Page 1

PORTFOLIO Kylièn Sarino Bergh


10 MEI THEATER SWANLA GRATIS TOEGANG AANVANG 19:30

DKT Flyer //

Deze flyer is ontwikkeld voor het plaatselijke orkest genaamd: “De Kleine Trompetter.” Hiervoor is ook een poster ontwikkeld in dezelfde stijl voor het evenement. Ook het logo is zelf ontworpen in een eerder stadium. Deze flyers en posters zijn goede voorbeelden van DTP klussen, het eenvoudig uitvoeren van een opdracht onder tijdsdruk met een klein budget.

Gastartiesten Natascha Vergeer Café Latte

Portfolio Kylièn Sarino Bergh

2


LA BARAQUE //

Als vormgever werk je vaak met beeld materiaal. Het is daarom ideaal als de vormgever zelf voor passend beeldmateriaal kan zorgen. Geheel in sfeer van de klant of opdracht. Op deze pagina zijn een aantal sfeerfoto’s zichtbaar van La Baraque.

Portfolio Kylièn Sarino Bergh

3


A3 Poster

Scan d e cod inscrhijff e voor het ormulie r!

10:00 18:00

DE JEUGD

RECEPTIE

Het jubileum is wel een feestje waard. Om dit groots te vieren is de theaterzaal geopend in de avond vanaf 21:00 uur. Komt u ook? Meldt u zich dan snel aan via de website van VC Nesselande!

Overdag is sporthal Swanla gereserveerd voor de jeugd. De zalen van Swanla zullen worden omgebouwd tot een evenementenhal, en er zullen veel spellen en activiteiten gaan plaatsvinden. Je kunt je hiervoor inschrijven via de website van VC Nesselande.

DE KRANT

s’Avonds zal de pub functioneren als dansvloer voor de jeugd. Schrijf je in via het facebook evenement van de jeugd, en party mee!

Bij een 50-jarig jubileum hoort het om terug te blikken op de afgelopen jaren. Dit doen we tijdens onze receptie op 17 mei van 19:00 tot 20:30 uur. De kantine van het Dorpshuis Swanla waar de receptie zal plaatsvinden, zal worden omgebouwd tot een museum gewijd aan de geschiedenis van VC Nesselande.

Het idee is ontstaan om voor het 50-jarig bestaan een jubileum krant uit te geven. De Jubileumcommissie heeft hiervoor uw input nodig! Heeft u nog leuke informatie, verhalen of foto’s die betrekking hebben op VC Nesselande, stuur het dan door naar jubileumkrant@vcnesselande.nl

Portfolio Kylièn Sarino Bergh

www.vcnesselande.nl

2 1:00 00:00

Activiteiten

Heel Dorpshuis Swanla zal op 17 mei in het teken staan van het 50 jarig jubileum van Nesselande. Dit feest willen wij ook delen met de jeugd en daarom zullen er overdag verschillende activiteiten plaatsvinden door de gehele zaal heen. Deze activiteiten zijn voor zowel de mini’s als de jeugdleden bedoelt. Schrijf jezelf, of uw kind dus snel in via het inschrijfformulier op de website!

Receptie

Het 50 jarig bestaan van een vereneging zorgt voor een hoop geschiedenis. De uitgebreide geschiedenis kunt u terug vinden in de kantine van Swanla. Deze kantine zal namelijk worden omgebouwd tot museum, geheel gewijd aan VC Nesselande. Hier blikken we terug op de afgelopen jaren en kijken we vooruit tijdens de receptie.

Disco

Een jubileum is vooral een feest. Daarom zal de pub worden ingericht als feestzaal voor de jeugd. Een feest stelt weinig voor zonder gezellige gasten, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Je mag daarom zelfs een introducé meenemen naar het volleybal feest! Heb jij ook zin in een feestje? Meld je dan aan via het facebook evenement!

21:00 Party 02:00

Het jubileum kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder een flink feest. Er is al een DJ, er is al een locatie, de drank staat al klaar, alles is al geregeld! Komt u ook mee feesten? Schrijf u dan snel in via het inschrijfformulier op de website!

Banner 80x200

PARTY

19:00 20:30

Logo origineel

VC Nesselande //

Voor het jubileum van de volleybal vereniging VC Nesselande, moest het originele logo een twist krijgen naar het 50-jarige jubileum. Het bestaande logo heb ik daarom met de eigen stijl elementen gevormd naar een modern jubileum logo, en hiervoor een moderne feestelijke huisstijl ontwikkelt voor de posters en banners. 4


Zeefdruk //

Om oude technieken in stand te houden, ben ik samen met een vriendin bezig met een project om te zeefdrukken. Hiermee ontwerpen wij zelf prints voor op merchandise producten, maar accepteren we ook opdrachten en ontwikkelen we T-Shirts voor bijvoorbeeld kleine verenigingen. Deze werken we uit en bedrukken dit zelf in de zeefdruk werkplaats van de Mesh Print Club te Rotterdam.

Portfolio Kylièn Sarino Bergh

5


NOFONE //

Hier zijn een aantal producten zichtbaar die ik voor het fictieve NoFone festival gemaakt heb, tijdens mijn afstudeer project. Voor het volledige project wil ik u vragen om een kijkje te nemen in het procesboek via de onderstaande link, of via kylien@kysign.nl het procesboek in pdf vorm op te vragen indien niet bijgeleverd. http://issuu.com/kysign/docs/ nofone_procesboek_issuu

Portfolio Kylièn Sarino Bergh

6


Think agian //

In mijn eigen tijd werk ik aan eigen projecten. Ik probeer dingen uit of na die ik gezien heb, verzamel werk en inspiratie en ga hiermee aan de slag. Één van deze projecten ziet u hier. Dit boek is een samenvatting van meerdere onderzoeken die ik wilde samenvatten in een grafisch product. Het gehele boek is met de hand gemaakt en kent voordelen van print die niet in pdf samen te vatten zijn. Voor een betere indruk van dit werk wil ik u vragen door via onderstaande link het boek te bekijken doormiddel van een video. http://www.youtube.com/watch?v=eVUH-X0d-jI Portfolio Kylièn Sarino Bergh

7

Digital Portfolio  

This is the digital portfolio from the graphic designer Kylièn Sarino Bergh.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you