Page 5

setembre de 2012

la Riuada

www.lariuada.cat

5

 FESTA MAJOR DE 2012 + nit i concerts Pirat’s Sound Sistema (ds. 29, 19h, Fondo d’en Peixo). Des del barri de Sants el grup ens porta el reggae i raga en català més festiu i revindicatiu. Ei Riquis del Prat, us hi esperem! Las Buenas Noches (ds. 29, 22.30h, Fondo d’en Peixo). El grup sevillà reinterpreta sons folk, blues ritmes africans, klezmer o cobles. El grup treballa amb llicències obertes i Creative Commons.

Dinar de Festa Major (ds. 29, 14h Font del Gall) Dinar popular, prèviament vermut i activitats infantils.

Picacrestes, Colla Dansaire del Prat (ds. 29, 17h, Plaça de la Vila). La colla consolida la ballada tradicional de Festa Major. I treu al carrer la cultura popular del nostre poble, la catalana.

Exposició i xerrada sobre el Delta (ds. 29, 19h, Xiringo de Festes Populars i Alternatives) De la mà d’en José Garcia (Depana) es farà un repàs de les lluites i resistències per salvar el delta del Llobregat.

Trobada castellera (ds. 29, 18h, pl. de la Vila) Ben amunt, enguany, amb els Castellers de Cornellà, els Capgrossos de Mataró i el Minyons de Terrassa. Mojinos Escozíos (ds. 29, 00h, Renfe). El grup barceloní de rock’n’roll ens ofereix un directe divertit i trepidant. Una bona opció per una nit de dissabte de festa major.

Se atormenta una vecina (ds. 29, 2.30h, Renfe). Buscant l’essència de la festa el grup ens porta un espectacle frenètic amb molta interacció i complicitat amb el públic.

DJ Nu i PD Barbie (ds. 29, 22h, Xiringo Festes Populars i Alternatives). La reconeguda DJ pratenca Nu amb una sessió de la millor música rock i heavy i el gironí PD Barbie amb els clàssics de tralla i patxanga amenitzaran la nit de dissabte per a tots els gustos.

Mishima (dl. 31, 20h, Fondo d’en Peixo). Un dels grans grups de l’escena del pop en català presenta el seu nou treball «L’Amor feliç» (2012).

Calaix de sastre

Cultura popular

Pratifoc (ds. 29, 21h, sortida del Fondo d’en Peixo). Ompliran de foc la nit de dissabte la Colla gran del Prat, Colla de Bruixes del Nord de Sabadell, la Kabra de L’H, el ‘Pollo’ i dues bèsties convidades.

Mar endins (havaneres) (ds, 29, 22h, Jadins de Mon Racó). Al barri de la Barceloneta podrem gaudir de les tradicionals havaneres, rom cremat i una rifa.

més informació a: festespopularsdelprat.blogspot.com www.elprat.cat Envian’s les fotografies de les Festes Majors a contacte@lariuada.cat Farem una selecció de les millors i les penjarem a la web!

El cinema amateur del Prat (des del dj. 20, 19.30h, Cèntric). Exposició que il·lustra la història de l’activitat cinematogràfica del Prat.

La Riuada Núm. 12  

Mitjà pratenc de comunicació popular

La Riuada Núm. 12  

Mitjà pratenc de comunicació popular