través www.ticketmaster.es i taquilles del Teatre Municipal / l’Auditori Flamingo presentant la targeta de Subscriptor. Entrades limitades. *Oferta vàlida únicament a les entrades a la zona de llotja.

AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS Descomptes especials per a gaudir de la música

Preu Especial

Compra d’entrades a través de www.auditori.cat Consulta tots els espectacles amb descompte a www.subscriptorsdelavanguardia.com info@auditori.cat · Tel. 93 247 93 00 L’Auditori C/ Lepant, 150, Barcelona Oferta vàlida per a un màxim de 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Entrades limitades. Preu de les entrades sense descompte: de 10 a 55 € segons espectacle i localitat.

SABADELL CULTURA

Teatre Principal, La Faràndula i L’Estruch

20 %

Dte.

Entrades a partir de 6 € per als concerts “El Retorn d’una llegenda del piano, Aldo Ciccolini” “White Christmas “ i “La Cançó de Nadal” www.auditorienricgranados.cat · auditori@paeria.cat · Tel. 973 70 06 39 Auditori Enric Granados Pl. Mossèn Cinto Verdaguer, s/n, Lleida Oferta vàlida per a màxim dues entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a les taquilles de l’Auditori Enric Granados. Entrades sense descompte de 6 a 15 €.

TEATRE DE L’ATLÀNTIDA DE VIC Fins al 4 de gener

10 %

Dte. Ballet Nacional Cuba

20% de descompte en alguns espectacles de la temporada Compra d’ entrades a través de l’enllaç publicat a www.subscriptorsdelavanguardia.com, per internet a www.koobin.com/sabadell i a taquilles* (Anticipada: Teatre Principal. C/ Sant Pau, 6. Sabadell. A taquilles: 1 h. abans de l’espectacle) Oferta vàlida per a màxim 2 entrades per targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Entrades limitades. Preu de les entrades sense descompte: de 10 a 24 €. *Presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia.

TEATRE BESCANÓ

Concert de Cap d’Any, Acousters, Orquestra Selvatana, ...

2x1

2x1 en l’entrada per a tots els espectacles*

Boig per tu

Maravillas

10% de descompte per a tots els espectacles de la temporada Compra d’entrades a través de www.latlantidavic.cat i a taquilles www.latlantidavic.cat · info@latlantidavic.cat · Tel. 93 702 72 57 C/ Francesc Maria Masferrer, 4, Vic Descompte vàlid per a 2 entrades per targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Imprescindible presentar-la a les taquilles en recollir les entrades. Entrades limitades.

VERSUS TEATRE

“Improadway”

40 %

Dte.

40% de descompte per a “Improadway”, fins al 28 de desembre

Consulta la programació a www.teatrebescano.cat Teatre de Bescanó C/ Major, 29, Bescanó (Girona)

Tel. 93 603 51 52/61· info@versusteatre.net · www.versusteatre.com Versus Teatre C/ Castillejos, 179, Barcelona

*Compra d’entrades a través de l’enllaç facilitat a www.subscriptorsdelavanguardia.com

Compra d’entrades a través de www.telentrada.com i taquilles. Màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Imprescindible presentar la targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Entrades limitades. Preu de les entrades sense descompte: 20 €.

Preu de les entrades sense descompte: a partir de 4 €. *Excepte l’obra de teatre “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”

42


OCI I CULTURA TEATRE POLIORAMA Sense data de sortida

www.subscriptorsdelavanguardia.com

TEATRE GAUDÍ Fins al mes de gener

40 %

Dte.

40% de descompte per a “Divorci” fins al mes de gener

20

%

Dte.

20% de descompte per a les funcions dels dimecres i dijous de “Tricicle - Bits” TRICICLE s’han convertit en BITS i, a cop de ratolí salten d’esquetx, de tema, de decorat, de personatges, d’ulleres, de sexe... fins i tot recuperen vells coneguts per fer-se un autohomenatge a fi d’augmentar la seva passió malaltissa per l’humor. Compra d’entrades a través de l’enllaç publicat a www.subscriptorsdelavanguardia.com i a taquilles del teatre. Teatre Poliorama La Rambla, 115, Barcelona Compra d’entrades a través de www.subscriptorsdelavanguardia.com i taquilles. Màxim 2 entrades per targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Per a la compra d’entrades en taquilles és necessari presentar la targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Preu de les entrades sense descompte: de 20 a 32 € segons localitat.

SALA TRONO

La teva sala d’espectacles a Tarragona

220 x 1%

Compra d’entrades a través de www.ticketmaster.es i taquilles. “Divorci”, comèdia que s’endinsa en l’univers dels casaments i separacions. www.teatregaudibarcelona.com · Tel. 93 603 51 52/61 Descompte vàlid per a màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles. Entrades limitades. Preu de les entrades sense descompte: 20 €.

TEATRE CASAL DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS Chenoa, Tiramisú Sarsuelístic, Mag Lari....

Preu Especial Preus especials per a espectacles de música i teatre Compra d’entrades a través de www.teatrecasal.com, a les oficines del Casal i taquilles del teatre. Teatre Casal Rambla Nostra Senyora, 35-37, Vilafranca del Penedès (Barcelona) Oferta vàlida per a màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles.

ONCLE VÀNIA

Al Palau de Congressos de Catalunya

Dte.

20% de descompte a l’entrada per a tots els espectacles de la temporada: “Bildelberg Club Cabaret”, fins al 8 de desembre www.salatrono.com · Tel. 977 22 20 14 Sala Trono Tarragona C/ Misser Sitges, 10 bajos, Tarragona Oferta vàlida per a dues persones presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a taquilles. No acumulable a altres ofertes. Preu de l’entrada general sense descompte: 16 €

“PARAMOUNT COMEDY” AL CLUB ASTORIA Gaudeix amb els millors monologuistes

2x1

� 2x1* per a veure a 3 monologuistes de Paramount Comedy (Preu sense descompte 12 €) � Entrada + consumició (10 €) per a veure a 3 monologuistes Consulta la programació a www.clubastoriabcn.com Descomptes vàlids fins al 18/12/13, per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a les taquilles.*Descompte 2x1 no inclou consumició. Entrades limitades.

20

%

Dte.

20% de dte.* per a “Oncle Vània” de Thèkhov, el 19 i 20/12 a les 20 h La companyia del teatre Vakhtangov de Moscou arriba per primera vegada a Barcelona amb una producció d’Oncle Vània, d’Anton Thèkhov, que ha recollit èxits a Rússia i Londres. Per al director de l’espectacle, Rimas Tuminas, “avui necessitem l’oncle Vània per ajudar-nos a no esdevenir cínics, maleducats, o gent sense consciència.” Oncle Vània, plublicada i estrenada a Moscou l’any 1899, és una de les obres cabdals de Thèkhov, una anàlisi de les relacions humanes, la decepció i el fracàs. Compra d’entrades a través de www.ticketmaster.es Palau de Congressos de Catalunya Av. Diagonal, 661-671, Barcelona Descompte per a màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia. Entrades limitades. *Únicament aplicable a les entrades de 45 € o inferiors. Preu de les entrades sense descompte: de 25 a 65 € segons localitat. Obra en rus (disponibilitat de traducció simultània en català).

43


www.subscriptorsdelavanguardia.com

OCI I CULTURA

FUNDACIÓ SUÑOL Fins al 25 de gener

2x1

2x1 en l’entrada a l’exposició “Joan Rom E.R.T.”, fins al 25/01/14 E.R.T. és una exposició individual de Joan Rom (1954) que mostra cinquantauna peces, sobretot escultures però també instal·lacions, dibuixos i fotografies, totes realitzades entre 1986 i 1996. L’obra escultòrica de Joan Rom està feta a partir de materials en desús com trossos de vidre, pell, cautxú o llana i revela les influències de l’art povera, el conceptual i el minimal, tot i que també se’n desmarca. www.fundaciosunol.org · Tel. 93 496 10 32 Fundació Suñol Passeig de Gràcia, 98, Barcelona Oferta vàlida per a màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a l’entrada. Preu de l’entrada sense el descompte: 4 €.

MEAM

FUNDACIÓ FOTO COLECTANIA

Fins al 17 d’abril

2x1

2x1 per visitar l’exposició “Danny Lyon” fins al 17/04/14 El treball fotogràfic de Danny Lyon, considerat com un dels més originals i influents fotògrafs documentals del segle XX, destaca pel gran nivell d’implicació que va tenir amb les comunitats que va fotografiar als Estats Units als anys 60 i 70. La Fundació Foto Colectania mostrarà a Barcelona tres de les seves sèries més emblemàtiques: “Conversations with the Dead” (1971) fins al 18/01/14, “The Bikeriders” (1962-66) i “Uptown” (1965) del 23/01/14 al 17/04/14. www.colectania.es · colectania@colectania.es · Tel. 93 217 16 26 Foto Colectania C/ Julián Romea, 6 D2, Barcelona Oferta vàlida per a màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a l’entrada. Preu de l’entrada sense descompte: 3 €.

Descobreix els “Divendres de Blues” i els “Dissabtes de berenar amb música clàssica”

2x1

� 2x1 per a l’exposició de pinturas contemporànies “Los pies en la tierra y el alma en el cielo”, de He Jiaying, fins al 29/12/13 � Entrades a 6 € pels “Divendres de Blues”. L’entrada inclou entrada al museu + concert. Preu de l’entrada sense descompte: 11 € � Entrades a 10 € per als “Dissabtes de berenar amb música clàssica”. Preu sense descompte: 16 € (inclou entrada al museu + concert + berenar) El MEAM presenta a Barcelona l’obra d’un dels artistes xinesos actuals más rellevants, el pintor He Jiaying. Aquesta mostra retrospectiva compta amb el suport de la Fundació Samaranch i el patrocini del Beijing Great Hero Cultural Ltd. Company. A més, tots els divendres a la tarda, el MEAM ofereix una sèrie de concerts acústics de blues a la sala noble del museu o al pati. Gaudireu de la millor música amb el plaer de contemplar el millor art modern figuratiu i escoltar un excel·lent concert de blues. I els dissabtes a la tarda, podreu gaudir de cafè o te i pastes acompanyats de concerts de música clàssica. www.meam.es · reserves@meam.es · Tel. 93 319 56 93 MEAM Barra de Ferro, 5, Barcelona “Los pies en la tierra y el alma en el cielo”, de He Jiaying

44

Descomptes vàlids fins al 31/12/13 per a 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles.


OCI I CULTURA MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA “Viatge Mar enllà”

2x1

www.subscriptorsdelavanguardia.com

MUSEU D’IDEES I INVENTS DE BARCELONA

Visita l’exposició mini miba, amb invents patentats de 30 nens

2x1 per a l’exposició “Viatge Mar enllà” www.mmb.cat · m.maritim@diba.cat · Tel. 933 429 920 Museu Marítim de Barcelona Avda. de las Drassanes s/n, Barcelona Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a l’entrada. Preu de l’entrada sense descompte: 7 €. No acumulable a altres descomptes o promocions.

MACBA

Disfruta de l’art al MACBA

Gratis

� Entrada gratis* al “Cafè tertúlia amb les Arts. La Batalla de les imatges”*, el dijous 12/12/13 a les 17 h � 50% de descompte en l’entrada general al MACBA, fins al 31/12/14 www.macba.cat · Tel. 93 412 08 10 MACBA Plaça dels Angels, 1, Barcelona

Ofertes vàlides per a màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles. *Imprescindible reservar a educacio@macba.cat o trucant al tel. 93 412 14 13

CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES DE VALÈNCIA

Divulgació científica i cultural per a tots els públics

15

%

Dte.

2x1

� 2x1 en l’entrada d’adults � Entrada gratuïta per a nens* El Museu d’idees i invents de Barcelona (miba) és el primer espai permanent centrat en el món de les idees, la invenció i la creativitat. Neix de la mà del reconegut inventor Pep Torres amb la voluntat d’inspirar i motivar els seus visitants per posar en marxa les seves idees. www.mibamuseum.com· hola@mibamuseum.com · Tel. 93 332 79 30 miba c/ Ciutat, 7, Barcelona Ofertes vàlides fins al 30/09/14 presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a l’entrada. *Máxim dos nens gratis per targeta. Descomptes no acumulables entre sí. Preu de l’entrada sense descompte: Adults: 8 €, nens de 4 a 12 anys: 6 €, nens de 0 a 4 anys: gratis.

IMAX PORT VELL BARCELONA

Gaudeix d’una experiència cinematogràfica en 3 dimensions

25

%

Dte.

15% de descompte a l’entrada a l’Hemisfèric (Museu de les Ciències Príncep Felip) i a l’Oceanogràfic

25% de descompte en totes les projeccions de pel·lícules documentals, de dilluns a diumenge

La Ciudat de les Arts i les Ciències de València, està formada per sis grans elements: · L’Hemisfèric: cinema IMAX i projeccions digitals · L’Umbracle: mirador enjardinat i aparcament · El Museu de les Ciències Príncep Felip: innovador centre de ciència interactiva · L’Oceanogràfic: l’aquari més gran d’Europa amb més de 500 espècies marines · El Palau de les Arts Reina Sofía: dedicada la programació operística · L’Àgora: dota el complex d’un espai multifuncional. www.cac.es · Tel. 902 100 031 CAC Av. del Professor López Piñero, 7, València

IMAX PORT VELL Barcelona recupera tota l’emoció del cine espectacle i es converteix en una sensació d’una altra dimensió. Gràcies al gran format, al sistema de projecció, i a la càmera, podràs gaudir d’una experiència cinematogràfica en 3 DIMENSIONS.

Descompte vàlid fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles. Aplicable a l’entrada individual o combinada.

www.imaxportvell.com · info@imaxportvell.com · Tel. 93 225 11 11 Imax Port Vell Barcelona Moll d’Espanya, s/n, Barcelona Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 entrades per a cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a les taquilles. No acumulable a altres ofertes o promocions. No vàlid per a pel·lícules comercials. Preu de l’entrada sense descompte: 9,75 €.

45


www.subscriptorsdelavanguardia.com

OCI I CULTURA

CINESA

Gaudeix ara del cinema a preu del dia de l’espectador

CINEMES VERDI

Cinema en versió original

7€

Entrades a 7 €, de dimarts a dijous (2ª, 3ª i 4ª sessió) www.cines-verdi.com

Preu Especial Entrades a preu del dia de l’espectador, de dilluns a divendres (no festius) a les sales CINESA de Catalunya Consulta la cartellera a www.cinesa.es CINESA de Catalunya Cinesa La Farga, Cinesa Sant Cugat, Cinesa Diagonal, Cinesa Heron City, Cinesa Mataró Parc, Cinesa Maremagnum, Cinesa Parc Vallès, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa la Maquinista, Cinesa Barnasud Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a 2 entrades per targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentant-la a taquilles. Les butaques VIP, les sessions 3D i sales iSens tenen un recàrrec extra. No vàlid per a esdeveniments especials i no acumulable a altres ofertes.

Ofertes vàlides fins al 31/12/13 per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a les taquilles. Queden excloses de la promoció les sessions matinals, la 2a, 3a i 4a sessió dels divendres, les sessions de vigílies, dies festius i cap de setmana. Preu de les entrades sense descompte: 8 €, vigílies i dies festius 9 €.

CINEMES MALDÀ

Cinema independent i pel·lícules en versió original

2x1

2x1 en l’entrada, de dilluns a divendres www.cinemamalda.com Cinema maldà C/ del Pi, 5, Barcelona

Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles. Preu de les entrades sense descompte: divendres, dissabte, diumenge i dies festius (8,50 €); dimarts, dimecres i dijous (8 €); dilluns dia de l’espectador (5,50 €). Les entrades són vàlides per veure qualsevol pel·lícula, en el cas de comprar l’entrada el mateix dia.

CINEMES ALEXANDRA

FILMAX GRANVIA 3D

3,4€

Preu Especial

Gran oferta de pel·lícules a un preu excepcional

� Entrades a 3,40 €, de dilluns a divendres � Entrades a preu reduït (6,80 €) dissabtes, diumenges i festius

Entrades a preu del dia de l’espectador

Entrades a preu del dia de l’espectador, de dilluns a divendres (excepte dies festius)

www.cinesalexandra.com · Tel. 93 215 05 03

www.cinesfilmax.com · granvia@cinesfilmax.com · Tel. 902 18 01 93

Cines Alexandra Rambla Catalunya, 90, Barcelona

FILMAX GRANVIA 3D C.C. Gran Via 2 Av. Gran Via, 75-97, L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Ofertes vàlides fins al 31/12/13 per a a màxim 2 entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles. Dia de l’espectador: dimecres. Preu de l’entrada sense descompte: laborables de dilluns a divendres 6,50 €. Dissabtes, diumenges i festius 7,50 €.

Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a 2 entrades presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia a taquilles. Les projeccions 3D tenen un recàrrec extra. No acumulable a altres ofertes. No vàlid per a esdeveniments especials.

46


www.subscriptorsdelavanguardia.com

NEU

GRANDVALIRA

Gaudeix del domini esquiable més gran del Sud d’Europa

5

%

Dte.

OCI I CULTURA CINEMES GIRONA

Al peu del barri de Gràcia de Barcelona

5% de descompte* en el primer dia d’esquí comprant online el Forfet Plus+ Grandvalira. Amb el Forfet Plus+ obtindràs, a més, el 15% de descompte a partir del segon dia i següents T’esperen 210 quilòmetres esquiables i 118 pistes. Una escola d’esquí guardonada amb el premi d’excel·lència en la categoria d’escoles d’esquí i snowboard. Més de 400 monitors i més de 40 punts de restauració per degustar des d’una hamburguesa feta a base de carn del país a un bon arròs de muntanya. Els amants del Freestyle trobaran 3 snowparks, un d’ells nocturn. I pels més petits de la família jardins de neu i 3 circuits infantils amb mòduls especialment adaptats per garantir la màxima diversió. A més, zones exclusives per a la pràctica del Freeride i una nova escola especialitzada en aquesta modalitat, més de 15 activitats d’aventura, un Iglú Hotel i Bar,... www.grandvalira.com · info@grandvalira.com · Tel. +376 891 818 *Oferta vàlida fins a la fi de temporada 2013-2014 comprant el Forfet Plus+ a través dels enllaços facilitats a www.subscriptorsdelavanguardia.com i presentant la targeta de Subscriptor de La Vanguardia al recollir-los. Si ja has comprat els forfets prèviament, no podràs beneficiar-te d’aquesta promoció. *Vàlid per als forfets d’Adult, Júnior i Infant. Els menors de 6 anys tenen el forfet gratuït.

2x1

� 2x1 en l’entrada, de dimecres a diumenge � Preus especials per la Temporada d’Òpera i Ballet 2013/14*: entrades a 12 € (directes) i a 8 € (diferits) Els Cinemes Girona són el resultat de la renovació de les antigues sales de cinema situades des de fa més de 25 anys al carrer Girona de Barcelona, al peu del barri de Gràcia. www.cinemesgirona.cat · Tel. 93 118 45 31 Cinemes Girona C/ Girona, 175, Barcelona 2x1 vàlid de dimecres a diumenge, per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles. Exempts de l’oferta els festivals, directes i pel·lícules distribuïdes per Warner. *Compra d’entrades a través de www.ticketmaster.es i taquilles. Màxim dues entrades per targeta. Preu entrada sense descompte: 17 € (directes) i 10 € ( diferits).

CIRCUSA (CIRCUIT URGELLENC) Cinema a preu del dia de l’espectador

Preu Especial Entrades a preu del dia de l’espectador, de dilluns a dissabte Consulta les sales a www.subscriptorsdelavanguardia.com Properes estrenes als cinemes CIRCUSA: · Blue Jasmine · Los juegos del hambre: en llamas · Frozen: El reino del hielo · El Consejero · El Hobbit 2 Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles. No acumulable a altres promocions. Preu de l’entrada sense descompte: de 5 a 9 € (segons sala).

www.subscriptorsdelavanguardia.com

CINEMES EL PUNT VALLÈS Un cine diferent

2x1

� 2x1 en l’entrada tots els dilluns � 25% de descompte per a la resta de dies Cinemes El Punt Vallès C/ de Santa Teresa (Cerdanyola del Vallès) administracio@elpunt.org / Tel. 93 692 11 25 Ofertes vàlides fins al 31/12/14 per a 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada. Preu de les entrades sense descompte: 8 €, dimarts 6,70 € (dia de l’espectador). Ofertes no acumulables a altres promocions.

OCINE

63 sales repartides en 15 complexos de multi sales

Preu Especial Entrades a preu del dia de l’espectador (de 5,80 a 6,40 €), de dilluns a divendres (no festius) Consulta les sales i la cartellera a www.ocine.es Oferta vàlida fins al 31/12/13 per a màxim 2 persones per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a taquilles. No acumulable a altres promocions. Preu de l’entrada sense descompte: de 7,60 a 8,70 € segons sessió.

CINEMA COMEDIA

Al cor de Barcelona, en ple Passeig de Gràcia

2x1

� 2x1 en l’entrada, tots els dijous (no festius) � Entrades a preu de dia de l’espectador, de dilluns a dimecres (no festius) � 2x1 en tota la programació d’Òperes 2013/14 El Cine Comedia està situat al cor de Barcelona, en ple Passeig de Gràcia. L’edifici era antigament un palau particular que el 1934 es va convertir en un teatre i actualment és un cinema. Actualment disposa de 5 sales digitalitzades. Consulta tota la programació a facebook.com/espectaculoscomedia Cinema Comedia Passeig de Gràcia, 13, Barcelona · Tel. 933 013 558 Ofertes vàlides fins al 31/12/13, per a dues entrades per cada targeta de Subscriptor de La Vanguardia presentada a les taquilles. Preu de les entrades sense descompte: CINEMA (dilluns, dimarts i dijous 8 €. Dimecres 6,50 €: dia de l’espectador). ÒPERA: 12 €.


L'única subscripció que et permet compartir els descomptes amb els teus!

Sol·licita fins a 6 targetes de beneficiari gratuïtes per Subscripció i els teus podran gaudir de totes les seves ofertes i descomptes.

Sol·licita-les ara a través de www.subscriptorsdelavanguardia.com o trucant al 902 481 482

Especial Descomptes QUEFEM · Hivern 2013  

Especial Descomptes QUEFEM · Hivern 2013