a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

ONLINE EDUCATIEVE ONTSPANNING

WWW.KWANLEISURE.COM 26-03-2020


ONLINE ONTSPANNING, VERMAAK EN LEREN. Het Corona virus heeft nogal wat impact op ons dagelijks leven. Voor ons allemaal geldt zoveel mogelijk binnen blijven en vanuit huis werken en leren. Voor kinderen betekent het nu ook thuis leren. En dat hoeft eigenlijk helemaal geen straf te zijn! Er zijn volop leuke en interessante dingen op internet te ontdekken.

BEZOEK DE DIERENTUIN Meerdere dierentuinen bieden de mogelijkheid om online kennis te maken met hun dieren en tegelijkertijd ook nog eens wat te leren. De Cincinnati Zoo in de Verenigde Staten besteed elke dag aandacht aan een van de dieren die er leven. Om 21:00 uur Nederlandse tijd kun je via deze link kijken. De Beekse Bergen in Nederland neemt je mee op een virtuele autosafari. ZooParc Overloon plaats leuke video’s online met verhalen uit de dierentuin.

WANDEL EENS DOOR EEN MUSEUM Musea hoeven helemaal niet saai te zijn! Er zijn overal musea met prachtige collecties die je ook online kunt bezoeken. Het wereldberoemde Louvre in Parijs is virtueel te bezoeken. Het museum heeft een enorm brede collectie en bezit ondermeer de fameuze Mona Lisa van Da Vinci. Eén van onze favoriete musea ter wereld, het Smithsonian National Museum of Natural History, is meer dan de moeite waard om online te bezoeken. Natuurlijk zijn er veel meer musea te bezoeken. Via Google Arts & Culture kun je meer dan 500 musea wereldwijd bezoeken.


ONTDEK DE RUIMTE De ruimte blijft fascinerend. Veel mensen hebben wel eens van de beroemde Hubble Telescoop gehoord. Hiermee zijn al veel ontdekkingen gedaan. Het controle centrum kun je via deze link bezoeken. De NASA biedt ook virtuele tours aan van haar onderzoekscentra, een unieke kans om daar eens een kijkje te nemen.

 Er is overigens veel meer online te ontdekken! Van bezoeken aan stranden via webcams, talloze cursussen en oefeningen om thuis te bewegen tot gratis e-book downloads via de bibliotheken in Nederland. Vervelen hoef je je zeker niet. Als je nog leuke suggesties hebt, stuur ze door!

Profile for KWAN Leisure

Online educatieve ontspanning  

Nu we allemaal veelal thuis moeten zitten door het Corona virus hebben wij hier wat leuke online dingen op een rijtje gezet voor u.

Online educatieve ontspanning  

Nu we allemaal veelal thuis moeten zitten door het Corona virus hebben wij hier wat leuke online dingen op een rijtje gezet voor u.

Advertisement