Page 1

N E M I SPEC Voordelenboekje2015

Je lidkaart is geld waard!


• Albelli • Appartementen aan zee • Aurilis • Avance • Banier • Bellewaerde • Belvilla • Brita • Corsendonck • G DATA • Govaka • Hema • Hubo • Katchoo • Lampiris • Lensonline

• • • • • • • • • • • • • • • • •

LunchGarden Ourthe&Somme Passiespelen Primo Proxis S&R Sanoma Smartmat Sunparks Tomson VAB Vakantiehuis Frankrijk Vayamundo Ardennen Vayamundo Zee Walibi Wijnbeurs Wijnvoordeel

N E M I SPEC Koenraad Coppens algemeen voorzitter kwb

Kwb: zoveel meer dan een lidkaart

“Kwb heeft voor de zesde keer een gevarieerd en aantrekkelijk voordelenpakket gebundeld in één boekje. Met veel plezier laten we jou het hele jaar door van deze kortingen genieten. Je krijgt er je lidgeld veel keer voor terug.”

De korting wordt telkens aangegeven op de voorkant, de voorwaarden vind je op de achterkant. De kortingen lopen tot 31/12/2015 tenzij anders vermeld. Elke aanbieder is verantwoordelijk voor het verlenen van het aangeboden voordeel. Kwb kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld.


Geef je foto’s de plek die ze verdienen Heb jij ook zoveel leuke foto’s gemaakt? Van onvergetelijke vakanties, dagjes weg met de familie of gezellige uitjes met vrienden? Zonde om daar niets mee te doen! Bij Albelli maak je zelf gemakkelijk het mooiste fotoboek. Zo blijven je herinneringen prachtig bewaard en krijgen je foto’s de plek die ze verdienen! Ga naar www.albelli.be/kwb en geniet van 20% korting op je fotoboek.

N E M I 20% SPEC KORTING

www.albelli.be


Hoe ga je te werk? Ga naar www.albelli.be/kwb en installeer het fotoboekprogramma. Open het programma, kies het formaat en ga aan de slag. Klik op bestellen als je helemaal tevreden bent. Voer tijdens het bestelproces deze promotiecode in: FBK789KAB. Binnen een aantal dagen wordt je fotoboek thuisbezorgd. En dan... genieten maar!

N 20% E M I SPEC www.albelli.be

KORTING

De promotiecode geeft recht op 20% korting op een fotoboek naar keuze uit het Albelli fotoboekengamma. Om de korting te verkrijgen vul je de promotiecode bij het afrekenen in. De korting wordt in mindering gebracht op het eindbedrag. Per klant kan maximaal 1 promotiecode worden gebruikt, een eventueel restbedrag van de korting komt te vervallen. De korting kan niet worden verkregen op reeds geplaatste bestellingen. Op de verzendkosten wordt geen korting verleend. Deze promotie is geldig t.e.m. 31 december 2015.


-10%

Appartementen aan zee Een weekend of week lekker uitwaaien in KnokkeHeist. Waar wacht je op? Er is voor elk wat wils: strandvakantie, natuurwandelingen, cultuur in Knokke-Heist en Brugge, groot aanbod aan restaurants, fietsmogelijkheden langs de kust of hinterland van Damme, Sluis, Brugge ‌

Appartementen aan zee

N E M I SPEC

10% korting

Appartementen aan zee


Praktisch Gerenoveerde vakantieappartementen op 350 m van het strand in Knokke-Heist. De appartementen hebben alle comfort en een maximum capaciteit van 7 personen. Je kan huren voor een week, midweek of weekend gedurende het volledige jaar.

N E M I SPEC Gratis parking voor wagen en beveiligde fietsenstalling.

Voor alle info neem contact op met Marc Rosseel, Aaishove 35, 8301 Ramskapelle, tel. 050 51 16 72 (na 20 uur), m.rosseel@telenet.be, of neem een kijkje op http://users.telenet.be/heistlaan98/index.html.

Appartementen aan zee

Als kwb-lid betaal je per week vanaf â‚Ź 190 huurprijs voor een appartement tot 7 personen. Geldig tot 31 december 2015.

-10%


N E M I SPEC

Bedankt, Aurilis.

slaapDoppen op maat!

‘

-15%

‘

Ik ben een slechte slaper. Van het minste geluid word ik wakker. Bovendien heb ik een snurkende partner. De audiologe van Aurilis adviseerde mij slaapdopjes op maat. Sindsdien slaap ik elke nacht als een roos!


N E M I SPEC

Bel ons voor info of een afspraak: Limburg 011 21 39 78 • Antwerpen-Mechelen-Turnhout-Waas&Dender 015 27 77 47 Vlaams-Brabant 016 20 84 84 • Midden-Vlaanderen 09 242 43 44 • West-Vlaanderen 051 23 34 94

www.aurilis.be

Zo hoort het.

Op vertoon van je kwb-lidkaart en bij afgifte van deze bon krijg je een directe korting van 15% bij aankoop van slaapdoppen op maat. Deze korting is geldig tot 31 december 2015 in alle Aurilis Hoorcentra in Vlaanderen. Niet cumuleerbaar met andere acties of voordelen.

-15%

Maak nu een afspraak in je aurilis hoorcentruM


korting

â‚Ź 10 N E M I SPEC

geldig op de gehele collectie*


korting

â‚Ź 10 N E M I SPEC geldig op de gehele collectie* Vul hier je e-mailadres in, dan houden wij je op de hoogte van al onze acties!

Dhr./Mevr./Mej. (Gelieve te schrappen wat niet past). Naam

Voornaam E-mail Postcode

Winkelnr.

*Korting geldig in alle Avance-filialen t.e.m. 30/11/2015 bij een aankoop vanaf â‚Ź69,99 en bij afgifte van deze bon. Actie niet cumuleerbaar met andere acties en/of andere promoties.

Actie ook geldig op avanceshoes.com met deze unieke webcode:

AV2015KWB


N E M I SPEC â‚Ź5

-6%

KORTING

op knutselmateriaal

bij aankoop van een spel


Bezoek onze webshop op www.debanier.be

Bonnr. 9810338

deze bon. Niet cumuleerbaar met andere kortingen of promoties.

€5 korting op bord- en kaartspellen bij aankoop voor minstens €30. Niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen. Bonnr. 9810338.

€ 5 korting op bord- en kaartspellen bij aankoop voor minstens € 30. Geldig tot 30 juni 2015. Eenmalige korting bij afgifte van

N E M I SPEC

Op vertoon van je kwb-lidkaart krijg je in de Banierwinkels een directe korting van 6 % op je aankoop van knutselmateriaal, (niet van toepassing op Chiro-, circusen spelmateriaal, boeken, workshops).

‘Creëren, spelen, doen!’ is het motto van De Banier. Ben je creatief of actief? Je moet zeker eens binnenspringen bij De Banier, de creatieve speciaalzaak. Origineel spelmateriaal, leuke gezelschapsspellen, uitdagend circusmateriaal en meer dan 10.000 creatieve producten liggen op jou te wachten. In de 11 winkels van De Banier kun je terecht voor deskundig advies. Probeer ook eens een workshop van Ateljee Banjee.


Bij afgifte van deze bon aan de kassa van Bellewaerde, genieten volwassenen en kinderen (vanaf 1m40) van het kindertarief (1m - 1m40). Geldig voor max. 5 personen tot en met 31 augustus 2015. Parking niet inbegrepen. Meer informatie en openingsuren kan u terugvinden op de website www.bellewaerde.be.

Volwassenen aan kindertarief

Beleef plezier op dezelfde manier! Bellewaerde is een dag met de hele familie vol plezier, avontuur en spectaculaire ontdekkingen in een overweldigende natuur. Nergens anders vinden jullie zulke zalige familieattracties die jullie doen daveren van plezier. Bellewaerde is nog zoveel meer: jullie leren er ook honderden dieren van dichtbij kennen in een authentieke omgeving. Klaar voor een dag die jullie n贸贸it meer vergeten? Welkom in Bellewaerde! Wil je nog meer weten? Surf dan naar www.bellewaerde.be

N E M I SPEC Bellewaerde

Dankzij je kwb-lidmaatschap mogen volwassenen Bellewaerde betreden aan kindertarief van 31 euro. Voor kinderen van kwb-leden geldt een uitzonderlijk tarief van 27 euro. PLU BWP15012


Walibi, Top Hit sensations! Walibi is een pretpark met de meest sensationele topattracties. Herontdek de legendarische attractie “Psyké Underground” die je tegen 85km/u en in minder dan 3 seconden katapulteert … in het pikdonker. Ga de uitdaging aan op onze andere sensatietoppers: beleef een waanzinnig verfrissend avontuur in de Radja River en neem het op tegen de zwaartekracht in de Weerwolf, de Vampire of de Dalton Terror. Voor de kleinsten is er Walibi Playland, een exclusieve zone waar ook zij zich helemaal kunnen uitleven. Ben jij klaar om onze top hits uit te proberen? Dankzij je kwb-lidmaatschap mogen volwassenen Walibi Belgium betreden aan kindertarief van 35 euro. Voor kinderen van kwb-leden geldt een uitzonderlijk tarief van 30 euro. PLU 61444

N E M I SPEC Walibi

Bij afgifte van deze bon aan de kassa van Walibi Belgium, genieten volwassenen en kinderen (vanaf 1m40) van het kindertarief (1m – 1m40). Geldig voor max. 5 personen tot en met 31 augustus 2015. Parking niet inbegrepen. Meer informatie en openingsuren kan u terugvinden op de website www.walibi.be.

Volwassenen aan kindertarief


Kwb-leden krijgen 5 % korting. Korting niet geldig op reeds gemaakte boekingen of in combinatie met andere aanbiedingen, behalve het last-minute aanbod. Dat is dubbel voordelig dus! Korting geldig op het huurtarief. Eventuele kosten ter plaatse en vervoer zijn voor eigen rekening. Reservatie en verblijf in 2015.

Belvilla heeft meer dan 20.000 unieke vakantiewoningen in Europa. Van een bergchalet tot een stadsappartement. Van comfortabel tot superluxe. Kwaliteit aan een verrassend betaalbare prijs. Met z’n tweeÍn of met de hele familie geniet je van ruimte en privacy! Zorgeloos boeken met Belvilla.

N E M I SPEC Kies op www.belvilla.be eenvoudig je ideale vakantiewoning, lees de tips van de huiseigenaar en de ervaring van vorige gasten. Zo weet je meteen wat er in de omgeving te beleven is. Exclusieve korting voor kwb via de unieke kortingscode KWBBV5. Surf naar www.belvilla.be of bel 03 808 09 54.

Belvilla

-5%


Ardennes Relais vakantiewoningen is dÊ nummer 1 in de Ardennen. Op www.ardennes-relais.be vind je meer dan 1.000 huizen verspreid over alle streken. Zin in een weekendje weg met vrienden of de ganse familie? Logeren in een houten chalet met sauna of een luxe groepshuis met zwembad? Heerlijk wandelen in de bossen en s’ avonds gezellig napraten bij de open haard. Zelfs de hond kan mee. De Ardennen, makkelijk dichtbij en toch zo verrassend anders!

N E M I SPEC Kies op www.ardennes-relais.be eenvoudig je ideale vakantiewoning, lees de tips van de huiseigenaar en de ervaring van vorige gasten. Zo weet je meteen wat er in de omgeving te beleven is.

Exclusieve korting voor kwb via de unieke kortingscode KWBAR5. Surf naar www.ardennes-relais.be of bel 0800 38 001.

Ardennes Relais

Kwb-leden krijgen 5 % korting. Korting niet geldig op reeds gemaakte boekingen of in combinatie met andere aanbiedingen, behalve het last-minute aanbod. Dat is dubbel voordelig dus! Korting geldig op het huurtarief. Eventuele kosten ter plaatse en vervoer zijn voor eigen rekening. Reservatie en verblijf in 2015.

-5%


-â‚Ź 5

Brita

Alles kan beter. Ook het water uit de kraan. Een Brita Waterfilterkan voorziet je in een mum van tijd van heerlijk zacht drinkwater. Gewoon je kan vullen en Brita filtert chloor, kalk en andere onzuiverheden weg. Voor een paar cent per liter geniet je van heerlijk drinkwater. Dat is mooi meegenomen, zeker vandaag. Niet alleen voor je portemonnee, ook voor het milieu.

N E M I SPEC

â‚Ź 5 korting

Brita


Kortingsbon

Wat moet je doen om deze korting te krijgen? • Koop een Brita Waterfilterkan en bewaar je kassabon. • Vul deze kortingscoupon volledig in. • Stuur hem in een envelop (geen postzegel nodig!) samen met (een kopie van) de kassabon van je gekochte Waterfilterkan naar: BRITA - KWB 15, P/A Desk Services, Antwoordnummer 1, 3620 Lanaken. Doe dit zeker voor 31/12/2015. • Binnen 4 weken ontvang je € 5,00 retour op je rekening.

N E M I SPEC

Naam . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Voornaam . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Adres . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . nr . . . . . . . . . . . bus . . . . . . . . . Postcode . . . . . . . . . . Plaats . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Tel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . E-mail . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Bankrekeningnr . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . De persoonsgegevens worden verwerkt voor de afwikkeling van deze actie en direct na afloop van de actie vernietigd.

Brita

De kortingscoupon geldt op alle Waterfilterkannen van Brita, maar niet op de Brita filterpatronen. Alleen de originele coupon is geldig. Deze bon is niet geldig in combinatie met andere Brita kortingsbonnen. Maximaal één inzending per adres/rekeningnummer en dit tot 31/12/2015.

-€ 5


Korting van 5% bij een Corsendonk hotel of club naar keuze

N E M I SPEC nb e

rge

1 of meerdere overnachtingen inclusief ontbijt of 1 of meerdere overnachtingen in half- of volpension

ut

ke

ud -tur nhout

n bla

o

ho turn

retie


Deze bon is geldig in:

• Priorij Corsendonk - Oud-Turnhout info.priorij@corsendonkhotels.com

• Corsendonk Viane - Turnhout info.viane@corsendonkhotels.com

N E M I SPEC • Corsendonk De Linde - Retie info.delinde@corsendonkhotels.com

• Corsendonk Duinse Polders - Blankenberge info.duinsepolders@corsendonkhotels.com

www.corsendonkhotels.com

reservering verplicht - deze bon is geldig voor het verblijf in één kamer - niet cumuleerbaar met andere kortingen of promoties - geldig tot 31.12.2015


-30%

G DATA

G DATA biedt krachtige en snelle antivirus- en securitypacks. G DATA is de testkampioen gebleken in vergelijkende producttests bij gespecialiseerde media zoals Test Aankoop of Clickx. Cybercriminelen die internetbankierders willen oplichten, worden door G DATA gestopt dankzij de intelligente ‘BankGuard-technologie’, en voor mobiele gebruikers is G DATA INTERNET SECURITY LIGHT voor Android toestellen gratis inbegrepen.

N E M I SPEC

30% korting

G DATA


Praktisch Kwb-leden krijgen een voordeel van 30 % op hun aankoop/aankopen naar keuze via de G DATA webshop: www.gdata.be/onlineshop. De korting wordt verrekend na het ingeven van de code ‘KWB2015’ in het veld ‘Code Tegoedbon’.

N E M I SPEC G DATA

30 % korting via de actiecode. Geldig van 01/01/2015 tot 31/12/2015.

-30%


-â‚Ź 25

Govaka & Pasar Met Govaka & Pasar ligt de wereld aan je voeten! Het reisbureau van kwb en Pasar heeft voor 2015 drie reisbrochures in de rekken liggen: Fietsvakanties in Spanje (voorjaar), kampeerreizen en groepsreizen (fietsen, wandelen, cultuur en Lourdesbedevaarten). In deze brochures tref je een reisaanbod met bestemmingen in meer dan 50 landen.

Govaka & Pasar

N E M I SPEC

Met je kwb-lidkaart op zak, geniet je van een mooie korting van â‚Ź 25 op alle reizen uit onze brochures. En die korting geldt trouwens voor alle gezinsleden.

â‚Ź 25 korting

Govaka & Pasar


Praktisch Brochures bestellen? Bel naar 02 246 5 246, surf naar www.govaka.be of breng ons een bezoekje op de vakantiesalons van Antwerpen en Brussel.

N E M I SPEC V.U. Govaka & Pasar (licentie 5417), Urbain Britsierslaan 5, 1030 Brussel

Govaka & Pasar

- â‚Ź 25 bij het boeken van reis uit de brochures van Govaka & Pasar

-â‚Ź 25


-15% op al je aankopen bij HEMA*

N E M I SPEC


-15% op al je aankopen bij HEMA*

N E M I SPEC *Geldig t/m 30 november 2015 in alle HEMA winkels in België en G.H. Luxemburg. Geldig bij afgifte van de bon. Niet geldig op boeken, cadeaukaarten, online aankopen, iTunes, Lekker Weg, telefoonkaarten, verzekeringen, raambekleding, fotoservice, albumprintservice, gepersonaliseerde (foto)artikelen, tickets, en in het koffiebuffet. Niet inwisselbaar tegen geld. Eén bon per klant. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen. Niet geldig met terugwerkende kracht. V.U.: HEMA België bvba, Alsembergsesteenweg 757, 1180 Brussel.

Kijk op hema.be voor een HEMA winkel in uw buurt.


KORTINGBON

N E M I SPEC -10%

www.hubo.be * Geldig tot en met 30/06/2015. * Enkel bij afgifte van deze bon * niet cumuleerbaar met andere kortingen of aanbiedingen uit de HUBO folders * max. 1 bon per klant

*

OP HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT


GRATIS DOE-HET-ZELF VERVOER Info in de winkel !

N E M I SPEC

e-shop


-10%

N E M I SPEC Bij ons vind je trendy regenlaarzen & paraplu’s, zowel voor vrouwen als kinderen.

Katchoo 10% korting

- 10%

Bezoek snel onze webshop www.katchoo.be

Katchoo


Katchoo

Korting niet cumuleerbaar met andere kortingen

N E M I SPEC

Niet geldig op de “koopjes�

Kwb-leden krijgen een voordeel van 10 % op hun aankopen, behalve op de koopjes. De aanbieding geldt tot en met 31/12/2015, mits de kortingscode KWB2015 wordt vermeld.

Geldig tem 31/12/2015

Praktisch

Actiecode: KWB2015

-10%


Aanbod voorbehouden voor de leden van KWB Surf snel naar www.lampiris.be/kwb

N E M I SPEC

UW VOORDELEN*

-15 €

(btw inbegrepen)

Per jaar op uw abonnement

-2,5 %

Per jaar op het energiegedeelte

• € 15 korting op uw gas-abonnement • € 15 korting op uw elektriciteitsabonnement • 2.5% korting op uw energieverbruik (gas + elektriciteit!)

*geldig op het Zen tarief, niet cumuleerbaar met andere voordelen of promoties

Tel : 0800 12 141 • www.lampiris.be/kwb


N E M I SPEC


EXCLUSIEF VOOR KWB LEDEN: CONTACTLENZEN? LENSBAG

N E M I SPEC

GERATIS* YEDEFINITION OOGDRUPPELS + LENSBAG twv €15

4

WINNAA R/GAGN ANT

* Zolang de voorraad strekt. Actie geldig t/m 31/12/2015. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen. Van ma t/m do indien je lenzen voorradig zijn.

Vul “KWBLENS” in bij de promocode

Besteld voor 23u = morgen in huis**


CONTACTLENZEN?

N E M I SPEC

GRATIS VERZENDING NAAR ÉÉN VAN ONZE FILIALEN. 4

WINNAA R/GAGN ANT


N E M I SPEC

Lunch Garden is hĂŠt familierestaurant bij uitstek. Ideaal om met je kinderen of kleinkinderen gezellig samen een hapje te gaan eten. Bij Lunch Garden kan je terecht voor een lekkere, gezonde maaltijd tegen een betaalbare prijs op ieder ogenblik van de dag. Of je nu langskomt voor een ontbijt, middag- of avondmaal, iedereen vindt zeker zijn gading in het ruime aanbod heerlijke schotels. Zo staan er traditionele Belgische gerechten op het menu zoals vol-au-vent, balletjes in tomatensaus, of steak met frietjes. Maar je vindt er ook een brede waaier aan salades, pasta-, wok- of grillgerechten.

De Lunch Garden restaurants zijn bijna allemaal 7 dagen op 7 open van 8u30 tot 21u30, en tot 22u op vrijdag en zaterdag. Meer info op www.lunchgarden.be


rt

kwb-lidkaa

2015

N E M I C E P S 10% KORTING SPECIMEN

AA Veerle VAN DER nweg 156 Antwerpsestee 2640 MORTSEL e H. Kruis Mortsel S. Lod 453 Lidnummer 178 nd

kwb.eensgezi

NA SCANNING VAN

UW KWB-KAART

10% kw

e

www.kwb.b

bij Primo en b-korting Lunch Gard en


N E M I SPEC


N E M I SPEC


-10%

Passiespelen 10% korting

Kwb en Passiespelen Tegelen hebben - naast een groepsaanbod - ook een individueel aanbod voor kwb-leden. Het Tegelse Passiespel gaat op 10 mei 2015 in première. Daarna worden er tot zondag 13 september 25 voorstellingen gespeeld. Het vijfjaarlijks evenement - ontstaan in 1931 en in 2015 voor de twintigste keer - is uitgegroeid tot een theatergebeurtenis van internationale allure en speelt zich af tegen het majestueuze decor gebouwd in Openluchttheater De Doolhof in Tegelen (Venlo). Het lijdensverhaal, de passie van Jezus, krijgt een

nieuwe dimensie, een diepe en menselijke tragedie vermengd met een Goddelijke triomf. De Vlaamse dichter-schrijver Patrick Lateur heeft een nieuwe tekst geschreven; Cees Rullens regisseert de ruim 300 amateurs en Nard Reijnders componeert de muziek voor orkest, koor, zangsolisten en blazersensemble.

N E M I SPEC Passiespelen Tegelen 2015


*(m.u.v. rolstoelplaatsen: mail daarvoor kassa@passiespelen.nl)

Gebruik op www.passiespelen.nl de actiecode “15KWB@actie” en u ontvangt een reductie van ± 10% op de normale entreeprijs.

Praktisch

Passiespelen Tegelen 2015

- 10%

Korting op entreeprijs ± 10% Passiespelen Tegelen 2015 Openluchttheater De Doolhof Tegelen (Nederlands Limburg)

N E M I SPEC Reserveren met korting via Passiespelen www.passiespelen.nl *

Kijk ook op de website onder ‘Reserveren’ voor mogelijkheden met eten & drinken en overnachtingen. Nederlands Noord-Limburg is de moeite waard.

Kortingsprijs: Rang 1 > € 31,50 / Rang 2 > € 28,- / Rang 3 > € 23,50

-10%


BEKIJK JOUW KORTINGBON OP DE ACHTERZIJDE

% -20 N

E M I C SPE

*

OP JE GANSE TICKET

SHOP NU OOK ONLINE


20

%*

korting

N E M I SPEC

OP JE GANSE TICKET

sports

Kom langs in onze winkels of gebruik deze online kortingcode

Kwb015

en geniet van jouw voordeel op www.primo.be

outdoor

VOOR ONZE WINKELPUNTEN EN ONZE COLLECTIES

> WWW.PRIMO.BE

* Korting enkel geldig in onze winkels op vertoon van deze bon en tot 31/12/2015. 1 bon per klant. Niet cumuleerbaar met de loyalty-korting en andere voordelen en acties.

fashion ref. 9550700000011 - KWB


-€ 2,5

N E M I SPEC

Ontdek onze shops met boeken, e-books, strips, cd & vinyl, dvd & blu-ray! Gratis verzending vanaf € 30 en Proxis Punten bij elke aankoop. Gebruik kortingcode “KWB15” en ontvang een éxtra korting van € 2,50! (bij aankopen vanaf € 35)

Proxis

Surf vliegensvlug naar www.proxis.com !

€ 2,50 korting

Proxis


Praktisch Dankzij je kwb-lidmaatschap krijg je een extra korting van € 2,50 bij aankopen vanaf € 35.

N E M I SPEC Proxis

Gebruik kortingcode “KWB15” en ontvang een éxtra korting van € 2,50 bij aankoop vanaf € 35; Geldig tot 31/12/2015!

-€ 2,5


-15%

In de zwemparadijzen van S&R Group in Gent, Beveren, Lier, Overpelt, Mons (en Brugge vanaf juni 2015) maken we van je bezoek een onvergetelijke belevenis. Buiten wildwaterbanen, een golfslagbad en een heuse waterspeeltuin, hebben de zwemparadijzen van S&R Group ook een prachtig badhuis met sauna’s , stoombad, unieke warme lagune en een authentieke Hamam.

N E M I SPEC Geniet des te meer van je bezoek dankzij 15 % korting!

S&R 15% korting

S&R


Praktisch

Op vertoon van uw lidkaart krijg je, maar ook je inwonende partner, een ledenkorting van 15%. Deze korting geldt op alle individuele toegangstickets van de subtropische zwemparadijzen in Gent, Beveren, Lier, Pelt, Mons en Brugge (vanaf juni 2015)*. Maar er is meer... ook in het schoonheidssalon B’eau Wellness in Gent**, gelegen aan ons centrum Rozebroeken, krijgen jij en je partner een korting van 15% op alle behandelingen en arrangementen!

N E M I SPEC * De aangeboden kortingen worden verrekend op de geldende basistarieven en zijn dus niet cumuleerbaar met andere kortingen. Niet geldig op de kindertarieven. ** In het schoonheidssalon in Gent werken wij enkel op reservatie

S&R

De aangeboden kortingen worden verrekend op de geldende basistarieven en zijn dus niet cumuleerbaar met andere kortingen. Niet geldig op de kindertarieven.

-15%


Kies uw favoriete weekblad! 20% OF ZELFS

N E M I 30% SPEC MET

KORTING!

KORTING!

Sanoma

surf naar www.abon.be/kwb Liever een digitaal abonnement? Surf dan naar www.abon.be/uwdigitaalmagazine


Kies uw favoriete magazine!

N E M I SPEC MET

20% KORTING!

OF ZELFS

30% KORTING!

surf naar www.abon.be/kwb Liever een digitaal abonnement? Surf dan naar www.abon.be/uwdigitaalmagazine

Sanoma


-5%

Gemakkelijk, gezond én lekker: het Smartmat kookpakket.

N E M I SPEC Smartmat stelt wekelijks gezonde en verrassende menu’s samen en levert de recepten met alle bijhorende verse ingrediënten bij jou thuis!

Smartmat

Laat een Smartmat kookpakket aan huis leveren op maandagavond en bereid gedurende de drukke werkweek gezonde en lekkere maaltijden voor je gezin, aan de hand van originele recepten en alle ingrediënten die je daarvoor nodig hebt. De ingrediënten zijn voor minstens 25% biologisch, zo veel mogelijk seizoensgebonden en lokaal geproduceerd.

Het aanbod van Smartmat bestaat uit verschillende formules, die maaltijden bevatten voor 3, 4 of 5 dagen voor 1 tot 4 personen. Alle weekmenu’s kan je raadplegen via de website www.smartmat.be.

5% KORTING OP ELKE SMARTMAT LEVERING VOOR KWB-LEDEN!

5% korting

Smartmat


Praktisch Als kwb-lid geniet je een korting van 5% op elke Smartmat levering!

Smartmat levert overal in de regio’s Vlaanderen en Brussel, steeds op maandag tussen 17u en 22u. Enkele dagen voor de levering ontvang je een mail met het specifieke leveringstijdstip voor jouw levering.

N E M I SPEC

Om gebruik te maken van dit voordeel surf je naar www.smartmat.be/kwb en registreer je je via deze link. Op die manier wordt de korting automatisch toegevoegd aan je bestelling. Het is bovendien mogelijk om een proefpakket te bestellen aan kortingtarief als je Smartmat eenmalig wenst uit te proberen.

Alle informatie over Smartmat kan je vinden op www.smartmat.be. Voor verdere vragen kan je onze klantendienst bereiken via klantendienst@smartmat.be of telefonisch via 03 345 67 69.

Smartmat

Deze actie is geldig t.e.m. 31 december 2015.

-5%


-â‚Ź 125

N E M I SPEC Sunparks Kempense Meren

Sunparks Kempense Meren â‚Ź 125 korting

Tussen dichte dennenbossen, heldere meren en uitgestrekte zandgronden ligt Sunparks Kempense Meren op de ideale plek om te voet of op de fiets op verkenning te gaan. Weer of geen weer, waterratten kunnen op het vakantiepark steeds terecht in het subtropisch zwemparadijs.

Sunparks Kempense Meren


Praktisch Als kwb-lid krijgt u naast een korting van € 125 op een verblijf ook een lichaamspakking voor één persoon in het wellnesscenter (t.w.v. € 25).

N E M I SPEC Hoe reserveren? Stuur een mail naar r.spkm3@groupepvcp.com met volgende gegevens: Naam, adres en telefoonnummer van de hoofdboeker Aantal personen Gewenste boekingsperiode Gewenst type vakantiehuisje Actiecode: “KWB”. Voor meer info, bel 014 81 72 52. Volg de avonturen van “Sunparks Kempense Meren (Mol)” op

Sunparks Kempense Meren

€ 125 korting op een verblijf in een vakantiehuisje naar keuze: standaard (max. 8 p.), select (max. 10 p.) of exclusief (max. 6 p.). Geldig voor alle aankomsten (m.u.v. eventuele parksluitingen) bij voldoende beschikbaarheid. Geldig voor weekend-, midweek- en weekverblijven. Enkel geldig bij inlevering van deze bon. Niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen. Niet geldig voor reeds gemaakte boekingen. Lichaamspakking dient gereserveerd te worden bij check-in.

-€ 125


-€ 10

inktpatronenvoorkwb.be € 10 korting

N E M I SPEC Koop nu inktpatronen en steun kwb

www.inktpatronenvoorkwb.be


www.inktpatronenvoorkwb.be

• Max 1 bon per klant

N E M I SPEC Voordelen: • Milieuvriendelijk • Tot 40% goedkoper • Print meer voor minder, zonder kwaliteitsverlies • Snelle levering binnen de 24u/48u • Je steunt kwb

• Geen minimum bestelbedrag

Wil jij vanaf nu goedkoper printen? Surf dan naar www.inktpatronenvoorkwb.be. Vergeet bij het afrekenen niet uw promocode in te vullen en betaal 10 euro minder. Promocode: EMP-3-8492

• Geldig tot 31/12/2015

Praktisch

• Niet cumuleerbaar met andere promoties

-€ 10


tot

-v2oo0r K% WB leden

KWB-leden genieten tot 20% korting op alle VAB-jaarcontracten

ga naar:

N E M I SPEC Wil je weten wat VAB allemaal te bieden heeft? Ontdek onze formules op de achterzijde.



WWW.VAB.BE/ KORTING/KWB

Pech? VAB is al onderweg.


PECH

BIJSTANDS

• Dag en nacht pechbijstand in de Benelux voor 1 voertuig

• Wereldwijde personenbijstand • Dag en nacht pechbijstand in heel Europa voor 1 voertuig

- 20% **

€ 116 /jaar

VAKANTIE

BIJSTAND

PAKKET

PAKKET

• Wereldwijde • Wereldwijde personenbijstand personenbijstand • Dag en nacht pechGR ATIS bijstand in heel Europa BAGAGE • Bagageverzekering VERZEKERING • Annulatieverzekering

• Wereldwijde personenbijstand • Annulatieverzekering

* Geldig voor alle fietsen, elektrische fietsen, bakfietsen, sportfietsen, mountainbikes en scooters (minder dan 50 cc).

N E M I SPEC 20%**

€ 202 /jaar € 223 /jaar

€ 92,80

REIS

MULTI

PAKKET

€ 161,61

€ 178,39

20%**

€ 309 /jaar € 385 /jaar

€ 81 /jaar € 104 /jaar € 64,80

€ 83,19

- 10% **

€ 188 /jaar € 266 /jaar € 169,20

€ 239,40

Prijzen geldig tot 30-04-2015.

BIJSTAND

BIJSTAND

• Dag en nacht pechbijstand in de Benelux voor 1 motor • Geldig van maart t.e.m. september**

- 20%

• Dag en nacht pechbijstand voor een fiets of scooter in België en Nederland, vanaf ** 1 km van de woonplaats*

15%**

€ 69

€ 45 /jaar

€ 99 /jaar

€ 38,25

€ 84,15

leden

KWB-leden genieten tot 20% korting op alle VAB-jaarcontracten

Jaarcontract: 365 dagen overal, altijd, iedereen beschermd.

ga naar: WWW.VAB.BE/ KORTING/KWB

SEIZOENSCONTRACT

€ 55,20

-v2oo0r K% WB

**Korting wordt toegepast op de vermelde prijzen.

FIETS

MOTOR

tot

Pech? VAB is al onderweg.

BIJSTAND


N E M I SPEC

De vakantiewoning in Anan, een 80-tal kilometer ten zuiden van Toulouse, is een gerenoveerde traditionele langgevelboerderij. De omgeving is zeer rustig waarbij er aan de achterzijde een prachtig zicht is op de zacht glooiende landelijke omgeving (het “Franse Toscane�). De zonnebloemen bloeien er volop in de zomer. Rust is gegarandeerd!

WWW.VAKANTIEHUISINFRANKRIJK.BE


ONTMOETING MET HET FRANSE PLATTELAND – LEVEN NAAST GOD IN FRANKRIJK!

N E M I SPEC

De woning bestaat uit een zitkamer met open haard, 3 ruime slaapkamers, badkamer (ligbad, wastafel, wasmachine), WC, douche & WC. Buiten is er een ruime tuin met fruitbomen, een zwembad en een groot terras (zon en schaduw).

Zeer rustige omgeving en een gezellig dorpje met alle voorzieningen (bank, café’s, restaurants, winkels, …) op 4 km afstand. Vele bezienswaardigheden in onmiddellijke omgeving: katharenkastelen, Pyreneeën, typische marktjes, steden zoals Toulouse/Carcassonne, Lourdes, … Ook de actieve vakantieliefhebber komt aan zijn trekken: fietsen, mountainbike, wandelen, trektochten, kajakken, wintersportmogelijkheden, … Meer informatie en praktische regelingen – www.vakantiehuisinfrankrijk.be Vermeld bij reservering uw lidnummer en KWB afdeling.

korting het ganse jaar 2015

niet cumuleerbaar met andere kortingen


Vayamundo Ol Fosse d’Outh in Houffalize

N E M I SPEC 5% KORTING


Ol Fosse d’Outh, waarschijnlijk de meest familievriendelijke vakantieclub van de Ardennen. • • • • • • • • •

N E M I SPEC

3 dagen / 2 nachten (aankomst op vrijdag) 2x ontbijt, 2x avondmaal in zelfbediening Dranken inbegrepen tijdens de maaltijd, speciaal kinderbuffet Fossy Familiaal animatieprogramma, begeleide natuurwandelingen met verschillende thema’s Ezelwandeling Inkom voor het waterparadijs Aqua l’O en het fitnesscenter GPS-wandeling: vind de schat Ballonblazen, grime, crea, optreden goochelaar, dansavond met DJ Binnenspeeltuin Fossybos

Vayamundo Ol Fosse d’Outh Ol Fosse d’Outh 1 - 6660 Houffalize | 061 28 88 01 olfossedouth@vayamundo.be | www.vayamundo.be

5% KORTING

promocode: kwb004

Korting van 5% op de prijs van het verblijf. € 139,50/volwasene, € 43,00/kind (3 - 11 jaar) Geldig elk weekend in 2015 volgens beschikbaarheid behalve van 1 mei tot 3 mei 2015

Super Family Weekend


Vayamundo De Kinkhoorn & Ravelingen in Oostende

N E M I SPEC 5% KORTING


Genieten met het hele gezin op de zeedijk van Oostende. • • • •

N E M I SPEC

Halfpension - ontbijtbuffet - uitgebreid avondbuffet met dranken all in Verblijf op appartement, lakenpakket voorzien Gratis zwemmen, fitness, sporthal en reuze binnenspeeltuin Zoek de piratenschat! Zoektocht voor het hele gezin. FAMILIEWEEKEND + 12 jaar

LAAGSEIZOEN € 112,00

3 april - 3 juli 24 aug - 28 sept € 129,00

HOOGSEIZOEN € 136,00

vanaf derde persoon +12 jaar

€ 60,00

€ 70,00

vanaf derde persoon 6 - 11 jaar

€ 48,00

€ 48,00

€ 110,00 € 48,00

vanaf derde persoon 3 - 5 jaar

€ 31,00

€ 31,00

€ 31,00

single toeslag

€ 30,00

€ 30,00

€ 30,00

Vayamundo De Kinkhoorn & Ravelingen Zeedijk 290-330, 8400 Oostende | 059 70 16 97 of 059 55 27 55 dekinkhoorn.ravelingen@vayamundo.be | www.vayamundo.be

5% KORTING

promocode: kwb005

Korting van 5% op de prijs van het verblijf. Geldig elk weekend in 2015 volgens beschikbaarheid.

Familieweekend


Spectaculair wijnaanbod met € 88 korting 2x Barolo 2x Barbaresco 6x Barbera

N E M I SPEC

€ 95,40

i.p.v. € 183,40 Uw voordelen:

10 flessen + 1 Magnum Italiaanse klassewijn

Wijnaanbod

€ 95,40

i.p.v. € 183,40

€ 88 korting per doos Gratis levering vanaf 2 dozen 100% Proefgarantie: niet tevreden, geld terug

Bestel via www.wijnbeurs.be/kwb,

Of stuur de bestelbon terug in een voldoende gefrankeerde envelop naar: de Wijnbeurs, Esperantolaan 4, Bus 6, 3001 Leuven


Spectaculair wijnaanbod met € 88 korting

10 flessen + 1 Magnum Italiaanse klassewijn

Ja, ik bestel dit spectaculaire wijnaanbod met Barolo, Barbaresco en Barbera met € 88 korting. Ik bestel: 1 doos (10 + 1 Magnum) aan € 95,40 per doos + € 7,95 leveringskosten 2 dozen (20 + 2 Magnums) aan € 95,40 per doos + gratis levering (Bestelt u online gebruik dan code KWB888 voor gratis levering vanaf 2 dozen) Naam: ...................................................................... Voornaam: .......................................................................

N E M I SPEC

Straat: ............................................................................................................................. Nr.: ........................... Postcode: ................................ Gemeente: .....................................................................................................

Tel. overdag: ............................................................ Geboortedatum: .......................................................... E-mail: .................................................................................................................................................................

Ja, de Wijnbeurs mag mij op dit adres per e-mail benaderen en informeren over het moment van levering, producten en diensten. Betaling: Levering:

Ik betaal met overschrijving binnen de 14 dagen na ontvangst van mijn bestelling. Wenst u met creditcard te betalen, bestel dan via www.wijnbeurs.be/kwb Op bovenstaand adres (Indien afwezig, levering bij de buren) Ander nl………………………………………………….………………….

Condities: zie www.wijnbeurs.be/kwb. Aanbod geldig tot 31/12/2015 of zolang de voorraad strekt.

Handtekening

……………………………………………….……….........………….

Ons vakmanschap drink je met verstand.

Bestel via www.wijnbeurs.be/kwb,

Of stuur de bestelbon terug in een voldoende gefrankeerde envelop naar: de Wijnbeurs, Esperantolaan 4, Bus 6, 3001 Leuven

Wijnaanbod

€ 95,40

i.p.v. € 183,40


Wijn beste llen was nog n ooit zo voorde lig!

N E M I C SPEWaardebon

€20

TWINTIG EURO Boncode:* KWB27

* De kortingscode is uitsluitend geldig op wijnen en niet geldig i.c.m. andere kortingscodes. Deze waardebon is niet inwisselbaar voor geld. Eén kortingscode per persoon/adres. Geldig tot 30-06-2015. Druk- en/of zetfouten voorbehouden. © Wijnvoordeel.be

Wijnvoordeel Belgie - Ekkelgaarden 6a - 3500 Hasselt - www.wijnvoordeel.be - contact@wijnvoordeel.be - Tel.: 078 48 01 21


Onze tip: Casa Safra Terra Alta DO Gran Reserva 2008 Schitterende Spaanse wijn uit topjaar 2008. Deze 6 jaar oude Gran Reserva is 24 maanden gerijpt op eikenhoutenvaten. Deze karakteristieke wijn heeft een uitbundige en intense geur met indrukken van rijp zwart fruit. Uitzonderlijk geconcentreerde en volle smaak met een verleidelijke kruidigheid, uitbundig fruit en indrukken van vanille.

N E M I SPEC

Wijnvoordeel.be beschikt over een enorm assortiment van 350 wijnen afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Niet langer te veel betalen voor topwijnen, maar simpelweg prachtige wijnen, champagne of prosecco aankopen tegen zeer scherpe prijzen, welke als klap op de vuurpijl ook nog bij u thuis bezorgd worden! Onlangs is Wijnvoordeel.be door Becommerce uitgeroepen tot de beste webwinkel in de categorie Food.

Zo maakt u gebruik van uw waardebon: 1 Ga naar wijnvoordeel.be.

Maak een selectie uit ons brede assortiment aan wijnen en voeg deze toe aan uw

2 winkelwagen.

3 Voer in uw winkelwagen de unieke kortingscode in, en rond uw bestelling af.

Gebruik uw waardebon en betaal bij afname van een doos van

6 flessen slechts € 2,65 per fles!


Kwb-fietsshirt

N E M I SPEC

Je zoeft tijdens het weekend langs Vlaamse velden en waterlopen? Je hebt de juiste versnellingsgroep, klikschoenen en zonnebril?

Maak het plaatje compleet met een kwb-fietsshirt (Bioracer).

Maat

Borstomtrek

S M L XL XXL

88-94 cm 94-100 cm 100-106 cm 106-112 cm 112-119 cm

(2) (3) (4) (5) (6)

In de winkel betaal je € 60 voor dit shirt, bij kwb slechts € 35 (+ € 6 leveringskosten).

meet je borstomtrek met een lintmeter op borsthoogte

Kwb biedt 5 maten aan: S-M-L-XL-XXL. Bestel je shirt op de kwb webshop: www.kwb.be/shop


ledenvoordelen e-letter

@

N E @ M I C @ @ SPE@ @

@

Wist je dat kwb elke twee maanden een digitale nieuwsbrief verstuurt, boordevol kortingen, wedstrijden, cadeaus en ander leuks?

@

Je bent nog niet geabonneerd op de ledenvoordelen e-letter?

@

Surf naar www.kwb.be/ledenvoordelen en schrijf je in.

@

Zo blijf ook jij op de hoogte van de voordelen die je dankzij je kwblidkaart geniet!

Ledenvoordelenboekje kwb 2015  

Het ledenvoordelenboekje voor 2015 van kwb.

Advertisement