Page 4

4

la Riuada

www.lariuada.cat

setembre de 2012

FESTA MAJOR 2012 

Festes Majors al gust!

Selecció de les activitats més destacades d’aquestes festes La Riuada us ofereix, com cada any, un recull de les activitats que s’organitzen arreu del poble en el marc de les Festes Majors d’enguany. Com tota tria, aquesta és una tria subjectiva, serà doncs altament provable que alguna de les vostres activitats preferides no aparegui a la selecció. Unes activitats que enguany han notat el pes de la crisi, però que per altra banda ens fan plantejar quin volum de despesa dediquem a les Festes Ma-

jors (concerts, etcètera). Us convidem a què feu d’aquest recull d’activitats el vostre full de ruta. Us convidem, però, sobretot a què gaudiu dels artistes pratencs, la nostra cultura popular i les nostres tradicions. Submergiu-vos en la Festa Major, participeu de les activitats i si teniu una estoneta mireu de sortir a respirar... però ep! Només si teniu una estoneta! Bona Festa Major!

Art, música i espectacles

Infantil

Nit i concerts

Santi Millán Live! (dg. 30, 20h, Teatre Modern) L’humorista compleix un dels seus somnis d’infantesa: convertir-se en cantant famós. Un espectacle d’humor i música.

La Cirquera (dv. 28, 23h; dg. 25, 20h; dl. 26, 11h; Plaça Pau Casals) Circ i teatre al carrer per a totes les edats.

Conta-contes + vermut (ds. 29, 13h, Font del Gall) Els més petits podran gaudir de fantàstiques històries i pintar-se la cara, els més grans fer un bon vermut de dissabte.

Festival de la diversió (ds. 29, 10-14h, Parc Nou) Els més petits de la casa s’ho podran passar més bé jugant i fent un munt d’activitats i tallers (pintura, llavors, i moltes més).

Cercatasques Antifeixista (dv. 28, 21:30h, Plaça de la Vila). Per quart any consequtiu, el cercatasques antifeixista recorrerà els carrers del Prat reivindicant, acompanyat d’una festiva xaranga, la desaparició del carrers amb noms franquistes del Prat. Gnawa Catalunya (dg. 30, 18h, Fondo d’en Peixo). Un projecte musical i cultural d’un grup de joves músics gnawis arrelats al Raval mostraran la seva música del Magrib amb arrels subsaharianes.

Chino & The Big Bet (dl. 31, a les 18h, Fondo d’en Peixo) Des de l’escena blues i swing de Barcelona fent un homantge al bluesman Robert Johnson.

Muyayo Rif (dv. 28, 24h, Xiringo de Festes Populars i Alternatives). Grup de ritmes urbans com el punk i el reggae, amb un so propi i un directe contundent . Insershow (dv. 28, 1h, Xiringo de Festes Populars i Alternatives). Versions dels clàssics populars del rock, punk i heavy. Festa garantida!

La Riuada Núm. 12  

Mitjà pratenc de comunicació popular