Page 1

kwb 2018 je lidkaart is geld waard


beste kwb’er, Jouw kwb-lidkaart is goud waard. Niet alleen omdat het de toegangspas is tot gezellige ontmoetingen en ontspannende activiteiten, maar ook omdat je dankzij jouw kwb-lidkaart minder diep in je portemonnee moet tasten! Ook dit jaar hebben we weer meer dan dertig mooie kortingen en promoties verzameld, speciaal voor jou. Kwb’er zijn loont, op alle vlakken. Ontdek snel welke voordelen we voor jou in petto hebben, en geniet ervan. Een heel jaar lang. met vriendelijke groeten

Q Albelli

Q Grotten van Han

Q Spaas

Q Appartementen aan

Q Hubo

Q Sunparks

zee

Q Koffiemarkt

Q Sunweb

Q Aurilis

Q Lensonline

Q S&R Zwembaden

Q Belvilla

Q Light Gallery

Q Thermen Tadema

Q Center Parcs

Q Lunch Garden

Q VAB

Q Corsendonk

Q MO*

Q Wijnvoordeel

Q De Banier

Q Petsonline

Q Yieha

Q Dreamland

Q Planckendael

Q Zoo Antwerpen

Q Ecopower

Q Plopsa

Q Inktpatronenvoorkwb

Q G Data

Q Q8

Q Kinepolis

Q Govaka & Pasar

Q Sanoma

Wim Verlinde algemeen voorzitter kwb

kwb: zoveel meer dan een lidkaart


Doe wat met je foto’s KORTINGSBON

20%

korting op alle fotoproducten


Heb jij ook zoveel leuke foto’s gemaakt? Van onvergetelijke vakanties, dagjes weg met de familie of gezellige uitjes met vrienden? Zonde om daar niets mee te doen! Bij albelli maak je zelf gemakkelijk de mooiste fotoproducten. Zo kan je altijd terugkijken op deze mooie momenten en krijgen je foto’s de plek die ze verdienen. Ga naar albelli.be/kwb18 en geniet van 20% korting op alle producten.

20% korting

albelli.be

Volg albelli nu op:

De promotiecode geeft recht op 20% korting op alle fotoproducten van albelli. Deze promotie is geldig tot en met 31 december 2018. Kijk voor de volledige actievoorwaarden op albelli.be/kwb18

Geef je foto’s de plek die ze verdienen


appartementen aan zee

-10% Een weekend of week lekker uitwaaien in KnokkeHeist. Waar wacht je op? Er is voor elk wat wils: strandvakantie, natuurwandelingen, cultuur in Knokke-Heist en Brugge, groot aanbod aan restaurants, fietsmogelijkheden langs de kust of hinterland van Damme, Sluis, Brugge ‌


Gerenoveerde vakantieappartementen op 350 m van het strand in Knokke-Heist. De appartementen hebben alle comfort en een maximum capaciteit van 7 personen. Je kan huren voor een week, midweek of weekend gedurende het volledige jaar. Gratis parking voor wagen en beveiligde fietsenstalling. Het is ook mogelijk om een strandcabine te huren.

appartementen aan zee Voor alle info neem contact op met Marc Rosseel, Aaishove 35, 8301 Ramskapelle, tel. 050 51 16 72 (na 20 uur), m.rosseel@telenet.be, of neem een kijkje op http://users.telenet.be/heistlaan98/index.html.

-10%

Als kwb-lid betaal je per week vanaf â‚Ź 190 huurprijs voor een appartement tot 7 personen. Geldig tot 31 december 2018.

PRAKTISCH


Een hooroplossing begint met een goed gesprek.

GRATIS HOORTEST + DROOGBOX € 79

€ 49*

Wij maken graag tijd voor jou!


Aurilis waarborgt gedurende 5 jaar de gratis vervanging van defecte onderdelen van de hoortoestellen. Deze waarborg dekt alle kosten van wisselstukken, transport en werkuren voor zover de schade het gevolg is van normaal gebruik. Dit betekent geen onverwachte kosten gedurende 5 jaar.

GRATIS reinigingsset

2 jaar GRATIS batterijen

&

&

reinigingsproducten voor een hoortoestel met droogtabletten, reinigingsdoekjes en producten afhankelijk van het type hoortoestel.

VOOR INFO OF EEN (ONLINE) AFSPRAAK! Limburg 011 21 39 78 • Antwerpen-Mechelen-Turnhout-Waas&Dender 015 27 77 47 Vlaams-Brabant 016 20 84 84 • Midden-Vlaanderen 09 242 43 44 • West-Vlaanderen 051 23 34 94

www.aurilis.be Zo hoort het.

Op vertoon van je kwb-lidkaart en bij afgifte van deze bon krijg je bij aankoop van een hoortoestel 5 jaar Aurilis Service & 2 jaar gratis batterijen & een gratis reinigingsset + EXTRA droogbox aan 49 euro i.p.v. 79 euro. *Deze actie is geldig tot 31 december 2018 in alle Aurilis Hoorcentra in Vlaanderen. Niet cumuleerbaar met andere acties of voordelen. Niet in geld uitkeerbaar.

5 jaar Aurilis Service


belvilla Bij Belvilla krijgen we allerlei vragen over onze vakantiehuizen. Of het huisdier mee mag? Of we ook huizen hebben voor een heel rugbyteam, of juist voor twee? Voor mensen die willen fietsen of liever willen niksen aan het zwembad. Of we huizen hebben aan zee of in de bergen?

-5%

Op al deze vragen kunnen wij gerust JA zeggen! We hebben een enorm gevarieerd aanbod unieke vakantiehuizen, die speciaal door onze experts geselecteerd zijn. Daarnaast bieden we een service waar je op kunt rekenen, JA!


Wil jij ook een vakantie om JA tegen te zeggen?

Vind dan snel je ideale vakantiehuis op belvilla.be www.belvilla.be 03 808 09 54

Belvilla, verliefd op vakantie

belvilla

Hoe reserveren?

Kijk op www.belvilla.be en gebruik de actiecode

-5%

Actievoorwaarden - geldig op de basishuursom - geldig op alle beschikbare Belvilla vakantiewoningen, alle verblijfsduren - geldig op een boeking en verblijf in 2018 - niet geldig i.c.m. andere promoties - kosten ter plaatse en vervoer zijn voor eigen rekening

PRAKTISCH


center parcs 35% korting op je verblijf! Geldig op een weekend-, midweek- of weekverblijf Er even helemaal tussenuit? Écht tijd voor elkaar maken? Dat kan bij Center Parcs! Midden in de natuur vind je hier alles om intens te genieten van kostbare momenten met familie of vrienden.

-35%

Een veelvoud aan activiteiten voor jong en oud, subtropisch zwemmen in Aqua Mundo, fietsen of wandelen in de prachtige natuur,‌ Kortom voor ieder wat wils! Boek nu met het aantrekkelijke KWB aanbod en geniet van 35% korting op je midweek-, weekend- of weekverblijf.


center parcs Hoe reserveren?

Via www.centerparcs.be/kwb of telefonisch op het nummer 070 220 330 (€ 0,30/min.)

35% korting: Geldig op een midweek (ma – vr), weekend (vr – ma) of week (ma – ma, vr – vr). Geldig voor een selectie van aankomsten vanaf 5-1-2018 t/m 18-12019 en voor een selectie van cottages. Je verblijf dient minstens 21 dagen voor aankomst geboekt te worden. Uiterste boekingsdatum: 24 december 2018. Niet geldig in combinatie met overige acties of voordelen van Center Parcs. Niet geldig op reeds gemaakte boekingen. Dit aanbod is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Boek nu je verblijf bij Center Parcs Erperheide (B), De Vossemeren (B), Les Ardennes, De Kempervennen (NL), Het Meerdal (NL), Port Zélande (NL) of Le Lac d’Ailette (FR) en ontvang 35% korting !

-35% PRAKTISCH


Korting van 5% voor KWB leden bij een Corsendonk hotel of club naar keuze 1 of meerdere overnachtingen inclusief ontbijt of 1 of meerdere overnachtingen in half- of volpension


Deze bon is geldig voor KWB-leden in:

Priorij Corsendonk

Oud-Turnhout info.priorij@corsendonkhotels.com

Corsendonk De Linde

Retie info.delinde@corsendonkhotels.com

Corsendonk Duinse Polders Blankenberge info.duinsepolders@corsendonkhotels.com

Corsendonk Viane

Turnhout info.viane@corsendonkhotels.com

Corsendonk Hooge Heyde

Kasterlee info.hoogeheyde@corsendonkhotels.com

KWB-leden hebben recht op sociale tarieven in:

Corsendonk Sol Cress Spa info.solcress@corsendonksolcress.com Reservering verplicht - Deze bon is geldig voor het verblijf in ĂŠĂŠn kamer niet culmuleerbaar met andere kortigen of promoties geldig tot 31.12.2018

corsendonkhotels.com


€5

-6%

KORTING

op knutselmateriaal

bij aankoop v.e. spel


Ben je eerder speels en actief? Ontdek dan ons origineel spelmateriaal, uitdagend circusmateriaal, de leuke gezelschapsspellen of ons tof speelgoed! €5 korting op bord- en kaartspellen bij aankoop van minstens €30. Niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen.

€ 5 korting op bord- en kaartspellen bij aankoop voor minstens € 30. Geldig tot 30 juni 2018. Eenmalige korting bij afgifte van deze bon. Niet cumuleerbaar met andere kortingen of promoties.

Is je creatieve honger niet te stillen? Schrijf je in voor een van onze vele workshops!

Op vertoon van je kwb-lidkaart krijg je in de Banierwinkels een directe korting van 6 % op je aankoop van knutselmateriaal, (niet van toepassing op Chiro-, circus- en spelmateriaal, boeken, workshops).

Zoek je creatief materiaal of DIY ideeën? Spring dan binnen in één van onze winkels of kijk snel op onze webshop. Als specialist in creativiteit helpen we je graag verder.

Bezoek onze webshop op www.debanier.be


-5 %

-5 %

-5 %

-5 %

op speelgoed bij DreamLand

op speelgoed bij DreamLand

op speelgoed bij DreamLand

op speelgoed bij DreamLand

Geldig van 1/11 t.e.m. 30/11/2018

Geldig van 15/8 t.e.m.15/9/2018

Geldig van 15/3 t.e.m. 15/4/2018

Geldig van 5/1 t.e.m.15/2/2018

!

!

!


Geldig van 15/1 t.e.m.15/2/2018 in alle DreamLand-winkels in België. Niet geldig op dreamland.be. Vind een overzicht van alle winkels op dreamland.be. Geef deze bon af aan de kassa. 1 bon per klant per aankoop. Niet geldig op gaming, multimedia en geschenkkaarten. Niet cumuleerbaar met uw Xtra-kaart en andere bonnen. Instructie kassa: na scannen bon vernietigen. V.U.: DreamLand nv, Edingensesteenweg 196, 1500 Halle.

Geldig van 15/3 t.e.m. 15/4/2018 in alle DreamLand-winkels in België. Niet geldig op dreamland.be. Vind een overzicht van alle winkels op dreamland.be. Geef deze bon af aan de kassa. 1 bon per klant per aankoop. Niet geldig op gaming, multimedia en geschenkkaarten. Niet cumuleerbaar met uw Xtra-kaart en andere bonnen. Instructie kassa: na scannen bon vernietigen. V.U.: DreamLand nv, Edingensesteenweg 196, 1500 Halle.

Geldig van 15/8 t.e.m.15/9/2018 in alle DreamLand-winkels in België. Niet geldig op dreamland.be. Vind een overzicht van alle winkels op dreamland.be. Geef deze bon af aan de kassa. 1 bon per klant per aankoop. Niet geldig op gaming, multimedia en geschenkkaarten. Niet cumuleerbaar met uw Xtra-kaart en andere bonnen. Instructie kassa: na scannen bon vernietigen. V.U.: DreamLand nv, Edingensesteenweg 196, 1500 Halle.

Geldig van 1/11 t.e.m. 30/11/2018 in alle DreamLand-winkels in België. Niet geldig op dreamland.be. Vind een overzicht van alle winkels op dreamland.be. Geef deze bon af aan de kassa. 1 bon per klant per aankoop. Niet geldig op gaming, multimedia en geschenkkaarten. Niet cumuleerbaar met uw Xtra-kaart en andere bonnen. Instructie kassa: na scannen bon vernietigen. V.U.: DreamLand nv, Edingensesteenweg 196, 1500 Halle.

!

!

!


groene warmte van ecopower

Groene warmte van Ecopower 9 euro korting per ton of per pallet

-â‚Ź9

Ecopower Pellets Kwaliteitsgaranties voor mens en milieu (ENplus A1). Duurzame productie met lokaal hout in een korte, transparante keten: recht uit onze fabriek bij u thuis geleverd. Ecopower Briketten Beter dan brandhout! Zet een fikse stap vooruit qua comfort, rendement en milieu-impact. Meer energie, weinig as, compact stapelbaar en een lage uitstoot.


Bestel nu online, levering inbegrepen. www.ecopower.be/ www.ecopower.be/ Burgercoรถperatie Ecopower investeert in hernieuwbare energie, 100% duurzaam en transparant.

ecopower Bezoek gratis onze fabriek! Data verschijnen op www.ecopower.be/kalender www.ecopower.be info@ecopower.be Tel 03/287 37 79 www.facebook.com/ecopower

Uw korting als kwb-lid is 9 euro per pallet (65 zakken pellets van 15kg of 100 pakken briketten van 2kg, 5 per pak) of per ton pellets in bulk. Geldig tot 31 mei 2018 in de Ecopower webshop: www.ecopower.be/shop.

PRAKTISCH


g data

-30% G DATA biedt krachtige en snelle antivirus- en securitypacks. G DATA is de testkampioen gebleken in vergelijkende producttests bij gespecialiseerde media zoals Clickx. Cybercriminelen die internetbankierders willen oplichten, worden door G DATA gestopt dankzij de intelligente ‘BankGuard-technologie’, en voor mobiele gebruikers is G DATA INTERNET SECURITY LIGHT voor Android toestellen gratis inbegrepen.


Kwb-leden krijgen een voordeel van 30% op hun aankoop/ aankopen naar keuze via de G DATA webshop: www.gdata.be/. De korting wordt verrekend na het ingeven van de code.

-30%

30% korting via de actiecode. Geldig van 01/01/2018 tot 31/12/2018.

PRAKTISCH


govaka & pasar: sterk in groepsreizen

-â‚Ź25 Govaka & Pasar

Al meer dan 25 jaar organiseert het reisbureau cultuurreizen, fiets-, kampeer- en wandelvakanties over de hele wereld.

Met Govaka & Pasar krijg je kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Het reisaanbod bevat naast klassiekers ook veel unieke programma’s met top reisbegeleiding. Je geniet tijdens de reis van de gezelligheid van een groep maar beschikt daarnaast altijd over voldoende vrije tijd voor eigen interesses.


Wat wordt jouw volgende reis? Doorblader onze brochure online of bestel ze via info@govaka.be. Je vindt ons in 2018 op alle grote vakantiebeurzen. Maak er kennis met ons aanbod en onze reisbegeleiders! Info en reserveringen: reisbureau Govaka & Pasar tel. 02 246 52 46 - www.govaka.be VOORDEEL: â‚Ź 25 korting per persoon op alle vakanties en reizen 2018.

-â‚Ź25

govaka & pasar


Geologische wonderen in een van de mooiste grotten van Europa

-25

%

op de

PassHan

(Grot van Han + Wildpark)

WE NIEU ING ICHT L R VE Info en openingsuren:

www.grotte-de-han.be

12+ : 30€ 22,50€ 4-11 j. : 21€ 15,75€

Geldig tot 5 januari 2019. Niet cumuleerbaar. Max. 5 pers.


Kom de Europese “Big 5� spotten In dit adembenemend mooie Wildpark (te voet of met de safaricar).


KORTINGBON www.hubo.be * Geldig in alle Hubo-vestigingen t.e.m. 30/06/2018. * Enkel bij afgifte van deze originele bon * niet cumuleerbaar met andere kortingen en acties, folderprijzen, reeds bestelde goederen, de Hubo-Cadeaukaart en alle Box&Go-pakketten * max. 1 bon per klant

-15%

*

OP 1 TICKET Geldig t.e.m. 30/06/2018


Meer dan n ele 40 000 artik op ! online te ko

GRATIS DOE-HET-ZELF VERVOER Info in de winkel !


k ffiemarkt.be de voordeligste koffiewinkel van BelgiĂŤ!

G

Waardebon

ENDIN Z R E V S I T GRA

Alstublieft, 5 euro korting op uw volgende bestelling.

100% proefgarantie

Gratis retourneren

Koffiemarkt, Bosstraat 71, Bus 3C, 3560 Lummen

â‚Źko5rtin,g-

Altijd gratis geleverd

Top beoordeeld!

Veilig bestellen


1

Ga naar www.koffiemarkt.be

Ook geldig op promoties.

2

Maak een selectie uit ons brede assortiment aan koffie en voeg deze toe aan uw winkelwagen.

3

Voer in uw winkelwagen de unieke promotiecode in en rond uw bestelling af.

de voordeligste koffiewinkel van België!

Uw promotiecode:*

Alstublieft, 5 euro korting op al onze koffies!

G

ERZENDIN GRATIS V

€ko5rtin,g-

Vragen? Bel 089 - 68 02 38 (ma t/m vr van 9:00 tot 17:00) of mail info@koffiemarkt.be

De voordeligste koffiewinkel van België 100% proefgarantie

Gratis retourneren

Altijd gratis geleverd

Top beoordeeld!

Veilig bestellen

* De promotiecode is uitsluitend geldig op koffies, bij een minimale bestelwaarde van €35,-. Maximaal één promotiecode per klant/adres. Geldig tot en met 31-05-2018. Druk- en/of zetfouten voorbehouden. © Koffiemarkt

k ffiemarkt.be

Alstublieft!


Geldig t/m 31/12/2018 voor een min. bestelwaarde van €50. Niet cumuleerbaar met andere promoties.

AL EENS AAN CONTACTLENZEN GEDACHT?

€5 promocode

WAAROM LENSONLINE? Gratis verzending naar onze filialen

Professionele service

Voordelige prijzen


Nooit meer zonder lenzen dankzij het LensOnline lenzenabonnement Kies je favoriete contactlenzen.

Vul je gegevens in.

Ontvang je lenzen automatisch om de 3 maanden.


-10 10% KORTING *

Geldig t.e.m. 31/12/2018

in 1 van onze 10 winkels (zie achterkant) en in de webshop. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties

OP HET VOLLEDIG LIGHT GALLERY ASSORTIMENT WWW.LIGHTGALLERY.COM
Openingsuren: Ontdek een Light Gallery bij jou in de buurt

Maandag - zaterdag 10:00 - 18:00 uur Gesloten op zon- en feestdagen

Light Gallery Boortmeerbeek

Light Gallery Brugge

Leuvensesteenweg 248 3190 Boortmeerbeek

Fort Lapin 50 8000 Brugge

Light Gallery * Drogenbos

Light Gallery Gent

Light Gallery Hasselt

Light Gallery Kortrijk

Bemptstraat 32 1620 Drogenbos

Kortrijksesteenweg 1042 9051 St-Denijs-Westrem

Kuringersteenweg 437 3511 Kuringen

Ringlaan 7 8520 Kuurne

Light Gallery Liège

Light Gallery Mortsel

Light Gallery Namur

Light Gallery Zaventem

Rue D’Ans 118 4000 Rocourt

Krijgsbaan 57 2640 Mortsel

Chaussée de Liège 655 5100 Jambes

Leuvensesteenweg 354-356 1932 Zaventem


Lunch Garden is het familierestaurant bij uitstek. Bij Lunch Garden kan je terecht voor een lekkere maaltijd tegen een betaalbare prijs op ieder ogenblik van de dag. Kom onze vernieuwde restaurants ontdekken.


Ontdek ons verwenontbijt op zon- en feestdagen! feestdagen Tussen 8u30-10u30 geniet je à volonté van een uitgebreid ontbijtbuffet. Bekijk welke restaurants een verwenontbijt aanbieden op www.lunchgarden.be

10% KORTING NA SCANNING VAN

UW KWB-KAART


OOK NOOD AAN INZICHT EN DUIDING?

20% KORTING

IDENTITEITEN IN TIJDEN VAN GLOBAL ISERING.

DE CONGOLESE VULKAAN DREIGT UIT TE BARSTEN LE CONGO NOUVEAU ARRIVE CONGOLESE TOEKOMST WORDT IN ANGOLA BEPAALD DE ONBEGREPEN OPSTAND IN KASAÏ IN DE NAAM VAN DE VADER, DE ZOON EN DE REPUBLIEK CONGO HET ONZEKERE LOT VAN CONGOLESE VLUCHTELINGEN IN BELGIË LEVENDIGE MAAR ONZICHTBARE CONGOLESE DIASPORA

PPALESTIJNSE IDENTI TEIT IN ISRAËL ESS ESSAY: MOEDERTAAL EN VADERLAND HINDOE HHIN HINDO NDO NDOE D NATIONALISME DO REGEERT IN INDIA DDE STRIJD STRIJ OM HET KIND IN BOSNIË AMAZI ZIG IGHOP GHOPS GHO G TA TAND IN MAROK KO DE STADD AL DE AALSS IDENTI IDEN DENT NTIT TITTE TEIT: GENT INTERVIEWS OVER ERR SEKT SEKTAR ARISME ISME, ONGELIJKHEID EN EMANCIPATIE

BESTEL NU EEN BESTEL JAARABONNEMENT OP MO*MA MO*MAG GAZINE VIA VIA WWW WWW.M .MO O.BE .BE/ U krijgt krijgt 20% kortin or ting g op een jjaarabonnement! aarabonnement!

WWW.MO.BE - MO*124 O*124 *124 *1 244 - ZOMER ZOOMER ER 2017 201 20017 - P30969 3309696 09696 6996 696


ELK SEIZOEN EEN UNIEK MAGAZINE MET: • Spraakmakende interviews • Wereldwijde trends en tendenzen • Beklijvende reportages uit Noord en Zuid • Diepgravende dossiers over mondiale thema’s • Mooie en aangrijpende beelden • Mondiale onderzoeksjournalistiek • Menselijke verhalen die u nergens anders leest • Recensies van belangrijke boeken • Klemtoon op inzicht en duiding AANBEVOLEN LECTUUR OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN ONZE SNEL VERANDERENDE EN MONDIALISERENDE WERELD!

BESTEL NU EEN JAARABONNEMENT VIA WWW.M WWW.MO O.BE/


verwen jezelf en je huisdier

-7,5%

Bij Petsonline vind je verrassende en unieke accessoires voor je huisdier. Je vindt hier vele producten die exclusief worden aangeboden. Het assortiment beslaat ca. 6.000 producten, zodat er altijd iets passend bijzit voor jouw hond of kat. Ga snel naar petsonline.nl en geniet van 7,5 % korting op het hele assortiment!


PRAKTISCH Ga naar petsonline.nl en maak een keuze uit het assortiment. Gebruik de kortingscode bij het afreken en de korting van 7,5% wordt direct verrekend (geldt niet voor de eventuele verzendkosten). De korting is geldig tot 01-01-2019.

-7,5%

petsonline


Kai-Mook is zwanger! De Aziatische olifantenfamilie van Planckendael verwacht wel drie baby’s! Doorkruis in Planckendael alle continenten. Voeder de lori-papegaaitjes. Wandel met de pinguïns over de promenade in continent Amerika. Australië ruikt lekker naar koala. En in Afrika kijk je de ringstaartmaki’s in hun betoverende ogen.

www.planckendael.be

5€

korting bij aankoop van max. 4 dagtickets voor ZOO Antwerpen of Planckendael*


*In ruil voor deze bon krijg je €5 korting bij aankoop van max. 4 dagtickets voor ZOO Antwerpen of Planckendael aan standaard individueel tarief. Deze dagtickets dienen gelijktijdig aangekocht te worden en zijn enkel geldig op de dag van aankoop. niet inwisselbaar in speciën, niet cumuleerbaar met andere acties, promoties of voordelen. Enkel geldig aan de kassa, niet geldig bij aankoop online. Actie geldig vanaf 01/01/2018 t/m 31/12/2018. Kopieën worden niet aanvaard. niet geldig op eerder aangekochte dagtickets.

www.planckendael.be


BELEEF EEN ONVERGETELIJKE DAG!

€25 tot

korting .indd 1

5/12/17 12:22


Bij afgifte van deze bon en per aangekocht individueel ticket ≥1m aan de kassa in Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt of Plopsa Coo krijg je € 5 korting. Niet geldig bij voorverkooptickets. Niet combineerbaar met andere acties en/of voordelen. Niet inwisselbaar in geld. Mag niet verkocht worden. Maximum 5 tickets per bon. Actie geldig t/m 31/03/2019.

BON .indd 2

TIP

Koop je ticket(s) via plopsa.be met promocode om wachtrijen aan de kassa’s te vermijden! Plopsa

www.plopsa.be


tanken bij q8

Q8 Liberty Card Vrijheid en voordelen voor jou! Bestel nu jouw gratis kaart en geniet rechtstreeks van - 6 cent/liter (btw inclusief, op de officiĂŤle brandstofprijs van benzine en diesel)


PRAKTISCH JOUW VOORDELEN MET DE Q8 LIBERTY CARD • Je tankt nu en betaalt later. Zo tank je snel en eenvoudig zonder geldzorgen. • Je ontvangt altijd een korting op de officiële brandstofprijzen. • Je geniet steeds van de laagste prijs. Je betaalt altijd het voordeligste tarief, ook wanneer de pompprijs lager is dan de officiële prijs min jouw korting. • Je betaalt enkel wat je verbruikt, zonder extra kosten

tanken bij q8 Jouw Q8 Liberty Card aanvragen? Ga snel naar www.kwb.be/q8.

• De tankkaart is volledig gratis, je betaalt geen administratie- of inschrijvingskosten. Je kunt je nu online inschrijven via www.geccar.net. Plaats de code in het veld ‘Groepering’. • Jouw rekeningstand en facturen zijn 24u/24 beschikbaar op www.geccar.net. • Je kan gratis gebruik maken van ’MY ACCOUNT’ op www.geccar.net. Dit is het ideale instrument om: - Je brandstofverbruik te controleren - Je tankbeurten op te volgen - Verloren of gestolen kaarten te blokkeren via www.q8lux.be - Al je facturen overzichtelijk weer te geven


s &r In de zwemparadijzen van S&R Group in Gent, Beveren, Lier, Pelt, Mons en Brugge maken van je bezoek een onvergetelijke belevenis. Buiten wildwaterbanen, een golfslagbad en een heuse waterspeeltuin, hebben de zwemparadijzen van S&R Group ook een prachtig badhuis met sauna’s, stoombad, unieke warme lagune en een authentieke hamam. Wat meer is, de zwemparadijzen van Lier, Brugge en Gent beschikken over een uitgebreid aanbod met spectaculaire glijbanen en vernieuwde buitenattracties. Geniet des te meer van je bezoek dankzij 15 % korting!

-15%


Op vertoon van uw ledenkaart krijgt u, maar ook uw inwonende partner, een ledenkorting van 15 %. Deze korting geldt op alle individuele toegangstickets van de subtropische zwemparadijzen in Gent, Beveren, Lier, Pelt, Mons en Brugge*. Maar er is meer.... ook in het schoonheidssalon B’eau Wellness in Gent**, gelegen aan ons centrum Rozebroeken, krijg je en je partner een korting van 15 % op alle behandelingen + arrangementen!

* De aangeboden kortingen worden verrekend op de geldende basistarieven en zijn dus niet cumuleerbaar met andere kortingen. Niet geldig op de kindertarieven. ** In het schoonheidssalon in Gent werken wij enkel op reservatie

-15%

De aangeboden kortingen worden verrekend op de geldende basistarieven en zijn dus niet cumuleerbaar met andere kortingen. Niet geldig op de kindertarieven.

PRAKTISCH


www.libelle.be

WEEKBLAD NR.

37/3742 - 14 SEPTEMBER

kies

2017

IN PRIMEUR: DE NIEUWE LIBELLE KIDS COLLECTIE BIJ BEL&BO! BLZ. 34

Hamburgerserstaanbaar deluxe 8x onwe

WE WAAR WORDEN VAN? ÉCHT GELUKKIG je die Tips & inzichten ler maken leven waardevol

uw favoriete

Exclusief erp Libelle-ontw

HAAL DEZE UNIEKE KEUKENHANDDOEKEN IN HUIS!

COHOUSING in groep Nieuwe trend: wonen en leven

Een herfs�uin vol kleur lukt het Met ons actieplan

MISBRUIKT NOOR WERD JAREN DOOR HAAR NONKEL

om me terug “Één beeld is genoeg zolder, waar hij te voeren naar die met me deed” vreselijke dingen

magazine!

DOSSIER

Minder zitten,

MEER BEWEGEN

Je snel fitter voelen? Zo makkelijk is het!

07/09/17 10:28

.indd 1

LIB_3717_COV_NOEAN

1 jaar

2 jaar

20% 30% korting korting

Sanoma

surf naar www.magstore.be/mijnvoordeel Actie onder voorwaarden, zie website.


kies uw favoriete

magazine! 1 jaar

2 jaar

20% 30% korting korting

nog meer magazines op www.magstore.be/mijnvoordeel Sanoma


Kaarsenmaker sinds 1853

-10% ko

rting in de websh op

Voor meer inspiratie bezoek www.spaas.eu


-10%

korting in de webshop Surf naar www.spaas.eu/shop en gebruik de actiecode bij het afrekenen CODE Korting enkel geldig in de webshop met actiecode. Niet cumuleerbaar met andere acties. Actie geldig van 1/01/2018 t.e.m. 31/12/2018

Collect moments, not things

Op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend of vriendin? Of gewoon nood aan een eigen verwenpakket? Ontdek onze kaarsenpakketten in de webshop: kies uit rustieke kaarsen, Clearlights of ĂŠĂŠn van onze geurpakketten om momenten compleet te maken. Surf naar www.spaas.eu/shop.

Collect moments,


-40%

sunparks 40% korting op je verblijf!* Geldig op een weekend-, midweek- of weekverblijf *35% korting voor de kustparken van juni t.e.m. september Geniet van een vakantie op de mooiste plekjes van BelgiÍ! De Kust of de Kempen? Elk Sunparks vakantiepark is de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Er is genoeg te doen! Waterratten genieten volop in het subtropisch zwembad Aquafun, kids ravotten naar hartenlust in de overdekte speeltuin Kids World en sportievelingen leven zich uit tijdens een partijtje tennis, badminton of squash. Of wat dacht je van minigolf of bowling met z’n allen? En gezellig samenzijn met vrienden en familie in de privacy van je eigen vakantiehuis? Boek nu met het aantrekkelijke KWB aanbod en geniet van 40% korting op je midweek-, weekend- of weekverblijf.


Ontdek de prachtige regio’s waarin Sunparks gelegen is. Te voet of met de fiets, geniet je van de wondermooie omgeving. Ontspan in alle comfort in onze verzorgde vakantiehuizen. Boek nu je verblijf in Sunparks Kempense Meren, De Haan aan zee of Oostduinkerke aan zee en ontvang 40% korting!

sunparks Hoe reserveren?

Via www.sunparks.be/kwb of telefonisch op het nummer 070 223 723 (€ 0,30/min.) met vermelding van actiecode.

-40%

40% korting! (35% korting op de kustparken in juni en september) Geldig op een midweek (ma – vr), weekend (vr – ma) of week (ma – ma, vr – vr). Geldig voor een selectie van aankomsten vanaf 5-1-2018 t/m 18-1-2019. Geldig voor Select Vakantiehuizen van 4 tot 8 personen. Je verblijf dient minstens 14 dagen voor aankomst geboekt te worden. Uiterste boekingsdatum: 24 december 2018. Deze aanbieding is niet combineerbaar met overige acties of voordelen van Sunparks. Niet geldig op reeds gemaakte boekingen. Dit aanbod is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

PRAKTISCH


-3%

zin in zon?

3% voordeel op je vakantie


Met wie je ook op vakantie gaat, in het Sunweb aanbod vind je voor ieder wat wils. Er romantisch samen op uit of gezellig genieten met het hele gezin? Vind jouw ideale vakantie op www.sunweb.be. Gebruik de actiecode in de 3e stap van het boekingsproces en geniet van 3% ledenvoordeel.

-3%

3% korting bij sunweb!

Actievoorwaarden: Geldig op alle Sunweb vliegvakanties met vertrek vanuit Brussel Enkel te boeken via www.sunweb.be Geldig voor afreizen in 2018 (1/1/2018 – 31/12/2018)

PRAKTISCH


thermen tadema

-50% Een dagje in de thermen... altijd een beetje vakantie!


Thermen Tadema Ninoofsesteenweg 661 1500 Halle Tel: 02/3611020 www.thermentadema.be info@thermentadema.be

-50%

thermen tadema Openingsuren: Maandag tot zaterdag van 11 tot 23 uur Zondag van 11 tot 22 uur Met en zonder badkledij (gemengd): ma en zo Verplicht badkledij: wo Verboden badkledij (naakt): di, do, vr en za Zwemshorts verboden – Opgelet: badjas, handdoek en slippers elke dag verplicht

3 sauna’s (80° - 90° - bio) 2 zwembaden 2 jacuzzi’s Hammam Ijshoek met scrub Relaxruimte met panoramisch zicht Grote tuin en terras

Met deze bon ontvangt u een korting van 50% (€11,50 ipv €23) op een ganse dag toegang tot de thermen en het gebruik van de faciliteiten – geen reservatie nodig – niet cumuleerbaar met andere acties of abonnementen. Geldig van 01/01/2018 t.e.m. 31/12/2018

PRAKTISCH


Zalige vakanties en zorgeloos rijplezier?

TOT

-20% VOOR K W B LEDEN

KWB-LEDEN GENIETEN TOT 20% KORTING OP ALLE VABJAARCONTRACTEN

VAB weet er wel weg mee! Ontdek onze formules op de achterzijde

GA NAAR:

www.vab.be/ korting/kwb


TOT

Jaarcontract: 365 dagen overal, altijd, iedereen beschermd.

Pech bijstand

Motor bijstand

Fiets bijstand

Reis bijstand

Dag en nacht pechbijstand voor 1 voertuig in de Benelux

Dag en nacht motorbijstand voor 1 voertuig in de Benelux

Dag en nacht fietsbijstand in de Benelux

Wereldwijde personenbijstand

20% korting! € 119

€ 95,20/jaar

20% korting! € 69

€ 55,20/seizoen*

€ 119 € 95

,20

/jaar

15% korting! € 45

€ 38,25/jaar

€ 75

€ 63 /jaar

€ 99

,75

€ 84,15/jaar

20% korting!

Bijstands pakket

Vakantie pakket

Dag en nacht pechbijstand voor 1 voertuig in Europa + Wereldwijde personenbijstand

Wereldwijde personenbijstand + Verzekering bij annulatie, wijziging of onderbreking van reizen

20% korting!

KWB-LEDEN GENIETEN TOT 20% KORTING OP ALLE VABJAARCONTRACTEN

GA NAAR:

www.vab.be

10% korting!

€ 67,20/jaar

€ 208

€ 166,41 /jaar

€ 194

€ 174,59/jaar

€ 319/jaar

€ 107

€ 85 /jaar

€ 230

€ 183,99/jaar

€ 275

€ 274,51 /jaar

€ 397/jaar

Tarieven geldig t.e.m. 30/04/2018. Prijzen onder voorbehoud van drukfouten. Consulteer ook onze website: vab.be

VOOR K W B LEDEN

Dag en nacht pechbijstand voor 1 voertuig in Europa + Wereldwijde personenbijstand + Verzekering bij annulatie, wijziging of onderbreking van reizen + Fietsbijstand + Bagageverzekering

€ 84

,60

-20%

Multi pakket


Wijn beste lle was nog n n oo zo voorde it lig!

95 Wijncheque €15, €15,95 Boncode:*

* De promotiescode vertegenwoordigt een waarde van €10,- + €5,95 leveringskosten (niet restitueer-baar), is geldig tot 30-06-2018 en is niet inwisselbaar i.c.m. andere promotiecodes. | Minimale bestelwaarde € 30,- | Maximaal één promotiecode per klant/bestelling per adres. | De getoonde promotie is niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen. | Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden.

Wijnvoordeel België | Bosstraat 71 Bus 3C - 3560 Lummen | www.wijnvoordeel.be | contact@wijnvoordeel.be | Tel.: 011 988 492


Onze tip: Casa Safra Terra Alta DO Gran Reserva 2010

Wijnvoordeel.be beschikt over een enorm assortiment van 350 wijnen afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Niet langer te veel betalen voor topwijnen, maar simpelweg prachtige wijnen, champagne of prosecco aankopen tegen zeer scherpe prijzen, welke als klap op de vuurpijl ook nog bij u thuis geleverd worden!

Zo maakt u gebruik van uw waardebon: 1 Ga naar www.wijnvoordeel.be. Maak een selectie uit ons brede assortiment aan wijnen en voeg deze toe aan uw

2 winkelwagen.

3 Voer in uw winkelwagen de unieke promotiescode in, en rond uw bestelling af.

Schitterende Spaanse wijn uit topjaar 2010. Deze 7 jaar oude Gran Reserva is 24 maanden gerijpt op eikenhoutenvaten. Deze karakteristieke wijn heeft een uitbundige en intense geur met indrukken van rijp zwart fruit. Uitzonderlijk geconcentreerde en volle smaak met een verleidelijke kruidigheid, uitbundig fruit en indrukken van vanille. Gebruik uw wijncheque en

betaal bij afname van 12 flessen

slechts € 4,15 per fles i.p.v. € 9,98!


50%

Ontdek de fun van digitale strips

korting op een e-strip naar keuze!

Neem je favoriete striphelden overal mee!


Hoe gebruik je deze promotiecode? • Registreer je gratis op YIEHA.be of YIEHA.nl • Kies je favoriete album uit onze catalogus en kies ‘album kopen’ • Geef de onderstaande code in, in het winkelmandje en reken af • Je kan het album lezen via de website of in de gratis app YIEHASTRIPS!

YIEHA is een website & app met meer dan 3.000 Nederlandstalige strips en gratis previews. Registreren en de app downloaden zijn gratis.


5€ kOrting bij aankoop van max. 4 dagtickets voor ZOO Antwerpen of Planckendael*

De ZOO is nieuw, en nu nOg mOOier. De buffels en vogels zijn inmiddels aan elkaar gewend op hun nieuwe Savanne. De flamingo’s kijken uit over het nieuwe Flamingoplein. Vanop de Skywalk krijg je een panoramisch zicht op de mooie tuin en kom je oog in oog met de rode panda’s. En wist je dat de gorilla’s en de chimpansees tegenwoordig ravotten in nieuwe buitenverblijven? www.zooantwerpen.be


*in ruil vOOr DeZe bOn krijg je €5 kOrting bij aankoop van max. 4 dagtickets voor zoo Antwerpen of Planckendael aan standaard individueel tarief. Deze dagtickets dienen gelijktijdig aangekocht te worden en zijn enkel geldig op de dag van aankoop. Niet inwisselbaar in speciën, niet cumuleerbaar met andere acties, promoties of voordelen. Enkel geldig aan de kassa, niet geldig bij aankoop online. Actie geldig vanaf 01/01/2018 t/m 31/12/2018. Kopieën worden niet aanvaard. Niet geldig op eerder aangekochte dagtickets.

www.zooantwerpen.be


• Max 1 bon per bestelling • Geen minimum bestelbedrag • Geldig tot 31-12-2018 • Niet cumuleerbaar met andere promoties

www.inktpatronenvoorkwb.be

-5%

Wil jij vanaf nu goedkoper printen? Surf dan naar www.inktpatronenvoorkwb.be. Vergeet bij het afrekenen niet je promocode in te vullen en betaal 5% minder. Voordelen: • Milieuvriendelijk • Tot 40% goedkoper • Print meer voor minder, zonder kwaliteitsverlies • Snelle levering binnen de 24u/48u • Je steunt kwb


met kwb voordelig naar de film Bestel nu je Kinepolis-vouchers aan voordeeltarief dankzij kwb! Per voucher betaal je slechts 9,5 euro. Daarmee krijg je circa 13% korting op de kassaprijs. Als kwb-lid geniet je van het voordeeltarief van â‚Ź 9,5 op 2D-vertoningen (exclusief eventuele toeslagen zoals 3D, lange films > 2u15, HFR en cosy seating). Vouchers zijn geldig tot en met 6 juni 2018. Surf snel naar www.kinepolis en geniet van een onvergetelijke filmervaring.

-13%

Kwb 2018 voordelenboekje specimen  

Specimen: Kwb voordelenboekje 2018. Dankzij jouw lidkaart : meer dan dertig mooie kortingen en promoties. Geniet ervan een heel jaar lang!

Kwb 2018 voordelenboekje specimen  

Specimen: Kwb voordelenboekje 2018. Dankzij jouw lidkaart : meer dan dertig mooie kortingen en promoties. Geniet ervan een heel jaar lang!

Advertisement